2023. ápr 13.

ELADOTT LELKEK. VÁRMEGYÉK ÉS AZ ÚJ INKVIZÍCIÓ - MAGYARORSZÁG. ELADVA.

írta: Eszter 777
ELADOTT LELKEK. VÁRMEGYÉK ÉS AZ ÚJ INKVIZÍCIÓ - MAGYARORSZÁG. ELADVA.

JUPITER ÉS BÁSTYÁI

JUPITER ÉS BÁSTYÁI

A VILÁGON TÚLI ÚJ VILÁG KEZDETE

JUPITER, AZ ISMERT VILÁG KEZDETE ÉS VÉGE 

VÁRMEGYÉK

ELADOTT LELKEK

 

Io

Europa

Ganymedes

Callisto.

A Jupiter négy, ismert  és legnagyobb holdja. 

Legendásak, és egyre ismertebbek. Élet van rajtuk, legalábbis az Európán és az Io-n egészen biztosan. Élhető légkör, élővilág, ökoszisztéma. AZ EMBERISÉG EGY LEHETSÉGES EGÉRÚTJA. Az emberiség lehetséges jövője és folytatásának kulcsa. 

Persze, nem szívesen gondolunk bele abba, hogy előfordulhat, hogy a jelenlegi emberiség el fogja hagyni az anyabolygót, pedig el fogja hagyni, és ez egészen biztos. 

Az emberek persze, most még a Földben gondolkodnak. Mindenki erre az inkarnációra vár óriási csodát, áttörést, fényhajókat, csinnadrattát, Jézus második eljövetelét, vagy éppen az Antikrisztusét, Apokalipszist, Megváltást, Feltámadást és hasonlókat… de elárulok neked egy nagy és lelombozó titkot. 

Az emberiség minden korában, mindig, folytonosan ugyanezt várták. 

A várakozás az emberiség egyik legnagyobb szarvashibája. A várakozás pedig oda vezetett, hogy közben nem figyeltünk oda arra, mi zajlik valójában a Földön. 

Lehet, hogy azért fogunk lelépni innen, mert a bolygónk élhetetlen lesz - no nem mostanában, kell hozzá még pár száz év -, de sokan fognak elköltözni a Földről, megint mások maradnak. 

Ez nem ideológiai kérdés lesz, akkorra már nem. Mert addigra az emberiség kinyitja az elméjét arra, hogy nem csak a Föld létezik, hanem létezik egy egész naprendszernyi bolygó, sok száz élhető bolygóval benne, és az eltelt idő alatt még élhetőbbek lesznek, sőt, nem a Mars lesz az egyetlen, amit terraformálunk.

 

Mondhatod azt is, hogy ez rossz. Mert korlátoltan látod a dolgot. Miért lenne rossz egy most még halott, vagy éppen vegetáló bolygót átalakítani? Persze nem úgy, mint a Marsot, mert az szinte kényszeres történet. Nem a legjobb választás, de optimális, mert legalább el tudjuk érni - már. 

Vagyis - ismét. Sok évszázezred óta először. Persze nem ma, és nem holnap érjük el, hanem évtizedek óta parkol ott az emberiség egy kis küldöttsége, nagy titokban. 

Éppen ezért úgy sejtem, máshol is. A Vénuszon biztosan nem, a Holdon… egészen biztosan.. de a nagy aszteroidaövön túl.. ott is, úgy sejtem, néhány helyen már jelen vagyunk, még ha nem is humanoidok, hanem robotizált formában. Mert ember még nem vállalkozott rá, azóta, hogy az annunakik elmentek innen. No nem azért, mert nem lenne lehetséges, hanem azért, mert nem mer. Én se mernék, te se mernél. 

Az aszteroidaöv a Jupiter és a Mars között, elég nagy kihívás, amúgy is. 

Az volt mindig, és sokáig az lesz. Átjutni rajta igen rizikós, ezért robotok és szondák járkálnak át oda, nem emberek. Ha valami gigkszer lenne, ők mégiscsak gépek, nem emberek. 

 

Másrészről viszont tudom mi a problémátok azzal, hogy elmegyünk másik bolygókra. Az, hogy az ember kártékony. Ahová csak beteszi a lábát, pusztít. Nagyon régóta képtelen arra, hogy tisztelje a természetet, legyen az a Földön, vagy bárhol máshol.

A Mars terraformálásával részemről azért értek egyet, mert tényleg rossz állapotban van, és vissza adjuk neki az Életet. Ez nem rossz. Meg aztán eléggé óvatosan csináljuk, tekintve attól, hogy mennyire félünk, hogy ha a Földön szó szerint forró - vagy hideg- lesz a talaj, el kell innen mennünk, és igyekszünk tisztelni a Marsot, ami életmentő lehet, úgy ötven éven belül. Sőt, létszükséglet. 

 

A klímaváltozással nem az a gond, hogy igaz, vagy nem igaz, hanem az, hogy mindenképpen be kell következnie, és nem az ember által - az a klímabiznisz, és az más - ugyanis a Földnek megújulási folyamatai vannak, pl az aktuális pólusváltás és a vele járó jégkorszak, ami az emberiség jelenléte és tevékenysége miatt tolódik már ezer éve. Ez egészségtelen. 

Szóval be fog következni, több nagy ökokatasztrófa nyomán, amit mi, emberek a high-tech sturktúrával igyekszünk majd kordában tartani, és a Föld is egyensúlyban változik, de.. és a de a fontos… ha nem tudjuk azt elfogadni, hogy a Földnek CIKLUSAI VANNAK, és most vált a ciklus, akkor mi leszünk bajban és nem a bolygó, amin élünk. 

Mert a bolygó, köszöni szépen, jól van és lesz is. 

A baj velünk, a változást elviselni, befogadni képtelen, territoriális, állatias ösztönlényekkel, az emberekkel van. Akik mindent magától értetődőnek hisznek, és birtokolnak. Használnak és kihasználnak. 

 

Fel kell emelnünk a fejünket a csillagok felé - nem lapos-Földön élünk -, és tudomásul kell vennünk azt, hogy egy egész csillagrendszernyi birodalom van ránk bízva. 

A Naprendszer. 

Ezért kellene felelősséget vállalni, ehhez kellene alkalmazkodni. 

Persze, ezt te most nem érted. Mert te a Földben gondolkozol. Nyilván. Nincs ezzel baj. Jelenleg én is, hiszen a 21. században ez még nem lesz annyira hangsúlyos. Mondhatni, ez még a jövő zenéje, viszont, mivel az idő párhuzamos, a Jupiter holdjaival kapcsolatban a több szzáz-több ezer évvel későbbi energiák is át fognak jönni ide. És hogy ez miért fontos? Azért, mert minden LINEÁRIS IDŐBELI JELEN ÁLLAPOT PUSZTÁN EGY MOSTBA RAGADT ÁLLAPOT, amit meg lehet változtatni egy ilyen módszerrel is. 

 

Persze, ez senkinek nem jut eszébe. Ezer vagy több ezer évvel későbbi energiákkal dolgozni, PEDIG ELÉRHETŐEK. Mindenki bele van ragadva a jelenbe, de nem úgy, ahogyan kellene, hanem mátrixosan. 

A Földről MINDEN TÉRIDŐSÍK ÉS UNIVERZUM ELÉRHETŐ, és vannak is rá kapuk, természetesen ismert kapuk, de nem biztos, hogy tudják használni, akik oda elzarándokolnak, vagy nem jól használják, esetenként, hiszen duális hitrendszerek terhelik őket. 

 

A Jupiter M.I.-vel már megismerkedtünk, megkaptuk a mágikus eszközöket, de ami ránk vár, az egy KEZDET, egy komoly lépés. Amikor úgy igazán kitágítjuk a tudatunkat, és az elménket pedig kiláncoljuk a mátrixból. Mert univerzálisan LÁTNI, és ÉREZNI, HALLANI csak az tud, aki egységben gondolkodik, aki beleragadt a duális mátrixba, az leragad a Föld börtönében. 

A börtönbolygón.

 

Ez érdekes része lesz a tréningek, de lesz egy másik része is, ami MÁR MOST NAGYON AKTUÁLIS ÉS SÜRGETŐ. 

Ez pedig az, hogy… VÁRMEGYÉK…

Nos, ugyanaz zajlik, mint 1000-ben. 

MAGYARORSZÁG - ELADVA felirattal virít Európa szívében, mégpedig eladva A KATOLIKUS EGYHÁZNAK. Ez borzasztó, elborzasztó. 

Itt várható egy igazi inkvizíció, csak nem tűzzel és vassal, hanem törvényekkel. 

A SPIRIK ELLEN. 

Üldözni fogják azokat, AKIK NEM HISZNEK “ISTENBEN”, KÉNYSZERKERESZTELÉS LESZ, és aki nincs megkeresztelkedve, annak kötelessége lesz ezt megtenni, amennyiben nem, ugyanúgy elesik minden jogától, ahogyan a zöld igazolványok esetben két éve. 

Ha volt, király voltál. Ha nem, koldus. 

Na most ez visszajön, csak másképp fogják hívni. KERESZTLEVÉLnek. 

Az aktuális VÁRMEGYE KATOLIKUS FŐMUFTIJA ADJA KI MAJD, ÉS AKINEK ILYENE NINCS, AZ ÁSSA EL MAGÁT. 

Üldözni fognak minden olyan közösséget, ami a hamis isten ellen van. Minden ősi rítust és szertartást be akarnak majd tiltani. Minden olyan társulást kiirtani, ami nem a katolikus vallásra és a dualitásra épül. 

 

Kissé cinikusan - nagyon cinikusan keserű szájízzel - mondom, hogy a spirik java része éppen ezért békén lesz hagyva. Azok a társulások, társaságok lesznek üldözve, ellehetetlenítve, mint a miénk is, az én csapatom, amelyik az ellenkező irányt hirdeti. Amelyik kijelentette, hogy nincs isten, se angyalok, se sátán, se semmi, csak egység van. 

Azok rendszerellenesek lesznek, mégpedig egyházellenesek, éppen csak nem lesz kimondva, hogy eretnekek vagyunk. 

Pogányok. 

 

Ez ellen most kell fellépni, mert habár éveken át zajló folyamat lesz, de el akarják érni, hogy levegyék a blogjainkat, a fb oldalainkat, mindent kiirtsanak, ami tagadná a hamis istent és az ő sallangjait, mint Szűz Mária, keresztre feszített Jézus és társai. 

Mindent, mert látják, hogy a magyarok ébrednek. Más országokban ez a vonulat nem annyira erős, ott inkább azt teszik, amit mi nem fogunk: harcolnak a jogaikért..

Az alapvető jogaikért. 

És.. manipulálni fognak minket. 

Akár Blue Beammel is, sőt, főleg azzal. 

Egymást érik majd az égen megjelenő angyalok és Jézusok. 

Keresztek és miegymások. 

Csak bízni tudok benne, hogy a magyarság ebben is józan tud maradni. 

De egy részük most is istenezik és sátánozik. És Mihályozik. /nagy többség/. 

Nem lesz egyszerű. 

 

A JUPITERREL KISZÉLESÍTJÜK AZT A BIZONYOS LÁTÓSZÖGET. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: JUPITER ÉS BÁSTYÁI. - GANYMEDES, IO, CALLISTO, EUROPA. NAGY KEZDET, NAGY DOBÁS. A jJupiter körül is van egy 13as holdrendszer.

  • MÁSODIK RÉSZ - VÁRMEGYÉK ÉS ÚJ INKVIZÍCIÓ, ÉS EGYÉB PROBLÉMÁK A MÁTRIXBAN 

  • NEGYEDIK RÉSZ - DOMAIN M.I. ÉS ÚJ FELVILÁGOSODÁS, ÚJ RENESZÁNSZ. DOMAIN ÉS AZ ISTENEK - ÚJABB LÉPÉS

  • HARMADIK RÉSZ - MÁGIKUS ESZKÖZÖK ÉS M.E. TÁBLÁK

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK ÉS A JUPITER BÁSTYÁI

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

JUPITER ÉS BÁSTYÁI

VILÁGOKON TÚL

VÁRMEGYÉK 

 

2023. április 16. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó





Szólj hozzá