2022. okt 19.

ÁL-SZENTEK, PRÉDIKÁTOROK ÉS IDŐUTAZÓK

írta: Eszter 777
ÁL-SZENTEK, PRÉDIKÁTOROK ÉS IDŐUTAZÓK

ÁL-SZENTEK, PRÉDIKÁTOROK ÉS IDŐUTAZÓK

“THE WINTER IS COMING”

 

Képzelj el egy igazi, spanyol fregattot. Megvan rajta minden, ami kell. Csodásan kifaragott nőalak a hajó elején, ami melleit a tengernek szegezi - Poseidon kegyeit keresve, hogy a vihar ellen védje meg a hajót. Jó erős hajókormány, ami nem akad el a természet csapásai ellenére sem. Hatalmas vitorlák, amiket lágyan duzzaszt a tengeri szél. Megrakva a hajó gyomra rendesen étellel és itallal, jóféle rummal és sok szárított hússal, szárított gyümölccsel és rengeteg ivóvízzel. Szorgos matrózok sikálják a fedélzetet, amin megcsillan a nap fénye. Szépasszonyok sétálnak a korlát mellett, férjeik karján, a tengerben gyönyörködve, fejük felett napernyőt tartva. Matrózlegények szaladgálnak ide-oda, titkos üzeneteket közvetítve a hajó fő attrakciójában, a középen lévő hatszögletű, üvegablakos teremben zajló politikai gyűlés résztvevői és a hajó orrában kártyázó, magukat legénységnek álcázó beépített ügynökök között. 

Fiatal lány teregeti ki a - szennyest?.. - a kimosott ruhákat, egy kötélen, a hajó farában, hogy a szél és a nap megszárítsa. 

A hajó gyomrában kecskék, birkák és tyúkok, palánták és magok. Úton vannak az Új Világ felé. Hosszú még az út, és a hatszögletű teremben a nagyurak arról tárgyalnak, hogy hogyan rendezkedjenek be az Új Világban majd… az ottani bennszülött őslakosokról, akikről Columbus már beszélt nekik :)) 

Sajnos arról, hogyan kellene őket kifosztani és leigázni. Nagy pénzek vannak kilátásban, ha mai szemmel néznénk, bizony súlyos milliárdok. Dollárban. Inkább százmilliárdok. 

Pöffeszkedő kereskedők pipáznak a szalonban, és a világ sorsáról tárgyalnak. Nagy cégek vezetőiként éppen a nép feje felett hoznak döntéseket. Arról tárgyalnak, hogy a királyokat Európában hogyan lehetne belekényszeríteni egy újabb alkuba. 

Keblük előtt tartott legyezővel a szépasszonyok a szomdszéd páros férjeivel szemeznek, forró éjszakákat ígérve egymásnak. Szmokingos urak tűrik a forró nap erejét, és közben az eljövendő esti kártyaparti jár az eszükben, miközben jóféle whiskyt kortyolgatnak. Mandzsettagombjukat forgatva gondoldkodnak, miből lehet üzletet csinálni. Jó üzlet mostanság a kávé és a fűszerek. No meg a rabszolgakereskedelem.  A Szép Új Világ/Rend/ sok fincsi rabszolgát ígér…

A hajón sok az utas, hatalmas a rakomány. 

Mégis hasítja a vizet és gyorsan halad célja felé. 

Érezni ezt a haladást, és minden utas reményekkel telve néz a jövő elé. 

Mindenki mást akar ugyan, de mindenki egy hajóban ül..evez…

Egy pap kenetteljesen prédikál a hajó orrában, Krisztus iránti alázatra felszólítva az utasokat, példabeszédeket mond a Bibliából. Eközben az esti nászon jár az esze a fiatal lánnyal, aki a lepedőket teregeti. Egy fáradt arcú nő, sötét hajjal, beesett szemekkel arról rikácsol időnként, hogy eljő a Világvége, majd a Feltámadás. 

Egy várandós asszony imádkozik, miközben lassan megindul a szülés. Egyetlen hajóorvos van, bízik a jószerencséjében. 

A kapitány egy kiterített térképet vizsgál a hídon. Mai szemmel nézve igencsak hiányos még, sok a felfedeztlen terület.

1550-et írunk. 

Sötét fellegek gyülekeznek a hajó felett. A hullámok hirtelen váltanak át szelídből haragosba, de ilyen a tenger, minden hajós tudja ezt. Poseidont hívják suttogva, miközben feltámad a vihart jelző szél, és a távolban villámok cikáznak. A vízen örvények keletkeznek, itt - ott felbukkan egy cápa uszonya. 

A szépasszonyok uraikkal a biztonságos kabinokba menekülnek. A matrózlegények a hajó gyomrába. Az álcalegénység marad ott, ahol van, és erősen kapaszkodik. Nem fedhetik fel magukat. 

Az ötszögletű teremben tudomást sem vesznek a közelgő vészről: biztonsgában érzik magukat. 

A prédikáló pap állva a nyakába zúduló hullámokat, akkor is prédikál, amikor a hallgatósága elmenekült. A fiatal lány távolról figyeli őt, és reméli, hogy Poseidon lesz olyan kegyes, hogy a tengerbe sodorja a papot. 

A szmokingos urak lemennek a hajó alsó részébe kártyázni. 

A sötét hajú, sápadt nő úgyszintén mormolja az igét, de senki nem hallja meg, senkit nem érdekel. Mindenkit elkapott a túlélés ösztöne, aki a fedélzeten volt, és egyáltalán észlelte, hogy gyilkos, mindent elsöprő vihar közeleg, akkora, ami a tenger ezen részén ritka, ebben az évszakban. 

A vihar hirtelen kezd tombolni. A mennydörgésbe beleremeg a hajó, az ötszögletű teremben a nagyurak felkapják a fejüket, majd folytatják a tárgyalást. 

A hajó gyomrában a matrózlegények egymás karjába kapaszkodva remegnek a félelemtől, mert egy kis hajó a hatalmas tengeren, az felfokozza a vihar hangját, erejét. Mintha benned sülne ki a villám, szó szerint. 

Mintha a mennydörgés benned szólna, amiről akkoriban azt hitték, isten haragja. 

A vihar rázza a nyögdécselő hajótestet. Nyikorognak a gerendák, az összeillesztéseknél itt-ott szétválik a hajótest. Egyre nagyobb hullámok jönnek, meredeken felfelé, majd lefelé zuhan a hajó. Az ötszögletű terem máris üres, a nagyurak ugyanoda menekülnek le, ahova most már mindenki. A hajó gyomrába, a kecskék, birkák és tyúkok társaságában igyeznek átvészelni a természet kegyetlen támadását. 

A kapitány és a tisztjei a kormánynál izzadva, állják a rajtuk átcsapó hullámokat, közben jeges félelem szorítja össze a torkukat. Az ötszögletű terem nagyurait átkozzák, akik nem voltak hajlandóak IRÁNYT VÁLTOZTATNI, mielőtt jött volna a vihar, PEDIG A KAPITÁNY SZÓLT.. időben. 

A Jóreménység foka sem tud ekkora vihart produkálni… 

A hajó meredek zuhanásba kezd, mélyen belecsapódva a vízbe. A víz alá merül a fele, majdnem derékszögben. A hajó gyomrában az állatok és emberek összekeveredve, néhányan törött végtagokkal, jónéhány tyúkot agyonnyomva, ordítoznak a félelemtől. 

A hajótest összeroppan, a hajógerinc nem bírja a nyomást. 

Nem tudom, tudod-e, hogy van a tenger és a levegő között egy réteg. Ahol se víz, se levegő nincs, hanem egy vákuum. Azok tudják ezt, akik mélymerülő búvárok. 

Az a réteg dönt el mindent,amikor FELJÖSSZ A MÉLYSÉGBŐL…

Ezért van az, hogy amikor hirtelen felbukkansz a felszínen, még mindig nem kapsz levegőt néhány aprócska másodpercig. Az a szem számára láthatatlan vákuum réteg még nem tartalmaz levegőt. Ezért van az, hogy ha feljössz a MÉLYSÉGBŐL, még nem látsz mindent tisztán, még nem tudod, hogy a sokkoló igazságok után vajon milyen lesz a Szép Új Világ…

 

A fregatt gerince kettéroppanva, csikorogva zuhan a mélybe. Örvényt kavar maga körül, és az emberi testek az örvénylő mélységben tehetetlenül sodródnak, elveszítve minden kapaszkodót. 

Az ötszögletű terem nagyurai ugyanúgy fulladoznak a víz felszíne alatti mélyben, mint az egyszerű matrózlegények és a fiatal lány. Vagy a pap, akinek testét már holtan sodorja a víz a felszínen, mivel már azelőtt meghalt, hogy a hajó elsüllyedt volna. Akárcsak a sötét hajú vészmadarat, a nőt, aki annak ellenére, hogy a Végítéletről prédikált, nem volt hajlandó észrevenni, hogy tényleg eljött a nagy vész… bár nem az egész világ számára.. csak azok számára, akik éppen akkor “rossz hajóban eveztek együtt”...

 

Órákig tombolt a dühös természet. Felforgatott mindent, és felhozott a MÉLYSÉGből olyan dolgokat, amikről a világ már elegánsan elfeledkezett. Mire véget ért a tombolás, több kilométer hosszú partszakaszon hevertek bizonyítékok az emberiség valódi származásáról, a most génmanipulációról, ami már a múltban is megtörtént, a többszörös atomcsapásokról, a hatalmas háborúkról, arról, ahogyan az emberiséget eladták urai rabszolgának….

Egymás között.

A fregatt roncsai a tenger fenekén hevernek mind a mai napig. Sokan keresik a roncsot, ahogyan sok más hajóroncsot is, ami abban az időben, “Amerika felfedezése után” /Amerikát már jó pár száz évvel Columbus előtt felfedezték, csak ő volt a “blogger”../, elsüllyedt. A fáradhatatlan kincskeresők látszólag mindig aranypénzeket keresnek, hogy “beadják őket egy múzeumba.” Na persze. Nyilván elteszik, amit lehet, és eladják a fekete piacon, és ehhez minden joguk megvan. 

Az, hogy kinek mi a felségterülete, lassan már a napjainkban folyó háborúban is a nevetségesség határát súrolja, ahogyan dobálják a sarat egymásra azok, akik soha nem voltak a csatatéren, de a szájuk az tud járni. Mondjuk az Európai Unióban. Abban az Európai Unióban, ami pontosan Amerika, Ausztrália és Afrika leigázásában meggazdagodott országok tőkéjén termett, a háttérhatalmi rezsim támogatásával, amely szintén egész földrészek leigázásából szerzett pénzt, és szerez most is. 

 

A fregatt roncsai felett egy nőalak úszik felfelé, a felszín felé. Egy fiatal lány, aki a hajón teregetett. Az egyetlen túlélője az egész katasztrófának. 1550-et írunk, se közel, se távol nincsen egyetlen hajó sem. Nincs hajórádió, nincs világítótorony, nincs műhold, nincsenek mentőhelikopterek. 

Csak a lány van, és a tenger, no meg a cápák. Még nem tudjuk, túléli-e, de ha elég ügyes, akkor igen. A mélyben is maradhatna, hogy a halakat oktassa ki arról, hogyan kell túlélni, de ő inkább a valódi túlélést választotta, vállalva a veszélyeket is..

Tíz évvel később, Amerika keleti partján áll. Akkor még minden kihalt arrafelé, néhány telepes az indiánoktól rettegve próbál küzdeni a mindennapi élelemért és vízért. Már most úgy gondolják, hogy minden az övék. 

A lányt mindez nem érdekli. Ő már szembenézett a legrosszabbal, és nem fél semmitől. Inkább barátságot kötött az indiánokkal, és hozzáment az egyikhez. Ahelyett, hogy gyűlölködne, lövöldözne és köpködne, inkább gyermeket szült, kettőt is. 

Amúgy is. Az indiánok vették észre a nevetségesen összetákolt tutajon, kiszáradva, a halál torkában, amikor a tenger odasodorta a parthoz. Megmentették az életét.

Még nagyon sokáig evezett egy hajóban az indiánokkal. Hosszú életet élt le, az Új Világban. Azóta az Új Világ már Amerikai Egyesült Államok néven fut. És jön egy másik Új Világ is, egy igazi Világ-Rend. 

Tudjátok, azok, akik most bőszen hangoztatják, hogy ők ugyan nem, na ők fognak először beállni a sorba. Abba a sorba, ami arról fog szólni, hogy mégis jó ez a Szép Új Világ. 

TE, Én, semmit nem tehetünk fizikai síkon azért, hogy az Új Világrendet megállítsuk. Amit tehetünk, azt a tréningeken szoktuk tenni, és még valamit: az elménk tisztán tartását, mert a Szép Új Világ igen hamis, fényes és kecsegtető lesz..

 

Te döntöd el, hogy álszent akarsz lenni, prédikátor, vagy időutazó. 

Nyomod-e vég nélkül ugyanazt, és erőszakosan rá akarod-e erőltetni másokra a véleményedet, játszod-e tovább azt, hogy minden rendben van, és te jól bírod a globális válságot, te fenn tartod a fejedet a vízből, vagy hajlandó vagy nyitott elmével járni, és magadat kikanalazni a káoszból, mert a tudatod irányítja a földi létezésedet. 

A tudatod az, ami diktálja a tempót, és a tudatod az, amit bebörtönöztek. 

Ha “időutazó” akarsz lenni, akkor át tudod látni a földi létezésed valódi lényegét. Látod, hogy minden a nagy börtön része, tökmindegy, hogy most éppen NOVUS ORDO SECLORUMNAK HÍVJÁK, ezen is túl kell látni, globálisan és párhuzamos időben. Nem csak a mostani állapot a lényeges, hanem az is, hogy ez miből alakult ki.

Mert ez a történet bizony régen kezdődött. 

NEM A FÖLDI HÁTTÉRHATALMI ELITTEL, ÉS NEM A DOMAINNEL. NEM AZZAL, HOGY MOST AZ EU SZÁNDÉKOSAN AZ EMBERÉLET LEIGÁZÁSÁT ÉS A HÉTKÖZNAPI TÚLÉLÉSI ESZKÖZEINK ELVÉTELÉT CÉLOZZA MEG. NEM IS AZZAL, HOGY A BIG RESET ZAJLIK. 

Ezek új dolgok ahhoz képest, ahonnan ez elindult. 

Mindig, mindennek van egy gyökere. Az, ahonnan elindult, azt tartsd szem előtt, mert ott van a kitépendő rész. Nem a mostban. A múltban. A te eredeti tudatodban van a kulcs, amivel az álszenteket és a prédikátorokat ki tudod kerülni, amivel az igazakat meg tudod találni. 

A börtönbolygón, leláncolt tudatban, csak arra van lehetőséged, hogy alávesd magad a mindenkori irányításnak. Az életed semmit nem ér a világot irányítók szemében.Ha a tudatodat hagyod MÉG ENNÉL IS JOBBAN elnyomni álszentek és prédikátorok által, ha azt hiszed, hogy a mostani káosznak egyszer csak vége lesz, te csak higgy és gondolkodj pozitívan, akkor hatalmasat fogsz zakózni. 

Egy nagy terv van most már élesen körvonalazódva, mindenki látja, aki hajlandó a valóság szemébe belenézni, és lesokkolva tudomásul venni, hogy a globális átverés és szándékos káosz teremtés a NOVUS ORDO SECLORUM javára folyamatosan zajlik. 

A bebörtönzött tudatok azonban nem engedik meg maguknak, hogy a prédikátorokon és álszenteken kívül másra is figyeljenek. Mert könnyebb hallgatni a véget nem érő hazugságokat, mint meglátni, igazi káosz jön a világban. Tervezett, előidézett káosz.

A nagy újraindítás, a BIG RESET részeként jön a még magasabb infláció, jön a globális energiahiány, a durva élelmiszerhiány, a háború túl hosszú elhúzódásának égisze alatt. Majd jönnek a most beígért természeti katasztrófák, és ökológiai sokkok. 

Nem lesz egyszerű, és egy idő után a fényes angyalkák és csodás ígéretek a káosz fekete ködébe vesznek. Azok fognak a legjobban kiborulni, akik eddig egy álomvilágban éltek. 

Eltakarni a lényeget, egy zseniális és mesteri találmány. Eltussolni és elbujtatni az igazságot falak, álarcok, hamis mesék és dogmaként bekódolt hitrendszerek mögé, azért nagyon zseniális, mert ha mindenki azt az egy bizonyos hitrendszert vallja a magáénak, akkor hiába hamis, akik ezt nem hiszik, nem gyakorolják, azok vannak hazugnak bélyegezve, akik pedig fennen hirdetik, még a nyolcvanas évek nagy amerikai prédikátorait is meghazudtolva, habzó szájjal, a hamis istent és angyalait dicsőítve, mindannyian ugyanazt az unalomig ismételt dolgot, azok vannak magasba emelve. Azokra vetül a hamis fény és a csillogás. 

Aki prédikál, az mindenáron meg akarja győzni a tömeget az igazáról, és a legtöbb esetben mindaz, amit mond, azt ő maga sem hisz el. 

Mint a hitgyüli. :) 

Nagyjából. 

 

Az ilyenek még arra is kínosan ügyelnek, hogy fehér ruhában legyenek, és az arcvonásaik angyali türelemmel és tisztasággal is vetekedve álszent módon az emberek szemébe hazudjanak, miközben a zsebüket tömik. 

Régen nehezebb volt ezt előadni, mert személyesen kellett megjelenni, és személyesen kellett hazudni. Most már lehet élővideóban is, írásos formában is, és bárhogyan, anélkül, hogy valójában a hívek szemébe kellene nézni. 

Álszentek dicsőítik saját magukat, maguk elé cibálva angyalok és arkangyalok képmásait. Hamis fény mögé bújva úgy tesznek, mintha szentek lennének. Csakis jók és szépek lehetnek, és “isten ments”, hogy bármi olyat mondjanak, ami lerántaná róluk a leplet. Globális jelenség, az élet minden területén. Csak éppen mondjuk egy politikus nem egy arkangyalt fog maga elé vetíteni, mint a pápa, hanem egy eszmét, egy ideát. És persze azt, hogy mindenkivel törődik, neki csakis a kisemberek sorsa számít. Könnyes szemmel eteti a Bethesdában a leukémiás gyermekeket, közben az EU pályázati pénzeken havi szinten ötszáz milliókat kaszál. Álszent, képmutató ragadozók, a világ minden szintjén, kicsiben és nagyban. 

Semmi nem változott az elmúlt kétezer évben, az biztos. 

 

A prédikátorok pedig nyomják. Élő videóban tájékoztatnak minket arról, hogy minden csodás. Híradásokban tolják le a torkunkon mosolyogva az újabb és újabb döntéseket, amik újabb kiadásokat és újabb átvirrasztott éjszakákat fognak jelenteni. 

Az emberek pedig prédikálnak egymásnak arról, hogyan kellene szerintük túlélni ezt. Ha te másként akarsz túlélni, te vagy a hibás. Ha nem imákkal és zsolosmákkal, akkor főleg. 

Ha nem hívod az angyalkákat, mert nem érdekel az egész, akkor biztosan az ördög szolgája vagy, és ezt ugyanúgy kimondják, mint a legmélyebb inkvizíció idején. 

Álszentek adják elő magukról, hogy tökéletesek. 

Álszentek mutogatják a szerelmes családi fotókat az interneten, miközben éjszakánként máshol keresnek meleg ágyat. 

Álszentek panaszkodnak a másik álszenteknek a világról, közben egymást verik át. 

Ha ez az emberiség túlélési stratégiája, akkor nyugodtan lehúzhatjuk magunkat a vécén. 

Ha már úgy igazán a hamis isten körül kotorászunk, és az angyalai körül, akkor menjünk még mélyebbre. Az angyalok egy jó nagy része pusztán holografikus kivetítés egy hamis asztrálsíkon, ahol még a forrás is hamis, és az ígértek méginkább. Megint más, főleg arkangyali “státuszban” álló entitások ősi istenek és titánok ELÉ vannak vetítve, hogy a valódi lény ne látszódjék és főleg, senki ne hívja, mert nem is tud a létezéséről sem. Sokan az ősi isteneket pusztán legendának tartják és mítosznak. 

Az ősi tudat pedig még mindig abba a hitrendszerbe van belecsavarva, hogy “isten teremtette”. Nem igazán. 

A tudat először is, örökké létező energia. Semmi köze egy tudatos lényhez, mert a tudat az nem egy nagyobb tudatból lett abban az értelemben véve, hogy egy istenféleség megérintette a becses homlokodat, és kész. Aztán adott isteni szikrát, tehát a gondolataidat is tőle kapod. 

Ugyan már, ezt ugye te se hiszed el….

A tudatod a lelkedhez kötődik, nem a testedhez. A testedhez az elméd kötődik. 

Az elméd az, ami a mátrixhoz van kötve, a tudatod pedig az elmédhez van láncolva. Amit az elméd diktál a tudatnak, azt az elnyomott és legyengített tudat magába fogadja. 

Ha az elméd tiszta és világos, a tudatod is az. 

Ha nem, akkor a tudatos sem az. 

KI TEREMTETTE A TUDATOT? 

Azt hiszed, hogy “isten”? A hamis isten az emberi elmét módosította olyanná, hogy szolgálja a börtönbolygó működtetését.

A hamis istennek maximum az elmédhez van köze, a tudatodat te magad is a posvány felszíne alatt tudod tartani azzal, hogy tudomást sem veszel róla, mert nem tudod megkülönböztetni a tudatot és az elmét egymástól. 

Ugyanannak veszed, pedig nem ugyanaz. 

A tudatod egy ősi lény tudata valójában. Akinek semmi köze semmilyen hamis istenhez, sem pedig az emberi által megszemélyesített teremtőhöz. Egy ősi lény, és az ő tudata egy nagyobb tudat része, ami nem egy megszemélyesített teremtő által teremtett kollektív tudat, hanem ŐSI TUDATOK ÖSSZESSÉGE. 

Nem tetszik? Elhiszem. 

Jobb volt abban hinni, hogy egy nagy teremtő isten vigyáz rád, és ő irányítja a tudatodat. 

Hát nem. 

Azt TE IRÁNYÍTOD, amennyiben felébredsz arra, hogy IRÁNYÍTHATOD. 

Ha nem, akkor hallgasd tovább az álszenteket és a prédikátorokat. 

Akkor az időutazás nem neked való..

Akkor, amennyiben próbálnál felébredni, folyton szembe fogsz kerülni saját blokkoló hitrendszereiddel, és ugyanúgy visszamenekülsz a hamis időbe és valóságba, mint Neo, amikor Morpheus átlökte a tükrön..

Élhetsz így is, élhetsz másképp is, a valóságban, ami sokkoló és ami megmutatja magát neked, ha hajlandó vagy rá, hogy megnézd. 

Álszentek, piedesztálra emelt gazemberek, akik diktálják a világnak a tempót. Álpolikus üzletemberek, álorvosok és áltudósok, akik úgy érzik, bármit megtehetnek. 

Akik a világot a magukénak érzik, és akiknek az emberélet csupán egy eszköz a céljaik elérése érdekében.

Ellehetetlenített, megzsarolt zsenik, tudósok, akik a titkos föld alatti bázisokon génmanipulációval már tenyésztik az új emberi fajt a NEW WORLD ORDER számára. Hiszen a börtönbolygó rabszolgái könnyen pótolhatók.

 

Manipulált, hamis csillogásban élő elmék, és álarcaikat letépni nem tudó emberek, akikkel hamis személyiségük, amelyik nem tud a világnak felmutatni mást, mint mások lemásolását, tömegesen az utcán, ugyanabban a divatcuccban járkálnak.

A pénztárcák tömve vannak, a csillogó autók csak úgy hasítanak, az érdekek pedig erősebbek, mint valaha. Lenézik azokat, akik fel merik magukat vállalni. Lenézik azokat, akik már nem akarják fenntartani a látszatot. 

Pedig a következő három hónapban a világ ledobja a látszat álruháit. Ebben biztos lehetsz. 

Ahogy közeleg a tél, jönnek a keményebb intézkedések. Ahogy hidegbe fordul az idő, úgy jönnek ki a kemény számlák. Na nem neked, hanem az ipari árat fizetőknek. A boltosoknak például. Mert azt hiszed, ma még vettél ott kenyeret, holnap már nem fogsz..be kell zárni a boltot, mert nem tudja kifizetni a rezsit. 

A nagy élelmiszerhiány elsősorban főleg arról fog szólni, hogy nem lesz, aki előállítsa. 

Nem lesz, aki eladja. Csakis a nagyvállalatok, akiknek ez  meg se kottyan. A világot irányító nagyvállalatoknak és leánycégeiknek lesz fenntartható a történet. Az egyszeri kisboltosnak és az egyszeri kisgazdálkodónak bizony nem. Az élelmiszerhiány mellett szállítási hiány is lesz, és ebből kifolyólag ellátási hiány. Majd mindezt még tovább gerjesztik a bankok kemény intézkedéseivel, ahogyan az egekbe emelik a törlesztőket, megindokolva a durva gazdasági válsággal. /mint mindig. / A nép pedig egyre haragosabb lesz és egyre elkeseredettebb. Nem lesz kedvük a hideg télben, a kőkemény mindennapokban a hamis csillogást terjesztőket olvasgatni és nézni. Az igazságra lesznek kiéhezve, MEGOLDÁSOK KELLENEK MAJD NEKIK, de minél előbb. Nem ekkor, meg nem akkor. MOST. 

 

Az emberek nem mernek önmagukat megmutatva, igazat szólni. 

Inkább elbújnak az igazak, sötét falak és függönyök mögé, ki se mennek szívesen az utcára. Nem bírják az álszentséget, a mindenhol jelenlévő képmutatást, nem bírják a tengernyi hazugságot, ami óriásplakátokról ordít felénk, és nyomaszt minket. 

Nem bírják az üres, semmitmondó metrós beszélgetéseket arról, hogy ki milyen genya a melóhelyen a másikkal… sem arról, hogy ki mit fog főzni ma. Elegük van az igazaknak a hazugságokból, a színjátékból, ami a világban körülöttük megy.

A lemez, ami mindig újrajátsza önmagát. 

A félelem, amit keltenek vele. 

A minden héten kitörő “óriásvulkánok”, a minden héten egekbe szökő, megállíthatatlan áremelkedés, amiről azt sugallják,sosem lesz vége, a Föld felé hetente tartó gyilkos aszteroida, Putyin bácsi újabb “sokkoló” döntése… - álhír, álhír, álhír. Hazugság hazugság hátán. UGYANÚGY MAGUKON KÍVÜL ÁLLÓ DOLGOKAT ÉS KÖRÜLMÉNYEKET NEVEZNEK MEG HIBÁSNAK AZ ÁLHÍREK, MINT AHOGYAN AZT A KATOLIKUS HIT TESZI. Miközben az egész egy nagy, újraindítási terv. Újraindítani a világot, a civilizációt, tökmindegy hány halottal. Csak egy olyan rendszer képes erre, amelyik tudja, hogy rabszolgái bármikor pótolhatóak..

 

Eközben az emberiség folyamatosan a hamis istenhez fohászkodik. Akár tud róla, akár nem. 

De sok esetben sajnos tud róla. Vannak olyan régiók és országok - Michael Tellinger könyvében olvastam ezt a vallási statisztikát - ahol a lakosság 99 százaléka katolikus és gyakorolja is a vallást. 

Teljes jóhiszeműségből. 

Vallás és felekezet, hovatartozás és hit. 

 

Belepörögni egy olyan elképzelésbe, aminek amúgy semmi valóságalapja nincs, és ezzel menekülni a valóság elől - és ez más dolgokra is igaz, nem csak a vallásra. Bármilyen más elképzelésbe is bele lehet pörögni, és azzal menekülni a valóság elől. 

Gyártani magunknak hamis reményeket, hamis csillogást, hamis fényt. 

Hamis ígéreteket bekajálni olyanoktól, akiknek a videóit százezren követik alsó hangon. 

Hamis és fásult frázisokat hallgatni mindenhol. Az élet minden területéről begyűjteni a “pozitív megerősítéseket”, amik mögött a nagy űr van, mert persze, hogy nem működik az, amiben sem az nem hisz, aki mondja, sem az, aki fogadja. 

Az igazak pedig ezt nem bírják. Becsukják a fülüket és a szemüket, csak egy szűk kör, talán két-három ember az, akiben bízni tudnak. Aki meghallgatja őket és nem gúnyolja ki. 

 

Mert az igazság, a globális nagy igazság túl sokkoló ahhoz, hogy az átlagember szembe tudjon nézni vele. Egy egész emberélet is kevés ehhez. Ha pedig minden kiderül, az emberiség magába fog zuhanni, és higgyétek el, erre is jól fel fognak készülni, erre is lesz egy FÉLMEGOLDÁSUK.. 

Mint mindig mindenre. 

Nem valódi, ütőképes javaslat.

Csak egy félmegoldás, egy újabb kamu, amivel etetni lehet a népet.

Ahogyan a hamis tanítók is mindig mindent meg tudnak magyarázni, úgy a politikusok is, a bankárok is, az újságírók zöme is. 

A lényeg, kibújni a felelősség alól, mondván “ezt ő csak hallotta”, “ezt más mondta, ő csak átadja az infőt”. 

Igen. Ez a legkönnyebb. 

Valamiféle szócsőként működni, és tudatlanul leélni egy életet, úgy, hogy sosem nézünk a dolgok mélyére. Lebegni a felszínen, lebegni az “isteni” ragyogásban, és abban hinni, hogy nem kell vállalnod a felelősséget a sorsodért.

Leélni egy életet úgy, hogy sohasem ébredsz fel a valóságra. 

Higgyétek el, sokan csinállják így. Ők akkor csukják be a fülüket és a szemüket, ha az igazságot hallják, nem akkor, ha a hazugságokat. Nem tudják elviselni, képtelenek elbírni, és még ha rossz is, maradnak a régi, jól megszokott, szürkeséggel teli létben. 

Elképzelni sem tudják, hogy másként is lehetne élni. 

Mondjuk a valóságban, fényes illúziók helyett, amelyek verik a legjobb szappanoperákat is. 

 

Ki így, ki úgy hárítja a valóságot. 

Ki azzal, hogy a hamis fényt követi, és hisz abban, hogy meg leszünk mentve. 

Ki azzal, hogy a rossz dolgokban hisz, és kifejezetten pesszimista.

Ki azzal, hogy csakis a materiális világban él, és mondjuk túl sok divatos cuccot aggat magára, de azzal már nem törődik, mi lesz holnap. Az, hogy mások mit gondolnak róla, az mindennél fontosabb. 

A lényeg a valóságtól való menekülés. 

Igen. Még mindig a katolikus egyházon fogunk pörögni. Már az unalomig. Csak azért, hogy megértsd, a mélyben rejlő blokkoló hitrendszereid totálisan meg tudják állítani az életedet. A világ tele van álszentekkel, és ez egyáltalán nem segít neked megérteni a dolgokat. Ha úgy igazán komoly problémád akad az életedben, ahova megértés és átlátás kellene egy OBJEKTÍV embertől, egy igazi vélemény, nem egy ál-vélemény, amely az illető egóját és hamis világképét visszhangozza, azzal szembesülsz, hogy senki nem ért meg. Senki nem tud érdemben értelmes dolgot mondani a problémádra. Mindenki azzal van elfoglalva, hogy szerinte mi lenne neked a legjobb, és ő hogy csinálná, de nem méri fel a te körülményeidet, a te világlátásodat, vagy ami még rosszabb, egy olyan emberhez fordulsz segítségért, aki bőszen hangoztatva, hogy a fényt szolgálja, az egész felelősséget rákeni az angyalokra és az “istenre”, hogy majd az/azok elrendezik a sorsodat…Te pedig ott állsz, hogy még mindig nem kaptál sem értelmes választ, se használható megoldást. A nagy büdös, üres semmit kaptad. Akár pénzért, akár ingyen. 

 

Az emberiség tovább játssza az álszentet, és magát szentté avatva próbálja elterelni a felelősséget az aktuális kormányokra, az aktuális hatalmasságokra, az aktuális istenképre, az angyalok seregére, és mindenre, amit csak ki lehet találni azzal kapcsolatban, hogyan ne vállaljunk felelősséget a tetteinkért. 

Számodra üres frázisok és ígéretek tömkelege hangzik el a fősodratú és a nem meghatározó médiából is. Nincs igazi megoldás, nincs kapaszkodó, nincs sehol tuti recept, valódi tanács. Csak blablabla.

Miközben mindenki elegánsan kikerüli a lényeget.

 

Megfigyeltem, ha rá van kérdezve valamire, akkor azonnal támadnak, és hitetlenséggel vádolják az igazakat, akik az igazságot keresik, és általában is jó úton járnak. 

A valódi megoldások ott kezdődnek, amikor te magad kinyitod az elmédet rájuk. 

Mert egészen nyugodtan belepöröghetsz a mai világ őrületébe. Abba, ahová az egész halad. 

A népszámlálási kérdőív egy üvegzseb kategória :) 

Az infláció az egeket veri. 

Valóban. Egyszer vége lesz, mert “ilyen a piac”. 

A háború csak nem akar véget érni. Már nem is nagyon foglalkozik senki vele, ezt is “megszoktuk”. Csak a bőrünkön érezzük otthon, amikor nem tekerjük fel a fűtést 20 fokra, mint egy éve. Mindaz, amit pár éve még lehetetlennek tartottunk, most itt van, és ez még mindig csak a nagy folyamat,  a NWO  cunami eleje. Egyfajta felvezetés. 

A háború, úgy látom, még sokáig fog tartani. Addig tart, amíg elvégzi a feladatát. Az EU teljes romba döntése tök jó, csakhogy közben a mi életünket is gallyra teszik ezzel. 

Amikor már a boltban csak a negyedét veszed annak, amit régen vettél, amikor régen se szórtad a pénzt. 

Amikor egyre több dologról mondasz le /többek között a melegvízről és a fűtésről is/, és a csillogó ígéretek csak nem akarnak teljesülni. Felejtsd el, hogy ki kell tartanod még eddig, meg addig. Nem kell, mert nincs mire várni. 

VAGY MOST CSINÁLOD, AMIT CSINÁLNOD KELL AZÉRT, HOGY TÚLÉLJ, VAGY CSAK EGYRE NEHEZEBB LESZ. 

Ne várj arra, hogy mások megmondják neked a tutit. Létfontosságú, hogy saját gondolataid legyenek, és még fontosabb, hogy ki is merd mondani őket. 

Ha nem mered, mások fognak gondolkodni helyetted. 

A népszámlálási kérdőíven kár pörögnöd. Megtörtént és kész. Vagy most történik, mert még nem töltötted ki. Igen, kiszabtak egy büntit, kétszázezer froncsit, ha vagy olyan lázadó, hogy nem töltöd ki. Nyugodtan gyűjthetitek az ellenszavazatokat, nagyjából telibe fognak tenni rá. Mire megszerveznétek egy rendes ellenállást, már ott fog virítani a sárga csekk a postaládátokban. 

Én biztos kihagyom azt a sárga csekket, mert ez megint csak egy újabb megfélemlítési eszköz. A népszámlálási kérdőív átvilágít és bevesz a nyilvántartásba, viszont ha te meg tudod tartani az önnálló gondolataidat, akkor édesmindegy, mivel akarnak majd olyan helyzetbe hozni, hogy ugyanúgy lemondj még több mindenről, mint amiről eddig lemondtál. 

Ha kevesebb kaját veszel a boltban, nem baj. Még mindig van mit enned. 

Ha nem fűtesz huszonkét fokra csak húszra, sebaj. Felveszel egy pulcsit. 

Ha nem veszel felesleges holmikat, még jobb. Legalább felelősséget és értékrendet tanulsz. 

Hiszen a lényeg mindig a színfalak mögött van, ugyebár. 

A kérdőívecskével felmérték, hogy hol lakunk, albérletben-e, vagy saját tulajdonban /azaz mennyi pénzünk van, és hidd el, hogy nem azok vannak és lesznek jobban szem előtt, akiknek sajátjuk van, hanem azok, akik képesek kifizetni egy albérletet. 

Felmérték, hogy hányan lakunk egy házban és mennyire vagyunk fogyatékosok :) 

Azt is felmérték - nagyjából azon túl, hogy éppen mit reggeliztünk -, hogy dolgozunk-e, hol és mit. Milyen ellátásokat veszünk igénybe és abszolúte fel tudták mérni az anyagi körülményeinket. Arra leszek kíváncsi, hogy ezek után milyen témakörökben fognak ránk szállni. 

 

Nyomasztó, az biztos. Az álszentek pedig fennen verik a nyálukat. “Nem hiszel eléggé.” “Negatívan gondolkozol”.

Pedig ez a mátrix valósága, és az álszentek és a prédikátorok sosem fognak kitörni belőle, mert magukat is becsapják. 

Nyugodtan lehetsz dühös, csak szólok. Az sem baj, ha nagyon ki vagy akadva. Az sem baj, ha nem imádkozol és nem meditálsz. Ha nem tudsz fókuszálni, még az sem gond. Tolják ránk a nehéz energiákat, a nehéz frekvenciákat, és te ne érezd magadat hibásnak azért, mert nem vagy felkészülve rá. 

Inkább mondok néhány gyakorlati tanácsot, saját tapasztalataim alapján. 

Mint “időutazó” aki átlátja a lényeget. 

  • egy vörös lángoló piramist magad köré képzelsz, naponta háromszor. Forogjon balról jobbra, minél gyorsabban.

  • hívj be olyan isteneket, mint Anubis, Osiris, Seth vagy Hádész. Jang energiával védd a territóriumodat. A tested, a lelked, az elméd, a tudatod és a szeretteid, a fizikai síkod és a sorsodat. 

  • az istenek álljanak a piramis négy sarkában. Védjenek. 

  • hagyd el a mantrát és az imát. Konkrétumokat mondj ki, jelen időben és kijelentő módban. 

  • egy tizenhármas számlapon /olyan, mint az óra, csak nem tizenkettő, hanem tizenhárom szám legyen rajta/ állj, képzeletben, és az óra is forogjon, rajta a piramissal, az is balról jobbra. 

  • az egész alakítson ki a forgással egy képzeletbeli spirált, amiben vagy. Ez jelképezi a DNS-edet, ami éppen felépül a blokkolás alól, és a te idődet és a te teredet. 

Ha elsőre nem megy, sebaj. Ne add fel, próbálkozz. Elvégre úgy tanulunk meg látni, hogy csináljuk. 

Gondolom, mondanom sem kell, a spanyol fregatt mit is jelképez. A mostani emberiséget, amely megragadt elmében ötszáz évvel korábban. Mintha mi sem történt volna azóta, a szépasszonyok és a frakkos férfiak egymást taposva rohannak most is, kifelé eg égő házból. Az ötszögletű terem még ráadásul létezik is. A Pentagon alattira gondolok, nem arra, ahova még a turistákat is beengedik. A matrózlegények is léteznek, csak ők nem emberek, hanem a darkweb alatti weben, amit még a darkwebesek sem érhetnek el, az alternatív weben szállított információk és kódolt üzenetek, amiket a háttérhatalmi elit vált egymással. És létezik a vészmadár, az asszony, aki a Végítéletről papol. És léteznek az álszentül whiskyt kortyolgató üzletemberek is. Létezik az állandóan vészhelyzetben lévő, terhekkel agyonpakolt női energia is, ami észrevétlenül húzza az igát, és csak a jószerencsében bízik, és ugyanúgy férfiben is létezik. A kisember, az átlagpolgár.

Létezik a kapitány is, sok kapitány. Akik a világot irányító székekben ülnek, de csak bábok. Hiába szólnak az ötszögletűseknek, azokat nem érdekli, a parancsokat végrehajtatják velük. Létezik a lány is, aki megmenekül, mert szabad akar lenni, de menekülése előtt még végigjáratja vele a módosított sors örvénye a poklot. Létezik az álcalegénység is, már hogyne létezne. 

Titkosszolgálatok, amik nem az emberiséget védik, hanem éppen ellenkezőleg.

És létezel te, jó ha tudod, csakis rajtad múlik, hogy melyik hajóban akarsz evezni…

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI

  • IDŐUTAZÓK ÉS IDŐUTAZÁS. A Régi Birodalom, a Domain, a Lucifer Szövetség - amely az egész Univerzumban jelen van, nem csak a Földön, - a kezdetektől. Megkíséreljük összefésülni a sztorit. 

  • További leláncolt istenek - a Régi Birodalmi csapdákban. Egy “kis” action :) 

  • Gyakorlati rész az elme és a tudat védelmezésére. 

  • Gyakorlati rész a teremtő képességekkel kapcsolatosan, újabb turbó, nem csak a túlélőknek, hanem az alkotni vágyóknak is

  • Vasárnap esti “matiné” :) - “közeleg a tél.” MIRE KÉSZÜLJ FEL ÉS MIT TEGYÉL. Valamint globális action, az eljövendő, mélyülő válság ellen. 

  • Mentális erősítés és tudatnyitás arra, amiért “utazol az időben”, évmilliárdok óta, mint a Lucifer Szövetség tagja.

  • A TEREMTŐ TUDAT ÉS A TUDAT TEREMTŐJE. - újabb lehulló lepel, évezredes hazugságokról.

  • A spanyol fregatt szinonímájára és margójára - túlélők, időutazók, álszentek és prédikátorok.. globális action.

  • Egylélek turbo :) - időutazók, évmilliárdokon és csillagrendszereken át. Ezt imádni fogjátok :) 

  • Végezetül: ha lehet “LISTÁT” kérni arról, kik azok az entitások, akiket arkangyalokkal takartak el előlünk, akkor lekérjük.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

IDŐUTAZÓK

 

2022. október 23. vasárnap

16.00-20.00

Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá