2023. nov 15.

A SORS CSALÓI ELSŐ RÉSZ

írta: Eszter 777
A SORS CSALÓI ELSŐ RÉSZ

TTT 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - TAROT V GYAKORLÁS + KÜLDETÉS FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT + A TILTOTT MÁGIA GYAKORLATA III.

A MÁGIA GYAKORLATA III. 

+

TAROT V. - A TAROT GYAKORLATA 

  • KÜLDETÉS FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT

 

A következő írásom ismételten nem szól senkiről. Az életről szól. Egy olyan világról, amit bizalmatlanságból - okkal - sokan sohasem fognak megismerni. Egy érdekes, és az önismeretért, a felfedezésért és az ébredésért való világot utasítanak el, aminek sokkal több köze van a valósághoz, mint amit a két szemükkel látnak. 

Van az emberiségbe kódolva eleve egy elutasítás, DNS szinten. Elutasítani mindazt, ami nem a hamis isten által kreált láthatatlan világ része, úgy, mint angyalok, Szűz Mária, a keresztre feszített Jézus, Júdás árulása, egy isten, ami láthatatlan, és sosem ad választ. Mindaz, ami nem ide tartozik, az el van utasítva, az “ördögtől való” -  valóban, habár Lucifert nem vesszük gonosznak, de a képességek ébresztése tényleg az ő kezében van -, a képességeké, amelyek nélkül vakon és süketen élünk és halunk a mátrixban, majd leszületünk újra, és újra, és ugyanolyan vakok és süketek vagyunk, ráadásul a mátrix mindig ugyanazt a játékot játssza el velünk, és mi vagyunk olyan ostobák, hogy karmának hívjuk…

 

Szóval az elutasítás jó okkal történik. Nem kifejezetten azért, mert a spirituális világban bármi az ördögtől való lenne, abban az értelemben véve, hogy az Ördög egyáltalán létezik, és mi több, gonosz. 

Az elutasítás oka részben egy DNS-be kódolt program, ami kizár mindent, ami a szabadulás lehetőségét jelentené a börtönbolygóról, a Földről. Mert ahhoz ugyebár használni kell a képességeket, nem pedig letiltani őket, amit sokan csináltok, és úgy mesélitek el Nekem, büszkén, mintha ez rendben lenne. Nem, nincsen rendben. Ha már egyszer belekóstoltál abba a világba, amit katolikus berögződések, előző életes fogadalmak és beléd kódolt félelem alapján letiltasz magadnak - mert Te nem akarod látni, pedig a valóságot látnád, akár tetszik, akár nem -, szóval ha már belekóstoltál ebbe az extra fogásba, akkor edd is végig.. Azonban ezt az “étkezést” sokan mérgezik út közben. 

Vagy az van, hogy magadnak letiltod a képességeidet, majd kényelmesen hátradőlve azt mondod magadnak: oldja meg helyettem más!, és el is mész szorgalmasan mindenféle oldásra, de mivel Te magad nem vagy része a folyamatnak, csak mindig óvatosan kívül helyezkedve figyeled az eseményeket, természetesen nem hatnak az oldások. Ez nem kifejezetten és nem mindig annak a hibája, akihez segítségért fordulsz. Ez a Te hibád. Te nem mersz belemenni igazán mélyen önmagadba. 

Vagy pedig az van, hogy érzékelsz dolgokat, de kapaszkodsz az illúzióvilágba, a hamis asztrálsíkba, és a hamis mentálsíkba. és ott keresed a megoldást, ahol nincs, nem volt és nem is lesz soha, ellenben a fényes angyalok fényességes illúziókkal etetnek, de jaj Neked, ha ellen mersz szegülni - elég komoly büntiket tudnak kiszabni, kemény illúzió látomások, hamis víziók közvetítésével.. ahol te BŰNÖS VAGY. És pont. Ellenvetésnek nincs helye. Te meg elhiszed, mert jó kislány/jó kisfiú vagy, és továbbra is hűségesen bekajálod azt, hogy létezik olyan isten, ráadásul csak egy van, aki megbüntet, ha rosszat teszel. 

Tudod, az a helyzet, hogy az Egységben NINCS BŰNÖS, NINCS BÜNTETÉS. 

Az csak egy duális világban érvényes, ahol a dualitás nem a fényről és a sötétségről szól igazán, az csak a lónak a répa, hanem URAKRÓL ÉS SZOLGÁKRÓL. 

 

Kialakult egy ezoterikus-spirituális világ, ahol TRENDEK vannak. Elfogadott és kialakult trendek, amiket mindenki követ, aki nem meri bevállalni sem önmagát, sem az igazságot semmiről. Mert aki ilyen “segítő”, az pontosan ugyanolyan, mint azok, akik úgy mennek el segítőhöz, hogy ők maguk kívül maradnak a folyamaton, majd a segítőt okolják, hogy nem hatnak az oldások. Sok-sok ezer, tízezernyi segítő dolgozik a Földön jelenleg is, aki ugyanezt csinálja a segítés során. Nincs benne a folyamatban, hanem kívülről nézi azt, nem vállalja a felelősséget semmiért, hanem ő csak “átadja az angyalok” /és egyéb kamufénylények/üzenetét, és pont.  Még azért sem vállalja a felelősséget, hogy annak az embernek az életével mit csinál, aki elment hozzá, hogy mit is indít el egy hamis angyali üzenettel, amit ájtatosan és álszenten ad elő a szerencsétlen kliensének, ahol is közli, hogy az illető túl sok bűnt hozott át előző életéről, és ezért most bűnhődnie kell. Vagy akár ebben az életében is bűnös - Jahve szerint mind azok vagyunk, hiszen bűnben fogantunk, elképesztő -, valójában a legtöbb esetben A SAJÁT DÜHÉT, FRUSZTRÁCIÓJÁT, FELOLDTATLAN SZARAIT DOBÁLJA RÁ A SZERENCSÉTLENRE, akit hozzá vezetett a mátrix, mert az ilyen kóklerekhez, akikből annyi van, mint égen a csillag, csak a mátrix vezet el, semmi más. 

A trendeket nem követők ki vannak közösítve, el vannak utasítva, és persze meg vannak bélyegezve. Aki igazat mer mondani, aki saját véleményét meri közzétenni, aki nem az ájtatos álszent angyali és Astharos semmiket teszi közzé, aki nem követi a spiri frázisok és babonák tömkelegét, aki nem fogalmaz cirkalmasan, aki nem rejti a mondandóját szóvirágok és állítólagos angyali és isteni sugallatok közé, az szerintük a “sötét oldalt szolgálja.” Ezután már csak egyetlen lépés csupán egy kalap alá venni mindenkit, és együttesen megbélyegezni őket, holott ez a világ sokszínű, mégis, csak azok illeszkedhetnek be, akik követik a trendet. 

Az alábbi történetemben tehát nem gondoltam senkire és semmire, pusztán leírom, ami ‘jön”, amit tapasztaltam és ami fájó, de igaz. 

 

Laura élete válságba került. Évek óta száguldott a szakadék felé, és most úgy igazán megindult a szakadék előtti lejtőn, mintha élete autójában örökre kiengedett volna a kézifék. Nem tudta kormányozni többé, a hullámok összecsaptak a feje felett, és minden nagyon zavarossá, káoszossá vált. 

Járt pszichológushoz, de nem segített. Megpróbált meditálni, de nem segített. Elolvasott minden Rhonda Byrne könyvet, a Titok, az Erő és a Varázslat szinte a bibliája lett, de nem segített. Hiába használta a Vonzás Törvényét, hiába tisztogatta a csakráit. Az élete továbbra is egy feneketlen és éjsötét kút felé száguldott, mintha csak rontás lett volna rajta. 

Régóta gyanakodott erre, miután már részt vett számtalan családállításon, különféle kezeléseken, masszázsokon és hangfürdőkön, elvonulásokon és gyűléseken, szereken és meditációs csoportokban, utazott, járt sok helyen, de egyszerűen mindig ugyanoda lyukadt ki: semmi nem segít. 

Mindenhol, ahol járt, átadta magát a segítőnek, a csapatnak, a csoportenergiának. Sosem állt ellen, és úgy érezte, hogy jól csinálja. Igaz ugyan, hogy nem tudott azonosulni mindennel, mindenhol, de nem is kell, ezt tudta jól, egészséges, ha az emberben működik egy szűrő. 

Azt sem lehetett rámondani, hogy a megoldást kívülről várta volna. Próbált tenni minden egyes napon azért, hogy jobban legyen. Hálanaplót vezetett, elképzelőtáblája volt, amire felragasztotta a céljait ábrázoló képeket. Mantrázott, pozitív megerősítéseket ismételgetett, próbálta megismerni önmagát. 

Próbált önmagába belépni, de mindig falakba ütközött. Érezte, hogy van ott egy láthatatlan fal, saját maga és saját valódi belső énje között, hogy olyan az élete, mint aki szerepet játszik, és pusztán távolról nézi a saját életét, mintha csak egy filmet látna. Nem tudott ezzel mit kezdeni, bármit tett is. Nem jutott beljebb, nem találta önmagát, ott mélyen, bent. Pedig akarta, tényleg akarta. Annyi de annyi helyen vitték fel a “mennyei atyához”, az angyalokhoz, annyi “áldást” kapott az “angyaloktól”, annyi fényes meditációban mondták el neki a segítők, hogy ő nagyra hivatott, kiválasztott, blablablablabla. 

Nem értette, mi a baj. Csak rontás lehet, gondolta, és lázasan kutakodni kezdett a neten, valódi segítség után, mert sok százezer ablakon kidobott pénz, és tengernyi ellopott, kamumediken és kamuszertartásokon töltött idő után megérezte, hogy ezek nem érnek semmit. 

A Google kidobott arra, hogy “rontáslevétel”, vagy ezer találatot. A legfelsőre nem kattintott rá, úgy érezte, az nem az ő asztali, valami Sárkányok Köre, olyan szabadkőművesen hangzik, és olyan fekete mágikusan, borzongott meg. Eggyel lejjebb azonban megtalálta Csillag Csilla jósnő és médium oldalát, ami azonnal betöltötte a képernyőt kellemes, bézs színeivel, villogó felirataival, és a középpontban egy feketére kihúzott szemű, mosolygós, fiatal nő nézett vissza rá egy portréfotón, előtte az asztalon Tarot kártyákkal, amelyeken kifejezőn nyugtatta vörösre festett körmű kezeit. Egy pillanatra felrémlett Laurában, hogy ez is egy kókler, látszik a szemén a hamisság, de VALAMI VONZANI KEZDTE, mintha csak megbabonázták volna. Annnnnyirrra szép az a weboldal, a villogó piros, kék és arany feliratok között lengő angyalszárnyakkal, a kellemes angyali zenével, amit bedobott a weblap, amikor valaki rákantintott, Csillag Csilla bemutatkozása is nagyon szimpatikus volt: állítása szerint gyermekkorától megáldották őt ezzel a képességgel az égiek, mégpediglen azzal, hogy közvetítse az angyalokat, a szellemvilág üzeneteit, és az angyalok és isten /sosem fogom nagy I-vel leírni/, segedelmével levegye az emberekről a rontásokat, illetve összehozza a szerelmeseket, akiket rossz szándékú emberek rosszakaratú gondolatai és átkai miatt egymástól távol lökött az élet. 

A szerelmesek rész is megfogta Laura figyelmét, mivel volt egy szerelme, Géza, aki már régóta valóban távol volt tőle, mert az exneje addig kavarta a kakát kettejük között, amíg Géza és Laura végleg szakítottak, öt teljes év se veled, se nélküled kínlódás után, és a boldogtalanító nemet Géza mondta ki, mondván a volt nejét szereti. 

A rontáslevételnél viszont olyan hitelesnek tűnő, figyelemkeltő leírás volt a rontás levételének fontosságáról, hogy Laura úgy döntött, megpróbálja. Volt a weblap alján egy emailcím, csillagcsillajosnokukacblablapontcom, és Laura rákantitott. Feldobott egy űrlapot az oldal, amit ki kellett töltenie, név, születési dátum, és egy mezőbe leírni röviden, miért is keresi Csillag Csillát. Laura írt pár sort, hogy úgy érzi, rontás van rajta, és sürgős segítségre van szüksége, mert nemrég kidobták a munkahelyéről, Géza, a szerelme szakított vele, és betegség, fáradtság, álmatlanság tüneteit észleli magán, mintha valami ülne a vállán. 

Elküldte a jelentkezését, és kb tíz perc múlva, legnagyobb meglepetésére, holott a jósnő az oldalán azt állította, hogy nagyon elfoglalt, jött is a válasz. Ebben még nincsen semmi meglepő, gondolta Laura, talán Csillag Csilla pont a gépnél ül. Azért jó lenne megtudni a valódi nevét is, futott át az agyán, majd mohón a válaszemailre kattintott. 

“Üdvözöllek Fénytestvérem! 

Nagy örömmel tölti el a szívemet, hogy éppen engem kerestél meg, életed nehéz időszakában. A nehéz időszakok azért vannak, hogy próbára tegyenek minket, és tetteinkkel bizonyítsuk az égi vezettetésnek, hogy a helyén van a szívünk és a lelkünk. Az általad beküldött adatok alapján a csillagjegyed Bika, ami mérhetetlen ragaszkodásra, és anyagias kötődésekre utal. Számodra fontos az érzékiség és az élet habos oldala, ámde hajlamos vagy a mértéktelenségre, és ez most vissszaütött. Életed mostani szakaszában nem vagy elég hálás mindazért, amit kaptál az élettől - ezért amit adott Jupiter, azt el is veszi tőled. A Jóisten üzenete a számodra a következő: Légy áldott! Légy bátor! Légy hálás! Légy alázatos! Igyekezeted nyomán most Csillag Csillán keresztül segítséget nyújtok Neked, arra kérlek drága gyermekem, hogy kövesd Csillag Csilla utasításait. Nevét azért nem adjuk át Neked, mert Csillag Csilla néven kezdte meg küldetését a Földön, és úgy is kívánja végigjárni azt. A név csak egy papír, ámde amit a küldetésbeli neve tükröz, számodra is jelentőséggel bír. 

Kedves Laura! 

Az Úr üzenetét adtam át a fenti sorokban, kérlek, vedd azokat komolyan. A rontáslevétel nálam 100.000 Ft, amit egy összegben és csak készpénzben fogadok el. Természetesen számlát adok az összegről, amit ha vállalkozásod van, mint mentálhigiénés segítség, leírhatsz az adóból. Amennyiben ezen összeg kifizetése jelenleg problémát okoz neked, kérlek, keress meg akkor, amikor ezen összeg már a rendelkezésedre áll, mert ha most még nem, azzal azt jelzik az égiek Neked, hogy még időre, fejlődésre és önismeretre van szükséged, hogy hozzám eljöhess, és rajtam keresztül az Atya színe elé járulhass. 

Áldalak szeretettel

Csillag Csilla

ezoterikus szabadművész és spirituális szakoktató, médium és asztrológus, angyali mediátor és szerelem felszabadító égi küldött

a Jóisten Nagykövete.”

 

Laura mosolygott egy sort a levelen, és először be is zárta, mondván, ekkora baromságot, mennyire átlátszó. A 100.000 Ft meg egyenesen pofátlanság, gondolta, és amúgy is, kinek képzeli ez a nő magát. Az egész levél túl nyálas, nagyon álszent, és nagyon hasonlít azokra az “angyali segítőkre”, akiknél összességében is ott hagyott egy hét alatt már ennyit. 

Azonban a Bika rész igaz, bár minden más Bikára is igaz, agyalt tovább. Az, hogy nem elég hálás, hát nem érzi át, de lehetséges, hogy a jósnő lát valamit, amit ő nem? Ki tudja, más is odavágta már hozzá, hogy “nem hisz eléggé”, nem elég hálás, nem elég ez, nem elég az, sosem elég annak a bizonyos “Úrnak” semmi.  De valahogy állandóan visszatért a fejébe ez a Csillag Csilla, pedig próbálta magát lefoglalni mással, még meditált is, de amikor meg meditálni kezdett, és csatlakozott a /hamis!!/ asztrálsíkhoz, sajnos meggyőzte egy látomás. Maga Csillag Csilla jelent meg neki - Laura nem tudta, hogy Csillag Csillának egyébiránt üresebb a naptárja, mint egy kilenc tagú családnak fizetésnap előtt tíz  nappal.  Azt sem tudta, hogy Csillag Csilla, mivel ideje volt bőven, és a pasijával tartatta el magát egy vidéki viskóban, de a fényképek, amelyeket a gazdag barátnőjénél csinált magáról, egy gyönyörű nappaliban ábrázolják, valójában egy szobakonyhában laktak a pasival, egy nagyszülőktől örökölt vályogházban egy zsákfaluban, azonban Csillag Csilla a weboldalán azt állította, hogy debreceni, Debrecen központjában lakik, jó körülmények között, és van egy kis fehér kutyája, meg egy nagy fehér macskája is / a barátnője kisállatai, de jó volt velük fotózkodni, a kedves, aranyos állatok szimpátiát keltenek, ezt a hollywoodi forgatókönyvírók is tudják, a jó illúziófilm, vetítés alapelemei: egy hős, aki mindenkit meg tud menteni, és nem fél semmitől, egy szerelemi szál, egy kutya, egy gyermek és egy drámai fordulat, valamint a nagy szerelmet megakadályozni akaró anyós, és a nagy világmegmentést megakadályozni akaró gonosz feketekalaposok/, és azt sem tudta Laura, hogy Csillag Csilla a tengernyi idejének azon részében, amikor Laura levelét megkapta, máris meditálni kezdett Laurára. Rákapcsolódott, és megjelent neki a meditációban. Vörös palásttal és egy fehér lovon jött Laura elé a hamis asztrálon, útját Mihály Arkangyal kísérte, fényesen, kéken, szőkén és mosolygósan, Csillag Csilla nem szólt semmit, csak mosolygott azzal az angyali mosolyával, Mihály azonban mennydörgő hangon így szólt: 

  • Laura testvérem! Az Úr küldött! Légy áldott! Légy hálás! Légy bátor! Jöjj az Úr színe elé! Elszámolni valónk van veled. Ez életednek tettei nyomán rontást bocsátott rád egy sötét asszony, a múltból, talán nem is emlékszel rá. Megsértetted őt, ezért most ki kell engesztelned, és a rontás levétetik Csillag Csillán keresztül, ki kiválasztottunk és áldott gyermekünk. 

Azzal Mihály eltűnt, és Csillag Csilla csupán ennyit mondott sejtelmesen suttogva: 

  • Várlak!

Laura remegve tért magához a meditációból. Valóban ismert egy “sötét asszonyt”, Géza exfeleségének sötét, hosszú haja van, és valóban átkozódott nem egyszer, még Laurának is levelet írt, cirkalmas szidalmak közepette, a levél végén pedig kifejtette részletesen, hogy Laurának miért kell a pokol tüzén égnie az idők végezetéig. Akkoriban törölte a levelet, de jól emlékezett rá. Elvégre nem minden nap átkozzák meg az embert, főleg írásban. 

Laura nem tudta, hogy a spirituális trendekben az is benne van, hogy nagyon általános dolgokkal nagyon komolyan lehet beletrafálni az emberek életébe. Mindenki életében van egy “sötét asszony”, ez lehet a halott nagymama, a volt anyós, a volt legjobb barátnő, akit hát persze, hogy megsértettünk, bármivel is, hiszen nem véletlenül szidott minket, és az emberek, ha nagyon felmegy a pumpa, hajlamosak átkozódni, ami szintén nagyon általános azok körében, akik nem vigyáznak a szavaikra. Mindenkire rá lehet sütni, hogy legyen áldott, legyen bátor, borzasztóan erős spirituális ego mantrák ezek, és az azért kaptál rontást, mert nem vagy elég hálás ésatöbbi, hát ezt a legkönnyebb rásütni az emberre. Laurát azonban sajnos meggyőzte a látomás. Azonnal visszaírt Csillag Csillának és időpontot kért. Csillag Csilla azonnal válaszolt, és ekkor már Laura úgy érezte, hogy talán tényleg Csillag Csilla lehet a megoldás, és micsoda áldás, hogy éppen rá figyel. 

“ Drága Fénytestvérem, Drága Laura! 

Szívem repes az örömtől, hogy leírtad nekem a fontos látomásodat. Én magam is szoktam víziókat látni, és nagy jelentőséget tulajdonítok nekik. Mihály Arkangyal jelenléte méginkább fontossá teszi számomra, hogy mielőbb adjak neked időpontot, így a holnap nap folyamán, fél négykor élő webkamerás hívásban várlak, mivel te Budapesten vagy, én pedig Debrecenben. Mivel a hívást a barátnőmnél tudom lebonyolítani, mert a párom otthon dolgozik /asztalos, így zajong/, ezért a barátnőm kissé szegényes, ámde áldott és szeretetben bőséges otthonának kisszobájában leszek, amikor a hívást elindítom. Kérlek, hogy utald el még ma a 100.000 Ft-ot erre a számlaszámra.”

 / itt egy számlaszám, és Bank neve állt, valamint egy teljesen átlagos név, nevezzük most Kókler Katalinnak, valójában Csillag Csilla barátnőjének a számlaszáma volt, valamilyen -né, és természetesen Csillag Csilla így magyarázta ki a szegényes körülményeket, mondván, a barátnője otthonában indítja a hívást. De valójában otthon. A párja pedig nem asztalos volt, hanem kamionsofőr, így rengeteget volt távol, ezért aztán Csillag Csilla bátran meg merte valósítani a titkos spirituális bizniszét, amiből pénzt tett félre arra, hogy ha elérkezettnek látja az időt, lelépjen a párjától, és valóban Debrecenbe költözzön. Az volt az álma, hogy egy kis saját spiri kuckót nyit Debrecen belvárosában, és naponta keres majd milliókat. /.

Kész volt a csapda, és Laura besétált. 

Az  száz lepedőt még aznap átutalta, hogy ne maradjon le semmiről, és másnap pontban fél négykor a messengeren végre Csillag Csilla felhívta. A vonal másik végén az élő kamerában egy kevésbé vonzónak tűnő nőt látott, mint amit a weboldalon, de kétségtelenül ugyanaz volt. Nem volt olyan szépen kifestve, és a háttérben egy kupis konyhát, teli mosogatót, port és szemetet látott, de úgy volt vele, szegény barátnő otthona biztosan ilyen, és Csillag Csilla nyilván nem fog olyan szépen sminkelni, mint egy weblapra szánt fotónál. 

  • Üdvözöllek Drága Fénytestvérem, Laura! - köszöntötte a jósnő. 

  • Üdv.. - nyögte ki Laura. - Azért kereslek, mert rontás van rajtam. 

  • Óooh gyermekem, nem tudhatod, hogy tényleg így van -e. - válaszolta Csillag Csilla. 

  • De Mihály azt mondta..

  • Igen, Mihály azt mondta, és ezért felülvizsgáljuk az igazságot, nem azért, mert ne hinnénk Mihálynak, hanem azért, hogy számodra teljes hitelességgel adjam át az Úr szavait. - azzal Csillag Csilla kihúzott ki tudja, hogy honnan - nem látszott a webkamon, hogy pakliból húzta volna, de Laurának ez nem tűnt fel -, öt szép, nagy, látványos Tarot kártyát.  - Lássuk csak.. ÖRDÖG, TORONY, HALÁL, CSILLAG ÉS VÉGÍTÉLET. - sorolta fel az ijesztőnek tűnő kártyákat Csillag Csilla. 

  • Azz.. az mit jelent… - kérdezte Laura, és remegett a gyomra. 

  • Azt, kedvesem, hogy tényleg rontás van rajtad. - állapította meg a mindentudót és istent játszó kókler, Csillag Csilla. 

  • Ezt .. ezt miből lehet látni? - kérdezte Laura. 

  • Nem osztom meg veled minden titkom, kedves, de az Ördög a rosszindulatú mágia, a Torony azt jelenti, életed a végéhez közeledik, ezt igazolja a Halál is, ami a te esetedben végleges kilépést jelent, a Csillag én vagyok, aki megment téged, a jövő reménysugallata, és a Végítélet az Úr ítélete rajtad, egy vezeklés, amit végre kell hajtanod, amikor a rontást levettem, azután. 

Laura nem értett a Tarothoz, mindig is viszolygott tőle, mondván, biztosan kóklerség - nem az, de amint látjátok, szakavatatlan és enyves kezekben halálos fegyverré tud válni -, ezért nem vágta a kártyák valódi jelentéseit. Amit VALÓBAN jelentett volna, amennyiben Csillag Csilla nem öt előre előkészített kártyát vesz elő, és tényleg Laurára húzta volna, mindamellett, hogy egy normális kártyavetésnél nem csak a Nagy Arkánumok játszanak: az, hogy csak Nagy Arkánumokkal kártyázunk, azoknak való, akik képtelenek megtanulni a Tarot rendszerét, és a könnyebb utat választják, szóval amit az öt kártya valóban jelentene, az ÖRDÖG, TORONY, HALÁL, CSILLAG ÉS VÉGÍTÉLET: az Ördög itt befolyásoltságra utal, amit ugyebár éppen Csillag Csilla követ el Laurán. A Torony azt, hogy Laura minden bizonnyal rájön az igazságra, de előtte még a külső beavatkozó kéz, Csillag Csilla tönkreteszi az életét, a Halál egy olyan szakasz végleges lezárása, mikor is Laura még képtelen volt magába mélyedni, a Csillag a saját útjának meglelése, a fény az éjszakában, a Végítélet pedig az újjászületés. 

De Laura nem látott át a szitán. Csillag Csilla elővett egy eszközt, egy ingát, és alá egy pentagrammot, egy fehér gyertyát és füstölőt gyújtott. Mindezek amúgy hiteles és jó eszközök lennének, de ismételten nem kóklerek és enyves kezűek markában. 

Az öt kártyát rátette a pentagrammra, a gyertyát mellé tette az asztalra, az ingát lengetve /az valóban megmozdult a kezében, de az inga kilencven százalékban megmozdul, hiszen a Föld mágneses mezejét érzékeli, és annak a morfogenetikus mezőjét, akinek a kezében van/, és latinul kántálni kezdett egy ősi szöveget, amit egy régi fekete mágiás könyvből olvasott ki még annak idején, úgy egy éve, amikor ezt az egészet elkezdte, innen-onnan összeollózott dolgokból, bár a weblapján azt állította, hogy tíz éve foglalkozik ezzel, valójában csak egy kerek éve taposta a hamis ösvényt, de az egy év alatt több milliót is megkeresett, de kényelmes volt a soha otthon nem lévő kamionsofőrnél lakni, a falusi tiszta levegőn, és “nem találni munkát”, a környezetében a barátnőjén kívül senki sem tudott. 

A Tarot öt lapja elvonatkoztatva attól, ami Laurával éppen most történik, csak úgy általánosságban: ÖRDÖG - Laura nem néz szembe a félelmeivel, kikerüli őket, nem tud önmagával kapcsolódni, önmagát zárja ketrecbe, de másokat /rontást, segítőket/ okol érte, TORONY - az eddigi káros hitrendszerei az életével együtt omlanak most össze, és elég nagy csapás van kilátásban ahhoz, hogy Laura életét örökre megváltoztassa, borzasztó ijesztőnek fog tűnni, de végül mégis jól jön ki belőle, mert… HALÁL - tudatszintre emelkedik benne, hogy mit kell lezárnia, mit hibázott eddig, és meg is teszi, CSILLAG - megleli az utat önmagához ennek a nagy csapásnak és lezárásnak a következtében, VÉGÍTÉLET - újjászületik önmagában, belül egy belső erő, amit eddig kívül keresett, mert AZT VÁRTA, HOGY MAJD MÁSOK SEGÍTENEK RAJTA. 

Laura, lévén az inga, a gyertya, az egész hangulat hipnotikus hatással volt rá, borzongani kezdett. Úgy érezte, hogy “jönnek az energiák”, behunyta a szemét, és Mihály ismét megjelent neki. Csillag Csilla szeme is csukva volt, és telepatikusan koncentrálva nyomta át az illúziót Laurának. 

Mihály jő hát, és ezúttal fehér lovon jelent meg. Kezében az igazság kardjával, amit Laurának szegezett. 

 

  • Laura, fénytestvér! Eljött az idő, hogy elszámolj a tetteidért! Nem voltál elég hálás az élet ajándékaiért, Gézát mindenáron vissza akartad kapni, és szívedben dúlt a harag és a féltékenység Anna miatt, /a volt nej/, nem akartad elfogadni a helyzetet /ez mondjuk igaz, a többi kissé túlzás/, és nem látsz tisztán! Vak vagy és süket! Most megmutatom, merre vezet az utad. Egy év magányra ítéllek, senki és semmi nem jöhet a közeledbe, vezekelned kell. Az Úr szavai alapján adtam át az ítéletet! Szavaimat a Végítélet kártya igazolja.

A FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ CIKKEMBEN !

https://egyenloelosztas.blog.hu/2023/11/15/a_sors_csaloi_masodik_resz

 

Szólj hozzá