2023. jún 27.

MIND.EGY. ÉS A FÉNY HAMIS BÁLVÁNYAI

írta: Eszter 777
MIND.EGY. ÉS A FÉNY HAMIS BÁLVÁNYAI

NIBIRU HETES MÉLYSÉG. A TELJESSÉG UNIVERZUMA

A FÉNY HAMIS BÁLVÁNYAI ÉS A MINDEN EGY 

A TELJESSÉG UNIVERZUMA

NIBIRU HETES  MÉLYSÉG 

AZ EREDET EREDETE

 

MIND.EGY.

SZÁNDÉKOSAN VAN MEGCSERÉLVE A HATOS ÉS A HETES MÉLYSÉG

 

Hangzatos cím, az biztos. Felkapják rá a fejüket sokan, mondván, na végre, Eszter is megtért :)))) Amen. 

Ki kell őket ábrándítanom. Még csak meg sem vagyok keresztelve. Hála nem istennek, hanem édesanyámnak, aki okos asszony volt. Azt mondta a születésemkor - így mesélték -, hogy habár ő meg van keresztelve, engem nem fog. Nem azért van két nevem - Eszter Éva -, mert valamiféle keresztségben kaptam volna, hanem a jóféle kommunizmusban elhíresült névadón. Éva anyám után, Eszter az ő ötlete alapján, és azt mondta, amikor megszülettem, hogy majd én eldöntöm, milyen valláshoz akarok tartozni. 

Hát… eldöntöttem. Egyikhez sem. 

Sem én nem fogok megtérni, sem a világ egy józanabbul gondolkodó része nem fog soha. 

A teljesség ugyanis nem ott kezdődik, hogy ügyesen tudsz térdepelni ilyen-olyan okokból, a lényeg az, hogy megalázkodva egy láthatatlan erő előtt. Tudom, baromi unalmas már, hogy állandóan az egyházról regélek - na azért nem -, mint valami istenkomplexusos paranoiás, de igazából nem az egyházról regélek. A te hitedről regélek, amit a teljességhez fűzöl. Egyfajta beteljesedett egészre gondolsz, de csakis a fényességes Forrásban, a szentatya szakállának redőiben.  Nem. A teljesség az egy igen kemény út, és fázisai vannak, mire eléred.

A teljesség alapvetése az Egység, dualitás, polaritás és minfenfajta ítélkezés, megkülönböztetés nélkül. 

 

Na, ezt lesz nehéz tartani. Az ítélkezés mentességet, és a megkülönböztetés nélküliséget. Mindenki fennen veri a nyálát, hogy így angyalok, meg úgy angyalok. A MÁTRIX HAMIS ASZTRÁLSÍKJÁRA KIVETÍTETT HOLOGRAMOK amúgy, “akik” azért teljesítik a kívánságaidat, mert ők az ügyeletes dzsinnek, de Dean és Sam Winschestertől /Supernatural/megtanultam, kik is azok a dzsinnek. 

A dzsinnek gonosz  lények az iszlám hitvilágban, akik megeszik az energiáidat, miközben illúzióba ringatnak, és azokat az álmokat vetítik eléd, amikre egész életedben vágytál, de sosem érhetted azokat el. Szépen megkajálnak, kiszívják az életerődet, és soha nem térsz magadhoz a végtelen álomból, hanem belehalsz. 

Hát nem elmékeztet ez minket az itteni mátrixunkra, és abban lelt halálunkra, hogy azután visszajöhessünk ide értelmetlenül, dolgunk végezte nélkül, azért, hogy újra kezdjük, de sose fejezhessük be. 

 

A teljesség útjában ezekből ki lehet emelkedni, de először is, meg kell érteni mindent, amit csak lehet. Amit meg nem lehet, azt meg átérezni, maximálisan. Nem illúziókba és dzsinnek által teljesített álkívánságokba ringatni magadat a HAMIS VÁGYAK MENTÉN, a VALÓS VÁGYAK helyett. Hanem igenis szembenézni a VALÓSÁGGAL, annak minden részletével, és eldobni a fényes illúziókat, azok helyett pedig magadat választani. 

Nem a vágyak soha be nem teljesülő útját, hanem a valóság ösvényét, amin át tényleg eljutsz a teljességbe. 

Hogy létezik-e valóban teljesség idelent? Azt erősen kétlem. Biztos lehetsz benne, hogy nem. Időnként megérzed, hogy teljes vagy, éppen egy rövid ideig, majd újra kezdődik a szar a nyakadba, mert a mátrixnak nem érdeke téged boldoggá tenni. Inkább rabbá. 

De ezt már tudod. 

Azt nem tudod, hogy a teljesség az nem itt van. Az máshol van. Egy másik Univerzumban találod meg, és ehhez át kell menni oda. 

Át kell élni, és meg kell érteni, hogy a Földön miért nem teljes soha semmi, hogy a Föld valójában miért börtönbolygó, és miért tényleg az, hiába ringatod magadat fényes álmokban, és vért izzadva haladsz előre a spirituális fejlődésedben, addig, amíg azt hiszed, itt a Forrűst megleled, és minden tuti lesz, addig csak a répát kergeted, a mátrix igáslovaként is- elvégre az Illuminati websitok egyikén nem véletlenül van ott két érdekes menüpont is, persze semmit nem árulnak el igazán, de akkor is ott van: AWAKENING CONTROLL - ÉBREDÉS KONTROLL - SPIRITUAL CONTROLL.. ugye ezt nem kell lefordítani neked?... ABILITY CONTROLL - KÉPESSÉGEK FELETTI KONTROLL… és még számtalan kontroll, mindenen. 

Szerinted a mi Földünkön a mindenkori elit nem készül fel arra, hogy van ez az ávákening majré? 

Hogy nem számolnak velünk? Oh, dehogynem. 

 

Tudják ők, hogy itt mi zajlik, “a hátuk mögött”, és kényelmesen hátradőlve mosolyognak a karosszékeikben. 

Mert ők ezt az ávákening cuccot már réges-régen elintézték. 

Mégpedig azzal, hogy beadták nekünk, vagyis még az őseinknek, hogy a teljesség egy lenni istennel - most ezt az egy istent egy Forrásnak nevezik, és hibásan megszemélyesítik -, a teljesség a fényben lebegni. Az egyház uralmának idején a mennyországot jelentette ez az állapot, amit ugye halálod után érhetsz el, de csak ha hűen térdepelve szolgálod Urunkat.

Mostanság pedig a Felemelkedés nevű cuccos a lényege a dolognak, aminek azért van is logikai alapja, de távolról sem ilyen egyszerű, ahogyan azt beadják nektek olyanok, akik maguk sem értik, miről is van szó.

 

Legelsőként a mátrixhoz kötött elméknek kell kimászni a mátrixból, és felülemelkedni a magasabb rendű tudatba. 

Azután a tudattal kell eggyé válni, és elengedni a földi létezéstől való függést. A nyugati társadalomban ez nem fog menni, egyéként, és senki se kergessen drága pénzért álmokat, ugyanis a mátrixban lehetetlen elengedni ezt a függést, fizikailag. A tudatban kell elengedni. Nem függeni a mátrixtól, ezáltal a mátrixból jövő pénztől- nem az Eredendő Bőségről beszélek, amit magad teremtesz meg -, nem függeni a mátrix történéseitől, nem függeni a mátrixban zajló élettől, és ehhez át kell látni rajta. 

Majd, ezután a lelket összekapcsolni a tudattal, kikerülve a mátrix által programozott elmét, majd magát az elmét is kiprogramozni a mátrixból. 

Ezután lehet a fizikai testet is magasabb rezgésre emelni Ha fordítva akarod csinálni, az nem fog menni. 

Jah és előtte minden bekötést, ami a mátrixba köt be földi inkarnációid óta, azt elvágni. 

És ez nem egyszerű, nem megy egyik napról a másikra. A teljesség az mindenütt van, de ha nem tudod megélni, mert ideálokat kergetsz, és mert polárisan gondolkodsz, akkor neked lesz nehezebb, nem azoknak, akiket száműznél ha lehet, még a világból is. 

Ezután az istenekkel és titánokkal csapatba rendeződni, és megtanulni objektívan, kívülről szemlélni az életedet, és a földi létezést. Az egész bolygót. 

A Felemelkedésben a bolygónk is részt vez, rezeg felfelé, de azért ne nyálazd magad túl a Schumann-rezonancián, mert az egy dolog. A részesévé kell válnod egy intergalaktikus folyamaton, és ehhez meg kell értened, mi történik itt valójában, mi a Földön kívül, és mi a mi Univerzumunkon túl, a Teljesség Univerzumában, ahol mindez le van fektetve, és fel van tárva. A legaljasabb és legmocskosabb titkai is annak, ahogyan itt átverik a népet. Pontosabban az álspirituális, álszent, egyházat is megszégyenítő hamis hitrendszert teljességgel - hogy stílszerű legyek - leleplező NAGY IGAZSÁGOK. 

Amiket itt nem akar senki elfogadni. 

 

Tudjátok, szoktam mondogatni: Aranykort akartok, meg Felemelkedést. Meg új világot is. Mindent is, sőt, NesaraGesara egyenlő elosztásos zsetont a számlátokra, meg azt, hogy az elit takarodjon el, de a kedvenc celbjeitek maradnjanak itt. Azt akarjátok, hogy tűnjön el a sok mocskos olajban fürdő állat, akik miatt még mindig szennyezzük a légkört. Az atomerőművek zárjanak be, és szűnjön meg ez a csúnya világ, ahol mocskosul drágán lehet hozzájutni az erőforrásokhoz. A zsid….k is tűnjenek el innen, és az egész mindenség takarodjék kifelé a Földről. 

De. 

Ha a zsid…k eltűnnek - azért nem írom ki, mert nem szeretem, ha a fb ilyenek miatt letiltja az írásaimat, akkor onnantól egészen nyugodtan kikukázhatod a bankkártyádat, a rajta lévő pénzzel együtt. 

Ha az atomerőművek, meg a csúnya olajfúró bácsik, meg a rocsildok is eltűnnek, akkor holnaptól nem tankolsz, nem világítasz, nem klímázol, nem eszel, nem iszol. Leáll ez a teljes függési alapokon nyugvó mátrix világ, és te nem vagy elég erős ahhoz - én sem - hogy hirtelen, egyik napról a másikra átálljunk a szép új világba. 

Ahol elit híján az emberiség népei már országhatárokon belül is egymás torkának fognak esni. Mert nem kell ahhoz vezér, hogy a nép ideológiákat gyártson magának. Már rasszok alapján is össze kell veszni, mert miért is ne. /Régi Birodalmi zsarnoki mintázat/. 

Tehát. 

 

Aranykort akartok, Felemelkedést, Jézus szívcsakráját az égen, fényhajókat, meg mindent is, és persze Teljességet meg Egységet. De egyetlen árva percig nem bírjátok ki, hogy ne féljetek éppen valamitől, vagy valakitől, ne utálkozzatok és ne ítélkezzetek, nem látjátok a mátrixot még elméleti síkon sem, és gyakorlati síkon sem, és persze a fényességes csodának NEM AKARJÁTOK MEGFIZETNI AZ ÁRÁT. 

Mert azt hiszitek, az majd csak úgy, magától jön. Oszt jóvan. 

Kérdezzétek meg az annunakikat - mondanám, ha megtehetnénk, de nem tehetjük meg, mert nincsenek itt. Arról, hogy ők mekkora árat fizettek a hatalmas szupercivilizációkért, és hogyan érték azokat el. 

Hogyan tették félre időről-időre az előítéleteiket, hogyan tudott az Enki ág szövetséget kötni az emberiséggel, amit ő maga teremtett, hogyan tudott Babilon sokáig stabilan állni - évtízezredekig amúgy. Eridu, Edin, és a többi, hogyan és milyen áron tudott olyan sokáig, úgyszint évtízezredekig működni, és fennmaradni. 

Hogyan tudtak a lehető legnagyobb idelent elérhető teljességben együttműködni, persze az Enlil ágról ez nem ment, és túl sok volt a hatalmi harc, illetve két világkatasztrófa is végigsöpört a Földön, az egyik a Nibiru akkori közelsége miatti özönvíz, a másik az Enlil fiai által előidézett atomcsapás. 

Példának okáért, az annunakik felfogták, hogy idelent teljesség az nincsen, a teljesség itt arról szól, hogy a lehető legteljesebben teljesíted ki magadat, másokban és másokkal együttműködve. 

A teljesség a mi világunkon kívül van, akár tetszik, akár nem. A kerek egész állapot benned, az más. Az jó. Az király érzés, de biztosan tapasztaltad már, hogy nem tudod sokáig fenntartani, mindenesetre érdemes akarni fenntartani, és a belső egység felé törekedni. Ez nagyon fontos. Tudod, mint az óceánon úszó strandlabda. Bármerre dobja a víz, mindig egyenesben marad. 

 

De az nem teljesség, az belső egység. A Teljesség kifelé is teljes tud lenni, más lényekkel, MINDEN LÉNNYEL, MINDEN LÉTEZŐVEL, MINDEN EMBERREL, MÉG A HÁTTÉRHATALMI ELITTEL IS ÁM. MEG A CSÚNYA HÜLLŐKKEL, MEG AZ IJESZTŐ DÉMONOKKAL, ÉS MÉG MAGÁVAL JAHVÉVAL IS. 

Ugyanis a Teljesség az nem úgy működik, hogy jójó, teljes leszek én, én aztán mindennel, itt és most, örökre, DE HA LEHET, AZT AZ EMBERT, MEG EZT A “SÖTÉT” LÉNYT, MEG “SÖTÉT OLDALT” AZT KIHAGYNÁM, HA LEHET. 

Meg a nárcisztikus exeimet is. Mert nem érdemlik meg.

Ja, meg az anyósomat is kihagynám, az sem érdemli meg.

Neeem. Ez nem így működik, Már megint a nekem diktáló Luci iszonyúan cinikus, de nem baj, kell ez, hogy fejbevágjon téged, és átérezd a szavaimat. Mert a cinizmus az tanít. A degradálás az nem, de a kettő nem egy és ugyanaz. Az egyik lehord a sárga földig- mééé nem hiszel istenben, és mééé nem imádkozol eleget, és a rossz oldalon állsz, fejlődjél még, kevés vagy -, a másik, a cinizmus tükröt tart eléd, kemény tükröt, de megváltoztatja az életedet. 

 

A TELJESSÉGBEN, AHOGYAN ANUBIS MONDTA, MIND.EGY.

TÉNYLEG MIND. A neked nem tetsző lények, az exeid meg az anyósod, a szabadkőműves háttérhatalmi illuminati elit, az Enlil ág és maga Enlil is. Meg az összes hüllő, archon, draconida és chimera fajzat is. 

MINDEN. 

Még a múlt is, a jövő is és a jelen is. Minden. 

Nincs kivétel, megkülönböztetés, utálkozás és ítélkezés. 

Nem könnyű, de lehet élni így is. Akkor válik könnyűvé, ha megérted. Azaz, ha a beprogramozott elmédet kiprogramozod a hierarchián, kifosztáson, kicsinyességen alapuló mátrixból, majd igazán akkor tudod a teljességet a lehető legteljesebben megélni, ha EGGYÉ VÁLSZ A MÁTRIXSZAL, EZÁLTAL TE MAGAD LESZEL A MÁTRIX. MAJD TE MAGAD IRÁNYÍTOD. 

 

Hogyan..? 

Oh, hát nem láttad a Mátrix Trilógiát? Olyan szépen elmondják pedig. Nekem már nem kell róla még további tíz oldalt írnom, mert ott van az igazság, 1999-ben. 

Amikor a Mátrix Újratöltve-ben  Neo és Smith eggyéválik, és ezzel Neo legyőzi Smitht. 

Aztán a Mátrix Forradalmak végén Neo a nagy Mátrixhoz járul, és átadja magát neki, ezáltal feladja a harcot, és szövetséget köt a Mátrixszal. Majd a Mátrix leállítja Zion támadását. / az utolsó mátrixon kívüli város, mélyen a föld alatt/. 

Majd a Mátrix Feltámadásokban Trinityvel felülírják a mátrixot. Hát igen. A szerelem erejével. Nem véletlenül. De ez sem a hagymázas álmokat kergető tiniknek való, hanem azoknak, akik már értik a szerelem mikéntjét. 

A szerelem frekvenciáját használják. Ezúttal. 

Az tényleg felemel. Olyankor teljességben érzed magad, de egyébként, egy másik emberrel érzed magadat teljesnek, nem csak úgy, magadban. 

 

Itt pediglen elérkeztünk az egyik fontos állomáshoz. Ahhoz, hogy a Teljesség Univerzumába a HAMIS SZERELEM KAPU /ACHREMMON KAPUJA/ ÉS AZ EREDET KAPU /ISIS-OSIRIS, EREDENDŐ JIN ÉS JANG KAPUJA/ az, ami kinyitja a NIBIRU HETES MÉLYSÉGÉN ÁT AZ ÁTJÁRÓT. 

Eredet és hamis szerelem. 

Igen. 

Ezek egymás ellentétei, de az egyik a másikból következik. Akkor tanulod meg a saját Eredetedet, ha számtalan hamis szerelmen átverekedve magadat, elkezdesz önazonossá válni. Persze, nem csak a szerelemmel lehet önazonossá válni. Nem csak a szerelem az eszköz erre. Sok eszköz van, de ez a legerősebb mind közül. Ez a legautentikusabb, a leggyorsabb és a legtisztább módja már önmagában is a teljesség felé vezető úton a megtisztulásnak a mátrix mocskától és programjaitól. 

Már annak, aki jól kezeli, és aki számára a szerelem nem önzésről és birtoklásról szól. Esetleg arról, hogyan használjuk ki a másikat. Na de az nem véletlenül a Hamis Szerelem kapujába tartozik, Achremmonhoz. A hamis szerelem távolról sem a teljesség, vagy az eredet. Persze, akik benne vannak, vagy hazudnak maguknak, hogy de, ez szerelem /ez a leggyakoribb/, vagy tudják, hogy miben vannak, de tagadják mások előtt, és eljátszák a színházat meg a kirakatot. Undorító. 

 

A hamis szerelem messze visz önmagadtól, és minél tovább vagy benne, annál messzebb fog vinni. Annál inkább imádsz majd hamis bálványokat, a pénz hamis istenét, vagy a szexét, esetleg a hatalomét a másik felett. Számodra egy idő után természetessé fog válni, hogy te vagy az úr a kapcsolatban, és a másikat a szabad akaratát figyelmen kívül hagyva elnyomod. 

Használod, mint egy tárgyat. 

Valószínű, te, aki engem olvasol, inkább a lovacska azon felén ülsz, akit kihasználnak, és nem azon, akik használják a másik embert. Ezért nagyon is átérzed a soraimat, és tudod, milyen volt benne lenni, leblokkolt energiákkal, magadnak is hazudva, esetleg hosszú ideig magadat győzködve, hogy jól van ez így. Hiszen a veszteség és a kudarc, no meg a csalódás olyan dolgok, amiket senki sem akar érezni. Inkább benne tartja magát a langyos lábvízben. Akár egész életében. 

Így sosem ébred fel a saját eredeti önmagára, mert a másikhoz igazítja saját magát, így már szinte eggyéválik a másikkal, DE EZ NEM TELJESSÉG. Ez gyávaság. 

 

Amikor a másikhoz igazítod magadat, egyszer csak már azt érzed, a te igazi lényed nincsen sehol, de a másikban ott van. Ezért függeni kezdesz tőle, és képtelen vagy nélküle elképzelni az életet. Függesz attól, hogy mi a véleménye rólad, hogy szeret-e, vagy sem, és ő persze vissza fog élni ezzel. Amint rájön, hogy éppen ezért veled bármit meg lehet csinálni. Ha sikerült jól kifognod a hamis szerelmet, akkor meg is fogja tenni. 

Persze, vékony a határvonal igaz és hamis között. 

Ezenkívül ami nekem hamis, az másnak igaz, mert más az értékrendje. Ami nekem nem fér bele, mint érdekkapcsolat, szerelem nélküli kapcsolat, a másik feletti uralom és hatalom gyakorlása, toxikus kapcsolat, az másnak simán belefér, mert fogalma sincs, hogy létezik egyáltalán másmilyen kapcsolat is. Szomorú, de a minták már csak ilyenek. 

Hozott családi minták ugyan, de Régi Birodalmi mintázatokon alapszanak. 

 

Tudjátok, a Teljesség Univerzuma nagy titkokat fog elárulni nektek. Tényleg nagyokat. Meg fogjátok érteni a teljesség fogalmát és mintázatát, mert van neki olyan. 

Csak éppen nem nálunk, hanem odaát. Ezért nem értjük itt, és nem érhetjük el úgy, hogy a Földön keressük, bizonyos dolgokat és lényeket, embereket és egyebeket kizárva. 

A Teljesség a Szövetség alapja is, ami rendkívül fontos. 

Persze, hogy nem tetszik senkinek, hogy azt mondom, a Rejtett kéz akkor fog elmenni innen, ha már nem tud nekünk ártani, és ártani csak akkor nem tud, ha nem adunk neki energiát, energiát pedig akkor nem adunk neki, ha szövetségre lépünk a Teljességgel. Velük nem igazán lehet, mert minden szerződést megszegnek, na de lesz megoldás mindenre. 

 

A Nibiru Mélységek eddig sorban haladtak, de most egy meglepő csere történt. 

Ennek az az oka, hogy a 13-as órán a hatos és a hetes a 13-assal teremtő háromszöget alkot. 

Ráadásul helyes sorrendben, 13-7-6.

Eddigi információim alapján a 13-ast a végén nyitjuk ki, de a hetest előbb, mint a hatost, ami a Bőség Univerzuma. Persze, logikus, hogy Teljességgel lehet Bőséget teremteni. Mindezt pedig a szabad akarat mentén, ami a 13-as. 

Ezért most a hetes mélység jön, a Teljességgel, és majd utána a hatos, a Bőséggel. A Teremtő Háromszögnek azonban nagy szerepe lesz a tréning alatt.

 

Hát, mágusok, újabb kaland vár.. és ezúttal felemelő lesz. Kontroll nélkül. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: HAMIS SZERELEM ÉS EREDET KAPUK. A NIBIRU HETES MÉLYSÉGÉNEK BEJÁRATA. A TEREMTŐ HÁROMSZÖG. BŐSÉG, EREDET, TELJESSÉG. 

  • MÁSODIK RÉSZ: A TELJESSÉG UNIVERZUMA. A nagy titkok és a megoldások. 

  • HARMADIK RÉSZ: MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: EGYLÉLEK ÉS TELJESSÉG. A SZERELEM ÉS A HAMIS SZERELEM. 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

A TELJESSÉG UNIVERZUMA - NIBIRU HETES MÉLYSÉG

2023. július 2. vasárnap

16.00-20.00

Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó - Lucifer Szövetség



Szólj hozzá