2022. jún 16.

KÓDOLT RABSZOLGASÁG - ISTENI DNS BENNED

írta: Eszter 777
KÓDOLT RABSZOLGASÁG - ISTENI DNS BENNED

RABSZOLGAFAJ - KÓDOLT RABSZOLGASÁG A GÉNJEINKBEN

ISTENI DNS II

Az istenek benned vannak

A SPIRITUALITÁS VALÓSÁG 

 

A világ fejlődik, és az emberi tudat is. Igazi tudati áttörés van, globálisan. Az emberiség kezd szembesülni azokkal a titkokkal, amelyeket évezredeken át ügyesen elrejtettek előlünk. Az emberi tudat alapvetően úgy van programozva, hogy amikor olyat lát, ami nem egyezik a hit rendszerrel, amit belesulykoltak, egészen egyszerűen elfordítja a fejét és nem hiszi el amit lát, még akkor sem, amikor a két szemével látja… és a bizonyítékok kézzelfoghatóak. 

Ahhoz, hogy valaki végre kinyissa a tudatát, meg kell tanulnia másképp gondolkodni, és azt az alapvető szabályt megtanulni, hogy A MÁTRIXBAN SEMMI SEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ. És ez szó szerint értendő.

Tudom, hogy nem könnyű. Nekem sem volt az. Az elején, amikor rájöttem arra, hogy az egész világ teljes egészében egy óriási átverés, és mindent meg kellett kérdőjeleznem, amit addig a világról hittem és tudtam, az nagyon felborította a “belső középpontomat.” Rá kellett jönnöm, hogy már maga az a tény is, hogy a belső középpont időnként felborul, mert az igazság beköszöntekor óhatatlanul felborul az egyensúly, az nem rossz, és nem a “sötét oldal támadása.” Micsoda baromság ez is. És milliók hiszik, hogy mindig harmóniában kell lenni, csakhogy a harmónia úgy tud igazán megborítahatatlan harmóniává válni, amikor minden igazsággal tisztában vagy, és úgy sem borul meg az a bizonyos egyensúly. De ha azt csinálod, hogy elfordítod a fejedet, mert valami nem egyezik a te hitrendszereddel, akkor magaddal tolsz ki, nem kicsit, ugyanis maradsz a csillogó, angyalos, fényhajós, fényoldalas, langyos illúzóban, ami bizony nem visz előre. 

Emberek milliárdjai MEG SEM KÉRDŐJELEZIK azokat a dolgokat, amik le vannak írva mondjuk a “Szentírásban”, mert “szent” írás… holott egy hatalmas megtévesztés egy hús-vér földönkívüli lénytől, aki magát láthatatlan istennek állította be, csak azért, mert az érdekei így kívánták…. és ez csak a nagy igazságok egyike.

 

Előrebocsátom, hogy a mostanság közzétett írásaim, a múlt heti, az azelőtti, és ez is, külső forrásokra is támaszkodik, nem én találom ki a tényeket, amik több ezer bizonyítékon alapszanak, kézzelfogható bizonyítékokon, hanem a témában jártas, több évtizede kutató tudósok, régészek, bibliakutatók, valláskutatók, és egyebek sok évtizedes munkája nyomán rakom össze a képet és adom át nektek. Persze, az igazság sok embernek nem tetszik, szeretnének az illúzióban maradni, de ha engem ki is hagynak az életükből, az igazság akkor is szembejön velük, mert ezek a témák már a több milliárdos nagynyilvánosság előtt is tálalva vannak. Csak az nem fogadja el, aki tényleg teljesen vakhítű. Aki tényleg nem akar látni, csak nézni… 

Az emberiség saját érdeke, hogy az igazságot a származásáról, az igazságot a történelméről, az összefüggéseket, amelyeket a sok vakhitű összeesküvés-elméletnek nevez és széles körben röhög azon, ami alapvetően igaz és őt is vastagon, napi szinten érinti, felfedezze. Az emberiség nagyon ajánlott érdeke, hogy meglássa, mi a feladata, és a rabszolgaságból való kilépés egyik nagy ugrása a vallások, a dogmák és hitrendszerek feloszlatása. Szembenézni a valósággal, ami nem fényes és nem csillogó, hanem reális és logikus. Az ember azonban másolja annunaki isteneit, és ugyanolyan felsőbbrendűnek érzi magát, kikéri magának, hogy ő egy DNS-keresztezős kísérlet eredménye lenne, sokkal jobban tetszik az, hogy egy láthatatlan, misztikus “isten” megteremtette őt agyagból, majd kiűzte a Paradicsomból, mert az “ördöggel” cimborált, és most is a büntinket töltjük idelent… igazi manipuláció ez, igazi szemfényvesztés. 

Már alapvetően az “ördög” alakja is megtévesztés, mert NEM LÉTEZIK ÖRDÖG, SE SÁTÁN. Akár tetszik, akár nem. Az ördög, a sátán alakja csakis azért kellett Enlilnek, hogy az emberiség az ördögre, a sátánra fogja rá AZ Ő HIBÁIT ÉS BŰNEIT, a számtalan kínzást, népirtást és igazságtalanságot, amit elkövetett, és amit mai napig a nevében elkövet a háttérhatalmi elit. 

Ha belegondolok abba, hogy Lucifer alakja sokak számára ma is félelmetes, annak ellenére, hogy pusztán a hitrendszerük, a téves hitük teszi őt azzá, és így egy alapvetően a szabadságukhoz, a szabad akaratukhoz, a boldogságukhoz szükséges forrásenergiát utasítanak el, a teljes sötét oldallal együtt, ami pedig messze nem a gonosz, hanem a jin forrásenergia, a SETÉT a Teremtő Forrásban, szomorú a tény, hogy az emberek ennyire megvezethetőek, és a rossz és téves hitrendszerük miatt nem találják a saját életükben a problémáikbók a kiutat, mert nem használják a valódi erejüket. 

Az ördög fogalma már az ősi sumer időkben is létezett, ugyanúgy egy láthatatlan, nem megfogható, nem hús-vér lényként lett KITALÁLVA, ahogyan az “isten” is. 

A jó és a gonosz harca pedig mind a mai napig dívik a dualitáshívők körében, akik magukat sodorják ezzel a tévhittel bele egy MEGODLHATATLAN FELADATBA. Eltávolítani az ördögöt? Hogyan, ha nem is létezik…? Legyőzni a sötét oldalt? Hogyan, ha a részünk? 

Nem kell egyetértened velem. Csak annyit kérek, hogy végre használd a józan paraszti eszedet és vedd észre, a jó és rossz, a fény és sötét harca a legősibb megtévesztés, amivel a mai napig orruknál fogva vezetik az embereket, és eme harc természetesen nem csak a spirik vagy a vallásosak körében terjedt el, hanem ugyanez érvényes az ellenzék-nem ellenzékre, a gazdag-szegényre, a fekete bőrű-fehér bőrűre, a zsidó-nem zsidóra… ítélkezés, megkülönböztetés és “oszd meg és uralkodj.” Hogyan jön bárki ahhoz, hogy bárki mást a bőrszíne, a hovatartozása, a nemzeti származása, a politikai hite alapján elítéljen? Hogyan jön egy nemzet ahhoz, hogy egy másikat elítéljen? Hogyan jön egy ember, legyen az akár a háttérhatalom tagja, hogy magát a többi felett állónak gondoljon? 

 

Az Újszövetségben számtalanszor hivatkoznak ördögökre, most már többes számban, ördögökre és démonokra, amelyek minden betegség okozói, minden baj forrásai. Ezzel egy huszárvágással meg is oldják a bajok gyökerét anélkül, hogy pl egy betegség lelki, testi és szellemi okait feltérképeznék, minden szerencsétlenség valós okait, mondjuk egyes emberek rossz döntéseinek következményeit megnéznék, egyszerűen csak ráfogják mindenre, hogy a “sátán műve.” A 21. században is ugyanúgy, mint ezelőtt ezer és még több ezer évvel, egyeseket sátáninak bélyegeznek, másokat szentnek. Megkülönböztetés, ítélkezés, és szűklátókörűség. 

A spirituális világban pedig még az  alapján is megítéli egyik ember a másikat, hogy milyen égi segítőkkel dolgozik… és ha valaki teszem azt nem a népszerű /és hamis/ Mihállyal, vagy egy elképzelt Jézus-ideálképpel - ahol csakis a fény győzhet, a sötétség pedig egészen egyszerűen nincs… - dolgozik, akkor máris repült a kegyeltek köréből.. mert nem azt követi, amit mindenki más követ, hanem kinyitja a tudatát.. és kinyitja a képességeit. 

 

A vallások még most is megosztják az embereket. Mindenki hisz valamiben, legyen az hivatalos vallás, vagy egyszerűen spiritualitás. Az embereknek szükségük van arra, hogy higgyenek egy felsőbb hatalomban ami vigyáz rájuk, akihez szólhatnak, kell az a tudat, hogy vész esetén egy felsőbbrendű lény rendbehozza a dolgokat. Kell, hogy higgyék, nincsenek magukra hagyatva, egy egyetemes rendező elv kormányozza a sorsukat. Valami, ami láthatatlan, megfoghatatlan de érzékelhető. Kell a tudat, hogy a láthatatlan Lény minden lépésüket vigyázza. Enélkül üresnek, elveszettnek érzik magukat, maga a tudat, hogy egyedül lennének a Földön, segítség nélkül, elviselhetetlen lenne. Ki-ki másképp értelmezi ezt a lényt, máshogy hívja, másként szól hozzá, másként érzékeli. A vallások mind ugyanarra épülnek: egy felsőbbrendű Lény létezésébe vetett hitben, amit minden lehetséges módon megszemélyesítenek, hódolnak neki és alárendelt viszonyban gondolkodva, kezébe adják a sorsukat. Ez az egész világon most is így van. A katolikus egyház napjainkban is több mint kétmilliárd hívőt tudhat magáénak. Az iszlám majdnem ugyanennyit, 1.8 milliárdot. Ezeket követi jóval kisebb számban a judaizmus, a hinduizmus és a buddhizmus, a kínai konfucianizmus, taoizmus, majd a kisebb vallások, és végül az ősi törzsi vallások zárják a sort A világ nagyjából tíz százaléka ateista, az emberek kilencven százaléka statisztikailag tartozik egy-egy valláshoz, természetesen vallásgyakorlatban és hitben távolról sem. 

Ez a több mint kétmilliárd igen kikozmetikázott szám, hiszen döntő többségetek meg lett keresztelve születésekor - én nem -, akarata ellenére, és máris bekerültetek a statisztikai szórásba. Egyre több sámán foglalkozik a keresztelés, az első áldozás és a bérmálkozás levételével, és ez nagyon ajánlott, mert ezek fogadalmak Jahve-Enlilnek, a keresztelkedés pedig már a születés után lezárja a harmadik szemet és átkot szór a gyermekre - a keresztelő pap tudta nélkül…ugyanis ezek az ősi átkok úgy át vannak alakítva, hogy a mai papság erről már semmit sem tud. 

Mindezek ellenére a vallások még mindig erősen tartják magukat: statisztikailag. A keresztény világban valójában már egyáltalán nem, csakis papíron, ami éles ellentét a többi vallással, amelyeknek követői hűen gyakorolják a hitet. 

A katolikus vallás a kereszténységből kinőtt mellékágak közül természetesen annak idején politikai és történelmi okokból lett ekkora vallás: minden mögött a pénz, a hatalom és a királyok és birodalmak közötti érdekek játszottak szerepet. Még maga Konstantin császár is, aki a kereszténységet hivatalossá tette, Rómában, politikai érdekek mentén tette ezt, és szintén politikai érdekek miatt hívta össze az első niceai zsinatot. Nem hithű kereszténységből, sőt, halála előtt keresztelkedett meg. A katolikus egyház alá tartozni előjogokat és hatalmat, pénzt és biztonságot jelentett évszázadokon keresztül. Szó sem lehetett arról, egy idő után, Európában, hogy egy ország élén ne katolikus király üljön - számtalan háború zajlott le azért, hogy ez így legyen, amennyiben nem így volt.. a legendás, nők kedvence féle Outlander misztikus - történelmi sorozatban Bonnie Prince Charles apja trónjáért küzdött, hogy újra katolikus király üljön Skócia trónján, és mivel ez nem sikerült, és a Cullodeni csatát elvesztették, egész Skócia bukott. Országok, nemzetek buktak bele a vallási háborúkba, melyek mögött mindig csakis a hatalom és a pénz állt. Sohasem az igaz hit. Láthatod, hogy a katolikusok háborúztak, látod, hogy az iszlám hívei háborúznak, de sosem látsz olyat, hogy a buddhisták háborúznának… nyilván nem véletlenül. Egy, vagy több, olyan vallás, amely egy erőszakos, félelmet keltő, kegyetlen despotát nevez meg istenének - ez esetben Jahve/Enlilt, és a félelemre, az engedelmességre és a vakságra lett kondicionálva, nem fog tudni nem háborúzni, és csakis erőszakkal akarja elvenni azt, ami neki szerinte önhatalmúlag jár… és sohasem az egyszerű emberek állnak emögött, ők nem akarnak mást, csak hinni, és nem bántani senkit az istenük nevében… hanem az uralkodók, az elit, a régi királyok, a mostani politikusok… 

 

Mint azt tudjátok, a judaizmus és az iszlám egy tőről fakad: mindkettő Ábrahámot jelölte meg mint kezdőpontot. A katolicizmus ebbe beleszőtte magát, és ő is Ábrahámot jelölte ki, mint egyik nagy vallástörténeti alakot. Ábrahám Enlil főpapja volt, és földi asszonytól született fia. Ezért tette őt meg seregei vezérévé is a Marduk ellen vezetett csatákban, ahol Enlil szuperfegyvereivel “egyetlen csapással emberek százait ölte meg” - áll a korabeli beszámolókban. Egy több ezer évvel ezelőtti korban, ahol elvileg még a puskát sem ismerhették volna, mégis honnan vettek olyan szuperfegyvereket, amelyeket a mai hadseregek sem használnak ? /no nem mintha nem lennének ilyenek./

Ábrahámot szentként tiszteli ez a három vallás, holott egy felkent tömeggyilkos volt, aki Enlil nyomdokaiba lépkedve csakis az érdekeket tartotta szem előtt, és habár néhány alkalommal szembeszállt Enlillel - pl Szodoma és Gomora, valamint ezeken kívül öt másik város atomcsapása előtt könyörgött Enlilnek, hogy legalább ötven “igazat” kíméljen meg - a városok egyetlen bűne az volt, hogy Mardukot támogatták Enlillel szemben. Marduk és Enlil harca sincs benne a spirituális fejekben, Marduk simán rossznak van elkönyvelve, a hamis isten, Enlil, meg jónak….anélkül, hogy alaposan utánajárna bárki e neveknek. És ez csak egy példa a sok közül. Azok a vallástörténeti alakok, amelyekre a három nagy világvallást építették, pusztán az Annunakik bábjai és kegyeltjei voltak, és érdekes módon egyikük sem tartozik az Enki ághoz.. amelynek uralkodó istenei nem a népirtást tartották megoldásnak, hanem az emberiség az Annunakikhoz való folyamatos felzárkóztatását a tudományokban, és a civilizációban. 

A sumer agyagtáblák több ezer évvel ezelőtt íródtak, és az özönvíz előtti és utáni időkről is beszélnek az utókornak. Több száz írnok kemény munkával évtizedeken át készítette őket, a legrégebbi tábla több mint tízezer éves, az özönvíz után készült. MInden rajta van azokon a táblákon, és nem csak írások hanem képek is. Tengeralattjáró az özönvíz idején, amelyben “Noé” és “népes családja” gyanítom, hogy több ezer ember, és több tengeralattjáró is volt - i.e. 13.0000-ben… -, képek, vésetek űrhajókról, szuperfegyverekről, sugárfegyverekkel felszerelt istenekről, M.E. /mágikus eszköz/ táblákról, képek az igazságról és az eredetünkről. Az Ószövetség a sumer táblákról koppintva részrehajló struktúrával megalkototta a Biblia első felét. Egy olyan könyvet, amelyben a sumerok által leírt igazságot elferdítve egy hamis, nem hús vér istenképet kreáltak egy olyan istenségről, amely többször is megnevezi azt, hogy ők többen vannak. 

“Látjátok, olyan lett, mint mi magunk.” - mondja “az Úr” amikor Ádám és Éva “megeszik az almát a tudás fájáról”. Többes szám. Olyan manipulatív a Biblia szerkesztése - az évszázadok során, egészen a 19. század végéig folyamatosan szerkesztették az Ó- és Újszövetséget, tehát több, mint ezer éven át -, hogy a sumerok által megadott információs mondatok mellé mindig odaszerkesztették az “Úr” szavát - egy olyan mondatot, amely igazolja Enlil tetteit. A bibliakutatók sorról-sorra elemzik a Bibliát, és lerántják a leplet minden hazug szaváról. Arról, hogy az emberek fejében és lelkében átvette ezer és ezer éveken át a Teremtő Forrás helyét, és megtévesztette az emberiséget pusztán a hatalomért és a pénzért, és természetesen mindemögött a háttérhatalmi elit állt, az az elit, amely mindig is az érdekeket tartotta szem előtt.

Az Istennek tulajdonították a középkorban, hogy mely királyt választotta ki a trónra, és ha - ahogy az oly gyakori volt - valamelyik király ellen / a magyar királyok ellen rendszeresen, úgy jöttek-mentek a királyok a magyar trónon, hogy elképesztő “véletlen” balesetek sorba követték egymást/ merényletet követtek el, az “Isten akarata” volt… elképesztő mértékben IGAZOLTÁK A TETTEIKET a történelem során számtalan esetben, olyan népirtó és kegyetlen cselekedetekben, mint az inkvizíció, a kereszteshadjárat, számtalan háború, gyilkosság, kínzás és merénylet. A lista elképesztő hosszú, és ha bármit meg akartak magyarázni, “Istennel” magyarázták, hogy ő súgta ezt… és a legtöbb esetben ez a magyarázat elég volt… el tudod ezt képzelni a mai világban? Egy sorozatgyilkos azzal magyarázná a tetteit, hogy “Isten súgta”? A diliházban kötne ki, ahogy volt is már rá példa nem egyszer. Ettől függetlenül egyáltalán nem lehetetlen, hogy “isten súgta” kis i-vel ezeket a tetteket, maga Enlil/Jahve. Hiszen még mindig rajta tartja a kezét a világon, és manipulál ott, ahol tud, és nem csak ott, ahol hisznek benne, és hűen forgatják a Bibliát, templomba járnak és miséket hallgatnak, hanem ott is, ahol nem hisznek benne, semmilyen isten létezésében nem hisznek. Ott is, ahol nem történt megkeresztelkedés. Mindez nem csak azért van, mert Enlil energiái befolyásolják a világ vezető hatalmait, és az emberek tudatalattiját, hanem azért is, mert a teljes társadalmunk Enlil birodalmának tökéletes másolata. Rejtőzködő háttérhatalom, láthatatlan “istenekként” a háttérből irányítja a világot minden tekintetben, döntéseket hoz az emberek feje felett, az emberek a járulékos veszteségek akár az elit berkein belül egymás ellen vívott háborúkban… A háttérhatalom előretolt politikai bábjai ugyanúgy az embereket küldi csatába saját céljai elérésére, emberek milliárdjai haltak már meg a történelem során az elit céljai érdekében… teljesen értelmetlenül. 

A szolgaság belénk van nevelve, az emberiség úgy hiszi, engedelmeskednie kell a vezetőinek… és ez a trend, a rabszolgaság borult meg idén év elején, amikor a nagy igazságok egyike, a kamuk@id és kamuv@cna végre felszínre került. Ezenkívül szinte ömlik az igazság már gát nélkül az emberiségre, minden témakörben, abban is, amiről mostanság én írok. Az írók, akik egyben kutatók, régészek, tudósok, igazságkeresők, utazók, felfedezők és zsenik, akiknek könyveiből én is merítek, és a könyvek: MICHAEL TELLINGER - AZ ANUNNAKIK TITKOS TÖRTÉNETE, CHRIS H. HARDY - AZ ANUNNAKIK HÁBORÚI, ZECHARIA SITCHIN - TALÁLKOZÁS AZ ISTENEKKEL, KÖRÖSZTÖS GYÖRGY - REPTILIÁNOK ÉS HÜLLŐEMBEREK.

 

Az igazság utat tör magának, és az UFO témában is, a Mars témájában is, az eugenika és ÚJ MEDICINA, az ÚJ VILÁGREND és a rejtett monetáris világ témájában is. 

A rejtett monetáris világra egy másik tréningen fogunk kitérni, de a lényege dióhéjban az, hogy van az a pénzügyi világ, amit te látsz, és van mögötte egy igazi aranyfedezeten alapuló pénzügyi rendszer, és a mátrix pénzügyi rendszeréből pontosan azért vonták ki annak idején az aranyfedezetet, hogy amit itt élünk és látunk, a bankszámláinkon, a tőzsdén, mindenhol, az egy illúzió pénz, egy virtuálisan kreált szám, ami persze MOST MÉG kézzelfogható bankjegyekben is megnyilvánul, de ugyebár annyi bankjegyet bocsát ki egy adott kormány, amennyit csak akar - akkor is, ha komoly szabályok kötik a kezét, amelyeket megkerül. 

 

A történelmet végigkísérő számtalan ármány és viszály pontosan lemásolja az Annunakikat, ahogyan ők viselkedtek és éltek. Ahogy egymás ellen háborúztak, és a veszteségeket figyelembe sem véve pusztán a hatalom és birtoklás utáni vágy hajtotta őket. A hatalom és a pénz után hajsza a mai világunkban mindig a háttérhatalmi elit kezében összefutó szálakról szól, de nézz mögé: a hatalom és a pénz KELL VALAMIRE, egy konkrét céljuk van ezzel. A háttérhatalmi elit Enlil földi szövetsége, akiket Enlil igyekszik irányítani, aki már nincs a Földön. 

 

Abszolút feltételezem, hogy a háttérhatalom pontosan tud annunaki származásunkról, és közvetlenül Enliltől származtatják magukat, a módszereivel pedig mélységesen egyetértenek, és tökéletesen, mintegy neki megfelelve le is másolják őt. Mindenben. Abban, hogy láthatatlanok, nem lehet őket megragadni, elérni. Abban, hogy az emberiség felett állónak, a Föld urainak tartják magukat. Abban, hogy mindaddig, amíg a láthatatlan Isten képét globálisan fenn lehetett tartani, az “Isten” mögé rejtőztek és minden tettüket az ő nevében tették, a világban fellelhető, az ő tetteik következményeként elburjánzó “gonoszságot” pedig a “Sátán” befolyásának tulajdonították, és azt ne feledd, hogy ezt a kettőt, az “Istent” és a “Sátánt” folyamatosan és nagyon erősen táplálták, mint tévhitet az emberekben. Minden elképzelhető eszközzel, finoman, manipulatívan és erőszakosan, ha kellett, az inkvizícióval, ahol a Sátán alakja már a “boszorkányokkal” fonódott össze. A lényeg mindig az volt, hogy egy külső felelőst kellett keresni, és a “Sátán” képe erre kiváló volt: egy megfoghatatlan, velejéig romlott és gonosz lényt kitalálni, amire rá lehet kenni minden gonoszságot és bűbájt, a nőket pedig ezért és ennek nevében tiporni és halomra ölni, a férfiakat pedig “Isten” nevében háborúba küldeni és halomra gyilkoltatni a csatamezőkön. 

 

Az pedig, hogy Lucifer alakja még meg is nevezetten köthető az Édenkerthez, ahol, mint kiderült, valójában Enki a “szárnyas kígyó”, aki megkóstoltatta a tudás fájáról az “almát”, valójában annyit jelent, hogy Enki egy utólagos génmódosítással megadta Adamunak és Evanak és a többi emberpárosnak akkoriban a szaporodás képességét, ugyanis első körben ez ki volt iktatva. Ezáltal Adamu és Eva, és a többiek, kezükbe vehették az ÉLETADÁS jogát, valamint Enki visszaadta Adamunak és Evanak az emlékeket a tudásról, amit tanított nekik, mielőtt Enlil Edinbe hurcolta volna őket. Ez az eredendő bűn: az emlékek a tudásról és az életadás joga és képessége…. szép kis csel lett ebből, amely évszázadokon át nyomta az emberiséget, és nők milliói, ha nem milliárdjai szenvedtek ettől majdnem teljes két évezreden át…. a szülés fájdalmáról pedig annyit, hogy alapvetően fájdalommal jár, nem lehet máshogy kivitelezni, és nem csak az emberi nőknek fáj a szülés, hanem az emlősök mindegyikének, és itt el is árulta magát a hazug “szentírás”, hiszen a szülés fájdalma pontosan azért jött, mert a génmódosítás következtében megkapták a szaporodás képességét, és az első szülés Evának bizonyára nagy kínnal járt… ahogy a többi nőnek akkortájt, és természetesen azóta is, de ismétlem, a szülés mindig fájdalommal jár, nem lehetséges fájdalom nélkül szülni, hacsak nincsen fizikai tested…. szóval az átverések, a blőd marhaságok, a kenetteljes és aljas hazugságok mind a mai napig megvezetik azokat, akik képtelenek tisztán és logikusan gondolkodni, és bármivel kapcsolatban is, de a vakhit elhomályosítja a tudatukat…

 

Ha belelapozol egy történelemkönybe, bizonyára emlékszel arra, hogy azt tanították nekünk: i.e. 30.000 évvel őskor volt a Földön, primitív, szőrös, állati hangokat kiadva beszélő, állatias, nomád életmódot folytató, elvadult félemberi ősember törzsek járták a Föld vad vidékeit, a jégkorszakban pedig csapatostul vadásztak a mamutra, nagyon vigyázták a tüzet, az jelentette az életet, és hirtelen, egyszercsak valami oknál fogva az egyik ősember rájött, hogy a magokat nem csak megenni lehet, hanem ha elveti a földbe, kinőnek…:))) igen? és mégis miből jött rá erre? Ki súgta meg neki? Honnan tudott volna képet alkotni arról, amiről nem tud? Vagy csak úgy véletlenül elpottyintotta a magot, azt a magot, ami egyébként akkor nem volt őshonos a Földön: a búzát, amit a Nibiruról hoztak ide - és látta, hogy kikelt és arra is rájött magától, hogy a búzát le lehet aratni, meg kell őrölni és kenyeret lehet belőle sütni… ugye te is tudod, hogy ez képtelenség. Az állatok közé sorolt gorillák és csimpánzok, akiknek a DNS-e 10 százalékban különbözik a miénktől, nem sütnek kenyeret és nem vetnek búzát, nem háziasítanak állatokat és nem építenek házakat, pedig egy hajszál választja el őket tőlünk. Egy hajszál. Egy olyan hajszál, ami az Annunakik által áthidalható lett volna, ha őket választják ki, nem a homo erectust. Ezenkívül az ADAMU ÉS EVA nem kifejezetten egy emberpár neve volt, hanem EGY GENETIKAI PROJEKT NEVE. Egy prototípus volt Adamu és Eva, amelyek génjeiből kinyerték a további emberpárokat, tehát nem úgy történt, ahogy a Biblia állítja, hogy Éva megszülte Káint és Ábelt, és utána ezekből lett a többi ember. Teljességgel lehetetlenség és újabb hazugság, blőd baromság. Logikailag sem áll össze, mégis ezt a teremtéstörténetet emberek milliárdjai hiszik ma is, szilárdan, anélkül, hogy az alapvető logikai bakikba egyáltalán belegondolnának, és ugyanez működik minden mással kapcsolatban jelenleg a világban. Nem gondolnak bele az alapvető logikai hibákba. Pedig minden az orruk előtt van, mégsem veszik észre. Akkor sem, ha elmondod nekik, ha megmutatod nekik, ha BIZONYÍTOD nekik, mert EZ EGY ELMEPROGRAM, amit egy M.E. táblával indítottak el.

Gondolj bele, hogy az Annunakiknak az volt az érdekük, hogy az emberiség kiszámítható módon viselkedjen, és a kiszámíthatóság ott kezdődött, hogy saját viselkedésükhöz hasonló viselkedést tápláltak bele az emberbe, mint a háttérben, a tudatalattiban futó program, amely most is működik, benned is. Adott reakciókat vártak el adott behatásokra, és ebben rengeteget kísérleteztek évezredeken keresztül, rengeteg tesztet futtattak le az emberek viselkedését megfigyelve ÉS FOLYAMATOSAN KIJAVÍTVA a “hibákat”, ami szerintük abból állt, hogy egy adott ember nem az elvárt reakcíót adta egy külső behatásra. Abban is biztos vagyok, hogy ezek a behatások tragikusak, traumatikusak és sokkolóak voltak, hiszen így tudták leginkább megfigyelni, hogy hogyan reagál az ember rájuk. Jól megalapozták a hatalmukat és a felsőbbrendűségüket - mármint az Enlil ág -, és erre építették fel a világot. A saját hatalmukra és felsőbbrendűségükre, amelyet másol az elit. A háttérhatalmi elit gyökereiben kutakodva fedeztem fel azt a tényt, hogy ENLIL VISSZATÉRTÉT VÁRJÁK, ÉS ENNEK OKÁN TESZNEK MINDENT VÉGSŐ SORON. ELŐ AKARNAK ÁLLNI EGY FÖLDÖNKÍVÜLI ISTENSÉGGEL, AKI HIGH-TECH FELSZERELTSÉGGEL, IJESZTŐ ŰRHAJÓVAL ÉS KOMOLY SLEPPEL ÉRKEZIK A FÖLDRE, és őket szolgálja. Ezt akarják elérni, ez áll még az ÚJ VILÁGREND terve mögött is. Tudják jól, hogy Enlil olyan helyre jön el újra, ahol az emberiség ugyanúgy teljes és engedelmes, soha nem gondolkodó szolgája, mint amikor ő maga uralkodott itt, a Földön. 

 

Az elit összes “sátánista”, mondhatni inkább enlilista rituáléját ezért csinálja, és alaposan félrevezeti a népet, amikor a spirik arra dolgoznak, hogy a “Sátánt” és a sátánista rituálékat ilyen hitrendszerrel, hitet vetve egy nem létező entitásba, feloszlassák.SOHA NEM FOGJÁK TUDNI, MERT AMI NEM LÉTEZIK, AZT NEM LEHET MEGSZÜNTETNI. Sokkoló? Fordíts egy jó nagyot a tudatosságodon, és láss át a hitmátrixon. Évezredes titkok és hazugásgok szövevényes hálóján. Űzd ki a fejedből a Sátán és az Isten képét, és csakis a Forrásra koncentrálj, űzd ki a fejedből a sötét oldal fény oldal hitrendszerét, és az Egységhez kapcsololódj. Ne ítélkezz, ne különböztess meg és ne skatulyázz. Soha többé. Csak így fogsz előrejutni. 

 

Mihael arkangyal tengernyi kárt csinál, győzöm oldani rólatok, amikor eljöttök hozzám - nem véd meg, nem segít, nem súg igazat, csakis az illúziókat támogatja. Nagyon érdekes látni az alá-fölérendeltségi viszonyt is az “Isten” felé, ahogyan az emberek tudattalan programok mentén ehhez az energiához hozzáállnak. Imádkoznak hozzá, úgy érzik, szinte ESETLEGES, hogy megkapják-e, amit kérnek, avagy sem. Kiszolgáltatva érzik magukat ennek az erőnek, és úgy hiszik, felettük álló FELSŐBBRENDŰ LÉNY, és ez tévedés. Nem az. NEM LÉNY, NEM KÉZZELFOGHATÓ HANEM ENERGIA. NEM ÁLL SENKI ÉS SEMMI FELETT, HANEM MINDENNEL EGY. Nem csak “fent” van, hanem lent is, nem csak kívül, hanem belül is, nem csak messze, hanem közel is, mindenhol van és mindig elérhető MINDENKI SZÁMÁRA. 

Legyél tökös, és hívj be igazi védelmezőket, hívd be Anubist, Seth-et, Horust, Osirist, hívd be Poseidont, legyen vér a pucádban, és hívd be Lucifert, a Fényhozót, hogy védjen meg minden háttérhatalmi tudati és asztrális támadástól, minden fekete mágiától, hívj be démonokat magad köré, álljanak kilencen, neked háttal, kezükben fegyverek: ha bármilyen mentális-asztrális-fizikai támadás ér /akár mérgezés a levegőből, az ivóvízből, az élelmiszerből/, hárítsák ezt el, helyezz el kristályokat mandala formákban a csakráidban, és húzz magadba tűz elemet. Védd magad és használd a képességeidet, vesd el a spirituális világ katolikus hitrendszereit, a jóról és a rosszról, az ördögről és az istenről, az angyalokról és a démonokról olyan formában, hogy megkülönbözteted őket, hogy beskatulyázod őket és ezzel csakis magadnak okozol kárt. Tedd helyre ezt az óriási megtévesztést, ami itt megy. 

Ha támadnak, felejtsd el a “szeretettel visszaküldöm” szlogent, mert elindul a pingpong, és oda-vissza megy a rosszindulatú energia, amellyel a szabad akaratodat akarják módosítani - amit szeretettel küldesz vissza, egyrészt önámítás, ugyanis valld be magadnak, hogy mélyen legbelül igenis felháborít a dolog, és a szereteted nem őszinte, így amit teszel, sem az -, ne visszaküld, hanem mondjuk a Forrásba integrálásra küldd. 

Alapdolgok, amik közismertek lennének, ha nem menne a spirituális világban a dualitás támogatása és az egyistenhit. Még mindig. A 21. században, ahol már bizonyított tény , hogy az az isten, amiben hisztek, nem is létezik. 

 

Az istenekkel kapcsolatosan pedig hangsúlyoznám, nem vetem el a hitemet bennük, sőt, így méginkább kézzelfogható, hús-vérré váltak a számomra, és nem veszem egy kalap alá az Enlil ágat az Enki ággal, viszont nem táplálok az Enlil ág iránt haragot. Hoztak ide egy viselkedésmintát, egy hitrendszert, egy olyan világot, amit az emberek sosem akartak volna élni, a feladat az, hogy ebből kiszabaduljunk. De nem utálkozással és méginkább nem félelemmel. 

 

AZ ISTENEK BENNED VANNAK, minden egyes sejtmagodban a DNS-struktúrádban. Mindegyik. Az Enlil és az Enki ág is. A másik feladat az, hogy az enlilita részt integrálod és transzformálod, mindenféle sötét oldalas hülyeség helyett. Megtanulsz tisztán látni, nem pedig hagyni magad sodortatni az eszmerendszerek által, amik félelmet ültetnek beléd és TEHETETLENSÉGET. Azt az érzést, hogy alárendelt viszonyban vagy nálad jóval magasabb rendű erőknek, mert ezt ültették el benned évezredek alatt igen kemény, inkvizíciós eszközökkel, erőszakkal és kényszerítéssel, mérhetetlen szigorral és dühvel, kegyetlenséggel és fenyegetéssel. Ezenkívül rejtett és zseniális manipulációval és finom verbális és képi eszközökkel - pontosan úgy, ahogyan most. 

Sok embernek az intuíciója súgja meg, hogy a templom nem az a hely, ahova mennie kellene önmagát megtalálni. Megérzik, hogy itt valami nagyon nincs rendben, és ha elkezdenek gondolkodni, rájönnek, hogy ez a bizonyos isten semmit nem bizonyított évezredeken át, és a mai kor embere már más, mint a középkor embere: nem elég neki a láthatatlan isten semmitmondó képe, szüksége van valami sokkal kézzelfoghatóbbra és ez NEM A SPIRITUALITÁS MEGTAGADÁSA, csupán a SPIRITUALITÁS FIZIKAI SÍKRA EMELÉSE. Nem kis különbség. 

Újra kézzelfogható istenekre van szükség, a háttérhatalom nem ok nélkül akarja Enlilt visszahívni a Földre mindenáron. Ha kell, bármit beáldoznak ezért. Kell nekik egy nem földi vezető, valaki, akinek megtérdelnek az “engedetlen” tömegek, akik “oly alsóbbrendűek”, hogy voltaképpen bármit elhisznek - gondolja ezt a háttérhatalmi elit rólunk. Egy kalap alá vesz, ítélkezik és beskatulyáz. Ne kövesd el te is ezt a hibát. Ne másold le őket, és tudatosítsd magadban, hogy EZ EGY PROGRAM, AMIT BELÉDÜLTETTEK. Szándékosan, hogy ne tudj igazán kapcsolódni, igazán ellazulni, hanem mindig attól tarts, valaki, valami be fog avatkozni az életedbe. Megteszik, ha nem vagy tudatos, ha vakon követed őket és a parancsaikat. Ez ennyire egyszerű. Nem kell ezt túlbonyolítani. Nem változott ez a trend sok tízezer év alatt sem. 

 

Az isteneknek nem pusztán avatarjai vagyunk - ha azt vesszük, hogy a DNS-ünk teljes mása az ő DNS-üknek -, hanem valós földi megtestesülései. Az évszázezredek során a kezdetben hat méter magas Annunakik hozzánk hasonlóak lettek, nagyjából két méteres magasságúak. Alkalmazkodtak a földi létezéshez és öregedni kezdtek, amit a Nibirun nem tapasztaltak meg. Azonban továbbra is megvoltak a high-tech eszközeik, és a rendszeres “jelenések” a Bibliában bizony űrhajók látomásai. 

‘Az Úr mennydörgő, lángoló szekérrel érkezett vala, majd kiszállt belőle, és az arca fénylett.” - Ezékiel próféta “látomása”, ami éppúgy nem volt látomás, hanem valós UFO észlelés, mint az ősemberek barlangrajzai, akik határozottan űrhajókat festettek fel a barlangokban a bölények és rénszarvasok mellé, és nem voltak makogó, primitív ősemberek. Az istenek aranybányáiban dolgozó munkáscsoportok erre felavatott művészei, sámánjai voltak, akik megörökítették az utókornak több száz ezer éve azt, amit láttak és amit tapasztaltak. Olyan alkotások ezek, amelyek túlélték az ezt a tengernyi időt, és már önmagában is elgondolkoztató, hogy hogyan. Az ősemberek korának titulált pattintott kőkorszak, és a többi valójában óriási hazugság. Odáig ment a történelemtanítás, hogy be akarták adni nekünk, a pattintott kőkorszakból hirtelen lettek olyan hatalmas szupercivilizációk a pattintott kő használatával, amelyek gigantikus, több mint ezer tonnás oszlopokat tudtak egymásra helyezni tökéletes mérnöki pontossággal. Mindezt állítólag ősemberek, kezükben apró, pattintott kövekkel. Vicc…

 

AZ IGAZSÁG AZ, HOGY SOSEM VOLTUNK IDELENT A FÖLDÖN EGYEDÜL. A MOSTANI UFO ÉSZLELÉSEK EGY RÉSZE VALÓS, AZ Annunakik FIGYELEMMEL KÍSÉRNEK MINKET, ÉS VIZSGÁLNAK MINKET. Kíváncsiak arra, hogyan tudtuk a DNS, a tudat és a lélek evolúciójával őket felülmúlni. Közel vagyunk ahhoz, hogy az intergalaktikus, valósan is létező, kézzelfogható és látható közösségbe kapcsolódjunk, azokhoz a fejlett földönkívüli civilizációkhoz, amelyek az Annunakikon kívül szintúgy rendszeresen látogatnak minket. Közel vagyunk ahhoz, hogy a teljes szabadságot kivívjuk magunknak és belássuk: honnan jöttünk és hová tartunk. Ahová tartunk, ahhoz a háttérhatalmi elitnek nincsen semmi köze, beleszólása és eszköze, hogy leállítsa. Egy “maroknyi” elszigetelt, tévhitekben élő család irányítja a világ gazdasági részét, és kétségbeesett rituálékkal követi Enlil lába nyomát… a kezük kötve van oly módon, hogy követniük kell Enlil hajdani szabályait és törvényeit, amelyek nekik ugyanúgy nem engednek mozgásteret, ahogyan ők nekünk nem engednek. Ha hagyjuk. 

A RABSZOLGASÁG A GÉNJEINKBEN VAN. MÉLYEN ELÜLTETVE, MINDEN SEJTMAGUNKBAN, ÉS LÁTHATATLANUL, BELÜLRŐL IS IRÁNYÍT MINKET. ÍGY TÖRTÉNHETETT AZ MEG AZ EMBERISÉGGEL, HOGY ÉVEZREDEK ÓTA MEG VAGYUNK VEZETVE, TENGERNYI LÁTSZATTAL, HAZUGSÁGGAL ÉS ILLÚZÓVAL - MERT PONTOSAN TUDJÁK, HOGYAN IRÁNYÍTSANAK MINKET, RENDELKEZÉSÜKRE ÁLL AZ EREDETI GÉNTÉRKÉP, AMIT MÉG AZ ADAMU-EVA PROJEKTBŐL NYERTEK KI. AZ A GÉNTÉRKÉP, AMELY TARTALMAZZA A MEGFELELŐ ÖSSZETÉTELT… AMIT A V@N@VAL AKARNAK ÚRJAALKOTNI BENNÜNK, HISZEN AZ ELMÚLT ÉVSZÁZADOKBAN A “RABSZOLGAGÉN” - nagyon leegyszerűsítve - kezdett eltűnni belőlünk a DNS TERMÉSZETES EVOLÚCIÓJA ÉS AZ AGY TERMÉSZETES FEJLŐDÉSE MIATT. 

Soha ne gondold, hogy ha valakik valamit megalkottak, az évszázezredek múlva is ugyanolyan lesz, még akkor sem, ha profi örökítőanyaggal, zseniális keverékkel dolgoztak. Az evolúció már csak ilyen. Utat tör magának. Az emberi emlékezet pedig IGAZÁBÓL NEM TÖRÖLHETŐ KI, CSUPÁN ELREJTHETŐ láthatatlan tudati függönyök mögé, és éppen e függönyök helyben tartására szolgának a dogmák és a hitrendszerek, amik elterjedtek a spirituális közösségekben és amik a vallásokat is irányítják, és sajnos e kettő között jelenleg- vallás és spiritualitás - messze nem elég nagy a különbség ahhoz, hogy öntudatosságról beszélhessünk. Az emberek ugyanúgy alávetik magukat a felsőbb erőknek, csak most máshogy hívják, és hamisan helyesnek hitt alázattal - inkább megalázottsággal - engedik magukat irányítani olyan entitások által, akiknek a nevének sem néznek alaposan utána, csak azért elhiszik, hogy bízhatnak bennük, mert mások ezt mondták… elképesztő. Aki valóban a tudatosság útján jár, az hetente megkérdőjelezi magát, felülvizsgálja a naponta a hitrendszereit, odafigyel a dogmákra, amiket követ és szándékosan kiiktatja őket magából. 

Ahogy Anubis szokta mondani: a hitrendszerek nélküli tudat a teljesen tiszta tudat.

 

Az UFO észlelések margójára: nem csak jóindulatú földönkívüliek figyelnek minket. Bármennyire is hinni szeretnél ebben, ez nem ilyen egyszerű. Vannak odakint rosszfiúk is, akik Enlilhez hasonlóan nagyon szeretnék visszakapni a Földet, és éppen az emberiségtől…

ENNEK IS ÉS AZ ELTITKOLT UFO JELENSÉGEK HÁTTERÉNEK IS UTÁNA FOGUNK NÉZNI  a tréningen, és meg is oldjuk, amit meg kell oldani, valamint NAGY ERŐKKEL SEGÍTJÜK ELŐ A NAGY NYILVÁNOSSÁGRAHOZATALT. 

Azonban az Enki féle Annunakik sem jöhetnek be úgy, hogy ne lőnék le őket, azonnal. Nem tudják már úgy látogatni az emberiséget, mint annak idején, most már az embereknek is vannak hozzájuk hasonló szuperfegyverei. Minden megváltozott azóta, hogy ezelőtt sok százezer évvel megalkották az embert. Az ember saját kezébe vette a Földet és a háttérhatalmi elit úgyszintén. Az Annunakiknak különleges céljaik vannak most velünk. INFORMÁCIÓK A TRÉNINGEN. 

 

Az újabb csodákkal teli tréning nagy felfedezéseket tartogat a számunkra, és más szemszögből nyúlunk immáron a globális problémákhoz, mint eddig, még fejlettebben, még tisztábban látva és ami a legfontosabb: KÉZZELFOGHATÓAN ÉS VALÓSÁGOSAN. 

A szombati tréningen szokás szerint az aktuális problémákkal is foglalkozni fogunk. a Bilderberg csoport június eleji ülésén meghozott szuperitkos határozatokba és szerződésekbe fogunk betekinteni, és felbontani őket, a WHO titkos térhódításába is bele fogunk nyúlni és leállítjuk, az újabb félelempropagandákat és mátrix-trendeket oldjuk és igazán kézzelfoghatóvá tesszük azokat az Annunaki isteneket, akik egy jó ideje egy másik téridősíkról segítenek minket. FELLEBBENTJÜK A FÁTYLAKAT A TUDATRÓL, az emlékekről, tovább haladunk a Nibirun eltitkolt tényekben, FELTÉRKÉPEZZÜK A 97 SZÁZALÉKOT A DNS-BEN, célkeresztbe vesszük a WHO-T, A BILDERBERG- CSOPORTOT, AZ UFO JELENSÉGEK KÖRÜLI HATALMAS TITKOKAT, amelyek még számotokra is bőven tartogatnak meglepetéseket. Tovább oldjuk az őszi krízist, a gazdasági válságot, a kamuj@vány következő fejezetét, és mindent, ami közben jön Nagy tréning, sok feladattal. 



TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022 RABSZOLGAGENETIKA

2022 június 18. szombat 

15.00-19.00 Skype 

részvétel:10.000 Ft/fő 

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás 

Eszter 

Fényhozó 



Szólj hozzá

ILLUMINATI ANNUNAKIK VATICAN REPTILIANS NEW WOLRD ORDER