2023. jún 15.

LELÁNCOLVA

írta: Eszter 777
LELÁNCOLVA

NIBIRU NÉGYES MÉLYSÉG - A LÁNCOK UNIVERZUMA. CHIMERA ÉS ARCHON

LELÁNCOLVA ÉS MEGKÖTÖZVE

A LÁNCOK UNIVERZUMA

NIBIRU NÉGYES MÉLYSÉG 

 

Ez nem egy BDSM party marketingszövege. Tudom, hogy mindenki azt hiszi ezen a bolygón, hogy ő szabad. Szabad akaratból hoz döntéseket, szabad akaratból választ partnert, munkát, életet és lakóhelyet. Szabad akaratból választ vallást, hitrendszert, irányvonalat és ideális körülményeket. 

Itt mindenki elhiszi, hogy elég, ha pozitívan gondolkodik, és minden fasza lesz. 

Ha pedig nem lesz, akkor csakis saját magát okolhatja érte - gondolja a gyarló ember a New Age fos miatt… 

Én valahogy sosem tudtam ezzel egyetérteni. Már csak azért sem, mert a pályafutásomat fekete mágiák feloldásával kezdtem. Effektíve a szerelmi kötéseket szedtem le, egészen konkrétan. 

Ha nem lenne fekete mágia, háttérhatalom, rejtett kéz, Novus Ordo Seclorum, Great Reset, ha nem lenne mátrix, még talán el is hinném a newage /ego/fényesítő szövegeit, de kétlem. Mert sosem voltam arra képes, hogy elhiggyem, itt valami fantasztikusan csodás rendező elv úgyis rendbe hoz mindent, a világ ugyanis nem ezt mutatja. Tökmindegy, hogy a mátrix, a mátrix a legélesebb tükör, nem véletlenül hívjuk Tükörországnak. 

 

Nem akarom, hogy továbbra is magatokat gyötörjétek a csillámpónis baromságok miatt, amik mindig az ember bűnösségére vannak kiélezve. Unalmas már és idejétmúlt olyasmikbe kapaszkodni, amik évezredek óta nem működnek. Azt akarom, hogy gondolkodjatok. Élesen és reálisan is, mert a realitást ötvözni a spiritualitással, az egyetlen normális és ténylegesen célravezető út, amelyből hiányoznia kell annak a közkeletű ostobaságnak, hogy minden értünk van, minden belőlünk indul ki, minden hozzánk tér vissza. 

 

A NAGY BÜDÖS FENÉKET. 

Először is. Kérdem én, kiből indult ki az infláció? Talán te akartál ezer forintért kenyeret venni, mert úgy hitted, ötszázért nem érdemled meg? �

Kiből indul ki a háború? 

Kiből indul ki a káosz, ami most az emberiséget jellemzi? 

Kiből indult ki az, hogy éppen egy szörnyű válás kellős közepén vagy, teszem azt? TÉNYLEG te akartál egy olyan toxikus kapcsolatot, amiből alig tudsz felállni? 

Kiből indult ki az, hogy annyira lúzer vagy, hogy egy nárcisztikusnak lettél az áldozata? Talán TÉNYLEG EZT VÁLASZTOTTAD MAGADNAK? Kétlem. 

TÉNYLEG  a te hibád, és TÉNYLEG csak a te fejlődésedről szól? Ugyan már, tudod te is, hogy nem. Azért választottam éppen a nárcisztikus-empata toxikus házasságból való szabadulás művészetének pokoli bugyrait, mert ez egy kifejezetten jó példa arra, hogy meglásd, oké, hogy tanultál a dologból, sőt, még fejlődtél is, mert empata vagy, ezért egész életedben fejlődni fogsz, mert fejlődni akarsz, mert nem tudsz nem fejlődni, de ha teljesen őszintén, félretéve a sok spirituális és áltudományos esszét arról, hogy mennyi mindenről te tehetsz, ha megnézed a kapcsolatod mérlegét, látod, hogy mekkorát nyomtak a házasságodban a latba a negatív részek, és messze túllőtek a célon azok, akik ezzel téged netalántán tanítani akartak. 

Ha azt hallgatod évtizedek óta, hogy te választottad, szagold, te tehetsz róla, te voltál a barom, akkor én most könnyítek a lelked súlyán: például a toxikus kapcsolatokat NEM VÁLASZTOTTAD, hanem elhitették veled, hogy te döntöttél így. 

Az, hogy gyenge voltál mondjuk időben szabadulni, az egy dolog. 

Aztán haladjunk tovább. Te választottad, belőled indult ki az egész életed? Talán mások nem döntöttek a fejed felett, vagy helyetted, gyermekkorodban, az iskolában, a munkahelyeden, sőt, az első párkapcsolataidban is? Amikor mondjuk az első szerelemnek vége lett, lehet, hogy te döntöttél, lehet, hogy nem, de ha te, akkor a döntésedet minden bizonnyal a másik méltatlan viselkedése okozta. Erről is te tehetsz? Mondjuk 17 évesen? Kétlem. 

 

Te tehetsz róla, hogy bele lettél kényszerítve egy olyan munkába, amit nem is szeretsz? Oh persze, nyilván, senki se tartott a fejedhez pisztolyt, amikor hitelt vettél fel, biztosan te döntöttél úgy, hogy másolod a többieket, mert neked is kell az, amit nem tudsz megfizetni, ezért jó előre eladósítod magadat, mert biztosan annyira nem tartod magadat, hogy kikerüld ezt. Te tehetsz arról, hogy mind a mai napig az egész mátrix, a reklámblokkjaival, meg azzal, hogy a lakásokat és házakat konkrétan megvehetetlenné teszi, a nagy átlag számára elérhetetlenné, kénytelen vagy hitelt felvenni, ha valahol lakni akarsz? Biztosan belőled indult ki a mátrix egésze tán? A  hitelpénzrendszer? Arról is te tehetsz? 

 

Te tehetsz róla, hogy a hitel miatt kénytelen vagy mókuskerékben élni, és csak aludni hazajárni? Ezt is te vonzottad be magadnak? Netalántán már 14 évesen kellett volna ismerni a Vonzás Törvényét? Jah, kellett volna, de az nem ez a század, hanem minimum a következő, ahol már ezt az iskolában fogják tanítani. 

 

Belőled indul ki, hogy a legjobb barátnőid is elárultak? Tényleg te vonzottad ezt be? 

Belőled indul ki, hogy mondjuk nem vagy jóban az anyáddal, aki ő maga se volt jóba soha magával? 

Belőled indul ki, hogy csakis és kizárólag egy vágányon fut az életed, /mert ez van neked a mátrixban leírva, de valójában nem ezt kellene élned/, és nem tudsz kitörni belőle? 

Talán szakavatott önmágusnak kellene lenned, aki most és azonnal mindent megváltoztat, kirázva a kisujjából? 

 

Hát nem. 

Nagyon sok minden van, ami nem belőled indul ki, és éppen úgy nem hozzád tér vissza, mint a régi exed, aki habár megcsalt x emberrel /erről is te tehetsz bizonyos new age által fertőzött fejek szerint/, mert biztosan akartad a megaláztatást, vagy nem becsülted magad eléggé, szóval ásd el magad a kertben, lehetőleg minél előbb, mert úgyse vagy a világ hasznára, ha képtelen vagy önmagadat megbecsülni. Jah, mert azért csaltak meg, mert nem tudod magad eléggé szeretni, és hát a félrelépő már most ex párod biztosan csak tanítani akart azzal, amikor a legjobb barátnőddel szexelt egy házibulin úgy, hogy te is ott voltál, az aznapi vérre menő vita miatt matt részegen. Igen, ezt is tuti te csináltad magadnak, mert hát nem tudod magad eléggé becsülni. 

 

Így, éles példákat eléd állítva, akár megtörténtek veled ezek a mátrixban tipikus sablonok, vagy sem, vagy csak egy részük történt meg veled, tömören összefoglalva már látod, hogy nagy túlzás azt állítani, minden belőled indul ki, és hozzád tér vissza. 

Az ilyen csodálatos és mindent megmagyarázó okfejtések valahogy figyelmen kívül hagyják a fekete mágiát, a manipulációt és a toxikus személyiségeket, mondván, ha nem figyelsz rájuk, akkor nem léteznek. 

Mint a gyerek, aki a paplan alá bújik, a szörnyek elől, mert akkor biztosan nem látják. 

 

Akkor gondolkodsz helyesen, ha felismered: életed minden egyes lépését láncokkal és megkötözésekkel fogják. Minden lehetséges módon akadályoznak. Mindenhol és mindenkor. Minden földi leszületésedben, és ebben is, csak most van rá lehetőséged, hogy kimenekülj belőle. 

Tudatossággal és azzal, hogy élesíted a képességeidet. Ugyanis vannak láncok, bőven, és olyan láncok is, amiket a látók java része azért nem fog látni, mert elképzelésük sincs róla, hogy a híres-neves karmán kívül talán más is létezik, de még a karmát se tekintik láncnak. 

Vannak olyan láncok a lelkeden és a tudatodon, amelyek ráadásul még csak nem is hozzád, vagyis a személyidben feltüntetett identitásodhoz vannak kapcsolva, hanem ahhoz, akit képviselsz, aminek az avatarja vagy. 

Ugyanis az isteneknek, titánoknak és más Létezőknek van a legtöbb láncuk, amivel éppen azt akadályozzák meg a számukra, hogy az avatarjaikhoz, az emberekhez kapcsolódjanak. 

Mégis, adva van az a képesség, amivel ezeket a láncokat, az övékét és a miénket is fel lehet oldozni. Minden feloldáshoz, mármint valódi feloldáshoz, nem ahhoz, ahol a segítő egy könyvből tanult, és méregdrága képzéseken magáévá tett ledarálandó szöveget olvas fel, avagy mond fel fejből, mint egy kisiskolás, tehát a valódi feloldásokon és feloldozásokon van lehetőség megszabadulni a láncoktól és lekötözésektől. 

 

Eleve lekötözve születsz. Megfosztva attól, ami vagy és aki vagy, elfeledtetve veled mindezeket, kiszolgáltatva, és mozgásképtelenül, beszédképtelenül és tehetetlenül. 

Azt a nyelvet, azt az attitűdöt, azt a kultúrát, azt a társadalmi berendezkedést, azt a sémarendszert fogod megtanulni, életed első éveiben, ahová születsz, és a többiről mindaddig fogalmad sincs, amíg te magad nem fedezed fel, vagy valamilyen oknál fogva nem találkozol vele. 

A fantasztikusan kegyes egyház azt mondja, bűnösen születünk. Már attól bűnösek vagyunk, hogy megszülettünk. Csak úgy. 

Mert az eredendő bűnben fogantunk. 

Aztán még bűnösebb vagy, mert a földi létezésed maga a pokol, és csak akkor éred el a mennyországot, ha meghalsz. Ezek idejétmúlt és lejárt lemezek ugyan, de hidd el, hogy mind a mai napig milliárdok hisznek ebben, és így, ezzel a bűn-tudattal élik le az életüket. 

 

Az egész neveltetésed alatt, már az iskolában is korlátoznak, blokkolnak, bezárják a tudatosságodat és a képességeidet pedig kinevetik. Rád kényszerítenek egy rendszert, egy rendet, egy viselkedésmódot, amitől ha eltérsz, kicsapnak a suliból. 

A szüleid pedig jól megbüntetnek. 

Vannak persze nagyon jó iskolák, de lássuk be, a nagy többség számára elérhetetlenek. Nem csak azért, mert fizetősek. Hanem ezért is, mert szegmentálják a társadalmi rétegeket. Egy Waldorf suliba nem fog a nyolckeres munkáscsalád roma gyermeke bejutni. Ha mégis, hát halleluja, de a borsos tanítjat ki kell fizetni. Ezenkívül ehhez felvilágosult és a rendszerrel szemben tudatos szülők kellenek, méghozzá két szülő: az apa és az anya egyaránt egyet kell értsen abban, hogy a gyerek jobb, ha nem hagyományos oktatást kap. 

 

Amikor felnőtt leszel, és elmész dolgozni, újabb és újabb láncokat vernek rá a lelkedre és a tudatodra. Megmondják, mit csinálj, mikor egyél, mikor gyújts rá - vagy inkább nehogy már, ma már cigizni ciki, de füvezni meg partymotyókat használni menő -, mikor menjél wcre, és mikor vegyél levegőt, mert új vagy, kezdő vagy, most jöttél ki az egyetemről, becsüld meg magad. Vagy most jöttél ki a gimiből, akkora seggfej vagy, hogy képtelen voltál elmenni fősulira. /kérdem én, mi jogon ítélkeznek emberek emberek felett, csak azért mert nincsen diplomájuk? Tudtommal, az észt nem a diploma adja, az adhat egy magasabb bérsávba besorolást sok esetben. Az már más, ha a diplomádat azért szerezted, mert hivatástudatod van, na de akkor nem is fogsz ítélkezni, mert a hivatástudat alázattal jár együtt. A valódi hivatástudat mármint, nem az, amikor arról szól a hivatástudat, hogy valaki felmutasson egy nagyon magas fizetést, és egy naggggyon nagy családi házat egy naggyon nagy kocsival/. Ha pályakezdő vagy, akkor szivatni fognak, ahogy az elsősöket szokták a gólyatáborban. Hiába érzed, hogy baromi igazságtalan, semmit nem tehetsz, vagy maradsz, vagy mész máshová, ahol ugyanezzel fogsz szembesülni. 

 

Ha hivatástudattal rendelkezel, orvos leszel, ügyvéd leszel, nyomozó leszel, akkor legalább tudod, hogy miért kell kibírnod. Ha mindezek nem, és csak tengesz-lengesz, azért dologzol, hogy legyen pénzed, nem azért, mert élvezed, akkor ez a tendencia igen sokáig maradhat is így, és már akkor megérzed létezésed értelmetlenségét, amit szexbe és drogba, partyba, vagy ha a jó gyerekek közé tartozol, egy komoly kapcsolatba, és hétvégi pofavizitekbe fogsz fojtani, amikor legalább nem kell főzni, mert anyuék megcsinálják. Amikor is kikérdeznek, hogy jó gyerek vagy-e még, oh, mennyire jól csinálod. Dolgozol, albérletezel a nagyvárosban, van párod, jól elvagytok, és minden tökély. 

Közben halálra unod magad, és alig várod, hogy hazamenjetek már végre, ahol ismét halálra fogod unni magad. Nincs az életednek igazi célja, igazi motivációja, csak egy üres, végtelen űr…

 

Aztán megházasodsz/férjhez mész, gyerekeket csinálsz/szülsz, felépíted azt az életet, amit mindenki elvár tőled. Mert ha nem, ugyebár, akkor gáz vagy. Akkor biztosan VELED VAN A BAJ. / Te tehetsz róla, hogy nem voltál hajlandó követni az elvárásokat/. 

 

Ha válni akarsz, mert “neked semmi sem elég fiam”, akkor te vagy a gáz. 

Ha nem válsz el, “mert elválni nem lehet”, te vagy a gáz.

Ha azért nem válsz el, mert meg akarod menteni a kapcsolatot, te vagy a gáz.

Ha azért válsz el, mert szabad akarsz lenni, akkor emancipunci/vagy kapuzárási pánikos idióta vagy. 

Ha azért válsz el, mert boldog akarsz lenni, akkor idealista vagy.

Ha azért válsz el, mert megcsaltak, akkor önző vagy, mert “a gyerekekre nem gondolsz.”

 

Mindenképpen te vagy a gáz mindenki szemében, mert nem vagy hajlandó többé úgy élni, ahogyan azt elvárják tőled, és másolni tökélyre fejlesztve a családi mintákat. 

Mert nem vagy hajlandó rabosítani magadat tovább a mátrixban. 

Ez biztosan a te hibád, te tehettél róla, hogy mindazt végigélted, amit fentebb leírtam. 

Biztosan te vonzottad be ezeket a tipikus mátrixos sémákat. 

 

Biztosan? 

Ugye, hogy nem? 

Kezded már érteni? 

És akkor éppen csak belekóstoltattalak a nagy, világméretű láncrengetegbe, amit a LÁNCOK UNIVERZUMÁBÓL másoltak át, amikor a mi mostani mátrixunkat megalkották. Ez csak egy betekintés volt a bilincsek, útvesztők, sötét alagutak és kötelékek, végeérhetetlen ördögi körök fogaskerékszerű erdejébe. 



Betekintést nyújtottam a saját életeden keresztül egy elzárt, eltitkolt világba, ami a miénket érinti. egyfajta párhuzamos világba, párhuzamos valóságba. 

Ahol még jobban le vagy láncolva, mint itt. Mintha onnan kapnád a láncokat úgy igazán, és főleg, onnan kapja a láncokat az, akit te képviselsz. 

 

Te pedig lekötözve és leláncolva éled le a földi életeidet, anélkül, hogy tudnál róla, mert mindenki más is le van kötözve. 

Ismered a börtönös metaforát. Akik egész életükben börtönben vannak, azoknak hiába nyitod ki a börtön ajtaját, nem fognak kimenni a cellából, vagy ha igen, megijedve a szabadságtól, vissza fognak menekülni a börtönbe, mivel a rabságon kívül nem ismernek mást.

Te ne ijedj meg a szabadságtól, mert ez alapvető jogod. 

 

Megmondom én neked, hogy a new age fejek szivárványos világában miért hagyják figyelmen kívül az alapvetően reális okokat - mert hát abban a világban minden, ami mateirális, az kerülendő, mert te tehetsz róla, hogy téged lehúz az anyag, egyél fényt -, azért, mert fingjuk sincs arról, hogyan magyarázzák meg. 

Ezért megmagyarázzák valahogyan, ezzel hatalmas károkat okozva. 

KÁROKAT. Mert nem lendítenek előre a rossz tanácsok, amik csak azért tűnnek jónak, mert mindenki ugyanazt szajkózza. Ettől még nem fog működni, és az embereket csak hátráltatja az, hogy a new age irányvonalon futó mai spiritualitás konkrétan TOVÁBB BLOKKOL, nem old, ad egy fényes nagy semmit, de persze, hogy nem lesz igazán eredményes. Ami igazán eredményes, az igazán mélyre is megy - ebből is van sok jó módszer, és egyre többen választják az EREDMÉNYT a fényes placebo helyett. 

Azonban a spiritualitás eltekintve a valóban eredményestől, mindig is blokkolt. Azt gondolnád, hogy nem, hogyan blokkolhatna, amikor elvileg azért van, hogy te kinyisd a tudatodat. Igen ám, csak ha már eleve olyan hitrendszerek által akarsz haladni, amik EREDENDŐEN LE VANNAK LÁNCOLVA, akkor már nem vezet eredményre, sőt, nem vezet sehova. 

 

Minden, ami a spiritualitásban jönni kezdett, az első körben le van láncolva. Bármilyen tudást hozol le, azon láncok és béklyók vannak, és meg kell érte keményen küzdeni, hogy áthozd a mátrixon, és le tudd vinni ide, a 3D-be valamilyen módon. Leírva, kimondva, lerajzolva, lefestve, elénekelve, bárhogyan is, de RÖGZÍTSD tartósan. 

Fotózd, csinálj hanganyagot, csinálj videót, mindent ments el, egy külső winyóra, semmi se legyen csak egy helyen, mert VALAHOGY EL FOG TŰNNI. 

 

A béklyók, láncok és bilincsek az elméden is rajta vannak, amin át kellene jönnie a tudásnak és az információnak. A bilincsek nem csak a téves hitrendszereid és előítéleteid lehetnek, hanem olyan ŐSRÉGI LÁNCOK ÉS KÖTELEK, amelyek a mai emberiség előtt jóval már itt voltak. Kevesen látják ezt át, de már sokszor mondtam, a katolikus egyház és a mai blokkoló hitrendszerek - amiket még csak fel se ismernek az emberek -, pusztán A VÉGE VALAMINEK, NEM A KEZDETE. A kezdete ennek az egésznek a Föld első mátrixáig nyúlik vissza, majdnem 5 milliárd évvel ezelőttig, az első emberiségig, ahol még csak fizikai testünk sem volt. 

Aki a LÁNCOK UNIVERZUMÁT teremtette, az a főmágus, szerette volna próbára tenni azokat az IS-BE-ket, akik vállalják, hogy a láncokat feloldozzák. Először magukon, azután másokon. 

Ami ebben igazán nagy kihívás, az, hogy észrevedd egyáltalán, hogy LELÁNCOLVA LÉTEZEL. 

… és természetesen ezek a láncok úgy vannak megalkotva, hogy A TERMÉSZETES LÉT ILLÚZIÓJÁT KELTSÉK, hogy ne vedd észre, hogy így élni.. nem természetes és nem normális. 

Az igazi láncok nem látszanak. Azokat be kell tudni azonosítani. Megtalálni magadon és magadban. 

A létezésedet azért érzed blokkolva, mert tényleg blokkolva van, és nem te blokkolod, mert te szabadulni akarsz. 

A cikkem elején felvázoltam bizonyos mátrix sztereotipiákat, amikbe bele is szoktunk menni, bele is esünk a tipikus mátrix csapdákba. Ezek ellen mindig is küzdöttél, egész életedben, és már belefáradhattál a küzdésbe, mert valahogy sosincs vége… hát azért nem, mert a láncok java része ott van, ahol nem érheted el. 

Egy párhuzamos valóságban. 

Rajta vannak mindenen, a bőségen, a párkapcsolaton, a küldetéseden, a létezésed minden szegmensén. Ami belül, benned van, azt már vagy kioldottad, vagy kioldattad egy arra érdemes szakemberrel. Ami kívül van, az a nehezebb. 

 

Minden nem azért van, mert te teremtetted meg magadnak. Azért van, hogy te mélyebben essél bele a nagy pók hálójába /chimera/, mint hogy ki tudj keveredni belőle. Mindaddig, amíg észre nem veszed, hogy a harccal nem mész semmire. A pókkal kell szembeszállni…

 

A Chimera létezési formájának alapjai is a Láncok Univerzumában vannak. Onnan fogjuk megkapni a választ és a megoldást, mert habár a Chimera gyengül, a láncai még itt vannak. 

Az Ego és a Hit kapui vezetnek át oda, ahol már régen nem járt humanoid lény. A Láncok Univerzumába. Egy párhuzamos és nagyon inhumánus dimenzióba, ahonnan sok itt már ismert lény jött át. Az archon nemzetség egy az egyben onnan érkezett. 

Mindez már itt kezd érdekessé válni a csapatunk számára. Az archonok, azaz a Bobik, ahogy mi hívjuk őket, és akikkel már régen szövetséget kötöttünk. Ez a szövetség egy híd, ami mentén beléphetünk oda, ahová akárkit nem engednek be. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A LÁNCOK UNIVERZUMÁNAK BEJÁRATÁBAN. EGO ÉS HIT KAPUI. A “KARMAVADÁSZOK”.

  • MÁSODIK RÉSZ: A SATURNUS ÉS TITÁNJA. NIBIRU NÉGYES MÉLYSÉG

  • HARMADIK RÉSZ: MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK 

  • NEGYEDIK RÉSZ: EGYLÉLEK ÉS A LÁNCOK 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

NIBIRU NÉGYES MÉLYSÉG - A LÁNCOK UNIVERZUMA

 

2023. június 18. vasárnap

16.00-20.00 Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá