2022. sze 01.

ÉDEN - A MÉLYSÉG - TÚL AZ INFERNO-N

írta: Eszter 777
ÉDEN - A MÉLYSÉG - TÚL AZ INFERNO-N

 

ÉDEN 

 

MÉLYSÉG

 

TÚL AZ INFERNO-N

 

A világ olyan szakaszba lépett, ahol a mélységgel kell szembesülni. Egy olyan mélységgel, ahol nincsenek többé titkok az emberiség előtt. El kell viselniük az embereknek azt, hogy az álomvilág, amiben eddig éltek, soha nem létezett. Benne vagyunk tartva egy mesterséges világban, egy kreált illúzióban, és aköré építjük fel az életünket.

Te is aköré építetted fel, és most váltanod kell, rá fog kényszeríteni minden történés, amit a következő években tapasztalni fogsz.

AZ ÁLOMVILÁGNAK, AMIBEN EDDIG ÉLTÉL, VÉGE. 

 

Annak, hogy keresed a pénzt, fizeted a számlákat, a hitelt, lízingeled a kocsit, neveled a gyerekeidet, vezeted a vállalkozásodat a hagyományos módokon, mondjuk eladsz valamit, vagy szolgáltatsz valamit, ennek vége. Vége van annak, hogy előre kiszámítható az életed, hogy tudod, hogy jövő ilyenkor is ugyanabban fogsz élni, mint most. Ez nem így lesz, ebben biztos lehetsz. A biztonságos illúzió szertefoszlik, helyette bekopogtat az ajtódon az ÉLET. Az igazi élet, amire mindig vágytál, titkon, de soha nem merted meglépni. Mindig találtál arra kifogást, hogy miért nem. Mindig meg tudtad magad győzni arról, hogy jó neked így. Mindig mindent elkövettél, hogy MEGTARTSD ezt a látszatot, ezt az illúziót és ezt a mérhetetlen TETTETÉST. 

Még magadnak is hazudtál, mindenben. 

 

Azt hazudtad magadnak, hogy boldog vagy így, hogy neked megvan mindened, ami kell.. de még az sem volt világos, hogy igazán mi kell neked… 

Azt hitted, az kell, ami mindenki másnak is kell. Anyagi biztonság, stabil párkapcsolat, család, kocsi, ház és nyaralás. 

Felépíteni egy mátrix életet, mint Neo. Létezni egy üres tettetésben, egy kirakatban. Mint egy kirakati baba, akit irányít az Illuminati, úgy, ahogyan akar, mert mindezek a dolgok attól függenek, hogy a háttérhatalmi elit, aki kénye-kedve szerint irányítja a világot, mit határoz el. Milyen életet akar neked biztosítani. 

 

Én tiltakozok az ellen, hogy lesz alapjövedelem, mások azt mondják, hogy lesz. Lesz egy összeg, amit megkapsz, pontrendszer alapján, és eldöntik, neked mennyi alapjövedelem jár.. és ha nem azt teszed, amit elvárnak tőled, akkor egyetlen tollvonással mindent el is vesznek. Ez a NESARA.. ha létezik egyáltalán, mert én NEM LÁTOM a jövőben ezt. 

Alapjövedelem, ahol már kimondottan az elit irányít és a Világkormány. 

A nyúl mély ürege, ahol nincs kiút, mert ha ezt nem fogadod el, akkor üldözni fognak, el fognak lehetetleníteni és el fognak TÖRÖLNI. 

 

Nem lesznek jogaid, nem lesznek lehetőségeid, még arra sem, hogy a boltban kaját vegyél. Az Új Világrend nagy tervének egy fontos része ez. Aki nem megy bele, az gyakorlatilag halott. Azt tehetnek vele, amit akarnak, mert nem lesz a kezében semmi. Semmi, amivel önállóan tudna élni. Az önálló létezés teljes eltörlése megy, és éppen ezért szólok most előre: A MÉLYSÉG A KULCS. 

Majd látni fogod. 

Olvass tovább engem, és készülj fel.. nem lesz könnyű. De legalább igaz lesz.

 

Az életed hamarosan elkerülhetetlen fordulóponthoz érkezik. Nem fogod tudni tovább halogatni azokat a döntéseket, amiket sok éve nem lépsz meg, mert beleragadtál egy kényelmes életbe, ahol nem kell kihívásokkal szembenézned, ahol aládteszik azt, amire szükséged van, vagy így, vagy úgy. Vagy egy stabilnak tűnő látszatkapcsolat, vagy egy jónak tűnő güriző hely, egy olyan munkahely, ahol nem érzed ugyan jól magad, de úgy hiszed, nincs más választásod.. Vagy egy család adja ezt a stabilitást, de nem vagy szabad. A fordulópont mindenkinek eljön, a jelenlegi mátrix összeomlása minden embert rákényszerít a nagy váltásra. 

 

Ott jön el az emberiség nagy próbájának az a megtestesülése, amikor szó szerint az ismeretlen mélység kapujában állsz, és két választásod van. Vagy megadod magad a háttérhatalmi elitnek, és szófogadó, engedelmes gyerekként belesétálsz a csapdájukba, /erre számítanak/, vagy azt mondod, köszönöm, de én nélkületek folytatom, és felvállalom a szabadságot és mindazt, ami ezzel jár. 

Tudod, az a mese az Édenkertről, ahol Ádám és Éva elkövette az “eredendő bűnt”, és ezért kiűzetett a paradicsomból - Edin volt az Annunakik űrhajóbázisa, az Édenkert az nem létezett, volt egy kert, amit gondozni kellett, ahol a Nibiruról hozott növények és állatok génkeresztezése folyt, hogy a Földön honosítsák őket, és ADAMU ÉS EVA egy projekt volt, nem két ember.. - és onnantól “Isten nélkül” kellett folytatni a sztorit, blablabla.. nos, én azt mondom, nem lettünk kiűzve az Édenből, hanem abban vagyunk, egy édenkertben, egy kreált világban, és az lesz kiűzetve innen, aki nem fogadja el a feltételeket, mert szabad akar lenni.

Az emberiség önállósága még SOHA EL SEM KEZDŐDÖTT.. MOST KEZDŐDIK EL. 

Az Inferno illúziókkal szembesítő világa után jön a Mélység.. és a valódi szabad élet. 

 

A tudatod legmélyén mindenre ott a kulcs. Arra, hogy mostantól merre indulj el, arra, hogy hogyan éld az új életedet. Arra, hogy hogyan függetlenítsd magadat MÉG IDEJÉBEN a mátrixtól. 

 

Itt és most az IDŐ mint olyan, igencsak hangsúlyos. Nem abban az értelemben, hogy sürgetni kell, hanem, hogy jól ki kell használni azt az időt, ami még a hamis időből hátra van. Tudatosan kell látni és használni a lineáris, kiszámítható időt, mert JÖVŐ ÉV ELEJÉTŐL VÉGE a lineáris időnek. Egy olyan idősík lép be, ami már párhuzamos világokon alapszik. 

 

Itt hozzá kell tennem, hogy a CERN mókolgat a párhuzamos univerzumokba való átlépésen, FÉREGLYUKAK, AZAZ IDŐ-ÁTJÁRÓK MEGNYITÁSÁVAL 

FELFEDEZTEK VALAMIT, AMIT NEM KÍVÁNNAK NYILVÁNOSSÁGRA HOZNI. Megtalálták az átjárót az ismeretlen világokba, ahol számunkra is ISMERETLEN LÉNYEK ÉLNEK, AKIK ÁT FOGNAK LÉPNI A MI VILÁGUNKBA.. nem a jól ismert “angyalok”, “démonok”, azaz az Annunakik és az ősi istenek, titánok, akik nagyon is honosak ebben a Világegyetemben. Nem is a holt lelkek, akik úgyszintén, vagy az ősi inhumánus lények, a nem humanoid alakváltók és társaik. Nem is a szürkék, a kékek, a szíriuszi, plejádi, orioni, Alpha Centauri, Zéta reticuli és a többi féle fejlett idegen civilizációk, amelyek látogatják a Naprendszert… nem.. hanem olyan lények, amelyeket MI NEM ISMERÜNK, EGY OLYAN VILÁGEGYETEMBŐL, AHOL A MI VILÁGEGYETEMÜNK FIZIKAI, SPIRITUÁLIS ÉS EGYÉB TÖRVÉNYEI NEM ÉRVÉNYESEK..

 

A NASA fekete lyukakat tanulmányoz, és a NASA és a CERN együttműködik. A fekete lyukak működésének megismerésén túl bele is nyúlnak abba a MÉLYSÉGbe, ami ezekben a csodálatos és egyben rettenetes képződményekben van. Úgy gondolják, ott lelhető fel a legnagyobb antianyag állomány, hiszen a fekete lyuk elképzelhetetlenül nagy gravitációs vonzással bír. Mindent magába szippant és atomjaira bomlaszt szét, majd az atomokat is szétszedi, és antianyaggá alakítja az anyagot. Nos, ez az, ami úgy igazán érdekli a CERN-t és a NASA-t. Hogyan lehet az általunk ismert atomokból felépülő anyagot antianyaggá alakítani. Az antianyag ugyanis képes eltörölni az anyagot. Átírni a szerkezetét, és véglegesen átalakítani. Sötét anyagnak is nevezik, és sok tájékozatlan tévesen úgy véli, a világűr sötétsége is antianyag. 

 

Először is, a világűrben NINCSEN SÖTÉTSÉG. A NASA nagy nehezen és követelésre elénk dobott képein látható, hogy telis tele van fénnyel. Egész fényarzenállal. Nekem senki ne akarja bemagyarázni, hogy a világűr, amely tele van központi napokkal, melyek fényt bocsátanak ki az izzó magjuk miatt, és az izzó, több ezer celsius fokos felszínük miatt, a központi csillagok, melyek köré egész csillagrendszerek, bolygórendszerek épülnek, és mind elborítja őket az adott központi csillag fénye, hogy ez a világűr ez sötét.

Antianyaggal sincs TELE. A fekete lyukak tartalmazzák az antianyagot, oda sűrűsödik be a létezéssel ellentétes ellen-lét, amely olyan, mint amivel a CERN most játszik. Egy, a mi világunkkal ellentétes világ. 

Az antianyag óriási fegyvertény. 

Mondjuk legyünk igazán primitívek, mivel nem értünk a témához, én legalábbis nem vagyok atomfizikus, így a fantáziámra tudok hagyatkozni. 

Legyen egy antianyag-kilövő fegyver. /az Annunakiknak volt ilyen, és egy ehhez hasonlatos M.E. táblájuk is volt, amivel a földönkívüli támadók ellen védekeztek/. Ez az antianyag-kilövő fegyver működésbe lép gombnyomásra. Amikor az ellenség támad, kilövi az antianyagot, és az atomokra bomlasztja szét az ellenséget, sőt még az atomokon túl is, megszünteti a létezésüket. Olyannyira, hogy minden párhuzamos világban is, mert azt feltételezem, hogy az anyag-antianyag törvény, azaz valami vagy felépül anyagból, vagy nem, az más, párhuzamos világegyetemekben is érvényes. Az is lehet, hogy nem, és létezik “antianyag-univerzum”, ami a miénknek tökéletes ellentéte, és ez valószínű, mert mindennek megvan az ellentéte. 

 

Másodszor, a világűr bármely anyagából lehet antianyagot előállítani. Ezt már régóta feltalálták, és kísérleteznek vele.  Az antianyagnak piaca is van, mélyebb szinteken, mint a dark web, olyan hálózatokon, amelyek csakis az elithez tartoznak. Ott kereskednek vele, és bolygómegsemmisítő fegyverek is kidolgozás alatt vannak - sokak szerint már ki vannak dolgozva -, amelyekkel egy esetleges földönkívüli támadás esetén visszacsaphatunk. Írtam már nektek arról, hogy az elit a távoli jövőben űrháborúra készül. Ez egy tény, nem egy fantasy. Ez száz év múlva valóság lesz. 

 

Az antianyagon és a fekete lyukakon túl a föld mélyén, messze odalent, a talpad alatt, a földalatti rétegekben is van élet. Nem csak mikroorganizmusok, hanem egész földalatti városok. Odalent, a föld felszíne alatt. Olvastam egy cikket a minap, hogy az elit régóta készüle egy esetleges, a Nibiru okozta kataklizmára, hiszen a Nibiru közeledik. A cikk szerint a hidegháború volt a fedősztori, eközben kar-karöltve az ellenségeskedést eljátszó nagyhatalmak erre több mint hetven éve készülnek. 

Megépítették a földalatti bázisaikat, és teljes városokat odalent, még a Belső Föld lakóinak szintje felett egyébként, megépítették apokalipszis-biztos földalatti világukat azért, hogy ha a katasztrófa bekövetkezik, el tudjanak bújni, mivel a Föld körül még mindig ott van a karantén, nem nagy az esélye annak, hogy EBBEN A VALÓSÁGBAN el tudnának menekülni a Földről, és ezért is van szükség a párhuzamos világok nyitására, hiszen egy féregjáraton át a kiválasztottak el tudnak innen menni még időben. 

Ugyanis a Nibiru közeledése a Földhöz egy lassú folyamat. Sajnos úgy vannak az emberek programozva, sok sci-fi által, hogy mindenki azt hiszi, ez valami egy szempillantás alatt bekövetkező esemény lenne, de nem… ez egy sok évtizedes folyamat, ahogyan a Nibiru a Jupiter és Mars közötti aszteroidaöv előtt, a Jupiter felé eső részen áthalad. 

/Annak idején az Annunakik úgy oldották meg az aranytranszportot a Nibirura, hogy kivárták 3600 évente, mire a Nibiru eléri azt a pontot, ahol a legközelebb kerül a Földhöz, és akkor vitték át az aranyat, az aranyrudat is ők találták fel, hogy csökkentsék a szállítási mennyiséget, majd a rudakat a Nibirun újra szétporlasztották és szétszórták a légkörben/. 

A Nibiru tehát lassan közeledik a Földhöz, megérzéseim szerint a Jupiter után van már, de minden mozgás évekig tart, hiszen ennek az óriásbolygónak a pályája egy hatalmas ellipszist ír le, és csak egy kis részén érinti a Naprendszert. 

A mozgása sokkal lassabb, mint a Földé, ezért ne képzeljetek el olyan “gyors” mozgást, mint a mi Földünké, amely 365-367 nap alatt kerüli meg a Napot. 

A lassú folyamat hatásai már érezhetőek, és az elit két dologtól tart. Az egyik az, hogy a Nibiru világméretű kataklizmát okoz, a dátumot titkolják, de nekem leküldték az istenek, és elmondom nektek: 2135. 

A másik dolog amitől tart az elit, az a Nibiru annunakijainak Föld elleni, összehangolt támadása, hogy visszaszerezzék a hatalmat, és én ezt tartom valószínűbbnek. Már csak azért is, mert az istenek azt mondják a tréningeken, hogy a Nibiru nem fog kataklizmát okozni. 

 A hidegháború alatt, és óta - vagyis a hidegháború még mindig tart - a háttérhatalmi elit megbízásából komoly cégek, sok milliárdból fegyvereket fejlesztettek ki, amennyiben a Nibiru annunakijai megtámadnának minket, hogy a Földet újra megkapják. 

Itt hozzátenném, hogy az Annunakik továbbra is két ellentétes táborra vannak osztva. Az Enlil ágra és az Enki ágra, és a kettő nem ugyanazt akarja tenni a Földdel, ha a hatalmat visszaszerzik. 

Erre nagyon nagy az esély. Mivel az Annunakik is fejlődtek az elmúlt ezredévek során. 

Nem biztos, hogy ezt úgy kell venned, hogy egy tragédia. Azok jönnének vissza ide, akik alapították a civilizációnkat, és akik megtanítottak minket mindenre. 

Akik a kezünkbe adták a célt és az eszközt is. 

Akik megmutatták a nagy rejtélyeket, pontosan azokat, amiket most titkolnak előlünk.

Mondok én neked valami nagyon érdekeset, amire fel fogod vonni a szemöldöködet: a spirituális fejlődésedben az összes angyalos, démonos és egyéb istenes dolog mind az ANNUNAKIKRÓL szól. Arról, hogyan kapcsolódsz vissza hozzájuk, valamint az Annunakik elődeiről, a titánokról és az ősi nagy istenekről.

 

Arról, hogy az a nagy űrháború, ami közeleg időben és térben, azt ki fogja megnyerni. Melyik fél. Az Enlil, és akkor mindennél sötétebb álom borul a Földre, sőt, inkább rémálom /ha hiszed, ha nem, a Jelenések könyvében az Antikrisztus metaforáját tudnám ide sorolni, és az úgynevezett Sátán alakját, hozzátéve, hogy ezek nem léteznek/, vagy a felszabadulás az az Egység-es élet, a szakrális világ, ha Enki.

 

A te utad az nem csak arról szól, hogy neked jó legyen. 

Arról is, hogy a világnak jó legyen, és bármily lehangoló is, nem most, hanem majd akkor, azon a dátumon, amit előre jeleztem. 2130. 

Ott sok minden történhet.

Jön az igen nagy Bennu aszteroida, amelynek elhárításán most is dolgozik a NASA. Jöhet addigra világméretű katasztrófa a Föld állandó zsigerelése miatt.

Jöhet nukleáris háború is, bár erre igen kevés az esély, pontosan azért lebegteti a közmédia a legvalószínütlenebb forgatókönyvet.

Jöhet Földanya válasza is, jöhet az emberiség válasza is az elit felé. Jöhet a káosz és az anarchia, majd az elit elüdözése innen, amire szintén nagy az esély, mert az a szabad akarat-visszaszerzési folyamat, ami elindult, már nem visszafordítható. 

Sok a lehetséges forgatókönyv, mert az emberiség egy része elkezdte a kezébe venni a Sorsot, és nem csak a sajátját, hanem az igazán tökösek és felébredettek a világét is, akik már eldobták azokat a megvezetéseket, hogy mi nem tehetünk itt semmit. 

Tudjuk, hogy tehetünk. 

Sokan vagyunk valaha volt Annunakik reinkarnációi. 

 

Egy másik cikket is olvastam a minap, ami arról szólt, hogy a zéró időszámítási pont előtt rendszeresen érte a Földet egy-egy világméretű kataklizma. A kataklizmák mindig a Nibiru földközeli helyzetében következtek be, tehát 3600 évente. 

Nyilván az Annunakik kora előtt egy másik emberi civilizáció is megszenvedte ugyanezt, és ez azelőtti is, a teljes kihalásból pedig eleddig, a Föld létezése óta, öt jutott ki. 

Feltűnt az a tény, hogy a zéró időszámítási ponttól elindult egy alku, amit Enlil kötött azért, hogy ezt a világot már ne pusztítsa el semmi. Az Annunakik is kötöttek egy ilyen alkut még az atomcsapás után, i.e. 4.000 körül, de ennek dacára érték a Földet rendszeresen kisebb és nagyobb kataklizmák is. 

A mátrix egyértelműen arról szól, hogy egyfajta mozdulatlanságban tartja ezt a világot, egyfajta mesterséges Édenben… nem véletlen a Mátrix alkotóitól a gondolat, hogy kapszulákban altatnak minket, és elfedik a már rég elpusztult Föld kietlen valóságát… Természetesen én ezzel nem azt mondom, hogy ez így van, de tekintve a tudatot, ahol a tudat, ott a valóságérzékelés, akár még ez is lehetséges, vagy, tekintve az Avatar Projektet - a tudatok feltöltése egy mesterséges, virtuális valóságba anélkül, hogy a tudatok tudnák, hogy a testük vagy nem él már, vagy egy kapszulában van - inkább majd meg fog történni.. de csak akkor, hogy ha az Enlil féle Annunaki csapat elfoglalja a Földet, vagy akkor, ha az aszteroida forgatókönyv, az atomháború forgatókönyv vagy a teljes világot érintő pusztulás megtörténik. 

Ha 3600 évet számolunk, azt azért nem tudjuk a zéró időszámítási ponttól számolni, mert az egy mesterséges számadat, egy adott pontja a lineáris időnek, ami nem egzakt, hanem kitalált. Tehát nem tudhatod, hogy valójában hányadik év telt el a Nibiru utolsó látogatása óta. 

Nyilvánvaló, hogy ha 2130-ban következik be egy nagyobb, világot rengető esemény, akkor i.e. 1470-től indult az új Nibiru időszámítás, tehát a kataklizmákat onnantól, mint pl azt, amelyik i.e. 440 körül volt, nem a Nibiru okozta.

A kataklizmák folyamatosan átrendezhették az energiákat és felboríthatták őket. Azt a szakrális rendet, amit az Annunakik felépítettek, ezek az események újra és újra ledönthették, ezért nem sikerült fenntartani az Annunaki világot. Ma már csak romos építmények őrzik annak a világnak az emlékét, amit itt felépítettek.

 

A jövőben egy vegyes világ következik, ahol a szakrális energiákat és építkezési módot ötvözik majd a modern technikával, és stabil lábakra helyezik, hogy évszázezredekig működőképes legyen. 

A mátrix a maga állítólagosan 2022 évével - többször lett újraindítva, így a fenti dátumnál az i.e. 1470-től induló 3600 év sem egzakt, mégpedig azért nem, mert többszörösen is eltelhetett azóta 3600 év, csak éppen abban a MESTERSÉGES IDŐBEN, amiben mi létezünk, ezt a többszörös újraindítást nem érzékeljük. A Galilea könyvemben is kifejtettem, hogy az újraindítások azért kellettek, hogy mindig a megsemmisülés előtt állítsák meg a káoszt, és mielőtt bekövetkezne egy újabb kataklizma, a Föld hamis mátrix idejét újraindítva, bent tartsák az emberiséget egy hamis téridőben. Ez az, amiben mi is élünk.

Nem tudhatod, hogy mi történik egy valóságos, párhuzamosságon alapuló téridőben, de mivel 2022.12.31. a hamis idő vége, úgy sejtem, ezt hamarosan megtudjuk, és a Mélység-Éden tréning pontosan erről szól. Arról a mélységről, amit nem engednek nekünk láttatni, és amiben a szabadságunk kulcsa van, kifelé ebből a mesterséges Édenből…

 

Látszaton alapuló földi létezésünk során a felszínen lebegünk. Alattunk a mélységben felfedezetlen titkok vannak, eltussolt igazságok és elfedett tények tengere. Ahhoz, hogy alámerüljünk, el kell hagyjuk a bizontságos felszínt, a megszokottat, azt, ami sohasem tett boldoggá, pusztán látszólag tartott egy biztonságos LEBEGÉSBEN. 

Valamiben, amihez nem kell mélyre menni, amihez nem kell betekinteni oda, ahol a saját mélységeid vannak és azon túl, túl az INFERNO-n.

Az egyház, sőt, a legtöbb vallás megszab egy HATÁRT, amin túl nem mehetsz. A katolikus vallásban ez a POKOL, az INFERNO, ami voltaképpen az alvilág, vagyis a mély tudatalatti, ami odalent, a mélységben összeér a mélylélekkel.

 

Mi is az, hogy “mélylélek”, meg “mély tudat”? Az a tartomány benned, amibe az INFERNO a bejárat, a HATÁR, amit minden vallás megszab neked. A hely, ahová kerülsz, ha “rossz leszel”... elképesztő manipuláció az emberiség felé, mi több, félrevezetés. 

Az Inferno után, ahol a saját magad elől is elrejtett titkaidat őrzöd, a mélylélek és a mély tudat őrzi az igazi kulcsokat. 

Kicsit olyan, mintha át kellene menni egyfajta igen kemény próbasorozaton, vajon bele mersz-e nézni a “Pokol”-ba, oda, ahol a saját eltitkolt félelemeidet őrzöd, és amelyeket ha felszabadítasz, te is szabad leszel… majd ha már igen, továbbléphetsz, a MÉLYSÉGbe, oda, ahova kevés ember jut el…

 

Minden tudás, minden titok, minden elfedett történelmi tény ott van BENNED,  Mélységben.. a mélyben, elfeledve, évezredek porával letakarva. Meg kell találnod, és be kell töltened a tudatodba azért, hogy innentől kiigazodj a valóságban, hogy lásd az összefüggéseket, hogy jó döntéseket tudj hozni, hogy ne borítson meg az az eseménysorozat, ami a világban most következik majd és nem lesz egy fáklyásmenet. 

 

Mintha egy felfedezőúton lennénk, úgy, mint a régi nagy kalandorok, akik felfedezték az Északnyugati átjárót, és el mertek menni az Északi sarkra és a Déli sarkra.. 

Képzeld csak el a te mélységedet, mint egy ősi szentélyt, több évezredes helyet, ahol pókhálók által fedett boltív vezet át egy eltitkolt földalatti barlangrendszerbe. 

 

Őrök állnak a bejáratnál, hatalmas istenek, sokkal nagyobbak, mint elképzelni tudnád. Azért őrzik a bejáratot, hogy csak akkor léphess be, ha felkészültél rá. Addig ugyanis elveszel az útvesztőjében annak, amit a materiális világ mutat neked. Amiben nincsenek mélységek, se magasságok, csupán egy szűk szegmens, amiben mozoghatsz.

Ha túlhaladsz az INFERNO-n, már magad mögött hagytad. Ha a két istenséghez lépsz, akiket az egyiptomiak is megjelenítettek, Seth és Horus néven, akkor belépsz abba a tartományba, ami a mély tudatban az emberi létezésen túl van…ami eltörölteti veled a földi létezés rabláncait, ami segít túllátni a látszaton alapuló fizikai síkon… egy világ, ami sokkal inkább valóságos, mint az, amiben élünk. 

A maga isteneivel, és azzal a különös úttal, amit onnantól bejárunk. 

Mi pedig most lépünk rá erre az útra. 

 

Horus és Seth olyan ősi forrásenergia, amit az Annunakik kora előtt jóval, már megjelenítettek az emberek. Az élet és a halál uraként Seth, a bölcsesség és a tudás uraként Horus.

Mi lehetne nagyobb bölcsesség, mint túllátni a földi létezés határain? A halál fogalmát itt nem szabad hagyományosan értelmezni. 

Minden ősi istenség és titán az Annunakik előtt is létezett, és utánuk is létezni fog. 

Azonban mi még határozottan az ANNUNAKIK KORÁT éljük, csak éppen annak a világnak a folytatását, amit ők maguk mögött hagytak itt nekünk. Folytatjuk, amit ők elkezdtek, de az emberiség útja már kezd egy olyan vágányra kanyarodni, amit ők, ősi teremtőink, messze nem terveztek. Egy teljesen természetellenes világ, amiben régóta nem érvényesülnek az Annunakik szabályai. 

Az emberiség magára maradt egy örökséggel, amivel nem tud mit kezdeni, így szőnyeg alá söpörte, és évezredek óta tartó vehemens tagadásával azt állítja, a mi civilizációnk alapjait a mi emberi őseink építették fel. Olyan gigantikus építményeket, és a világűrből is látható titokzatos vonalakat, kőköröket, föld alatti lejáratokat, Belső Földbe vezető hatalmas barlangrendszereket, amelyeket emberkéz abban az időben egymagában, sőt még segítséggel sem tudott volna létrehozni. 

 

Ősi szertartások és rítusok tarkítják a történelmünket, meghatározzák a szokásainkat, és a babonáinkat. Pl a koccintás arról szól, hogy felhívod a figyelmet az istenekre, és behívod őket, megkínálod őket. Ezért mondjuk mi magyarok, hogy isten-isten… mert meghívjuk őket, pont úgy, mint régen… nem csak az Annunakikat, enni és inni, hanem az előttük lévő ősi isteneket, akik a sok millió évre nyúló régmúltban jártak a Földön. 

Minden ősi rítus el van titkolva és fekete mágiának van beállítva. Minden ősi szertartás minden feljegyzése, melyek fontosak lennének az emberiségnek, a Vatikán föld alatti levéltárában pihen. Nem abban, amit a nyilvánosság is megtekinthet, még csak nem is abban, amit csak beavattotak nézhetnek meg, hanem ott, ahova még a legmagasabb rangú vatikáni papok is csak ritkán tehetik be a lábukat. 

Félve nyúlnak a féltve őrzött ősi kincsekhez, kéziratokhoz, ábrákhoz, szertartások pontos leírásaihoz, amelyekkel az ősi isteneket és titánokat meg lehet idézni. Minden rítust és mágiát évezredekre betiltottak, és mind a mai napig csak kevesen mernek nyúlni valami igazán komoly rítushoz, mert mindenhez félelmet kapcsolnak és a lehető legrosszabbat feltételezik róla.

 

Márpedig ezek a rítusok kellenek az emberiségnek, hogy visszanyerje az erejét. Nem elég leülni és gyertyával mantrázni. 

A varázskörök is már csak halovány lenyomatai annak, ahogyan valójában kinézett egy ősi rítus, és a mai kor fekete mágusai ugyan még őrzik némelyiket, de már ők sem tudják belevinni az erőt… azt az erőt, ami valóban pusztít avagy épít. Amit bele tudnak vinni, azt eladják jó pénzért. 

Ez nem mágia és nem rítus, hanem ősi szertartások lenyomataival való végzetes visszaélés. 

 

Ezeket a rítusokat tisztelni kell, az erejükkel behívni azt az erőt, amire az emberiségnek most a legnagyobb szüksége van. 

 

A mélységben, a két kapuőr vizsgáztat. Ezek a próbák NEM ÉRTED vannak. Nem minden próba érted van, és nem minden téged tükröz. 

Kukázd ki ezeket a mindent megmagyarázó, mindent könnyen kiértékelő - túl könnyen, és ezzel el is van rendezve, nem kell igazán RÁLÁTNI az illetőre -, spirituális frázisokat.

TEHÁT MÉG EGYSZER, CSAK HOGY RÖGZÜLJÖN.

NEM MINDEN PRÓBA ÉRTED VAN, NEM MINDEN PRÓBA RÓLAD SZÓL, ÉS NEM MINDEN TÜKÖR. 

 

A próbák, aminek Seth és Horus a mélységben alávet, inkább szólnak a világról, mint rólad. Mert a valódi világot rejti a mélység, ahol bepillantást kapsz a valóságba. 

A próba arról szól, hogy mennyire vagy kész a teljes igazság elfogadására. Mennyire vagy felkészülve arra, hogy ténylegesen minden de minden, amit itt, a mátrixban, valaha láttál, tanultál, tanítottak neked, mondtak a valóságról, a történelemről, az emberiségről, arról az alapról, amire épült a mostani világunk, minden hamis, minden hazugság, semmi nem igaz belőle. Egy kreált valóság, egy kényelmes illúzió, amiben élünk, nap mint nap. 

 

A föld alatt és a föld felett, még a műholdakon is túl, minden tényről hazudnak nekünk. Úgy alakítják az életünket, hogy azt higgyük el, amit ők mondanak, amit ők állítanak, nagyon meggyőzően, évezredek óta. 

 

Amikor belépsz a Mélység kapuján, túl az Inferno-n, abba a valóságba lépsz, ahol már minden egyértelmű. Hatalmasra épített folyosó tárul eléd, a mennyezet a homályba vész, és a folyosó vége is. Mintha időn és téren kívül lennél, és valahol talán igen. A folyosó falain sokféle véset, képek, megdöbbentő bizonyítékok arra, amit olyannyira tagad a világ: hogy az embert egy földönkívüli faj teremtette, és ez a faj a zéró időszámítási pontnál elhagyta a Földet, onnantól pedig Enlil időszámítása indult el, és bármily fájdalmas ez, ennek a nullának az időszámításban semmi köze Jézushoz. 

A Jézus - mese kiválóan elfedte a nem szép igazságot. 

Ahogy haladsz tovább, egyéb érdekességeket is látsz. Többszörös kataklizmát, amely eltörölte a civilizációkat, egymás után, több ezer évente egy. Hatalmas szupercivilizációk hulltak szét, és hevernek a bizonyítékaik mélyen a föld alatt. Az Annunakik kora előtt is, újra és újra megtörtént a pusztulás.  Néhány ezer évre mindig felvirágzott az emberiség, vagy annak elődje, és itt ne fejletlen, makogó félmajmokra gondolj, majd újra elpusztult minden. 

Ez az ismétlődő kataklizma az, amiről a kulcsok a mélység elején vannak.. mert beljebb még nagyobb titkok várnak.. 

Azért nem tudom, mik ezek, mert túl azon, amit már mindenki ismer, mint a Belső Föld, a földalatti társadalom, a CERN és a NASA titkai, a fekete lyuk nyitogatása, az antianyag, van odalent valami, ami arra vár, hogy az emberiség felfedezze, egy igen nagy titok, és mi elindulunk megkeresni ezt… ez egy többrészes tréningsorozat első része lesz, és nagyon fogjátok élvezni :)

 

Ezenkívül foglalkozunk a szokásos dolgokkal, amik a materiális síkotokat érintik, mint az elkövetkezendő időszak STABILITÁSÁNAK MEGTEREMTÉSE BŐSÉGBEN ÉS PÁRKAPCSOLATBAN, EGYLÉLEK PÁROK, ÉS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE, TENGERNYI IZGALMAS AKCIÓ ÉS FELADAT, ÉS TÖBB BEAVATÁS IS VÁR TITEKET EZEN A CSODÁLATOS TRÉNINGEN, AMI EGYSZERRE LESZ MÉLY, TITOKZATOS ÉS FELKAVARÓ, EGYSZERRE PEDIG FELEMELŐ, IZGALMAS ÉS MOZGALMAS.

 

Mindenkit várok szeretettel, régieket, újakat is, bárki be tud kapcsolódni, tegyetek magatokért, valódi energiákkal, ne pedig fényes spirituális frázisokat puffogtatót semmitmondó meditációkkal, tegyetek magatokért, hogy az elkövetkezendő éveket jól bírjátok, és a kihívásokat jól teljesítsétek, fogadjátok az ősi isteneket és az Annunakikat, ismerjétek meg a világunk elhazudott titkait, és ne csak megismerjétek, hanem velem együtt kezdjünk is ezzel valamit, tegyetek a világért, mert a világnak szüksége van rátok.



A TRÉNING TÉMÁI:

  • Kataklizmák oka és Enlil alkuja 

  • Mátrix téridő-módosítások és kataklizmák összefüggése - megoldási kulcsok egy olyan világra, ahol nem szükséges egy mesterséges mátrix ezek elkerülésére

  • Mesterséges Éden - a mátrix energiáinak felismerése, az életed és szabadságod megoldási kulcsai - FONTOS RÉSZ A TRÉNINGEN

  • A MÉLYSÉG - túl az Inferno-n - A kapu őrzői - a nagy próba - elindulunk a Mélységbe, titkok, rejtélyek és elfeledett tények, RENDKÍVÜL IZGALMAS RÉSZ, SOK FELADATTAL ÉS AKCIÓVAL

  • HORUS ÉS SETH FELAVATÁS A MÉLYSÉGRE

  • EGY ŐSI MÁGIKUS RÍTUS AZ IGAZÁN KOMOLY MÁGIÁBÓL A FÖLD FELEMELÉSÉRE A MÁTRIX MATERIÁLIS SÍKJÁRÓL

  • EGYLÉLEK MÉLYSÉG BEAVATÁS - az Egylélek Párok mélylélek és mélytudati energiáinak felszínre hozása és a fizikai síkra rögzítése - illúzió helyett valóság

  • Antianyag - fekete lyukak és féreglyukak - a Földhöz tartozó féregjáratok

  • NASA - CERN: AZ ISMERETLEN VILÁG KAPUJA NYITVA - megnézzük, mi vár ránk, ha onnan ide átjön bármi, és mi jön át, mikor jön át, mit titkolnak még el előlünk

  • STABILITÁS ÉS BŐSÉG TEREMTÉS

  • PÁRKAPCSOLAT TEREMTÉS

  • AKTIVITÁS, ODAADÁS, KITARTÁS ERŐSÍTÉSE

  • MENTÁLIS ERŐSÍTÉS ÉS LÉLEK ERŐSÍTÉS

  • MÉLYLÉLEK ÉS MÉLYTUDAT

  • MARDUK BEAVATÁSA A MÉLYSÉGBEN - BÖLCSESSÉG ÉS TUDATOSSÁG AZ ISMERETLEN TEREPEN - nincs minta rá a Földön, mi hozzuk fel

  • LUCIFER BEAVATÁSA A MÉLYSÉGBEN - a Mélység tudásának LETÖLTÉSE és ÉRVÉNYESÍTÉSE

  • Jupiter felavatás - Jupiter-Plútó-Szaturnusz egzakt - erő, bőség, mágia és sorsfordítás - a mágia újabb felavatási szintje

  • és végezetül egy csodálatos nullpont energia beavatás a képességek használatára a mindennapi életedben.

Sűrű program, csodák és Erő.

Ne hagyjátok ki :) 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING

ÉDEN 

MÉLYSÉG - TÚL AZ INFERNO-N

 

2022. szeptember 4. vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó

 

ui: Köszönöm azoknak, akik információikkal a héten, a chaten, hozzátettek a vasárnapi tréning témáihoz, és utat mutattak nekem. 

 

Szólj hozzá