2023. jún 01.

A VÉGZET ÉS TESTVÉREI. A SZER.ELEM ÉS A FÉL.ELEM.

írta: Eszter 777
A VÉGZET ÉS TESTVÉREI. A SZER.ELEM ÉS A FÉL.ELEM.

NIBIRU KETTES MÉLYSÉG. A VÉGZET UNIVERZUMA

A VÉGZET ÉS TESTVÉREI: A SZER.ELEM ÉS A FÉL.ELEM

NIBIRU KETTŐ

A VÉGZET UNIVERZUMÁNAK BEJÁRATA

 

A titokzatos kapu. 

 

Ezek a szavak néhányat lehagyva akár egy kalandregény első fejezetének címei is lehetnének. Egy izgalmas fordulatokkal és nagy csavarokkal operáló kalandregényé, amely LEBILINCSELŐnek ígérkezik. Izgulunk a hősért, aki megmenti a többieket. Drukkolunk a hősnőnek, hogy összejöjjön a szerelmével - és mint minden jól megírt ponyva, itt is az történik, mint magában az életben: amikor már majdnem összejönnek, megint minden összeomlik. Mindig egy banánhéjon csúszik el a sztori, és te, az “olvasó” - már ha objektív tudsz maradni ugyebár -, felteszed a kérdést: ez lenne a VÉGZET? No meg aztán úgyis meg van nekik írva, hogy összejönnek, legalábbis megírva, egy regényben. 

 

Ha türelmetlen vagy, előre lapozol, és spoilerezel magadnak egy kicsit. Elég egy pillantás az utolsó fejezetek egyikére, hogy megállapítsd, na, sikerül-e, avagy sem. De persze, hogy sikerül, mert egy jó író nem zár nem happy enddel. 

Egy jó író megadja, amit akarsz.

Ha pedig még jobb író, akkor egy pillantás az utolsó fejezetek közé még messze nem lesz elég ahhoz, hogy megtudd, mi a regény vége. 

Mert egy jó író, egy igazán nagy zseni úgy pörgeti a cselekményt, hogy mindent az utolsó részekbe sűrít be, a feszültséget maximumra növelve, állandó kérdésfeltevésekre késztetve téged. Magadról. Mert egy jó író regénye tükör neked. 

Amikor pedig vége, meglehet, hogy elkezded olvasni elölről. Mert nem akarod, hogy vége legyen. 

Még akkor sem, ha tudod, mi fog előre történni, és akkor sem, ha éppen ezért bizonyos részeket megunsz. Mint a földi inkarnációidat…. 

 

Ahol tudtad előre, mégis megtetted. Újra, és újra és újra. Hiszen az ember már csak ilyen. 

Gyarló, és ha a karmikus bekötés nem találja meg, hát megkeresi azt ő maga.

Hiszen szeretjük ugyanazt a regényt újra és újra elolvasni. 

 

A világ egyik leghíresebb és szerintem legjobb, na és leghosszabb - 15 éven át forgatták, 15 évadot, respect nekik, főleg a két dögös főszereplőnek, Sam és Dean Winchester néven - a SUPERNATURAL /Odaát/ sorozatának van egy érdekes cselekményszála.

 

A sorozat nagyon fontos és elgondolkodtató kérdéseket feszeget. Az egyik ilyen, hogy mit jelent az isten fogalma. 

A zseniális alkotók kitalálnak egy karaktert, Chuck néven, aki maga isten, a Földön. Azzal SZÓRAKOZIK, /mert tényleg szórakoztatja/, hogy megírja Sam és Dean történetét, előre, és az meg is történik. A két dögös hős sokáig nem tudja, miért van az, hogy hihetetlen módon minden helyzetből kivágják magukat, vámpírok és vérfarkasok falkáját lekaszabolva túlélnek mindent, démonokkal harcolnak és szellemekkel, tengernyi kitalált és mítoszok által életben tartott szörnnyel küzdenek meg, mindig túlélik, és ha nem, nos, nem is egyszer, hanem talán ötször tutira visszahozzák őket a halálból. 

Hol alkut kötnek egymásért, az egyik meghal, a másik alkut köt, cserébe a démon feltámasztja a halott testvérét, persze mindig tíz év életért cserébe, ami után a pokolkutyák / a valóságban Hekaté hat kutyája/ elviszik őt a pokolba, de természetesen még egy angyal is van a sorozatban, aki ismeri, az már mosolyog, hiszen imádjuk Castielt, aki Deant menti ki a pokolból. Maga a Halál is szerepel a sorozatban, sőt, a másik három apokaliptikus lovas is. Chuck pedig úgy írja meg a Supernatural című jó hosszú regénysorozatát, hogy a két hős, Sam és Dean mindig megmenekül. Mindig. 

Hihetetlen módon ússzák meg, SZERENCSÉJÜK VAN, és végül mindig minden jóra fordul, de csak addig, amíg jön a világot fenyegető újabb veszély, ami nekik próbatétel is egyben. 

 

Persze, a “sötét oldallal” is megismerkednek, a zseniális Crowley, a pokol királya, Lucifer, aki ketrecben van - vagy éppen időnként nincs - Mihállyal, a pokol mélyén, Rowena a boszorkány, aki olyan mágiákat tud, amitől eláll a lélegzeted, és persze a párhuzamos világok, amiket isten Chuck dühében mind elpusztít, az összes párhuzamos univerzumot, amikor lelepeződik. Amikor a gőgje, hatalomvágya és önzése nyilvánvalóvá válik. Testvére, a Sötétség, egy nő, Amara néven fut a sorozatban, és új világot akar teremteni, de isten Chuck magába olvasztja, és inkább minden párhuzamos világot elpusztít, semmint feladná a hatalmát, mindaddig, amíg a kicsike, tehetetlennek tűnő, és gyengének alkotott két ember, Sam és Dean karjaiba nem fut, és a saját végzete éri el. Amit tudott előre, mégsem tudta elkerülni. Hiszen nem fogta fel, hogy ha bizonyos helyzetekben MÁSKÉPP DÖNT, mint ahogyan az szerinte meg van írva, akkor a Végzete el fogja kerülni.

Nem döntött másképp, mert gyengébb volt a Végzetnél. 

 

Chuck elég későn lepleződik le, és amikor a fiúk rájönnek, hogy irányította őket egész életükben, és minden tökéletesen és jó előre, VÉGZETSZERŰEN meg volt szervezve, nos, eléggé felmegy náluk a pumpa. Olyannyira, hogy sikerül elkapniuk és kicsinálniuk isten Chuckot, majd Lucifer fia lép a mennyek trónjára. 

A sorozat a katolikus vallásra van építve ugyan, na de át kell látni a szitán. Chuck megírja, a fiúk pedig rájönnek, hogy megírta az életüket, és miután kicsinálták, és a hatalmát elvéve a Földön magára hagyták, mint egy tehetetlen öregembert, a saját kezükbe veszik a sorsukat. Onnantól valahogy nem mennek olyan jól a dolgok. 

Eltűnik az a sok szerencse, állandóan szívnak, balesetek történnek, a dolgok nem fordulnak jóra, de ők nem adják fel addig, amíg meg nem tanulják, hogy a Sors és a Végzet az ő kezükben van. 

 

Mert a Sors olyan, mint egy regényfolyam, a Végzet meg a fejezetei. Onnantól, hogy te írod, már te vagy a felelős. Nem pedig “Chuck”. 

A világ egyik legjobb misztikus sorozata. Nagyobbat tarolt, mint a Lucifer, de már feledésbe merült, mert lezárták, évekkel ezelőtt, viszont igen tanulságos, és igazán rávilágít a lényegre. 

 

NO FATE. 

Ahogy a Terminátor II-ben láttad, amikor a csaj belevési a padba.

NINCS VÉGZET. 

 

Felkészítettek minket erre. Próbálják rejtetten sugallni. Mert a világot irányító elit számára nagyon izgalmas a féligazságok közlése és a sejtetés. Sejtetni az igazságot, de nem tudatni. Mint egy rejtvény, egy feladvány. Fejtsd meg. 

Már persze azok fogják fel, hogy egyáltalán rejtvényt adtak fel nekünk a világot irányító erők, már jó sok évvel ezelőtt, akik nem ragadnak le pl a Terminatorban a cselekménynél, ami nem túl velős, annál magvasabb ugyen, de csak széleslátókörűeknek, és nem kötik le őket a muszklik és a folyékonnyá váló robot. 

 

Már az ókorban is nyomták nekünk a Végzetet. 

A moirákat, akik a végzet fonalát szövik az alvilágban, és a mátrix négy tartóoszlopát jelentik. 

TEST. 

ELME.

LÉLEK.

FIZIKAI SÍK. 

 

Ez némileg különbözik attól, ami tartja a valóságot.

TEST.

TUDAT.

LÉLEK.

FIZIKAI SÍK.

De csak némileg. Az elme vagy a tudat.

Mert ez a különbség. Az elméd tele van programokkal, sőt, maga az elme is egy program csupán. A tudat más. Az TUDATos, és ezért tud objektív lenni. A tudat nem hisz a végzetben, sem a moirákban, sem a sorsban, és főleg nem hisz Chuckban, sem a regényben, ami meg van írva előre, és fittyet hány arra, hogy elhagyja a “jószerencséje”, ha nem vesz több részt a regényben, mint SZEREPLŐ.

 

Ne feledd, hogy mindig lesz egy Chuck, aki írni akarja majd életed regényét, vagy akár több Chuck is, mondjuk a 13 fekete nemes által megbízott “Sorsügynökség”, amely nem milyen néven fut ugyan, de van egy hasonló titkos társaságuk, amelyik ténylegesen megírja előre a mátrixban a te Sorsodat és a te Végzetedet. 

A Domain M.I.-n megtalálhatod azt is, mikor fogsz meghalni. Mert tudják előre. Azt is, hogyan. Azt is, hogy elkerülheted-e, vagy sem. 

Persze, előbb vagy utóbb úgyis meghalsz. Kérdés, te döntöd-e el, hogy mikor, vagy másik döntik el helyetted. 

A döntéseid vezetnek a halálodhoz vagy a túlélésedhez. A döntéseid vezetnek el odáig, hogy a nagy dolgok az életedben összejönnek-e, vagy sem. Nem Chuck. A Chuck-félék nem vezetnek sehova, csak önös érdekből cselekszenek. Hiszen a sorozatban Chuck élvezte, hogy újabb és újabb veszélyt hoz a saját maga által teremtett világra. Élvezte, hogy mindig felkínálja a döntést, és aztán mindig úgyis az lesz, amit ő akar, mert amíg ő irányít - ŐK IRÁNYÍTANAK, a háttérhatalom, a deep state -, addig bármit tesztek, az lesz, amit ők akarnak. 

Most már nem ők irányítanak. A világ Samjei és Deanjei a kezükbe vették az irányítást, és mostantól megdöbbenve fedezik majd fel, hogy a regény - AZZAKASSHA :))) - nem egy csodálatos Teremtő által megírt fantasztikus és romantikus mű, hanem egy mocsok, egy szenny, egy ponyva, és az a dolguk, hogy új regényt írjanak, saját maguknak. 

 

Tudatszinten idáig még kevesen jutottak el, de az emberiség viselkedése az felé vezet, hogy mi, emberiség irányítsunk, még ha fáj is. 

Azonban ha majd mi irányítunk, akkor a felelősség is a mi kezünkben lesz. 

 

A NIBIRU KETTŐ A VÉGZET UNIVERZUMÁVAL EGY NAGYON ÜTŐS TRÉNING LESZ. 

Válaszokat fogtok kapni a nagy és örök kérdésre: van-e Végzet, vagy nincs, és mit irányítasz te, mi az, amit sose fogsz irányítani. 

Mi van ott, ahol véget ér a “regény”... ott, ahol te magad sem létezel mindaddig, amíg valaki meg nem írja, hogy létezel…?

Mit is mondott a roswelli szürke? Is-Be. Azért vagy, mert elhiszed, hogy vagy. És azért vagy, mert VALAKI BELEÍRT EGY TÖRTÉNETBE, és a történet neve: FÖLD. 

Az a valaki, aki beleírt a mátrixba, nem egy személy, és nem isten. 

Hogy ki, kik, arra már választ kaptunk. Mi, magunk. 

Pusztán a mátrix trükkje, hogy elhiteti veled, hogy CHUCK létezik, hogy isten létezik. Sose létezett, mindig te voltál. 

A Végzet Univerzuma a Félelem és Szerelem kapukhoz kapcsolódik. 

Fél. lélekkel, fél. tudattal, fél-ő elmével az ember a mátrixban pusztán egy regény szereplője. A tiszta áramlásban ki tud hajókázni a szer. elem hullámain, a nullpont frekvencián át innen. El tud szabadulni a tudat, ami fogságban van a mátrixban. 

A “titokzatos kapu” pusztán azért titokzatos, mert aki nem tudja, hogy egyáltalán létezhet Végzet nélküli és Sors nélküli létezés, az soha nem találja meg ezt a kaput, pusztán azért nem, mert nem hiszi el, hogy létezhet. 

Mi megtaláljuk, és kinyitjuk PANDORA SZELENCÉJÉT. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A VÉGZET UNIVERZUMÁNAK KAPUI. FÉLELEM, SZERELEM ÉS SORS. Ütős energiák, ütős információk.

  • MÁSODIK RÉSZ:  A NIBIRU KETTES MÉLYSÉGE. A VÉGZET ÉS A SORS FELETT URALKODÓ ERŐK.

  • HARMADIK RÉSZ: A KETTES MÉLYSÉG MÁGIKUS SZUPERESZKÖZEI.

  • NEGYEDIK RÉSZ: A SZERELEM ÉS A VÉGZET. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 

A VÉGZET ÉS TESTVÉREI

NIBIRU KETTŐ

 

2023. június 4. vasárnap

16.00-20.00 Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

“A végzet egy szeszélyes cafka” /LOST/

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá