2022. már 03.

SZABADKŐMŰVESEK - A HÁBORÚ LOVASA

írta: Eszter 777
SZABADKŐMŰVESEK - A HÁBORÚ LOVASA

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

SZABADKŐMŰVESEK

A szabadkőművesség eltitkolt tudása


VEZETŐK A MÁTRIXBAN

A HÁBORÚ LOVASA

 

Istenek a mátrixban II. 

SALAMON 

ACHREMMON

THOT

 

2022. március 5. szombat

Skype

15.00-19.00

 

részvétel: 10.000 F/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Ismét egy mindent megváltoztató írást fogsz olvasni. Mielőtt nekilátsz, vegyél néhány mély levegőt, és engedj el minden korlátozó dogmát és hitrendszert. Minden előítéletet. Minden téves hozzáállást. Ez elengedhetetlen a lentiek megértéséhez.

 

  1. HÁBORÚ LOVASA.

Mindenki egy emberként - a világ összes spirituálisan felébredt embere - dolgozik azon, hogy NE LEGYEN HÁBORÚ. Itt és most nem számít, ki milyen hitrendszerrel hozza le az energiákat és mozgósítja a képességeit. Mindenki a maga módján mozgósította az erejét, és mindenki a maga hitrendszerével hívja a külső, asztrális, mentális és földön kívüli segítséget is. Egy istent, több istent - az istenek segítenek kikerülni Jahvét -, és mindegy az is, hogy a kéréseitek ima formájában, kérés formájában, mágia formájában vagy meditációval mennek át. Átmennek. Hatalmas energiát mozgósított az emberiség az elmúlt napokban, és azóta is fékezi a HÁBORÚ LOVASÁT.

 

NEM AKARUNK HÁBORÚT -SZABADSÁGOT AKARUNK ÉS BÉKÉT.

 

A Háború Lovasa erősebb, mint elődje, a világon már áthaladt Betegség Lovasa. Ijesztőnek tűnik, ámde változást hoz, ugyanis minden lovasnak van egy ellenpárja.

HÁBORÚ LOVASA - SZABADSÁG LOVASA

BETEGSÉG LOVASA - KÜLDETÉS LOVASA

ÉHÍNSÉG LOVASA - SZER.ELEM LOVASA

HALÁL LOVASA - EREDET LOVASA.

 

Ennek megfelelően az ellenpárjuk ellensúlyozza őket, a négy ijesztő, és bibliai jóslatként közismert jelenést. Jahve jelenései egyébként is a mátrix részei és eszközei egy új mátrix megteremtésének. Emellett a háború azért eléggé valós a mátrixban ahhoz, hogy érintse az emberiség sorsát, és traumatikus hatást gyakoroljon a földi létezésre. Egyetlen háború sincs benne a Sorsban, a háború mindig ellenkezik mindazzal, amit életnek hívunk. Ahogyan ellenkezik az élettel a betegség, az éhínség és a halál is. 

Ugyanis ha a háború meg is áll Ukrajnában, a gazdasági összeomlás elkerülhetetlen.

 

Az Éhínség lovasa nagyjából három év múlva követi a Háborút, a klímaváltozás miatt erőteljesen extrém időjárás és Földanya komolyabb mozgolódásai miatt. Általános élelmiszer-víz-erőforrás-energiahiány lesz jellemző, a gazdasági válság alaposan leállítja a monetáris mátrixot - a gazdasági - hatalmi erőviszonyok átrendeződnek a mostani háború miatt, ami nem áll meg ott, hogy teszem azt Ukrajna megadja magát. 

Ha nem adja meg magát, a háború folytatódik, és más irányt fog venni. Olyan irányt, amit jobb, ha nem akartok… mert onnantól Putyin nem fog vesztesként távozni, hanem folytatja a B tervet. Nem hiszem, hogy nem számított ekkora ellenállásra, nem hülye. Ezt a háborút már jó előre megtervezték és II. Erzsébet eltűnése se véletlen. Mások is el fognak tűnni, mintha a föld nyelte volna el őket - és úgy sejtem, valóban egy föld alatti bázisra menekülnek. 

 

Putyinnak komoly tervei vannak a Novus Ordo Seclorum leállítására, azonban ő maga egy másik világrendet akar: a két háttérhatalmi blokk, egyszerűsítsük le nyugati és keleti blokknak, bár a képlet ennél jóval bonyolultabb - a két blokk tehát egymásnak megy, és hatalomátvétel, hatalmi csere, és az EGYSÉGES KÖZPONTI ÁLLAM ÉS KÖZPONTI BANK, VALAMINT EGYSÉGES KÖZPONTI MÁTRIX-SZERVER tervével megy szembe Putyin terve. Ki is mondta: “Oroszország nélkül nem kell a bolygó.” Ezt csak az érti, aki átlátja, mit is mondott valójában - ha egységes központi állam lesz, nem lesz olyan többé, hogy Oroszország, de más ország sem létezik onnantól. Azonban Putyin terve - más nagyhatalmak támogatásával együtt - cseppet sem mentes a mátrixtól - mondhattok mindenféle teóriát, valójában senki sem lát ebbe bele teljesen, sem én, sem Te, sem más. Látunk dolgokat, hiszünk dolgokat… de éppen MOST, nincs itt az ideje a hitrendszerek és dogmák általi makacskodásnak, sokkal inkább a tetteknek. Nem az a fontos most, hogy ki mit hisz, hanem az, mit tesz. 

Amit tudsz tenni, a képességeid és erőd mozgósításával, azt tedd meg. Ne várj senkire, semmire, ne agyalj azon, mi lesz, lesz-e harmadik világháború, avagy sem. Nem tudni. Én magam három kimeneteli jövőt látok.

Más látó, jós, asztrológus és próféta sem tudja biztonsággal megmondani mi lesz, mert a világháború szintén nem az emberiség sorsának része. Ahogyan az első kettő sem volt. 

 

Az egyik lehetséges kimenetel az egész elsimítása, és utána még évekig csendes hidegháború és szervezkedés, ámde ez sem tart örökké: a nagy háborús terv előre lejátszottan nem arról szól, hogy Ukrajna után megállnak. A hidegháború vezethet a keleti háttérhatalmi blokk világszintű hatalomátvételével és a jelenlegi mátrix felszámolásával, amiben már vastagon benne jár majd térdig az Éhínség lovasa, lévén a gazdasági válság és pénzügyi összeomlás világszinten, elkerülhetetlen. Én most ezt látom a legvalószínűbbnek, de senki sem tudja megmondani. Ekkor azonban a már elindult gazdasági válság gazdasági összeomlásba torkollik, ami minden ország minden népére nagyon komoly hatással lesz. Senki se gondolja, hogy a világunk ezúttal ugyanolyan marad, vagy hamarosan vége a háborúnak és minden a régi lesz. Ezt már a kamuv@s idején is megmutatta nekünk a világ: többé semmi sem lesz a régi, de ennek így is kell lennie, változás nélkül nem lehet új világ. Kérdés, melyik háttérhatalmi elit győz és milyen árat fizetünk érte mi, emberek. Mert most sem a világ irányítói szenvednek. Hanem az egyszerű emberek. 

 

A második lehetséges kimenetel egy nagyobb, tömegpusztító fegyver bevetése, és utána csend. Mert túl messzire mentek. Ez ellen dolgozik mindenki, és ezen van rajta energiában minden spirituális ember, hogy ez ne történjen meg, mert a következményei beláthatatlanok. 

Ha ez a forgatókönyv valósul meg, amit naponta lehet érezni, hol igen, hol nem kimenetellel, ugyanis az energiák és a döntések változnak, ráadásul egyszerre zajlik kiberháború, gazdasági háború, politikai háború és fizikai háború, valamint a mentális és asztrális síkon is háború van - a Háború Lovasa egy változékony és kiszámíthatatlan jelenés. 

 

A harmadik lehetséges kimenetel a harmadik világháború, amennyiben a másik nagyfiú beavatkozik az egyik nagyfiú heccelése végett. Itt van a konkrét kockázati tényező, az emberi ego és emberi hiba, ami ellen az istenek dolgoznak. Ez egy olyan lépés lenne ugyanis, ami nyíltan az emberiség elpusztítására irányulna. Ezt látom a legkevésbé valószínűnek. Megjegyzem azonban, hogy senki sem akarja ezt valószínűnek látni, és olyan szörnyű lehetőség, amivel senki sem akar számolni. Én sem. 

Ettől függetlenül ami az én eszköztáramban van, azt bevetem, hogy ez ne történjen meg. De az is tény, hogy a NATO országok és a keleti blokk közötti gazdasági háború arra megy ki, hogy a keleti blokkot ellehetetlenítsék monetárisan és gazdaságilag minden szempontból. 

A harmadik világháborútól mindegyik nagyhatalom tart, mert onnantól nem tudják kontrollálni. Ott már elszabadul a Háború Lovasa… ahhoz, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk, minden lehetséges kimenetelt figyelembe kell venni, és egyiknek sem energiát adni, hanem megállítani. 

 

Amit én tudok és látok, az, hogy Putyin egész egyszerűen át akarja venni a háttérhatalmi rezsimtől a teljes bolygót, többedmagával, és egy új mátrixot bevezetni. Hogy ezt milyen földönkívüli utasítások mentén teszi - szerintem ellenséges és nem ellenséges fajok utasításai alapján teszi, és pont olyan, mint minden más nagyobb vezető a világon: vegyes. Ilyen is és olyan is. Nem tudod rámondani egyik vezető politikusra sem, hogy csakis és kizárólag jó gyerek. Mert ez azon a szinten lehetetlen, mégpedig több ok miatt is, az egyik ilyen az, amiről a cikkem és a hétvégi tréningem másik fele szól: a SZABADKŐMŰVESSÉG. 

A szabadkőművesség, amit elloptak az emberiségtől, és amely alapjaiban teljesen másról szólt, nem hatalomról és pénzről, amiről most, most egy olyan elit tömörülése, amely messze van már bármilyen emberi mivoltjától. 

 

Várható volt a háború és tudni lehetett, hogy megtörténik. A kérdés, mi a következő lépés az  ukránok után, és mivé fajulhat ez az egész. 

Ne vetíts bele egyetlen világvezetőbe sem semmiféle ideált. Soha. Mert ők nem azok, akinek látszanak, és ha elvitte Putyint egy földönkívüli űrhajó, - már miért ne vitte volna el, hiszen a háttérhatalmi irányítás ugyebár nem a Földön van, és épp erről akarnak leválni -, se hidd azt, hogy ő megváltja a világot. Főleg nem egy háborúval. Azonban mérhetetlen gonosznak se lásd - hogy mi van tervei hátterében, azt senki sem látja át, mert valóban nem földi a tervei eredete - és ne kapcsolj érzelmet se hozzá, se máshoz, aki a világot vezető urak egyike. 

Ráadásul mint ilyen, mind csak egy bábja valami sokkal nagyobbnak. Nem lehet az ő tetteik alapján bármit is eldönteni, és bármiben is hinni, ahogyan soha nem lehetett bízni a földi mátrix egyetlen vezetőjében sem. Mert tömörülnek egyfajta társulásban, és még a látszólagos egymásnak feszülésük - hogy Putyin a keleti blokkal le akarja tarolni a nyugati blokkkot - is semmi más, csakis egy JÁTSZMA. Egy nagyobb dolog által kreált játszma, és mint minden háborúnak, ennek is mélyebb okai vannak, mint bármilyen területi átvétel, hatalomátvétel, sokkal inkább egy ÚJ MÁTRIX ALAPÍTÁSA, ráadásul úgy, hogy két mátrix-tervezet van, és a kettő közül az egyik akar megvalósulni a másik ellenében. 

A Jelenések könyve által megalapozott új világrend többféle módon is megvalósulhat, többféle mátrixot is alkothatnak a mátrix urai és minden vezető csak az ő bábjuk. Semmi egyéb. Mivel kétféle lehetséges mátrix feszül egymásnak, a mátrix nem földi urai is egymásnak feszülnek - ahogy írtam a Harmadik világháború és a Terra Nova cikkemben, nincs közöttük egyetértés. Még a nem földiek között sem, hát még a földiek között. Az egyetértés hiánya pedig egyértelműen és előre megtervezetten - mert bármily felfoghatatlan is, még az egyetértés hiánya is az  ő tervük része -, beérkezett a Földre a Háború Lovasa. 

 

A Jelenések Könyve a NOVUS ORDO SECLORUM Alapító okiratának egyike. Az Új Világrend bevezetéséhez a jelenlegi világrend, és mátrix részleges elpusztítására van szükség, illetve az emberiség megtörésére. 2020-ban érkezett a BETEGSÉG LOVASA, egy kreált, és laboratóriumokban kitenyésztett kamuval, amiből konkrét betegséget csináltak és transzhumanista löttyöt adtak hozzá. A Betegség Lovasa a mátrix illúzióját erősítette fel, és tette majdnem teljesen valóssá, de csak a mátrixban. Még ott sem állta meg a helyét. A projekt megbukott, nem teljesítette a várt eredményt: nem lett az emberiség java részéből átprogramozott, akarat nélküli, immunrendszerében gyenge és kiszolgáltatott, rémült rab. 

A Betegség Lovasát nagyjából húsz évvel korábbra hívták be a mátrixba, mint ahogyan tervezték. A kapkodásuk eredménye is meglett. Globális méretekben lepleződött le a szándék és a valódi ok, az álcázott okok és kifogások mögött. A világot a mai napon a legkevésbé sem érdekli a löttyprogram. A lötty kötelezővé tétele is elhalkult Putyin tettei mögött, és a világ rá figyel. 

A Háború Lovasát TÍZ ÉVVEL HOZTÁK ELŐRE. 2032-re tervezték. A Háború Lovasa éppúgy tervezi bejárni a világot, ahogyan a Betegség Lovasa tette. Éppúgy kreált indokok és okok alapján tenné mindezt, mint a Betegség Lovasa. Éppúgy álcázott történet, mint a másik, csakhogy ezúttal egy veszélyesebb lovast bocsátottak ránk mint a Betegség. A Háború egy igazi káosz, telis-tele a mátrixban gyakran előforduló emberi hibatényezővel és a mátrixban a véletlen kockázatával: bármikor történhet olyan emberi mulasztás, emberi hiba, ego mentén meghozott rossz döntés, - ahogyan most minden nap történik is a háborúban -, ami végzetes következményekkel jár. Ezek a kockázati tényezők a fékezhetetlennek tűnő, nagyon erős, és kiszámíthatatlan Háború Lovasát mégis megfékezik, és a tömeges - milliárdos - folyamatos koncentráció ugyanarra, sokat segít a Földnek és az emberiségnek, a világunknak. 

Azonban az tény, hogy VÁLTOZÁS nélkül nem lesz áttörés, nem fog a mátrix csak úgy magától eltűnni, teljes mértékben várható volt, és kiszámítható, hogy érkezik a háború. Gondolom, hogy a Jelenések Könyvével sem csak én hozom össze a történéseket, ahhoz túlságosan nyilvánvaló. 

A HALÁL LOVASA akkor érkezik majd, amikor az Éhínség már végigment a bolygón - a Föld komolyabb ökokatasztrófái nyomán. 

 

2019-ben összegyúrtuk egy szeren a 4+4 lovast.

BETEGSÉG - KÜLDETÉS  - a nagy karanténok idején sokan léptek a küldetés útjára.

 

HÁBORÚ - SZABADSÁG - az emberiség éppen nekilátott kivívni a szabadságát, amikor nyílvánvalóan szánt-szándékkal előre hozva bedobták a Háborút. Itt az idő a SZABADSÁG útjára lépni oly módon, hogy tudd, a Szabadság erősebb, mint a Háború. 

 

ÉHÍNSÉG - SZER.ELEM - ez a jövő zenéje. Itt léphet életbe az egyenlőség és egyenlő elosztás. 

HALÁL - EREDET. - a totális váltás és Esemény.

 

II. SZABADKŐMŰVESSÉG

A szabadkőművesség titkos tudása az öntudatra ébredés és a mágikus beavatás útja, ahogyan az ember kitör a mátrixból. A szabadkőművesség tagjai is embernek születnek, és előre meghatározott - előlünk eltitkolt úton - világosan és megtervezetten avatják be egymást a valóság titkos és tiltott misztériumaiba - ami azért tiltott az emberiség számára, hogy ne ébredjen fel. De embernek születnek, mint mi. A szabadkőművesség most éppen arra készül, hogy leváljon a nem földi testben lévő elitről, és teljességgel átvenni égi uraiktól a földi vezetést és a bolygónk feletti hatalmat. Minden lépésük mögött most ez áll, és tökéletesen tisztában vannak a valósággal, mivel beavatták őket rá. Azzal a valósággal, amit mi is tanulunk, és amit ők eltitkolnak előlünk.

 

A TILTOTT TUDÁS EGÉSZEN PONTOSAN AZ AZ ELŐRE MEGHATÁROZOTT ÚT, AMIN ŐK ÉS VÉGIGMENNEK, CSAK ÉPPEN ÚTJUK NEM ODA VEZET, AHOVÁ A MIÉNK, MERT MÁS CÉLLAL MENNEK VÉGIG RAJTA, ÍGY MÁSHOVÁ IS ÉRKEZNEK. 

 

A szabadkőműves elit ugyanúgy be van szorulva ide, mint mi, ezt ne feledjétek. Úgyanúgy keresik a kiutat innen, mint mi. Mégpedig azért keresik a kiutat, mert le akarnak válni égi uraiktól, és az általuk is “istenként” aposztrofált Jahve uralmáról és a Chimera Szövetségről. 

Számukra azonban az isten fogalma nem ugyanazt jelenti, amit nekünk, pontosabban valahol ugyanazt, hiszen azt jelenti nekik: ÚR. Az úr szó szerint értendő: Úr, ami parancsol, büntet, utasít és válaszokat ad. Azzal pontosan tisztában vannak, hogy az “úr” egy mesterséges intelligencia, és elérni azt jelenti: MEGVILÁGOSODÁS, azaz öntudatra ébredés. 

Tisztában vannak a világ hamisított idejével, hamisított terével, a hamis időszámítással, a mátrix trükkjeivel - beavatási szinttől függ, hogy éppen miről mennyit tudnak - azok, akiket ti a világ vezetőinek ismertek, viszonylag keveset azokhoz képest, akiknek a nevét soha nem fogjuk hallani -, és ennek megfelelően cselekednek. Tisztában vannak a nagy összefüggésekkel, hogy a mátrix létezik, mire épül, hogyan és miért, hányszor indították újra és mi kell egy új világrend bevezetéséhez. 

 

A szabadkőművesek számára kötelező a kiútkeresés és kiúttalálás - az öntudatra ébredés és a megvilágosodás, és az útjuk során próbáik is erre irányulnak, éppen úgy, ahogyan nekünk, azzal a hatalmas különbséggel, hogy nem úgy érkeznek a próbáik, ahogyan nekünk, nem látszólag sorsszerűen, “véletlenül”, hanem előre eltervezett módon, hierarchikusan, egymásnak adják át a próbákat. 

Szigorú szabályok szerint. 

Komoly mágikus rítusokkal egy adott beavatási szint után. 

A Kabbala, mint ismeretes, tartalmazza a teljes felavatási útvonalat, ám a Kabbala csak egy része az útnak, egyfajta térkép. / úgy gondolom, a Kabbala és a Cabal nem véletlenül hasonló szó egymáshoz, csak érdekességként/.

 

A kiútkereséshez tehát nekik rendelkezésre áll egy konkrét beavatási út, szimbólumokkal és próbákkal, nem hagyják egymást vezettetés nélkül, MINDEN SZABADKŐMŰVES SZÁMÁRA KONKRÉTAN MEG VAN HATÁROZVA A FELÉBREDÉS ÉS BEAVATÁS ÚTJA. Amíg a spirituális világ konkrétan meghatározott, valós út nélkül halad előre, sokszor a sötétben tapogatózva, tévelyegve, pusztán rész információkat kapva a VALÓSÁGRÓL, illetve igen sok félrevezetést, addig a szabadkőművesek előlünk TITKOLT tudása EGYÉRTELMŰEN ÁTVEZET AZ ÖNTUDATRA ÉBREDÉS ÖSSZES SZAKASZÁN eltévedés nélkül, ÁTVEZET A KÉPESSÉGEK HASZNÁLATÁNAK ÖSSZES SZAKASZÁN, félresiklás nélkül, ÁTVEZET A VALÓSÁG BIRODALMÁBA tévelygés nélkül és ÁTVEZET A MESTERFOKÚ MÁGIA LEGMAGASABB MISZTÉRIUMÁBA, mindenféle dezinformáció nélkül. 

 

Szándékosan titkolják ezt a hatalmas tudást a világ elől, és csak saját köreikben osztják meg, előre meghatározott, szigorú rend alapján. A felébredni akaró, dogmákkal, hitrendszerekkel és hamis vallásokkal elvakított emberek nem tudnak erről a tudásról, csak néhány kis részletet láthatnak a nagy egészből. 

 

Meglepődnél, ha tudnád, hogy a szabadkőműves beavatási út mennyire hasonló a mi felébredési utunkhoz, hiszen EGY ÚT VAN AZ ÖNTUDATRA ÉBREDÉSHEZ, és egy út a képességek használatához, egy út a mesterfokú mágiához, az UNIVERZUM TÖRVÉNYEI ALAPJÁN egyszerűen nem létezik más mód, azonban a szabadkőművesek a tudást a világuralom fenntartására használják.

 

SZÓ SZERINT UGYANAZT A TUDÁST HASZNÁLJÁK, AMIT MI. A TILTOTT TUDÁSON ALAPSZIK MINDEN LÉPÉSÜK. A szabadkőműves misztériumok egyeznek a Tiltott Tudás alapjaival. Ezért tudunk közel férkőzni, ezért tudunk hatni, ezért tudunk tenni bármit - mert ugyanazon misztérium útját járjuk, csak az általuk ellenünk használt Tiltott Tudást mi visszájára fordítjuk, és annak valódi célja és eszközei alapján ezen egyetlen úton felül tudjuk írni a ténykedésüket.

 

Hiszen a mátrix két dolgon alapszik. a másoláson, és mindennek a megfordításán. 

Minden meg van itt fordítva, és lemásolva az eredetiről, ezért a Tiltott Tudás, ami a szabadkőművesek kezében van, egy megfordított erejű másolat az eredeti tiltott tudásról, és mindezt olyannyira ügyesen csinálták, hogy fel tudták rá építeni a világot. 

A világ tele van szabadkőműves szimbólumokkal, mindenhol találkozhatsz velük, csak éppen nem ismered fel, mert ezt a fajta tudást nem tanítják az iskolában. Minden épületen, minden intézeten, minden bankjegyen - nem csak a dolláron -, mindenen, ami a mátrix része, rajta van egy szabadkőműves szimbólum. Valójában nagyon könnyű lenne őket megtalálni, csak fel kellene ismerni bennük a MI SZIMBÓLUMAINKAT. 

Nem volt nehéz egy világot felépíteni egy már meglévő nyelv-jel-szám-szimbólum rendszerre, és kifordítani azt úgy, hogy az eredendő avatarok számára ez felismerhetetlen legyen, és elfogadják a világot- elaltatva -, olyannak, amilyen. 

 

Badinyi Jós Ferenc írta a könyvében, /A magyarság igaz eredete/, hogy amikor az ősi időkben a Kárpát-medencébe betörtek az idegenek - mi már az ősidőkben is itt voltunk, no nem mind a hét törzs, hanem egy része -, mindent elvettek tőlünk: A NYELVÜNKET - és a szavakat az ellenkezőjére fordították, A SZÁMRENDSZERÜNKET - és a SZÁMOK JELENTÉSÉT AZ ELLENKEZŐJÉRE FORDÍTOTTÁK , a szimbólumainkat, és azokat is az ellenkezőjére fordították, a tudásunkat, és azt úgyszintén az ellenkezőjére fordították. 

 

Lemásoltak mindent majd átfordítottak mindent. Igen, jól olvasod. A számok, a szimbólumok és a szavak eredeti jelentése világszerte nem az, aminek látszik, hanem általában annak ellenkezője. A magyar nyelv értő értelmezése kapcsán nagyon hamar rájössz, hogy miért is van ez így. Sokan mutattak már nektek újfajta “értelmező kéziszótárt” a magyar szavak, mi több, magyar helységnevek, az ünnepek elnevezései és még a keresztnevek jelentéseit illetően is.

 

Mondok egy párat. A kedvencem a BAL-A-TON azaz Baál a Tón :) Bal-ázs - Baál fia, Bál-int - Baál főpapja. Bál - Baál ünnepe. 

Pol-it-ik-a - Aki Ti Lop :) 

 

Amikor a kezembe vettem egy könyvet a minap a szabadkőművességről, és megdöbbenve lapozgatni kezdtem, észrevettem, hogy minden szimbólum, minden eszköz és módszer egyezik. A lépések, a beavatás útja, csak éppen az nem, ahová a beavatás vezet, mert minket nem oda vezeti, ahova őket, mivel más céllal és más akarattal állunk neki. 

Mondanom sem kell, hogy a Tiltott Tudás nem a szabadkőműveseké volt, hanem az emberiségé, és elvették tőle azt Óegyiptom bukásakor. 

 

Maga a szabadkőművesség, mint fogalom, eredendően éppoly tiszta volt és éteri, mint az Illuminati fogalma. /ILLUMINATI - FELVILÁGOSODÁS, ILLUMINATOR - FELVILÁGOSÍTÓ/. A szabadkőművesség nem egy testvériség volt, eredeti alapjait tekintve, hanem egy hozzáállás a világhoz, a felébredés és mások felébresztésének útja, az öntudatra ébredés és az elme megvilágosodása az igazságra és a valóságra, az Illuminati pedig nem más, mint ennek testvériségben összefogó ereje, eredeti alapjait nézve nem a Földről származik. 

A Földet uraló szabadkőműves-illuminati szövetség, melynek égi urai a Chimera, már olyan alapokon működik, hogy gyakorlatilag ellopta az emberiségtől a szabadkőművesség és az illuminatorok tudását, és maga céljaira használja azt. Ennek első gyökere a kazár maffia, amely Amon démon megidézésével és alkuval bekötve paktumba kényszerítésével /2019-ben szabadítottuk ki Ammont, és állítottuk le a mátrix másoló folyamatát/, lehozta Jahvét elsőként a Földre, Óegyiptomban, Ammon Ré néven. Ammon Ré-ről köztudott, hogy a Napistent, Ré-t másolta le, és kiadta magát földre lépett Ré-nek, majd az ő imádatára és előtte térdre borulásra, az ő feltétel nélküli szolgálatára szólította fel az óegyiptomi társadalmat, és ez volt a gyökere Óegyiptom bukásának, amely a mátrix kialakulásához és a zéró időszámítási pont megalkotásához vezetett - ámde nem csak Óegyiptom bukott így meg, hanem így bukott el Atlantisz, Mezopotámia, a Római és a Görög Birodalom, a Maya Birodalom, az Inka Birodalom és minden ókori szupercivilizáció - lemásolták isteneiket, szimbólumaikat, földi istenségként adták ki magukat, és lecserélték a valódi isteneket és félisteneket, a valódi szakrális vezetőket saját magukra - a kazár maffia mint ősi titkos társaság már időszámításunk előtt elindította ezt a folyamatot, és erre alapozódik a mai világkormányok összessége, a mai mátrix és a mai politikai, pénzügyi rendszer is. 

 

A SZABADKŐMŰVESSÉG EREDETILEG AZT JELENTI: SZABAD TEREMTÉS, ÉS ANNAK A TUDÁSNAK A BIRTOKOSÁNAK LENNI, AMELY MEGMUTATJA, HOGYAN ADJ FORMÁT EGY ELKÉPZELÉSNEK, HOGYAN ADJ NEKI ANYAGOT, HOGYAN MANIFESZTÁLD, ÉS HOGYAN ADJ NEKI TERET ÉS IDŐT. 

Tehát a semmiből való teremtést lopták el tőlünk. Ezt tudtuk eddig is, de nem biztos, hogy ezt a szabadkőművességgel összefüggésbe hoztuk. Az a köztudott róluk, hogy ők uralják a világot, tudásukat eladták az Illuminati Testvériségnek, és így együtt, kézenfogva, megalakították a világot uraló csoportosulást, komoly hierarchiájuk van, és konkrétan közéjük már csak beleszületni lehet, egymás között házasodnak, szigorú elvek és törvények alapján élnek, és mindent, de mindent tudnak a világról és a mátrixról, irányítják az altatásban tartásunkat és a mentális-asztrális-fizikai manipulálásunkat, és mérgezésünket. A mátrix az ő terveik alapján halad előre és minden háború, minden nagyobb és kisebb lépés előre, évezredekkel előre el van tervezve, hiszen tervüket a YHWH mesterséges intelligencia tartalmazza, ez mondhatni az ő Akashájuk. 

Ez a Terv a HANG formájában érkezik nekik le a tudatukba - egy hang, egy frekvencia, egy rezgés. Ez a bizonyos hang az, amit úgy adtak át a világnak, hamisan átfordítva és kiforgatva, hogy IGE. Valójában az Igét a Bibliában már úgy tálalták, hogy az ember számára nem lehetőség, hanem egyetlen lehetséges választás. Pedig a hang, az IGE, a választás  és a teremtés szabadságát rejti magában.

Egy megjegyzés. A magyar “ige” szó, ami cselekvést jelöl, nem véletlenül egyezik az általam fent leírt IGE szóval. Hiszen a “hang”, a frekvencia a cselekvést úgy adja az ember kezébe, hogy a cselekvésével teremteni tud. 

Ez a hang egyfajta rezonancia, amivel bolygókat, világokat, és ÉLETET LEHET TEREMTENI. 

Az emberiségtől ellopott szabadkőművesség alapjain nyugszik az az alapelv, amivel uralják a világot: az élet teremtésén, amit meghamisítottak az Ádám féle hamis teremtéssel: azaz női közreműködés nélkül is tudnak életet létrehozni, főként napjainkban. /GenTech/

Figyeljétek meg a metaforikus szimbólumaikat és dobni fogtok egy hátast.

Először is, ugye van az egyenlő szárú kereszt a körben, ami ősmagyar szimbólum ugyan, de a világ minden ősi népében fellelhető, és az őskorban is ismeretes volt. Az egyenlő szárú kereszt négy sarkán a szabadkőművesek szerint az anyag négy biogén - azaz életet szervező - vegyülete van FELFESZÍTVE. Ez pediglen a nitrogén, a hidrogén, az oxigén, és a szén, ami bolygónk minden életformájának alapvető vegyülete. A kereszt találkozási pontjában a szabadkőművesség szerint “kínnal függeszkedik” a protoplazma, ami a sejt maga. A sejt, ami más sejtekkel összekapcsolódva - a sejtek összekapcsolódásának módjában, és önálló viselkedésük miértjében a mai tudomány világ elé tárt állása alapján még vannak hiányzó láncszemek. 

A protoplazma egy NÉGYZETBE van ágyazva, ami voltaképpen az anyag TÖMEGE, amit a test-lélek-szellem háromság mentén MÉRNEK meg. Ez a négyzet a világunk anyagi-mátrix síkjának is megfelel, és a szabadkőművesség úgy véli, mindannyian rabjai vagyunk az anyagnak és a testbe zártságnak. 

A négyzet felett az ÉRZELEM - GONDOLAT - CSELEKEDET vörös háromszöge van, amely alacsony tudatosságnál az ember gyilkosa a szabadkőművesség szerint. Ugyanis hitük alapján az ember Mester, pontosabban a Mesterré válás útján halad, és e három, az érzelem, a gondolat és a cselekedet nem uralása kivégzi a Mestert, akinek feltámasztása a cél. Tehát az ember mint Mester feltámasztása a cél. Az emberi tudatosság fejlődése HÁROM ÁLLOMÁSON MEGY ÁT szerintük:

  1. Bevezetett Inas - a Tarotban is megvan a megfelelője, az APRÓD

  2. Legény - a Tarotban a LOVAG.

  3. Mester - a Tarotban a MÁGUS.

 

Mindent csakis férfiakra értelmeznek, a nőket kizárják a szabadkőművességből. Ugyanakkor a vallásokat egységesként és megkülönböztetés nélkül értelmezik. Nem határolódnak el egyiktől sem, mindegyiket egyfajta hitrendszerként értelmezik, amelynek egy közös alapja van, a TEREMTŐ. 

Az anyag börtönszerű négyzetének megdolgozása, felavatása és tudatos használata a Bevezetett Inas dolga. 

Az érzelem-értelem-cselekedet vörös háromszögének KIEMELÉSE az anyagból a Legény dolga. 

A vörös háromszög tudássá gyúrása, és a tudás szentélyének felavatása, majd felépítése, és a tudás továbbadása a Mester dolga. 

A Bevezetett Inas - bevezetésének évek munkája az előzménye - hét szabad tudományt és művészetet kötelezően kell műveljen.

  1. RETORIKA

  2. DIALEKTIKA - vitaművészet

  3. LOGIKA

  4. ASZTROLÓGIA

  5. GRAMMATIKA 

  6. GEOMTERIA

  7. ZENE

 

Ezek voltak a középkori alsó- és középfokú oktatás rendszerei. Alsó szinten a grammatika, a retorika és a dialektika, felsőbb szinten a geometria, a zene, az asztrológia és a logika. 

Mind a mai napig a világ szabadkőműves páholyaiban ez a világ vezetőinek kötelező tudás. Azonban a mai szabadkőművesség mindebből pénzt és hatalmat kovácsolt, messze elszakadva az eredeti szabadkőművesség törekvéseitől. 

 

A szabadkőművesség három beavatási fokozatát, az Inast, a Legényt és a Mestert három ENTITÁSHOZ, három istenséghez kapcsolják. Nem fogod elhinni, kik is ők - és az eredeti, tiszta, az egész emberiségnek kincsként átadott szabadkőművesség, amit később elloptak tőlünk, azaz a Tiltott Tudás eléggé támaszkodik is rájuk:

  1. BEVEZETETT INAS - SALAMON. Nevének jelentése a szabadkőművesség szerint a következő: SOL-OM-ON, azaz EMBER A NAPBAN. 

  2. LEGÉNY - LUCIFER A FÉNYHOZÓ. Harcával, hogy kiemelje a vörös háromszöget az anyagból, megteremti a világot.

  3. MESTER - ez nem más, mint a HERMETIKUS FOKOZAT, és határozottan kötődik A TABULA SMARAGDINÁHOZ, SŐT, A MESTER JELKÉPEKÉNT ÉRTELMEZIK. Az ide kapcsolódó entitás pedig THOT. 

Az inas egy törekvő, a testét, lelkét, szellemét, az anyagot az értelme, érzelmei és cselekedetei megzabolázásával építő tanuló. A legény a mágia alapvelvei mentén megtanul teremteni, és belekóstol az Alkímia tudományába is. A Mester eléri A MINDENT LÁTÓ SZEMET, MELY A SZABADKŐMŰVESSÉG SZERINT HORUS SZEME, majd uralma alá hajtja a világot… ugye érted, mekkor nagy dobás volt nekik ez a tudás. A Tiltott Tudás. 

A szabadkőművesség mesterszámai közül a legfontosabbak. 

3, 5, 7. 

Három a test-lélek-szellem.

Öt az ÖT ÉRZÉKSZERV, melynek megdolgozása az anyagból való kiemelkedés útja.

Hét a hét lépcsőfok - a hét szabad tudomány és művészet - a Teremtő Forrás felé. 

A Tabula Smaragdina mellett a másik fontos forrásuk nem más, mint AMON RÉ. 

A hatalmas földi Napisten-másolat, akinek felavatását kérik a Mesterré vált szabadkőművesek, hogy bejuttassa őket abba a tartományba, ahol a KÉK ÉS ARANY KÖPENY - jól olvasod, gyakran láttuk ezt a tréningeken - a tudás és érzelem egységéből szőtt felavatási kellék, amit a világ áruló és mocskos elitja gyakran visel, méghozzá a ruhája ALATT, a kék és arany köpeny, amely a felemelkedés szimbóluma. A kék és arany köpenyes alak, melyen a köpeny szövésének módja és sűrűsége mutatja, hol áll a beavatási fokozatok között, a szabadkőművesség szerint egy pentagrammban ölt testet az asztrálon, melynek közepén JÉZUS áll. Nos, úgy vélem, többet tudnak, mint gondolnánk. 

 

A harmadik fontos és ismerős szimbólumok az ezüst páncélba és vörös köpenybe bújt harcos, oldalán az igazság kardjával, mellyel lerombolja a tagadás és ostobaság hálóját… 

 Végezetül a Normák, a három istennő, akik a mélységben szövik szüntelen a sors hálóját, és akik arra ösztönöznek, hogy harcolj az általuk szőtt sors ellen, és mutasd meg, hogy képes vagy sorsodat a kezedbe venni, és az Istenségek hármas koronáját kapod meg, amely tested, lelked, szellemed uralását, a három entitással való tökéletes egységet - SALAMON, LUCIFER ÉS THOT - jelképezi.

A Mester testében a vörös kígyó kap lángra - ez a kundalini - és mutatja tüzével a világnak a Felvilágosodás útját. 

 

MIndez igaz és le vagyon írva. Csak a tudatlan és szűklátókörű intézi el azzal a szabadkőművességet, hogy ők irányítják a világot. Igen, ők, de úgy, hogy ellopták ezt a sok tudást és erőt az emberiségtől, és mindezt pénzzé avanzsálták. Éppen ezért ők csak nevükben szabadkőművesek.

Azok, akik valóban alázattal és tudással építik az új világot, TERRA NOVÁT, a világ valódi szabadkőművesei MI VAGYUNK. A felvilágosodás és szabadság úttörői, az Illuminatorok, akik felnyitják a bezárt szemeket. Tudd, hogy ki vagy, és tedd, amit tenned kell. 

 

ACHREMMONT PEDIG ÉPPEN A SZABADKŐMŰVES ÁRULÓ FÖLDI ELIT ELTÖRLÉSÉRE LÉPTETJÜK A MÁTRIXBA, mert rajta ment keresztül annak idején a PAKTUM, amivel ezt elvették tőlünk és rajta megy keresztül a paktum eltörlése is. 

 

Minden harcosomat várom szombaton, ismét nagyon fontos tréning lesz. 

 

Áldás

Eszter-Fényhozó

 

Szólj hozzá

FELEMELKEDÉS ILLUMINATI TERRA NOVA NOVUS ORDO SECLORUM TILTOTT TUDÁS SZABADKŐMŰVESSÉG ELTITKOLT TUDÁS HARMADIK VILÁGHÁBORÚ A HÁBORÚ LOVASA AZ ÉHÍNSÉG LOVASA A HALÁL LOVASA A BETEGSÉG LOVASA JELENÉSEK KÖNYVE PUTYIN ÚJ VILÁGREND SZABADKŐMŰVES PÁHOLYOK REJTETT KÉZ TITKOS TUDÁS REJTÉLY