2023. sze 13.

A TUDÓS, A MÁGUS, ÉS AZ ASSZONY

írta: Eszter 777
A TUDÓS, A MÁGUS, ÉS AZ ASSZONY

FELOLDÓTÁBLÁK II. KÜLDETÉS, ALÁZAT, HIT. MÁGIKUS BOLYGÓTAN IV. NEPTUNUS-VENUS

MÁGIKUS BOLYGÓTAN IV

NEPTUNUS-VENUS

és

FELOLDÓTÁBLÁK II 

KÜLDETÉS

ALÁZAT

HIT

Venus driehoek Neptunus | Space van Ronald

Нептун (митологија) - Wikiwand

 

 

Két távoli bolygót is össze lehet hozni a Naprendszerben, mint a Neptunus és a Venus. Ők is tudnak együtt állni, konstellációkat alkotni, és ha ez megtörténik, előbukkan az, ami el van rejtve addig a szemünk elől, mert az ego elvisz minket a hamis szerelembe, a hamis teremtésbe, és a hamis útra. 

A Neptunus egy nagyon kettős bolygó. A neptunusi ember - ez rá az asztrozófiai szakkifjezés, - igazi érzelmi terrorista, egy durva manipulátor, aki úgy játszik a szívekkel, ahogyan nem szégyelli. Jön-megy az emberek életében, lehetetlen megragadni, megfogni, megtartani pedig méginkább lehetetlen. Szó szerint kicsúszik a kezedből, mint egy halacska, és nem véletlenül a sikamlós, szeszélyes, állandóan másba szerelmes Halak csillagkép uralkodó bolygója a Neptunus, az örök víz birodalmba. 

A víz, mint teremtő mágikus elem a legerősebb az energiák közvetítésére, mert a vízben minden feloldódik, továbbmegy, elsimul, és közben mégis közvetlen kapcsolatot tud létesíteni.

Emellett feloldja a régi mintázatokat is, ahogyan a tenger a patra mossa végül a szemetet, és magába zárja azt, ami túl nehéz neki, és ami túl nehéz neki, az a tengerfenéken - a mély tudatalattiban - landol, és ott évszázadok alatt, vagy akár még több, anyagtól függően, oldódik fel…

Ezt nem nehéz magadra vonatkoztatni, úgy gondolom. 

 

A Neptunus gyönyörű lehet, egy igazi csoda, egy gigászi kék bolygó, világoskék, sötétkék és fehér sávokkal váltakozva, ahogyan az érzelmeink szoktak egymásra épülni. Egyik sáv a másik után, mint egy belső út. Közöttük átjárók, átjárható történések, amelyek megmutatják nekünk, hogy az érzelmeinket hogyan kezeljük JÓL. 

Mert a legtöbben nem tudjuk az érzelmeinket jól kezelni, sokan magukon kívül állónak hiszik az érzéseiket, és úgy gondolják hogy felettük az érzelmek az úr.. pedig nem. Megtanulhatsz tudatos lenni az érzéseidre, hogy az a bizonyos érzelmi manipuláció ne történjen meg soha többet veled. 

 

A Neptunus másik oldala a felemelkedett érzelem, a teremtés igazi csodája, amikor azokon a bizonyos sávokon át tudsz lendülni, és újra és újra átléped a küszöb őrét, újra és újra újjászzületsz, egészen addig a pontig, amikor már felül tudsz emelkedni a mátrixban eddig téged determináló érzelmi szinteken, amelyek rossz útra vittek. 

 

“Vágy… egy olyan motiváció, amely elveszi az eszünket, rossz döntésekre kárhoztat, és rossz útra visz minket. Vágy… egy olyan illúzió, amelyért bármire képesek vagyunk… Vágy… egy olyan érzés, amellyel szembeszállni szinte lehetetlen, és a vágynak el kell múlnia ahhoz, hogy visszanyerjük a józan eszünket. De vannak olyanok, akiket a vágy olyan visszavonhatatlanul végleges döntésekre sarkall, amelyből nincs visszaút.” 

 

Hát igen. A Neptunus, ha megragadod az üstökét, segít a nem valós vágyakon átlendülni, és valós, létező vágyakat, létező és reális motivációkat, létező szerelmeket találni. 

Ahol nem merülsz bele a Halak kiszámíthatatlanul szeszélyes örvényeibe, hanem felemelkedsz a Halak erőteljes jinjang áramlásán, mintha felfelé haladnál egy vízesésen. 

Amikor ellen tudsz állni az érzelmek árjának, és a felemelkedett érzelmet a felemelkedett értelemmel tudod ötvözni, amit a Neptunus mellé a közeli Uranus testesít meg. 

Mert a Naprendszer egy tökéletes mérnöki, asztrológiai csoda, egy belső utazás, nem csak külső - amely az emberiségnek sok száz év múlva lesz megvalósítható, hogy a távoli Plútót is elérjük, és azzal elérjük végre önmagunkat is -, a Naprendszer, ha értőn nézel rá, egy előre megtervezett Út, egy igazi zseniális múalkotás. Egy csoda, amit csak végig kell járni belül, mert egy tökéletes fejlődést ad. 

 

Felülemelkedni az érzéseiden, a lehúzó, régi mintákon, egy óriási dobás az életben, és nem mindenki képes rá. Nézz csak körül.. mennyi borzasztó, kiüresedett kapcsolat vesz körül, mennyi félrecsúszott élet van körülötted, hány, és hány olyan ember, akiből sokkal több lehetett volna.. ha a valótlan vágyak, a hamis illúziók nem viszik el őket.

 

A Neptunus a mi lett volna ha, a mi lehetett volna, a mi van, mi volt és a mi lesz egyesített birodalma. Ha megtanulod őt kezelni, akkor magadat is megismered. Mert végtelen tere és ideje van rád, és cseppet sem veszélyes csak azoknak, akik még mindig alszanak azokban a nem valós vágyakban, amelyek eddig is tönkretették az életüket, és ezután is tönkre fogják. 

 

És akkor… itt van a Venus. Mellettünk mondhatni. Minden nap látjuk az égen, ragyogóan, csodásan, az Esthajnalcsillagot, amely az év egyik felében éjjel látható, ekkor Esthajnalcsillag, a másik felében Hajnalcsillag, ami már erősen hajaz Luciferre. 

A Fényhozó Hajnalcsillagra, ami a szabadságot jelenti és a szabad akaratot. Olyan a Hajnalcsillag, mint ami végig az orrunk előtt volt, de nem vettük észre.. ami ott van évmilliárdok óta az égen, hol éjjel, hol nappal, de nem tudjuk őt érteni, sem értelmezni. Egy mindent megtestesítő csoda, amit meg kell tanulni felismerni. 

Hiszen ugyan a Venus jelenleg egy lángoló pokol, élhetetlen,borzalmas, a napos oldalon ötszáz celsius fok felett, a sötét oldalán mínusz négyszáz alatt, se levegő, se víz, egy forgó lélekörvény, egy agyontaposott női energia, egy örök kárhozatra ítélő pokoli büntetése a Régi Birodalomnak, mindennemű női energiával szemben, amit később a YHWH energia vitt tovább. Megtestesült a mai világunk három iszonytató vallásában is. 

A katolikusban, az iszlámban és a judaizmusban. 

A nők utálata, a nők elnyomása, a nők kihasználása, amelynek az ereje még ma is érezhető. 

A Venus az égen látva egy csoda. Közelről nézve egy pokoli borzalom, félelmetes és iszonytató. 

A Venus ereje azonban, habár átalakult, mert a valaha a Földön, az emberiség korábbi koraiban - volt még ugyebár matriarchális társadalmunk is  -a női energia tisztelve volt, és elismerve, majd azután harcra lett késztetve, mint most a lángoló Venus, amely az életben maradásért harcol, a Venus ereje most is hatalmas. 

Pusztán értőn kell hozzányúlni. 

Felismerni a vad lángolásban, a szeszélyes, szenvedélyes és kiszámíthatatlan nőben a Nőt. Nőt faragni abból, akiből lehet, mert sok nőből nem lehet, megragadnak egy kislány szintjén, és így élik le az életüket, ahogyan sok férfi megmarad egy kisfiú szintjén, és így éli le az életét, borzasztó, hamis kapcsolatokban. A jelenlegi világunkban, habár mindenkinek fel van kínálva a lehetőség és az önismerettel teli út, csak kevesen tudnak Férfivé és Nővé válni. 

A többiek maradnak a hamis vágyak örök körforgásában, mint Dante poklában a felső szint, ahol a szerelmesek örök örvényben forognak..

Nos, így is lehet, és úgy is, hogy nem a boldogtalanságot választod, és a Venushoz másként nyúlsz hozzá. A boldogságot és az extázist választod, mert az emel fel, és nem a kínszenvedés, amit helyette választottál eddig.

A Venus segít neked, a Neptunusszal összekapcsolva abban, hogy végre elérd a saját lelked, elérd önmagadat, és mindazt, ami tényleg TE vagy, nem pedig a hibás programjaid.

 

A hibás programok kioldására itt van még három újabb nagyágyú, a FELOLDÓTÁBLÁKBÓL. 

KÜLDETÉS

ALÁZAT

HIT

Mielőtt a csillámpóni szakasz vad éljenzésbe kezdene, egyik e három közül SEM AZ, MESSZE NEM AZ, AMINEK ŐK HISZIK. 

Nem egy valamilyen EGYisten által kiválasztott küldetés teljesítésére szolgál a KÜLDETÉS FELOLDÓTÁBLA.

Nem egy alázatos rabszolga előhozására szolgál az ALÁZAT FELOLDÓTÁBLA.

Nem egy valamilyen mondvacsinált egyistenbe vetett hitről szól a HIT FELOLDÓTÁBLA.

 

Először is: MAGADBAN HIGGY. Ez az elsődleges. Másodszor: a hited magadba vetése mellett, a HITET BELÜLRŐL KELL MEGTALÁLNI, ÉS NEM KÍVÜLRŐL, no de nem úgy, hogy azt hiszed, te JAHVE KÉPMÁSA VAGY. 

/istené közkeletűen/.

Harmadszor: a HIT EGY ENERGIA, MÉGHOZZÁ A LEGERŐSEBB MENTÁLIS ENERGIA. Amiben hiszel, az lesz. Az lesz, amit gondolsz, és amire gondolsz, az attól függ, hogy miben hiszel. Amiben hiszel, az fog az életedben megvalósulni. Amiben nem hiszel, az pedig NEM FOG. 

Egyszerű. Csak nem gondolja át sok ember. Soha. 

Hisznek a külső angyalkás segítségben, és azzal a hit el van intézve. 

Ez édeskevés, mint mackósajtban a brummogás.

Az igazi hit az rólad szól, az belülről fakad, és az a Te hited magadról, arról, hogy TE KI VAGY. 

Ha már tudod, te ki vagy, valójában ki vagy, akkor azt is tudod, hogy mire vagy képes. Nyilvánvalóan nem az vagy, aki a személyidbe bele van írva.. az csak egy mátrix program. Aki vagy, az egy avatarja valaminek, ami nála sokkal nagyobb, de egy vele. 

A HIT része az is, hogy megtaláld és megérezd ezt az erőt, tudást és hatalmat. 

Szóval a HIT FELOLDÓTÁBLA az egyik legerőebb M.E. Annunaki eszköz mind közül. 

 

Aztán van az ALÁZAT FELOLDÓTÁBLA,  ami pontosan arról szól, hogy MIT NEM ENGEDSZ MEG, mert Jézus sosem mondott olyat, hogy fordítsd oda a másik orcádat is. Azt mondta: állj ki magadért a végsőkig, de egy rabszolgatartó társadalomnak ez nem fér bele a hamis szentírásába…

Az ALÁZAT FELOLDÓTÁBLA AZ AZ M.E. eszköz, amellyel konkrétan tudod mozgósítani azt a belső erőt, ami eddig rejtve maradt, mert alázatosan térdepelt urai előtt, a mátrix előtt, a pénz előtt, a hatalom előtt, amit nálánál nagyobbnak tartott. 

Az Alázat nem megalázkodás, hanem szeretet. A kettő nem ugyanaz. Az Alázat feltétel nélküliség, odaadás, türelem, szeretet, megnyugvás és harmónia, egyensúly és tisztaság, megtisztulás és újjászületés. Nem oly módon, ahogyan az egyház tanítja, hanem oly módon, ahogyan nem sok mindenki tudja meglépni, mert ez EGO túl nagy hozzá… a félelem az önátadástól pedig még nagyobb. 

De meg lehet csinálni, és ha kezedbe veszed ezt a gyönyörű szupereszközt, AZ ALÁZAT FELOLDÓTÁBLÁT, át fogod érezni, és ez megadja neked az Új Kezdetet, ráadásul TÖBBÉ NEM VÁLASZTASZ MEGALÁZTATÁST. Mert magad megalázása a legnagyobb ellentéte az alázatnak.

ELENGEDTETI VELED AZ “AKAROM”, “KELL” “MINDENÁRON AZ ENYÉM” érzéseket, a KÉNYSZERPÁLYÁKAT ÉS ÖRDÖGI KÖRÖKET, ÉS LEVÁLASZTJA A FEKETE MÁGIÁT. 

 

Végezetül pedig a Küldetés. A KÜLDETÉS FELOLDÓTÁBLA M.E. Annunaki eszköz, amely EGYRÉSZT AKTUÁLIS KÜLDETÉST SEGÍT VÁLASZTANI, AMIT TE VÁLASZTASZ KI, NEM PEDIG MEGSZABJÁK ELŐRE, másrészt SEGÍT ELENGEDNI A HAMIS VÁGYAKAT, a földi ego hamis, szabadnak vélt akaratát, és szembesít, de nagyon keményen önmagaddal, és azzal, amit TÉNYLEG AKARSZ, CSAK NEM TUDTÁL RÓLA, AZZAL SZEMBEN AMIT NEM AKARSZ. A mindenáron győzni akarás az nem küldetés, az egy spártai 300 újrajátszása, értelmetlen áldozatokkal fűszerezve az utat. A VESZTESÉG után kapsz magadtól kegyelmet, de csak akkor, ha bele mersz nézni a saját lelked tükrébe. Az adja meg a kiküldetésekhez az alaphangot, de ne feledd.. a VALÓDI KÜLDETÉSED ITT AZ, HOGY MEGTANULJ NEM RABSZOLGAKÉNT ÉLNI ÉS MEGTANULD A SZABAD AKARATODAT ÉRVÉNYESÍTENI. Minden más csak összetevője ennek. 

 

HIT: BAÁL - NAP, SATURNUS

ALÁZAT: JEZUEL - NEPTUNUS - URANUS - PLUTO

KÜLDETÉS: HORUS - VENUS-MARS-MERCUR-VULCANUS

 

Tehát dupla tréning jön, egy szombaton, késő estébe nyúlóan, egy vasárnap. 

 

Három nagyágyú a FELOLDÓTÁBLÁK II. RÉSZÉBEN, szombaton, és KÉT NAGYÁGYÚ a MÁGIKUS BOLYGÓTANBAN vasárnap. 

 

  1. FELOLDÓTÁBLÁK II. KÜLDETÉS, ALÁZAT, HIT.  

2023. szeptember 16. szombat, Skype, 18.00.21.00

részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

  1. MÁGIKUS BOLYGÓTAN IV. NEPTUNUS-VENUS

2023. szeptember 17. vasárnap, Skype, 16.00.20.00

részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - FELOLDÓTÁBLÁK II. 

  • ELSŐ RÉSZ: KÜLDETÉS M.E. TÁBLA - VENUS, MARS, MERCUR, VULCANUS - HORUS. KÜLDETÉS KAPU A NIBIRUN.

  • MÁSODIK RÉSZ: ALÁZAT M.E. TÁBLA - NEPTUNUS-URANUS-PLUTO - JEZUEL. 

  • HARMADIK RÉSZ: HIT M.E. TÁBLA - BAÁL. NAP, SATURNUS.

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A NEPTUNUS ÉS A KAPCSOLÓDÁS TITKA. Rendkívül érdekes lesz, mentális, asztrális, fizikális újjászületés. Érzelem és értelem, a küszöb őrei. MÁGIKUS KÉPESSÉGTURBÓ ÉS KONKRÉT TECHNIKÁK. NEPTUNUS KAPU A NIBIRUN.

  • MÁSODIK RÉSZ: VENUS ÉS A KAPCSOLAT ÖNMAGADDAL. TEREMTÉS TURBÓ ÉS KONKRÉT TECHNIKÁK. NEPTUNUS KAPU A VENUS KAPUVAL ÖTVÖZVE. EGY MESTERMŰ.

  • HARMADIK RÉSZ: A TUDÓS, A MÁGUS ÉS AZ ASSZONY. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: NIBIRU -NEPTUNUS - VENUS.



Áldás

Eszter

 

Fényhozó-Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá