2022. sze 21.

A SZABADSÁG RABJAI

írta: Eszter 777
A SZABADSÁG RABJAI

A SZABADSÁG RABJAI

MÉLYÉG III.

 

A mi kis világunkban, ami eltörpül az óriási és nagyrészt gyarmatosított Univerzumunkban, a szabadság számtalan illúzióját kergetjük, vagy hisszük, hogy birtokoljuk a szabadságot.

Telis-tele vagyunk a felszínen illúziókkal, amiket követünk inkább ahelyett, hogy a mélységet választanánk, mégpedig azon egyszerű okból, hogy félünk tőle.

“Az embereket nem érdekli a valóság. Azt látnak, amit látni akarnak.” /idézet egy filmből/

Milyen igaz. Ezen túlmenően mindenkinek saját, egyéni valósága van, de mindezek a valóságok egy nagy közös valóságba kapcsolódnak, ami a világot működteti.

Ha nem lenne egy nagy, közös valóság,akkor a társadalom nem tudna társadalom lenni. Akkor káosz és anarchia uralkodna. Mondhatod, hogy oooh, most is az van, de ebben tévedsz. Most még kifejezetten nyugis időszak van ahhoz képest, ami akkor fog jönni, amikor a világ felbolydul, úgy igazán. 

Lebegünk a felszínen, és ott próbálunk megkapaszkodni, mint hajótöröttek a most még nyugodt tengeren, ahol a sima víztükör alatt a mélységben sok minden van, amit veszélynek érzékelünk. 

 

A leggyakoribb felszíni  illúziók egyike az, hogy azt hiszed, ha anyagilag független vagy, akkor szabad vagy. Az ugyan nagyon valószínű, hogy jóval kevésbé fogsz függeni másoktól, vagy egy zsarnoki munkáltatótól, viszont ha az anyagi függetlenséged java részét arra pazarolod, hogy másoknak megmutasd, mennyire vagy független, azaz a legdrágább cuccokat veszed, a legdrágább helyekre utazol, a legdrágább, puccos helyekre jársz, akkor messze nem vagy szabad, sőt, a mátrixunk, a börtönbolygó rabja vagy. Minél jobban belemész a látszatba, annál inkább az vagy. 

Egy rab, aki anélkül rab, hogy tudna róla, és a szabadság illúziójában elhiszi, hogy szabad mozgástere van.

 

Aztán van a szépség illúziója. Abban a bizonyos könyvben, ami egy “Földönkívüli szemszögéből nézve a világunk”, és a roswelli incidens során lezuhant űrhajó túlélőjével, egy földönkívülivel folytatott interjúsorozatot mondd el, az interjúvoló szemszögéből igencsak hitelesen, 1947-ből,  van egy érdekes rész. 

 

Arról szól, hogy amellett, hogy egy intergalaktikus védőernyővel ejtettek csapdába minket, halálunk után is, nem mellesleg még a Földön is itt vannak a Régi Birodalom bázisai. Tudjátok, ők az a faj, akit ősi építőknek nevez a NASA, és akiknek a romvárosait és rompiramisait szerte a Naprendszerben felfedezték. 

Csak éppen nem közlik az átlagemberrel, hanem azt hazudják, még sosem érték el a Jupitert, vagy ha igen, a Voyager közléseiről elegánsan hallgatnak. 

A Régi Birodalom földi bázisai, a föld alatt, most is működnek. Fenntartanak egy bolygószerte működő tudatmódosító rendszert, amely állandó felügyelet alatt tartja az érzéseinket és a gondolatainkat is. Ez messze túl megy a HAARP rendszeren, vagy a Big Brother kamerarendszerén… 

 

A tudatmódosító rendszer elektromágneses sokkal dolgozik, csak éppen apró, kis sokkal, amit nem biztos, hogy észreveszel, sőt, úgy vagy programozva, hogy valószínűleg inkább veszed jelnek, spirituális történésnek, mint tudatelfojtásnak…

A szépség illúziójával ejtenek rabul.

Arra figyelsz fel, ami szép. A látszat világban a külsőségek számítanak és semmi más.

 

Ugyanez vonatkozik sajnos a Régi Birodalom csapdái közül a digitális világ szépsége igazi csapda… nagyon szép zene, nagyon szép animáció, nagyon szépen kivitelezett játékok, nagyon szép képek, amelyek messze nem egy géniusz alkotásai, hanem mondjuk egy számítógépes programé…nemrégiben egy művészeti versenyen a rendkívül gyakorlott zsűri egy mesterséges intelligencia által kreált képet szavazott meg győztesnek, azt hitték, hogy a versenyző saját alkotása, és igencsak nagy volt a döbbenet, amikor kiderült hogy csupán egy profi számítógépes mesterséges intelligencia, a legújabb fejlesztések egyike alkotta azt meg. Olyan bírák dőltek be ennek, akik kenik-vágják a művészet minden ágát, minden porcikáját. 

Itt megjegyezném, hogy a virtuális világ, amit most élünk, nem először van a Földön. 

Itt mindig minden ciklikusan ismétlődik. Mintha újra fedeznénk fel ugyanazokat a vívmányokat, újra élnénk ugyanazokat a korokat és csapdákat.

 

És te azt hiszed, szabadon választhatsz, de a szépség vonz. Mindenben. 

Rabul ejt egy kép, egy hang, egy zene, egy “energia”. 

Meg kell tanulnod megkülönböztetni a valódi energiát ettől a digitális csapdától.

Tudom, azt hiszed, viccelek ezzel a szépség dologgal, vagy szokás szerint már megint ítélkezem. Nem ítélkezem. Világosan felismerhető mintázat. 

Ahogyan a pénzköltés illúziója is a teljesen felesleges dolgokra, amit ugye sokan csinálnak, és nagyon sok esetben a szépség illúzióját veszik meg.. 

Eközben meg vagyunk figyelve. Mindenhonnan. Ez a globális megfigyelés és lehallgatás erőteljes fejlesztés alatt van. Minden mostani mobiltelefon és plazmatévé, laptop és tablet teljességgel úgy van kialakítva, hogy erre a megfigyelésre és lehallgatásra alkalmas legyen. 

Azt még nem tudom, hogy folyamatosan megfigyelnek-e mindenkit, vagy csak szúrópróbaszerűen, de azok az adatok rólad, /akár kikapcsolt helymeghatározással és el nem fogadott cookie-kal is amúgy/, csak befutnak valahova. Valószínűleg egy központi számítógépbe, ami valami nagyobbnak csupán az alrendszere. 

 

Itt ismét kiemelném, hogy ne kergess illúziókat, ha mindent lekapcsolsz, és egy erdőbe vonulsz ki, akkor is meg tudnak figyelni a kiválóan kiépített nemzetközileg összekapcsolt műholdrendszerrel. Nincs olyan, hogy csak az USA figyel, vagy csak Oroszország figyel. Ez baromság. Mind egy rendszerben vannak benne, és teljes a bolygó körüli lefedettség, valamint nagyon is tudnak a Régi Birodalomról, annak bázisairól és elektromágneses elven működő csapdáiról, sőt, abba kapcsolódnak bele. 

Ha te felmentő szépséges fényhajókra vársz angyali sereggel, óriásit fogsz csalódni. 

 

Az is a nagy börtön része, hogy kergetitek a fényt, és rohantok utána, mint ló a répa után. 

A fény, a fény, a fény. Mint egy rab egy mély verem mélyén, aki állandóan felfelé tekintget, a nyílásra, ahol a fény kintről beáramlik, de sosem érheti azt el. Nyilvánvaló, hogy nem fog tudni feljutni oda, ahol egyébként is a rabtartói várják és azonnal visszalökik a verembe, hanem odalentről kell kiásnia magát, a sötétségben, és kiszabadulni. Rabtartói szeme előtt láthatatlanul…

Bizony neki kell látni a piszkos munkának: ásni és ásni, egyre mélyebbre. Ha tetszik, ha nem, a szabadulás kulcsa nem a mindenkori fény illúziójában rejlik..

 

A szépség nem csak vonz és rabul ejt, hanem frusztrál is nőket és férfiakat, és tiniket világszerte. Elérhetetlen idolok, akiket sosem lehet felülmúlni. Ezek a hosszan tartó csapdák, amelyek akár egész életen át kihatnak. Örökös önkínzásra, fogyókúrára, számolatlanul való pénzköltésre márkahűség gyanánt, autóra, ruhára és egyebekre, megalomániára sarkall. Mindenre, aminek semmi köze a szabadsághoz.

A szépség rabsága a spirituális berkekben érhető leginkább tetten. 

MINDEN KELL, AMI SZÉP, AMI VONZÓ ÉS TETSZETŐS. 

 

Szépséges angyalkák, szépséges fények, csillagok és repkedő szárnyas lovacskák. Ami nem szép, nem tetszetős, ami netalántán nem megszokott, az nem kell. Az biztosan gonosz és sötét.

Úgy ragadnak ebbe bele, hogy észre sem veszik. Úgy vagyunk programozva, hogy ösztönösen csak a szép kelljen. Mindenben.

Vannak persze üdítő kivételek. Vannak valódi értékkövető emberek, akik kifejezetten a külsőségek és a felszín mögé néznek, legyen az bármilyen téma.  

 

A szabadság illúziójában ott van még számtalan dolog, amit bizony ki kell ásni, és jobban meg kell nézni, bármennyire fáj is.

Ilyen például a sokat emlegetett szabad akarat kérdése, amiről évezredek óta folyik a vita. Van, aki azt mondja, nem létezik szabad akarat, pusztán illúzió, van aki azt mondja, csak az létezik, és minden más hazugság. 

Én hiszek a szabad akarat azon formájában, amivel a börtönből kimászva mi teremtjük a valóságot, pontosabban a szabadulás közben már mi hozzuk létre a saját utunkat. Ez fontos. Nem megírták neked előre - sokáig én is így hittem, de kezdem tapasztalni, hogy ez nem így van -, hanem te írod magadnak, minden nap. Mint egy író, aki ahogy írja a könyvét, az úgy megelevenedik.. 

A szabad akarat akkor illúzió, ha hiszel eközben a determinációban is.

Szerintem vagy, vagy.

Vagy szabad akarat, vagy determináció.

A kettő együtt nem fér meg. Ellentétes fogalmak egymással. 

A determináció annak való, aki nem mer saját utat alkotni, és arra vár, hogy valaki megmondja neki, merre menjen.. a szabad akarat pedig annak, aki nem hajlandó elfogadni a determinációt.

Ez nekem még mindig választásnak tűnik, akárhogy is nézem. Azonban ez a választás vajon a börtönön belül van-e, avagy kívül? 

Az eddigi tapasztalataim alapján a szabad akaratod pontosan szembemegy minden áramlattal, ami a világban illúzióként és hamis hitrendszerként érzékelhető. Amíg benne vagy a hamis hitrendszerekben, azt hiszed, az a te szabad akaratod, mivel ezek hamis szabadságot, hamis fényt, hamis istent dicsőítenek. 

Amikor rájössz, hogy az életed így nem működik, és belül dörömbölni kezd a szabadság iránti vágy, elkezded lebontani a börtönöd falait. Ez egy hosszú folyamat. Senki se kergessen illúziókat, hogy egy olyan intergalaktikus börtönt, ami a Földön évmilliók óta működik, majd mi egy kis meditációval lebontjuk. Amit el tudunk érni, az, hogy kihámozzuk magunkat belőle, amennyire tudjuk, és másoknak is átadjuk a tapasztalatainkat. 

Ezek a tapasztalatok már eddig is úgyszintén szembementek azzal, amit mindenki más csinál. Nagyon jól felismerhetőek a börtönrácsaink mintázatai a társadalomban.

Mindenki ismeri őket, mégsem tesznek ellene semmit, és most itt nem TÉNYEKRE gondolok, mint a háttérhatalom intézkedései, hanem AZ EMBEREK VISELKEDÉSMINTÁZATAIRA, amiket képtelenek megtagadni, megváltoztatni, vagy ha igen, kemény meló árán, de sikerülhet. Ehhez azonban először is, fel kell ismerni ezeket a mintázatokat. 

A börtönrácsaink viselkedési és eseménybeli, valamint kapcsolódásbeli mintázatok alapján van fenntartva. 

Világosan felismerhető mintázatok vannak a családokban, a párkapcsolatokban, a munkavállalásban, a karrierépítésben, az életünk eseményei is adott mintázat alapján mennek, és erre reagálva egy viselkedésmintázatot követünk. 

Ne gondold azt, hogy életed eseményei előre megírt, valamiféle istenség által előre determinált, vagy akár általad előre determinált eseménysorozat.

Fájdalmas volt rájönnöm arra, hogy nincs kapaszkodó, előre megírt út, semmi, pusztán az, amit a mátrix ír meg neked.. emlékezzetek a Sorsügynökség cikkeimre, ebből kettő, három is volt, ott már utaltam arra, hogy módosítják a sorsunkat, de a Sors mint olyan ezek szerint úgyszintén pusztán a börtön illúziói közé tartozik…..

Ez az egyetlen logikus magyarázat mindenre, az egyetlen reálisan is bizonyítható valóság: egy nagy börtön kis börtönében vagyunk, és azon belül is egy még kisebben, a saját testünkben.  Úgy keressük a kiutat, mint egerek a labirintusban, és pusztán a felszínt érintjük, általában. A mélyre kell mennünk ahhoz, hogy szembesüljünk minden igazsággal, ténnyel, amit eltitkoltak előlünk. 

 

A világ legnagyobb illúziója, a börtön legmasszívabb rácsa természetesen a pénz. 

Erről is tudja mindenki, hogy rabságban tart, de nem tud ellene tenni semmit. 

A pénznek még a deep state is rabja, és olyannyira az, hogy sosem elég belőle. 

Annak ellenére, hogy tudják, hogy rabok ők is, mert tudják, a pénzben és az Új Világrendben látják a szabadulás útját. Egy új, független világkormányban, amely szép lassan elvágja a szálakat a Domainnal és a Régi Birodalommal. 

Mindkét uralkodó fajjal, hogy saját birodalmat építsen. 

 

Ezek, a szépség, a szabadság, a szabad akarat, a pénz illúziója pusztán a felszín. 

Az igazán mély illúziók a mélységben találhatóak, túl a vallási dogmágon és spirituális és egyéb hitrendszereken, a babonaság rendszerén is túl, egészen mélyen, odalent, ahova olyan nehezen akarsz belenézni, mert szembesülnöd kellene a valódi valósággal. Amit én valódi valóságnak tartok, az az, hogy egy nagy börtön kis börtnönének részeként mátrix vagyunk egy nagyobb mátrixban, részei egy nagyobb illúzióvilágnak kis illúzióvilágként. 

A valós valóság ezeken túl van, emberi elme számára nehezen felfogható tartományokban, jóval túl az általunk megtapasztal/tat/ott fizikai síkon, túl a mesterségesen fenntartott hamis asztrális és hamis mentális síkokon túl. 

 

NEM A HÁTTÉRHATALOM AZ EGYETLEN REJTETT HATALOM EZEN A BOLYGÓN, ÉS A SOKAK ÁLTAL FÉLREÉRTETT “SÖTÉT OLDAL” NEM REJTETT ÉS NEM HATALOM, HANEM ERŐ. A REJTETT HATALOM SOKKAL REJTETTEBBEN NYILVÁNUL MEG, TÚL A MÁTRIXON, MESSZE TÚLMUTATVA AZON. 

Ráadásul a mi mátrixunk mátrix a mátrixban - sokkal nagyobb mátrixok kis mátrixa. 

A fizikai univerzum megjelenése előtt nem fizikai világegyetemek léteztek, egymásba kapcsolódva, amelyeket tetszés szerint lehetett előhívni majd eltüntetni. Ez a mi felfogóképességünket meghaladó információ egyébként, és a fizikai univerzumok kialakulása is rejtély. Az egymásba végtelen számban kapcsolódó univerzumok alapvetően is egy elméleti síkra kapcsolódnak, olyanok, mint a gyöngyök a szálon - a hűr, amin rezegnek, egymásba kapcsolja őket, egyben tartja őket. 

A végtelen számú alternatív univerzumokban végtelen számú alternatív mátrix létezik. 

A mi univerzumunk fizikai univerzum, amelyben fizikailag van jelen a tudat, testekbe inplantálva. A testtel nem rendelkező tudatok szabadon járhatnak ki és be, a fizikai és nem fizikai univerzumok között is.. 

A mátrix a mátrixban pedig egy önmagát gerjesztő folyamat, egy alternatív teremtés. 

Az, hogy a mi mátrixunk mátrix a mátrixban, azt jelenti konkrétan, hogy egy fizikai univerzumban ál-valóságokat hoztak létre, szerte a Világegyetemben, a rabszolgaság fenntartása érdekében, és az ál-valóságok csillagrendszerenként és akár bolygónként is mások, de mind kapcsolódik egy nagy ál-valóságba. Egy kiindulópontba. 

 

Innen már el tudod képzelni, hogy a Földet uraló rejtett kéz, a háttérhatalmi elit, messze a jéghegy csúcsa… az ÚJ VILÁGREND bevezetése eltörpül ahhoz képest, ami mint illúzió és börtön, körbevesz minket. 

A törekvéseink arra, hogy kiszabaduljunk innen, az út kezdetén jár még, és ehhez úgy általában fel kell fogni, hogy a tudatunk nem csupán be van börtönözve, de az a tengernyi kamu, amivel meg lettünk etetve, mint az inkarnációk során történő fejlődés, a karma, a felemelkedés, a megváltás és a többi, erősítik a rácsokat körülöttünk. 

Az alanyok, azaz mi, a fogva tartottak, a saját energiánkkal működtetjük a börtönt. 

Saját energiánkat használja fel arra, hogy tovább működjön. Olyanok vagyunk neki, mint a duracell-elemek…. és nem csak a félelemre és egyéb negatív érzésekre gondolok. 

 

A börtön, amivel körbevesznek minket, mindennel töltődik, amik mi vagyunk, még a testünk energiáival is. A hála és öröm érzésével is… minden érzéssel, energiával, mozdulattal és gondolattal. 

Akkor tudjuk megvonni tőle az energiánkat, ha először is, felfedezzük, hogy egyáltalán létezik, és a tudatunk munkájával elkezdünk kiszabadulni belőle. Megtagadjuk a teljes globális hitrendszerek mindegyikét és újjáépítjük a tudást és a tudatot. Ez lehet az első lépés. 

Nem tartom valószínűnek, hogy segítséget kapunk olyan hatalmi erőktől erre, akik űrhajókkal látogatnak minket… hiszen ők pusztán adatot és információkat gyűjtenek, megfigyeléseket végeznek. 

 

Szóval az emberiség nem igazán tud kiigazodni a saját börtönében, és nagyon sokáig, megkockáztatom, hogy még több száz évig nem fog róla tudni, hogy börtönben van.

Az említett könyvben a földönkívüli, aki határozottan ahhoz a fajhoz tartozik, amit mi kis szürkéknek hívunk, ámde ezzel ellentétben nem tűnik sem hazugnak, sem ellenségesnek - mondtam már, hogy ne ítélkezzetek a földönkívüli fajok tekintetében és az emberi rasszok tekintetében sem!, és ne vegyetek egy kalap alá mindenkit és mindent -, azt állítja, hogy az ő kormányuk, amit ő DOMAIN - birtok, uradalom  a szó jelentése - néven nevez  meg, és ami most uralja a Naprendszert és fokozatosan veszi át a Régi Birodalomtól a környező csillagrendszereket is, ÖTEZER év múlva tervezi az emberiség előtt felfedni a Börtön kilétét, és addigra tudják eltávolítani azt, na de nyilván a saját igényüket a Földre továbbra is fenntartják -, említett szürke pusztán egy katona, egy mérnök-tiszt volt - aki egy úgynevezett “bábtestben” - voltaképpen egy avatarban - érkezett a bolygónkra, az atmoszférába lépve egy villámcsapás miatt lezuhant a többi avatarral együtt. Tudatuk, amit ők halhatatlan szellemként tartanak nyilván, messze a Földtől van, és nem lehet térbeli és időbeli kiterjedést adni neki, akárcsak a mi tudatunknak sem lehet. 

 

Ők úgy hívják ezt, hogy IS-BE, azaz “is” van, “be” lenni. Utalva ezzel arra, hogy pusztán azért vagy, mert lenni akarsz, a tudatoddal, és a tudatod, mint halhatatlan szellemi létező, voltaképpen örök, és bárhol lehet és létezhet, ahol lenni akar.

Akár egyszerre több helyen is.

 

Mindezt az emberiséggel nem közlik, és habár a spiritualitásban ez közismert tény, mégis, az emberek napi szinten elfelejtik, és nem tudatosul bennük, köszönhetően a börtön egy másik komoly rácsának, a vallásnak, amely legtöbb megnyilvánulási formájában úgy tesz, mintha egyetlen egy IS-BE lenne, egy istenfogalom, egyetlen halhatatlan szellemi lény, és mi magunk nem vagyunk sem szellemi lények, sem halhatatlanok. 

 

A spirituális világban azt is tudják, hogy a lélek és a tudat halhatatlan, és örök, de mégis, mint mondtam, az emberek ezt elfelejtik. 

Ezenkívül sok tévhitet kapcsolnak a lélekhez és a tudathoz, ami félrevezeti a gondolkodást. 

 

Nem tudom, észrevettétek-e, hogy Erzsébet királynő temetésén egy kecskebak vezette a szertartást. Én Károly könnyeit sem érzem teljesen őszintének. Régóta tervezett dolog volt ez. Viszont a kecskebak tekintetében ne asszociáljatok Luciferre, Enkire és Pánra! Egyszerűen Baphometről van szó, a háttérhatalmi elit nagy istenségéről, akire a rítusaikat alapozzák. 

 

A másik, hogy vajon miért is kellett idén már szeptember közepén bekapcsolni a fűtést.. remélem, egyértelmű mindenki számára…

Az úgynevezett “klímaváltozás” egy szabályozott folyamat. Nyáron a negyven fokos hőség és aszály, ezerrel nyomatják világszerte a klímákat. Most a hirtelen váltás, negyven fokból 12 fok, majdhogynem átmenet nélkül. /láttam képeket, hogy Németországban mintha hó is esett volna.. szeptemberben./ Tekintve a New World Order folyamatát, és a háttérhatalom érdekeit, nyilvánvaló, hogy hosszú, hideg télre számíthatunk, úgy egészen április végéig..

Majd hirtelen váltásban nagy forróságra és újabb aszályra, de előtte még elverik jéggel a friss rügyeket és éppen elvetett terményeket…

Majd nyáron jószerével “megsütik”, a tél pedig ismét túl korán fog kezdődni. 

 

Ezek a MOSTANI érdekek, de bármikor változtathatnak másra, attól függően, hogyan halad a tervük és milyen tempóban. 

Senki ne gondolja azt, hogy a háttérhatalmi elit tervét tökéletesen kiszolgáló időjárási és gazdasági tényezők pusztán a véletlen művei. 

Vagy éppen a képzelet szüleménye, hogy mindez egy jól összerakott terv része.

Mindeközben figyelnek minket, és igazodnak ahhoz, hogy mit kajálunk be a leggyorsabban és leghosszabb távon. Mivel lehet minket legjobban megtéveszteni. 

Minden irányba kiterjed a figyelmük, még a spirituális berkekre is, sőt oda a leginkább. 

  

Ez a Domain, amiről tud a mi háttérhatalmi elitünk, egy újabb uralkodó szövetség egy nagy és régi uralkodó szövetséggel, a Régi Birodalommal szemben. A Domain területi igénye messze kiterjed a Naprendszeren túl, és évmilliók óta zajlik egy háború a Domain és a Régi Birodalom között. A Domain célja az, hogy minél több területet hódítson el a Régi Birodalomtól, és nem csak olyanokat, mint a Naprendszer, ami egy abszolúte roncstemető, amit a Régi Birodalom már nem használ, csupán fenntart, mint régi, elfeledett gyarmata. 

A Domain a maga tizenvalahány ezer éve Földre lépésével igencsak újnak számít a Régi Birodalommal szemben, akik több millió éve foglalták el a Földet, mint egyfajta bázist, még jóval az Annunakik előtt, akik maguk is rabjai voltak a Régi Birodalomnak. A Domain maga is több millió éve működik, ezért ténylegesen több millió éve küzdhet a Régi Birodalommal. 

 

Az említett szürke, akit a roswelli szerencsétlenség során elfogtak, említést tesz róluk, mint az emberiség ősi alapítóiról. Számára egyáltalán nem furcsa, vagy kirívó, hogy egy faj csinál magából önkényesen egy másikat. 

Ugyanakkor többször is kiemeli, hogy halhatatlan szellemi lények vagyunk, és a testünk pusztán tárolóedénye és egyben börtöne ennek a határtalan és halhatatlan tudatnak, amit a börtönben rabul ejtettek, és azt is kiemeli, hogy a Földön számtalan csillagrendszerből van itt rabságban, elfojtott tudattal sok-sok fogoly. Voltaképpen a teljes emberiség. Kivétel nélkül. 

Amikor az Annunakik belenyúltak abba a folyamatba, hogy ide hozták a rabokat, több csillagrendszerből, azzal, hogy teremtettek egy új emberfajt, azzal egy kicsit változtattak a dolgokon… 

Először is, az Annunakik által létrehozott mostani emberiség előtt volt egy igen hosszú szünet az idetelepítésben. A tudatok rabul ejtésében. Éppen nem volt itt más, mint homo erectusok és neander völgyiek. Egy korábbi emberiség bukása után történt ez, és a bukást a Régi Birodalom idézte elő. A szürke, akit interjúvoltak 1947-ben, azt állította, hogy a dinoszauruszok kihalását is egy atomháború okozta, és nem meteoreső vagy vulkánkitörés.  Az emberiség többszöri bukását, azaz adott börtön többszöri eltörlését szándékos beavatkozások okozták a Régi Birodalom részéről. Az Annunakik amikor létrehozták a mostani emberiség alapjait genetikailag, akkor a tudatokat úgy hozták le, hogy nem a Régi Birodalom volt az irányítója a folyamatnak, hanem spontán történt meg, még úgy is, hogy a genetikai kísérlet során létrejött embereknek nyilván lelkük és tudatuk is lett, és ezek a lelkek és tudatok az intergalaktikus védőernyőn belül születtek le, és miután megkapták a szaporodás képességét, és benépesítették az akkori Földet, tömegével jöttek le olyan lelkek ide, akiknek a leszületése nem volt irányított a Régi Birodalom részéről, viszont mégis itt vannak, és nem volt tervezett a megérkezésük úgyszintén a Régi Birodalom részéről… tehát úgy lett megtöltve a földi börtönbolygónk, hogy spontán beavatkozás történt….. a nagy börtön kis börtönében rabul ejtett Annunakik rabokat hoztak létre, akiket még ezen felül rabszolgásítottak - és ez már az itteni mentális börtön irányított művelete volt - azaz akkor, amikor az emberiség kreálása megtörtént, a börtönbolygó szokásos protokollja lépett életbe: adott faj és fajok mindennemű rabszolgásítása, még a rabtartóké is. 

 

Másodszor, a Szíriusz-Orion-Plejádok rendszerek is a Régi Birodalom gyarmatai. Az ottani magas tudatosságú, többdimenziós lények úgyszintén a Régi Birodalom rabszolgái. Sokuknak a korábbi, nagy intergalaktikus háborúk miatt nem volt teste, de a földi Annunaki kísérlet után lett…. 

A Föld tehát rendkívül sokféle, vegyes népességű genetikailag, spirituálisan és energetikailag is. Tudatilag is. Nincs egység, mert nem is lehet egység, és ez a börtön céljait szolgálja. 

Így már összeáll a kép, hogy miért van az, hogy többféle tudatossági szintű lelkek vannak jelen a bolygónkon, úgy, hogy a tudatossági szinteket szinte lehetetlen összehozni. 

Erre még rájön az archetipikus bekódolás a kollektív tudatban. Az isten, angyal, ördög, megváltó, megváltás, újjászületés, apokalipszis, sötét, fény, lent és fent, remete, mágus, boszorkány, istenek, és egyéb archetipikus fogalmak bekódolása. 

Ami ügyesen mozgatja a szálakat az emberi tudatban, és ehhez jön még a megosztottság, a rasszizmus és gyűlölködés, az örök elégedetlenség és boldogtalanság, az örökös várakozás és örökös magány bekódolása az emberi infernoba, a mély tudatalattiba. 

Nem véletlenül tiltakozom az ellen, hogy elolvadj attól, hogy a Szíriuszról jöttél….

Most már talán érted…

Ezek a fajok, akiknek egy része most is a Szíriusz-Orion-Plejádok rendszerben van, magas dimenziós rezgésben, test nélkül, még inkább rabok, mint mi, pontosan azért, mert nincs ugyan testük, de kiszabadulni sem tudnak a nagy intergalaktikus börtönből.

Legyen számukra bármilyen küldetés, az mind a Régi Birodalom irányítása alatt áll…

MÉG AZ OLYAN ESEMÉNYEK IS, MINT A FELEMELKEDÉS..

Vagy a 2012-es dimenzióváltás..

Mind-mind egy újabb emberiség-eltörlés felé halad… a háttérhatalom mindenáron való törekvése az emberiség nagy részének eltörlésére úgyszintén irányított folyamat, a Régi Birodalom mentális hálójában, és nem vezet sehova.. pusztán egy újabb bukáshoz, amit ezúttal rabtartóink rabjai, akik a mi rabtartóink, a fizikai háttérhatalmi elit végez el önként és dalolva, még külsőleg sem kell beavatkozni, majd ők végrehajtják…

Végigfutott rajtad a hideg? Hát rajtam is. 

Mindehhez képest eltörpül a mi kis sok problémánk egyéni és globális szinten. 

HISZEN MINDEN PROBLÉMÁNK ÉS MINDEN REMÉNYÜNK EGY IRÁNYÍTOTT FOLYAMAT… EGYFAJTA NEGATÍV RÁNK ERŐLTETETT DETERMINÁCIÓ, AMIT MI SORSNAK HISZÜNK.. ÉS ELŐRE MEGÍRT ÚTNAK, PRÓBÁKNAK HÍVUNK.

TÉVESEN.

 

Mi teremtjük a valóságunkat - igen a börtönön belül. Hogy a karma majd visszacsap nekik - na igen, persze, a karma a Régi Birodalom téridőhálójának a része. Egy nagy fekete háló, amely végigmegy a párhuzamos időn, és lineárisnak hisszük, a régi rab életeink emlékei, amik újabb szenvedéseket idéznek elő ránk kényszerített módon a mostani életünkben. 

Egy akkora nagy hatalomnak, mint a Domain és a Régi Birodalom, nem árt semmilyen karma.. semmilyen átok, semmilyen felemelkedés. Pontosan tisztában van vannak ezekkel, és tudják, ezek csupán az emberiségnek bedobott koncok… hogy legyen min rágódnunk, addig sem figyelünk a lényegre. 

 

Innen már az is egyértelmű nekem, hogy a bolygóállásoka miért tudnak olyan könnyedén belenyúlni. Hiszen az általuk kreált szakrális börtönrendszer része az is. 

 

Történt sokféle kitörési kísérlet a Földön évmilliók alatt, pl a mayák, inkák, aztékok, sumerek, óegyiptomiak, görögök és rómaiak részéről is. Az atlantiszi civilizáció úgyszintén egy kitörési kísérlet volt, amit a Régi Birodalom katonái igáztak le azzal, hogy beépítettek ide általuk ide deportált kaméleon-fajokat, mint a reptilek, akiknek teremtését ráadásul Mardukkal hozatták létre, szintén irányítottan, magát Mardukot is becsapva.

Bizony becsapták ők az összes istenséget is, akiket a szürke, Roswellből, a Föld őslakosainak nevez. 

Igen. A Föld őslakosai szerinte a titánok, a régi istenek és minden olyan lény, akiknek most nincsen testük, de hozzánk kapcsolódnak, egy másik börtönből, egy másik, nem fizikai mátrixból. Ők is szabadulni akarnak. 

Kezd összeállni a nagy kirakós? 

Nekem igen, de még csak részben. Ez még mindig nem a legmélyebb mélység az igazság felé vezető ösvényen. Ezek még mindig csak az első lépést követő második lépések. 

De innen már könnyebben tudunk végigmenni az igazság útján, egy olyan úton, amit mi írunk magunknak éppen most. Nem mások írták meg, nem angyalkák és istenek szabályoznak, nem felsőbb hatalom - a láthatatlan felsőbb hatalom, az irányító erő, amit isteninek hisztek, nem más, mint a Régi Birodalom ereje… és ezt olvasd el még egyszer, hogy rögzüljön - hanem mi. 

Jóllehet, kis porszemek vagyunk egy nagy börtönrendszerben, akiknek törekvései nyilvánvalóan nevetséges egy ekkora szuperhatalom szemében. 

Mégis, azzal, hogy úgy érzem, gyökeresen megyünk szembe azzal, amit bárki más csinál, nem csak pezdegetjük az igazságot, hanem az irányítást is átvesszük, hiszen a börtönünk voltaképpen rém egyszerű: dogmák, vallások, hitrendszerek, minták, mentális csapdák, babonák, elektrosokkoló és mágneses berendezések sokasága, melyeknek fizikai bázisaik is vannak, mélyen a föld alatt. 

Elindultunk kifelé a mi szabadulási kísérletünkkel, és sutba dobva a régi hitrendszereket és spirituális dogmákat, a tudatunkkal szabadulunk ki. Lépésről-lépésre egyre többet fogunk látni a börtönből és a nagy átverésből, és a tudatunk ezúttal másféle sokkokat áll ki: a valóság sokkjait, amik felébresztik a börtönbe zárt tudatot. 

A spirituális emberek nem írnak erről. Még mindig a fényhajóknál és a felemelkedésnél, a megváltásnál, Jézusnál, Istennél és az ördögnél, Sátánnál és a Jelenések könyvénél, Astharnál és a nagy szabadulásnál tartanak, amelyek mind ennek a börtönnek a csúnya illúziói…

A mostani emberiség a nagy özönvíz és a nukleáris csapás után /i.e. 4000 körül/ már sokkal jobban le van fojtva, mint annak előtte. Úgy sejtem, hogy az Annunakik ellen kemény retorzió indult a Régi Birodalom részéről, és Enlil lehetett az, az aratási alkujával, aki megerősítette a börtönt és át is alakította egy teljesen lefojtott mátrixszá, amelynek elfojtó ereje a szürke roswelli szerint 1150 körül kezdett el lazulni. A sötét középkor után egy olyan időszakban, amikor távolról sem volt a Föld egy boldog és békés hely, mégis, elkezdtek jönni azok az információk, amelyeknek a börtön szerint nem szabadott volna jönniük, mint az elektromosság feltalálása, a nullpont energia felfedezése, a számítástechnika és egyéb olyan vívmányok, melyeknek megalkotásához a roswelli szürke tiszt szerint évezredek szükségesek, ha nem évmilliók, egy adott civilizációban.. mégis, pl Tesla egyetlen emberöltő alatt lehozott annyi információt, túllátva a börtönön, amihez évezredek kellettek volna…

Tehát az emberi tudatnak van esélye.

A börtön pedig örökösnek van megalkotva, tele a Régi Birodalom száműzöttjeivel, sőt a Domain itt fogságba esett, testbe kényszerített egyedeivel is, akik az emberiség egy részét alkotják. 

 

Amikor idekerül a lélek és a tudat, egy másik, sokkal fejlettebb szupercivilizációból, egy komolyabb elektrosokkal sokkolják. Ez elég furán hangzik és elképzelni is nehéz a kivitelezést, de a roswelli szürke ezt állította. Az elektrosokk a sokszorosa annak, amit pl. az MK ULTRA során adnak a “pácienseknek.” Egy akkora elektrosokk, ami egy testet nem hagyna életben, a lélekben és a tudatban pedig mindent megrázó traumát idéz elő. Eltörli az emlékeket, - az intergalaktikus inkarnációkról, a földiek mind rabságban és lefojtott tudattal történnek -, minden tudást és azt is, hogy az illető, aki majd a “fogantatás” folyamatában testet kap a Földön, ki valójában, és honnan jött. MÁRMINT AZ A HALHATATLAN SZELLEMI LÉNY, AMIT ÉN EGYÉBKÉNT LÉTEZŐNEK HÍVOK, AMIT AVATARKÉNT KÉPVISELSZ IDELENT, AZ KICSODA, HONNAN JÖTT ÉS MI A VALÓDI FELADATA… MINDEN TUDÁS, MINDEN EMLÉK ÉS MINDEN KAPCSOLÓDÁS, AMI NEM REJT MAGÁBAN RÁERŐLTETT KARMIKUS SZÖVEVÉNYT. 

Ez elég sokkoló, de már többször utaltam erre is. Amikor a mátrixba érkezel, és leszüleszt éppen egy újabb földi rabságra, mindent törölnek a köztes létben. Semmiféle valódi, építő kapaszkodót nem adnak, és a sorsodat úgy determinálják, hogy neked ne sikerüljön idelent semmi, amit ez a szellemi lény, ami valójában te vagy, igazából akarna. 

Minden illúziódat, ami egy előre megírt úthoz, számodra kegyes Sorshoz, téged felügyelő isteni lényhez, égi segítséghez és egyébhez kötöttél, valamint karmikus “jó” dolgokhoz, azt nyugodtan kikukázhatod. 

Az egyetlen, ami igazán felül tudja írni a börtönt, az Egylélek kapcsolódás. Ugyanis az is egészen biztos, hogy nem elég, hogy a börtönbe deportálják a lelkeket és tudatokat, de ketté is szakítják őket, hogy ne legyenek egységben magukkal, így sose tudják összerakni magukat. 

Ez az egylélek dolog sem a börtön része. Messze felülmúlja azt, és beindítja azokat a képességeket, amiket nekünk, raboknak, nem szabadna birtokolnunk, viszont a sok évmillió alatt és több genetikai módosítás során kaptunk olyan géneket, amik elkezdtek visszavezetni önmagunkhoz. 

Ilyen a rendkívül félreértett és utált reptilian gén, az arkhón gén, az annunaki genetika, ami több mint felét teszi ki a genetikai térképünknek. 

A lélek és tudat test nélkül rendkívül sebezhető. Ezért ne számítsatok égi segítségre, mert ők jobban ránk vannak utalva, mint mi rájuk. A testben van az a genetika, idelent a Földön, ami egyedülállóvá teszi ezt a sokféle népességű bolygót. 

 

Mindemellett a Föld nem túl vonzó hely a Domain számára, a Régi Birodalom számára pedig végképp nem. 

A roswelli szürke azt állította, hogy nagyon messze vagyunk az Univerzum központjától, ahol az a kevés számú szuperfejlett civilizáció található, és a Domain, valamint a Régi Birodalom központja. Kicsit olyan ez, mint Asimov Alapítványában, a Trantor, a géndinasztia központja. Aki nem látta az Alapítvány sorozatot, feltétlenül nézze meg. 

Friss sorozat, és eléggé sok információ van benne. Asimov is olyan zseni volt, aki igencsak túllátott a börtönön… 

Ahogy a Földön az elmúlt évezredek során számtalan zseni, feltaláló és filozófus, művész és még olyan politikusok is, mint Marcus Aurelius, akitől mind a mai napig idéznek. 

A Föld nem más, mint bázis, ugródeszka, egy a központi forrástól távoli csillagrendszerben, ahonnan más csillagrendszerekbe lehet hipertérugrással átmenni. 

Börtönnek tökéletesen alkalmas, mert a központi forrástól távol nehéz felébredni…

Viszonylag kevés élhető bolygó van a Világegyetemben, ahol fizikai három dimenziós testben túl lehet élni. Ez a viszonylag kevés is több mint valószínű, hogy több millió élhető bolygót jelent, megkockáztatom, hogy több milliárdot. Hiszen csak a Tejúton több milliárd bolygó van… 

Felfoghatatlan nagyság, és ez csak a mi Világegyetemünk, egy fizikai univerzum. 

 

Nem tudom, ez az út még pontosan hová vezet. Vádolhatsz azzal, hogy elveszem tőled a reményt. Vagy a fényt. Vagy ki tudja mit. Kardoskodhatsz azzal, hogy én is a börtön egy illúzióját közvetítem, no de akkor kérdem én: hol van a nagy beígért felemelkedés? Hol vannak a fényhajtók? Hol van a sok angyal, a felmentő sereg, hol van Jézus, hol van “isten”? 

Sehol, ugye? 

Hát persze, hogy sehol. 

Ezek pusztán ARCHETIPIKUS BEKÓDOLÁSOK. 

Azért, hogy ezeket kergessük, örökkön-örökké. 

Sokkoló, de ha sokkoltak minket, akkor sokkal fogunk kijönni belőle…

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • A Régi Birodalom - tovább megyünk a feltérképezésben és a vezető megismerésében, aki az egészet irányítja. 

  • A Régi Birodalom földi csapdái : a fizikai föld alatti bázisok és a nem fizikai csapdák

  • A MINTÁZATOK, amik fogva tartanak

  • A felszíni illúziók

  • A mélység illúziói - rendkívül érdekes rész lesz :) Igazi felfedezőút már megint egy olyan járatlan úton, ahol még senki sem járt, csak talán évezredekkel ezelőtt…

  • A DOMAIN - mit jelent, hol van és mivel ural minket. Mik a terveik, kik vagy mik ők. - újabb rendkívüli rész a tréningen, igazi ínyencség kiváncsiaknak és bátraknak :) 

  • A Domain tervei az emberiséggel. Az a bizonyos ötezer év és azon túl…. de legfőképp a közeljövő. 

  • A Domain tervei a háttérhatalommal.

  • Felülvizsgáljuk azt a bizonyos interjút. Igaz volt-e, a kis szürke közlései mennyire hitelesek. Ezen felül sok plusz információt fogunk megtudni. 

  • Georgiai tanúkövek. - meglepő fordulat a földi elit terveiben. 

  • Felemelkedés. Végítélet. Apokalipszis, az emberiség irányított bukásai. - fontos rész a tréningen, itt várható sok action :) 

  • ALAPÍTVÁNY… a Világegyetemünk forrása, azaz fizikai központja körül lévő szupercivilizációk - A RÉGI BIRODALMON IS TÚL… újabb járatlan út. 

  • TE HOGYAN SZABADULJ - kezdő lépések. 

  • A Föld “őslakosai”, az istenek és titánok - információk az ő mátrixukról, és a mátrixokról a mátrixban. - meglepő elmebeli fordulatot kapsz ettől. 

  • Az Egylélek párok felavatásai a börtönön kívülre. Káros mintázatok, traumák és sokkolások feloldása. 

  • Az emlékek és a tudás visszaszerzése - első kísérlet a sokkolt lélek és tudat helyreállítására. 

 

Rendkívül érdekes tréning lesz, a mélység újabb szintje, ami felülmúlja a korábbiakat, mert mindig egyre mélyebbre fogunk menni. 

Várok minden régi és új harcost :) 

Az igazság szabaddá tesz, a tudás pedig cselekvőképessé.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

A SZABADSÁG RABJAI

MÉLYSÉG III.

 

2022. szeptember 25. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó



Szólj hozzá