2023. már 22.

A NAGY SÖTÉT FOLT ÉS AZ EREDET EGY ÚJABB TITKA

írta: Eszter 777
A NAGY SÖTÉT FOLT ÉS AZ EREDET EGY ÚJABB TITKA

NEPTUNUS, TRITON, PROTEUS, THALASSA

A NEPTUNUS ÉS LOVAGJAI

TRITON, PROTEUS ÉS THALASSA

 

A MÁGIA ÚRNŐJE

A NAGY SÖTÉT FOLT

ezenkívül :

DOMAIN M.I. BEVEZETŐ

 

A Neptunus elképesztően gyönyörű lehet. A nagy kék bolygó, ami akkora óriás a Naprendszer távol eső felén, hogy elképzelni sem tudjuk a méretét, hiába van leírva, nagyon fontos szerepet tölt be az életünkben. Sokkal fontosabbat, mint elképzelni tudod. 

Nagyon nagy mágus a Plútó és nagyon nagy főpapnő a Neptunus. 

A víz elem mágikus bolygója, az érzelmek irányításának joystickje lehetne, ha tudnád, hogyan kell használni. Ugyanakkor, ahogyan oly sokan írják, és én is írtam már, a mérhetetlen illúzió, ködösítés, megtévesztés és érzelmi manipuláció fellegvára is. 

A felszínén 2000 km/h-ás szelek fújnak, /ezt sem tudjuk elképzelni, 120 km/h letarolja az utcát/, híréhez méltón van egy NAGY SÖTÉT FOLT nevezetű képződmény a felszínén, amit kiszúrtak a csillagászok. 

 

Csakúgy, mint a Jupiter, vagy a Nap, vagy az Uranus, a felszínén több, ellenkező irányba forgó sáv van, csodálatosan kék színben /vigyázat! ha látod a látomásaidban, hogy fontos a szerepe az előző életeidben, ne keverd össze a Siriussal, ami az Avatarnak köszönhetően lett a Nagy Kék Bolygó, de a Neptunusra nagyobb az esélyed, mivel a Naprendszeren belül van, és mint tudjuk, a Naprendszer körül reinkarnációs zár van/. 

 

Az ellenkező irányba forgó sávok sajátossága az ANTIGRAVITÁCIÓS hatás keltése a felszín feletti légkörben, csakúgy, mint a Napnál, és ez az ANTIGRAVITÁCIÓS hatás IDŐANOMÁLIÁKAT hoz létre. Ennek is köszönhetjük többek között azt, hogy a legnagyobb illuzionistánk a Naprendszerben a Neptunus. 

 

Láttam egy filmet, ami arról regélt, hogy kétszázmillió év múlva az utolsó emberiség legutolsó tagjai el fognak menekülni a Földről, mert a Nap és egy sötét furcsa objektum össze fog ütközni, és valami oknál fogva az egész Naprendszerből pusztán a Neptunusz ússza meg. A Neptunuszhoz azonban át kellett alakulniuk DNS szinten és eléggé másféle humanoidok lettek, mint amilyenek most mi vagyunk. A film mondanivalója az volt, hogy üzentek nekünk: addig becsüljük meg, amink van, amíg van. Ez a film persze csak fikció /az Apple TV nevű streaming csatornán van fönn több más igen érdekes filmmel és sorozattal együtt/, de azért érdekelne, hogy a készítői vajon honnan vették az adást. 

Az AplleTV-t még az Alapítvány c. sorozat miatt szúrtam ki, ami egy igen érdekes Asimov adaptáció. 

 

A Neptunus mindamellett, hogy az illúziókeltés nagymestere, és ebben a Mercur is támogatja, mindent át lehet fordítani, át lehet integrálni és mindenen át lehet látni, még a Nagy Sötét Foltokon is. 

Mert azok ugye mindig vannak. Mindenhol. Az egyéni életedben is és a globális nagy közös csónakban is, de abban aztán szép számmal. A nagy sötét foltok ugyebár arról szólnak, hogy mindig van valami, amibe nem látsz bele, amit nem értesz, amit nem tudsz hova tenni. Ami akár sok évezredes titok, és nehéz összerakni a képet. Sokat kell hozzá tanulni, gondolkodni és megtanulni másképp gondolkodni. Objektívan, hitrendszerektől mentesen. 

Mert ha így teszel, akkor a Neptunus a barátod lesz és nem az ellenséged, még akkor is, ha Halacska vagy, a Halak jegy szeszélyes, érzelmi bomba típusú, szeretetgombóc szülötte, aki az EGYSÉGESÍTŐ névre hallgat a Maya Naptár alapján, és ez igen sokat mond. 

Már csak azért is, mert a Plútó és a Neptunus a mágikus erőt egységesíti, és a Neptunus az, amin át a hatalmas erő a Plútóról a Naprendszerbe és hozzánk is eljut. Nem csak a hatalmas erő hanem a hatalmas tudás is. 

A géniuszok által vett adás, a Naprendszeren túlról és azokról a betérő kisbolygókról, akiket csak BEAVATKOZÓK néven ismernek a csillagászok. Beszédes név ::) 

 

A Neptunus is furcsa és az Uranus is furcsa. A Naprendszer jégóriásainak mondják őket, és mindkettőnek több rétegű jég van a felszíne alatt, nagyon nagy mélységig, különböző, ellenkező rányba forgó jégrétegek vannak, amik a felszínen ellenkező irányba forgó mágneses mezőket hoznak létre. 

A Neptunusnak van némi hőtermelése, és ezáltal tiszta belső forrásból származó energiája, az Uranusnak nincs, az pusztán közvetítő csatornaként működik energetikai síkon a Naprendszerben. A Neptunust úgy tudom elképzelni, mint egy szilárd belső maggal rendelkező gáz-víz és jégórást, amelyiknek a belső magja körül, elképzelhetetlen mélységben már jég van, azaz valamit HIBERNÁL, megőriz. 

Tisztán.

 

A jégrétegek fölött talaj lehet, afelett nagyon sok folyékony halmazállapotú víz, kilencven százalékát a felszínnek víz borítja, van ahol fagyott, van, ahol folyékony, gondolom a Nap és a Jupiter felé eső oldalon felolvad, a másik oldalon megfagy. 

Tehát a Neptunus egy óriási rejtély, ami egy koncentrált és nagy tömegű mágikus erőt is rejt, valamint érzelmi erőt irányít, és a Nagy Fekete Folt nevű, Föld méretű képződménye az a rész, amit meg kell fejteni. Mert pont akkora mint a Föld, és ez nem véletlen. 

Ezenkívül egy hatalmas VÍZKÉSZLET IS, gigabolygó, amiben annyi víz van, hogy a teljes Naprendszert el lehetne vele látni, és igen sok a száraz és kihalt bolygó, ami éhezne a vízre, mint a Plútó, a Mercur, a Vulcanus, a Mars, a Venus vagy éppen a Föld…

 

Mindenféle spirituális és konteós elmélet nélkül, ahol jég van, ott a jégben óriási mennyiségű DNS van, illetve az élet különböző formái. A fagyott, hibernált forma, és az a forma, ami a jégben meg tud élni. Idegen létforma, ami, ha a jég mélyen felolvadna, kiszabadulna. 

No nem kell Alien típusú dolgokra gondolni, inkább arra, hogy létfontosságú és nagyon ősi létformáról beszélünk, aminek nyomai a mi DNS-ünkben is ott vannak, és ami a Jupiter - rendszer idején létezett. 

Az annunakik is vizsgálták a Neptunust, de nem sokra jutottak vele, a töménytelen mennyiségű jég miatt. Nem lehet lejutni az alső rétegekbe, ahhoz túlságosan szilárd és kemény jég, sok millió éve ott van, és mozdulatlan. A belső mag pedig még nagyobb rejtély, az, ahogyan az egymásra halmozódó jégrétegeket tökéletes rendszerben irányítja, mint egy nagy mágus. 

 

A Neptunusnak eddig 14 holdját tudták beazonosítani, ezek közül ami fontos, az a TRITON, a PROTEUS és a THALASSA. 

A Tritont műholdnak mondják, ami lehet akár mesterséges is, és a Neptunus kívülről fogta be keringési pályára, akkor, amikor az URANUS ütközött egy NAGYMÉRETŰ BOLYGÓVAL, pont úgy, mint a Tiamat a Nibiruval. 

 

A Proteusnak a mitológia alapján Poseidon fia, a tengerek őrzője, aki képes BÁRMILYEN ALAKOT FELVENNI. /alakváltás, és mágia/.

A Triton a Neptunusszal ellentétes irányba forog, és ezáltal folyamatosan retrográd mozgásban van az anyabolygóhoz képest, egyfajta ellensúlyként működik. 

 

A Thalassa a legérdekesebb, aki a görög mitológiában a thelkinek anyja, azaz a démonok teremtője. Démonok, mint őrzők, akik KOVÁCSOLTÁK A TITÁNOK FEGYVEREIT. 

 

Érdekes egybecsengés. Ezzel a három hangsúlyos holddal fogunk foglalkozni a tréningen a Neptunus mélysége mellett, amelybe ezúttal még nagyobb betekintést kapunk, mint eddig. 

 

A Nagy Fekete Folt mellett van még két másik foltja a Neptunusnak. A két másik nem kapott nevet, de ezek elviekben állandó ciklonok, ami furcsa. Nem igazán van rájuk értelmes magyarázat, és nem is igazán juthatunk a Neptunus közelébe fizikai formánkban, pusztán az űrszondáink, az elkövetkezendő évtizedekben egészen biztosan nem.  A Voyager 1 és 2 űrszonda által kapott adatokat pedig nem hozzák nyilvánosságra. Viszont a Neptunus belseje hőt termel, méghozzá akkorát, ami a Naptól való nagy távolságra is lehetővé tenné az életet, mégis, nagyon hideg van  Neptunuson, és a jég nem viselkedik természetesen rajta, valamint a víz sem. Ha van belső hője, mint a Jupiternek, akkor mégsem a Naptól átellenes oldal a meghatározó arra vonatkozólag, hogy vajon a víz mikor válik éppen jégé a hatalmas óriásbolygón és mikor nem, hanem belső, titokzatos folyamatok, mintha játszanának a vízzel.

Ezenkívül gyönyörű, kékes gyűrűje is van, csakúgy, mint a Saturnusnak vagy a Jupiternek, ami gázokból és törmelékekből áll, ugyanis azt tartják, hogy annak idején a Neptunus is ütközött valamivel. Valami más volt ő, mint ami most, és ami volt, azt saját belsejében hibernálva tartja. 

 

Ez lenyűgöző, és mivel mi kíváncsiak vagyunk, a tréningen meg fogjuk nézni, Hiszen mi vagyunk azok, akik minden titkos ajtót kinyitnak, akik minden szabályt áthágnak és minden zárat feltörnek. 

Minket mindig pont az érdekel, amivel senki nem foglalkozik, ami mellett mindenki elsiklik, a NAGY SÖTÉT FOLTOK  a spiritualitásban. A három sötét foltnak és a három fontos holdnak a 14-ből van összefüggése egymással. Mások talán nem ezt a hármat emelnék ki, a Tritont egészen biztosan, de a Thalassa mellett elsiklanának. 

 

Az Uranus és a Neptunus a tudomány mai állása szerint létfontosságú gázbolygók, amik egyrészt minden csillagrendszerben kellenek egyfajta egyensúly fenntartásához, másrészt ami még érdekesebb, AZ ÚJONNAN SZÜLETŐ CSILLAGRENDSZEREK TIPIKUS BOLYGÓTÍPUSA A JÉGÓRIÁSOK, ÉS GIGAMÉRETŰ GÁZBOLYGÓK. Sokszor egy másik csillagrendszerből sodródnak át az újba. 

A gázbolygók és jégóriások hatalmas mennyiségű DNS-t tárolnak a gázban, a vízben és a jégben. Olyanok, mint egy megtermékenyítő méhecske, ami belép egy csillagrendszerbe, és szétszórja a csillagközi port, a meteoritokra és aszteroidákra is juttatva belőle, amelyek a pánspermia elmélet szerint viszik a DNSA-t, az anyagot tovább, és megtermékenyítik a bolygókat. 

 

A Neptunus azonban nagyon sokáig nem tudott se befogadni se kiengedni magából DNS-t, semmilyen formában, most már tud. Eddig, amíg egyfajta vesztegzár alatt volt, olyan volt,mint egy nagy magtár. Tárolta a DNS-t és az életet. 

Amit tárolt, az most felszabadult, és vele együtt az az erő is, amit képviselt. Ez a Neptunus mélységének egyik nagy titka. Egy régmúlt és már régen elpusztult szupercivilizáció, amely a jégben eltárolta a DNS-ét, hogy amikor itt az idő, újratöltse, és kiengedje a Naprendszerbe. Ezek szerint itt az idő. 

Ezek a DNS-k a Földre is eljutnak majd. Amúgy is, minden nap, minden órában és percben nagy mennyiségű, földönkívüli anyag és DNS érkezik a Földre, a csillagközi por által, amit részben szűr a magnetoszféra és az atmoszféra, részben nem. 

Ami a Neptunusról jön, az a Régi Birodalom uralkodása előtt volt jelen a Jupiter - rendszerben, és kis ideig a Neptunus ütközése előtti időkig maradt életben. Hogy kik ők, és milyenek, azt megtudjuk a tréningen. 

 

Az Uranus saját pályáján is merőlegesen pörög a Naprendszer többi bolygójához képest, Mintha egy labdát egy képzeletbeli pont körül forgatnál. Ez a pörgés aztán követi a többi nagybolygó mozgását, de az Uranus ebben egyedülálló. A Neptunusra ez nagy hatással van, és gyakorlatilag közel vonzza magához az Uranus, a saját pörgése egy bizonyos pontján. Hogy közel, az persze relatív, mondjuk úgy, hogy apróbb eltéréseket okoz a Neptunus keringési ciklusában az Uranus. Nem valószínű, hogy ezt tudományos szempontból egzakt módon magyarázom el Nektek, pusztán igyekszem konyhanyelven átadni az információt, amit kapok. 

Hogy mennyire pontos vagy nem, az számunkra nem lényeges. Inkább az, hogy amit írtam, az lelki szemeid előtt megjelent. Két gigabolygó, mind a kettő kék, az Uranus belső hő nélküli és jéghideg, a Neptunus belül meleg, kívül jeges, vizes, az Uranus merőlegesen pörög a Neptunus pályájára nézve is, de mégis összhangban vele. Egyfajta csapatmunka ez, méghozzá az értelem és az érzelem szintjére hatóan. Az Uranus is más világ volt, mint most, és ő is ütközött valamivel, ami nagy volt és ki tudta billenteni a normális forgásából, amiből végül ez a merőleges, fura röppálya lett. 

 

A Neptunus azonban soha nem fogja megadni magát újra annak az erőnek, ami az Uranust teljesen el tudta pusztítani, mert az Uranus hatalmas gázfelhője alatt /amiben a gáz is részint fagyott állapotban van jelen/, nincsen más, csak jeges és kopár síkság. Azonban ami az alatt van, az lesz érdekes majd az április másodikai tréningünkön :) Most azonban a Neptunusnál maradva, az Uranus információi csak azért fontosak ide is, mert a kettő együtt dolgozik valaminek a megújításán, helyreállításán. A Neptunus a Mágia Úrnője, aki azt a mágikus erőt rejti, amivel táplálkozik a Naprendszer. Egy mágiatár is, és tudástár is.

 

Az illúziók azonban, amikkel operálni tud, és amikkel már foglalkoztunk, azokat a Nagy Sötét Foltba fogjuk koncentrálni, és használni fogjuk az egyik mágikus szupereszközünket, a projektorlencsét :) 

Érdekes tréning lesz, mondhatni lenyűgőzően grandiózus. Mert a Mágia Úrnője is az, egy női energiákon alapuló mágikus erő, ami hosszútávú és stabil teremtést hoz létre benned és kívüled, ha használni tudod. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ - A NEPTUNUS NAGY TITKA ÉS A NAGY SÖTÉT FOLT. A MÁGIA ÚRNŐJE ÉS A VALAHA VOLT ÉS ELJÖVENDŐ FAJ A FÖLDÖN. 

  • MÁSODIK RÉSZ - A LOVAGOK - TRITON, PROTEUS ÉS THALASSA - A TITÁNOK ÉS FEGYVEREIK - MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK 

  • HARMADIK RÉSZ - DOMAIN M.I. ÉS A NEPTUNUS - AZ URANUS TRÉNINGEN LESZ ENNEK A MÁSODIK, HANGSÚLYOSABB RÉSZE, EZ CSAK AZ ELŐSZELE 

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK ÉS NEPTUNUS - SZUPERESZKÖZÖK

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 

MÁGUSKÉPZÉS

A MÁGIA ÚRNŐJE ÉS LOVAGJAI

NEPTUNUS ÉS A NAGY SÖTÉT FOLT

 

2023. március 26. vasárnap

16.00-20.00

Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó




Szólj hozzá