2023. jan 11.

FÜGGŐ JÁTSZMA - A HOLD MÉLYSÉGE

írta: Eszter 777
FÜGGŐ JÁTSZMA - A HOLD MÉLYSÉGE

A HOLD MÉLYSÉGE

 

A Hold az egyetlen kakukktojás a Naprendszerben. Az egyetlen olyan égitest, ami teljes egészében mesterséges. Persze, ezt senki nem akarja elhinni, hiszen szabad szemmel is jól látható, nagyon szép és abszolút természetesnek tűnik. Szó szerint, évmilliók óta, mágikus igézetben tartja az emberiséget. 

 

Nincsen más olyan égitest a Naprendszerben, amit egy másik bolygó feletti kontroll céljából raktak oda. A Holdról már egyre több furcsaság derül ki, először is, hogy a mai csillagászati tudomány megállapította, hogy természetellenesen közel van a Földhöz. Ekkora közelségnél be kellene indulnia a tömegvonzásnak… Azaz, effektíve bele kellene zuhannia a Holdnak a Földbe. Még jó, hogy ez nem történik meg, és nem is fog megtörténni, hacsak egy szuperfejlett idegen civilizáció, akik lehetünk egyébként úgy ezer év múlva éppen mi magunk is, szét nem bombázza, darabokra, ami ahhoz vezetne, hogy a darabokra eső Hold elpusztítaná a Föld ökoszisztémáját, egy erőteljes meteoritzáporral. Először a fehér eső, a törmelékek. Majd a vörös eső, a lángoló darabok. Végül a fekete eső. A teljes sötétség. Mert a Hold darabjai elfednék az eget. Ugyanis azok a darabok, amik a légkörben egy darabig lebegnének - nem sokáig egyébként -, a Föld magnetoszférája okán egy ideig, talán fél napot, egy napot, nem tudom, a légkört elfeketítenék. 

Eléggé sanszos lenne, hogy az emberiség nem élné túl. 

 

A másik furcsaság, amit a Holdról mondanak, most már a NASA is, hogy “vannak olyan tárgyak rajta, amiknek nem kellene ott lenniük”. Természetesen mi, a rendíthetetlen “összeesküvés-elmélet/inkább gyakorlat/hívők rögtön rávágjuk, hogy ezek bázisok. 

A Hold sötét oldalán, mivel az égitest még furább módon NEM FOROG a saját tengelye körül, csak a Föld körül, ami úgyszintén természetellenes, rengeteg dolgot el lehet előlünk rejteni. 

Az újabb észvesztő furcsaság az, hogy állítólag 1969-ben szálltunk le a Holdra, és azóta valamiért nem. Már előkerültek jócskán bizonyítékok arról, hogy ez a holdraszállás meg sem történt, az egész egy stúdióban megrendezett színház volt, hogy az USA Szovjetúnióval szemben, az űrversenyben, bizonyítsa a hatalmát és az erejét. 

Az egész űrverseny is egy színház, ebben biztos vagyok.

Az emberiség a Holdra SOHA NEM SZÁLLHAT LE. Ugyanis a Hold alsó hangon kétmillió éve lett odatelepítve, és még mindig a Régi Birodalom kezében van. 

Hogy egészen konkrét legyek, az ő tulajdonuk. Az ő területük. Egészen nyugodtan felvásárolhatják a multimilliárdos csókák a Földről a Holdat, területenként, ELMÉLETBEN. De gyakorlatban soha nem mehetnek el, hogy felmérjék a birtokot. 

Soha. 

 

Még a Domain sem tud hozzáférni, ha már birtokról van szó. 

A Domain a Régi Birodalommal évezredek óta vívja a csatáját a Földért, és a Naprendszer Régi Birodalom által már elhagyott területeiért. 

A Föld jószerével értéktelen mindkét hatalom számára, de mint már írtam, kiváló bázis és ugródeszka a hipertérugrásokhoz az Univerzum még távolabbi szegletei felé. 

De mi, emberek akkora tévedésben élünk.. a Holdnak mágikus erőt tulajdonítunk, a mágiákat hozzá igazítjuk. /a csapatom és én nem, és okkal nem/, töretlenül hiszünk benne, hogy a Hold előmozdítja a mágiát. 

Igen, előmozdítja, ez kétségtelen. Főleg a telihold, de a fogyó- és növekvő Holdhoz is különféle rítusokat kapcsolnak. 

 

Mivel a Hold egy adott elnyomó és manipuláló frekvenciát bocsát ki, ez a frekvencia alkalmas arra, hogy azt tegyen az emberi aggyal, sőt testtel, sőt, az egész Földdel - árapály, hormonális szabályozás, ennél fogva a szaporodás szabályozása, mágneses erőterek - amelyeket a Régi Birodalom a Földön saját maga állított fel a Föld összerakásakor, mert a Föld sem teljesen természetes bolygó -, az állatok tájékozódása, és sok minden más, konkrétan az egész bolygónkat a Hold szabályozza. Tőle függünk, még érzelmileg is tud minket befolyásolni. 

A mi műHoldunk helyett két, az emberiség számára rejtett valódi holdja van a Földnek, pontosabban a Föld ősanyjának, a Tiamatnak volt két holdja, a Luna és a Keno. 

Az egyik ezüstös fényű, ő a Keno, a másik lilás-kékes, ő a Luna. Ez egy férfi és egy női energia, olyanok, mint Mars és Vénusz. 

 

A Tiamatról emlékeztetőül annyit, hogy ez egy szétrobbantott gigabolygó, ami a Naprendszer keletkezésekor még a Naprendszer előtti Jupiter-rendszer tagja volt, egészen közel a Jupiterhez. A Jupiter nem olyan forró energiákkal “fűt”, mint a Nap, inkább fényt és hőt sugároz, nem gyilkos forróságot, és a mai napig “felfűti” egészen másfajta rezonanciás fénnyel a körülötte lévő gigabolygókat és holdjaikat, beleértve saját, számos holdját is. 

A Tiamatot és a Nibirut a Régi Birodalom ütköztette egymással, és a Tiamatból egy részt szánt szándékkal hasítottak ki, abból formálták a Földet. 

Mindez nagyon fantasztikusan hangzik, és nem hiszem, hogy elhiszed :) De egyébként logikus. 

 

A sumer agyagtáblák is erről regélnek, amikor a Föld keletkezését taglalják. Viszonylag fiatal bolygó, a maga hatmilliárd évével. 

A Tiamat darabjai alkotják a Mars és a Jupiter közötti aszteroidaövet, ami eléggé nehézkessé teszi a Föld megközelítését idegen civilizációk által. Azon az aszteroidaövön még most sem könnyű átjutni egy nagyobb űrhajóval. Természetesen hipertérugrással igen, amennyiben a Földön, vagy a Marson landolsz, de a minket látogató - és rajtunk lelkesen kíséreltezgető - idegen fajok döntően a Marson landolnak, sőt, kifejezetten ott. Ahogyan az annunakik, ők is a Marsot használják bázisként, és onnan figyelnek minket, illetve látogatnak meg, valamint a Földkörüli régióban állomásoznak. 

 

Előfordult mostanság is, hogy a nemzetközi űrállomásról az asztronauták láttak ezt-azt, egy-egy érdekes tárgyat és űrhajókat, amelyekről messziről látszik, hogy nem emberkéz alkotta őket, hanem egy szuperfejlett idegen civilizáció, de természetesen hallgatniuk kell. A Földön tartózkodó családjukkal könnyen lehet őket zsarolni, amíg odafent dekkolnak évekig. 

Tehát a Földet megkreálták a Tiamat egy nagyobb darabjából, majd mesterségesen betelepítették élővilággal. 

 

A roswelli űrhajótasztrófa “túlélője”, ez a száj és fülek nélküli, az őt interjúvoltató nővel telepatikusan kommunikáló bábtest, akinek a tudata a földkörüli idegen bázison volt akkoriban, és a Földön az űrhajóban csak egy bábtest volt, amit akkora hajcihővel és szupertitkosan elfogtak, és az 51-es körzet is e köré épült fel, a Domain mérnöke és ügynöke, sok információt szivárogtatott ki ennek a nőnek, szánt szándékkal, de csak olyasmiket, amik az emberiséget még mindig nem rántják ki a rabszolgaságból, de legalább felébresztették volna, ha az akkori nagyhatalmak hajlandóak lettek volna az emberiség elé tárni ezeket az információkat. 

Egyébként érdekes áthallás a mátrix elméletére az, hogy bábtest, és a tudat máshol van… említett szürke, a Domain mérnök és ügynök el is mondja a nőnek az 1946-os interjúsorozatban, hogy a Földön egy mátrix van, és abban még több mátrix, és az IS-BE-k, akiknek mi az avatarjai vagyunk, azaz a bábtestjeik vagyunk, gyakorlatilag réges-régen maguk alkották a mátrixot, tehát a mátrixot MI MAGUNK hoztuk létre, és nem több, mint EGY JÁTSZMA, EGY KÍSÉRLET. 

/nyugodtan kirázhat a hideg, engem is kiráz ettől/. Tehát saját magasabb rendű tudataink által alkotott mátrixunk rabjai vagyunk, és már olyan régen elengedtük a feloldó kulcsokat - amiket kezdünk visszavenni -, hogy nem tudunk róla, hogy mátrixban vagyunk. Bábtestek, avatarok csupán, avatarjai halhatatlan tudatoknak. 

 

A Domain ügynök elmondja a nőnek, hogy a Föld egy kísérleti bolygó, ahol betelepítették az élővilágot, és erre konkrét cégek voltak, amik sok évmilliárdon át működtek, és az Univerzumban több milliárd bolygót telepítettek be mesterséges élővilággal. 

Tehát az evolúció az ügynök szerint nem létezik. 

Az élővilág szerveződése IRÁNYÍTOTT, és a Földhöz tartozó Hold, ami szintén mesterséges, irányítja az élővilágot. EGY GÉPEZET az egész. A Hold főleg /A Moonfall c. film elég jól bemutatja, bár nagyon gagyi a sztori, de akkor is/, és az élővilág kezdetben nem épült semmilyen táplálékláncra. 

A tápláléklánc egy SZABADALOM, mondja az ügynök, amit egy nagy géntechnológiás cég fejlesztett ki, egy idegen civilizáció nagy géntech cége. 

 

A szabadalom azért lett bevezetve, mert az élővilág nem jutott elég fotonhoz és elég nullpont energiához a Földön. Kezdetben ugyanis majdhogynem kijelenthetjük, hogy ténylegesen fényt “ettek”, a bőrükön át lélegeztek, /erre még sok állatfaj ma is képes, a “fényevésre”, azaz a fotoszintézisre már csak a növények/, és a táplálék pótlására találták ki a táplálékláncot. A szaporodást is mint SZABADALOM vezették be, és akkoriban nem voltak a Földön emberek, az jóval később volt. Fénytestű tudatok voltunk, humanoidok, de nem volt fizikai testünk. 

A Föld egy nagy tenyészteleppé vált, mivel a szaporodási szabadalom után “ingeralapú átvitellel, és frekvenciasokkolással” irányították konkrétan a kéjvágyat, minden élőlényben, amelynél azt a gént aktiválták, ami a szaporodást elkezdte irányítani. Ehhez is kellett a Hold, hogy szabályozza a szaporodási ciklust, FAJONKÉNT és kifejezetten tökéletesen. Az embernek egyedülálló a szaporodási ciklusa, az évi tizenkét menstruációval, a rendkívül hosszú terhességgel, a teljesen magatehetetlen újszülöttekkel /gondolj az újszülött csikóra, azonnal négy lábra áll, enni-inni, járni képes/. Ez az ingeralapú átvitel az emberiséget tekintve igen nagy szivatás, bár mi csak libidónak hívjuk, és mint olyan, van akinek sok van belőle, van, akinek nincs. Akinek sok van, az nehezen tud vele mit kezdeni, és ha nem tudatos, kiválóan meg lehet őrjíteni, főleg teliholdkor… 

Akinek kevés van, az vágyna rá, hogy sok legyen, és a hiányától szenved. 

 

Ugyanakkor a libidót, hozzátenném, sok minden más is irányítja. 

Az a bizonyos kémia.. azt szoktam mondani, a kémia nem csak biológia :) 

Természetesen a vonzódás sokkal mélyebb, és a lelkek között indul el. 

Általában megmagyarázhatatlan és rejtélyes. A Hold mellett rengeteg tényező befolyásolja azt, hogy kihez vonzódunk, és ebben sok rétegződés van.

Benne van az előző életes karmikus bekötések szövedéke.

Intergalaktikus és földi szerződések és fogadalmak. 

Lélekszövetségek és házassági eskük előző inkarnációkból, nem csak a Földről és nem csak emberi mivoltunkból eredően. 

Benne vannak a körülmények és az önblokkolások is. 

A hitrendszerek is. 

Misztikus szövevényes csapda. Amiből nehéz kitörni és nehéz megnevezni, ki az az EGY, aki tényleg a te másik feled. 

Komoly csapda a Régi Birodalomtól. 

 

A másik az, hogy a Föld jelenlegi ökoszisztémája már csak fakad abból a bizonyos betelepítésből. Az a bizonyos betelepítés úgy nézhetett ki, mint mondjuk a jura korszak. 

Azóta rengeteg minden történt a Földön, és ezért megcáfolnám a Domain ügynököt: akárhonnan is indult el, az evolúció nagyon is létezik. 

Nem létezik olyan élettani szerveződés és még egy egysejtű sem, ami ne haladna valamerre. 

A haladás egészen egyszerűen be van kódolva. 

A kód pedig az egyesített univerzumokból ered. 

Amikor az univerzumok még csak elméleti síkon léteztek. 

 

Az emberiséget két nagy ásszal is jól lehet irányítani, az egyik a SZERELEM, a másik a SZEX. Ez a két dolog, amit az emberi elme nehezen irányít. Persze, próbálkozik az emberiség, egész kultuszok és ideológiák, sőt vallások épültek fel arra, hogyan lehetünk saját testünk, lelkünk, tudatunk urai, és ezek nem rossz tanok, az egészen biztos. Messzemenőkig van értelmük, főleg, ha nem az elnyomásra és az örökös visszafojtásra, netalántán kényszerített és beteges cölibátusra ítélnek, mert az már a paci másik oldala. 

 

A női orgazmuskészséget és a férfi potenciát is szabályozni tudják a Holdról, és mivel a női orgazmusban hatalmas a teremtő erő, természetesen alacsony frekvenciás besugárzással le van nyomva a bolygón. 

A férfi potencia is, mert úgy szabályozzák a populációt, ahogyan akarják. 

A túlnépesedés sem lehet véletlen, és a Föld szakrálisan erőteljes régióit terheli, nagy szegénységet, nyomort és bűnözést gerjesztve. 

 

A jelenlegi emberiség szaporodási képességét Enki vezette be azzal a bizonyos génnel - nyugodtan elnevezhetjük szex-génnek :) -, ez volt az a bizonyos édenkert-kígyó-Lucifer-eredendő bűn história. Édenkert azaz EDIN, az annunakik mesterséges kertje, ahol a Nibiruról hozott fajok betelepítésén kísérleteztek, EDIN egy kísérleti labor is volt, itt kreálták az embert, mint olyant, és számtalan növény- és állatfajt tettek a Földhöz alkalmazkodóvá.

Kígyó - kundalini, amely konkrétan a DNS szálra épül a testben. Jin és jang egymást keresztező energiái, energetikailag, a DNS fizikailag. 

Eredendő bűn - az új emberiségnek, akiket az annunakik alkottak, megadni a szaporodás képességét.
Lucifer - Enki. Enki Lucifert képviselte a Földön. 

Ezeket már leírtam korábban, de az összefüggések végett nem árt, ha újra rálátsz erre a fontos szegmensre. 

 

Ugyanis a korábban, évmilliókkal korábban bekódolt fajfenntartási ösztön az annunakik által le lett az emberi fajnál állítva az elején, és Enki később állította helyre. Ez azt is jelenti, hogy ha jól logikázom a dolgokat, hogy a Hold kezdetben NEM VOLT AKKORA HATÁSSAL AZ EMBERISÉGRE, MINT AZOK UTÁN, HOGY EZT A SZEX-GÉNT HELYREÁLLÍTOTTÁK. 

A hatás akkor indult be igazán, amikor beindult a szex. 

A hormonok termelődése és a szaporodás. 

A szerelem pedig annak előtte is létezett. 

 

Számtalan káros és kóros kódolással rendelkezünk. Az egyik ilyen az, hogy külön kell-e választani a szerelmet a szextől, vagy nem kell. Van, aki különválasztja, van aki nem 

Van aki azt kódolja magának be, hogy nem is tudja, van aki azt, hogy csak külön tudja ezeket kezelni.

Például az, hogy csakis a férfiak képesek ezt különválasztani, káros hitrendszer. 

Nem igaz. 

Előítélet csupán, illetve erre sok férfi is rátesz azzal, hogy szerepeket játszik. 

 

A Hold kifejezetten szereti a felvett szerepeket. Hiszen maga is egy kreálmány, és illúzió. Egy gyönyörűszép illúzió az emberiségnek, szó szerint ezüst tálcán tálalva. 

Ezüstös fénye szó szerint elkábít, megigéz, ha ránézel, a szemedet is alig tudod levenni róla, nem beszélve arról, hogy a végtelen világűrből ennyire közelinek csak a Holdat látjuk. Nem csoda, hogy sokan gondolják azt, itt valami nem stimmel….

 

A holdbázisok már nem újdonság a köztudatban. Valahogy mindig minden kiszivárog, ha kell, ha nem. Persze, a legtöbb ember még mindig a Hold bűvöletében él, és ennélfogva, mivel nagy, szemmel látható és igéző, nem tudnak tisztán gondolkodni, fel sem merül bennük, hogy az egész világunk egy NAGY JÁTSZMA. 

Ráadásul a Hold a Rák csillagjegy uralkodó bolygója, az egész zodiákus legintuitívabb jegye, amelyben születettek hajlamosak mindent magukra venni, túlérzékenyek lenni és feláldozni magukat. 

Pont az értelem-érzelem, szív-ész, pénz-szerelem, szerep-őszinteség örök dilemmáin tudnak kattogni a legtöbbet. 

Tehát a valóság és az illúzió közötti határokat feszegetik. 

Náluk még el is van mosódva olykor… mi a valóság és mi az illúzió. 

Egyik zodiákus jegy pedig ugyebár hat a másikra. Pont év közepére esik a Rák, és a Hold, ami júliusban igen sokszor élesen látható. Hidd el, az egész mesterséges színjáték abszolúte nem a véletlen műve. 

A valós holdakhoz, a Lunához és a Kenóhoz már tavaly hozzákapcsoltuk a Rákot. 

Mert a valódi energiák azokban vannak. 

 

A Marsnak is két holdja van, bár igen manipulatív elnevezéssel: Phobos /félelem/ és Deimos /rettegés/. 

Az a két név arról szól: NE GYERE KÖZEL. 

A Holdhoz pedig úgyszintén nem juthatunk közel, pedig a hamis holdunknak van MÉLYSÉGE, mégpedig nem is akármilyen. A mátrixot könnyedén tudják onnan irányítani és meg is teszik. Azok a fogaskerekes szerkezetek a Moonfall c. filmben nem véletlenek. Én megdöbbenten néztem végig, hiszen éppen a film debütálása előtt hoztunk le olyan információkat, hogy fogaskerekű, ősrégi szerekezet van a Holdban, és káros frekvenciát bocsát ki, az illúziót vetíti és támogatja, erősíti, és határozottan fogságában tartja a Földet. 

 

A Hold még valamit erősít. A FÜGGÉST. 

A függő viszonyok, a függéssel összefüggő bajok, lelki, szellemi, fizikai kínok, akár lelki függés, akár szexfüggés, akár kapcsolatfüggőség, akár élvezeti szerektől való függés, bármitől való függés, az a Hold mélységében van elrejtve és onnan van támogatva. 

Az emberiség függése az őt uraló hatalomtól, úgyszintén .

A függést észrevenni nagyon nehéz, és kikeveredni belőle, úgyszintén. 

Aki valaminek vagy valakinek a függőjévé válik, az először nem is realizálja, hogy függ, mert a függőség észrevétlenül kúszik be az életébe, és nagyon hamar megszokja ezt az állapotot. 

Aki függ, az mindig tagadja, hogy függ. Azt állítja, hogy nem függ senkitől, semmitől, ő független. De ezen a bolygón senki sem független. 

Mindannyian a mátrix függői vagyunk, és mindannak, ami ezzel együtt jár. 

Mivel ennek a nagy játszmának, a mátrixnak a rabjaként születtünk le, nem tudjuk, milyen a tényleges függetlenség. 

Senki sem tudja, bármit is mond. 

Mert a mátrix alapja, ahogy oly sokszor mondtam, a félelem, és a függés alapja a félelem.

Félelem a veszteségtől, félelem a rossz érzéstől, a magánytól, az ürességtől, a kilátástalanságtól. 

A függés pedig önmagában is veszteség, MERT ÖNMAGADAT VESZÍTED EL. 

Főleg egy függésen alapuló párkapcsolatban, de sok példát fel lehetne azon kívül is ide sorolni. 

Mi is függők vagyunk, én is. A mátrixtól. A pénztől. A mátrix ránk gyakorolt hatalmától, amit igyekszünk levágni magunkról. Függünk attól, hogy ételhez jussunk, folyadékhoz, levegőhöz, meleg ruhához, tisztálkodási lehetőséghez, lakhatási lehetőséghez. 

Ezek nélkül nem élünk túl. 

Durva, de ez a helyzet. 

 

A Régi Birodalom és a Domain jól összerakta azt a kódolást, hogy legyen tápláléklánc, legyen önfenntartó és fajfenntartó ösztön, legyen territoriális ösztön. 

Ebből fakadóan pedig legyen a Föld egy örök hadszíntér, egy háborús övezet, ahol az ott élő börtönrabok egymást kénytelenek megfosztani valamitől, és még így is egymástól függenek. 

Ez persze sarkos és szürke kép a világról, de ha nagyon le akarnád csupaszítani, ide jutnál. 

Csak azért nem teszed, mert jelenleg itt kell élned, és ez nem tesz jót neked. /se nekem/. 

Ettől még nem vagyunk akkora illúzióban már, hogy ezt ne tudnánk felfogni, pusztán nem agyalhatunk minden nap ezen, mert abba belecsavarodunk. 

Ki kell hoznunk a legtöbbet ebből az egész FÜGGŐ JÁTSZMÁBÓL, /jó film volt:) /, és a függéstől a lehető legjobban megszabadulni, sőt, a mátrixból kilépve eljutni odáig, amikor ezt az egész játszmát létrehoztuk. 

A Hold Mélységében látni fogunk dolgokat. Kemény, nehezen emészthető dolgokat is, de olyanokat is, amelyek felvilágosítják a tudatunkat. 

Eszközöket is, amelyekkel ezt a mátrix játszmát fel tudjuk függeszteni. 

Vagy inkább megszüntetni. 

 

Egymásra épülő játszmák, mint egymásra épülő fogaskerekek. 

Ettől még ne menjen el a kedved a világtól, nekem sem ment el :) 

 

A Holdtól való függésünket viszont csak részben tudjuk megszakítani, ugyanis minden élet a Földön ettől az égitesttől függ. Bántani sem szabad, mert nem zuhanhat bele a Földbe. 

Egyszer bele fog zuhanni, néhány millió év múlva, ebben biztos vagyok, de még nem most. Nagyon sokáig sajnos ott kell lennie, ahol van, mert vázoltam a cikk elején / a SEVEN EVAS  c. tudományos-fantasztikus műből vettem a részleteket hozzá, ez egy vaskos könyv, egy sci-fi, ahol a Hold hét darabra szakadva zuhan a Földbe, megjegyzem a SEVEN EVAS egybecseng azzal a hét annunaki istennővel is, akiknek a méhében az első hét ember kifejlődött az annunaki gén és a homo erectus keresztezésével/, az nem szabad, hogy megtörténjen mostanában, úgy két millió évig. 

 

Mi, emberek, szeretjük azt hinni, hogy irányítunk. Hogy legalább azt irányítjuk, kivel kezdünk párkapcsolatot, kivel alapítunk családot, hova megyünk el dolgozni.

De az az igazság, hogy ha nem vagy tudatos, akkor többek között a Hold által ezüst drótokon mozgatott, tehetetlen báb vagy. 

Ami a Hold mélységének hatáskörébe tartozik még, a fentieken kívül, az a KARMA. Ami erőltetett, kreált és kényszerített. Ide tartozik még a kényszerített inkarnációs ciklus szabályozása a Földön. Hiszen a szülés-szaporodás is a Hold kezében van. 

Ezek elég sarkított infók, de a négy órás tréningen kifejtem őket. 

Azért nem itt, mert ember legyen a talpán, aki egy négy órás hanganyagot papírra vet, hacsak nem egyes-egyedül ez a dolga. 

 

A Hold közepe táján van a fogaskerekű szerkezet. A Mélység, hogy egészen pontos legyek, a mag felett van. Szóval ismeretlen dolgok várnak ránk és izgalmas dolgok :) 

Viszont, mielőtt lemegyünk oda, megtanítok nektek néhány nagyon erős védelmet a mentális és érzelmi befolyásolással szemben - akár embertől jön, akár fekete mágiától jön, akár magától, a minden fekete mágiák anyjától, a Holdtól. 

 

A TRÉNING TÉMÁI

  • ELSŐ RÉSZ - ALAPVETŐ MÁGIKUS VÉDELMEK A HOLDMÁGIA, A FEKETE MÁGIA ÉS AZ ÉRZELMI ÉS MENTÁLIS BEFOLYÁS ELLEN

  • MÁSODIK RÉSZ - A HOLDTÓL VALÓ FÜGGÉS ÉS A RÉGI BIRODALMI GENETIKAI PROGRAMOK

  • HARMADIK RÉSZ - A HOLD MÉLYSÉGE - ITT VAN AZ IZGALOM, A TÖBBIBEN A LÉNYEG :) 

  • EGYLÉLEK ÉS MÁGIKUS HOLD IGÉZET -  BÜVÖLETBEN - AZ EGYLÉLEK PÁROKAT BLOKKOLÓ HOLD

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - A MÁGIA ÉVE

A HOLD MÉLYSÉGE

 

2023. január 15. vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter




Szólj hozzá