2023. okt 11.

A FELEMELKEDÉS NAGYMESTEREI - LUCIFERÁNUSOK

írta: Eszter 777
A FELEMELKEDÉS NAGYMESTEREI - LUCIFERÁNUSOK

MÁGIKUS BOLYGÓTAN VIII. GYAKORLATI KÉPZÉS

MÁGIKUS BOLYGÓTAN VIII

GYAKORLAT

A FELEMELKEDÉS NAGYMESTEREI

LUCIFERÁNUSOK

 

Egy kis kultúra a szűklátókörű spirituális vilagnak..a LUCIFERÁNUSOK nem Sátánisták.  Ellenkezőleg. A tudat èbredèsèt , az elme felvilágosodását ès a szabad akaratot tanítják. A Sátánisták félreértelmezik Lucifer alakját, ès tevėkenysèguk tiltakozás az egyház ellen,annak megcsúfolása, na nem mintha nem lennenek szimpatikusak.. legalábbis ebben.  Másrészről, amit csinálnak, az elferdített, túlzó, és beteges. Lucifer alakjában a Gonoszt látják, akit szolgálnak, hűen, holtig, és a világ pusztulását akarják elősegíteni, a legtöbb esetben, a rítusaikkal. Vannak érdekes alapvetéseik, amelyek még szolgálják is a szabad akaratot, amiben ők is messzemenőkig hisznek, azonban a szélsőségességük kirívó és félelmetes, az egészen egyszerű amatőrök egészen egyszerű fekete mágiákkal próbálkoznak, amit a NECRONOMICON egy nehezen hozzáférhető, ősi változatából merítenek. Démonokat idéznek, megvágják magukat, és a vérüket a varázskörbe folyatják, kántálnak, számukra is ismeretlen nyelven, és hívják, hívják Lucifert, a Fényhozót, akinek valós kilétével tisztában sincsenek. 

Az igazán profi sátánisták pedig emberáldozatokkal akarnak kedveskedni a Fényhozónak, úgy hiszik, a kedvére való ártatlan gyermekek és szűzek vére, és úgy hiszik, ha alkut kötnek a Sátánnal, akkor világra törő hatalomhoz jutnak, vagy.. már régen hozzá is jutottak. 

A mély motiváiója az elitnek az, hogy ezt a vláguralmat fenntartsák. Írtam már arról korábban, hogy Lucifer alakja hogyan került kapcsolatba a háttérhatalmi elittel, de akkor elmesélem újra a történetet. 

Akik ellenem ágállnak, azoknak nem fog tetszeni, ahogyan semmi sem tetszik, amit én csinálok, és nem fogják figyelembe venni a bizonyítékait annak, hogy keverik a szezont a fazonnal. 

Hogy ennek mégis mi köze a Mágikus Bolygótanhoz, és annak soron következő “epizódjához”? Konkrétan véve, közvetlenül semmi. Közvetetten csupán annyi, hogy a sátánizmus és a luciferánusok összevetése fel fog benned ébreszteni valamit, ha ezt a cikket elolvasod. Valamit, amit már régóta sejtesz, de megfogalmazni nem tudsz. Valamit, amit a bolygósávok felfedezésekor éreztünk meg,múlt vasárnap. Az emberi létezés feletti létezési formák nagyságát és értelmét, azt, hogy sötét oldalt kiáltani, sátánt kiáltani, “ördögöt a falra festeni” mekkora de mekkora nagy baromság egy olyan szintű IS-BE eredetet tekintve /is-be - azért vagyok, mert úgy döntöttem, hogy vagyok/.

Egy kis kultúra és fricska azoknak, akiknek fingjuk nincs kb semmiről, és leragadtak Mihael Archangel imádatánál, és a Szentíráshoz hasonlatos spirituális alapelveket követve rettegnek a sötétségtől, de már attól is, ha este lekapcsolják a villanyt.. 😀

 

Íme a Sátánizmus 11 alaptörvénye a 19. századból: 

Anton Szandor LaVey © 1967
Szigeti Sándor fordítása

1. Senkinek se adj tanácsot, csak ha megkérnek rá!

2. Ne beszélj másoknak a gondjaidról, hacsak nem vagy biztos abban, hogy igazán hallani akarják!

3. Ha másvalaki birtokán tartózkodsz, mutass tiszteletet, különben ne menj oda!

4. Ha a birtokodon egy vendég bosszant, bánj el vele kegyetlenül!

5. Ne közeledj senkihez szexuálisan, hacsak meg nem kapod tőle az erre felhatalmazó jelzést!

6. Ne vedd el, ami nem a tiéd, hacsak az nem terheli a másikat annyira, hogy megszabadításért kiált!

7. Ismerd el a mágia hatalmát, ha sikeresen alkalmaztad vágyaid eléréséhez. Ha tagadod a mágia létezését, miután sikerrel használtad, mindent elveszítesz, amit szereztél!

8. Ne panaszkodj olyasmik miatt, amikkel nem vagy kénytelen foglalkozni!

9. Ne árts kisgyerekeknek!

10. Ne ölj nem emberi állatot, kivéve, ha rád támadnak, vagy ha élelemre van szükséged!

11. Amikor közterületen jársz, ne háborgass senkit. Ha valaki téged háborgat, szólítsd fel, hogy hagyja abba. Ha tovább háborgat, pusztítsd el!

 

A 9 sátáni bűn

  1. OSTOBASÁG

  2. PÓZOLÁS

  3. ÉRZELMEID ÉS GONDOLATAID MÁSOKRA VETÍTÉSE

  4. ÖNÁMÍTÁS

  5. AZONOSULÁS A CSORDÁVAL

  6. A PERSPEKTÍVA HIÁNYA

  7. A MÚLT ÉRTÉKEINEK ELFELEDÉSE

  8. ÖNROMBOLÓ BÜSZKESÉG

  9. ESZTÉTIKA HIÁNYA

 

A Sátánisták számára Lucifer a Fényhozó, de egy új, megtisztult világot hoz el, ahol az emberiség java része nincs életben, mert felesleges töltelék csupán.  Egy olyan új világot, ahol az erősek uralkodnak, és léteznek, nekik van létjogosultságuk élni, azoknak, akik bírnak a szabad akarattal, és élnek vele. Akik ostoba módon alárendelik magukat egy felsőbb hatalomnak, legyen az bármilyen, szerintük NEM MARADHATNAK ÉLETBEN. Ez az alap Sátánisták hitvallása.

A sátánista elit - ahogy ti hívjátok, de elmondanám, ez a dolog ennél sokkal bonyolultabb, mint hogy pusztán Sátánisták lennének - úgy gondolja, hogy az emberiség java részének el kell pusztulnia, és egy kisebb, kb félmilliárdos kiszolgáló személyzet maradjon - és ezt sem egyöntetűen gondolják. Messze nincsen közöttük akkora összatartás, mint amit ti feltételeztek, és tevékenységük nem pusztán az egyesített ártásról és gyerekevésről szól. Aki itt leragadt, az szűklátókörű, ostoba és soha nem fog felébredni. 

Ennél ök sokkal kifinomultabbak. 

 

Nagy előnyük például a TUDÁS. Tudnak dolgokat, olyanokat is, amit az átlagemberek soha nem tudhatnak meg. Tudnak azonban mást is, amit egy átlagember is tudhatna, ha nem dugná a fejét a mátrix feneketlenül mély homályába. Ha nem egy adott sematikus hitrendszert követnének az emberek egész életükben, ami pontosan olyan, mint egy vonatsín, és csakis vele párhuzamosan futhatnak más, “utált” “vonatsínek”, azaz más, állítólagosan ellentétes, ezért következésképpen biztosan nem igaz hitrendszerek. Tudod, ez annyira de annyira szánalmasan ostoba. Ha valaki mást hisz, mint te, akkor biztosan ellenség?

Vagy, ha valaki mást tart igaznak, mint amit te, akkor biztosan nincsen igaza? 

Ha valaki netalántán nem az angyalokban és az istenben hisz, akkor biztosan a sötét oldalra állt át? Sötét, fény, sátán, isten, ellentétes hitrendszerek.. mind-mind egy tőről fakadnak, és nem a Forrásból, ott mind.EGY, hanem a háttérhatalom évezredek óta sugallt szándékos ellentétszításaiból. Ők terjesztették el a legtöbb hitrendszert, és az emberek csak továbbadták, valamint belesimultak, és könnyebb volt azt a tematikát követni, amit megadtak nekik a felsőbb hatalmak - kezdetben nyíltan, később már rejtve -, azaz KÖNNYEBB VOLT ÉS MAI NAPIG IS KÖNNYEBB AZ EMBEREKNEK AZ, HOGY HA MEGMONDJÁK NEKIK, HOGY MIRŐL MIT GONDOLJANAK, MINT HOGY SAJÁT MAGUK FEJTSÉK MEG AZ ÉLET NAGY KÉRDÉSEIT. 

Azért időről-időre nagy géniuszok igyekezték áttörni a falakat, mint a Felvilágosodás korában, vagy előtte, vagy utána, mert nem mindenkinek fekszik az a metódus, hogy megmondják, hogy mit gondoljon.

OLYAN HITRENDSZEREKET IS ELTERJESZTETT AZ ELIT, MINT AZ IKERLÁNGOK, A SZÁMTALAN, DE SOKBAN EGYEZŐ SPIRITUÁLIS HITRENDSZER ARRÓL, HOGY MIT SZABAD ÉS MIT NEM, TELE KORLÁTTAL ÉS DUALITÁSSAL. 

A háttérhatalom berkeiben kötelező a magasfokú műveltség, és legalább négy-öt nyelv anyanyelvi szintű használata. Születésüktől fogva arra képzik és képezik ki őket, hogy nálunknál sokkal többet tudjanak, de az alapokat is, amit mint írtam, mi is megtudhatjuk, ha vesszük rá a fáradtságot. De általában nem vesszük.

Az emberek köpködnek, utálkoznak, ítélkeznek, és nem veszik figyelembe azt, hogy minden ítélkezésnek van egy elterjesztett alapja. Ami pedig el van terjesztve, az szándékosan van elterjesztve, és általában nem igaz. 

A háttérhatalom tagjai kifinomultak. Nem az jellemző rájuk, hogy literszámra isszák a gyerekek vérét, de tettek róla, hogy a világ leragadjon az ilyen figyelmfelkeltő híreknél, és ennyi. Mert ez jól eltereli a figyelmet a nagyobb és súlyosabb igazságokról, és bűncselekményekről, ami túlnő azon, amit elképzelni tudnál. Az elit nem sátánista. Csak ezt terjesztette el magáról.

 

Azt a 11 pontot nem igazán tartják be…. 

Inkább ennek gyökeresen az ellenkezőjét teszik. A sátánizmust mint fedősztorit tartják maguk elé, bizonyos rituáléik meghamisítva kerülnek ki a nagyközönség elé, és az egész nem több, mint látványos varázslás, semmi több. A valóban komoly rituálékat soha de soha nem hozzák nyilvánosságra, azok igazán zártkörűen zajlanak, és azokból semmit nem tudsz meg, nagyjából soha. 

A sátánizmusról azért nem tudsz túl sokat, és ragadsz le a horrorfilmforgatáshoz hasonló jeleneteknél, mert soha nem nézel utána. Már attól “tisztátalannak” érzed magadat, hogy utána mersz nézni. Már attól, hogy megnyitsz egy ilyen típusú weblapod, attól félsz, hogy a “sátán” megtámad.. mert beléd van kódolva DNS szinten egy nem létező entitástól való rettegés, és egy gonosz erő túlértékelt marketingje, ami mögött a hamis isten bújik meg..

A kilenc sátáni törvényt is konzekvensen megszegik, és nekem inkább az egész úgy fest, hogy a sátánizmus alapjai inkább a luciferánusok alapvetéseihez hasonlít, az a fajta sátánizmus pedig, amit a világ ismer, olyan, mint egy nagy-nagy színház. 

Telepakolva fejjel lefelé álló keresztekkel, fejjel lefelé álló pentagrammákkal, és Baphomet szobrokkal, ami megint egy másik vallásból ered. Az emberek pedig az egészet hozzákapcsolják Lucifer alakjához, és a valódi luciferánusok pedig csendben hallgatnak. Minek is szólalnának meg, amikor kóvel dobálják meg őket, és a “gyerekevő sátánista elittel” azonosítják őket? 

A Luciferánusok még sokkal régebbi eredetű, mint a sátánizmus, de a kettő eredetijét tekintve összefolyik, és később vált szét, a fekete mágia fellegváraként ismert, véres, rituális gyilkosságokkal és undorító dolgokkal tarkított, az elit által rejtetten támogatott és sugallt sátánizmus a fekete misékkel, főleg a 70-es évek Amerikájában, és a felvilágosodás tanait a Felvilágosodás nagyjai után nyíltan hirdető luciferánusok, akiknek egy rétege messze nem azonos az elit titkos társasgaival, akik ugyan ismerik a luciferánus eredeti tanokat, amiket az ILLUMINATITÓL loptak el, amikor az Illuminati Titkos Társaságot feloszlatták, tagjait legyilkolták, börtönbe vetették vagy száműzték, és a szabadkőművesség magába olvasztotta a tanokat, amelyek messze nem az 1700-as évekből valók, hanem már az annunakik is terjesztették a felvilágosodás tanait, i.e. 300.000 körül. 

 

Persze, ahhoz, hogy ezt átlásd, el kell engedned először is a mátrixot. 

Be kell lépned az avatar létedbe, és annak tudatába, hogy avatar vagy. 

Ezután el kell engedned avatar létedet is, és be kell lépned annak tudatába, hogy egy nagyobb entitást, Létezőt képviselsz. 

Majd ezután a nagyobb entitás, Létező létet is el kell hagynod, hogy magasabb létezési formádba juss, amit úgy fogalmazott meg a roswelli fogoly, egy, a Domainhez tartozó szürke, hogy IS-BE. 

 

“Azért létezem, mert a létezésemről döntöttem. Letranszformálom magamat egy istenség szintjére, onnan egy avatar szintjére, onnan egy nehezített pályára, egy 3D létezési formába. 

Azért létezem fizikai formában, mert erről döntöttem, amikor még nem volt testem. Minden más csak ezután jött, és jön, és fog jönni. A Föld, más 3D terű bolygók, és lineáris idő és térsíkok. “

 

Ez NEM AZT JELENTI, hogy ide tanulni jöttél. Ezt verd ki a fejedből, ugyanis ez pontosan ahhoz a gondolkodáshoz vezet, ami úgyszint egy elterjesztés a világot uraló kifinomultan művelt és bonyolult felépítésű elit részéről. Akikről annyit gondolsz, hogy csúnya, gonosz bácsik és nénik, akik gyerekeket esznek. Ennyi erővel a középkorban is lehetnénk, ebben is, ismételten. Ők tartanak ugyan minkwr ott, de akkor is, ideje lenne értelmesen gondolkodni. Ha kimerülnének abban, hogy “gonoszkodnak”, és a deep state pusztán egy pénzügyi-politikai földalatti manőver lenne, a világot nem tudnák uralni. A lényegük a magukról akár a lehető legszélsőségesebb képek elterjesztése, amelyekben természetesen van igazság, de minél durvább dolgokat vállalnak be a kirakatba, annál nagyobb mocskosságokat akarnak vele elfedni. Olyan, emberiségellenes bűncselekményeket, amelyek kitakarására nagy rémtettek és nagy hazugságok kellenek. Ha azt mondogatod magadnak, hogy ide tanulni jöttél, akkor az élet /mátrix/ minden szivatását el fogod nézni, és hagyod magadat meg-vezetni. 

 

Szóval. Ide nem tanulni jöttél. Ide azért jöttél, hogy ne csak testnélküli létezésben legyél. A következményeit a testet kapásnak és a 3D avatar létnek tudtad. Mindez olyan sok milliárd éve történt, hogy nem fogod tudni visszakövetni, Messze a Föld, vagy a Naprendszer, sőt a Jupiter rendszer keletkezése előtt. A Szabad Akarat Univerzumának fizikaivá válása előtt történt. Tehát időben meghatározhatatlan. 

Az, amiben biztos lehettél, test nélkül, és még elméleti univerzumok síkján, hogy nem lesz egyszerű menet, de a fizikaivá válásnak mind univerzum szinten, mind avatar szinten ára van. Az az ára, hogy kiszolgáltatott leszel, és önként mondtál le arról a hatalomról, ami az IS-BE léttel jár. Persze, nem mondtál le róla teljesen. Hagytál ÖSSZEKÖTTETÉST, kapcsolatot az avatar és az IS-BE, AZ IS-BE ÉS A LÉTEZŐ KÖZÖTT. Az összeköttetés elvágását nem számítottad bele a pakliba, ami pl a Földön is megtörténik minden leszületésedkor. 

 

Viszont az IS-BE is rejt el idelent hitrendszereket, jeleket, szimbólumrendszereket /Tarot, Kabbala, asztrológia, számmisztika, mágia/, tudást / a teljes eredeti szabadkőművesség, ILLUMINATI, tiltott tudás/, rejt el programokat és mintákat /felemelkedés, luciferánusok, felvilágosodás, reneszánsz/, frekvenciákat /művészetek, képekben, hangokban és tárgyakban/, rejt el itt energiákat a tudatokban és a lelkekben, fogódzókat és kapaszkodókat, hogy visszataljáljon/junk önmagához/önmagunkhoz. 

Rejt el eseményeket, amelyeket beleír a mátrixba, a lienáris idővonalba és lineáris térbe, előre, hogy bebiztosítsa magát. Rejt el jeleket és sorsfordulatokat globális mértékben is, és egyéni életekre szabva is. 

 

Mindaz, amivel ezt meg tudja tenni, azok éppen a BOLYGÓSÁVOK. A Naprendszer bolygóinak energiái, és a bolygósávok, amiket alkotnak, valamint a sávok közötti HOLT TENGELYEK, amelyek mindig átemelnek egy szinttel feljebb. 

Pontosan egy olyan ideológia és hitrendszer mögé van ez elrejtve, amely szélesen terpeszkedik el a spirituális világban. Az asztrológia mögé, amely erősen és élesen tud determinálni, hozzá nem értő kezekben, és nem értő fülekben.  Az előre determinált bolygóállások, az előre megírt sorsok világában minden olyan tudás, amely ennek ellentmond, SÖTÉT OLDALNAK van bélyegezve. 

Minden olyan tudásrendszer, amely elveti az előre megírt sorsot, illetve nem keveri össze a dolgokat, azaz az IS-BE-k által itt hagyott jeleket nem előre megírt sorsfordulatnak veszi, és pusztán azokat fogadja el, amit magasabb rendű SAJÁT lénye diktál, minden ilyen tudás luciferinek, sátáninak van bélyegezve. Minden olyan törekvés, ami arról szól, hogy nem fogadunk el felsőbb irányítást, csupán team-et tudunk elképzelni láthatatlan lényekkel, minden olyan akarat, amely a szabad akaratot hozná elő, nos, ez sátáninak van kikiáltva, és itt jönnek képbe a luciferánusok, akik a szabad akartot hirdetik, azaz MI. És hogy kik azok a MI? Mindenki, aki végre hajlandó önállóan gondolkodni és tenni azért, hogy saját maga vegye a kezébe a sorsát. 

 

Hát ennyi. Mára legalábbis. 

Vasárnap pedig /a héten kivételesen egy tréning lesz, majd az utána következő héten jön szombaton a Tarot-képzés, vasárnap újabb Mágikus Bolygótan rész/ ismét a lovak és sárkányok közé csapunk. GYAKORLATI KÉPZÉS LESZ. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: NAP-LUNA-JUPITER-URANUS. GYAKORLAT. Fény a lélek éjszakájában,bőség, tudás és erő. Istenség vagy.

  • MÁSODIK RÉSZ: VULCANUS-SATURNUS-PLUTO. IS-BE vagy.

  • HARMADIK RÉSZ: NEPTUNUS-VENUS-MARS-FÖLD. Avatar vagy.

  • NEGYEDIK RÉSZ - az emberi léten innen és túl. A felemelkedés nagyjátékosai.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS

MÁGIKUS BOLYGÓTAN VIII. GYAKORLATOK I. 

A FELEMELKEDÉS NAGYMESTEREI 

2023. október 15. vasárnap, Skype, 16.00-20.00

részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás - Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

Szólj hozzá