2022. aug 04.

REJTETT HATALOMÁTVÉTEL - ÉHÍNSÉG LOVASA

írta: Eszter 777
REJTETT HATALOMÁTVÉTEL - ÉHÍNSÉG LOVASA

REJTETT HATALOMÁTVÉTEL - AZ ÉHÍNSÉG LOVASA

 

Az orrod előtt zajlik. Nem tudod összerakni a képet teljesen, és hidd el, ez szándékos, mert titkolják előlünk a fontos részleteket, HOGY SOHA NE IS LÁSSUK ÁT AZ EGÉSZET. Egymásnak ellentmondó dezinformációkkal bombáznak, kihasználva a naivitásunkat és a tudatlanságunkat bizonyos dolgokban. Szeretünk naivak lenni, és szeretünk hinni abban, hogy egyszer csak vége lesz a mostani válság állapotnak, hogy két év nyúzás után nem nyúznak még újabb két és még újabb két évig.

Nehezen fogadjuk el, hogy de igen.

 

Az AGENDA 2030 az nyolc év. 

Pedig lassan, lépésről-lépésre szándékoznak lerombolni, ellehetetleníteni minket. Arra kényszeríteni, hogy feladjuk az álmainkat, a céljainkat, az elképzeléseinket. Lassan, észrevétlenül cserélik fel majd a bizakodásra és reményre beállított hitrendszereket a NINCS KIÚT típusú hitrendszerre.

VEDD EZT ÉSZRE, ÉS NE DŐLJ BE.

 

A nincs kiút még sokkal rosszabb, mint a semmibe vetett hit. Egyik sem jó ugyan, és egyik sem vezet sehova, de a semmibe vetett hittel legalább évezredekig tudták a világot vezetni valamerre. Az emberek megtalálták magukban a vezérfonalat, még ha hamis is volt. Ha évezredekkel ezelőtt derül ki, hogy az “isten” hamis, hogy a teljes valóság hazug, az akkori emberek nem viselték volna el. Nem tudták volna kezelni. 

A mostani emberek könnyebben tudnak rajta átlendülni, mert a világban a materializmus elég kapaszkodót ad ehhez, még akkor is, ha nem segít abban, hogy az ember felsőbbrendű energiákat leljen meg önmagában.

 

Mégis, mostanában egyre többet hallom tőletek: nincs kiút… Pedig ez nem igaz. Már hogyne lenne kiút, mondhatod, hogy nincs választásod, de mindig van. 

VEDD ÉSZRE AZT IS, HOGY SZÁNDÉKOSAN FÉLEMLÍTENEK MEG, ÉS ZÁRJÁK EL AZ UTAKAT. Halmozhatnak kifogásokat, ezret is. Okokat és közgazdasági-financiális eszmefuttatásokat, foghatnak mindent a háborúra - amely éppen most lép egy újabb, ezúttal sokkal kiterjedtebb szakaszba. Érkezik a hamis próféták közül a Betegség és a Háború Lovasa után az Éhínségé. 

A háború volt az az indítógomb, amely felgyorsította az eseményeket, nyilván nem véletlenül. Ne hidd azt, hogy bármelyik politikai vezető az emberiség oldalán áll. Vannak céljaik, Putyin pl le akarja leplezni a háttérhatalmi nyugati blokkot.

De ne legyenek téveszméid: a keleti és nyugati blokk közötti háború fog hamarosan elkezdődni a világuralomért, nem pedig az emberiség megmentése érdekében egy háború Zselé /Zelenszkij/ és országa ellen. Nem vagyok sem oknyomozó újságíró, sem a témában jártas ember, de azt én is látom, hogy Putyin szándékosan vonult vissza, pontosabban a visszavonulása látszat. Úgy hiszem, ezt ki sem kell fejtenem, megteszik helyettem a Putyin rajongók :) 

Nem állok egyik vezető pártján sem, mert ez egészen egyszerűen emberi hülyeség, és a rabszolgalét szerves része. Az annunakik pártján állok, és az emberiség mellett. 

A háború valóban új szakaszba lépett, és erre oda kell figyelnünk. A nagy háttérhatalmi terv új szakaszába. INFORMÁCIÓK A TRÉNINGEN.

 

Én is sokáig hittem, hogy talán mégiscsak minden rendben lesz ebben az országban. Most azonban az ispánozás után lejött az információ, hogy a Vatikán bevonásával Nagy Magyar Katolikus Magyarország van készülőben, akár magyar királysággal. Nesze nektek szentkoronások…Vármegyék, ispánok és király.. királyság. 

Magyar királyság, ami természetesen nem egészen úgy valósulna meg, ahogyan azt a mélymagyarkodók gondolták.. nagyon bízom benne, hogy nem így lesz.Túlságosan őrült gondolat, túlságosan kivagyi terv, aminek a megvalósítása olyan akadályokba ütközik, amellyel a politikai vezetés nem bír el, így ennek a kivitelezése jelenleg nem elérhető, viszont ott van, mint terv, egy olyan terv, amely mélyre taszítaná az országot, egy igazi katolikus alapokon nyugvó diktatúrába. A Nagy Katolikus Magyar Királyság a katolikus vallás erőltetésével, akár kötelezővé tételével erőszakolná rá a magyarokra a hamis isten akaratát, és minden spiritualitást végleg kiirtana. Ez egy egyedi törekvés, a háttérhatalmi elittől függetlenül. Mindenesetre érdekes és vérlázító, eléggé felháborító ahhoz, hogy az istenek beavatkozzanak.

Nagyjából egy hónapja kötöttek alkut a magyar vezetés szabadkőművesei a Vatikánnal, ami mindkét félnek jó lehetne, persze nekünk nem. Egymás kihúzása a sz@ból, nagyjából ez a képlet. 

Ha másként nem megy a hatalom megtartása, menjen akár erőszakkal, katonai jelenléttel. 

A Háború Lovasa és a Betegség lovasa kéz a kézben jár, most már az Éhínséggel is, és csakis rajtunk múlik, hogy ezt megállítsuk. 

 

Minél jobban belemerülsz a nincs kiút-érzésbe, az elkeseredésbe, minél hamarabb feladod, hogy önmagad valóságát teremtsd, felülírva még az Éhínség Lovasát is, annál jobban merülsz majd bele a világméretű szegénységbe, amely már az ajtón kopogtat.

 

A Háború Lovasa már régóta itt van, ahogyan a Betegségé is. Be kellett hozni az Éhínséget is, azért, mert az emberiség elveszítette irántuk az érdeklődését. Már nem lehet fenntartani a félelmet ezek alapján, mivel mind a kettő CSŐDÖT MONDOTT. Mondhatod, hogy áh nem, a lezárások és korlátozások tönkreverték a gazdaságot. Igen. A mátrixot egészen biztosan. Mondhatod, hogy de a háború miatt lesz rezsiemelés. UGYE EZT TE SEM GONDOLOD KOMOLYAN..

Mondhatod, hogy élelmiszerhiány van és vízhiány. Na persze. Inkább kreált, elhazudott, korrupt és aljas lopás van. 

A lopás meg nem egyenlő az éhínséggel, tudtommal az éhínség során mindenki éhezik, még a gazdagok is… no de ilyen sem volt soha a világtörténelem során. Mindig a kizsigerelt nép éhezett, és a világ hatalmasságai szánakozva nézték őket a palotáikból. Most sem történik ez másként. 

 

Te nem vagy jelenleg sem gazdag, sem szegény, amolyan középréteg vagy, már ha lehet még ilyen fogalmat említeni egyáltalán, de úgy érzem, nagyon is van létjogosultsága. Nem vet fel a pénz, de mindig jut mindenre. Akkor miért érzed azt, hogy nincs kiút? Miből nincs? A világ óriásira felfújt mátrix-gondjaiból? A klímaválságból? Az aszályból? A gazdasági válságból? Az inflációból? Ugyan már. Azok mind hazugságok. 

 

AHOGYAN A BETEGSÉG LOVASA HAZUGSÁG VOLT, ÚGY A HÁBORÚ LOVASA IS AZ VOLT A MAGA MÓDJÁN, ÉS AZ ÉHÍNSÉG LOVASA LESZ A MAJDNEM-LEGNAGYOBB HAZUGSÁG. AMIT A LEGESLEGNAGYOBB HAZUGSÁG KÖVET MAJD, A HALÁL LOVASA. 

Úgy sejtem, ha négy évet szánnak a projektre, márpedig úgy tűnik, annyit, 2020-ban volt a Betegség Lovasa, 2022 -ben a Háborúé, 2024-ig lecseng az Éhínségé és utána érkezik a Halál Lovasa, amitől oly nagyon retteg a világ. Ez a folyamat felgyorsulhat, attól függően, hogy a háttérhatalom mennyire kapkodja el. 

Talán mesterséges ökokatasztrófák, talán szimulált atomtámadás, és szimulált nukleáris világháború, talán szimulált földönkívüli invázió, mindegyik lehet, sőt, valószínű. 

 

A mai világban már NEM KELL MEGTÖRTÉNNIE SEMMINEK AHHOZ, HOGY AZT HAZUDJÁK NEKED AZ OKOSTELEFONODON ÉS A TABLETEDEN, MEG A PLAZMATÉVÉDEN ÁT, HOGY MEGTÖRTÉNT. Te el fogod hinni, ahogy elhitted az ukrán háborúról közvetített alsó hangon öt éves videókról is, hogy valódiak és most történnek. 

Ha már ennél sokkal felvilágosultabb vagy, akkor tudod, hogy ez mind kamu, de nem tudod, hogy AKKOR VISZONT MI LEHET AZ IGAZSÁG.

Itt kezdődik az érdekes része. HOGY VAJON AKKOR MI AZ IGAZSÁG? 

 

Ezt nem nehéz kitalálni, bár összerakni igen, de ha már összeraktad, látod. 

Nagyon valószínű, hogy a háttérhatalmi elit egy földönkívüli valós inváziótól tart, ami ugyebár nem mellettük, ámde az emberiség mellett történne. Egy olyan támadás az elit ellen, ami akár rejtetten zajlik, sőt, VALÓSZÍNŰLEG MOST IS ZAJLIK, lépésről-lépésre. Ez lehet a magyarázata annak, hogy a háttérhatalmi elit dacára annak, hogy eddig évezredeken át sikeresen uralták az emberiséget, most úgy tűnik, ez nem sikerül. Az emberek már tömegével ébrednek rá a valóságra, a hazugságvilágra, amiben élünk, arra, hogy hazugságokat felhasználva kondicionáltak minket egy látszatvilág elfogadására, sőt, tovább teremtésére és táplálására.

 

Mint Neo a Mátrix első részében, amikor a kapszulában a csakráiból állnak ki a csövek, és azok táplálják a gépeket. Hát igen.. az elit nagy álma lenne az emberiséget éber kómában, folyadékkal teli kapszulákban tartani, és pusztán a tudatukat működtetni egy mátrixban.

NOS, AZ AVATAR PROJEKT PONTOSAN ENNEK AZ ELŐKÉSZÜLETE. 

Feltölteni a tudatokat, az összes tudatot, egy szuperintelligencia által kreált mesterséges valóságba, ahol minden igazinak tűnik, ámde nem az. Tekintetbe véve a technika fejlődését, ez húsz éven belül megvalósulhat, vagy akár előbb. Ha a haldokló, élhetetlen, kietlen, kihalt Földön, ahol az ökoszisztéma már eléggé tönkre van téve ahhoz, hogy csak a gépek tudjanak létezni, illetve a robotizált humanoidok, az emberiség aludhat örökké tartó mély álmot…. pontosabban addig, amíg a test funkcionál, az általa termelt energiát használni lehet. Az Avatar Projekt nem “dobná” el a testet, miért tenné. 

 

Két vonalon dolgoznak, az egyik a még élők tudatának feltöltése egy mesterséges mátrixba, a másik a már holtak tudatának feltöltése ugyanoda. ÖRÖK ÉLET CSUPÁN A TUDAT SZÁMÁRA. 

Hova tűnik a lélek a projektből? Nos, az Aratás egy érdekesen kitalált formájaként, rabul ejtik a lelkeket, és használják őket. 

 

A transzhumanista program nem csak a test átalakításáról szól, és a lélek és tudat szétválasztásáról, hanem a lélek learatásáról is, hiszen egy mesterségessé tett testben nem tud létezni a lélek és a tudat sem. A tudatot feltöltik az Avatar Projekt során egy már tervezés alatt álló mesterséges mátrixba, a lelket pedig leválasztják.

EHHEZ MÁR MOST HOZZÁ AKARNAK MINKET SZOKTATNI: kezeljük külön a lelkünket a testünktől és azt a tudatunktól. 

Ne egységesítsünk hanem különválasszunk, ne elfogadjunk, hanem ítélkezzünk, legyünk csordultig tele elégedetlenséggel és hiányérzettel. Legyünk ellenségesek, ne tudjunk bízni egymásban, senkiben. Ne kezeljük magunkat egységként, hanem ragadjunk le a materiális síkon. NAGY ERŐKKEL HÚZNAK LE MINKET AZ ANYAGBA, HOGY A PÉNZEN KERESZTÜL MANIPULÁLJANAK MINKET, MÉG SOKKAL JOBBAN, MINT EDDIG. HOGY A PÉNZ A MINDENEK FELETTI TÚLÉLÉS EGYETLEN KULCSA LEGYEN, RÁADÁSUL NE IS KÉZZELFOGHATÓ FORMÁJÁBAN, HANEM CSAKIS                                                        Virtuálisan, ÉS CSAKIS KONTROLLÁLHATÓAN. 

 

Ma még tudsz készpénzzel fizetni, ma még a készpénznek ugyanolyan értéke van, mint a bankszámládón lévőnek. Hamarosan ez megváltozik. Külön fogják választani a bankszámládon lévő pénz értékét a bankjegyekétől, és azokat leértékelik. Globális akciót terveznek e téren pontosan akkorra, amikor a bankrendszer összeomlik. 

 

Egy 2016-os X akták részben hallottam a következő sorokat: /lehet nem komolyan venni, de ugyanezen részben egy világméretű j@rv@nyt is megjósoltak, amit csakis IDEGEN DNS-sel, földönkívüli DNS-sel lehet majd megállítani…. érdekes, és szerintem úgy kell értelmeznünk, hogy aki már aktiválni kezdte magában a DNS blokkolt 97 százalékát, az ellenálló lesz a j@v@nyal és a v@nával szemben. /, tehát az X akta idézet a következőképpen szólt: “egy pénteki napon fog kezdődni. A bankok krízishelyzetet jelentenek be és bezárnak. MINDEN PÉNZ ELTŰNIK A BANKSZÁMLÁKRÓL. Ezután a bankok bejelentik, hogy nem tudják visszaadni a pénzt. A tőzsde összeomlik, majd mint a dominó, az egész világgazdasági rendszer is.” 

Hiszen mi, kisemberek tartjuk azt fenn. Mi toljuk be a milliárdokat a napi szintű forgalommal. Mi tartjuk életben a multikat, a monetáris vérkeringést. Mi szolgáljuk a rendszert azzal, hogy függővé tettek minket tőle, és most az utolsó lélegeztető csövet is be akarják kapcsolni, ez lesz a virtuális pénz. A virtuális pénz teljes mértékben nyomon követhető, és ha egységes világvalutában történik, és mindezt egy Világkormány bocsátja ki, és csakis virtuális- éterikus- formában, akkor minden hatalom az ő kezükben összpontosul és az egész világ csakis tőlük és az ő döntéseiktől függ. Ha akarnak, elkaszálnak egy egész országot, bármikor. Mert úgy gondolkodnak, akinek a kezében a pénz, annak kezében a hatalom. 

 

Van ennek már egy kidolgozott terve. 

A VILÁGKORMÁNY ÚJ VALUTÁJA, MELYNEK NEVE ETHER. /éter… azaz levegő, azaz semmi, plusz mágikusan maga az ötödik elem… /

Csak hogy az a bizonyos fordított pentagram teljes legyen. Ether.. hátborzongató. Ez fogja leváltani a világ összes valutáját, méghozzá egyszerre, egyazon időben, és egy pénteki nap éjjelén a bankok összeomlása után. 

 

Az is nyilvánvaló, hogy az Éhínség jól kiizmosított lovasa folyamatosan tuningolja a lakosságot a hiányra, kondicionálja a nincsre, és hangolja a kiszolgáltatottságra. Így dolgozik az Éhínség Lovasa. Míg a Betegség Lovasa arra játszott, hogy ki rohan el be@tatni magát, és a Háború Lovasa pedig arra, hogy ki mennyire tud rettegni a kilátásba helyezett nukleáris háborútól, addig az Éhínség Lovasa azzal tesz próbára, hogy MENNYIRE TUDSZ A MÁTRIXTÓL FÜGGETLENÜL TEREMTENI. 

Ebben van a kulcs. 

 

Az Éhínség Lovasa a pénzügyi rendszer összeomlásán keresztül fogja megmutatni magát a legjobban. Ott már nagyon komoly válsághelyzet lesz, és a háború és a betegség, a két másik rémség, amivel ijesztgetnek minket, felerősíti a harmadik lovast.

Én mégis azt mondom, nagyon nagy szerencsénk van, mert konkrét terv van elénk kiterítve, a Jelenések Könyve alapján, és a ránk küldött lovasok igencsak megragadhatóak. 

Tehát tudjuk, mit kell tennünk. Megállítani az egészet. 

 

Az Annunaki teremtőink hagytak itt nekünk jó pár érdekességet. Nem csak csodálatra méltó építészeti alkotásokat, több, mint negyvenezer sumer agyagtáblát - ebből írták később az Ószövetséget, és mutatták be Enlil rémtetteit, mint Egy-Isten.. - hanem MÁGIKUS ESZKÖZÖKET IS. 

Biztos vagyok benne, hogy tárgyi mágikus eszközöket is, nem csak asztrálisakat. 

Ezek az eszközök - más néven M.E. táblák, vagyis mágikus eszköz táblák - mind a háttérhatalmi elit kezében vannak, a szabadkőműveseknél, és nem adják ki azokat az emberiségnek. Többet közülük be tudnak vetni, mint pl a tudatmódosító M.E. táblákat, és bizonyos fegyvereket is, valamint az asztrológiai, számmisztikai bemérésre szolgáló táblákat, sokat viszont azért nem, mert olyan mértékű látványos hatást produkálnának velük, mint annak idején Enlil, amikor haragvó, bosszúálló istenként büntette az embereket. 

Éppen ezért van megkötve a kezük: nem mindent hozhatnak a felszínre, mert akkor túlságosan nyilvánvaló lenne, kiknek a kezében van a hatalom valójában. 

 

Azonban az Annunakik igényt tartanak ezekre az eszközökre. Hiszen az övék. Van, amit itt hagytak nekünk, de van, amit vissza akarnak kapni. 

 

A nagy csodavárás egyetlenegy nüansznyi pontjával értek egyet, éspedig azzal, hogy akik minket és a civilizációnkat teremtették, vissza fognak jönni. Nem azért, mert az anaszazi indiánok évszázadokig visszavárták őket, és számtalan más agyagtáblát véstek róluk. Nem azért, mert minden vallási vonulat tartalmazza a megváltók érkezésének ígéretét - mindezek mind megbuktak, és belefulladtak a hataloméhség és pénzhajhászság posványába, 

Hanem azért, mert TELJESEN LOGIKUS, és azért, mert már visszajöttek. 

 

Egészen pontosan 1947-től látogatnak minket úgy, hogy az már mindenkinek feltűnik. A Roswell-incidens minden bizonnyal ismerős neked. A második világháború hidrogén- és atombombái nem csak félelmetesek és iszonyatosak voltak, hanem ide vonzották távoli ismerőseinket, távoli testvéreinket. Előtte is látogatták a Földet, mint írtam már korábban, számtalan “próféta” számol be földönkívüli jelenségekről, még a Biblia is tele van vele, csak éppen vallásosnak van beállítva mindez. Ettől függetlenül még hiteles földönkívüli harmadik és második típusú találkozásokról van szó. 

Azonban Roswell óta nyilvánvalóvá tették, hogy itt vannak, figyelnek, monitoroznak minket. Figyelemmel kísérik a civilizációnkat, és megakadályozzák a nukleáris háborút. Ebben egészen biztos vagyok, ugyanis a háttérhatalom tervei éppen ellenkező irányba haladnak, viszont már 1947 óta a földönkívüli látogatóink rendszeresen blokkolják le a nukleáris arzenált világszerte. A földalatti, földfelszíni és a Föld körüli fegyvereket is. Erről a blokkolásról azonban a Háború Lovasának érkezésekor elfelejtettek nekünk szólni. Világszerte több millió ember rettegett a harmadik világháborútól. 

Ez már lejárt lemez, most új lemezt kellett feltenni, és ez az Éhínség. A háttérhatalmi elit szinte görcsösen akarja megvalósítani az ÚJ VILÁGREND alapító okiratát, a Jelenések Könyvét, amit szintén Enlil diktált le. Fenyegetések sorozatát, egy rettegett világvége elórebocsátását engedetlenség esetén. 

 

Sajnálom azokat, akik még mindig úgy hiszik, a Sátán seregei fenyegetik a Földet. 

Ismét elmondom, sokadjára. NEM LÉTEZIK SÁTÁN nevű entitás. Isten nevű sem létezik, bármennyire is fáj.  A Forrás jin és jang energiája, mint fény és setét az egészen más, de nem öltenek testet, csak ha manifesztálod őket, te magad. 

Igen. Te, magad. 

TE hozod létre a manifesztációjukat a Földön, és olyannak hozod létre, amilyennek hiszed, hogy létre kell hoznod. Amikor imádkozol, manifesztálsz. Jót, rosszat. 

Amikor kérsz, manifesztálsz.

Amikor teremtesz, manifesztálsz. Egy energiának adsz testet, arcot és érzést, gondolatot és cselekvési jogot. Felruházod a hatalommal, hogy a Földön beavatkozhasson. 

A Sátán seregei NEM LÉTEZNEK. A Sátán nem veszi át a hatalmat, és a sötét oldalt nem kell elpusztítani. Nincs sötét oldal, fény oldal. EGY van. 

 

Sajnálom azokat, akik azt hiszik, még a mi életünkben mindannyian meg fogunk halni egy nagy katasztrófa okán. Egy tömeges kipusztulás 2100 körül fenyegeti a Földet, de tekintetbe véve a tudatszintű emelkedést, és nyitást, nem biztos, hogy ez megtörténik. Az Annunaki látogatóink pedig időszámításunk előtt 13.000-ben az özönvízkor megígérték önmaguknak, és a Teremtő Forrásnak, hogy nem hagyják újra kipusztulni a földi életet. 

Ez egy igen komoly fogadalom, amit komolyan kell venni. 

Sajnálatos, hogy más terjed a neten, más terjed az imaházakban és a templomokban, és a mélyspirituális fejekben. 

 

Itt önálló gondolkodásra van szükség, és önálló teremtésre. Nem rabszolga hozzáállásra, hanem határozottságra és kemény, kitartó munkára, mert a megváltók MI MAGUNK VAGYUNK. 

Ez az, amit olyannyira titkolnak előletek. Ez az, amit annyira nem akarnak nyilvánosságra hozni. Nem is a földönkívüliek jelenléte, nem is a Biblia hazugságai. Nem is a háttérhatalom létezése, hiszen ezek már mind kiderültek. Hanem az, hogy rajtunk múlik, mi következik. Ha úgy hiszed, nincs kiút, hát tévedsz. 

Elhiszem, hogy kényelmesebb siránkozni és sóhajtozni, hogy mi lesz. Elhiszem, hogy könnyebb másokat okolni azért, ami van. Elhiszem, hogy egyszerűbb önmagadat is becsapni, és belemerülni a mély depresszió mocsarába, tehetetlenül nézni a világ összeomlását és félni. Mert a rabszolga-DNS  így van összerakva. 

Azt is elhiszem, hogy könnyű fotelforradalmat szítani, és a szobádból kényelmesen kommentelgetni, miközben telik AZ ÉRTÉKES IDŐ. 

 

Ehelyett inkább gondolkodj. Legyen merszed kinyitni a tudatodat az ismeretlen tartomány felé. Kezedbe venni a világunk sorsát. Nem nehéz, de nem is egyetlen pillanat alatt történik meg. Az a bizonyos értékes idő nagyon is kell hozzá. 

 

Az is sajnálatos, hogy emberek milliárdjait a vásárolgatás, a szórakozás, egy másik férfi/nő mindenáron való megszerzése, a karrier hiábavaló építgetése köti le. Fel sem emelik a tekintetüket, és ki sem nyitják a szemüket. 

Vakon, süketen élnek a mátrixban, és úgy lehet őket vezetni, mint a majmokat. Bármit megtehetnek velük, bármit elhisznek, mert FEL SEM MERÜL BENNÜK AZ ELLENKEZÉS. 

Nem ők tehetnek róla. Ez évszázezredes kondicionálás eredménye. 

A nem-gondolkodás programozása. A vak engedelmesség és a bezárt tudat folyamatos fenntartása. Ez létfontosságú most annak az elitnek, amelyik a Földet uralja. 

 

Azonban a Földet mindig egy-egy elit uralta. Mindig volt egy vezető gárda, ahogyan minden más bolygón is van vezetés. Ilyen, vagy olyan, de van. Mindig kiválasztottak egy csoportja tartja kezében a hatalmat. Ez önmagában még nem lenne baj, amennyiben ezt jól és igazságosan csinálják. Azonban gyakran nem ez történik. Az emberiség azonban messze nem kész önmagát vezetni, sem pedig valóságos szakrális vezetőket kiválasztani. 

Ha szakrális vezetőket kellene választani, a legtöbben most is jól menő hamis tanítókat neveznének meg, akik hangzatos frázisokat puffogtatnak a tévében és a YouTube-on, hat perces semmitmondó, angyalkártyás videókban, akiknek a könyveivel tele vannak a könyvesboltok, akik visszafogják a tudást, akik begyűjtik a milliókat, és közben hitegetnek, ígérgetnek és hülyítenek. 

Nárcisztikus, önmagukat sztároló, Enlil mintájára legyártott, hamis próféták egész sora teszi tönkre a tudást és a spirituális világot. 

 

A valódi tanítók nem a tévében bájolognak, hanem alázattal és keményen dolgoznak. NINCS SZÜKSÉGÜK ÁLLANDÓ RIVALDAFÉNYRE ÉS CSODÁLATRA AHHOZ, HOGY VÉGEZZÉK A DOLGUKAT. Egységben és egyenrangúságban gondolkodnak, és félreteszik a saját csipp-csupp problémáikat, látva a világ sokkal nagyobb gondjait. Kreált gondjait.

Tudják, hogy a tudat a kulcs. 

 

A képességeidnek fejlesztés kell. A tudatodnak igazság és felvilágosodás kell. A lelkednek megnyugvás kell. 

Ha be akarsz szállni a nagy játékba, a bolygóért, tedd félre a saját, hatalmasnak tűnő gondjaidat azokra az időkre, amikor a képességeidet latba vetve teszel a világért. Ne csak olyan képzésekre járj, amik arról szólnak, hogy a saját életedet jobbá tedd. Olyan képzésekre járj, amik a világot teszik jobbá. Tedd félre az önzést, a kapni akarást, az egót. Ezt csak végtelen alázattal lehet csinálni, kipucolva a fejedből a dualitás hamisságát, az ítélkezést és a félelmeket. 

A tréningjeim a képességek fejlesztésével a világot teszi jobbá. Az egyéni teremtés részek pedig arra valók, hogy az életedet a globális egységben kormányzod a helyére. Ne csak önmagadnak. 

 

Marduk fantasztikus felavatást adott nekünk egy hete, az Esőcsinálók Tréningen. Olyan varázskört, ami felülírja a tudatmódosítást. 

UGYANIS AZ TUDATMÓDOSÍTÁS, HOGY A KÉPESSÉGEIDET NEM HASZNÁLOD, MERT ELHISZED, HOGY NINCSENEK, VAGY HOGY TE KEVÉS VAGY. Ne feledd, a DNS-ed rejti a tudást, és a képességeket, a készségeket és az akaratot ahhoz, hogy aktivizáld az erődet. 

 

Sokan beszélnek sokfélét a draconidákról. Tisztában vagyok vele, hogy a most következő résszel nem fogom kivívni azok tetszését, akik még mindig képesek úgy elítélni egy földönkívüli - vagy akár földi - fajt, hogy mindent egy kalap alá vesznek. 

Mondok egy példát. Itt vannak a híres-neves reptilianok. Már eleve mindannyiunkban van reptilian rész, reptilian DNS, ugyebár ez felelős a túlélési ösztönökért és magáért a túlélésért, a kiváló emberi alkalmazkodóképességért és találékonyságért. A reptilianok faja egy kísérleti faj, MARDUK hozta létre DNS- keresztezéssel még a marsi bázisok szolgálatára. Nem minden reptilian gonosz és nem minden gonosz reptilian :) 

Ugyanez érvényes a szürkékre is. Nem minden szürke gonosz, fel vannak osztva a feladatok náluk, de igencsak érzelemmentesek, ami nem mondható el a reptilekről. 

Az archonok a titánok, vagy ősi istenek, teljes tévedés őket gonosz szörnyeknek hinni. 

A draconidáknál ugyanez a helyzet, számtalan alfajra tagozódnak, és nem minden draconida gonosz és az emberiség ellensége. IGAZI EMBERI SZŰKLÁTÓKÖRŰSÉG, ugyanolyan ez, mint földi embereket a származásuk alapján elítélni, és az összeset egy kalap alá venni. Nonszensz. 

Pedig még mindig él a rasszizmus gyakorlata. 

Ugyanígy, nem minden annunaki rossz és gonosz, csak azért, mert i.e. 400.000-ben létrehoztak egy új fajt, az embert, a homo erectus és a saját DNS-ük keresztezéséből. Gonosszá a hatalom tette őket, de nem mindegyiket. Döntően az Enlil ágon volt ez a fajta átalakulás, éppen azért, mert akkor először fordult elő az annunakik körében, hogy egy új fajt megteremtve uralkodhattak fölötte. 

Számtalan más annunaki, az Enki ágon, támogatta és tanította az embereket, matematikára, asztrológiára, számmisztikára, szakrális geometriára, az akkor földi civilizációk mind erre a szakrális építkezési módra épültek fel, melynek szakasztott mása a Nibirun is megtalálható. 

Bizony. 

 

A draconidák a mi SÁRKÁNYSZÍVÜNK. A mi mágikus erőnk központja. A napfonat csakrában találod a hozzájuk kötődő aktiválandó részt, és a DNS-ben a leblokkolt rész közepén. A draconidák elsősorban harcos faj, akik az Univerzum katonái, különböző csillagrendszerekben különböző feladatokat látnak el, de egységesen látják a csillagrendszereket, így a Naprendszert is. 

A sárkányszívünk rejti azt az erőt, ami ahhoz szükséges, hogy a világ helyzetén hosszú távon változtassunk, ne csak átmeneti sikereket érjünk el, amelyek picit javítanak az arányokon, de hosszú távon nem, mert a szembenálló elit is dolgozik. Sőt. Dolgoznak a draconida DNS-sel is, zajlanak a kísérletek, és dolgoznak magukkal a draconidákkal is - mint mondtam, minden fajban van ilyen is, olyan is, ne vedd egy kalap alá őket.

A draconidák közül a zéta-draconidák indították el a transzhumanista program alumínium alapú mérgezéssel való átformálását. A zéta-draconidák egy erre kijelölt csoportja, hogy egészen pontos legyek, és a hely, ahonnan elindultak, mondjuk a Zeta-Reticuli csillagrendszer, a bázis, ahonnan jönnek. 

Van mellettünk egy sokkal közelebbi bázis is, a Mars. A Marson meg lehet állni feltölteni az űrhajókat, nyilván nem fosszilis üzemanyaggal, és továbbhaladni a Föld felé. 

A draconida részed az a sárkány, akit sokszor magad körül látsz, sokszor pedig magadban érzel, amelyikről úgy érzed, vigyáz rád, és amelyiknek kimondottan erős mágikus hatalma van minden felett, amiben teremteni szeretnél. Csakhogy a spirituális világ leragadt az angyaloknál.. sárkányt behívni.. az már tényleg hatásos, ámde nem elfogadott. A sárkányoknak még mindig valamilyen sötét erőt tulajdonítanak, és a draconidákat összemossák a démonokkal és a hüllőkkel. 

A démonokkal sincs semmi baj, ugyebár.. a draconnidákkal pedig régóta dolgozunk a csapatommal, és tanúsíthatom, hogy elég sok extrát tudnak.. főleg egy alap teremtéshez képest, ami pusztán angyalok behívásáról szól. 

Azok a draconidák, akik az elitnek dolgoznak, földalatti bázisokon,  “repülő csészealjakat” is fejlesztenek, méghozzá mostanság high tech módon. Gondolkoztam azon, hogy honnan lehet tudni, hogy az UFO, amit észlelnek az emberek, földi fejlesztés-e, vagy valóban idegen űrhajó. A sebességről és a repülési szögből. A földi fejlesztések még lassabban mozognak és nem tudnak olyan meredek manővereket végrehajtani, valamint még nem tudják produkálni azt az érdekes jelenséget, amikor hirtelen eltűnik az űrhajó, semmivé válik, az antigravitációs hajtóművek miatt, azaz térugrást látsz. 

A hipertérugrást ugyanis mi még nem tudjuk megcsinálni. Ha meg tudnánk csinálni, soha nem látott fejlődés következne az emberiség történelmében, és nagyon messzire jutnánk el, erre azonban az emberiség még nem készült fel….

A földi valóságot sem látjuk egyben, és a saját világunkat, sőt, önmagunkat sem tudjuk még értelmezni, nagyon sok mindennek nincsenek az emberek a tudatában, amit már régen tudniuk kellene, még úgy is, hogy eltitkolják előlünk. Pusztán a tudat nyitásán múlik az egész, és az évezredes dogmák elvetésén. 

 

A képességek fejlesztése és használata egy kemény meló. Folyamatosan csinálni kell, és latba vetni, minél gyakrabban. Úgy nem fognak fejlődni a képességeid, hogy meghallgatsz egy csakranyitó meditációt… a képességeidet éles bevetésben kell használni, a Földért, és a fényoldalas, angyalos hülyeségek, valamint a saját célok mellőzésével. A képességeid nem arra valók, hogy mindent kikényszeríts magadnak az Univerzumból, a saját teremtésre ott a Vonzás Törvénye és a Mag Piramis. 

 

A globális teremtés másként működik. Ott a bolygót kívülről kell látnod, a világ gondjait pedig elengedve, stabil, objektív nézőpontból. Ide nem fér bele a szkeptikus, sátánozós, istenezős, keresztény, katolikus, duális, bármilyen vallási világnézet. Teljes tisztaság kell a tudatban, teljes elfogadás az elmében. 

 

Akkor működik jól, ha energiaként, felülről látod a bolygónkat, és ha el mersz menni a Nibirura is, mert a Nibirun sok M.E. eszköz van még, használatra készen. 

Valamint akkor működik jól, ha nem félsz a képességeidtől, ha nem azon rágódsz, vajon ez vagy az megengedett-e.. ami érzésben, képekben, látomásokban és információkban jön, az megengedett.. és itt ismét megállnék egy pillanatra. 

A szabad akarat módosításán kívül minden megengedett. Nem egy főnöki testülettel állunk szemben, akik elé kell járulni, hogy aláírják az engedélyt… hanem önálló döntéseket kell hoznunk. 

El kell szakadnunk a dogmatikus felfogástól, és végre megtanulni szabadon gondolkodni. 

 

A TRÉNING TÉMÁI:

ENKI FELAVATÁSA - most először fogunk vele közvetlenül dolgozni

Magyarország energiaforrásai - mentális, asztrális és fizikai 

Csalások és lopások - Magyarország

Nagy Katolikus Magyar Királyság - a magyarság erejének végleges elvétele - információk és leállítás

Továbbra is ASZÁLY és szándékosan tönkretett önellátási lehetőségek - folytatás

DRACONIDA DNS - aktiválás és képességek fejlesztése

Sárkányszív - TOP SECRET :) meglátjátok a tréningen :) 

USA - OROSZORSZÁG - KÍNA - a háttérhatalom VALÓDI TENGELYE - A TENGELYORSZÁGOK - az elit eltitkolt terve, amit még a bennfenntesek sem tudnak

LUCIFER BEAVATÁSA - önálló gondolkodás és találékonyság

Draconida mágia - újabb témában leszünk úttörők - bolygóvédelmezés, bolygóemelés, globális feladatok és globális felavatás

ÉHÍNSÉG LOVASA - pénzügyek: bankrendszer, hitelek, kamat, infláció, a világvaluta,, VILÁGKORMÁNY, Világbank, monetáris unió - titkos társaságok és virtuális trükkök

AVATAR PROJEKT, FOLYTATÁS - az új mátrix felszámolása

Rejtett IV. Birodalom - nácizmus a Titkos Társaságokban - a Gemkapocs hadművelet azóta sem ért véget - UFO fejlesztések és az emberiség megtévesztése

VALÓDI FÖLDÖNKÍVÜLI LÁTOGATÓINK és terveik velünk

YHWH Szövetség és Fényhozó Szövetség - a Föld fejlesztése avagy elpusztítása

Borostyán hadművelet és Pentagram Akció - a földönkívüli invázió szimulációs eszközei

Orosz-ukrán háború - a háború terjedése és a tervek 

Őszi pánik - az Éhínség Lovasára igazított világuralmi tervek

Valódi avatarok és annunaki tervek 

Roszkozmosz és Roszatom - TOP SECRET :) 

Draconidák a háttérhatalmi titkos társaságokban

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

ÉHÍNSÉG LOVASA

2022. augusztus 7. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A tréning igazi ínyencség lesz, mindenkinek ajánlom, aki kíváncsi és aki tudni akar azokról a dolgokról, amelyekről sehol sem olvashat és sehol sem beszélnek… :) 

Nagyon fontos tréning lesz, amire minden harcosomat várom, a régieket és az újakat is.

Ne hagyjátok ki.

 

Áldás

Eszter

Fényhozó




 

Szólj hozzá

UFO ANNUNAKIK ÉHÍNSÉG LOVASA TITKOS TÁRSASÁGOK DRACONIDÁK TOP SECRET