2023. nov 08.

A LABIRINTUS MÁSODIK RÉSZ - LISA ÉS ROBERT TÖRTÉNETE KETTŐ

írta: Eszter 777
A LABIRINTUS MÁSODIK RÉSZ - LISA ÉS ROBERT TÖRTÉNETE KETTŐ

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - TAROT KIS ARKÁNUMOK, UDVARI KÁRTYÁK + BIZALOM FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT, MÁGIA GYAKORLATA II.

A MÁGIA GYAKORLATA II

+

TAROT KIS ARKÁNUMOK

UDVARI KÁRTYÁK ÉS A TITKOS RENDSZER 

 

A LABIRINTUS

MÁSODIK RÉSZ

 

 

Robert állítása szerint be van fektetve a pénz, le van kötve, és nem lehet hozzányúlni, mert akkor sokat veszítenek. Így Lisa némi szülői segítséggel kifizette a számlát, a fogait összeszorítva, és azután próbált takarékoskodni, de Robert mellett nem lehetett. A férfinek nagy igényei voltak, főleg kajában, wellness hétvégékben és partyzásban, és az utóbbi időben, úgy április eleje óta, egyre többször eltünedezett, órákra, fél napokra, majd egész napokra, végül egész hétvégékre, és amikor Lisa számonkérte, Robert azt mondta, hogy a munka miatt egyre többet kell vidékre utaznia. 

Lisa ekkor már gyanút fogott, de nem mert belenézni az igazság mély kútjába, mert félt attól, hogy elnyeli. 

Egy május végi napon, amikor Lisa már az esküvő szervezésével volt elfoglalva, váratlanul megcsörrent a telefonja. El sem hitte, hogy ki hívja.. Mona…

Izgatottan vette fel. 

  • Lisa bébyyyyyyy - kurjantott fel Mona rekedtes hangon, hallhatóan ivott. - Gyere ide csajszi, itt nagy party van ma… Nem vagyok messze tőled, csak két utcányira. Itt vannak a csajok is, Susaannnnn és Bettyyyyyy….

  • Most nem mehetek Mona… - válaszolt Lisa elszoruló torokkal. Egyből Robertre gondolt, aki nemsokára hazaér, és követelni fogja tőle, hogy vele legyen. 

  • MIIIIIIAZZZ hogy nem jöhetsz? Tán csak nem az a pszichopata pasid tart vissza? Tán pórázra kötött, vagy mi..? - Mona harsányan felröhögött, és úgy tűnt, hogy Lisa ki van hangosítva, mert a barátnői vihogását is hallotta a háttérben. 

  • Ne szarozz Lisa cica, gyere át, bikinit fel, jó idő van, itt meg medencés party és jó pasik! - szólt bele a telefonba Susan. 

Lisának könnybe lábadt a szeme. Annyira jó lenne látni a csajokat.. ezer éve már, hogy csak egymaga van és Robert… és eddig fel sem tűnt, mennyire elszigetelte őt a férfi mindentől és mindenkitől. 

  • Na jóóóóóóóó, ha nem jössz, mi megyünk érted! - nevetett a vonalban Betty is, és Lisa ekkor már tudta, hogy elveszett. El fog menni a csajokkal, és inkább ő megy, mint ezek ide jöjjenek, és akkor Robert elzavarja őket, mert Robert utálta a barátnőit és állandóan szidta őket. 

  • Megyek. - válaszolt végül csendesen. A szavait üdvrivalgás kísérte, és tíz perc múlva már egy medence szélén lógatta a lábait, a kezében koktélt szorongatva, a telefonját percenként nézegetve, de nem történt semmi. Nyugalom volt, Robert sehol. 

  • Na és milyen a kis vőlegényed? - bökte oldalba Susan. - Jól teljesít? - röhögött fel. 

Lisa nem válaszolt. Másfél hónapja Robert hozzá sem ért, mondván, csalódott Lisában, mert Lisa és az ő céljai nem azonosak. Ez egy nagyobb veszekedéskor bukott ki már januárban, egy olyan vitában, ami a semmiből tört fel, és ugyan Robert generálta, de Lisa úgy hitte, ő volt a ludas. Robert ekkor már kifelé táncolt a kapcsolatból, egy új nővel, akit nemrég szedett fel, és a hétvégék, sőt, lassan a hétköznapok is az új nőé lettek. Lisa pedig pusztán a lakhatást és a meleg ételt adta, valamint kimosta a ruháit. Másra már nem volt jó Robert szemében, mert januárban, egy olyan csodás vidéki karácsony után Lisa azt találta mondani, hogy a tenger túl messze van, és nem akarja feladni a munkáját, ráadásul a szülőktől is túl messze költöznének, és Lisa hugától is. Robert ekkor esett neki üvöltve, előtte már pedzegette a témát, mert a karácsonyi vacsin leszűrte a szerinte egészségtelen kötődést Lisa és a családja között. Valójában mélyen legbelül irigyelte ezt a családi idillt, ami neki sosem adatott meg. Lisa hiába gyózködte Robertet, hogy a párkapcsolat kompromisszum, ésatöbbi, Robert hajthatatlan volt. Azt mondta, ha Lisa ebbe nem megy bele, akkor nem lesz esküvő. Így hát Lisa néhány nap ridegség után, amikor Robert csenddel büntette, nagy nehezen fejet hajtott Robert akarata előtt, hiszen a házasság kompromisszum.. majd más dolgokban Robert biztosan enged… 

  • Naaaa csajszi, mondj már valamit.. - bökdöste tovább Susan. - Nem lát el rendesen, vagy mi? - megint nevetett, boldogan és felszabadultan, hosszú haját hátravetve, a mellei ringatóztak a kacagástól, és a koktélja is kilöttyent. Lisának ekkor mart bele a gyomrába az érzés: ő nem szabad, amióta Roberttel van, aki se nem jóképű, se nem gazdag, se nem ígéretes, és kiderült, hogy nem annyira intelligens, mint amilyennek tűnik, Robert, aki magához láncolta, és aki miatt feladta önmagát, mert még egy éve sincs, hogy ő is ugyanilyen felszabadultan nevetett, ugyanitt, ugyanígy… ekkor váratlanul elsírta magát, és a könnyei csak úgy patakzottak, megállíthatatlanul. 

A barátnői köré gyűlve simogatták, vigasztalták, és percek teltek el, mire ki tudta nyögni: 

  • Ne..e..m vagy..ooo..k boldo…g..

A lányok csendben hallgatták végig Lisát, mindent, ami vele történt nélkülük, az elmúlt hónapokban, és amikor Lisa elhallgatott, Mona szólalt meg.

  • Te csajszi, figyu, el kell mondanom valamit… 

  • Nekem is… - suttogott Betty. 

  • És nekem is… - mondta halkan Susan. 

 

Jött a feketeleves. Mert ugye az igazság mély kútja magába ránt, ha nem is akarod. Kiderült, hogy Robert először Monánál próbálkozott be, elég komoly tapival, egy bulin, ahol Lisa is ott volt, de látótávolságon kívül. Mona egy fülessel lerendezte, de azután Robert fenyegetni kezdte Monát, hogy a fülesért cserébe megveri, és megerőszakolja. Mona hinni sem akart a szemének, a cirkalmasan, de azért mégis érthetően célzott smseket látva, amiket Robert írt neki a party után. Nem tudta, mit kezdjen a helyzettel, így inkább megszakította Lisával a kapcsolatot, mert tudta, hogy a lány úgysem hinne neki. Gyáva volt, tudta jól. 

Ezután jött Betty, akivel egy októberi összejövetel, egy közös vacsi után szakadt meg a kapcsolat, éppen Betty születésnapját ünnepelték, amikor Betty váratlanul kirohant a mosdóba, és az úgyszint a mosdóból visszaérkező Lisa csak azt látta elképedve, hogy Betty kirohan az étteremből, és azután  sem reagált a hívásaira, sem a chaten, sehol. 

Senki nem mondott semmit akkor este Lisának, csak megfagyott a levegő, végül Robert közölte, hogy ideje hazamenni. 

Lisa aznap éjjel chatelt Susannal, aki annyit mondott neki, hogy Robert megsérette Bettyt, de Lisa csak erősködött, hogy mégis mi történt, végül Susan leírta neki. Az történt, hogy Bettyre rámászott Robert, szó szerint, és felajánlotta, hogy hazaviszi, miután kitette Lisát otthon. Betty persze visszautasította, udvariasan és határozottan, de Robert nem állt le, és mivel Betty nem állt kötélnek, és az akkor már ott sem lévő Mona neve is elhangzott, miszerint Mona egy ócska kurva, és Betty sem jobb nála, Betty sírva kirohant. Lisa nem hitte el, semmit nem tudott ebből elhinni, hiszen akkor még annyira friss volt minden, még csak pár hónapja jártak, és az eljegyzési party közeledett novemberre, amit majd az említett karácsony, a veszekedős január és a pénzszűkében lévő március követett. Lisa nem hitt Susannak, és megvádolta azzal, hogy a lányok irigyek a kapcsolatára. Susan megsértődött, de nem tűnt el akkor még Lisa életéből, pusztán visszahúzódóbb lett, Betty viszont lelépett. 

Robert Susant már nem környékezte meg, bár kezdettől rá volt vadulva, hanem Susan magától lépett ki a barátságból, mert Lisa egyáltalán nem figyelt rá. Minden közös programra nemet mondott, minden invitálásnak ellenállt, állandóan Robertre hivatkozva, és mivel Betty és Mona folyton Susant nyomta azzal, hogy hagyja a fenébe Lisát, akire nagyon haragudtak, Susan végül őket választotta, de a három barátnő nem mondott le Lisáról - megbeszélték, felismerve Robert nárcizmusát, hogy várnak pár hónapot, majd valahogy kirobbantva Lisát legalább néhány órára Robert mellől, - hiszen a férfi mellett Lisával két értelmes mondatot sem lehetett beszélni, főleg, hogy Robert állandóan a szavába vágott, Robertet szembesíteni pedig teljesen lehetetlen volt, Susan próbálta, az eljegyzési party előtt, egy hármas szembesítő beszélgetés alatt, de Robert szó szerint elfutott a helyzetből, kiment az ajtón, becsapta és két napig színét se látták, akkoriban Susan győzte vigasztalni a zokogó Lisát, de a három lány úgy döntött, végül majd egyedül Lisát szembesítik a történtekkel, és mielőtt még hozzámenne ehhez a baromhoz, észhez térítik. 

Hát sikerült. 

Lisának kisebb pánikrohama volt, amikor végighallgatta a lányok történetét, akik jól tudták, mi lesz a love story vége Roberttel. Hálás volt nekik, mert még időben ébresztették fel, bár ahogy elmesélte a lányoknak Robert eltűnéseit, már ő maga is tudta a csajok sztorijának fényében, hogy Robert mit is “dolgozik” a hétvégéken.. 

  • Nem valószínű, hogy tényleg el akart venni. - állapította meg a nagy igazságot Mona. 

  • Na de már le van foglalva az esküvő időpontja, a helyszín, a ruha, a torta, a virágok…. már kiküldtük a meghívókat… 

  • Az Robertnek nem számít. - legyintett Betty. - Fogja magát, és amint biztos az új liba, úgy lelép, hogy színét se látod többé. 

Susan maga elé nézve, homlokát ráncolva gondolkodott valamin, majd hirtelen felnézett. 

  • Te figyelj, adtál pénzt ennek a szemétnek? - kérdezte. 

Lisa lesütötte a szemét. 

  • Nnna neee, ugye neeeem???? - nyaggatta Susan. 

  • De.. de nem én….

  • Hanem????

  • A szüleim…

  • Te atyaúristen….. - vetette közbe Mona. 

  • Mennyit? Mikor, és mire? - kérdezte Betty. 

  • Egy.. egy befektetésre kért pénzt még szeptember közepén anyáméktól… 

  • Mennnnnnyitttttt??

  • Húszezer dollárt…. - suttogta Lisa, majd zokogásban tört ki. 

  • Aztakurvaistenitneki. - állapította meg Susan. - Az anyádék se normálisak, már bocs. Így zsebre tette őket az a rohadék? 

Lisa már nem tudott válaszolni, csak zokogott. 

 

Nagyon nehéz volt Robertet kitenni, és a húszezer rongynak bottal üthették a nyomát. Lisát még egy ideig érdekelte, ki az új liba, és amikor meglátta őket az instán, megállapította, hogy nem olyan dögös mint ő és idősebb is a csaj, de már nem számított. Még nyalogatta a sebeit, ráadásul a kútba esett esküvő hatalmas, gigamega égés volt a rokonok és más ismerősök előtt, Robert kiléte pedig az anyjáék előtt… de ez van. 

Az első karácsony Robert nélkül még fájt, de aztán eszébe jutott, hogy egészen eddig is pusztán egy karácsonya volt Roberttel, és a férfi végigitta Lisa apjának italkészletét Lisa apjával együtt. Hogy valójában fikázta a karácsonyi menüt, de csak nagyon finoman, Lisa fülébe suttogva, aki ezt elbódulva még viccesnek is találta, és alig tudta visszatartani a nevetést. Eszébe sem jutott az a verzió, hogy Robert komolyan gondolja, amiket az anyja főztjéről állít, amikor az anyja főztje a legjobb a világon. Az is eszébe jutott, hogy Robert hamar elfáradt, ha szexről volt szó, és távolról sem volt mindig odaadó, bezzeg őt tudta piszkálni, hogy ne egyen annyit, mert kövéren nem fog kelleni neki, holott Lisa akkoriban pusztán 56 kg volt, 170 cm magassághoz. 

Robert állítólag tökéletes alakján, amit Lisa elente annak látott, voltak azért úszógumik, itt-ott, és lusta volt, kajában és filmezésben telhetetlen, nem szívesen ment le a boltba, és szerette, ha Lisa kiszolgálja. Amikor pedig állítólag dolgozott, ki tudja, hol volt valójában.

 

Lisának kellett még majdnem egy év, hogy leessen, egy szociopata vonásokkal megáldott erős nárcisztikussal hozta össze a sors. Kemény felfedezés volt, nagyon kemény. 

Amikor pedig egy novemberi napon, másfél évvel a Roberttel való szakítás után elment egy látóhoz, megdöbbenve tapasztalta, hogy Robert még mindig benne van az energiaterében. 

A látó, egy fekete, csinos nő volt, mély szemeiben benne volt a világegyetem. Egy vörös színekben izzó, gyönyörű  Tarot kártya lapott rakott az asztalra Lisa elé. A kártyalapon egy fekete hajú, sármos férfiarc nézett vissza rá, akinek a fejéből lángban izzó pengék jöttek ki, botok voltak körülötte, és egy sakktáblán állt. 

  • Ez itt a King of Wands. A Botok Királya. Babám. Ez a pali egy manipulátor. Egy csaló. Egy hamiskártyás mocsok. Több nőt tart a tűzben, és… - rádobott az asztalra még egy kártyát. - Ez itt a Kardok Királya. King of Swords. Hideg, belül halott, olyan, mint a jég, és azt testesíti meg, ami apádban sose volt meg. Mit is, lássuk… - még egy kártya. - Ahhh, igen. Queen of Cups. A Kelyhek Királynője. A melegség és a mély érzelmek kimutatása. 

  • Igen, apám kemény ember. - mondta Lisa, nézve a gyönyörű Tarot kártyákat. 

  • Minden bizonnyal Robert azt testesítette meg számodra, ami hiányzik az életedből, és az nem a szerelem, mert azt találni bárhol, hanem egy Társ, aki olyan mint te, de babám, Robert pusztán eljátszotta, hogy a társ, sosem volt az. 

  • Tudom.. - sóhajtott fel Lisa, kissé szomorúan. - Na és lesz valaki végre..? Egy új? 

  • Lássuk.. - újabb kártyalap. - Oooh.. King of Pentacles. Az Érmék Királya. Igen, lesz. Egy megbízható, stabil társ, aki… - újabb kártyalap. - King of Cups. Kelyhek királya. Mélyérzésű, kedves és odaadó pasi lesz. 

  • Ah, csak tetsszen nekem. 

  • Minden bizonnyal tetszeni fog. - mosolygott mindenttudóan rá a fekete nő. Tényleg, mint egy Oráculum… a Mátrixból. 

 

Lisa többé nem válaszolt Robert megkereséseire. Az elmúlt egy év során néha még felvette neki a telefont, vagy válaszolt az smseire, de lassan eljutott oda, hogy felismerte: ez egy MINTÁZAT. Egy csúnya, ronda, szivatós mintázat, és ha tényleg van mátrix, akkor a szivatás szándékos. A lényege az, hogy a MINTÁZAT egy adott ösvénybe, pontosabban LABIRINTUSBA kényszeríti az embert. Mindig ugyanazt a hibát követi el, amíg egy adott részén halad a Labirintusnak, majd amikor felfedezi, hogy az az út nem vezet sehova, akkor elindul egy másik úton a Labirintusban, és az a másik út, habár jónak tűnik, legalábbis jobbnak, nem az, sőt… ez egy olyan Labirintus, amit Sorsnak hívnak, meg Végzetnek, de nem szabad bedőlni neki. Át kell írni a Labirintus folyosóit, rá kell jönni, hogy nem a kijáratot kell megtalálni, mert a menekülés nem vezet sehova, ha kijutsz, újabb Labirintus vár… és még egy újabb… hanem a Labirintus folyosóit átírni a tudat erejével, és megváltoztatni mindent. 

 

Lisa története kiszínezve, kissé kisarkítva és a valós hétköznapokhoz képest felgyorsítva van megírva, csak azért, hogy te felismerd a MINTÁZATOT. Azt a mintázatot, ami a Te Labirintusodra is érvényes, de érvényes mindenki máséra is. 

Nagyon hasonlóak azok a Labirintusok, csak laikusok, figyelmetlenek és naivak számára nem tűnik fel. 

Most már neked igen. 

A kis arkánumok udvari kártyái: 

  • APRÓDOK - A LEHETŐSÉGEK

  • LOVAGOK - A TÖRTÉNÉSEK

  • KIRÁLYOK - A FÉRFI ENERGIÁK

  • KIRÁLYNŐK - A NŐI ENERGIÁK. 

 

KELYHEK, /VÍZ, ÉRZELEM/, ÉRMÉK /FÖLD, ANYAG/, KARDOK /LEVEGŐ, ÉRTELEM/, BOTOK / TŰZ, FIZIKAI SÍK/

Van egy érdekes felosztásom a Királyokat és a Királynőket illetően, a négy mérgező személyiségre és a négy személyiségtípusra vonatkozóan. El fogom mondani a szombati tréningen :) Egészen más megvilágításba helyezi számodra a Tarot kártyát, amennyiben már forgatod, és valamilyen módszert ismersz. Tőlem másképp és máshogyan tanulod meg, úgy, ahogyan más nem tanítja, egyedi módon, és ez teszi majd igazán ütőssé a kezedben. Mert sokan tanítják a Tarotot, de sablont tanítanak. Mátrix mintázatot…

A MÁGIA GYAKORLATA II. felvonásához szerezzetek be egy arany gyertyát, éppen most nem lesz nehéz, a karácsony kövérre etetett szelleme már ott lengedezik a boltokban :D Ezenkívül kell még egy fehér gyertya és egy piros. 

  • ARANY

  • FEHÉR

  • PIROS

 

Egyelőre ennyi elég. Izgalmas lesz, igazi mágikus gyakorlatok, élőben, igazi mágiával. 

Az arany gyertya a Teremtés és Emelkedés mágiához kell. Speckó, saját találmány.

A fehér a tisztító és védelmező mágiához kell. Saját találmány ez is, wicca alapokon. 

A piros a párkapcsolat teremtő mágiához kell. Saját találmány úgyszintén, wicca alapokon. 

A MÁGIÁBAN IS EGYEDI MÁGIÁT TANÍTOK, AMIT TILTOTT MÁGIÁNAK NEVEZTEK EL AZ ISTENEK, HOGY TUDJÁTOK A TILTOTT TUDÁSHOZ KAPCSOLNI. AZÉRT, MERT EZ A MÁGIA SEHOL MÁSHOL NEM FELLELHETŐ ÉS NEM PUBLIKUS MÉG, SEHOL. TÖBB MINT TIZENÖTEZER ÉV UTÁN MOST ÉRKEZIK LE ELŐSZÖR ÉS ÚJRA AZ EMBERISÉGHEZ A TUDÁS. 

Sok érdekességet is elárulok ismételten a mágiáról, mint olyanról, mindent, ami gyökeresen szembemegy a gyáva és elcsépelt spiri frázisokkal és babonás hiedelmekkel. 

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS -  TAROT IV. KIS ARKÁNUMOK - UDVARI KÁRTYÁK + BIZALOM FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT - 2023. november 11. szombat /iggen, tudom. 11.11 de tudod, mátrix/, 17.00 - 20.00 Sykpe, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

  1. TILTOTT TUDÁS TÉRNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - A MÁGIA GYAKORLATA II. - TEREMTÉS, TISZTÍTÁS, VÉDELEM ÉS PÁRKAPCSOLAT - 2023. november 12. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: UDVARI KÁRTYÁK ÁLTALÁNOSSÁGBAN. APRÓDOK, LOVAGOK, KIRÁLYOK ÉS KIRÁLYNŐK

  • MÁSODIK RÉSZ: A TITKOS - TILTOTT RENDSZER,A NÉGYEK AZ UDVARI KÁRTYÁBAN.

  • HARMADIK RÉSZ: BIZALOM FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT. KELYHEK 2, SORSKERÉK, BOTOK 10. BIZALOM ÉS HATALOM. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: TISZTÍTÁS ÉS VÉDELEM A TILTOTT MÁGIÁBAN. FEHÉR GYERTYA. HÁZTISZTÍTÁS, HÁZVÉDELEM, SZERETTEINK VÉDELME, GLOBÁLIS VÉDELEM, VÉDELEM KONKRÉTUMOKRA /AUTÓ, PÉNZ, GYERMEKÁLDÁS, HÁZASSÁG STB/

  • MÁSODIK RÉSZ: PÁRKAPCSOLAT TEREMTÉS. PIROS GYERTYA. AZ A BIZONYOS KOMPATIBILIS TÁRS ÉS A TILTOTT MÁGIA. 

  • HARMADIK RÉSZ: TEREMTÉS ÉS EMELKEDÉS. ARANY GYERTYA. AVATAR - ISTENSÉG - TITÁN - IS-BE. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: TILTOTT MÁGIA BEAVATÁS. 

 

Áldás

 

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá