2022. sze 08.

BÖRTÖNCELLA - BÖRTÖNBOLYGÓ

írta: Eszter 777
BÖRTÖNCELLA - BÖRTÖNBOLYGÓ

BÖRTÖNCELLA

 

Nem leszek túl népszerű azzal, amit most olvasni fogsz tőlem.  Továbbra sem fogom támogatni az illúziókat, és a félrevezető médiumi csatornázások tömkelegét, amelyek mind egy árnyvilágból, egy hamis mátrix-asztrálról jönnek, ahol azt mondanak ezeknek a médiumoknak, amit azok hallani akarnak.

Például, hogy mindannyian meg leszünk mentve, minden a legjobb úton halad, az Intergalaktikus Föderáció úton van hozzánk - jó régóta egyébként.. :)) -, hogy a felszabadítás megtörtént, a “sötét erők”eltörlése a Földön folyamatban van és a többi baromság, aminek a nagy igazsághoz, ami ennél sokkal durvább, az égvilágon semmi köze. 

Azt szeretném, ha te felébrednél. A spirituális világ számtalan dogmájából és félrevezető hitrendszeréből. Velem együtt, mert még én sem jöttem ki belőle teljesen.

 

Amikor sok évvel ezelőtt elkezdtem ezt az egészet, aktívan, és dolgoztam benne, nem csak kívülről szemlélgettem, vagy néha kiraktam a Tarot kártyát a motorháztetőn - szóval tíz évvel ezelőtt még én is vakon követtem a spirituális hitrendszereket. 

MAGYARÁZATOT KERESTEM ARRA, HOGY MIÉRT JÖTTEM ERRE A FÖLDRE.

HOGY KI VAGYOK ÉS MIT KÉPVISELEK, MI A DOLGOM.

KELLETT AZ ÚTVESZTŐBEN A KAPASZKODÓ, MÉG HA HAMIS IS VOLT. 

Kellettek olyan vezérfonalak, mint karma, előző életek és jelen életek blokkjai, inkarnációs körforgás, angyalok és miegymás.

Másképp sem én sem te, sem senki NEM TUD NEKIINDULNI.

 

Valami kell, ami ahhoz a hitrendszerhez kapcsolódik, amiben akkor vagy, amikor útra kelsz a nagy utazáson.

Egy híd, ami az akkori tudatossági szinten átvezet a mátrix materiális káoszából a valóság első kapujához. Ahhoz, hogy nem csak a test létezik és nem csak a fizikai sík.

Jóllehet, hogy én tudtam, persze, hogy tudtam ezeket. De próbáltam a mátrixban létezni, és felvenni azt a viselkedésformát, amit a többiek. Nem ment. Ugyanúgy kilógtam a sorból, mint te.

 

Az alábbi írásommal nem kívánok senkit lejáratni. Nem szeretném, ha elfordulnátok más tanítóktól azért, mert tőlem azt olvasátok, hogy amit mondanak, az nem állja meg a helyét.

PUSZTÁN ANNYIT SZERETNÉK, HOGY FELÉBREDJTEK. HOGY FELISMERJÉTEK ENNEK A SPIRITUÁLIS MÁTRIXNAK A HAMISSÁGÁT, ÉS MÁSKÉPP ÉRTELMEZZÉTEK EZENTÚL A HALLOTTAKAT. 

 

Én is végigfutottam ezeket a köröket tíz év alatt. Én is mondtam ilyeneket, és hasonlókat. Én is kapaszkodtam a spirituális dogmákba, mint útvezetőkbe, mindaddig, amíg rájöttem, hogy az igazság az messze van ettől, és ezek a hitrendszerek nem visznek előre sem engem, sem azokat, akiknek segítek. 

Utána változtattam. 2017-ben. Gyökeresen. Azóta pedig ezen az úton megyek, és szeretném, ha te is velem tartanál. 

Félelem nélkül. 

Üdvözöllek a FÖLDÖN….

Ideje felébredni a teljes valóságra. 

Nagyon sok tanító igazságkereső is egyben, hozzám hasonlóan, és az igazság ösvényét járva az IGAZSÁGOT adják át, nem a jól hangzó dogmatikus mondatokat, amikkel mindent meg lehet magyarázni. Azt látom, ohgy az embereknek nem elég már a spirituális hitrendszerek mentén átadott tanítás. Szükség van AZ IGAZSÁGRA. 

BÁRMI IS AZ.

 

Olvastam egy felkavaró írást, mondhatni inkább könyv-terjedelmű írást.

Mások is olvasták, nem mai gyerek már ez a könyv.

Én valahogy úgy látom át, hogy fel is fogom, ez egy börtön, itt a Földön.

Tetszik, nem tetszik, ez van. Nem tudom, már nagyon régóta nem, csillivilli fényoldalas módon értelmezni a valóságot, mert a hamis fényoldal nekem nem igazolt semmit.

Ami igazolt, az az állítólagos “sötét oldal”, ami messze nem sötét, sokkal inkább IGAZ. 

Ott aztán tényleg az igazat látod, ha el tudod engedni a globális, évezredes parasztvakítást. 

A sötét oldalon, úgymond, megtanultam SZABAD LENNI. Nehéz sötétnek nevezni azt, ami nem az… ami inkább felszabadító, felemelő és csodálatosan felkavaró tud lenni. Ami inkább adja a szenvedésekből és önbüntető körökből, időhurkokból való felszabadulást azzal, hogy belenézel a valóság tükrébe.. mint lenyomna vagy használna. 

Csodálatos élmény egyébként. Még én sem vagyok a végén, de igyekszem. Talán sosem lehet a végére érni, de ez nem is baj. 

 

A cikk lényege egy földönkívüli szemszögéből a mi mátrixunk.

Olyan dolgok vannak benne, amiket én is látok már régóta, és olyanok is, amikkel még én sem mertem eddig szembenézni, pedig tudtam. 

Néhány éve már én is pedzegettem, hogy ez itt egy börtönbolygó. A rácsok pedig láthatatlanok. A tudattal lehet feltörni. A börtönbolygón egy mátrix játsza az illúziók filmjét, évezredek óta, sőt…

 

Sokkal régebb óta. Mondjunk inkább egészen nyugodtan akár évmilliárdokat.

Corey Goode azt mondja - tudjátok, ő az a pasas, aki kiadta a NASA titkos kutatásait -, az EGÉSZ NAPRENDSZERBEN fellehető, sőt, a Naprendszeren kívül is, egyfajta tipikus szakrális romok együttese. 

Piramisok, obeliszkek és kőkörök. 

 

Gigantikus építmények, amelyekre ha ránézel, látod, hogy nem embernek való magassághoz építették őket. Ilyen a Földön is sok van. Évszázadok óta régészek és tudósok adta valódi magyarázat nélkül, hitegetésekkel és oltári nagy hazugságokkal megmagyarázva. Goode szerint a NASA kiderítette - merthogy messze nem csak a Naprendszerben kutat és mozog ugyebár -, hogy a Naprendszerben, és a Naprendszer körül legalább 86 csillagrendszerben  zömében kétmilliárd éves romok vannak, ebből az építkezési formából. 

A piramisokat szerte az űrben azért építették, hogy fenntartsák azt a gigantikus védőrácsot, amivel a szakrális tudati börtönt fenntartják… a szakrális erővonalak, amelyeket látni szoktunk megdöbbentő módon nem a szabadságunkért vannak ott, hanem a börtön rácsait erősítik velük… amikor dolgozunk az erővonalakkal, akkor FELTÖRJÜK őket, nem erősítjük. Erre jöttem rá, és ez ledöbbentett. 

HÁROM OLYAN FORMA VAN AZ ŰRBEN, KÖRÜLÖTTÜNK IS, AMI A SZAKRÁLIS BÖRTÖNT FENNTARTJA, ÉS A NAPRENDSZERT, VALAMINT 86 CSILLAGRENDSZERT VESZ KÖRBE MÉG KÖRÜLÖTTÜNK: PIRAMIS, OBELISZK, KŐKÖRÖK…

 

A NASA kutatói, mivel semmit sem tudnak ezek építőiről, ősi építő fajnak hívja az alkotókat. Az ősi építő fajról nyilván sejted, hogy jóval az annunakik előtt jártak itt.  Egy Régi Birodalom tagjai voltak, és a Naprendszer most egy roncstemető. A Mars erre az a példa, amit még el tudsz képzelni, és amiről kiszivárogtak képek, amiket a NASA nem akart közölni velünk. Elhagyott rompiramisok, romvárosok, az arc a Marson és a többi. 

Azonban a Naprendszer távoli és be nem vallott bolygóin is sok ilyen rom van. Hatalmas civilizáció lehetett… Benne volt a Szíriusz rendszer, az Orion rendszer és a Plejádok rendszer is.. benne volt az Alpha Centauri civilizációja, az Aldebaran, és az Androméda-galaxis is. 

Olyan hatalmas társadalom lehetett, ami csakis kemény hierarchia mentén működhetett, mert összetartani egy ekkora birodalmat, oda katonák és RABSZOLGÁK kellettek. 

Sok katona és sok rabszolga.

Kevés vezetővel. Pont, mint nálunk. 

Ez volt a RÉGI BIRODALOM, amit egy olyan vezetőgárda irányított, ami ekkora birodalmat egyértelműen csakis rabszolgasággal tudott kézben tartani. A hierarchia szent volt és sérthetetlen, és aki megszegte, azt száműzték.

A Földön kívül sok más börtönbolygó is van. 

 

A tudati lefolytásunk nem csak azért van, hogy rabszolgák maradjunk a háttérhatalmi elit számára, mert ne feledd, hogy ők is rabszolgák, hanem azért, hogy soha ne tudjunk kijutni a mátrix börtönéből, amit a Földön létrehoztak. Többször utaltam már rá, hogy nem a jelenlegi háttérhatalom hozott itt létre először mátrixot, azaz tudati elnyomáson alapuló, az emlékek elvételével és a képességek blokkolásával fenntartott rendszert. 

A tudat mellett a lelkeket is becsapják. 

Az, amit olvastam, közismert, és sok kézen forog. Már aki képes rá, hogy végigolvassa, mert igencsak kemény gondolatébresztő hatása van.

A lelkek inkarnációs folyamatáról tudsz “valamit”, amit valószínűleg szentül hiszel.

Nagyjából összefoglalom.  KIHANGSÚLYOZNÁM, HOGY AZ ALÁBBIAK MINDEN SZAVA MERŐ HAZUGSÁG. 

 

Azt gondolod, hogy SAJÁT AKARATODBÓL inkarnálódsz a Földre. 

A köztes létben, két inkarnáció között, valamiféle angyali lényekkel eldumcsizva, az Akashát nézegetve, eldöntöd, hogy mit fogsz ebben az életedben végigcsinálni. Ennek megfelelően előre elhatározod a próbáidat, a szenvedéseidet és azokat az embereket is látod a köztes létben, akikkel találkozni fogsz. 

 

Te választasz családot, anyát, apát és testvéreket.

Te választasz országot, és körülményeket. 

A családi tanulnivalókat is te választod. 

/beleértve a molesztálást, a bántalmazást, lelkileg, mentálisan és fizikailag, az éhezést és a nyomort is…/

 

Te választod meg, hogy a másik feleddel ebben az életben mit fogtok elérni.

Te választasz küldetést. 

Te döntöd el, hogy kit, mit képviselsz idelenn, kinek az avatarja vagy, milyen istenségnek és forrásenergiának illetve archetípusnak.

Idelent ennél fogva minden érted történik és minden rólad szól. 

Mindenki tükröz neked, és neked abból tanulni kell.

 

A karmáidat is magaddal hozod, és amit előző életedben elcsesztél, most helyre kell hoznod.

Az átkokat, esküket és fogadalmakat is magaddal hozod, hogy tovább szenvedj bennük - edd meg amit főztél alapon.

 

MINDENFÉLE ANGYALKÁK ÉS FÉNYLÉNYEK ÉRTED VANNAK ITT, ÉS TE AZÉRT JÖTTÉL IDE, HOGY MEGVÁLTSD A VILÁGOT CSAKIS A FÉNNYEL ÉS A HANGZATOSAN CSENGŐ SZERETET, FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG ÉS EGYÉB SZAVAKKAL. Csakis azért vagyok ennyire cinikus, mert ezeket a frázisokat mindenki hangoztatja, de nagyon kevesen csinálják.

 

A hibás programjaidról mind te tehetsz. 

Ha valami történik veled, az belőled indul ki. Ja, és hozzád tér vissza. Természetesen. 

Hiszen itt minden rólad szól… 

 

Van egy Isten, akinek meg kell felelned. Ha hűen imádkozol hozzá, ő ha meghalsz, a mennybe segít, ha rossz leszel, a Pokolba, és a “Sátánt” fogod nézegetni örök időkig égve a pokol tüzében. 

 

A szentek már mind felemelkedett mesterek, és neked is el kell érni ezt az állapotot. 

Minél több bűnt követsz el, annál többet fogsz szenvedni még ebben az életedben, és a következőben is.

 

Rajtad múlik, hogy mit érsz itt el, ebben az életedben.

 

NOS, MOST AKKOR A KIÁBRÁNDÍTÓ VALÓSÁG. 

Az én értelmezésemben és élettapasztalatom, valamint spirituális tapasztalataim alapján. 

 

NEM TE DÖNTÖD EL, HOGY A FÖLDRE INKARNÁLÓDSZ. ESZED ÁGÁBAN SINCS IDEJÖNNI, EGY 3 D LÉTBE, ÉS BEKÖTVE LENNI A MÁTRIX BÖRTÖNÉBEN. 

 

Nem te választasz családot, általában a lehető legdiszfunkcionálisabb, bántalmazó, esetleg nyomorgó közegbe kerülsz be, ahol semmi sem rólad szól, éppen ellenkezőleg… arról szól, hogy már kisgyerekkorban alaposan megtörjék a lelkedet. 

Az apád és az anyád nem választott téged ki a lelkek közül, vagy akartak és vártak, vagy nem. Az, ahogyan viselkednek amikor te gyerek vagy, ha jól, ha rosszul, az sem rólad szól, hanem RÓLUK. 

 

Amennyiben jó családi háttérbe érkeztél, az sem azért van, mert előző életedben jó voltál.. hanem azért, mert nagyon fontos a te kényszerített inkarnációdat irányító erőknek, hogy testbe érkezz a Földre.. jobb nem jobb alapon nem döntenek. Konkrétan nem érdekli őket hogy neked itt jó legyen.. hanem ledobnak egy testbe, és kész. /azaz megfogansz./

A jó családi háttér esetén, ahol nem a szülőkről szól a gyereknevelés, hanem rólad, mázlid van. Azonban itt előfordulhat a másik véglet: az egódat fogják óriásira növelni, és amikor elérkezik a nagy ÉLET, és fel kell nőni, te még mindig gyerek vagy….és nem tudod felfogni, hogy nem rólad szól a világ.. és nem körülötted forog. Kegyetlen vagyok? Az. De legalább igaz. 

 

Van persze jó családi háttér is, ahol sem az egyik véglet, sem a másik véglet nem érvényesül. Őket másképp fogják szivatni a mátrixban. 

Kérdezd csak meg azokat az embereket, akik jó körülmények között, szerető családban nőttek fel, és igazi értékrendet tanítottak nekik. Az élet őket is megforgatja, csak nem a családdal, hanem mondjuk a szerelemmel vagy a munkával.

 

Nem te választod meg a testvéreidet, a rokonaidat és az életed szereplőinek JAVA RÉSZÉT sem. Ami átjön előző életekből, és “karmikus” kapcsolat, az azért jön át, mert sok fogadalom köti és sok előző életes házassági, rokoni szerzdődés, valamint rátok erőltetett karma, illetve EGY VALAMI JÖN MÉG ÁT, VALAMI, AMI FELÜLEMELKEDIK AZ ÖSSZES FÖLDI INKARNÁCIÓN, MERT SOKKAL MAGASABB RENDŰ ANNÁL. AZ EGYLÉLEK KAPCSOLÓDÁS. 

 

Ez azért jön át az összes földi életen, az ÖSSZESEN, amit ebben a börtönben töltesz, mert annyira erőteljes a kapcsolódás, hogy felülírja a mátrix börtönét is… és ez nagy szó. 

 

Nem te választod meg a körülményeidet. Nem pusztán TANULNIVALÓ miatt kapsz te itt nehezített körülményeket, és akadályokat, és az akadályokból nem mindig tanulni kell, hanem sok esetben ez már az ellehetetlenítés fogalma… és ez esetben le kell küzdeni, magadat nem bűnösnek, hibásnak titulálva, ahogyan azt a spirik olyan bőszen tudják az arcodba tolni…mert a jó öreg karmával mindent meg lehet magyarázni ugyebár.

 

Bármi rossz van az életedben, könnyen rá lehet tolni jól hangzó spirituális frázisokat, mint: “ez karma, és most törleszted.””ebből tanulnod kell.”” ez pusztán tükör.”

 

Nem te választod meg a küldetésedet… idelent a mátrixban semmiképp! Ezért tévedsz el a nagy labirintusban idelent, és csinálod amit mindenki más… pénzt keresel, hitelt veszel fel, férjhez mész/megnősülsz, gyereket csinálsz/szülsz, és szenvedsz. Nap mint nap. Mert kínoz valami odabent, hogy nem vagy szabad és elég hamar, negyvenes éveid magasságában rájössz, hogy NEM EZT AKARTAD AZ ÉLETTŐL. De arra választ nem kapsz, hogy ha nem ezt akartad, miért ezt kaptad? A válaszok újfent jól hangzó spirituális frázisok… és mátrix programok. “Mert nem merted megtenni ezt és ezt.” “Mert előző életedben hibákat követtél el, és pont ezt a lehetőséget eldobtad magadtól. “ “Mert tele vagy hibás családi programokkal.”

 

Nos. Ebből sok minden lehet igaz, de NEM PUSZTÁN EBBŐL ÁLL AZ IGAZSÁG… Ennél MÉLYEBBRE kell menni..

Ez NEM ELÉG IDE, EZ ÉDESKEVÉS. Ezzel nem oldódik meg senki élete. 

TAPASZTALAT. ÚGY TÍZ ÉV AKTÍV TANÁCSADÁS ÉS OLDÁS UTÁN, TÖBB EZER EMBERNEK. 

Egy hamis küldetést tolnak ide be, rád, a mátrixban. Mondjuk körbekerítik kellő körítéssel, akarom mondani, kerítéssel.:) 

Pl azzal, hogy a bolygó megmentése a dolgod. De hogyan?????

A Föld gyógyítása a dolgod. De hogyan???

A tudatok felszabadítésa a dolgod. De hogyan???

Mindezeket a fogalmakat MEG IS KELL MAGYARÁZNI A DELIKVENSNEK.. nem csak odatolni az arcába, hogy ő gyógyító, tanító és miegymás.. mert ezzel nem tud mit kezdeni, hacsak saját maga már rá nem lépett az útra, és ezek csak KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK, VISSZAIGAZOLÁSOK. Mert ez a szerencsésebb eset. Másképp igencsak meg lehet vele valakit kavarni. 

 

Ha valaki tőlem kérdezi ezeket, kézzelfogható tanácsokat adok. Nem csak úgy puffogtatom a hangzatos mondatokat. 

Kézzelfogható dolgok kellenek. Konkrétum. Azzal már lehet kezdeni valamit, és az már tényleg elvezet egy olyan INTERGALAKTIKUS küldetéshez, aminek egy részét a Föld mátrix börtönében teljesíted, azzal, hogy effektíve ki kell jönnöd belőle és másokat is ki kell hoznod. A többi, ami ezen FELÜL történik, már a börtönrács és börtöncella falain túl történik…

 

NEM TE DÖNTÖD EL, HOGY A MÁSIK FELEDDEL MIT FOGSZ EBBEN AZ ÉLETBEN VÉGIGCSINÁLNI. Ez a legnehezítettebb terep az egészben. Mégpedig pusztán azért, mert az Egylélek Energiát, akárcsak az ikerlángot, mindenáron egy adott emberhez kötik az emberek. Csakis egy emberhez. Valahol valóban van egy Társad, egy másik feled, akit ugyanabból az anyagból gyúrtak, mint téged, és aki ugyanazt az intergalaktikus küldetést érzi magáénak, mint amit te. 

 

Ez egy olyan küldetés, ami messze túlnyúlik a mi bolygónkon, de persze a Föld is a része. Egységben kell gondolkodni. Nem csak a Földben. 

 

Nem te döntöd el, hogy kinek vagy az avatarja. Az, akinek, aminek az avatarja vagy, az benned ott van, az idők kezdete óta, és ott lesz az idők végezetéig. Nem te választasz csodás szenteket, akiket képviselni akarsz /túl sok a Földön jelenleg az önjelölt Jézus és Mária Magdolna…/, hanem ezek a forrásenergiák és archetípusok választanak ki téged. Avatar léted lényege, hogy alacsonyabb tudatszinten mozogsz, mint ők, amíg fel nem ébredsz arra, hogy ki vagy. Onnantól már sima ügy. Megérzed, átérzed és magadba fogadod, de ehhez az kell, hogy ha olyasvalamit/valakit képviselsz, aki nem a népszerű kategória, alázattal engeded át magad annak, ami valójában te IS vagy. 

 

Egy forrásenergiát természetesen több millióan képviselnek a Földön. 

Nem csak te egyedül. Egy forrásenergia akkora elképesztő nullpont energia, amitől szó szerint szétégne a tested, ha egyedül akarnád ezt lehozni. 

Még szerencse, hogy nem így van. 

Akármit mond bárki, nem tudja egyedül csinálni. 

A többiek is kellenek hozzá. 

 

A karmáidat rádkényszerítik. Persze, van a karmának egy szintje, de csak egy a sok közül, ami valóságosan is arról szól, hogy helyrehozod, amit előző életeidben elrontottál. A többi rétege ennek az energiának nagyon sokféle, és egy jó nagy része rádkényszerített, rád kötött karma. A karma annyi mindenre jó egy rabnak, egy mátrixban. Igazi láncok ezek, kötelékek, melyek mentén már megint ugyanazok a szereplők fognak visszatérni az életébe, akikkel nem akart találkozni, és nem azért, mert “nem akart volna tanulni belőle”, hanem mert ezek a szereplők nem “emelik”, hanem pusztítják…

Pontosan attól választják el, ami a szabadságot jelentené neki.

 

Most elkezdhetsz  magadban ez ellen menni, mondván MINDEN TANULNIVALÓ. Jah. Én is azt hittem, amíg nem nyitottam fel a csillámpónis angyalkák által elvakított, naiv szemeimet a valós világra… ahol NEM MINDEN KARMÁBÓL ÉS TANULNIVALÓBÓL TÖRTÉNIK. 

Hiszen egy rejtett hatalom irányítja a világot. Belőlük indul ki az egész, sőt, rajtuk is túltesz, MERT ŐK IS RABOK… kérdem én, neked milyen karmád van a háttérhatalommal?? Hmm… nem tudod a választ? Talán azért, mert NINCS. 

 

Az eskük és fogadalmak nagy részét is ráderőltették a Föld olyan történelmi koraiban, mint a középkor pl, ahol nem igazán volt más választásod. 

 

A feudalizmus számtalan “karmát” gyártott…. a kényszerű, igazságtalan hierarchia, és megnyugtatlak, az u.n. demokrácia sem jobb egy jottányit sem…

Ezek nem létező dolgok, pusztán idealista hitrendszerek. 

 

A fényes angyalkák a köztes létben a MÁTRIX RABSZOLGÁI NEM FÖLDI TESTBEN. Affelé irányítanak, hogy leszüless a mátrixba. A gigantikus védőrácsban a lélek csapdába esik, ki sem jut a Föld légteréből sem.. visszakényszerítik a mátrixba, és a FÉNY, AMIT A HALDOKLÓ LÁT, AZ NEM MENNYORSZÁG… hanem egy pont, amin keresztül IDE JUT VISSZA.. újra és újra.. kényszerűen…

 

Nem te döntöd el, hogy ebben az életben mit fogsz megvalósítani, hanem egy determinált életed van, ami nem rólad szól, hanem arról, hogy rabszolga maradj idelenn…

Ebből a börtönből csak úgy lehet kijutni, ha te felébredsz és mentális erővel kimászol belőle. Ehhez szembesülni kell azzal, hogy tudati börtönben vagy, és a spirituális dogmák csak erősítik a börtönt.

 

A TÜKRÖK, AMIKET A MÁTRIX MUTAT NEKED, BIZONYOS EMBEREKEN KERESZTÜL, AZ FÉLREVEZETÉS. JAVARÉSZT. 

Arról szól, hogy hamis hitrendszert követve hamis úton járj és hamis célokat akarj elérni, illúziókat kergess és ne vedd a lapot…

Tudom, hogy ledöbbent, de ez van. Én már régen észrevettem ezt. Lucifer tükörországnak hívja a mátrixot. 

Vannak olyan tükrök, amik valósak, és amik gyökeresen az ellenkezőjét mutatják, mint amit te hiszel, vagy amit te megszoktál. Na, ezek a valós tükrök. Amik NEM FÉRNEK BELE A TE HITRENDSZEREDBE.

 

A mátrix nem segíti a fejlődésedet, hanem blokkolja. Illúziókkal és hamis tanításokkal akadályoz, a félrevezetés a mátrix labirintusában mindennapos, és számodra észrevehetetlen. 

 

MINDEN A MÁTRIXBÓL INDUL KI ÉS MINDEN ODA TÉR VISSZA, ÉS MINDEN A MÁTRIXRÓL SZÓL. NEM RÓLAD.

 

A szentek és felemelkedett mesterek java részét az egyház kreálta, elérhetetlen ikonok alkotása végett, pontosan úgy, mint most a sztárok…

A róluk kitalált sztorik nagy része hazugság..

Neked nem kitalált ikonok szintjét kell elérned, hanem ÖNMAGADAT. EZ A FELADAT.

 

Amikor imádkozol az “egy Istenhez”, ennyi erővel a mátrixhoz és a rabszolgatartóidhoz is imádkozhatnál… kegyelmet és segítséget onnan soha nem fogsz kapni, sem az angyalkáiktól.

Ez egy OSZTAG, ami a Földön kívül van, ezt jól érzed, de nem isteni magasságú lénye, messze nem azok.

Minél többet imádkozol, annál erősebbek a börtönöd falai…

Nem kerülsz semmilyen MENNYORSZÁGBA vagy POKOLBA. 

Ez a két dolog NEM LÉTEZIK. 

Nincs megváltás KÍVÜLRŐL, ezt jegyezd meg. Belülről van megváltás.

A Jézus mesével pusztán igazolták a megváltás tényét, ami SOHA NEM TÖRTÉNT MEG. 

 

A Régi Birodalom azért régi, mert ősi. Azonban ez nem azt jelenti, hogy már nincs, pusztán a Naprendszert és a körülötte lévő csillagrendszereket már gyarmatosították, kimerítették és kihasználták. 

A Régi Birodalom RÉSZE volt a Szíriusz-Orion-Plejádok rendszer is, ezeket is gyarmatosították és kihasználták. 

 

Atlantisz az Annunakiké volt, egy szakrális birodalmi rendszer volt, amit a Régi Birodalom mintájára építettek fel. Szerte az Univerzumban mindenhol ez a birodalmi rendszer található meg. Mert jól bevált és működött.

Még az Annunakik is rabok voltak itt, a Földön.

Még Atlantisz is csupán a Régi Birodalom másolata volt. 

Próbálták felemelni, de elbukott, mint tudod.

Atlantisz részei voltak azok az ókori szupercivilizációk, amiket mi részlegesen és elhazudva ismerünk, mint a Maya, Inka, Azték, Sumer Birodalom.

Ezek a szupercivilizációk mind ki akartak törni a Régi Birodalom rendszeréből úgy, hogy képzelj el egy gigantikus börtönt, aminek egy picike része pusztán a Föld, és a Földön oly picike az a hatalmas, összefüggő atlantiszi szupercivilizáció… persze, hogy nem jött össze.

 

Tudom, hogy most még a maradék illúzióiddal is szembesítelek. Mintha nem lenne remény.. pedig VAN. 

TE VAGY A REMÉNY, ÉN VAGYOK A REMÉNY, MINDENKI AZ, AKI KI AKAR EBBŐL TÖRNI. 

 

Meglehet, hogy a mátrix börtönrendszere borzasztóan természetellenes, de az a régi birodalmi szakrális energia, amivel a piramisrendszeren át teljesen rabságban tartották itt az embereket, már NINCS. 

A birodalom sincs itt jelen. 

Ez azt jelenti, hogy emberi háttérhatalmi elit irányítja a világot, és azok urai pedig távol vannak a bolygótól. A háttérhatalmi elit ugyan támaszkodik rájuk, nem földi uraira, de egyre kevésbé, sőt, még ők is ki akarnak törni a rabszolgaságból. 

Ez nem azt jelenti, hogy tapsikolni kell nekik érte, mert az ár, amit fizetni akarnak ezért, a saját szabadságukért, az az emberiség..

 

Enlil alkuja alapján úgy lehet a mátrixot fenntartani, hogy időszakonként, nagyjából 120 évente, Aratás van. Az emberiség több mint felének learatása. 

Az Aratáskor a lelkeket csapdába csalja a Naprendszer körüli gigantikus védőrács. Visszakényszerítik őket a Földre, hogy ne jussanak ki innen és ne forduljanak a Régi Birodalom ellen, amely távoli csillagrendszerekben tarol éppen, de ugyebár a lélek számára nem létezik se tér, se idő, se távolság…

Az a lélek pedig, amelyik felébredt idelenn, az megkeresi őket és többedmagával elpusztítja, valamilyen testbe inkarnálódva.

A Cabal a Régi Birodalom mintájára szerveződött hierarchia. Akárcsak ezen belül a szabadkőművesség. 

A háttérhatalmi elit úgy akar kitörni, hogy hatalmát megtartja felettünk. Úgy követik a Régi Birodalom hierarchiáját, hogy közben ők akarnak lenni az urak. 

Egy intergalaktikus hatalommal szemben ez nem könnyű, sőt, mi több. Lehetetlen. 

 

TEHÁT, HOGY RÖGZÜLJÖN BENNED: EGY INTERGALAKTIKUS HATALOM VAN KÖRÜLÖTTÜNK, MESSZE UGYAN TŐLÜNK, DE EZ NEKIK NEM TÁVOLSÁG, AZZAL A SZUPERTECHNIKÁVAL, AMIVEL ŐK RENDELKEZHETNEK, ÉS AMIT MI, FÖLDI AGGYAL EL SEM TUDUNK KÉPZELNI. 

EZ A HATALOM TÚL NAGY AHHOZ, HOGY FEL TUDJUK FOGNI, HOGY EL TUDJUK FOGADNI, DE ETTŐL MÉG VAN. 

Sokkal nagyobb gond, mint a földi háttérhatalmi elit.

Ne kergess illúziókat, hogy majd az Intergalaktikus Föderáció, vagy micsoda, megment minket tőlük. 

 

Először is: 

Nem tudhatod, hogy nem hozzájuk tartoznak-e… és mielőtt kiakadnál, ülj le és gondolkodj LOGIKUSAN. 

Hiszen az egész spirituális new age és egyéb idealizmus csupán. 

Még nem látom át, de a tréning arról fog szólni, hogy átlássuk, hogy mi tartozik a Régi Birodalom átverései és rabszolga entitásai közé, és mi és ki nem.

Azért fontos ez, hogy kiigazodjunk, hogy olyan energiákat tartsunk magunk körül és olyan entitásokat, amelyek a szabadságot erősítik.

Én nem tudom, hogyan, de eddig is jól csináltuk, talán azért, mert a mátrix témában már régóta otthon vagyok, és kiszűröm az asztrális illúziókat. 

Azt szeretném, ha te is megtanulnád ezt, mert létfontosságú lesz a teremtő erődhöz és a teremtésedhez. A jövődhöz. 

 

Másodszor: 

Úgy gondolom, hogy a hamis fényoldalon a meditációkkal, az angyalok behívásával, az istenhez való imádkozással, a fénycsillivilli behívásával, az illúziókkal a börtön falait erősítik. 

Nem véletlenül mondom, hogy ezt felejtsétek el.

A valóság és a “spiritualitás” az egy és ugyanaz. A spiritualitás pedig nem arról szól, hogy létezik a fény meg az isten és minden csodás.

 

Még valami.

NEM KELL AHHOZ JÓNAK LENNED, HOGY SZERESSENEK. 

Nagyon sok tanító nem mutatja meg azt az oldalát, ami igazából ő, hanem felvesz egy mindenkinek tetsző álarcot. Én nem teszem, ami vagyok, az vagyok, akinek tetszik, az olvas, az követ, az eljár hozzám egyéni oldásokra és tanácsadásokra, /azokkal is foglalkozom, sőt, egyéni mágiával is, a szabad akarat felszabadító fajtából, csak mivel két hónapra előre tele van a naptáram, nem szoktam ezt külön kiírni/, az kapcsolódik a tréningjeimre, akinek nem tetszik és tele van a feje azzal, hogy sötét oldal, és Sátán, meg társai, az lapozzon rajtam nyugodtan tovább, dühöngjön egy sort: de biztosíthatom afelől, hogy én nem ártok neki. Nem szokásom. Árt ő eleget saját magának. 

NEM KELL AHHOZ MEGFELELNED, HOGY SZERESSENEK.

AKI FELTÉTELEKKEL FOGAD EL, AZ NEM FOGAD EL.

AKI FELTÉTELEKKEL SZERET, AZ NEM SZERET. 

Az magát szereti melletted és rád akarja erőltetni saját magát és saját szabályait. Az nem szeretet, hanem BÖRTÖN. 

Aki korlátoz téged, aki szabályokat állít fel neked, az rabot akar, nem társat.

A világ rabláncon, dogmatikus korlátok között él. 

Nem látja a fától az erdőt, hangoztatja a feltétel nélküliséget meg az elfogadást, de nem csinálja. A feltétel nélküliségben nincsenek korlátok. Az emberi tudat a korlátokra van programozva. 

 

Végezetül. 

Hogy miért is jöttél a Földre? 

AZÉRT, HOGY KISZABADULJ A BÖRTÖNBŐL, ÉS EZT NEM AKARJA SEMMI VAGY SENKI, NEM TÁMOGATJA SEMMILYEN ANGYAL, VAGY EGYISTEN, EZT TE MAGAD KELL, HOGY MEGCSINÁLD OLYAN ŐSI ISTENEK, ANNUNAKIK ÉS AZ ITTENI VILÁGBAN NEM ELFOGADOTT LÉNYEK SEGÍTSÉGÉVEL, AKIK PONTOSAN AZÉRT VANNAK MELLETTED, HOGY EZT MEG TUDD CSINÁLNI, DE NEKED KELL AKARNI.

A KÜLDETÉS.. NOS, AZ KÖZBEN MÁR ELINDUL, ÉS HOGY VÉGET ÉR-E A KISZABADULÁSUNKKAL, AZT MÉG ÉN SEM TUDOM..



A TRÉNING TÉMÁI:

  • a nagy börtön rácsai - a Naprendszer körül és a Föld körül, valamint gyanítom, hogy a Naprendszer bolygóin is - beazonosítás, felismerés és az első lépések a megszüntetésre. NEM FOG EGY NÉGYÓRÁS FOGLALKOZÁS ALATT MENNI, ezt gondolom sejted :) egy sok évmilliárdos dologról van szó. NEM KIS FELADAT.

  • a RÉGI BIRODALOM TÖRTÉNETE - az Annunakik szemszögéből… ÉRDEKES LESZ :) ÉS FELKAVARÓ.

  • A Régi Birodalom mostani megjelenési formái… a mátrix rabtartói - A HÁTTÉRHATALMI ELITEN TÚL…

  • KARMA. - tegyük tisztába, és megtanítom neked, hogyan oldd fel azt, amit rád erőltettek

  • IDŐHUROK - mi a KÜLÖNBSÉG a karma és az időhurok között… ELMONDOM NEKED, SEMMI … időhurok és bekötések MÁS BOLYGÓKRA, ezek feloldása. 

  • INTERGALAKTIKUS “KARMA” - és feloldása - EGYÉNI ÉS GLOBÁLIS

  • vedd vissza a VALÓDI KÜLDETÉSEDET - megmutatom, hogyan

  • vedd vissza a VALÓDI ÉLETEDET - MOST ELŐSZÖR, TÉRIDŐSZERKEZET BLOKKOLÁSÁNAK FELOLDÁSA - TECHNIKÁK ERRE 

  • AZ ISTENEK, MINT RABOK, AZ ANNUNAKIK, MINT RABOK, A HÁTTÉRHATALOM MINT RAB - ha már Tükör, hát legyen valódi.. :) 

  • EGYLÉLEK PÁROK A RÁCSOKON TÚL - csodálatos beavató rész, az ősi építőmestereken túl. 

  • YHWH SZÖVETSÉG - RABOK A KETRECBEN - saját szabadságod felismerése

  • az annunakik kiszabadultak - megmutatják, HOGYAN. - a tréning legfontosabb része

  • család és diszfunkcionális család - A MINTÁK TÖRLÉSE

  • A BÖRTÖN BELÉNKKÓDOLT PROGRAMJAINAK TÖRLÉSE ÉS A BÖRTÖN KÖZPONTJA

  • A RÉGI BIRODALOM MOST..

  • és számtalan akció, beavatások…a MÉLYSÉG KÖVETKEZŐ SZINTJE, RENDKÍVÜLI TRÉNING A SZABADSÁGOT VÁLASZTÓKNAK.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

BÖRTÖNCELLA 

és 

SZABADULÁS

A MÉLYSÉG MÁSODIK SZINTJE

 

2022. szeptember 11. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Eljött az idő a változásra.

Köszönöm mindazoknak, akik kitartanak mellettem, akik részt vesznek a nagy közös küldetésben, akik megértik és átlátják, hogy az út, amin mi járunk, JÁRATLAN és felfedezésekkel teli, köszönöm a régieknek, hogy sok éve együtt dolgozunk, és köszönöm a bevállalós és ügyes újaknak a bizalmat.

Köszönöm mindazoknak, akik a küldetésemet segítik, a sok információt, amit kapok tőletek a chaten, és mindenhol, és köszönöm az energiát, amivel mindezt veletek együtt végre tudom hajtani.

Végezetül, köszönöm azt az energiát, ami miatt nem tudnék haladni és működni annak, aki ezt napi szinten adja és megmutatta nekem, hogy a “sötét oldal” nem sötét, mi több, nem is létezik. 

A tréningre jöhetnek teljesen újak is, várom őket is szeretettel. 

Légy bevállalós és légy szabad.

 

Áldás

Eszter

Fényhozó



Szólj hozzá