2024. már 17.

ENKI IV-EGY KÜLÖNLEGES TÖRTÉNET

írta: Eszter 777
ENKI IV-EGY KÜLÖNLEGES TÖRTÉNET

BELSŐ FÖLD

ENKI IV.

A FELSZÍN ÉS AZ ALSZÍN 

ENLIL TITKOS BELSŐ FÖLDJE

EGY LENYŰGÖZŐ TÖRTÉNET

 

Egy évmilliók óta eltitkolt történet. Valami, amit mindenki sejt, érez, de sosem találtunk rá bizonyítékot. Egy olyan történet, amiről még a háttérhatalmi elitnek is kevés fogalma van, és kevés adat áll a rendelkezésükre.

Az emberiség negyedik bukásának túlélői nem pusztán pár ezren voltak. A dinoszauruszok kihalása környékén már jó előre tudtak a közelgő kataklizmáról, amit a Régi Birodalom idézett elő, hogy a túlzottan uralkodó fajjá vált ragadozó őshüllőket eltakarítsa a Földről. A meteorzápor teljesen kiirtotta a felszínt. Nagyon alaposak voltak, több nagy és több kicsi meteorit csapódott a Földbe, irányítottan. Minden élet elpusztult, ami a felszínen volt. 

Az emberiség, ami akkor itt élt, részben földalatti barlangrendszerekbe menekült, amit még a harmadik emberiség hagyott itt… a többiek pedig a Belső Földre. 

Odalent, a mélyben, több mint tízezer méteres mélységben biztonságban lehetett egy egész emberi faj. A lenti világot sem ők alakították ki, hanem az emberiség harmadik kora fedezte fel, és építette ki. Az emberiség harmadik kora már majdnem egymilliárd évvel ezelőtt volt. Úgy sejtem, a kontinentális lemezek állandó és instabil mozgása, és a földrészek átrendeződése miatt menekültek le a Belső Földre, mert az már a tektonikus lemezek alatt van… számunkra elképzelhetetlen mélységben, messze az égbolttól, messze a napfénytől… de ha rá vagy kényszerülve, megteszed. 

Az emberiség negyedik korában nagyjából két és fél, három milliárd ember menekült a Belső Földre. A többiek a barlangrendszerekben, ötszáz-ezer méteres mélységben húzták ki, mire előjöhettek, és úgy sejtem, generációk nevelkedtek a földalatti barlangokban fel anélkül, hogy akár egyetlen egyszer is láthatták volna a napfényt. Majd egy nap feljöttek, és újraépítették az emberi társadalmat, az indiánok pl már az ő leszármazottaik, az ausztrál és afrikai benszülöttek is, és az indiai kultúra is. 

A Belső Föld lakói azonban nem jöttek fel. Az emberiség negyedik korának több milliárdos túlélő tömege nem jött fel a felszínre, és ennek számtalan oka lehet. 

EZ NEM SHAMBALA. Az egy többdimenziós, Északi sarki bejáratú, teljesen más, magasabb rezgésű világ. 

Nem. Ez a Belső Föld ami nem egyezik Shambalával. Ez egy teljesen realisztikus, sőt, ma már haldokló rejtett világ, messze tőlünk, odalent a mélyben. Az emberiség negyedik korának túlélői, a Belső Földre meneküléskor vittek magukkal állatokat is, pl dinoszauruszokat, nem volt véletlen Jules Verne látomása róluk. 

A mi felszíni világunk számtalan mítoszba és mesébe, sőt a vallásba is beleszövi az alszínt, Pokol néven, pedig odalent, kezdetben cseppet sem lehetett pokoli, sőt. Egy csodás, élhető, biztonságos világ fogadta őket.

Úgy sejtem, már több, mint száz évvel a várható apokalipszis, a meteroitzápor előtt, lemehettek oda, nem várták meg a becsapódásokat, ahogyan a felszín alatt közvetlenül, a földalatti barlangrendszerekben maradók sem várták meg, ők is több, mint száz évvel a becsapódások előtt menekültek be a barlangokba.

Mekkora áldozat lehetett, elhagyni a Föld felszínét, ahol akkor még paradicsomi állapotok uralkodtak, mekkora bátorságra vallott az, hogy lementek, java részük több mint tízezer méter mélyre, más részük ezer méteres mélységbe, várva a közelgő armageddont, és nem lehettek benne biztosak, hogy megtörténik, ámde voltak próféciáik róla, és erre támaszkodtak.

Tudod, akkoriban még ezeket a próféciákat komolyan vették.

És milyen jól tették.

Ha nem hallgattak volna a próféciára, és nem mennek le, a mai emberiség kizárólag az annunakik által összehozott Adamu Eva Projekt leszármazottaiból állna, és nem lenne az emberiség ennyire sokszínű. 

Hogy a Belső Föld létezik-e, azt döntsd el te magad. 

Én arra szavazok, hogy létezik. 

 

Az annunakik tudtak a Belső Földről, és Enlil is tudott róla. Ő zsarolással beette magát oda, és oda rejtette el az annunakik hagyatékát, miután a többiek elhagyni kényszerültek a Földet háromezerhatszáz évvel ezelőtt. Azért kellett a Földet elhagyniuk, mert Anu visszaparancsolta őket, és most már azt is tudjuk az Enki II tréning után, hogy miért. Nem pusztán azért, mert Enliltől féltette őket, hanem azért, mert a Régi Birodalom, miután nem bírt el a Földdel, mert Marduk és Inanna seregei visszaverték a támadást, Enlil elárulta a Régi Birodalomnak bizonyos előnyökért és védettségért cserébe - a Földet amíg Enlil irányítja, nem támadhajták meg, mostanra pedig a Régi Birodalom már nincs - a Nibiru gyenge pontjait, így a Régi Birodalom tudta, hogyan támadjon az óriásbolygóra úgy, hogy az tényleg veszélybe kerüljön. Pedig az annunakik harcos fajnak készültek, és úgy is viselkedtek. Nem adták könnyen magukat, de volt egy pont, ahol Anunak és népének szüksége lett Mardukra, Inannára, Enkire és a többiekre. Így elhagyták a Nibirut, vitték, amit lehetett, még a felszállás előtt is megtámadták őket az elvitendő dolgok miatt Enlilék, de sikerült kimenekíteni fontos kincseket, hogy majd, AMIT ELVITTEK, AZT VISSZA IS HOZZÁK, hiszen ezek fontos könyvek, tekercsek táblák. TÖRTÉNETEK. 

Valódi történetek. Arról, amiről ha az emberiség tudna, az megváltoztatná a világot.  Mi még csak egy titkos rejtekhelyét néztük meg az utolsó tréningen, de már az is, amit ott találtunk, óriási felfedezés volt. Annunaki M.E. táblák /mágikus eszköz táblák/, amelyeket a felszíni világban nem lehet megtalálni.  

Az iraki sivatagban több, mint 150.000 sumer és akkád táblát rejtettek el az annunakik, amelyek egy részét már megtalálták, más részüket még nem. Ekkora szám esetében, plusz az 56.000 M.E. tábla az alszín egyik barlangjában, több, mint kétszázezer tábla, rajta a valós írott történelemmel, ezt nem mind kézzel faragták bele fáradságos munkával táblákba, hanem gépi eszközöket is használtak, hiszen az annunakik korában sem éltek az emberek őskori körülmények között. 

Elnézve a spiriket, az annunakik megítélése kezd olyan rossz lenni, mint Luciferé szokott lenni. Már megint a tudatlanság, és szűklátókörűség. Nem beszélve arról, hogy ha be kellene ismerniük az igazságot, hogy a távoli és elérhetetlen lények pusztán azért lettek népszerűek /Asthar és társai/, mert olyan megoldásokról van szó, amihez pusztán “emelkedni kell”, de semmilyen életképes, valós megoldás nincs porondon.

Annunakik. Már megint egy olyan téma, egy olyan világ, ami ébresztő jellegű lenne sokaknak, ha kihúznák a fejüket a fényhajók és fényküldöttek jellegű agymosó homokból. 

Persze, hogy nem tetszik az illúzióban fürdőzőknek, hogy a reális valóság egészen egyszerűen földönkívüliek, akik az őseink, és mi az ő őseik vagyunk. Ez túl materiális azoknak, akik jobban szeretik magukat fényes lényektől és egyéb marhaságoktól származtatni, pedig igazán megtanulhatták volna, hogy ez itt a Föld, mennyország pedig nem létezik. 

Az annunakik története sokkal fontosabb annál, semhogy azt illúziókért eldobd, mégpedig azért, mert az annunakik története a mi történetünk is egyben. A mi ősi történelmünk, és a mi valódi örökségünk, szemben a szivárvány hányó szivárványharcos fényküldött, semmitmondó bagázzsal. 

Amit Enlil elrejtett lent, az a teljes örökségünk, amit már régen meg kellett volna kapnunk. A Jelek Könyve vezet minket az úton, egyre mélyebbre az idő és a tér szövetében. 

Miután az annunakik elmentek, Enlil a földalatti világba rejtette a megmaradt annunaki hagyatékot, hogy a soha ne kerüljön az emberiség szeme elé. Az a legjobb módja, ha valamit örökre el akarsz rejteni az emberiség elől, ha olyan helyre dugod, aminek a létezéséről sem tudnak. AMI ODALENT LEHET, AZ MINDENT MEGVÁLTOZTAT. 

Egy elcsépelt, agyonrágott téma. Borzasztóan félreértett, félremagyarázott, és a Shambalával kevert cucc, amiben a fénynyűvő fényspirik még mindig a magasdimenziős emelkedett posztumusz Atlantiszon rágódnak, mint a kutya a lecsupaszított csonton ott, ahol már régen nincs mit megenni.. bekajálni. 

Shambala az egy dolog. Biztos vagyok benne, hogy létezik, miért ne létezne, hiszen Shambala konkrétan egy magasdimenziős, más téridősíkon létező belső város, bejárat az Északi sarkon. 

Vagy a Délin. 

Mindegy is. 

Én most NEM Shambaláról fogok beszélni, és még csak nem is egy elképzelten csodálatosnak hitt, mesevilághoz hasonlatos Belső Földről, ami egy idealizált világ. Mert az emberiségnek szokása az idealizált világok teremtése. Persze, csak fejben.

Az emberiség már csak olyan, hogy attól, hogy valami más, máshol van, nem ismert, szükségképpen csakis SOKKAL JOBB LEHET, mint a mi szar, pokoli világunk. 

Pedig mekkorát tévednek. 

MÁSNAK, SZEBBENK HISZIK A VILÁGŰRT, intergalaktikus föderációs fényflottán lihegnek /tudjátok, az intergalaktikus Modern Talking :D /, és elképzelik, hogy a világűr csakis értünk tele van fényhajókkal, akik mind a mi megmentésünkre áhítoznak, és ránk várnak, türelmesen, hogy felébredjünk.

Pedig a világűr kegyetlen hely. Se oxigén, se élet, se gravitáció. Semmi. A nagy semmi, a sötét anyaggal, ami kitölti a holt tereket. Persze, energia az van bőven ott is, sőt, még több is, mint hinnénk, de energia itt is van, tőbb is, mint hinnénk, főleg, ha az energiát nem illúziókból akarjuk nyerni. 

A világűrben szkafander nélkül egy percig sem maradnál életben, és kegyetlen kínhalált halnál. És nem jönne semmilyen fénylény a megmentésedre. 

Másnak, szebbnek hiszik a Föld belsejét, emelkedett fénylényeket látnak bele oda, ahol sötétség van, felül, a mi felszíni világunkhoz közel hideg, lentebb meleg, majd még lentebb iszonyatos, veszélyes forróság. Kietlen, sziklás vidék az, és ha logikusan belegondolsz, sem fény, sem levegő, sem élet nem lehet ott elég. 

Ott nem terem a napraforgó, nem terem a búza, nem terem a szőlő, a fák nem hajtanak rügyet, virágot, a madarak nem csicseregnek gyönyörűségesen, mint itt, a tavaszi reggeleken. A vízesések nem csobognak szabadon, a tengerek nem hullámzanak lágyan, a nyári szikrázóan szép nap hevét nem oltja a kiadós nyári zivatar, és a fenséges villám. 

Ha csak egy kis józan paraszti észt előveszel, ha azt feltételezzük, hogy létezik Belső Föld, ami egyébként lehetséges is lehet akár, túl sok ahhoz a mítosz, a mendemonda, a legenda, hogy ne legyen, persze bizonyítékok nincsenek rá, de ha azt feltételezzük, hogy létezik, akkor csakis olyan lehet, amilyen helyen te, a földfelszíni ember, soha nem szeretnél lakni. Már attól klausztrofóbiás lennél, hogy sosem láthatod az eget. 

Azonban, ha nem tudnád, hogy létezik égbolt, akkor látni sem akarnád, ez világos. 

Edward George Earle Bulwer - Lytton 1871-ben kiadott, nagy vihart kavart, máig is millió kérdést felvető könyve, a The Human Race - Az eljövendő faj éppen a Belső Földet taglalja, és az emberiségünk jövőjét ennek fényében, tekintve, hogy a Belső Föld lakói a negyedik, még az annunakik előtti bukott emberiség túlélőinek java része. Az nagyjából a dinoszauruszok kihalása körüli időszak lehetett, és a meteoritzápor elől menekülhettek a Belső Földre, de ha odamenekültek, akkor meg kellett lelniük egy vagy akár több lejáratot oda, amit mi ennyi millió év alatt sem lelünk meg, és nem csak meglelték, hanem valaki megmutatta nekik. 

A maradék emberiség a földfelszínhez közeli földalatti barlangrendszerekben élhette túl a globális kataklizmát. Ők voltak azok, akik itt továbbfejlődtek, és kialakítottak néhány egészen fejlett, ókori szintű birodalmat, velük ismerkedtek meg az ideérkező annunakik hatszázezer évvel ezelőtt. 

Minden bizonnyal meséltek nekik a túlélők leszármazottai a Belső Földről, de információim alapján a Belső Föld lakói nem engedték be őket a világukba. Az egy nagyon zárt világ, és régen jól működhetett. Belső napjuk lehet, ami fényt adott, és életet, sok millió éven át, és aztán a belső nap halványodni kezdett, majd lassan kihuny, és a lenti világ örökre sötétségbe borul.

Ha még emlékszel az Elveszett világ c. francia sorozatra gyerekkorodból, tudod, a Popocicis :DD, akkor emlékszel erre a sztorira, csak ott megmentették őket, itt pedig senki sem sietett a megmentésükre. 

Tegyük fel, hogy létezik ez a földalatti világ, aminek létezése vagy nem létezése nemcsak évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, de az 1800-as években komoly tudományos viták melegágya volt a téma. Sokan indultak el megkeresni a föld alatti világ lejáratait, de tudomásunk szerint senki nem tudott semmit felmutatni. Shambala bejáratát megtalálták az Északi Sarkon, a Harmadik Birodalom, azaz Hitlerék, de utána ez is el lett tusolva, azonban erről olvasható még hiteles beszámoló is, nem is egy. 

Azonban egy reálisan valóságos, a mi felszíni életünkhöz hasonlóan szinte börtönlétű alszínről sem hiteles beszámolók, sem valós felfedezőutak leírásai nem állnak a rendelkezésünkre. 

Pusztán regények, fikciók - mint a csodálatos Jules Verne regény,az Utazás a Föld középpontja felé, és társai -, számtalan film, és képregény, novella, mítosz. Semmi kézzelfogható. 

Az Enki III-as tréningen jártunk a föld alatti világban, és nekem szinte hihetetlen, hogy tényleg van-e. A Galileában is írok róla, egy egész fejezetet szentelek neki, Föld alatti társadalom címmel, és a szereplőket beleszövöm a regényembe. Arra tudok következtetni, hogy létezik a föld alatti világ, az alszín, és éppen létezése az, ami olyan mélységes titkolózás mögé merült el az évezredek alatt, hogy senki nem tudhatja meg, hogy van.

Ahogyan ők, odalent sem tudják, hogy mi vagyunk, és nem tudják, hogy a földfelszín már élhető. Azt hiszik, a Föld felszíni világa nem biztonságos. Bennem azonban felmerül a kérdés, hogy elteltek évmilliók, méghozzá igen sok, és soha nem gondolták, hogy ennyi idő alatt a felszín már minden bizonnyal regenerálódott? 

soha senki nem próbált meg feljönni? Nem kíváncsiak arra, vajon mi lehet idefent? 

Nem akarják tudni az igazat? 

Mi sem nagyon kutatjuk őket, az szentigaz. Nem téma, sehol, semmilyen szinten. A világűr sokkal inkább érdekel minket, mint hogy van -e a Föld belsejében valami, vagy valakik. 

Még összeesküvés elméletek szintjén sem divatos manapság a földalatti társadalom, azonban a földalatti bázisok igen, és az óriási földalatti alagútrendszer, ami állítólag szinte körbeszeli a Földet. Egy alternatív földalatti városrendszer, viszonylag közel a földfelszínhez. Milyen mélyen lehet a földalatti bázisrendszer? Ötven, száz, százötven, ötszáz, hatszáz, nyolcszáz, ezer méter? Annál mélyebben biztosan nem, mert ezeket ki is kellett ásni, és az állapotuk mutatja, hogy habár az elmúlt száz évben is születtek bázisok, de sok sokkal öregebb száz évesnél, vannak két-három-öt-tízezer éves földalatti alagútrendszerek is. 

Mintha az emberek kedvelnék azt a nyomasztó érzést, hogy elbújnak a föld alá. Talán, sőt biztos, hogy régen, eleink, ott leltek biztonságot, akár Enlil rémuralma elől. Azután a háttérhatalom átvette azokat, amik még nem omlottak be, majd épített újakat is. Egy összeesküvés elméletes könyvben olvastam /Körösztös György - Földalatti bázisok/, hogy a föld alatt a szürkék és egyéb földönkívüli fajok genetikai kísérleteket végeznek, és ezt el is tudom képzelni. Bármilyen meredeken hangzik is, eléggé logikus. 

Az összeesküvés elméletek sokkal logikusabbak, mint hinni a mátrix hitrendszereiben, mint pl hogy egy láthatatlan isten teremtett minket agyagból, vagy Évát Ádám oldalbordájából teremtették, vagy Mózes előtt megnyílt a tenger, vagy hogy kicsit előrébb lendüljek a földi időszámításban, jönnek majd a fényhajók, és megmentenek minket. Ha lehet mielőbb, és magunktól. 

Mégis, az összeesküvés elméleteket kigúnyolják, és lenézik, az íróikat degradálják és nevetség tárgyává teszik, pedig ahogy már mondtam, nincs olyan, hogy összeesküvés elmélet, csak összeesküvés gyakorlat van. 

Az tényleg nagyon meredek, hogy egy láthatatlan isten teremtette az embert, mégis elhiszi szinte mindenki. Abban azonban nincsen semmi irracionális, hogy nem vagyunk egyedül a Világyetemben, rendszeresen látogatnak minket, és persze, hogy génkísérleteket végeznek rajtunk, és miért ne végeznék ezt kényelmesen úgymond, a mi földalatti bázisainkon, ahogyan az sem irracionális, hogy a földfelszín alatt, a mélyben, nem ezer, hanem háromezer, négyezer, ötezer méter mélyen van földalatti világ. Miért ne lenne?

A Földkéreg és a Földmag közötti távolság KÉTEZERKILENCSZÁZ KILOMÉTER. Ez nem tűnik soknak, ha a Föld felszíni távolságait nézzük. Azonban ha mélységében nézed, akkor igen. Ötezer méter mélységig még lehetnek földalatti bázisok. Attól lefelé több, mint húszezer méteren a Földmagig nem tudjuk, hogy mi lehet, vagy mi nem. 

Ja, merthogy megvan állapítva, hogy a Földkéreg alatt több száz kilométer mélyen is  rétegek vannak, egészen a magig, és abban nem szerepel semmilyen földalatti világ. Kérdem én, ki ment le megnézni? Ugyanúgy senki, ahogyan az óceánok mélyét sem nézi meg senki. Ha azt nézem, hogy a Földkéreg alatti rétegek több tízezer méter mélyen húzódnak egészen a Föld magjáig, nyilván a tudomány mai állása szerint lehetetlen megnézni, és nem is tudták megnézni. Nem tudtak szondákat leküldeni, csak bizonyos mélységig, ami úgy gondolom, hogy nagy jóindulattal maximum ötezer méteres mélység lehetett. Annál mélyebbre senki sem merészkedett még szondákkal sem, már csak azért sem, mert eléggé instabil a Föld belső szerkezete, bár erről nem igazán beszél senki. 

A Föld magjától a Föld felszínéig nézve a Felső köpeny és a Földkéreg közötti rész a leginstabilabb, de az Alsó köpeny és a Külső mag közötti rész is az. A Külső mag és a Belső mag között pedig úgyszintén instabil rétegek vannak. A Föld belsejének felépítése nem ennyire egyszerű, mint a képen látjuk, de ezt mi spirik, és összeesküvés elmélet hívők :D tudjuk jól. 

A Földkéreg és a Felső köpeny között úsznak a Felső köpeny olvadt felszínén, mint egy forró ősóceánon a tektonikus lemezek, amelyek olyanok, mintha forró levesen úsztatnál nagy húsdarabokat, melyek összefüggenek ugyan, de el is válnak egymástól, sőt, súrlódnak, ami felszíni földrengéseket okozhat, főleg akkor, ha megpiszkálják a földalatti bázisokat. 

Esetleg berobbantják őket, ahogy az szokás mostanság. Nyilván azért, hogy eltüntessék a bizonyítékokat a nép szeme elől, hogy mi folyik odalent, a még mindig a mi világunkhoz tartozó földalatti bázisokon. A földalatti bázisokon zajló kísérleteknek közük lehet a földalatti társadalomhoz, a rejtett földalatti világhoz. 

A Föld Belső magja szilárd, vas és nikkel, /állítólag, számítások alapján, de egyébként logikus/, a Föld Külső Magja folyékony, az Alsó köpeny felette szilárd, a Felső köpeny folyékony. A Földkéreg pedig szilárd. Tökéletes alkotás, mondhatni. 

Ha valahol van földalatti társadalom, az az Alsó köpenyben kell, hogy legyen, ez a logikus. Az Alsó köpeny van akkora, és olyan rejtett, illetve a forró Külső mag miatt elég meleg is ahhoz, hogy ott tényleg élhessenek emberek. A kutatók pusztán a földrengések lökéshullámaiból állapították meg, hogy mi lehet a Földkéreg alatt. 

Az Alsó köpenyben kristályos mezők is vannak, és abszolúte a mi idősíkunkon, tehát nem párhuzamos világban létező rejtett földalatti világ is lehet ott. 

A Belső napot még nem tudom hova tenni. De bármi elképzelhető. 

Hiszen mi sem tudunk róluk, ők sem tudnak rólunk. 

Erről eszembe jut a Siló c. scifi sorozat. A földalatti silókban élő embereket nem engedik ki a föld felszínére, mert akkor a földalatti világ korrupt és aljas vezetése elbukna, és amúgyis tartanának a földfelszínen élő emberiség vezetőitől, így azt hazudják a Siló lakóinak, hogy odakint nem biztonságos. 

Holott több ezer év is eltelt egy nagy földi kataklizma után, és valószínű, hogy odalent olyan időt hazudnak nekik, amilyet csak akarnak. 

Hát ez lehet a helyzet itt is. Nekünk is olyan és annyi időt hazudnak, amennyit csak akarnak, és nekik is, a föld alatti világban. 

Két párhuzamosan működő illúzióvilág, csak az alszín nagyjából ott tart, ahol a Föld fog tartani háromszázmillió év múlva.. sötét, hideg, kegyetlen és élhetetlenné vált Belső Föld. Nem egy fénylényekkel teli csodaváros. 

Ez a lelombozó valóság. 

Ha feljönnének a felszínre, mit kezdenénk velük? Hová tennénk őket? Ők hogyan tudnának alkalmazkodni a fenti világhoz? Mert még mielőtt legszívesebben megmentenél mindenkit, ezt is fontolóra kellene venned, ha fizikailag lenne ráhatásod a történetre, de egyébként nincs. Csakis energiával.

Sőt.

Erre a történetre még a háttérhatalomnak sincsen ráhatása. Sem lejutni nem tudnak, sem pedig teljes bizonyosságot szerezni a lenti világ létezéséről. Tudják, hogy van, de még nem láthatták ők sem, soha. 

Veszélyes mélységben, több mint tízezer méter mélyen indulhat a Belső Föld világa, és már belélegezhető levegőből is kevés van odalent. Hogy hogyan jut a lenti világ oxigénhez, hogyan működik a Belső nap, ne kérdezd. A mai fizika állását teljesen megcáfolhatja. 

De legalább én elgondolkodok rajta, azon, amit más természetesnek vesz. Belső Föld, oh igen, biztosan minden rendben odalent, és ők csakis minket segítenek… ez az általános felfogás. Nem, nem segítenek minket, de energiában elérhetnek minket, ezért érezzük a létezésüket. 

Persze, még mindent megcáfolva lehet egy párhuzamos Belső Föld is, hiszen ezernyi idősík létezik, de ha így lenne, oda Enlil nem jutott volna be. Idősíkokat átutazni még ő sem tudott, csak az időt leblokkolni, zéró időszámítási pontot kialakítani. Azonban nem volt képes arra, amelyre egy annunaki, és ember sem képes jelenleg fizikailag: utazni úgy az időben, hogy párhuzamos idő és térsíkon létező világokat érjünk el. 

Párhuzamosan létező világ az, amelyik a mi idősíkunkkal párhuzamos idősíkon fut, akár ugyanilyen évszámozással, és ugyanebben az évszázadban és évezredben, de teljesen más a térsíkja is, ugyanis azok a dolgok, amik itt megtörténtek, ott nem, és fordítva. 

Másik idősíknak pedig azt nevezzük, ami akár egymillió évvel ezelőtti, vagy egymillió évvel későbbi idő, de a mi lienáris idóvonalunon, és ez a világ. 

Tehát időutazás. 

Erre már bizonyosan képesek vagyunk, csak ez sincsen nyilvánosságra hozva. Hitler náci harangjai, amelyek az időben utaztak, már egy erőteljes kísérlet volt, bár nem sikerült. Viszont a gemkapocs hadművelettel az USA átvette a technológiát, és kikísérletezte. Már biztosan sikerrel jártak azóta, és látják, ami jön, és azt is, ami valójában volt. 

Az annunakik ma már tudnak utazni az időben, előre és hátra, párhuzamos idősíkokra fizikailag még nem képesek átugrani. Azért érdekes ez, mert a Belső Föld lejárataihoz egy alternatív idősíkba kell belépni, majd kilépni onnan, vissza a Föld lineáris idejébe. Tehát nem lehet csak úgy lejutni, és ezért nem találták a mi sima idősíkunkon a lejáratokat. 

Két bejáratról a csapatommal már tudunk. A Bermuda Háromszögben van az egyik, és az Alaszkai Bermuda háromszögben, - merthogy ilyen is van -, a másik. 

Lenyűgözően érdekes, és ami még érdekesebb, az, hogy a Belső Föld lakosságának fel kell jönnie a felszínre, mert odalent a lenti világ élhetetlen lett. Rá vannak kényszerülve, hogy elhagyják azt, vezetőséggel, vagy anélkül, és ami lent van, és rájuk van bízva, a felszíni emberiség nagy titkai, sejtem, hogy nem csak az annunakiké, hanem a korábbi emberiségek titkai is, azt is magukkal kell hozniuk…

A többit a fantáziádra és a csapatunkra bízom :) 

 

A soron következő tréningek: 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ 

  1. 2024. március 23. szombat, 17.00-20.00, Skype, MARDUK MÁGIA IV. - MESTERFOKÚ MÁGUSKÉPZÉS - MAYA MÁGIA - AZ IDŐ ÉS A TÉR URAI, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

  2. 2024. március 24. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, ENKI IV. BELSŐ FÖLD. AZ ANNUNAKIK ELREJTETT HAGYATÉKA, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

  3. 2024. március 25. hétfő, 19.00-20.00, Skype, JELEK KÖNYVE következő fejezetek. részvétel: 4.000 Ft, hanganyag: 2.000 Ft

Jelentkezés a tréningekre illetve a hanganyagokra: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - MARDUK MÁGIA IV. 

  • ELSŐ RÉSZ: MARDUK ÉS A MAYA NAPTÁR PRÓFÉCIÁI. MEGFEJTÉSI KULCSOK. 

  • MÁSODIK RÉSZ: MAYA MÁGIA. IGAZI ÍNYENCSÉG, AMI A BELSŐ FÖLDHÖZ IS KULCS. 

  • HARMADIK RÉSZ: MARDUK MAYA BEAVATÁSA. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - ENKI IV. BELSŐ FÖLD

  • ELSŐ RÉSZ: A BELSŐ FÖLD KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETE ENKITŐL.

  • MÁSODIK RÉSZ: ENLIL TERMEI ODALENT. I.  - A HAGYATÉK - ENKI BIRTOKBA VESZI. 

  • HARMADIK RÉSZ: ENLIL TERMEI ODALENT II. - A VÁLTOZTATÓ  KULCSOK. ENKI MÁGIA.

  • NEGYEDIK RÉSZ: ENKI BEAVATÁS ÉS KONZEKVENCIA.

 

Különleges és izgalmas tréningek várnak :) 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Föld

 

Szólj hozzá

AGARTHA ANNUNAKIK SHAMBALA ENKI BELSŐ FÖLD