2022. júl 20.

VILÁGKORMÁNY

írta: Eszter 777
VILÁGKORMÁNY

VILÁGKORMÁNY

 

Egyre inkább körvonalazódik sokaknak, akik már felébredtek az álomból, egy eléggé aljas terv. Egy terv, amely rejtetten, lépésről-lépésre kerül megvalósításra, éppen az orrunk előtt. A terelés, a ködösítés, a hazugságok hálója a mainstream médiában azonban nagyon ügyesen forgatja ki a valóságot és tálalja úgy, mintha egyrészt adott kormányok, netalántán nemzetek, egyéni emberek hibájából történne mindaz a közeljövőben, ami történni fog. 

 

Az ÚJ VILÁGREND kibontakozóban van, és módosítottak a terven, igazodnak az aktuális csúszásokhoz a tervben, mert csúszások vannak. Alapvetően legalább tíz évvel hozták előre a terv megvalósítását. Sokan találgatnak, hogy miért, de nem biztos, hogy közel járnak az igazsághoz.

Azok, akik ezt a civilizációt megalapították, és a jelenlegi emberiséget létrehozták, még nem tűntek el a képletből. Az annunakik sokáig távolról figyelték a Földet, azóta, hogy több turnusban elhagyták a bolygónkat. Mostanra megért az idő arra, hogy beavatkozzanak. 

Ez meg is fog történni, és nem fényességes űrhajók lepik el az eget, és mindenki meg van váltva. Az emberiségnek benne kell lennie a buliban. 

Az annunakik közelgő érkezése sajnos tény a háttérhatalmi berkekben. Egyetlen nagy kérdés van: hogy MIKOR. Ezenkívül nem csak az annunakik pályáznak a Földre, és van olyan megszállás is, ami MÁR MEGTÖRTÉNT, már régen itt vannak, csak éppen mi, tudatlan, elvakított emberek mindezt nem vesszük észre. 

VALAMINT VANNAK OLYAN MEGSZÁLLÓ IDEGENEK, AKIK SOHA EL SEM MENTEK INNEN. 

 

Az annunakik érkezése sem olyan egyszerű. Nem szabad őket mind egy kalap alá venned, és kijelenteni, hogy mindannyian gonoszak. Két csapatra oszlottak, évtízezredekkel ezelőtt. Az Enki ágra és az Enlil ágra. Az előbbit úgy nevezik az emberiség számára érthető nyelven, hogy Fényhozó Szövetség. Ez az emberiség javát akarja, a szabad akarat és a tudat, a tudatosság helyreállítását és a mátrix eltörlését. A másik, az Enlil ág a YHWH Szövetség, amely az ellenkezőjét akarja, kiirtani az emberiséget, és a maroknyi túlélőt újabb DNS hibridizációval olyan rabszolgává tenni, aki előtt ezúttal már nem kell titkolni, hogy rabszolga, és a háttérhatalom a YHWH Szövetséggel karöltve színre léphet. Emberi és nem emberi irányítókként. 

 

Ezenkívül a Fényhozó Szövetség és a YHWH Szövetség is TÖBB FÖLDÖNKÍVÜLI FAJT TÖMÖRÍT MAGÁBAN, nem csak annunakikat. Ezért ne ess abba a nagyon is emberi hibába, hogy kitalálod magadnak, hogy az annunakik mind rosszak, és mindenért ők a felelősek. Valamint ne mosd össze az annunakikat hüllőszerű őseikkel, és az annunakikat a reptiliánokkal, akik Marduk kísérletének voltak az eredményei. 

 

Az árnyékkormány ezer és ezer módon megmutatta nekünk, hogy mi várható. Burkoltan, fikcióként álcázva, okosan, de megmutatta. Ha a Földet egy idegen faj akarná megszállni, esélyünk sem lenne védekezni. Addig, amíg békésen látogatják a Földet, LEGALÁBBIS LÁTSZÓLAG, és le-lecsekkolnak minket, addig elméletben nincs mitől tartanunk.

Azért fogalmazok ennyire feltételesen, mert úgy gondolom, rejtetten már régen meg vagyunk szállva. Már régen elfoglalták a Földet, és a földi háttérhatalom is csupán a bábjuk. Kell, hogy legyen egy irányító földönkívüli hatalom a földi elit mögött, akiktől messze, távol, a Földről kiszorítva, a világűrben állomásozik az a csapat, amelyik ezek miatt nem juthat be a Földre, pontosabban két táborba oszlottak: az egyik az emberiség ellen van, a másik az emberiség mellett van. 

 

Azonban, mi jogon tartunk mi igényt a Földre, mi jogunk van arra, hogy azt mondjuk, a Föld a miénk, és ide nem jöhet senki? Eközben a Marsot simán gyarmatosítjuk, a Holdat úgyszintén, és isten tudja még mit, amiről nincs egy árva hang sem a médiában. Tehát ezek szerint nekünk lehet gyarmatosítani, de minket ne gyarmatosítson senki? Ha rejtett megszállás van, az nézőpont kérdése, bármennyire is tiltakozol ez ellen a hitrendszered miatt HIszen ugyanolyan joguk van itt tartózkodni, mint nekünk…

A Föld nem az embereké, a Föld mindenkié…

Viszont az már gond, hogy rejtetten uralnak is minket, rabszolgásítanak minket, mérgeznek és módosítgatják a DNS-ünket besugárzással, mérgezéssel, a tudtunk nélkül. Ezt való igaz, földönkívüli segítség nélkül az árnyékkormány nem tudná megtenni. 

Ezért gond VALÓJÁBAN a megszállás, nem azért, mert egyáltalán itt vannak. Itt lenni joguk van. Beleavatkozni az életünkbe, nincs joguk. Nagy a Föld. Elférnének, ha békés szándékaik lennének, és ha ez így lenne, nem is bújnának el a földalatti bázisokon. 

 

A Világkormány terve egyre inkább körvonalazódik, és a fenti kis szemelvény tőlem csakis arra szolgál, hogy ne ragadj le a földi gondolkodásnál, lásd át nagyobb perspektívából a dolgot.

A NEW WORLD ORDER TERV aktuális lépései - amelyek nekünk információként lejöttek:

Egyfajta szokásos menetrend érvényesül. Az országok kormányainak megbuktatása zajlik, fű alatt és nagyon rafináltan. Az orosz-ukrán háborúra hivatkozva olyan gazdasági öngólokat rúgatnak az országok vezetésével, hogy egészen biztosan véglegesen tönkretegyék országuk gazdaságát. EZ NEM CSAK RÁNK VONATKOZIK, és itt kiemelném, hogy a döntéseket, amelyeket hoz a miniszterelnökünk mostanság, azt már nem ő hozza… itt már nem ő dönt. Ezt már azért is könnyű észrevenni, vagy könnyű lesz észrevenni a következő hónapokban, mert a többi országban szakasztott ugyanez lesz a menet. 

Gazdaságilag, anyagilag teljesen ellehetetleníteni a lakosság java részét, hatalmas árakat és még hatalmasabb rezsidíjakat kreálni, a hiteltörlesztőket az egekbe tornászni, az embereket teljesen kizsigerelni. A KATA törvénymódosítás is erről szól, és külső nyomásra hozott döntésről beszélünk. Ezt gondold át. 

 

Tehát a lakosságot teljesen elkaszálni, hogy mérhetetlenül kiszolgáltatottak legyenek, rákényszeríteni arra, hogy BÁRMIT MEGTEGYENEK, hogy megszűnjön a létbizonytalanság, ami a következő két iszonyatosan keménynek ígérkező évben elég komoly formát fog ölteni. Szemmel látható lesz, sajnos. Ezután az országokat is még végzetesebb államcsődbe sodorni, és KIMONDATNI AZ ÁLLAMCSŐDÖT VILÁGSZERTE, sorra, minden ország vezetésével, ami összeomlasztja a tőzsdét és a monetáris rendszert. Ezután mindenhol forradalmakat szítani, belsős beépített emberekkel - ez nem lesz túlságosan nehéz, úgy gondolom, már így is nő az emberekben a harag -, majd a forradalmakat ÚGY IRÁNYÍTANI, HOGY ÚGY TŰNJÉK, A NÉP GYŐZÖTT. Ezután egy háttérhatalmi rezsimet ültetni minden ország élére, amely egy idő után kimondja, hogy érkezik a globalizáció, azaz a VILÁGKORMÁNY. Itt már teljes a kontroll a népek felett. 

Eközben szimulálnak egy atomtámadást az USA ellen - okkal kísérleteznek a Blue Beam projekttel. Itt kiemelném ismét, hogy KÉRLEK, NE HIDD EL, HA EGY ANGYALT LÁTSZ FELHŐKÉNT A FEJED FELETT… az pusztán A BLUE BEAM PROJECT, egy szimuláció. 

 

Bármit az égre tudnak vetíteni, egy közeledő nagybolygót, mondjuk a NIBIRUT, egy atomtámadást, VAGY FÖLDÖNKÍVÜLI TÁMADÁST IS. BÁRMIT. 

Az emberek kellően megijednek, a bábkormányok világszerte hadiállapotot és szükségállapotot vezetnek be. 

 

Majd ezután színre lép az árnyékkormány, és kezébe veszi az irányítást. Nincs tovább, vállalkozni nem lehet, önmegvalósítani nem lehet, katonai-rendőri kontroll, és mindenféle kontroll, a bankszámlák felett és az ingatlanok felett - a végzetes eladósodás miatt - teljes rendelkezési jog.

Igazi bábkormányok ülnek majd minden ország élén, és már színre lépnek a nagy “megmentők”, a szabadkőműves titkos társaságok. 

 

Komoly propagandát fognak tolni: mindenki istennek látja majd őket. Megmentőknek, megváltóknak, akik kisegítik a bajba jutott emberiséget, mert bevezetnek látszólag az emberiség számára mentőövként szolgáló újításokat minden területen. Energiaipar, mezőgazdaság, nehézipar, könnyűipar, kereskedelem… mindent központosítanak majd, és mindenkit belevonnak a folyamatba, mondván: ÉPÍTSÜK EGYÜTT ÚJRA A VILÁGOT…. és nem hagynak egérutat nekünk. 

Ezután már könnyű dolguk van, bármit bevezethetnek. 

A napi szintű gyógyszerezés, kedélyjavítók, isten tudja milyen mérgek beadása önként és dalolva, teljes hittel megmentőinknek…. 

A Vatikán 2032-re legkésőbb végleg megszűnik, helyébe lép az Iszlám Állam, bábkormánnyal, amely beleolvad a Világkormányba. 

Azután minden vallást betiltanak.

MINDEN SPIRITUÁLIS TEVÉKENYSÉGET BETILTANAK. GYÜLEKEZÉSI TILALOM LESZ, a meditatív csoportosulásokat, az elvonulásokat üldözik majd, és börtönnel büntetik. 

Bevonják a készpénzt. 

Bevonják a magántulajdont.

Bevonják a magáningóságokat. Mindenki kap új, EGYFORMA telefont, tévét és autót. Egyforma ingatlant… egyforma agyat..

Az emberek érzelmi és gondolati manipulálásában az ingadozás előidézése, a lelki egyensúlyból való szándékos kibillentés, és annak eltitkolása, hogy habár a hibát magadban keresed, egyre több esetben kívülről érkezik a kibillentés, embereken keresztül is és energiákon, rezgéseken, BIZONYOS AZ EMBERI FÜL SZÁMÁRA NEM HALLHATÓ TARTOMÁNYON keresztül. 

Pillanatok alatt kibillent valami vagy valaki, látszólag. Egyébként az emberek is meg vannak bolondulva, az tény. Egyre agresszívabbak, egyre dühösebbek, egyre manipulatívabbak. Ha Sodoma és Gomora kreált sztorija a bűnösségről igaz lenne - merthogy nem az -, akkor ez itt már az a szint lenne. A mérhetetlen emberi lealjasulás előszobája. 

Irányított tömegek számára, akik erről mit sem tudnak. Mintegy gombnyomásra fognak megindulni az emberiség másik része ellen, aki csak békét és harmóniát akar. Ami közben jön, a durva hiperinfláció, az ingatlanok elvétele, a vállalkozások ellehetetlenítése, - nem csak Magyarországon, az egész világot érinti -, csak fedősztori, és a félelem és harag szítására szolgál a monetáris hatalomátvétel mellett. 

Nem szép kilátások, de NE ÁLLJ TÉTLENÜL. Mozgósítsd a képességeidet, és ismét elmondom, NE CSAK A MAGAD JAVÁRA, mert ha így teszel, hamarosan nem lesz hol élni, főleg nem szabadon… 

Szóval itt az idő, hogy kiállj azért, amit képviselsz, mindenféle kifogás, elodázás, blokkokra való hivatkozás helyett. Állj bele. Ne tétovázz. Elfogyott az időnk. 

PONTOSABBAN AHHOZ, HOGY ELINDULJON A MI IDŐNK, tenni is kell. Ez, amiről beszélek és amit neked tenni kell, mind ENERGIA. 

Energia arra, hogy ne valósuljon meg a fent vázolt jövő. 

 

Azonban az istenek mondtak nekünk mást is a múlt heti tréningen. Azt, hogy az emberiség el fog jutni a mélypontra, oda, ahol már a létbiztonságuk eltörlése mellett az alapvető szükségleteiket sem tudják kielégíteni. Amikor pedig ez történik, az emberiség állatiássá válik, nem gondolkodik, hanem cselekszik, és az árnyékkormány pontosan erre vár, hogy okot szolgáltassunk nekik a NYÍLT KÖZBELÉPÉSRE. 

Az istenek véleménye szerint a helyzet a következő: az annunakik meg fogják várni, amíg az árnyékkormány nyíltan színre lép és kihirdeti a Világkormányt. Az emberiség addigra eljut a falig, ahonnan nincs tovább a hazugságokból, az önámításból és elfogy a mátrix… elfogy a hamis idő. 

Fellázadnak, állatias és agresszív módon, nekimennek a kormányoknak, leváltják, ezt fentebb leírtam. A Világkormány tagjai, a HÁROMSZÁZAK KLUBJÁBÓL KIVÁLASZTOTT NYOLC ÉS A MÉG ISMERETLEN ÖT TEHÁT NYÍLTAN, NÉVVEL, ARCCAL SZÍNRE LÉP. 

Elindítják a NOVUS ORDO SECLORUMOT, A NEW WORLD ORDERT, AZAZ AZ ÚJ VILÁGRENDET. 

Most a Big Reset zajlik, a monetáris és gazdasági rendszer szándékos beomlasztása, és egy új gazdasági és új monetáris rendszer kiépítése, amiben hidd el nekem, nem lesz semmi szép és jó, de nagyon annak fog tűnni. NEM TUDOM ELÉGSZER ELMONDANI, HOGY ENNEK A RÉSZE A NESARA-GESARA IS. Az úgynevezett GREEN NEW DEAL része, ugyanis a “zöldmozgalom” és a Föld megmentésének égisze alatt lépnek színre, mint csupaszív, kegyes, szeretettel teli, az emberiség javát szolgáló urak, akik pontosan úgy játszák el szerepeiket, mint annak idején az Enlil ág annunakijai. 

Nem lesz nehéz dolguk, az emberiség hinni akar. Lesznek földönkívüli űrhajók is, amik szintén látszólag az emberiség javát szolgálják, lesznek födönkívüliek is, akik barátságosnak tűnnek… de ez mind csupa hazugság lesz. Úgy fest majd, hogy most érkeztek valamilyen izébizé csillagrendszerből, ami jó távol van ahhoz, hogy még csak nem is hallottunk róla, vagy ha igen, akkor a vadspiri oldalakon, hogy legyen áthallás és hitelesség.

Valójában egy földalatti bázisról bújnak elő. 

 

Egy új ADAMU EVA project is van, ahol már most ki van fejlesztve egy új, nagyon magasan fejlett, földönkívüli-ember genetikai hibrid, aki igen tetszetős külsővel rendelkezik, és ezért meggyőzőnek fog tűnni. A szemeiből tettetett jóság fog sugározni, mintha ő maga lenne a Megváltó. És máris kész a nagy népbeetetés, azután következik az Aratás, mert a lázadókat le kell verni. 

Igazi kereszteshadjárat veszi kezdetét, és maguk az emberek irjták ki a másik embereket. Azért, hogy ne lehessen rákenni ezt a nagyhatalmakra. 

Azután eljő a szép új világ…

Ne engedd. Tegyél ellene… 

 

Jusson eszedbe, hogy ez itt, egy kreált világ, kreált háborúval, kreált hatalommal, kreált pénzzel, és kreált problémákkal. Szándékosan irányított minden egyes pillanata, és semmi sem igaz belőle. Jusson eszedbe, hogy át kell látnod rajta, és ez a te nagy esélyed arra, hogy KITÖRJ belőle. A mentális ugrás, amiről már beszéltem. Az érzés és a gondolat, hogy képes vagy SAJÁT VALÓSÁGOT teremteni, aminek semmi köze ehhez, ami körülöttünk zajlik. Ami tényleg valóságos, nem egy globális játszma része. 

Világkormány? 

Háttérhatalom?

Földönkívüliek megszállása? 

Ezek mind a színfalak mögött zajlanak, és nekünk csak vetítik a még ENNÉL IS VALÓTLANABB VALÓSÁGOT, A MÁTRIXOT A MÁTRIXBAN. Az igazságot eltitkolják előlünk, félrevezetnek minket, és ezzel irányítanak. 

A valóság ott kezdődik, ahol mindez véget ér, és csakis akkor ér véget, ha a mátrrix valóságát MEGTANULJUK FELÜLÍRNI. 

 

Ez nem könnyű, mert körülvesz minket egy olyan fizikai sík, ami folyamatosan sugározza a negatív dolgokat ránk. Azt a valóságot, amit szánt szándékkal ilyenre gerjesztenek, és pusztítanak vele minket, lassan, módszeresen. Elvéve mindenünket. Ha hagyjuk. 

Ez a mátrix valósága, amely látszólag MEGHATÁROZZA az életünket, de ennek ne dőlj be. Az életedet TE HATÁROZOD MEG. 

Tanuld meg, hogyan. 

Hogyan írd felül a mátrix egyre szorongatóbb valóságát, hogy az elkövetkezendő igazán nehéz években te boldogulj. 

Mert a mátrix valósága GYÖKERESEN ELLENTMOND MINDENBEN ANNAK, AMI EZEN A BOLYGÓN VALÓJÁBAN TÖRTÉNIK. 

Sem a háttérhatalmi összeesküvést nem mutatja meg, sem pedig a másik oldalát a dolgoknak, amire mondok egy csodálatos példát.

Szükségről beszélnek, hiányról beszélnek, inflációról, háborúról, és majd államcsődről és válságról, szükségállapotról, sőt, akár hadiállapotról is, GLOBÁLISAN, ne csak a mi országunkra értelmezd ezt. Nagyon sok mindenről fognak beszélni, ami egy szándékosan előidézett hatalomátvétel része lesz. 

Az Új Világrend érdekében.

A valóság azonban az, hogy A BOLYGÓK ÁLLÁSA, - mármint a valós bolygóállás, amit az asztrozófusok egyébként kiválóan látnak is -, a mostani energiák, az emberiség haladása mind-mind HATALMAS MENTÁLIS UGRÁSRÓL, BŐSÉGRŐL, ÚJ VILÁGRÓL, A BÁNTALMAZÓ KAPCSOLÓDÁSOK VÉGLEGES SZÉTVÁLÁSÁRÓL, A FELESLEGES MÓKUSKEREKEK ÉS KARMIKUS KÖRÖK VÉGLEGES FELBOMLÁSÁRÓL, A KÉNYSZERMUNKAHELYEKRŐL VALÓ TÖMEGES KILÉPÉSRŐL, AZ EMBERISÉG SZABADSÁGÁRÓL SZÓLNAK!

Nem arról, amit a mátrix mutat nekünk! Ezt nagyon-nagyon jegyezd meg, sőt írd fel magadnak. Mert amit mostanában látni fogsz magad körül, az nem más, mint egy TUDATI MANIPULÁCIÓ. 

Meg kell tanulnod ezt kikukázni, és VALÓSÁGOT TEREMTENI. 

 

KÉT RÉSZRE FOGOM OSZTANI A TRÉNINGET.

Az első részében EGYÉNI TEREMTÉS LESZ, a másodikban GLOBÁLIS. 

NAGY TUDATI UGRÁS NEKÜNK ÉS AZ ISTENEKNEK IS. 

 

Az emberek érzékelik a valódi valóságot és a valódi téridőt. Érzik belül, hogy “valami baj van a világgal”, hogy valami nem stimmel, hogy minden látszólagos leblokkoltság tényleg csakis LÁTSZÓLAGOS, mindez arra szolgál, hogy elhitessék velünk, hogy blokkolva vagyunk és rabszolgásítva vagyunk.

DE A RABSZOLGASÁG NAPJAINKBAN A TUDATBAN KEZDŐDIK. 

Amikor beletörődsz a sorsodba, és elhiszed, hogy neked ez van megírva.

NEM!!!!

Semmi olyan nem történhet veled, ami bármilyen módon függővé tesz, rabszolgává tesz, valakinek vagy valaminek a függőjévé, egy bábbá csupán, semmi olyan, ami elveszi a szabad akaratodat. 

 

Csodálatos dolog történik a bolygóval, és ezt észre kell venned. Hogy ezt megértsd, hogy átérezd, hogy felbontsam a közönyt, ami a lelkedet uralja, a beletörődést és a tehetetlenséget:

Egy meghasadt lélek vallomásai:

A következő információk telepatikusan érkeznek nekem a kollektív tudatból és kollektív lélekből egyszerre. Egy egyveleg, amelyben sokan magatokra fogtok ismerni.

“Vannak napok, amikor annyira jól érzem magam. Magam sem tudom, hogy mitől, mert semmilyen történés nem váltja ki. Csak úgy elvagyok, és érzem, minden jó lesz, bizakodó vagyok, tiszta, erős és megingathatatlan. Úgy érzem, tudom, mit akarok és meg is tudom csinálni. ÉRZEM. Belül. Ilyenkor minden annyira könnyen megy. Az idő is nekem dolgozik az ilyen napokon, és minden flottul meg van oldva. Jól kommunikálok másokkal, nem vagyok tuskó paraszt, ami néha szoktam lenni, akkor, amikor rosszkedvemben vagyok, és olyankor senkivel nem tudok toleráns lenni, minden apróság felbosszant, úgy érzem, a világ balekok gyülekezete, akiknek mindent húszor el kell mondani, és még akkor sem értik meg. De ilyenkor, amikor jól vagyok, mindenkivel türelmes vagyok. Megértem a szűklátókörűséget, megértem az ostobaságot is. Megértem, hogy neki van éppen szar napja, megértem, hogy gondjai vannak, megértem, hogy nem érti, amit mondok, mert máshol járnak a gondolatai. Türelmesen kivárom, amíg lehiggad, és rám tud figyelni, bármit is kell elintéznünk, nem robbanok fel. Tele vagyok szeretettel, hálával és harmóniával, és érzem, hogy a szeretet, sőt a szerelem is áthat belül, a lelkemben. Igen, ilyenkor jól érzem magam. Boldog vagyok, pedig lehet, nincs is rá okom… vagy meglehet, minden nap okom lenne rá, de nem veszem észre. 

Aztán jön valami, vagy valaki, ami vagy aki felborítja ezt a jó kis finom állapotot. Egy telefon, egy üzenet, akár egy találkozó. Valami, valaki, amitől, akitől felborul a lelki egyensúlyom. Egycsapásra vége a jónak, dühös leszek, szomorú, elkeseredett. Idegbeteg és egy idegösszeomlás szélén álló lúzer, aki gyenge és sebezhető, befolyásolható és pillanatok alatt le lehet téríteni a vágányról. Ilyenkor NEM EMLÉKSZEM arra, mit is akartam elérni, mik a céljaim, mik a terveim. Csak szimplán meghülyülök, és máris az számít, amit a másik rám akar erőltetni. Legyen ez üzlet, párkapcsolat, barátság vagy család.. és ÉN, AKI MINDIG TUDJA MIT AKAR, ÉN, AKI IGENIS ERŐS ÉS NEM SEBEZHETŐ, ÉN, AKI MINDIG ÉBER, ilyenkor mindez NEM VAGYOK. 

Meg akarok felelni annak a valaminek vagy valakinek, aki vagy ami felborított. Felidegesítem magam mindenen, remegek, a torkom kiszárad, még a levegővétel is nehézzé válik. Bármit megtennék, hogy a rossz állapot megszűnjön. BÁRMIT. Akár még meg is teszem, amire rá akarnak kényszeríteni. 

PÁNIK? GYÁVASÁG? ÁTMENETI ÁLLAPOT? Nem tudom. Tényleg nem tudom. Nem vagyok pszichológus, hogy ezekhez értsek, de a pszichológus is felborul időnként. 

Ja, és nem elég a valaki, van a VALAMI IS. Hírek, amik megtalálnak, akárhogy is menekülök tőlük. Bekapcsolom a rádiót az autóban, és máris ömlik a szar a nyakamba. Olyan fenyegető lett ez a világ, mintha állandó zsarolásban lennénk, és tudom én, hogy ez így van, de azt is tudom, hogy MEG KELL TANULNOM EMLÉKEZNI ARRA, AMIKOR JÓL ÉRZEM MAGAM. Amikor önmagamban vagyok és nem hagyom, hogy mindez elsöpörjön. 

De olyan nehéz. Olyan piszok nehéz. Mint egy sakkbábu egy nagy sakktáblán, egy félelmetes világban, egy beteg világban, ahol nem elég, hogy a VALAMI nem mutatja meg a valódi arcát, de a VALAKI sem mutatja meg. A családban, a barátok között, a melóhelyen, a párkapcsolatban, mindenhol megy az álságos színjáték, de minek???

Hiszen olyan jó, amikor önmagam lehetek.. amikor tudom, mit akarok, amikor egységben vagyok, amikor haladok. 

Miért kell ezt megállítani??? Miért nem tudja mindenki elfogadni, hogy így jó??? Miért kell a másikat b.. sz.. gatni? Miért kell állandóan rajta lenni másokon, hogy elérjék a céljaikat? Miért nem tud MINDENKI önmagában lenni, és gyönyörűen megvalósítani, amit akar? Miért nem jó mindenkinek, ha mindenki tisztán játszik??

Na, hát azért, mert ha mindenki tisztán játszana, kénytelenek lennének bevállalni a gyengeségüket, és a gyengeség elrejtése érdekében kell az a hülye, semmirevaló játék, amit játszanak az emberrel. Egyik ember a másik emberrel, meg a világ az emberrel. 

Ezért van a világ nagy, de nagy szarban. 

Az érzések pedig nem kerülnek kinyilvánításra. Titkoljuk őket, elbújunk előlük, és játszuk a janit. Ez megy. Mindenki olyan kemény, olyan tökös, olyan talpraesett, csak közben összekeverjük az őszinteséget és érzelmességet az önérvényesítéssel, amely mindenek felett uralkodik ezen a bolygón. Mindenki önérvényesít, mindenki keménykedik, karriert épít, meg miegymás. Semmi érzelem, minek is az. Hát igen. Tudod, én szívesen lennénk érzelmes és romantikus. Nyitott és szeretetteljes. Csak ne döfnék örökké belém a tőrt valakik, és ne röhögne ki a világ, a valamik. Ebben a világban nem érdemes nyitott szívvel, nyitott lélekkel élni, mert elsöpörnek, kigúnyolnak és eltaposnak. 

Azoknak megy jól, akik érzelmek nélkül léteznek. Akik telibe sz..rják a másik embert, és azt tesznek, amit csak akarnak. 

Én nem vagyok ilyen, ezért tudnak szétszedni, befolyásolni, megtaposni, megalázni. Lehet, hogy nekem is ilyennek kellene lennem?

Nem hiszem. 

Tudod miért nem kell ilyennek lennem? 

Azért nem, mert én azt értékelem a legjobban, amikor jól érzem magam, azokat a napokat, vagy akár órákat, amikor minden jó, amikor érzem, hogy árad bennem valami erő, és nem más kárára, nem más könnyei árán akarom érezni ezt, hanem csak úgy, magamban, magamtól. Nem akarok senkit rákényszeríteni arra, hogy ezt táplálja bennem, nem akarok senkit kihasználni ahhoz, hogy nekem ez az érzés meglegyen. Nekem nem az a győzelem, ha másnak rossz. Az a győzelem, ha én jól vagyok, és jól leszek holnap is, és holnapután is. 

Nem akarok másokat belekényszeríteni abba a jóba, amit én jónak érzek. Nem akarok másoktól függeni, hogy mások miatt legyek jól. Csak jól akarok lenni, és ennyi. 

OLYAN NAGY KÉRÉS EZ???

És igen, össze akarom magamat rakni ebből a meghasadt állapotból, hogy mindig jól legyek innentől. Egyben akarok lenni, hogy többé semmi és senki ne borítson fel. Se valami se valaki. Olyan akarok lenni, aki mindig türelmes. Aki mindig segítőkész. Aki nem sebezhető csak azért, mert jó szíve van. Mert mindig lesznek valakik, mindig lesz valami, ami kibillent, ami kihasználna, ami felhasználna, ami ott van, ahol nem kellene lennie. Egyszerűen csak egyben akarok lenni, hogy ne tudjon ez a jelenség kibillenteni. Ez ne. 

Persze, tudom, nem lehet az ember minden nap jól. Nem áll minden csak jóból, szépből és harmóniából. Kell, hogy legyenek rosszabb, gyengébb, vagy feszültebb napok, én csupán annyit szeretnék, hogy ez ne hátráltasson. Mert ha van egy haladás, van egy út, amit látok magam előtt, akkor már minden rendben. Ne kontárkodjon bele semmi és senki ebbe az útba. 

Na és persze, van a másik véglet. 

Amikor nem vagy jól. Sosem vagy jól. Igazából megszoktad már, és bele is törődtél ebbe az állapotba. Minden napod csak ELTELIK VALAHOGY. Már megtanultál KÖZÖNYÖSEN ÉLNI, semmin nem idegesíted fel magad. Lazán elvagy, látszólag, de valójában belül nem igazán. Valami belül üres.. nagyon üres. Tátongó űr, de nem veszed észre, fekete lyuk a lelkedben, de nem érzékeled. Azért nem, mert megszoktad, hogy szó szerint megfagyott lélekkel létezel. Bezárva egy egy irányba tartó sínpárra, és csak egy állomáson állsz majd meg, az a halál. Addig meg … elvagy. Nem kell neked több ennél, tökéletesen elégedett vagy.

Ha jön a valami, a hírek, a világ egyre kegyetlenebb arcai, nem érdekel téged. Téged ez nem érint, ha meg igen, majd lesz valahogy. Eddig is volt valahogy… 

Nem látod, hogy bezárt lélekkel élsz.

A valakik sem érdekelnek, akik másokat fel tudnak borítani. Had dumáljanak. hisztizzenek vagy manipuláljanak, te azért állsz ennek ellent, mert teljes apatikus közönyben vagy, és ezzel megtanultad kizárni ezt. 

Így aztán állandó az  állapot, amiben élsz, látszólag haladsz, de egyébként én mondom neked, egy helyben stagnálsz, sőt, vegetálsz.

Szeretet nélkül, erő nélkül, táplálás, odaadás, figyelem nélkül haldokolsz. Amit kapsz másoktól, az a színjáték. Amit te adsz, az is színjáték. Minden szeretet, minden erő, minden táplálás, odaadás, figyelem, minden csak egy átkozott színház. Azért színház, mert nincs mögöttes tartalma. Amint nem játszol színjátékot, máris neked esik a világ, a valakik és a valami. Máris kiközösít, máris zsarol, máris ordít, máris üvölt, máris ki akar csinálni. 

Abban a percben, hogy nem vagy hajlandó közönyös lenni, jön az az őrjítő fájdalom, az az őrjítő félelem, amit elnyomtál az apátiáddal. 

A semmi nem érdekel közömbösségeddel. 

A fájdalommal szemben BÁRMIT hajlandó vagy megtenni, csak ne érezd.

A félelemmel szemben is, hogy megszüntesd.

Keresed a kiutat belőle, mint egérke a labirintusban, hátha rálelsz a mindent gyógyító szerre, valamire, akár egy érzésre, egy gondolatra, egy hitre. bármire, csak ne fájjon, csak ne félj. Csak megőrizd azt a nyugis közönyt. Mert úgy a jó. Ha kibillentenek a közönyből, az fáj. Az félelmetes. Az nem várt dolgokkal állít szembe. Attól idegbajos leszel, és remegni kezdesz. Utálsz dönteni, amúgyis. Döntsön helyetted más, talán. Vagy ha te döntesz, az meglehet, hirtelen fog történni. Mondjuk túl gyorsan, átgondolatlanul. 

Utána meg már megint te kerülsz bajba, és sok időbe telik, mire eléred újra a nyugis állapotodat, ahol ismét SEMMI NEM KELL, HOGY ÉRDEKELJEN. 

 

És végül, van a harmadik állapot, ami annyira érdekes, és szinte már-már természetfeletti. 

Amikor már megtanulunk úgy élni, hogy nem minden nap csodás, és fénnyel teli, de igyekszünk megőrizni az egyensúlyunkat. Amikor már elfogadjuk, hogy vannak leckék, amiket meg kell tanulni, és vannak akadályok, amiket le kell győzni. Aztán vannak beavatkozások is az életünkbe, olyan erők által, amiket nem látunk, ettől olyan undorítóak és aljasak. 

Ezért aztán megtanultuk villámgyorsan helyretenni az egyensúlyt, és élünk egy állandó nyugalomban. Amit időnként ki-kibillent egy történés, de nem túl gyakran. Azt hisszük, ez így már TÖKÉLETES. PERFECT. 

Mindaddig el is hisszük, hogy az, amíg nem történik valami igazán nagyon-nagyon erőteljes külső hatás. Valami, amit nem lehet valakinek hívni, inkább valaminek. Mintha kívülről jönne, de lehet, hogy a tudatalattinkból jön, amit olyan ügyesen el tudunk rejteni, vagy a lelkünk mélyéről jön, amit olyan kiválóan tudunk elnyomni. 

Egy ÉRZÉS. Egy ÉRZELEM. Egy mindent megváltoztató fordulat. Még nem történt semmi, semmi az égvilágon, látszólag minden ugyanúgy van, mint addig volt. De az érzés belül, az áthat. 

Az kitölt. 

NINCSEN TÖBBÉ AZ AZ ŰR, aminek eddig a létezéséről sem tudtunk, most mégis felfogjuk, hogy volt, fekete lyuk a szívben, sötét éj a lélekben. 

Annyira megváltozik minden körülöttünk. OLYAN JÓ MOST, mint még soha, vagyis talán régen, talán mintha ismerős lenne az érzés. Erő van ebben az érzésben. Szerelem? Vagy talán csak békesség? Belső béke? De nem, mert nem békés ez az érzés, hullámokban jön, és olyankor lekapcsol minket arról, amit éppen csinálunk. Egy érzés, amiről tudjuk, hogy az embereken felül áll. 

Azután, ahogy már áthatott az érzés, jön valami, jön valaki. 

Egy hívás, egy üzenet, akár egy találkozás. 

Valami, ami egy a valakivel. Ami az érzést már akkor elhozta, amikor még nem volt jelen. Egy dolog, ami megfoghatatlan. 

Egy találkozás, ami megváltoztathatlan, pusztán az idő játéka tologatja ide-oda, mint bábukat a sakktáblán. Az érzés már alakot is ölt, akár arcot is, testet is, hangja is van, beszél is hozzánk, és már itt van. 

Meg sem fordul a fejünkben, hogy felvegyük a nyúlcipőt, minek? 

Már felfogtuk addigra, hogy úgysem lehet elkerülni, úgysem lehet megváltoztatni, úgysem lehet közönyösen, felboríthatatlanul végigjátszani. Itt nem hat a színjáték, sem a játszma.

Ez, legyen ez bármi, olyan, mint egy kéz, amely elsöpri a rejtett kéz ténykedéseit. Isten? Nem igazán. Abban mi nem hiszünk, csalódtunk benne éppen eleget, ráadásul kiderült, hogy egy földönkívüli technokrata volt, semmi több. 

Sors? Abban sem hiszünk, mert csak tréfát űz velünk, mindig. 

Szerencse? Ah, hát az ilyesmi az nem szerencse kérdése. 

Inkább egy olyan történet, amit az idő tartott a fogságában. “

 

Felkavaró, és globális ez a jelenség. Az emberi közöny, és emberi túlérzékenység változása. 

A jó és rossz állapotok váltakozása.

Az, ahogyan manipulálják a valóságot körülöttünk, és mi ÉREZZÜK, ezért van a váltás. Egyik állapotból a másikba. Ezért van az elbizonytalanodás saját magadban, mert nem tudod eldönteni, mi a valóság.

Érzed, hogy körülötted a világ teljes egészében nem stimmel. Jól érzed. Ami most következik a világban, az tényleg nagyon erős lesz. Minden éberségedre és minden teremtő erődre szükséged lesz, és egy percig sem adhatod meg magad a nyomásnak, ami kívülről fog érkezni.

No, és mi az ERŐ, amely kívülről segít neked? 

Nem angyalok, nem is valamiféle jóisten… 

Egy energia inkább, amely a teljes Világegyetemet áthatja, és folyamatosan árad, mindenben. Egy erő, amely kiránt abból a mély álomból, amiben akkor vagy, amikor elborít a félelem a jövőtől, és elfelejted, hogy a jövődet te határozod meg és nem mások.

 

NAGYON KOMOLY TRÉNING LESZ, A “LANGYOS” cikk ellenére :) 

Amely nem tartalmaz annyi felkavaró tényt, mint szokott, ezért “langyos”, de egyébként talán átment amit mondani akartam.

A tréning témái: 

FÖLDÖNKÍVÜLI MEGSZÁLLÁS 

ELJÖVENDŐ KOR

AZ EMBERISÉG VÉGE ÉS KEZDETE

U.F.O. PROJECT - A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB MEGTÉVESZTÉSE

BLUE BEAM - VETÍTŐVÁSZON A NAIV EMBERISÉGNEK

SZIMULÁLT ATOMTÁMADÁS

SZIMULÁLT HÁBORÚ

SZIMULÁLT ELJÖVENDŐ “V@R@S

ŐSZI ESEMÉNYEK

A VILÁGKORMÁNY TERVEI:

A KORMÁNYOK MEGDÖNTÉSE 

A MONETÁRIS ÉS GAZDASÁGI RENDSZER MEGDÖNTÉSE

ÁLLAMCSŐDÖK

USA - AZ ÚJ VILÁGREND KÍSÉRLETI TÁRSADALMA

AZ ISTENEK EZER DARABRA SZAKADÁSA ÉS ÖSSZERAKÁSA - ATLANTISZ EGY NAGY TITKA, AMELY NAGYON FELKAVARÓ LESZ

ÉS VÉGÜL AZ AVATAR PROJECT - ÚGYSZINTÉN FELKAVARÓ, LÉTEZŐ PROJEKT, AMELY A TESTÜNK LEVETÉSÉRŐL SZÓL A TUDAT MEGÓRZÉSÉVEL, AMELYET EGY NAGY SZÁMÍTÓGÉPBE TÖLTENEK FEL - EGY ESETLEGES ARMAGEDDON ESETÉRE -, A PROJEKT MOST IS ZAJLIK ÉS A HÁTTÉRHATALOM TÁMOGATJA

—-------------

EGYÉNI TEREMTÉS - VALÓSÁG TEREMTÉS - MÁTRIX - ÁTÍRÁS

EGYÉNI KÜLDETÉS ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÁS

KISZAKADÁS AZ ALKALMAZOTTI LÉTBŐL

BŐSÉGTEREMTÉS ANNUNAKI MÓDRA

AZ ORION ÉS A JUPITER - TEREMTŐ TECHNIKÁK

EGYÉNI JÖVŐ  

Minden harcosomat várom, legyetek jelen :) 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022 

VILÁGKORMÁNY

 

2022. július 24. vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft 

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá