2022. aug 24.

EPOSZ

írta: Eszter 777
EPOSZ

EPOSZ

 

Az emberiség ciklusokban létezik. Egy-egy ciklusnak van felfelé és van lefelé ívelő szakasza. A mostani ciklus még, akármilyen hihetetlen is, de felfelé ívelő szakasz. A technikai fejlődés irányában, egy high tech társadalom felé haladunk. A hanyatlás akkor indul el úgy igazán, amikor látványosan bomlik majd fel az infrastruktúra. Bármennyire is hiszed, hogy ez MOST VAN, ez még nem most van.. Ez a civilizáció csak álhírek tekintetében van hanyatlónak beállítva. Valójában még javában fejlődik. Az Új Világrend voltaképpen a fejlődés egy újabb szakasza lenne. Természetesen nem lelki, vagy mentális szempontból, hanem csakis technika szempontjából és energiaellátás tekintetében. 

Lelkileg és mentálisan a társadalom hanyatlik. Ha megnézel bármilyen - akár már ókori - filozofikus fejtegetést erről, rátalálsz arra a következtetésre, hogy az a civilizáció, amelyik technikájában fejlődik, az lelkileg és mentálisan hanyatlik. Egy robotizált, túlkényelmesedett világban nincs szükség a lelkierőre, sem a mentális erőre.

El akarnak altatni minket végleg a mátrixban. Azért, hogy a hanyatló ciklus és az ezzel járó valóban világszintű lelki és mentális aktiválódás soha ne történjen meg ÚJRA. 

Mert már történt ilyen a régmúltban. 

Az emberiség végtelen eposza most új szakaszba lép. Egy olyan szakaszba, amely arról szól, hogyan nyomják el a mentális és a lelki erőt. Hogyan törlik el a szabad akaratot. Hogyan lehetetlenítik el az önállóságnak még a csíráját is. 

Ez egy nem szép eposz. Kevésbé erőszakos és kegyetlen, mint az emberiség eposzának korábbi szakaszai, és korábbi hanyatló és fejlődő ciklusai. De ettől még nem szép. 

Nekünk kell azzá tenni. Erőt, ÉLETET, ÉBERSÉGET TÖLTENI BELE…

 

Azt tapasztalom sokatoknál, hogy nem tudtok teremteni. Agyaltok azon, mit hogyan oldjatok meg, és eszetekbe sem jut, hogy az agyalást el kellene engedni. Agyaltok mindenen, a számlákon, az őszi sztorin, a munkahelyen, a párkapcsolaton. Agyaltok vég nélkül, megállás nélkül, sokszor éjszakákba nyúlóan, és nem tudtok tőle aludni.  Az agyalás, a gondolatok végtelen kergetőzése a fejetekben egy ördögi spirált szül, egy gondolatspirált, aminek bizony rezgése van. EGY IGEN NEGATÍV FREKVENCIÁJA. Ez a negatív frekvencia pedig negatív eseményeket teremt a saját életetekben. 

 

Gyakorolhatod a Vonzás Törvényét akármennyit - már amennyiben gyakorlod, pedig kellene… -, ha az aktuális meditációdat befejezve ismét agyalni kezdesz. 

Ezzel az agyalással pedig törlöd, amit előtte csináltál, mert a zavaros, egymásba nem jól - azaz negatív érzésekkel telítetten - kapcsolódó gondolatok nagyobb teremtő erővel bírnak, mint az így-úgy elvégzett, esetleg bealvással végződő meditáció.

Arra, hogy miért alszol el meditáció közben, egyszerű a magyarázat. Az agyad nem hajlandó befogadni azt, amit hall, így szó szerint kikapcsolja a tudatot. Általában nem rossz dolgokról van szó, csak te pontosan azt hárítod el magadtól, amivel kapcsolatban a meditációt hallgatod. Lehet ez egy egyszerű szívcsakranyitó meditáció is a YouTube-on, ne hidd, hogy csak azért alszol el, mert fáradt vagy.

 

Az állandó fáradtságod, kimerültséged sem véletlen. Nem teremtesz, hanem agyalsz, nem meditálsz, hanem kiválóan elalszol rajta, nem töltekezel energiában, hanem kiengeded az energiát, és méghozzá feleslegesen, felesleges dolgokra, vagy a mátrix mókuskerekébe. a mátrixnak adod, az pedig táplálkozik belőle. 

Mindenből táplálkozik, ami nem a magas frekvencián van, és ezt pontosan tudod, mert olvastál már erről eleget. Mindenki mondja, emeld a rezgésedet, kérdés, mennyien csinálják, és ha csinálják, jól csinálják -e.

Mert nem mindegy, hogy hogyan emeled és hova. Egy fényes illúzióba hiába emeled fel a rezgésedet, pillanatnyi placebo-hatást fogsz érzékelni, a fényességes angyalok között, de hamar elillan a hatás, és óriásit koppansz az élet legközelebbi pofonjától. Tudom, hogy már megint baromira lehangoló vagyok, de szeretném, ha az igazság ösvényén haladnál és rendbe tennéd az életedet, valamint felkészülnél arra, hogy a világ és bolygónk érdekében hamarosan be kell vetni a képességeidet. 

 

Én végigcsináltam a fényes illúziókat is, emeltem a rezgésemet az angyalos fényes szintre is, sok évvel ezelőtt. Ezért tudom, hogy semmit sem ér az egész. Egy bagatell, a háttérhatalmi elit által gerjesztett hamis mátrix-asztrál az egész. Olyan, mint egy kivetített hologram, hogy az emberek azt higgyék, ez a magas frekvencia, valójában csak becsap a rezgés, mert még mindig a mátrixban vagy. 

Végigcsináltam nagyon régen, még azelőtt, hogy igazán beleálltam volna a saját utamba, a félelem és a fájdalom mély bugyrait is, agyaltam a pénzen, agyaltam a munkán, hibát hibára halmoztam. Innen tudom, hogy mekkora csapda ez. Nem teremteni, hanem belemenni a mátrixba, jó mélyen a nyúl üregébe. 

Aki egész életében burokban él, akinek mindent a feneke alá tolnak, aki körül mindig van pénz, támogató család, nagyszülők, szülők, kényelem és persze minden konfliktus, ami az ezzel járó családi rabszolga létből adódik, annak fogalma sincs milyen az, amikor reggel felkelsz és még fogalmad sincs, aznap mit fogsz enni, vagy miből adsz enni a gyerekeidnek. 

 

Aki burokban éli az életét, az joggal hiheti azt, hogy neki minden alanyi jogon jár, és így is áll hozzá az élethez. Látszólag meg is kap mindent, valójában bármikor el is vehetik tőle, és el is veszik, szinte minden alkalommal végül ez a vége a történetnek. Egy összetört, vagy éppen válófélben lévő, éppen a családjától szabadulni nem tudó, egyedül élni képtelen, önállótlan, a teremtést és az élethez szükséges találékonyságot hírből nem ismerő ember, akinek meg kell tanulnia élni.  Kemény menet ez, és az ilyen embernek minden segítséget meg kell adni az első lépésekhez, de utána meg kell tanítani őt önállónak lenni és feltalálni magát. 

 

A másik eset, aki soha életében egy forintot nem kapott senkitől, aki mindennapos anyagi nehézségekkel néz szembe, úgyszintén minden segítséget megérdemel, de egy idő után meg kell tanítani őt arra, hogy önsajnálat és félelem helyett vegye a kezébe az élete irányítását. 

Persze nem lehet általánosítani, és van aki élete során megéli ezt is, azt is. Van, aki egyiket sem, hanem valahol a kettő között él.

A teremtő erő általában akkor indul be, amikor valami nagy trauma ér. Amikor már odáig jutottál, hogy tenned kell valamit, mert így nem mehet tovább.

Nem akkor, amikor minden összeomlik, mert az összeomlás sokszor okkal nem kerülhető el, az omlik össze, ami nem áll szilárd lábakon, hanem akkor, amikor túl régóta le vagy ragadva egy adott helyzetben.

Végtelenül utálom, amikor egy ilyen beragadást a karmára fognak. Kiráz a hideg tőle. Ez ugyanis azt jelenti, hogy szenvedj, mert szenvedned KELL.. nem kell.  Ha le vagy ragadva, az első lépés, hogy egyáltalán észreveszed, hogy le vagy ragadva. A második lépés az, hogy teszel azért, hogy ne legyél ilyen állapotban és élethelyzetben. A harmadik lépés az, hogy teljesen új életet kezdesz. 

Ehhez nagy bátorság kell, és sokan megcsináljuk. Akár életünk során többször is. 

 

Most mondhatod, hogy ítélkezem, de nem ítélkezem, csupán a reális valóságot írom le. Hangzatos spirituális frázisok helyett. Sokan elütik ezt a témát, mondván mindenki egyenlő. Az is. Egyenlő. A legmesszemenőbbekig az. Saját magát teszi NEM EGYENLŐVÉ a társadalom többi tagjával azzal, ahogyan a teremtéshez viszonyul. 

Saját magát kicsinyíti le, és még csak észre sem veszi. 

Saját magát húzza le mindneki más szintjére, mert mindenki más is panaszkodik, akkor neki is panaszkodnia kell, különben kilóg a sorból.

Az elmúlt két év kötelezővé ugyan nem tett, de erősen ajánlott kényszerítéseit is sokan azért vállalták be, mert mások is megtették, akkor neki is meg kell. Különben el fogják ítélni. 

Megint mások azért tették, hogy utazhassanak, megint mások pedig azért, hogy ne rúgják ki őket. 

Gondolom mondanom sem kell, hogy kb egy hónap választ el minket attól, hogy újra kezdődjön ez az egész. 

Akkor pedig nem arra lesz szükség, hogy panaszkodj. Hanem arra, hogy teremts.

Ha belecsúszol egy negatív spirálba, mondván te nem tudod megoldani, akkor nem is fogod.

Tényleg minden fejben dől el, ez maximálisan igaz. 

Az már más kérdés, hogy kívülről szinte ellehetetlenítik, na de annál szebb, ha te ebből fel tudsz állni, és nem hagyod magad, ahogyan én sem hagyom magam.

Azt szoktam mondani, minél több pénzt adunk ki, annál több jön be, és ez is igaz, amennyiben így viszonyulsz a dologhoz. 

 

Akinek viszont mindig van hova futni, aki mindig tudja, kitől is kérjen pénzt, ha megszorul, akinek van egy bázisa, szülők, férj, feleség, barátok, aki azt szokta meg, hogy kér pénzt, és nem teremt, az soha nem fog a lábára állni, és a következő években bizony azok, akik eddig támogatták, ugyanúgy meg fognak szorulni, és nem fognak tudni többet adni. Ezzel pedig szembe kell nézni.

Amit fentebb leírtam, az az eset, amikor valaki nem önálló, hanem ilyenformán függ másoktól, de nem is tesz azért semmit, hogy önálló legyen mindaddig, amíg az élete össze nem omlik, és az az eset, akinek soha semmit nem tettek a feneke alá, ezért csakis önállóan tud létezni, viszont az ő esetében ő nagyon nehezen fogad el bármit másoktól, nos ez a két eset össze fog mosódni. Mindenkinek önállóvá kell majd válnia, ha túl akarja élni az elkövetkező éveket.

Senki se ringassa magát abban, hogy jön a megmentő sereg, és hirtelen egymillió dollár lesz a bankszámláján, mert a “fehérkalaposok és Trump elintézte.” Ez szánalmas! 

Már megint ott tartunk, hogy már kiagyalták többen is, honnan lesz majd pénzük, amikor összeomlik a monetáris rendszer.. de jó előre szólok, hogy ők fognak a legnagyobbat koppanni, mert most, amíg másokat elhajtva, akik figyelmeztetni akarják őket, édesded jóllakott óvodás mosollyal ülnek a fenekükön és várják a sültgalambot, nem teremtenek és nem dolgoznak ki túlélési stratégiákat. 

Amikor pedig várnák a nagy megmentő pénzcsomagot, az bizony nem fog jönni.

Ez boritékolható. 

Ez még nem az a világ. 

 

Az a világ majd nagyjából 100 év múlva jön el. Amikor mindenki egyenlő módon részesül az anyagi javakból és nincs itt a háttérhatalmi elit. Úgy 2150 környékén. 

Mi az átmenetet éljük, és azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk az unokáink unokáinak a számára a jövőt és azt, hogy egyáltalán legyen még Föld bolygó..

Nézz szembe a realitásokkal. A háttérhatalmi elitet lassítjuk, leleplezzük, el fognak takarodni, de az sem fog menni fél év alatt. Sem egy év alatt.

Amikor már ők nincsenek, az összezavarodott, irányítás nélkül maradt emberiség /esetleg maradék emberiség/ saját lábára kell álljon, amire ennek az emberiségnek a történetében, akit egy fejlett földönkívüli faj, az annunakik teremtettek, és éppen ezért a DNS-ünk rabszolga üzemmódra van állítva, nem fog rögtön világmegmentőként fényesen szerepelni. 

Káosz lesz és anarchia, összeomlik az infrastruktúra, a termelés - az már egy másik rendszer lesz, nem ez -, és ha te tényleg elvárod 9 milliárd emberből 6 milliárd embertől, akiknek gőzük sincs a teremtésről, sem a valóságról, csupán ébredeznek, hogy hirtelen maguk irányítsák ezt a bolygót, akkor /rém/álmokat kergetsz.

Az emberek állati ösztönei fognak felszínre kerülni. 

Nem a felemelkedett isteni énjük. Ebben biztos lehetsz.

Meg lesznek ijedve, és a gyűlölt háttérhatalmi elitet fogják visszasírni.

 

Ha azt mondod, ugyan már, ez már most itt van, akkor megint bődületes tévedésben vagy. Egy nagyon lassú toronyomlásnak vagyunk a tanúi, lassú és hosszú, sok éves folyamatnak. 

Lassan bomlik a rendszer és felépülne a helyére egy Új Világrend, de még a háttérhatalmi elit sem tudja ezt olyan gyorsan végrehajtani, mint szeretné. 

Ez persze azt is jelenti, hogy igen sok időnk van a világot átállítani egy másik idősíkra, és ebben van a kulcs. A jelenlegi mátrix rendszer helyére épülő új mátrix másik idősíkkal való totális lebontásában.

 

A teremtő erő automatikusan aktiválódik egy trauma után abban a szakaszban, amikor a sokkból már kijöttél. Ez fontos. AUTOMATIKUSAN életbe lép a TÚLÉLÉS és az ehhez kapcsolódó képességeid. Biztosan észrevetted már, hogy nagyon nehéz élethelyzetben látsz dolgokat, érzel dolgokat, az ösztöneid kiélesednek. Ez egyszerű túlélési ösztön is, és a reptilian DNS-szegmensed ajándéka. 

Ne hagyd figyelmen kívül az esetleges látomásaidat és megérzéseidet, főleg nehéz helyzetekben, és ne tagadd le őket, ne engedj a kísértésnek, annak a hamis programozásnak, hogy ez csak tévedés lehet. Nem az. Amit az ösztöneid súgnak, azok igazak, de.. képes vagy a saját ösztöneidet is megtéveszteni. 

Bebeszélni magadnak, hogy B irányba kell menned, “mert ez a helyes”, amikor bizony A irányba kellene.. elhitetni magaddal, ego, karrier, önáltatás, illúziók mentén, hogy mi lenne a jó, és közben észre sem veszed, hogy önmagadat tereled a tévútra. Ott pedig beragadsz. Akár hosszú évekre.. és ez bizony nem karma. Ez emberi hülyeség, önáltatás, illúzió, és öntagadás. Az ösztönök és önmagad megtagadása. 

 

Beleerőszakolása önmagadnak egy olyan helyzetbe, amiről rögtön rájössz, miután belekeveredtél, hogy nincs kiút belőle jó időre, de akkor már késő… legalábbis úgy tűnik, hogy késő. És ekkor jön az agyalás. 

A gondolatok kergetőzése az agyadban. A végeérhetetlen tépelődés, amit belső, eltitkolt félelem kísér.  Önmagad elől is titkolod, hogy félsz, és azért félsz, mert olyan dologba mentél bele, amit nem te akartál. 

Valaki más akarta, vagy valami más, mondjuk a társadalmi nyomás, a családi nyomás, a hibás programjaid, hogy neked a felszínes csillogás kell, karrier kell, vagy mindenáron család kell és még sorolhatnám. 

 

Megfigyeltem, hogy sokan mentek bele megfelelési kényszerből valamibe, ami nektek diszkomfortos, vagy azért mentek bele, mert mindenki más is ezt csinálja.. és úgy látjátok, hogy nekik jól megy.. ez persze csak a felszín. EZ ITT A TETTETÉSEK MÁTRIXA. 

Mindenki azt mutatja, hogy neki jól megy, esetleg az ellenkezője, panaszkodik megállás nélkül, miközben valójában tényleg jó élete van, csak éppen nem látja. 

Nagyon sokan vágynak olyan bőségre, olyan karrirere, olyan családra, olyan párkapcsolatra, mint amilyen másnak van. Nézz mélyen magadba, hogy te arra vágysz-e, ami másnak van, vagy végre arra vágysz, ami neked jó. 

 

Ez a mátrix világunk iszonyatos csapdája, a MÁSOLÁS. Lemásolni egymás életét, és közben azt hinni, ami másnak jó, az nekem is jó, illetve nem észrevenni azt, hogy az emberek java része azt mutatja, hogy jó neki, de valójában nem az. A mostani világunk a látszat csúcsa, és még mindig elképedek azon, hogy képesek vagytok komolyan venni a facebookot, az instagramot, a tiktokot, amik ezekre a felületekre fel vannak töltve… ami csupa önáltatás, illúzió és vicc. 

 

Oda kitenni magadat, ahol mindenki az illúziókat közvetíti, teljesen felesleges. Beállni a sorba, és szelfiversenyt tartani…. beállított képekkel. 

Az őszinte, valódi tartalommal bíró megosztás az más. 

Van olyan is, de mindent elborít az internet szennye, a hamis csillogás, a tettetés és a látszat. 

Mindez pedig téged olyan álmok kergetésébe kényszerít bele - és ide tolod a teremtő erődet is -, amik nem a te álmaid, hanem másoké, vagy még az övéké sem.. mert valójában ezen a bolygón mindenki szabad szeretne lenni, de ha megvonnánk az emberiségtől az internetet, a telefonokat és a laptokokat, a tableteket és minden okoskütyüt, az első hétben mindenki fel lenne háborodva, nem találná önmagát, összeveszne a másikkal, rájönne, hogy az élete az okoskütyük nélkül egy nagy semmi.. a második hétben próbálna alkalmazkodni, és legyőzni a függését ezektől, a harmadik hétben észrevenné, hogy nem is olyan rossz ezek nélkül élni, és a negyedik hétben az emberek már megtanulnának újra ŐSZINTÉN KOMMUNIKÁLNI. 

Mert a neten bármit leírhatsz, bármit posztolhatsz, nem lesz következménye, mert a következő pillanatban felülírhatod. 

 

A másik embernek szemtől-szemben mondani valamit, az más. 

Igazi fotókat csinálni egy családi albumba, amit majd még a te dédunokáid is meg fognak nézni, elsárgult fotókat fognak látni rólad, és HITELES képet, az más. 

Más, mint lőni egy szelfit, és menni tovább, majd a következő másodpercben kiírni a netre, hogy milyen szarul vagy, mert leszart egy madár. 

Álnevek mögé bújva kommentelgetni mások cikkei alá, politikai, spirituális, és bármilyen csoportokban a neten, következmények és felelősségvállalás nélkül, az más, mint odamenni egy illetőhöz és a szemébe mondani a véleményedet.

Még felvállalt profillal sincs következménye, mert minden kommentháború csak fél napig tart. Utána mindenki a következő netbotrányra fordítja a figyelmét. 

Undorító, lealjasult és szánalmas. 

 

A net kiválóan tanít elkerülni a felelősséget. 

Én is csinálhatnám ezt az egészet álnéven. Bármilyen néven. De a felelősség és az önfelvállalás kulcsfontosságú, bármit is akarsz létrehozni az életben. Anélkül nem megy. 

 

A teremteni tudás viszont abszolút önfelvállalás. Felvállalni magadat annak, aki valójában vagy. Nem annak, akit a társadalom elvár tőled, és amit szerintük neked csinálni kellene. 

 

A neten kívül a való életben is folyamatosan megy a tettetés. Nem kell hozzá még szelfi sem, sokan a panaszkodás helyett a hurráoptimizmus csapdáját választják, és még önmaguknak is hazudnak, hogy minden rendben van, amikor nincs. Mindenük hitelből van, a ház, a nyaraló, a külföldi utazás, a házfelújítás.

Hitelből vásárolnak, személyi kölcsönből oldják meg az iskolakezdést.. főleg most.

Mindamellett, hogy az ősztől életbe lépő online oktatás miatt a felére nem is lesz szükség.

Itt megjegyezném, amit mindenki más is tud: szándékos a dolog. Elzárni, bezárni, online életre ítélni. 

 

AZ ÚJ VILÁGREND BEVEZETÉSÉNEK KÖVETKEZŐ FÁZISÁBAN /ÉHÍNSÉG LOVASA/ A TERVEK A KÖVETKEZŐK:

Bejön az üzemanyagstop, meg lesz határozva, hogy egy hónapban mennyit tankolhatsz és hiába mész másik benzínkútra, már most lehúzzák a kúton forgalmidat, és nem véletlenül… nem csak a kontroll miatt, hanem azért is, mert egy hónap múlva ha betankoltad a megengedett mennyiséget, egyszerűen elküldenek a kútról. 

Ugyanez lesz a gázzal és a villannyal is, sőt, az internettel is. 

 

MINDENT STOPOLNAK, KORLÁTOZNAK MAJD, és annak érdekében, hogy fenntartsák a nagy energiaipari vállalatokat, tehát a fogyasztók nagy része fizessen,  adott fogyasztás után egyszerűen lekapcsolják a gázt. 

MIT GONDOLSZ, MIÉRT VAN AZ, HOGY AZ UTÓBBI HÓNAPOKBAN MINDEN SZOLGÁLTATÓ, A VODAFONE, AZ MVM ÉS A TÖBBI SORRA “INTERNETES PROGRAM ÁTÁLLÁST” JELENTETT BE, ÉS EGY VAGY KÉT HÉTIG NEM VOLT ELÉRHETŐ SEMMILYEN SZOLGÁLTATÁS? 

HÁT AZÉRT, HOGY MEG TUDJÁK OLDANI A TELJES KONTROLLON ALAPULÓ RENDSZERT, ÉS AZT, HOGY BIZONYOS FOGYASZTÁS FELETT AUTOMATA ÜZEMMÓDBAN LEKAPCSOLJÁK NÁLAD A SZOLGÁLTATÁSOKAT.

Bezárnak az iskolák, az önkormányzatok és akár egy idő után a kórházak egy része is.

Igényelhetsz egészségügyi ellátást de az ellátások java része FIZETŐS LESZ MÉG TBVEL IS. 

Mert a rezsi ugyebár… főleg a nagyon drága gépek miatt amik rendesen fogyasztják az áramot.

Addig tankolj és autózz, ameddig lehet, mert utána már nem fogsz.

A tömegközlekedésben is korlátozások lesznek, hogy ne fogyasszanak annyit a villamosok, a metrók, a buszok, a trolik, és nem csak fővárosban. 

Országszerte és Európa szerte.

Ne ringasd magad abban az álomban, hogy ha te egy belső harmónia buborékban lebegsz, akkor megúszod. Te ugyanúgy 2000 Ft-ot fogsz fizetni a kenyérért, egy órás sorban állással, és ugyanúgy korlátozva és akár jegyre - itt a 21. században valószínűleg valamilyen online megoldással - fogod venni a lisztet, a cukrot, a teát, a kávét, a sót, a rizst.. és még sorolhatnám. 

Ez lesz a kezdet. Közben fokozatos enyhítésekkel PRÓBÁLJÁK ELKERÜLNI A FORRADALMAT. Európa szerte, nem csak nálunk.

 

Csakúgy, mint eddig, adott nemzet tűrőképességétől függően fognak korlátozni.

Emellé még elindul az újabb v@c@na és v@r@s kombó őrület. Korlátozások, tiltások, határzárak, reptérzárak. Európa szerte.

 

Nehéz idők jönnek, és nem szabad belepörögnöd a félelemkeltés okozta mély gödörbe.

Ne áltasd magad tovább, hogy majd megoldódik, meg ez az egész csak egy illúzió.

Persze, hogy illúzió, de benne élsz, a bőrödön érzed, és nem az a lényege, hogy a mátrix nincs is, mert van. Az a lényege, hogy te ne pörögj ebbe bele és megteremsd azt, amire neked és a családodnak szüksége van.

 

Ahhoz pedig nem rohanhatsz máshoz pénzt kérni.

Sem a kormányhoz, hogy támogasson.

Sem a vidéken hamarosan szűkölködő, gyertyával világító szüleidhez, hogy adjanak enni. 

Sem a barátaidhoz, hogy adjanak kölcsön, mert nekik sem lesz.

Sem a párodhoz, hogy segítsen, mert neki sem lesz.

Sem a bankokhoz, hogy finanszírozzák a válságot, mert nem fognak adni hitelt, ugyanis a hitelpénz rendszer összeomlásával a hitelezés mint olyan meg fog szűnni. Okkal dőlnek be sorra még A FIX KAMATOZÁSÚ HITELEK IS. 

A fix kamatozású hitelek nem fognak megállni, nem fogják tudni tartani a fix kamatozást, mert azok is bedőlnek. Pont úgy, mint a rendszerváltáskor, aminek előtte soha senki nem hitte volna, hogy az ezer forintos kényelmes, betonbiztos törlesztő majd hirtelen húszezerre ugrik fel, 1990-ben…

Most, több mint harminc évvel később ez még annál is sokkal durvább lesz.

 

Időben és MOST kell összeszedned magad, és szembenézni a valósággal. Kidolgozni az A tervet, a B tervet, és ezeknek megfelelően teremteni görcsölés és agyalás nélkül.

Nem lesz könnyű világ itt, de ha agyalni fogsz, félni fogsz, akkor elvesztél.

 

Az őszi lezárások és az őszi pánik nem lesz egyszerű, még ha igyekszünk tompítani is, az emberiségnek meg kell tanulnia azt a bizonyos leckét, amit sok évezrede képtelen megtanulni, most mégis lehetőséget kap rá: önállóan teremteni és irányítani az életét. Aki nem tanulja meg, az éhezni fog, szenvedni fog, elveszíti az otthonát, a családját, a bázisát, az anyagi javait, mindenét. 

Legfőképp a maradék önbecsülését, ami a hamis mátrix lemásolásán szőtt illúziókon alapszik és semmi köze ahhoz, amiért idejött. 

 

Semmi szükség most a fényben lebegő, illúziókat szajkozó hamis prófétákra, akik elringatják a népet és visszaaltatják, valójában, tudtukon kívül, éppen a háttérhatalmi elitet szolgálva. Itt az igazságra és a valósággal való szembesítésre van szükség, és arra, hogy teremts és taníts másokat teremteni. 

 

Ez az emberiség nagy próbája most, még úgy is, hogy a DNS-ünkben a teremtés java részét leblokkolták, és így nehezen aktiváljuk - ámde nem lehetetlen! - azokat a fontos teremtő képességeket, mint az azonnali manifesztáció, a telekinézis, és magának a teremtésnek a tiszta érzéseken és tiszta gondolatokon alapuló folyamata.

Mint már írtam, hajszálpontosan a DNS azon részeiben vannak ezek a képességek, amelyeket az emberiség úgy megvet, úgy mint a reptilian DNS, a draconida DNS, az archon DNS, és az annunaki DNS esszencia, ami a DNS igen nagy részét teszi ki. 

A megkülönböztetéssel, az előítéletességgel, az álfényspiri hozzáállással, a valóságtól való meneküléssel pontosan ezeket a létfontosságú részeket utasítod vissza.

A most is minden csodás hozzáállással pedig elringatod magadat Neo egyik álmában, és azután már képtelen leszel szembenézni a mátrix valóságával. Sokkolni fog és nem fogsz tudni vele megküzdeni.

Szóval készülj fel most, időben. 

 

A folyamat, amit látunk magunk körül, lassú, de exponenciálisan gyorsulni fog. 

Fél év múlva már arról fogunk beszélni, hogy a hagyományos pénzteremtési módokat teljességgel leblokkolták körülöttünk, ahogyan autóba se nagyon ülhetsz majd, vagyis ülhetsz, de mint tudjuk, az autó nem jogsival megy, hanem üzemanyaggal.

Úgy sejtem az elektromos autók piacán is korlátozások lesznek, a töltés ugyanúgy le lesz blokkolva bizonyos mennyiség után, mint a hagyományos üzemanyag.

 

A vak is látja, hogy minden arra megy ki ismét, hogy MARADJ OTTHON. 

És most már megint visszatérünk a két évvel ezelőtti állapotra. 

A maradj otthon nem biztos, hogy akkora nagy csapás, mint hiszed.

Hiszen egyszer már megcsináltad. 

Újra megoldod.

 

Egyetlen dologgal ronthatod el. A semmivel eltöltött idővel. Azzal, hogy várakozol valami csodára, vagy azzal, hogy rosszul teremtesz és kattogsz. Azzal, hogy órákat, napokat, heteket töltesz el felesleges dolgokkal, és felesleges tevékenységekkel.

Azzal is, hogy húzod az időt, belekezdeni bármibe.

 

A rendszer ugyan összeomlik, az új mátrix felépülése akadályokba ütközik, de soha ne bízd el magad, mert az óriási hiba. Azt hinni, hogy puszta vizualizálással nyerhetünk.

A teremtőerő konkrét fejlesztésére van szükség, amit a tréningeken mi is csinálunk. 

Konkrét feladatokkal. 

Célzott energiával.

Viszont meg kell tanulnod kezelni a helyzetet, és a képességeiddel célzottan használni az energiákat. Nem csak úgy öntudatlanul kiárasztani, vagy öntudatlanul esetleg kellő tudás nélkül használni őket. 

Itt és most nagy jelentősége van a FÓKUSZNAK. Amit bizony tartani kell, akármi is történik odakint, a mátrixban.

 

Az emberiség eposzát mostantól mi, emberek írjuk. Régen az annunakik írták. Azután az annunakik utódai írták, majd azután a háttérhatalom írta. Ideje a kezünkbe venni a sorsunk tollát, és továbbírni az eposzt, ezúttal VÁLTOZTATÁSOKKAL. 

Én hiszek abban, hogy a tudatosság ezen szintjén már képesek vagyunk erre. Megváltoztatni az emberiség epikus ciklusait, ezúttal egy jó, jobb irányba.

Ezenkívül TOVÁBBADNI HELYESEN AZ EPOSZT. 

RÁADÁSUL A MÚLTBÉLI EPOSZ HAZUGSÁGAIT IS FELFEDVE. 

 

Már csak egy témáról nem szóltam. Az összetartozó párok bőség-pénz teremtő erejéről. Arról, hogy a jin-jang teremtő egyensúly éppen az elkövetkezendő években az egymásra találó pároknál hangsúlyosan sok bőséget fog létrehozni, és nem csak pénzben. Minden másban is. Ez is az Egylélek energia része egyébként, és az energia erősödik, egyre stabilabb lábakon áll.

A következő években, évtizedekben egyedül nem lesz könnyű senkinek végigcsinálni, és hamis, hazug párkapcsolatokban pedig még sokkal nehezebb lesz, mint egyedül. A nem összetartozó pároknál a következő évek kihozzák belőlük az állatot. Veszekedések, botrányok, pénzügyi mélyrepülés, párkapcsolati krízis, egyik hullám a másik után.  Nem véletlenül bomlanak fel éppen most ezek a kapcsolatok. Világszerte és látványosan. 

Ez az energia, ami az összetartozó párok között áramlik, az egyik kulcs a teremtéshez. Ezek a párok képesek egymás között áramoltatni a bőséget dacára a káosz felé vágtató világnak. 

 

Végezetül csak annyit tudok hozzátenni még:

ne mondj le a bőségről és az Életről. Ne hagyd, hogy elvegyék, ellopják tőled, mert a háttérhatalom ezt teszi. Az úgynevezett rezsicsökkentés csökkentéssel is, a hiánykeltéssel és az infációval is. Ne engedd el  és ne add fel.

 

FIGYELEM! RENDKÍVÜL FONTOS TRÉNING, A FELKÉSZÜLÉS MIATT AZ ELKÖVETEZENDŐKRE. 

Ne hagyjátok ki, mindenkit várok, régieket és ÚJAKAT is. 

Bárki bekapcsolódhat.

 

A TRÉNING TÉMÁI:

Az emberiség valódi eposza - emelkedő és bukó fázisok - az IGAZSÁG ÖSVÉNYÉN AZ ANNUNAKIK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL, EGYFAJTA SZÍNT VALLÁS

PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ - HOGYAN TEREMTS BŐSÉGET ÉS ANYAGI BIZTONSÁGOT, MIT KEZDJ AZ ÁTALÁNYADÓS TÖRTÉNETTEL, HOGYAN VÁLTS EGY FÜGGETLEN ÉLETMÓDRA

EGYLÉLEK BŐSÉG-BEAVATÁS - KÜLÖNLEGES RÉSZ A TRÉNINGBEN,  MARDUK ÉS LUCIFERA VEZETÉSÉVEL

ŐSZ ÉS TÉL - AZ EMBERISÉG EPOSZÁNAK ÚJ SZAKASZA

GREEN NEW DEAL - HOGYAN AKARJÁK ERŐSZAKKAL ÁTÁLLÍTANI AZ ENERGIAELLÁTÁST

MAGÁNTULAJDON ELVÉTELE - A GREEN NEW DEAL ÉS A BIG RESET ÚJ SZAKASZA 2024-ES HATÁRIDŐVEL - ÁTÍRÁS ÉS TEREMTÉS

HITELEK ÉS ALBÉRLETEK, REZSI ÉS ÁRAK, ÁTALÁNYADÓ ÉS A TÖBBI FINCSISÉG - A BŐSÉG TEREMTÉSÉNEK AZ A SZAKASZA, AMIKOR A BEVÉTEL TÖBB LESZ MINT A KIADÁS

BŐSÉGTEREMTŐ KULCSOK ÉS FELAVATÁSOK BABILON MÁGIÁJA ALAPJÁN

ANNUNAKIK ÉS A BŐSÉG 

NŐI ENERGIÁK ÉS TEREMTÉS - HÁDÉSZ ÉS PERSZEPHONÉ - PLÚTÓ-MARS EGZAKT

AZ ÁLOM MÁTRIXA - AZ ALVÓ EMBERISÉG ALTERNATÍV EPOSZA - KÜLÖNÖSEN ÉRDEKES RÉSZ, AMIBŐL MINDENT MEGÉRTESZ

A VALLÁSI DOGMÁK TEREMTÉST BLOKKOLÓ EREJE 

DNS-AKTIVÁLÁS - ÚJABB SZAKASZ - FIGYELEM, FÓKUSZ, KONCENTRÁCIÓ, ELLAZULÁS, ÖNÁLLÓSÁG ÉS AKTIVITÁS

AZ ÖRÖK ÉLET FÁJA - A DNS -ED ELTITKOLT RÉSZE - MEGDÖBBENTŐ ÉS SOKKOLÓ - A DNS AKTIVÁLÁSA A FIATALÍTÁS ÉS A BETEGSÉGEK ELTÁVOLÍTÁSA MIATT

AZ ÉBERSÉG FÖLDJE - AZ ELNYOMÁS UTÁNI ÉLET

KÁOSZ ÉS ANARCHIA - EZ A LEGFONTOSABB RÉSZE A TRÉNINGNEK: MI LESZ A VILÁGGAL, HA NEM SIKERÜL AZ HÁTTÉRHATALOM TERVE - AZ EMBERISÉG TOVÁBBLÉPÉSÉNEK KULCSAI

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

EPOSZ

 

2022. augusztus 28. vasárnap

16.00-20.00 

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Áldás

Eszter

Fényhozó

 

 

Szólj hozzá