2022. már 10.

A VILÁGOT BEHÁLÓZÓ BŰNSZERVEZETEK

írta: Eszter 777
A VILÁGOT BEHÁLÓZÓ BŰNSZERVEZETEK

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

MÁTRIX ÖSSZEESKÜVÉS

A MÁTRIXOT MŰKÖDTETŐ BŰNSZERVEZETEK

MEGÁLLÍTÁSA

 

2022. március 12. szombat

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

“ A mátrix egy önmaga farkába harapó kígyó - a lineáris idő, amely végül önmagát falja fel, majd amikor felfalta, újraindul a folyamat, és így megy ez a végtelenségig. Újrateremti önmagát, hogy azután újra megsemmisítse önmagát, és minden megsemmisülésből okosabban kel ki. Eszét mondhatjuk inkább ravaszságnak - és bűvöletében él a világ.” /Lucifer/



Az alábbi írásomban olyan tényeket fogok felsorolni, amelyeket már tudsz - részleteiben -, de így egyben nem biztos, hogy találkoztál velük, összefésülve, rendszerbe rakva. Egy meghatározó és fontos írás, amely rávilágít arra, hogy mit is szolgálsz, amikor dolgozni mész a “bankba, a hivatalba”, amikor befizeted az “adót”, amikor “bankszámlát nyitsz”, amikor ledolgozod a napi nyolc-tíz-tizenkét órádat, amikor bevásárolni mész, amikor új okoskütyüt veszel, amikor a fogyasztói társadalom kényszerű égisze alatt “shoppingolni vágysz”, és “szelfizel”, az egész egy igazi kirakat minden közösségi média és a szent és sérthetetlen, központi kézben /rejtett kézben / lévő fősodratú is -, mit szolgálsz, onnantól kezdve, hogy reggel felkelsz és kinyitod a szemed…

 

A mátrix körülvesz minket, mindenhol, itt is, ebben a szobában. A mátrixot látod, amikor kinézel az ablakon, vagy bekapcsolod a tévét.. MIndig érzed, amikor munkába mész, vagy épp  templomba ,vagy befizeted az adót. Láthatatlanul körülvesz a mátrix, ez az a világ, amellyel eltakarják a szemünk elől az igazságot.” /Morpheus - Mátrix - 1999./

 

A mátrix elmélet azon alapszik, hogy egy virtuális valóságban létezünk, amit valakik, egyfajta “Rendszergazdák” működtetnek. A mátrix akkor is működik, ha a rendszergazdák nincsenek jelen, mert mára már kijelenthetjük, hogy a mátrix önműködő. 

A mátrix számtalan mechanizmust működtet a háttérben, programokat futtat, kódokat fon össze a tér és idő szövedékével, és a kódolás segítségével hozza létre a lineáris téridőt. Ebben azonban mi, a mátrix rabjai is benne vagyunk: a mátrix VALÓJÁBAN RÉGÓTA ÖNMŰKÖDŐ RENDSZER, az emberiség működteti azt. Nem csak függői a mátrixnak, hanem újraalkotói is egyben.

 

A mátrix már a Föld keletkezésével egyidejűleg létrejött akkor, amikor az első humanoid életforma itt megjelent, amely mind felépítésében, mind élettartamában, mind tudatában gyökeresen más volt, mint amilyenek mi vagyunk. A humanoid létforma önmagában is magával hozza a mátrix létezését bármilyen bolygóra, mert a mátrix önmagában egy teremtő háló, egy hálózat, amit valóban kódok töltenek be, az elme és az érzelmekkel alkotott tudatos és tudattalan teremtés kódjai - azonban az a mátrix háló, amiben mi élünk, abban különbözik más mátrixoktól, hogy fenntartásának célja önös érdekeken alapszik. 

A mátrix hálózata több egymásra épülő mátrixból áll, mátrix a mátrixban, mondhatni.

 

Az első mátrixok a Földön viszonylag egyszerűek voltak ahhoz képest, mint amiben mi élünk. Mostanra már azért is lett rendkívül bonyolult az összetétele, mert a korábbi mátrixok is jelen vannak - ez miatt tudunk olyan könnyedén visszatekinteni előző életeinkbe, nem csak azért, mert nem törölték az emlékeinket, és mert látunk a múltba és jövőbe egyaránt, valamint mert az idő párhuzamos -, és a korábbi mátrixok, melyek úgymond idejétmúlt rendszerek, benne vannak a mostaniban, a részévé váltak, és úgyszintén önműködő viselkedést vettek fel: programmá váltak és hiedelemrendszerré, netalántán még vallássá és történelemmé is. 

 

A mátrix rendszere a DNS-ünkhöz is kapcsolódik, zsigeri szinten belénk van írva és a kódok átformálásával, a tudatos újrakódolással, melynek számtalan formája van, szerek, meditációk, személyiségfejlődés és sok spirituális módja van - egyéni és közös formában is, és a DNS-lánc 13as rendszeréhez kapcsolódva profánul leírva túlnövünk a mátrixon: már nincs szükségünk rá. 

 

A mátrixot azonban ezen kívül más is összetartja, szánt-szándékkal. 

Ismeretes régóta, hogy több, összetett, és egymásba fonódó bűnszervezet tartja egyben azt, és felügyeli a működését. 

Mindennek az alfája és omegája a YHWH Szövetség, amelynek földi leképezései vannak. Ezek a földi leképezések egyetlen működési elven alapszanak: a megtévesztésen. Minden más ebből eredeztethető. A megtévesztés szinte tökéletes. Az emberiség nagy része elutasít bármilyen összeesküvéselméletet, és kínosnak, ostobaságnak tartja ezt - ezzel megóvván ELKÉPZELT SZUVERENITÁSUKAT, azt, hogy ők rendelkeznek saját sorsuk és szabad akaratuk felett, holott nem. Egyáltalán nem. A világ oly mértékben van irányítás alatt, minden téren - gazdasági, politikai összefonódások az előtérben lévő bűnszervezetekkel, a háttérben lévőkkel, a háttérben lévőket irányító titkos társaságokkal, és az egészet összefogó DEEP STATE-tel, ami már régóta határozottan egységes Világállamként működik. 

Összesen 147 cég kezében van a hatalom és a pénz ezen a bolygón. Ez a 147 mindösszesen 4-5 nagy cég kezében fut össze, és mindezeket irányítja a háttérben működő Világkormány. Ez a világkormány a NAP TESTVÉRISÉGE ősalakulat kezében van, náluk futnak össze a szálak. A Nap Testvérisége a legrégebbi világellenes összeesküvés, a legrégebbi árnyékkormány, az első civilizáció kezdete óta jelen vannak. A Nap Testvérisége az ősi források szerint egy korábbi civilizáció bukásakor a kiválasztott túlélőkből áll, akik a megmaradt maréknyi életben maradt humanoidon uralkodni kezdtek azzal, hogy szerte a világon tudásbázisokat hoztak létre, melyekben elmentették az ősi tudást, amely a túlélés kulcsa - nos, ez a Tiltott Tudás, és a Nap Testvérisége a szabadkőművesség alapja, amit a bukott civilizáció, - ami nem más, mint Atlantisz, és a túlélők az atlantiszi emberek voltak, akik a kezdődő “őskorban” bujkáltak a kiválasztott vezetés, a Nap Testvérisége elől -, és az ősi tudás tudásbázisai nem mások, mint a szabadkőművesség szimbólumait képező alapok, mint a Tabula Smaragdina, a Frigyláda, a Szent Grál ésatöbbi… lesokkoltál? Jogosan. Mert ez az egész világot behálózó egységes bűnszervezet alapja: az Atlantisz bukása után a megsemmisülést túlélő BUKOTT ÉS ÁRULÓ ATLANTISZI SZAKRÁLIS VEZETŐK KLUBJA, akik elnevezték magukat a Nap Testvériségének, és a napvallás, a valódi időszámítás, maya naptár és társai alapjait magukhoz véve megalakították az első szabadkőműves áruló elit földi páholyt. 

A Nap Testvérisége pontosan azzal tett szert óriási hatalomra, hogy náluk volt a tudás, és a tudásbázisok a kezükben voltak. Alapvetésük az, hogy az ember önmagában túl buta ahhoz, hogy önálló akarattal rendelkezvén felépítsen egy világot összefogó társadalmat, ezért rájuk hárult eme “nemes feladat”, és a tökéletes társadalmat akarják felépíteni, ahol mindössze 450 MILLIÓ EMBEREN kívánnak uralkodni, a többi embert egy teljes világot érintő óriási katasztrófa során egészen egyszerűen kiirtanák. A tökéletes társadalom szerintük a méhekéhez hasonló szerveződés, ahol az egyedek mind a központi hatalmat szolgálják egy egységes tudathoz kapcsolódva, és feltételek nélkül engedelmeskedve. A Nap Testvériségének célja a TÖKÉLETES EMBER létrehozása génmanipulációval és a most futó transzhumanista gépezet segítségével - ide tartoznak a chemtrail műveletek, a világ alumínium alapú fertőzése és a v&c@nák is, de ide tartozik az egész világot behálózó rejtett tudati kontroll és spirituális kontroll - az öntudatra ébredés megállítása végett. 

A 450 millió kiválasztotton az atlantiszi bukott vezetőgárda mai leszármazottai, a Nap Testvériségének kis számú belső köre uralkodna, akiknek óriási háttérhatalmi hierarchiája van. 

A Nap Testvérisége a Harvardon és más neves egyetemeken rendszeresen toboroz VÉGREHAJTÓ TESTÜLETET, és aki visszautasítja őket, az az életéért retteghet minden pillanatban. Hosszas kiválasztás után keresik fel a végrehajtó-jelölteket, éveken át tartó megfigyelés után, és a végrehajtó testület az, amit a világ háttérhatalmi elitistáknak ismer, holott ők még csak a jéghegy csúcsa. 

A kiterjedt hierarchia évezredek óta egészen biztosan szervezi életünket, történelmünket, gazdaságunkat, a háborúkat, a konfliktusokat, a gazdasági válságokat, minden uralkodó mögött ott állnak. 

Az első ókori szupercivilizációk nem véletlenül épültek atlantiszi mintára, hiszen a Nap Testvérisége hozta őket létre, és ennek, a napvallás gyökereinek számtalan bizonyítékát lelheted fel, ha ezeket a civilizációkat vizsgálod. A sumér, egyiptomi, ókori görög, ókori római stb szupercivilizációkat egyfajta társadalmi kísérletként hozta létre a Nap Testvérisége, ám ezek egy idő után elbuktak, nyilvánvalóan azért, mert szembeszegültek a testvériséggel, és az emberek kezébe akarták adni a hatalmat, valamint minden ilyen ókori szupercivilizációban megjelentek az istenek szemmel is jól látható módon, /ekkor a Jahve-féle hamis egyistenhit még nem volt jelen/, és a Nap Testvérisége nyilvánvalóan tanult a hibáiból. Leblokkolta a téridőt, megalkotta az új időszámítás zéró pontját, hozzáadott egy hamis mítoszt Jézus keresztre feszítésével, bevezette a világba a hamis istent, a régi isteneket száműzte, és már kész is volt a hitrendszer-központosítás, mellyel sokkal nagyobb esélyük lett egy központi világállam rejtett létrehozására, és ez a központi világállam bizony most is működik, sőt, soha nem működött még ennyire egységesen és jól… 

 

A Nap Testvérisége alatti szervezet az Illuminati, amely a Felvilágosodottak áruló klubja. Felvilágosodott árja fajként aposztrofálják magukat, és úgy gondolják, mindenhez joguk van, és ezen jogokat érvényesítik is a világ felett. A Nap Testvériségének egyik kegyetlen végrehajtó testülete a kazár maffia, amely a zéró időszámítási pont után jelent meg a Földön, és a TÁPANYAGOT biztosítja a Nap Testvériségének - elvégre ne feledjük, ezek a lények egy letűnt világ túlélői… 

 

Ez az ősalakulat a végrehajtó testületet minden uralkodó, államfő mögé rendelte és rendeli mind a mai napig, a mindenkori uralkodók soha egyetlen döntést sem hozhattak meg a Nap Testvériségének közbenjárása nélkül, melynek a legmagasabb végrehajtó testülete a szintén magasan fejlett kiválasztottakból álló Illuminati. Az Illuminati egy, a világ által ismert testvérisége a Templomosok - valójában nem a Templomosok Rendje volt előbb, hanem az Illuminati bábáskodott megalakulásuk körül -, a Templomosok Rendjének az volt az ál-feladata, az 1100-as évek elejétől, hogy a Szentföldre zarándokolók biztonságos útját biztosítsa, és a hamis isten hitét nem valló “pogányok” támadásait elhárítsa, azonban nagyon hamar erőszakos terrorszervezetté nőtte ki magát, és egymást érték az erőszakos és véres mészárlások, melyek a templomosok útját keresztezték. Az nem túl közismert tény, hogy a Templomosok alakították meg a világ első bankját: pénzt kölcsönöztek a zarándokok számára, illetve lehetővé tették azt, hogy a zarándok egy európai templomos intézményben elhelyezze pénzét, majd megóvva azt az út során szokásos rablásoktól, a Szentföldre érve hozzájusson a pénzéhez egy ottani templomos szervezetnél. A világ első bankja pénzt is kölcsönzött - melyhez a banktőkét a fosztogatásokból szerezte -, melyre hatvan százalékos kamatot számoltak fel leginkább. A templomosok ott alapozták meg hatalmukat, hogy Jeruzsálem királya hálája jeléül a zarándokok feletti védelmezésnek, nekik adományozta a Salamon Templomát rejtő területet, és csakhamar kiterjedt kutatásokba kezdtek, hogy a legendákból ismert Salamon-kincset feltárják. Hatalmas alagutakat ástak ki, és fosztottak ki, az ott elrejtett kincseket, a valódi tudást rejtő óriási bázist elrabolták, és olyasmire bukkantak ott, ami megalapozta helyüket a világ urai között. Mondanom sem kell, hogy a Templomosok Rendjét az Illuminati, azon felül pedig a Nap Testvérisége hívta életre, mégpedig azért, hogy a Salamon által ügyesen elrejtett titkos tudást, ami még hiányzó szelet volt az atlantiszi tiltott tudás bázisából, megszerezzék. Az alagutakban Jézus Evangéliumait is megtalálták, amely a keresztre feszítés tényét teljes egészében cáfolta, sőt, a templomosok odáig mentek, hogy egyenesen a Meroving vérvonalig vezették Jézus leszármazottait, és újra trónra akarta juttatni a Merovingokat az 1300-as évek elején. Ekkorra már a templomosok hatalma megerősödött, és a Vatikánt is zsarolták a keresztre feszítést cáfoló bizonyítékokkal, hiszen ha ez napvilágra került volna a Vatikán hatalmának megalapozása idejében, az egész kártyavárként omlik össze. A templomosok tehát eljutottak odáig, hogy húszezres seregük volt, a világ akkoriban legnagyobb hadihajó flottájával bírtak, kemény bizonyítékok a kezükben a Vatikán és a hamis isten ellen, mindezt pusztán hatalmuk megerősítésére használták, és nem kívánták kijátszani ezt a kártyát, azonban mivel nem adták át a felettük álló szervezetnek, az Illuminatinak a fontos tudást, és így az nem tudott eljutni a Nap Testvériségéhez, véres és kegyetlen leszámolás jutott osztályrészükül - 1305-ben IV. Fülöp, az akkori francia király - akinek trónját a Meroving dinasztia visszahelyezésével a templomosok veszélyeztették - az akkori pápával szövetkezve megszervezte - egyértelműen az Illuminati parancsára - a leszámolást. A templomosok java részét elfogták és máglyán megégették, és a néhány túlélő elrejtette a templomosok vagyonát, ami igen tetemes lenne még mai szemmel nézve is, nem beszélve a továbbra sem átadott bizonyítékokkal és ősi tudással… és már el is érkeztünk a III. Birodalomhoz és Hitlerhez. El sem hinnéd, mennyire félelmetesen logikusan egymásra épülnek a kirakós darabjai. 

 

Hitler fantazmagóriája az árja faj felemelkedése volt, aminek alapjait saját népében vélte megtalálni. Németország a II. világháborút megelőzően hirtelen erősödött meg, rendkívül gyorsan, és ennek okai távolról sem magyarázhatók csakis gazdasági, politikai folyamatokkal. Egy sötét, ősi, okkult erővel szövetkeztek a régi források szerint, melyben én a Nap Testvériségét és annak alágazatai közül a kazár maffiát és az Illuminatusokat sejtem. 

Hitlernek nem csak Nietzsche és Göring, valamint saját műve, a Mein Kampf adta az inspirációt, hanem egy titokzatos és nem közismert mű, Sir Edward Bulwer Lytton könyve, a Coming Race, azaz az “Eljövendő faj”. Rendkívül érdekes történet ez, amely egyértelműen a Nap Testvériségéről szól: egy valaha hatalmas civilizációról, amelynek túlélő tagjai a föld alá menekültek, ott egy mesterséges és élhető közeget kialakítva, mivel a Föld egy nukleáris katasztrófa miatt évezredekig nem volt a felszínén lakható… igen, nukleáris katasztrófa, itt megemlíteném, hogy Thot Tiltott Tudás köteteiben, melyek az emberiség elől elrejtve, eltitkolva vannak, 42 vaskos kötetről van szó, amelyeket Thot isten lediktált az ókori Egyiptomban, és már akkor sem újkeletű tudást adott át, megemlíti a nukleáris energiát és annak veszélyeit - tehát a Coming Race szerint az elbukott civilizáció kiválasztott túlélői a föld alatti társadalomban élik életüket, és mindez összecseng az Atlantiszról szóló legendákkal és a Belső Föld létezésével. A föld alatti világukban egy VRIL energiaforrásként emlegetett, végtelenül rendelkezésre álló erőt említ az író, amely képes energiával táplálni egész világokat, a Világegyetemben mindenütt megtalálható, azonban pusztító fegyverek létrehozására is alkalmas. A Vril azt is lehetővé teszi, hogy más dimenziókba lépjünk át, és segítségével elérhetőek könnyedén más csillagrendszerek. / eléggé emlékeztet ez a Dűnére, ahol ezt “fűszernek” nevezik, és csak egyetlen bolygón lehet kibányászni, a sokat támadott és állandó uralom és ostrom alá vett, élhetetlen felszínű Arrakis bolygó, és birtoklásáért több uralkodó ház is küzd egymással/. 

Megjegyzem, Lytton az Illuminátusokhoz tartozott, és könyvének megjelenése után két évvel aljas módon meggyilkolták.. hiszen fontos információkat adott ki a Nap Testvériségéről. 

Hitler úgy vélte a Vril energiával korlátlan világuralomra tehet szert, és kezébe veheti a hatalmat, valamint örök életre és távoli csillagrendszerek meghódítására. Az 1920-as években már létezett a Vril Testvériség, amellyel Hitler és társai szövetkeztek, és együtt létrehozták az Össznémet Metafizikai Társaságot. Ez volt az a pont, ahol beindult a gépezet, és Maria Orsic, ennek a Társaságnak a tagja, egy médium, képes is volt kommunikálni a Nap Testvériségének távoli csillagrendszerben - Aldebaran, Alpha Centauri - élő tagjaival és pontos utasításokat kapott tőlük az árja új világrend felépítésére. 

A III. Birodalom terve arról szólt volna, hogy ezt az árja fajt megerősítik és világuralomra juttatják, birtokba veszik a Vril energiát. A megszerzett titkos tudás birtokosaként Hitler és társai könnyedén tudták a tömegmanipuláció eszközeit bevetni - ez, akár Hitler tudtával, akár anélkül -, volt az első nagyobb kísérlete az Illuminatinak a tömegmanipuláció kipróbálására és arra, hogy ezzel a módszerrel meddig mehetnek el…. és a második világháború azt mutatja, hogy bármeddig…. 

1933-ban Hitlerék lehetőséget kaptak arra, hogy tanaikat széles körben terjesszék a német társadalomban - nyilván nem véletlenül -, óriási állami támogatásban részesültek és hivatalos megbízást kaptak arra, hogy folytassák kutatásaikat az árja néppel kapcsolatban. Egy másik titkos társasággal is kapcsolatba léptek, a Thule Testvériséggel, /Teuton Rend/, melynek tanai szerint valahol az Északi sarkon volt az árják civilizációja, amely egy katasztrófa szerint megsemmisült, és amennyiben a fasizmus elbukna, konkrét föld alatti bázisok várják őket az Északi sark jege alatt… a II. világháború vége felé számtalan tengeralattjáró indult el az Északi sark felé, rogyásig rakva felszereléssel és ellátmánnyal, ám ezek azután sosem kerültek elő, ugyanis nem sokkal a világháború után Richard Bryd admirális flottát indított egy expedícióra az Északi sarkra az ellátmány és a mendemondákból és a kémek munkájából napvilágra került Vril energiával működtetett csodafegyverekről és a németek által kifejlesztett KORONG ALAKÚ REPÜLŐ TÁRGYAKRÓL… igen jól olvasod.. és amint odaért, el kellett menekülnie.. a legendák szerint ezek az UFO alakú hajók nekitámadtak, és megrettent a hatalmas haderőtől. Itt feltenném azt a hátborzongató feltevést, hogy szerinted minden UFO észlelés a Földön kívülről jön e…A világháború után a kémek és amerikai ügynökök HItler minden tudását az USA kezébe adták - azaz az Illuminati mégis hozzájutott végül ahhoz a hiányzó részhez, amit a Templomosok annak idején elrejtettek előle… és az Északi sark jege alatt ma is létezik a föld alatti társadalom, ahol a kiválasztottak készülnek a IV. BIRODALOM FELEMELKEDÉSÉRE… amely teljes egészében illeszkedik az Új Világrendbe. 

HItler öröksége sem veszett el, számtalan politikus és gazdasági vezető, oligarcha és vallási vezető tagja a Koponyák és Csontok Titkos Társaságnak, amely pontosan ezen dolgozik. 

 

Hitler rábukkant a Templomosok elrejtett tudására, ami a Nap Testvériségéről szól, a kezébe került a Frigyláda, és Thot titkos tanaiból is jó néhány, tudomást szerzett arról, hogy az árja faj egyfajta isteni szintet elérve már több tízezer évvel ezelőtt elhagyta a bolygót, azonban itt hagyták leszármazottaikat, hogy a Földet ÚJRA FELKÉSZÍTSÉK A VISSZAJÖVETELÜKRE. Hitler úgy hitte, a leszármazottaik nem más, mint a német nép… innentől már összeáll a kép, ugye? Ugyanis a cionista világrenddel szembe ment Hitler, és egyfajta okkult tanok mentén gyakorolt erőt vett magához, hogy a Tervet megvalósítsa. A zsidókról mindenki tudja, hogy egy áldozati báránya az Illuminatinak, csupán bábja és bűnbakja, a zsidóirtás már egy teljesen más kategóriába tartozott Hitler esetében: önmaga akarta átveni a teljes világ feletti uralmat azzal, hogy a több tízezer éve jól megalapozott Illuminati cionista világrendjét eltakarítsa az útból, azonban Hitler is csupán egy báb volt:

1870-ben Albert Pike papírra vetette az Új Világrend megvalósításának három fő pontját. 

  1. Az első világháborút azért kell kirobbantani, hogy az Illuminati Oroszországban megdönthesse  a Romanov dinasztia hatalmát, majd kipróbáljon egy új állami berendezkedést a magántulajdon eltörlése felé vezető úton, a kommunizmust, és az első világháború voltaképpen ennek bonyolult előkészülete. Ezzel együtt szembe kell állítani az USA-t és Oroszországot egymással. 

  2. A második világháborúval a fasizmus és a cionizmus ellentéteit kell kihasználni, és ennek el kell vezetnie Izrael állam megalapításához Palesztinában. A második világháborúnak teljes egészében életre kell hívnia a kommunizmus intézményét. Ez egy társadalmi kísérlet lesz, ahol teszteli a háttérhatalom, hogy min kell még javítaniuk… Megjegyzem a fasizmus már HItler előtt jóval, az 1700-as években is jócskán dúlt, a zsidók több országban lehajtott fejjel, letakart fővel, a házfalak felé nézve mehettek csak az utcán - Rotschild ebből a “lelki traumából” építette fel a ma uralkodó gazdasági rendszert, a hitelpénz elindításával, az Illuminátusok tagjaként, jó előre kiszámított módon eladósítva a világ java részét - a kormányok, a bankok, a nagyvállalatok mind-mind tartoznak a háttérhatalomnak, voltaképpen az egész világ hitelezve van… erre fogják alapozni a későbbiekben a MAGÁNTULAJDON ÉS AZ ÖRÖKÖSÖDÉSI JOG ELTÖRLÉSÉT, valamint a HAZAFISÁG TELJES MEGSZÜNTETÉSÉT A MÁR MOST JÓL BEVÁLT KOZMOPOLITA POLGÁR HAMIS IDEOLÓGIÁJÁVAL. 

  3. A HARMADIK VILÁGHÁBORÚT azért kell kirobbantani, hogy ez  megoldja a cionizmus és az iszlám világ közötti ellentétet, a két fél kölcsönösen meggyengíti egymást, majd az Illuminati nyílt színen, magát felvállalva bevonulhat, mint győztes fél… 

Amint azt láthatod, az első két pont maradéktalanul teljesítve van. Ezen túlmenően az Illuminatusok, amely a Nap Testvériségének egyik legerősebb, legegységesebb végrehajtó szervezete, hat lépésben kívánja megvalósítani az Új Világrendet.

  1. Minden fennálló kormányzat megdöntése

  2. A magántulajdon eltörlése

  3. Az öröklés megszüntetése

  4. A hazafiság, a nemzeti kötődés felszámolása

  5. Minden vallás megszüntetése, és egy egységes világvallás létrehozása

  6. A házasság intézményének eltörlése. 

Ugye nem kell kifejtenem, hova is vezet ez? Egy gyökértelen, saját kultúrával, családi-párkapcsolati-anyagi - öröklött vagyonnal és bázissal, magántulajdonnal és reménnyel, és a magántulajdon és örökösödés hiányában motiváció nélküli, csak a mának élő kozmopolita, nemtelen nemzedék kineveléséhez, amelynek megvalósítása az orrunk előtt zajlik. 

A “minden fennálló kormányzat megdöntése” projekt határozottan jól halad, a mostani társadalmi kísérletük általuk szándékosan van bomlasztva, a hitelpénzen és kamatszedésen alapuló gazdasági rendszerük folytán minden kormány a háttérhatalomnak tartozik, továbbá emberek milliárdjai senyvednek a hitel súlya alatt, és szenvednek el napi szintű megaláztatásokat pl a munkahelyükön a hitel törlesztőrészletei miatt… minden kormány sokszorosával tartozik a háttérhatalmi elitnek azzal, amit meg tudna fizetni, a nagyvállalatok, az egész gazdaság az Elit kezében van, egyes tanulmányok szerint a jelenlegi Föld bolygó háromszorosa kellene - ingó és ingatlan vagyont tekintve -, hogy az emberiség a kormányokkal együtt az össztartozást kiegyenlítse. Ezzel a zsarolási alappal az Elit kezében van az egész bolygó összes kormánya, és azt tesznek velük, amit csak akarnak: a háborúkat ők finanszírozzák, de a háború utáni mérhetetlen adósságokat a kormányok nyakába verik…. a gazdasági válságokat úgyszintén ők finanszírozzák bonyolult manipulációk révén, majd a következményeket az emberiség nyakába varrják…

A magántulajdon és örökösödési jog eltörléséhez egy globális, évtizedeken át elhúzódó gazdasági válságot indítottak most el, melynek előszelét érezzük éppen most. Az eladósodott országok kénytelenek lesznek teljes területüket az előtérbe lépő háttérhatalom kezébe adni… és onnantól a magánszemélyeknek éppúgy nem lesz döntési jogosultságuk, mint Trianonnál… de valójában eddig sem volt. 

A kormányok megdöntésében nagy szerepet játszik az évtizedek óta zajló folyamat, az egységesítés intézménye, amelynek tagjai az ENSZ, a NATO, az Egyesült Államok véres polgárháborúval kikényszerített és szándékosan istenített intézménye, az Európai Unió, és a kísérlet a szuverenitás eltörlésére a szocializmus volt. 

A hazafiság eltörlésének intézménye globális méreteket öltött, egyrészt évtizedek óta, sőt a második világháború óta sulykolják rejtetten, most már pedig nyíltan, hogy “menj külfödre és szakítsd el a gyökereidet, utáld a hazádat… és a nem túl magas tudatosságú emberek mindezt készséggel végre is hajtják egy jobb élet reményében, a magas tudatosságúak külföldön is magyarok maradnak, és részt vesznek a globális spirituális bolygómentő munkálatokban. A hazafiság eltörlését azonban másként is előmozdítják: a háborúk mentén előtörő menekültáradat kénytelen elhagyni a hazáját, a soron következő óriási gazdasági válság újabb népvándorlási és népkeveredési - multikulturális - hullámot indít el, és az utána következő klímaválság úgyszintén elüldözi a népesség jelentős részét a most sűrűn lakott területekről. 

A minden vallás egységesítése még távolabbi projekt. Nem a katolikus vallást kívánnák egységessé tenni, a katolikus egyház idejétmúlt és funkcióiban alacsonyabban álló szervezet már, mint egy egységes világvallás lenne. A Vatikán szintén csak végrehajtó szervezete a Nap Testvériségének… Az egységes világvallás a harmadik világháború utáni terv lenne, ahol a megtört embereknek szó szerint az Elit elitista szemléletét, az egy uralkodó kasztot kell szolgálni - Egyiptomban kiválóan működött ez… - intézményét adná be… és egy megtört emberiség nem is harcolna már, mert nem lenne rá ereje. 

A házasság intézményének eltörlése sok évtizede zajló rejtett propaganda, a megcsalásokról, a házasság nem működéséről szóló filmekkel és könyvekkel elárasztva az emberek tudatát, az értékrend teljes elkorcsosításával a válás intézménye sokkal erősebb, mint a házasságé, és a most zajló LMBTQ kampánnyal összefonva már nem is fontos a házasság, az utódnemzés is okafogyottá válik.. hiszen túl sokan vagyunk, ugyebár. 

 

Ne felejtsük el, hogy a Világkormány már megalakult, a kulisszák mögött, láthatatlan módon. 1954-ben egy Oosterbreek nevű városban, Hollandiában, egy Bilderberg nevű hotelban gyűltek össze a világ elitjének gazdasági krémjét képviselő emberek, akik csupán a háttérhatalmi piramis pusztán ötödik szintjén foglalnak helyet a hétből. 

A háttérhatalmi piramisnak éppúgy hét szintje van, mint a mi Mag Piramisunknak, csak éppen ellenkező céllal.

  1. Itt foglal helyet az emberiség java része, az öntudatlan bábok. 

  2. A bábkormányok, az oktatási rendszer, az egészségügy, a vallási rendszer és a média / gondolj bele, hogy az emberek túlnyomó többségének csupán eddig terjed a világ!/

  3. Azok a szervezetek, amelyek világunk gazdasági erőforrásai, elsősorban a bankok, a multik és a nagymogulok. Ne feledd, hogy a politika pusztán báb a gazdaság kezében.

  4. Az üzleti élet igazán nagyformátumú játékosai, mint a FED, a Világbank, a Nemzetközi Valutaalap és hasonló bankszter bűnszervezetek.

  5. Azok a családok, akikről sokan tévesen úgy gondolják, hogy a hatalom csúcsán foglalnak helyet: Rockefellerek, Rotschildok, Wartburgok és társai. Valójában ők is a nagy mindent látó szem csúcsán elhelyezkedő láthatatlan elit kiszolgáló személyzete.

  6. A Háromszázak Klubja - az első öt szint irányítását látják el. 

  7. A TIZENHÁRMAK. 13 olyan képviselő 13 olyan rejtett kéz-féle háttérhatalmi kasztot alapító családból, amelyeket a világ névleg sosem fog ismerni. 

  8. Ezt a szintet én teszem hozzá: a nem földi háttérhatalmi elit, nem földi lények. 

 

A rendszer úgy működik, hogy az alsóbb szinten lévők dezinformálása bevett rutin a felette lévő szinten elhelyezkedők számára, így pl az ötödik szint, a Bilderberg csoport nincs teljesen tudatában a nagy Terv összes pontos részletének. Ahhoz, hogy az Új Világrend terve és a Nap Testvérisége ilyen sokáig titokban tudjon maradni, ahhoz bizony az összes szint állandó csak részinformálása kellett, és az árulás halálbüntetéssel való kilátásba helyezése, valamint a szintek közötti állandó zsarolás és függési rendszer kialakítása. 

A Tizenhármak birtokolják a LÁTHATATLANSÁG ÉS ÉRINTHETETLENSÉG előjogát, és ők maguk nem keverednek a világgal. Az alattuk elhelyezkedő Háromszázak Klubja olyan tagokat fog össze, akiknek nevét szintén soha nem hallottuk még. Egyedül az ötödik szintig van felfedve jelenleg az Elit fekete piramisa, amely erejét a Horustól ellopott Mindentlátó Szemmel biztosította mindaddig, amíg a spirituális fejlődő közösség vissza nem vette tőlük a harmadik szem használatát és kinyitásának módjait, mellesleg a harmadik szem kinyitása Lucifer kezében van - akár tudják a meditálók, akár nem, ő segít ebben -, és az Elit a Nap Testvériségének megalakulása óta hajt Luciferre - azonban sosem érték el, hogy az uralmuk alá hajtsák. 

Okkal mondom, hogy a “sátánista elit” kifejezés nem állja meg a helyét, mert csak szeretnének bármilyen módon a Fényhozóhoz kapcsolódni, de pontosan ez az a pont, ahol ők megakadtak, Lucifer pedig évekkel ezelőtt elkezdte átadni a világnak a Tiltott Tudást.. nem csak az én csapatomnak, hanem világszerte. Azt a Tiltott Tudást, amit eddig az Elit birtokolt és amivel elérték azt, amit eddig elértek. 

A Nagy Aratás egyfajta véráldozat lenne a hamis istennek, és a nem földi elitnek, azonban a földi elit arra tesz előkészületeket, hogy a nem földi elitről leváljon, ezzel megbuktatva a nem földi elit terveit, ezzel megállítva az elmúlt évtizedekben és az elkövetkezendőkben tervezett Aratásokat… nem véletlen, hogy a harmadik világháború is tologatva van, a k&v@rus is csak tesztfázisig jutott el és a löttyprogram sem lett beélesítve, pusztán a tesztfázist hozták létre. Ezért aztán a soron következő világégés egyelőre megállítás alatt van, a tervezett gigatntikus gazdasági válság tompítva van, a Nagy Aratás halasztva van… és ennek nem csak az Elit nem földi elittel való szembefordulása az oka.. hanem az is, hogy az Elit kénytelen volt szembenézni a földi emberek ellenállásával… mert habár a Föld femelkedésén keményen dolgozó spirituális közösségek lélekszámukat tekintve még mindig jóval kevesebben vannak, mint a mélyen alvó tömeg, mégis, a kis lélekszám is óriási erőt képvisel.. és ez évtizedek óta zajló folyamat. A felemelkedés és a Föld kiemelése a mátrixból. 

Emellett 1969-ben beléptünk a Vízöntő korába, ami egyértelműen az öntudatra ébredést támogatja, a Föld pedig már belépett a Plejádok fotonövébe… A tejutat és a galaktikus folyamatokat még az Elit sem tudja megállítani, bár kétségkívül megkísérelték a Nibiruval, azonban a Nibirut is a kezünkbe vettük, és sorra vesszük ki a kezükből a fegyvereket.

Nem számítottak ekkora ellenállásra a részünkről, ilyen gyors ütemú ébredésre és ugrásszerű fejlődésre, és tömegek ellenállására a fizikai síkon: egymást érték az elmúlt hónapokban a k&v@st és löttyprogramot lelepzelő írások és konferenciák, a tömegek számára nagyon is hihető nagynevű professzorok részéről. A fizikai síkon már régen szembeszálltak az országok is a dollár kivonni akarásával a gazdasági véráramból és a hitelpénz Rotschild által globálissá tett rendszerének felszámolásával, megalakult a BRICS, /Brazília, Oroszország, India, Kína és a Dél-Afrikai Köztársaság egyezsége a dollártól való megszabadulásra/, a MINT / Mexikó, Indonézia, Nigéria és Törökország/és más hasonló tömörülések az Elit ellen. 

Ezenkívül éppen 2011-ben /nem véletlenül a kvantumugrást jelentő 2012-es, maya jóslat szerinti tömeges ébredést elhozó év előtt egy évvel/ a Zürichi Egyetemen egy átfogó kutatást folytattak le, hogy leleplezzék az egész világot behálózó összeesküvést, és bizony komoly bizonyítékokra leltek. Ez a tanulmány széles körben vált ismertté, és azóta sokak számára valóságos a háttérhatalom, akik addig ezt vehemensen - programozás alapján - cáfolták.

Tehát óriási az ellenálló erő, mind fizikai mind nem fizikai síkon, azonkívül a háttérhatalom nem számolt az istenek visszaérkezésével a Földre, az Új Felvilágosodás korával, és az Új Reneszánsszal, nem számolt Luciferrel, akit évezredek alatt sem sikerült megtörniük és nem számolt a szabaddá válás folyamatával, amit minden ember egyre inkább magáénak érez…

Mindennek oka természetesen az, hogy a piramis alsó részén helyet foglaló emberiség ostobának és öntudatlannak lett bélyegezve, a csúcson lévő Elit nem vesz minket emberszámba, és bizony erre alaposan ráfaragtak… 

Az emberiség részéről mindig volt ellenállás, a kezdetektől fogva, éppen azért ilyen véres a történelem, amilyen.. mindig voltak titkos csoportosulások még a legkeményebb terror idején is, még a halál terhe mellett is, mindig voltak a tiltott tudást kutató lelkes emberek, mindig voltak titkos spirituális társaságok és a mágiával a sorsot kezükbe venni akaró csoportok. Ennélfogva az emberiséget sem lehetett igazán megtörni soha, és ezúttal sem sikerült. 

 

Az a bizonyos VRIL energia pedig közismertebb nevein: prána, mána, mágia, csi, erő, forrás, stb… nekünk is rendelkezésünkre áll, azonban ne feledjük el, hogy az 1920-as évek Németországában a spiritualizmus csupán - ahogyan világszerte - elszigelt, szupertitkos társaságoknak volt előjoga, mind az angol Arany Hajnal Rendje - amelynek mellesleg Crowley is alapító tagja volt -, és egyéb akár földalatti testvériségeknek, amelyek az Illuminatusokkkal merőlegesen szemben eveztek a világ viharos tengerén, és létezésüket legtöbbször letagadták, hogy tagjaik megússzák a börtönt, vagy a kivégzést. 

Hiszen az 1900-as években, egészen 1969-ig még vehemensen vadászta minden államapparátus a spiritisztákat, és a kommunizmusban egyenesen tiltott volt még a vallás is, nemhogy a spiritualizmus. Ettől függetlenül spirituális emberek és szövetségek mindig is léteztek az idők kezdete óta, és ha kellett, létezésüket titkolták és titokban szervezkedtek a háttérhatalom ellen, akárcsak a háttérhatalom a világ ellen. 

Sosem volt a nagy hadszíntéren a háttérhatalmi Elit egyedül: mindig voltak ellenfelei, és jórészt a világ elől bujkáló spirituális közösségek és spirituális vezetők, akik nagy titokban folytatták az emberiség háborúját az Elit ellen, csak éppen mindez el lett ferdítve a nagyközönség előtt azzal, hogy “szekták”. Voltak és vannak szekták, veszélyes, nárcisztikusok által irányított szekták, igen, de a valódi spirituális szövetségek nem ezeken a vizeken eveztek, sőt, éppen ellenkezőleg, és azok a tanok, melyek a Tiltott Tudás részei, kezdettől fogva beszivárogtak, akár cseppenként, ezekben a szövetségekbe, akik ez alapján dolgoztak tovább. 

Úgy gondolom, Atlantisz bukása után nem csak a bukott és áruló vezetők éltek túl… hanem voltak szép számmal tiszta vezetők is, akik a Földön az őskorba süllyedt emberi civilizációban szétszéledve, a kezdeti törzsek sámánjai és boszorkányai lettek.. az istenek nem tüntették ki a Nap Testvériségét figyelmükkel, ráadásul az Atlantisz bukásakor a Földről elmenekülő áruló vezetők egy távoli csillagrendszerben húzták meg magukat, és a Földön szándékos bázist hagytak hátra: a bázis tagjaiból lettek azok a háttérhatalmi vezetők, akik a Tizenhármakat alkotják és a Tizenhármak mögött álló családokat, a Nap Testvériségének eredeti vérvonalát. Hitlerék egyébként Tibetben is kutattak a legendás árja faj eredete után, és megkísérelték megtalálni ott Shambalát, ami egy atlantiszi civilizáció éterikus szintje, - egy párhuzamos valóságban létezik -, és nyilván nem jártak sikerrel.

Nekem egyértelmű, hogy a háttérhatalom kutatásai az elveszett tiltott tudás után eléggé hiányosak, és nem sikerült megcsinálniuk a szép új világot eddig, míg a földi spirituális közösségek magaskfokú istenségek általi támogatást kapnak. Nem véletlenül. 

Az elit a távoli csillagrendszerben élő fajjal sem tudott maradéktalanul kiegyezni, hiszen az Alpha Centauri olyan birodalom, amelyben nem kifejezetten az itteni bukott elit Földről elmenekült leszármazottai élnek, inkább úgy tudnám elképzelni, hogy saját, halódó bolygójuk van, amiről ismét vissza kellene jönniük ide, és az itteni földi elit pontosan azért akar leválni róluk, mert nem akarják a náluk nagyobb hatalommal és szuperképességekkel rendelkező távoli csillagtestvéreiknek átengedni a Földet.

Az Elit nagy céljai közé tartozik az Új Világrend mellett az emberfeletti ember transzhumanista projekt, amelynek keretében tökéletes embert akarnak alkotni, amelyet uralhatnak, illetve saját maguknak visszavenni azt az erőt, amit Altantisz bukásakor őseik elvesztettek. 

A földi Elit leválása a nem földi Elitről már nem mostanában kezdődött. A földi Elit által teremtett mátrix erősödésével fokozatosan CSÖKKENT A KAPCSOLÓDÁSUK az égi vezetőikkel, és elveszítették a lehetőséget, hogy manifesztáljanak. Saját csapdájukba estek a földi mátrixban, és ezzel önmagukat is elvágták égi vezetőik támogatásától, ezért van az, hogy a földi emberiségből kell táplálkozniuk, a földi emberiségtől kényszerűen függenek, és éppen e miatt a függés miatt nem valósították meg még a Nagy Aratást, ahol a jelenlegi embeiség számát 450 millió főre csökkentenék, nem beszélve az emberiség által működtetett, őket is kiszolgáló, óriási infrastruktúráról, és egyebekről, amihez kellenek a földi emberek,a piramis alsó szintje, a kiszolgáló alvó személyzet. Atlantisz legendájáról a források szerint először Platón ír, azonban több nép mitikus történelmében felellhetőek a SZŐKE, KÉK SZEMŰ, FEHÉR BŐRŰ, SZUPERKÉPESSÉGEKKEL RENDELKEZŐ FAJOK - és ide sorolnám Asthart is, akit a mai spirituális világ szinte istenként tisztel, és akivel ugyanúgy meditációval veszik fel a kapcsolatot, ahogyan az Elit tagjai próbálkoztak ezzel, méghozzá nem is egyszer…. bizony, bizony, ugyanazon az ösvényen járunk, csak a mi szándékaink messzemenőkig mások, mint az Elité.

Shambala királyságával is meditációban vették fel a kapcsolatot Hitler idejében, és sikerült velük kommunikálni, azonban fizikailag eljutni Shambalába állítólag nem sikerült. Nos, ha sikerült volna, a németek megnyerik a második világháborút, és a világ arculata most egészen máshogy festene. 

Az Elit folyamatosan tesz komoly kísérleteket arra, hogy azokkal a földönkívüli fajokkal felvegyék a kapcsolatot újra, akik valaha segítették őket, akiket mi összefoglaló neveiken arkhónoknak és reptilianoknak gondolunk, de úgy sejtem, az “árja faj” misztikája inkább az atlantiszi vezetők más csillagrendszerbe távozott képviselőiről szól, akik közé Asthar is tartozik, és az Elit tagjai vele nem tudnak szövetséget kötni. Az “árja faj” valójában nem az Elit eredete, hanem az atlantiszi kultúra bukott vezetői alkotják a földi Elit eredetét, a mi eredetünk pedig úgyszintén arról a tőről fakad, csak éppen nem az árulók közül. 

Ezért aztán nem tudnak azzal mit kezdeni, hogy nekünk sikerül felvenni a kapcsolatot a nem földi segítőinkkel, nekik pedig egyre kevésbé, ráadásul azt a bizonyos “vril” energiát is mi használjuk, ők pedig fokozatosan elveszítik a képességeiket. Ez hatalmas előny. 

 

Azonban vitathatatlan tény, hogy a jelenlegi világ, mátrix teljes összeomlása kezdődött el, és aki azt hiszi, hogy egy új világ születése az a régi összeomlása és a nagyobb krízisek nélkül megy, az el van tévedve, de alaposan. Nagyon nehéz évek várnak ránk, ha tetszik, ha nem, a jelenlegi világunk, az a gazdasági rendszer, aminek a rabjai vagyunk, az 1700-as években indult el, és mostanra a teljes összeomlás felé halad, amit természetesen a háttérhatalom idéz elő. Előre eltervezetten. Nem kétséges, hogy a bankrendszer romba döntésével és a hitelek bedöntésével világszerte, el akarják venni a magántulajdont: azokat az ingatlanokat, amelyeken hitel van. Hiszen valójában az a ház, amin hitel van, az NEM A TIÉD, hanem a banké… és a háttérhatalomé, aminek az egész világ sokszorosan tartozik. Senki ne kergessen illúziókat, hogy megment minket a NESARA, tessék végre a valóságot reálisan megvizsgálni, és inkább FELKÉSZÜLNI A VÁLTOZÁSRA. 

Ne feledd, hogy a háttérhatalom hogyan is dolgozik, saját elmondása alapján: 

“ Idézz elő egy egész világot érintő, óriási krízist, döntsd az embereket a teljes kétségbeesésbe a rendszertől való függésük miatt, majd kínálj fel egy olyan megoldást, amit normális esetben soha nem fogadtak volna el, most azonban hálásan fognak üdvözíteni érte, majd taszítsd őket még nagyobb függésbe és teljes rabszolgaságba.”

 

A mi feladatunk az, hogy minél jobba fékezzük és tompítsuk az Elit tervét, és minél több eredendő bőséget teremtsünk a világnak, hogy ezt az egészet át tudja vészelni. 

Nagyon fontos tréning, a tréningek tréningje, minden harcosomat várom. A Nap Testvérisége álszervezetnek fogunk alaposan nekimenni. 

 NINCSENEK ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLETEK. ÖSSZEESKÜVÉSEK VANNAK. 

Felhasznált források: Körösztös György ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLETEK SOROZATÁBÓL: Titkos Társaságok Fogságában, Az Illuminatusok és az Új Világrend, A Mátrix Fogságában.

Áldás

Eszter - Fényhozó




Szólj hozzá

HÁBORÚ HITEL ATLANTISZ BILDERBERG CSOPORT ILLUMINATUSOK A NAP TESTVÉRISÉGE A KAZÁR MAFFIA SHAMBALA VRIL NÁCIK HITLER ROTSCHILD MÁTRIX ÖSSZEESKÜVÉS GAZDASÁGI VÁLSÁG MÁTRIX BŰNSZERVEZETEK