2022. dec 07.

S T N

írta: Eszter 777
S T N

DNSBE KÓDOLT SORS

S T N 

 

Három betű. 

ISTEN

  STN

SÁTÁN

Elgondolkodtató. 

A kettő egy és ugyanaz, és nem egyik sem létezik. 

Ott van az emberek orra előtt, mégsem látják, ahogyan annyi minden mást sem. 

Tele vannak félelemmel, éppen a duális hitrendszerük miatt. Ez szüli a fájdalmat, ez szüli a mindennapos szorongást, ez a dualitás, ez a kettősség, ez a két-ség szüli a belső bizonytalanságot, a kiszolgáltatottság érzését, voltaképpen ez a rabszolgásítás első alappillére. 

 

Találj ki egy duális világot, nevezz meg két ellenpólust, és máris lehet sarat dobálni. Mindkét fél a másik térfelére dobálja a sarat. Saját hitrendszerében csak az egyik STN lesz a nyerő, a másik lesz a gonosz oldal. 

Az soha nem fog eszébe jutni egyik félnek sem, hogy valójában egy oldalon állnak. A rabszolgává tett, elnyomott tudatú emberiség tagjaként egy csapatban játszanak mindannyian. Ha az istenező, vagy sátánozó felek tudnák, hogy ugyanabban a csapatban játszanak, nem hinnék el. 

Ha az emberiség tudná, hogy mindaz, ami a történelmünkben velünk történt, azt ennek a dualitásnak köszönhetjük, nem hinnénk el. 

Pedig így van. 

 

Megosztani, és uralkodni. Ősi római tétel. Nem kell hozzá sok ész. 

Az egységben lévő, önazonos embereket nem lehet megosztani. 

Csak azokat lehet, akik önmagukkal nincsenek jóban, akik folyamatosan úgy érzik, hogy önmagukkal küzdenek. 

Minden döntésképtelen állapot, minden megakadt élethelyzet ugyanoda vezethető vissza: a kétségekkel teli, önmagával nem azonossághoz. 

Aki önazonos, az nem fog önmagával harcolni sem. Az önmagunkkal való harc is csak azért létezik, mert életet adunk neki. Ha nem adnánk, akkor tudnánk jó döntéseket hozni. Akkor soha nem fordulna elő, hogy rossz irányba megyünk, és ezzel sok mindent borítunk be. Rossz döntéseket hozni csak a belső kétségekkel lehet igazán, amikor elhiszed, hogy a külvilág rá tud kényszeríteni.

Tudattalanul vagyunk irányítva a dualitás által, és ez vezérel minket arra is, hogy a determinációnak alárendeljük magunkat. Pedig minden ember érzi most már, hogy ez a bizonyos eleve elrendeltetés nem visz előre. 

Rávesz egyfajta tehetetlenségre is, és hiába várod azt, hogy a dolgok változzanak, ha nem teszel érte, nem fognak változni. 

Ez ugyanolyan, mint a világunk globális helyzete. Az emberiség azt hiszi, hogy majd maguktól fognak a dolgok változni, pedig tenni kellene azért, hogy változzanak. 

Semmilyen “jóisten” sem “rossz isten” nem fogja megoldani avagy kigáncsolni a dolgokat. 

A dolgok alakulását azzal lehet a legrosszabb irányba terelni, ha várakozás és tehetetlenség van. 

Hitet vetve valamiféle eleve elrendeltségbe, ami majd úgyis meghozza a jó és vágyott jövőt 

Ez nem így működik.

 

Az életet csak úgy tudod kormányozni, a magad szájíze szerint, ha nem hagyod másra az irányítását. Ezzel nem lehet kekeckedni, sem elmismásolni. Vagy te irányítod a sorsodat, vagy engeded, hogy más hatalmaskodjon feletted. Ez ténylegesen vagy fekete, vagy fehér. Minden más része csak kifogás és patópáluraskodás.

 

Amikor elkezdtük a Fényhozó Csapattal a kezünkbe venni a sors irányítását, jó pár érdekességgel találkoztunk. Például a Naprendszer bolygóinak mélységével, az ott elrejtett “kincsekkel”, amiki ide, a fizikai síkra hozhatóak át. 

Még a tizedét sem láttuk ennek a tengernyi dolognak és rejtélynek. 

Amikor néhány napja meglátogattuk a Neptunusz mélységét, egy icipici részt láttunk elsőre abból a mágikus mélységből, ami ott van, mégis, máris nagyot tudtunk fordítani a nagy Sorskeréken, itt, a Földön… és éppen csak betekintettünk oda. 

Ahol az igazi mélység van, az éppen a Nibiru. 

Több ezer terem van odalent, a mélységben, a Nibiru felszíne alatt. 

Egy régi romvárosból vezet lefelé a lejárat, és a termek a mélyben legyező formában terülnek el. 

 

A Nibiru első királyát úgy hivták, hogy RÁ. 

Bármennyire is tiltakozol ezen, ez teljesen logikus, ha belegondolsz. 

A Napisten neve Óegyiptomban Rá, vagy Ré volt, a Ré már az átmásított megnevezés volt. Marduk felvette magára a Napisten energiákat, de nem azért, hogy lemásolja őket, és magát annak adja el, az Enlil volt, aki Ammon Ré-ként lépett be a köztudatba, és konkrétan Mardukot másolta le. 

Ammon démon azt is képviseli: másolat. 

Valaminek a másolata, a lekoppintása, ami nem eredeti, hogy ezzel tanítson meg megkülönböztetni a másolatot az Eredetitől. 

A Nibiru mélysége többszintes, és RÁ termei felett ANU termei vannak, afelett pedig a jelenlegi király termei. 

Ahogy a királyok uralkodnak, úgy telnek meg a mélység termei “kincsekkel”. 

Rá termei közül a negyedikben egy istennő energiája van /nem bezárva oda, hanem ő őrzi/, ami a mai embernek létfontosságú, saját annunaki eredetébe visszavezető erő. 

A harmadikban antik tárgyaknak tűnő dolgok vannak, köztük egy mágikus tükör, amivel át lehet lépni a mátrix szintjei között a Földön. Tele van efféle érdekességekkel, amiket a mágusgyakorlatok során könnyedén meg lehet tanulni kezelni. Belátást és rálátást ad saját magadra is, és a jelenlegi világ működésére is. 

Például az emberek jelenlegi működése a Nbiruban rejlő mágikus tükör szerint nem arról szól, aminek látszik. Nem a mérhetetlen aljasságról, és egymás taposásáról, hanem arról, hogy egyszerűen tombol a lelkük, érzik, hogy börtönben vannak, és a szabad akaratukat próbálják egymáson érvényesíteni. 

Azért egymáson, mert a felsőbb hatalomnak nehéz nekiesni, mivel megfoghatatlan. 

 

A Nibiruban van egy terem,ahol a Kis Arkánumoknak megfelelő analógia van. 

Tele van a terem KELYHEKKEL, KARDOKKAL, ÉRMÉKKEL ÉS BOTOKKAL. 

Ez nekem egyértelmű volt, amikor megláttam. 

A Mágus a Tarotban mind a négy minőséget irányítja. 

Ez a négy minőség a négy elemmel azonos. 

Kelyhek - víz- érzelem

Kardok - levegő - értelem

Érmék - föld -test

Botok - tűz - fizikai sík. 

 

Ez egyezik a Bőség négy tartóoszlopával is, ami az istenek szerint “tartja az Univerzumot”. 

A nagy MÉRNÖKI TERVEZŐ ASZTAL. 

A Bőség négy tartóoszlopa: TEST, TUDAT, LÉLEK, FIZIKAI SÍK. 

Az asztal maga a Világegyetemünk, amire az istenek azt mondják, ez a SZABAD AKARAT UNIVERZUMA. 

13 parallel világ van, ez a 13. a Szabad Akarat, ahol minden lénynek a szabad akaratát kell kivívnia. 

 

A 13 parallel világ egy HÚRON van felfüggesztve, virágszerűen /tórusz/, ez a húrelmélettel egyezik, ami szerint a párhuzamos univerzumok a tér és idő húrján rezonálnak. A virág közepe a NULLPONT energia központ, ami nem egyezik a mi Forrásunkkal, a Forrás a Nullpont energia központból táplálkozik. 

 

A mi UNIVERZUMUNKAT a Régi Birodalomnak keresztelt hatalom uralja, ami a Domainnal küzd a területekért, és a Föld csak egy, a Forrástól távol eső bázis. A NASA építőknek hívja a Régi Birodalmat, mivel felfedezték, hogy a Naprendszer minden bolygóján vannak érdekes romok, amik régi szupercivilizációra utalnak, és ez TÉNY, csak éppen el van titkolva. 

 

Aki a négy elemet uralja, az uralja az időt és a teret. 

Aki uralja az időt és a teret, az uralni tudja a Sorsot is, csak bátorság kell hozzá, és nemet mondani minden determinációra. 

 

A négy KIS ARKÁNUM alap, a KELYHEK, BOTOK, ÉRMÉK, KARDOK a Tarotban a körülményeket szokták kibontani, és aki ISMERI A KÖRÜLMÉNYEKET, az eljövendő lehetséges buktatóikkal együtt, az tud Sorsot formálni. Ehhez az embereket is ismerni kell, és minden naivitást elvetni, ugyanakkor szélsőségesen keménnyé sem szabad válni, mert az lezár téged mindentől. 

A mágikus bolygótan egyik alappillére a kis arkánumok körbe rendezése a négy kapu köré /ÉSZAK, NYUGAT, KELET, DÉL, ÉRTELEM, FÖLD, ÉRZELEM, TŰZ/, kaputól kapuig, a Kis Arkánumok kezdő ászától a tizesig. 

A Kis Arkánumok rendszere igazi adu ász annak a kezében, aki kicsit másképp meri őket használni, mint ami el van róluk terjedve, úgy mint, “megmondják, mi várható”. Határozd meg TE, hogy mi legyen várható. 

Hidd el, hogy képes vagy rá. 

 

A Nagy Arkánumok a nagy máguskört kettészelik két egyenes vonallal. Nagy Arkánumok: Bolondtól a Világig. A maya mágiában a Nagy Arkánumok csupán körbeveszik a maya naptárat, de az a földi mágia tartománya. Itt már kettészelik, széltében és hosszában a máguskört, ahol a bolygók is négyszer jelennek meg, a nagy kör négyfelé osztott minden szeletében egyszer, azaz így négyszeresen vannak jelen. A négyes bolygóenergia már a fizikai síkra hozatalt jelenti. Képzeld el, hogy a kör minden szegmensében van egy Vénusz, és a négyet középre hozva rakod egybe, minden lehetséges sorsmódosítást kiütve ezzel a női energiával. 

Érdekes tan, az tény. Eléggé bonyolult, de ha elkezded csinálni, már nem annyira az. 

Nagyon ősi tudás, ősibb, mint a Föld, és főleg az emberiség, ősibb, mint az annunakik. 

 

A Naprendszer bolygói nem pont azt jelentik, amit nekünk róluk tanítanak, és ezt úgy merem állítani, hogy belelátok a MÉLYSÉGÜKBE. Egészen más energiák vannak odalent, mint azt az emberiség akár el tudná képzelni. 

A Neptunusz mélységében például nem az van, amit róla mondanak. Az érzelmi labilitás, az érzelmi ingadozásra való hajlamosítás, a labilitás, a mély és kiterjedő érzések és egységesülés vágya csak az enyhe felszín. 

A mélyben igazi mágikus erők vannak. A Neptunus mélységében kilenc mágus egy földre fektetett varázstükör felett állt, és a varázstükrön át lehetett menni más Univerzumokba, és a Föld mátrixába úgyszintén. A Neptunusz java részét víz borítja, akármit is mondanak róla, és ez eleve természetellenes. 

 

A Naprendszer minden bolygóját teljesen letarolták a Régi Birodalom vezetői. 

A legtöbbet nukleáris csapással. Az ökoszisztémák teljes felszámolásával. Nagy, virágzó gigabolygókat, de azért szerintem vannak itt is kivételek, már csak az egyensúly miatt is, kell, hogy legyen gázbölygó, vízbolygó. Ami nekem nagyon gyanús, az a Neptunusz, amiről egyértelmű, hogy módosították az ökoszisztémáját, és emellett mágikus lefojtást is alkalmaztak, hogy nagy mágikus erő ne jöjjön át a Földre, és a Jupiter, amiről lerí, hogy valaha nem ilyen volt a felszíne, valamint természetesen a Vénusz és a Mars, amikről mindenki tudja ugyanezt. 

Emelett az eltitkolt Vulcanus, aminek szerintem mindig is ilyen volt a felszíne, amilyen, legalábbis amióta közel van a Naphoz, lángoló, forrongó, ezzel szemben a Merkúrról szintén lerí, hogy valami nincs rendben vele. 

Aki belemerül ebbe, az csak akkor kap egzakt információt, ha alaposan körülnéz, vagy ha a NASA-nál dolgozik, mint az infókat kiszivárogtató Corey Goode. 

 

A bolygók holdjain most is van élet, arról már sok információ szivárgott ki, hogy a Jupiter és az Uránusz körül több száz kisbolygó kering, és azok még az emberek számára is élhetőek. 

Nyilvánvaló, hogy a nagybolygók mélységeiben maradtak azok, akik őrzik azt az erőt, amiből vissza lehet építeni a szabad akaratot. Ebből az erőből, a bolygók mélységéből táplálkozik nem csak az emberiség és a Föld, hanem a Naprendszer minden bolygóján élő összes humanoid. Ezek nem kis dolgok, de nagyon messze vannak még attól, hogy az emberiség megértse őket, mivel a felsőbb akaratot egy istennek tulajdonítja, és a szabad akarattal nincsen tisztában. 

 

A kollektív, univerzális tudat nem a szabad akarat. Ott nincs saját gondolatod és saját érzésed. Ott minden EGY. Te pedig az EGY része vagy, de önálló gondolatok és önálló érzések nélkül, mintegy felsőbb erőnek engedelmeskedve. Ebbe tartozik bele Asthar is, és az összes olyan lény, akik test nélkül a Naprendszer bolygói között lebegnek. 

Valójában nem az a nagy kiváltság, ha valaki halála után felemelkedett mesterré válik, vagy “angyallá”, hanem az, ha valaki testet kap a Földön, így önálló érzéseket, önálló gondolatokat és önálló döntési lehetőségeket. 

Már mondtam, hogy a Földre leszületni még úgyis jó buli, hogy egy igazi börtönbolygó, mesterséges mátrixszal, mert ha akarod, egész életedet végigbulizhatod, végigszexelheted, végigalhatod, és senki nem fog érte megbüntetni. Nem kötelező felébredni, és a szabad akaratot sem kötelező használni. 

Az más kérdés, hogy ha már egyszer felébredtél, nem akarsz visszaaludni. 

 

Ha visszagondolsz arra az éveidre, amiket még alvó állapotban töltöttél, tudod jól, hogy csak az árral sodródtál. Akkor pillanatnyilag jó volt, de most pont annak a következményeit nyögöd, amit akkor NEM DÖNTÖTTÉL EL. 

 

Van még egy dolog, ami a miénk, és ez pedig a JAVÍTÁS ÉS HELYREÁLLÍTÁS LEHETŐSÉGE, amivel a szelíden integető, kék szemű, szőke hajú univerzális lények nem rendelkeznek. 

Nem csak előző életekkel kapcsolatosan, hanem ebben az életedben is. 

A javítás és helyreállítás azért kiváltság, mert ehhez is önálló döntések kellenek. Az univerzális tudathoz kapcsolódó lények egyéni útja egyáltalán nem fontos egy köllektív tudat számára, csakis a közös cél. 

 

A közös cél bármi lehet, a Naprendszer helyreállítása is, de még ehhez is ezeknek a lényeknek humanoidokhoz kell kapcsolódni, akik testtel rendelkeznek. 

Ebben az a nehezítés, hogy a testtel rendelkező humanoidok éppen olyan mátrix börtönben élnek, mint mi, csak valószínűleg akár még sokkal durvábban is, vagy akár sokkal virtuálisabban, mondjuk a testük már nem is mozog, csak elhitetik velük. A Földön ez még nem valósult meg, és nem valószínű, hogy meg fog.

Persze, ezt nem tudhatjuk, hiszen a virtuális mátrix lényege az, hogy nem tudod, hogy abban vagy-e, avagy sem. Tudományos értekezéseket írnak a mátrixról, és van egy olyan elméletük a tudósoknak, miszerint akár már mi magunk vagyunk a saját mátrixunk működtetői, ezért nem tudunk kilépni belőle, és ebben annyi igazság mindenképpen van, hogy fenntartjuk a mátrixot. 

 

Ez így ebben a formában nem igaz, de ha azt vesszük, hogy a Régi Birodalom nagy vezetői közül állt össze a Fényhozó Szövetség, a Régi Birodalom ellen fordulva, évmilliárdokkal ezelőtt, akkor megtörténhetett, hogy a mátrixot éppen mi alkottuk meg, majd mi magunk is a rabjai lettünk. 

Érdekes ez, és megérzésre igaz. Viszont már nem mi irányítjuk, de ismerjük a feloldó kódokat. 

Ilyen kódok pl a Grabovoj számsorok is. Kifejezetten átjutnak a mátrixon, és lehozzák azt, aminek le kell jönnie, feloldják azt, aminek fel kell oldódnia. 

 

AZ TUD BÁRMIT IS FELÉPÍTENI, AKI AZELŐTT UGYANAZT LEROMBOLTA. 

Az tud bármit is megszüntetni, aki azelőtt ugyanazt megcsinálta. 

Feloldani is az tud bármit, aki azelőtt azt összekötötte. 

A tudás, ami egyedülállóan kimagasló, a Fényhozó Szövetség több százezres / de lehet hogy több milliós/, jelenleg földi testben élő tagjainak azért akkora, amekkora, mert valaha ők maguk voltak a pusztítók, azaz mi. 

Ezért látunk bele mindenbe, és tudjuk, hogy merre van az út. Ezért jut eszünkbe az, ami másnak nem. Ezért látunk át a dualitáson és a mátrixon. Hiszen a felsőbb megtestesüléseink hozták létre. 

 

Ezért, ha valaki fejlődni kezd, nem biztos, hogy bármiféle mennyei magasságokba fog eljutni, ahol ő a megtestesült csoda, egy fényben úszó fénylény, hanem éppen az ellenkezője, egy olyan entitás, aki régen pusztított, és most épít, mi több, fizikai avatarján keresztül helyreállít. Ez már megint nem arról szól, hogy én kiszolgáljam a hamis fényoldal mindenféle tévedéseit, akik azt hiszik magukról, hogy angyalok, akik csakis jók lehetnek. 

Nincsen csakis jó, csakis rossz. 

Se isten, se sátán. Semmi, csak az EGY és annak a szabad akaratú, különvált részei vagyunk. 

Az pedig, hogy nem vagyunk ennek a nagy EGYnek úgy részei, hogy ne legyen szabad akaratunk, kifejezetten jó. Mások ezt másképp látják, és a mennyei magasságokba vágynak, ahol a nagy EGY részei lehetnek teljesen, de kíváncsi lennék, ha eljutnának oda, hogy na akkor most elveszik a szabad akaratukat, vajon mit szólnának…

Nyilván, nem adnák oda. 

Senki sem adja oda önként és dalolva. 

Elvenni sem lehet a szabad akaratot, mert vagy van, vagy nincs. Elnyomni lehet, elvenni nem. Elfeledtetni is lehet, de megszüntetni nem, be van kódolva a DNS-be. 

 

A mágikus bolygótanban már konkrét technikák vannak a Sors irányítására egyéni és globális szinten, és csak az tudja ezeket kézbe venni, aki már nem él vissza vele. Mert ez veszélyes tudás is lehetne azok kezében, akik egy egész emberiséget irányítani akarnak, és az is, mert a szabadkőműves háttérhatalmi elit úgyszintén ismeri ezeket a technikákat, és a determináció csak egy tömegeknek hazudott frázis, semmi egyéb. 

Arra való, hogy az egyén alávesse magát egy felsőbb akaratnak, és ne használja a szabad akaratát, de úgy, hogy a mai kor embere észre sem veszi, hogy nem érvényesíti eléggé. Akkor tör elő benne a szabad akarat lángja, amikor már nagyon sok az akadály a fizikai síkon, amiket csakis önérvényesítő, nagy erőkkel lehet eltávolítani. 

Sokan megvárják azt a pillanatot, amikor már nincs más választásuk. Így is lehet, de fel is lehet készülni, fejlődni is lehet ebben, szánt szándékkal elengedni minden illúziót, belevágni a nagy útba, és elengedni a kényelmest, a komfortost, ami mindig korlátoz és rabbá tesz a börtönön belül, küzdeni azért, hogy ha elveszítetted önmagadat, akkor visszakapd, mert magadat csakis te tudod magadnak visszaadni, ebben külsőleg csak segítőid lehetnek. 

 

A mágikus bolygótan benne van a szabadkőmüvesek beavatási szintjei között, ebben biztos vagyok, és féltve őrzik ezt a tudást az emberiség elől, hiszen minket éppen az előre megírt Sorsról szóló hazugságokkal irányítanak. 

Valóban van egy út, amit kijelölnek neked a BÖRTÖNBOLYGÓN belül, amin kényszerrel ráncigálnak végig, és ha le akarsz térni róla, traumatizálni kezdenek. /ezt tapasztalhatod is, amióta elkezdtél felébredni/. 

A traumatizálás pontosan azért van, hogy visszalökjön a szerintük helyes útra, amin járnod kellene, hogy örökké nekik maradj kiszolgáltatott. 

El sem hinnéd, mik is ezek a bizonyos előre kijelölt ÚTJELZŐK. 

/szerintem már végigrágtad magad ezeken/

  • születés 

  • terhelő családi közeg

  • terhelő iskolai közeg

  • egyetemi, továbbtanulási teher, vagy szakmatanulási teher, mi több, kényszer /itt azért üdítő kivételt képez az, ha valaki már kiskorában tudja, hogy tanár, orvos, bölcsész, jogász akar lenni, de nézd meg a marketing és kereskedelmi szakot. Tovább tanulni csakis egy jó állás reményében, az igazi börtön húsz évre előre/

  • terhelő munkakörülmények

  • terhelő anyagi körülmények 

  • terhelő párkapcsolatok, ha lehet, minél durvábbak és kifosztóbbak

  • terhelő házasság

  • gyermekvállalási nehézségek és terhelő nevelési körülmények /az általában ezzel járó anyagi gondok, lakhatási gondok, hitelfelvételi kényszer természetesen a mátrix ügyesen kitalált része/

  • szexuális elfojtások tömkelege, ami a gyermekvállalással, a túl sok munkával, az  ezzel járó állandó időzavarral és pénzzavarral jár együtt

  • megcsalások és válások

  • nárcisztikus férjek, labilis feleségek - amikor húsz év után döbbensz rá arra, hogy akivel együtt éltél eddig, az nem az, akinek látszik /és ez  most nagyon feltűnő jelenség/

  • válás utáni nehézségek anyagilag, szexuálisan, mentálisan, fizikálisan, egészségileg, lelkileg, sárdobálás és gyerekelhelyezési perek, az ezzel járó bebukó ingatlanhitelek és a többi fincsiség

  • válás utáni párkeresési nehézségek, főleg kicsi vagy kamasz gyerekekkel, rossz lakhatási körülmények között, rossz anyagi körülmények között

  • sok esetben válás után visszatérés a szülői házhoz, így a természetes elszakadás totális semmissé tétele

  • új párkapcsolat terhelő szakaszai a múlt korábbi csalódásai miatt 

  • családi lehúzó energiák felbukkanása negyven körül - ilyenkor döbbenünk rá, mi mindent hoztunk el otthonról a bőröndjeinken kívül 

  • párkeresési nehézségek és az ezzel járó önbizalomhiány és kétségek 

  • időskori betegségek kezdete…

  • a genetikánkba kódolt önpusztító folyamatok beindulása a testben

  • halál..

 

Nagyjából e a sablon és nagyon nehéz kitérni előle. Sok mindent ide lehetne még írni a lakhely-munkahelyváltogatások, családi traumák, szülők, nagyszülők halála, örökségek körüli harcok és egyebek. 

 

Ezek mind be vannak kódolva a mátrixba és SOK ESEMÉNY ELŐRE VAN KÓDOLVA A DNS-EDBE. 

Mondhatod, hogy ez hülyeség, de sajnos nem az. Gondolj pl a gyerekvállalási kedvre és az idetartozó ketyegő biológiai órára, ami nem más, mint egy rész a DNS-ben, ami valószínűleg 20 és 40 éves kor között aktiválódik. 

NE FELEDD, HOGY A DNS A KARMESTER, AMI IRÁNYÍTJA AZ EGÉSZ ÉLETEDET ÍGY, NEM CSAK A VISELKEDÉSEDET. 

A házasulási kedv és be van kódolva, az otthonalapítási kedv is, amihez a mai világban vaskos tízmilliókat kell felvenni. 

Elég logikus, nem?.... 

ITT MINDEN A MÁTRIXOT ÉS A BÖRTÖNT SZOLGÁLJA. 

 

A Szaturnusz  mélysége lesz most csak igazán érdekes. Egyelőre csak belekóstolunk minden bolygó mélységébe, a Mágus évére felkészülve, de jövőre egyesével fogunk foglalkozni vele, a január 1-ei nagy NYITÁNY után.

2022 december 31 a hamis idő vége. 

Hogy ez mit jelent, azt az istenek 31-én éjfélkor fogják elárulni, biztonsági okok miatt. 

 

Megjegyzés: Szilveszterkor bulit tartok a nagy családi házban, Zuglóban, ahol lakunk, a meghívók hamarosan mennek :) De ha csak úgy jönni szeretnél, írj :) Hely van, elférünk, a lényeg, hogy pesti legyél, vagy Pest környéki, mert szállást nem tudok biztosítani. 

A buli közepén, éjfélkor egy rövid ámde velős, hamis időből való kilépős meditációt tartunk. / a részvétel természetesen ingyenes/

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

S T N 

A SZATURNUSZ MÉLYSÉGE

 

2022. december 11. vasárnap 

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 



A TRÉNING TÉMÁI: 

  • AZ ELSŐ RÉSZ TELJES EGÉSZÉBEN A SZATURNUSZ MÉLYSÉGE, AMI MEGDÖBBENTŐ ÉS FELSZABADÍTÓ LESZ EGYBEN. IGAZI NAGY ÉBREDÉS, MINDEN BÁTOR FÉNYHOZÓNAK

  • A MÁSODIK RÉSZ: SORSBA KÓDOLT DNS ÉS A RÉGI BIRODALMI TŐLÜNK ELVETT TUDÁS ÉS ERŐ VISSZASZERZÉSE, VALAMINT A BEAZONOSÍTÁSA ANNAK, HOGY KI VOLTÁL A RÉGI BIRODALOMBAN, ÉS MIRE VAGY VALÓJÁBAN KÉPES 

  • MÁGIKUS BOLYGÓTAN ÉS A NAGY ARKÁNUMOK RENDSZERE EZEN BELÜL

  • A HARMADIK RÉSZ: EGYLÉLEK - SZATURNUSZ - AZ ÚT ÉS A KEZDET ÉS A VÉG - IGEN ÉRDEKES LESZ, ÉS IGEN SORSÁTÍRÓ

 

Nagy tréning lesz, nagy átalakulással és nagy beavatásokkal. 

Az év utolsó nagy tréningjei közül az egyik. 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó




Szólj hozzá