2023. nov 15.

A SORS CSALÓI MÁSODIK RÉSZ

írta: Eszter 777
A SORS CSALÓI MÁSODIK RÉSZ

TTT 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - TAROT V GYAKORLÁS + KÜLDETÉS FELOLDTÓTÁBLA GYAKORLAT + A TILTOTT MÁGIA GYAKORLATA III.

Laura szólni sem tudott. Egész bensője remegett. Csillag Csilla látta, nagyjából érzékelte, hogy mi történik a hamis asztrálon, de Mihály szavait nem hallotta, mivel nem neki intézte. 

  • Mi történt?  - kérdezte kíváncsian. 

  • Büntetést kapok.. - mondta Laura, és könnyes volt a szeme. Úgy érezte, Mihálynak biztosan igaza van, a túlzásokat fel sem fogta, azt pedig főleg nem, hogy EGYETLEN TEST NÉLKÜLI ENTITÁSNAK SINCSEN JOGA BÜNTETNI ÉS ÍTÉLKEZNI. 

  • Mi a büntetés? - érdeklődött még mindig nagyon kíváncsian Csillag Csilla. 

  • Egy év magány. - mondta ki Laura, és ezzel sajnos véglegesítette az ítéletet. 

  • Oh, hát én melletted leszek. Tudod, én nem vagyok benne biztos, hogy ezen nem változtathatunk. - mondta Csillag Csilla rutinosan negédesen. Sokszor játszotta már el ezt a humbugot, a hamis, aljas Mihállyal pedig szerződése volt. 

  • De mégis hogyan változtatnál az égiek döntésein?  - kérdezte Laura teljesen naivan. Az ő fejében az volt - beleültetve persze -, hogy az égi vezetés az úr, mi pedig a végrehajtóik. Semmilyen más álláspontot nem fogadott el, mert akkor onnantól felelősséget kellene vállalnia a tetteiért. Csillag Csilla okosan felmérte ezt, és máris belevágott a nagy átverés következő fejezetébe. 

  • Nekem megvan hozzá a jogosultságom. - mondta büszkén. Jól tudta, hogy az “égiek” nem egészen azok, akiknek mondják magukat, és ezt okosan kihasználva húzta le a naiv magukat spirinek mondó, de a valóságról és az igazságról amúgy a spiri trendeken kívül semmit nem tudó, gyanútlan és kétségbeesett embereket. Mihállyal szemben azt csinált, amit akart, mert pontosan tudta, hogy ez a hamis hologram, ami pusztán vetítés a hamis asztrálon, gyenge, és nem tehet semmi. A szerződést ugyan vele kötötte, de tudta jól, hogy valójában Jahvéval kötötte. Tudta, ki az a Jahve. De ezt sem Laurának, sem másnak soha nem árulta el, elvégre ebből élt.. 

  • Ooohh… erre nem is gondoltam. Hát persze, hiszen kiválasztott vagy.  - rebegte a teljesen kiszolgáltatott és sebezhető Laura. 

  • Igen, az vagyok. - válaszolt csillogó szemekkel Csillag Csilla, és máris az eljövendő százezrekre gondolt, amit majd Laura fog neki egy év alatt átutalni, szorgosan, minimum két hetente egyszer. Az utóbbi időben szarul ment a bolt, mert egy kliens perre vitte az ügyet, azt az ügyet, amit Csillag Csilla éppen most is elkövetett, ami egyenlő a bűncselekménnyel, és amit rajta kívül ugyanezen az álságos, ádáz, aljas vonalon még naponta tízezrek elkövetnek, saját vállukat serényen veregetve, hogy ők épp megmentik a világot, megtisztítván a nem létező gonosztól. Mert ahogy Lucifer mondta, nem a sötét oldal a gonosz, hanem az emberek. 

Még beszélgettek egy kicsit, hogy Laura teljesen megnyugodjon, hogy jó kezekben van,és a tökéletes illúzió rabjává váljon. Ezután pedig elkezdődött a “közös munka”, amiben Csillag Csilla végig EGYENRANGÚ PARTNERKÉNT kezelte Laurát, valójában nem voltak azok. Laura Csillag Csillától fügött, de keményen, csüngött minden szaván, tőle várta a megváltást, amit önmagában eleddig képtelen volt megkeresni, és saját gyávasága csapott vissza rá, nem pedig bármiféle hálátlanság, azzal, hogy nem tudott szembenézni önmagával, sem a hibáival, a segítséget a nem létező angyaloktól várta, és Csillag Csillától remélte, éppen ezért súlyos árat fizetett a naivitásáért és a gyávaságáért, nemkülönben a lustaságáért. 

Csillag Csilla minden héten “fogadta”, a szegényes viskóban, persze online, mondván ő Debrecenben van. Egy debreceninek azt mondta volna, hogy Nyíregyházán van… Tökéletesítette a csalás rendszerét, és az a kliens pedig, aki beperelte, és aki azután rossz hírét keltette, - persze jogosan -, az eltűnt, viszont Laura serényen és szorgalmasan ajánlotta a barátnőinek Csillag Csillát, akinek ezután végre ismét vastag lett a bankszámlája. Csak úgy repkedtek a százezrek, tarolt a bolt, minden a legnagyobb rendben ment. Azon dolgoztak minden héten Laurával, hogy szerelmet vonzzanak az életébe, természetesen Gézát, akitől meditációban bocsánatot kértek, és utána Laura önmagát a porig alázva Géza felé írásban is, egy chaten küldött levélben, ami után Géza tiltotta őt, mert Gézát sem kell félteni, igazi köcsög, az tény. De persze Csillag Csilla, habár ezt is látta jól, azt mondta Laurának, hogy oh dehogy, Géza nem köcsög, Géza a lelki társa, és csak időre van szüksége. 

Így ment ez hónapokig, majdnem fél évig. Laurában olyan mértékben élt a remény, hogy boldog lehet végre, és megszabadulhat minden átoktól és ártó energiától, ártó entitástól, szellemtől és családi átoktól, ráadásul Laura valóban levett róla egy transzgenerációs átkot, amivel nagy sikert aratott, hogy Laura úgy érezte, tényleg jó kezekben van. 

Laura pontosan tudta, hogy Géza sosem fog visszajönni. Időközben ugyanis összejött egy új nővel, és négy hónappal azután, hogy Laura elkezdte ezt az egészet Csillag Csillával, a facebookon feljött egy sztori, hogy Géza eljegyezte az új nőt. Persze, Csillag Csilla hazugságokkal etette Laurát, és úgy gondolta, hogy még sok pénzt tud lehúzni róla, ha folyamatosan biztosítja afelől, hogy Géza visszatér. De Géza csak nem oldotta fel a tiltást, és nem tért vissza. Laura érezte ezt, de könnyebb volt Csillag Csillának hinni, mint a saját józan paraszti eszének, elvégre a spirituális kamukkal sok mindent meg lehet magyarázni. Például, amikor Laura kételkedni kezdett, akkor Csillag Csilla azt mondta neki, hogy az “angyalok” támogatják az ügyet, hogy “az égi segítség úton van”,  Géza a lelki társa, és nekik meg van írva, hogy visszatér Géza Laura életébe ekkor és ekkor. Ha tolódik a dátum, arról természetesen Laura tehet. 

Csak teltek a hónapok, és nem történt semmi Laura életében, nem lett jobb semmi, annyi történt, hogy talált magának egy rangon aluli állást, amire Csillag Csilla hőn biztatta, hiszen kellett már valami pozitív történés. és az az igazság, hogy bárki tud magának rangon aluli munkát találni Pesten, nagyjából két nap alatt. 

Laura dolgozott, sokat, nagyon sokat, jóval kevesebb pénzért, mint annak előtte, és mivel a tartalékai is kifogytak, eljött a nap, amikor le kellett mondania Csillag Csilla foglalkozásait, az összeset, mert belátta, hogy nem tudja kifizetni. Fájó szívvel ugyan, de írt egy levelet a jósnőnek, és minden időpontjának törlését kérte. Csillag Csilla azonnal felhívta. 

Laura meglepve nézte a kijelzőt. Soha nem hívta őt fel Csillag Csilla, még akkor sem, ha ő kérte. /ebben mondjuk én is egyetértek, soha nem lenne vége a “csak öt perc” típusú, két órás telefonbeszélgetéseknek /, és Csillag Csilla üvöltve kiosztotta Laurát, hogy ezt mégis hogy képzeli, és ezzel Mihály beváltja a büntetését, ráadásul öt hónappal lesz hosszabb a magány, azért, mert elutasítja a Jóisten nagykövetét.

Laura védtelenül állt a szidalmak és átkok halmazában, és végül sírva letette, miután fél órán át hiába próbálta bizonygatni, hogy nem tud fizetni, és csak ezért mondja le. 

Végül Csillag Csilla azzal tette le, hogy kőkeményen megátkozta /le sem írom/, és mivel Laura önbizalma alapból is a padlón volt, az átok bizony fogott rajta. Onnantól kapcsolt igazi lejtmenetbe az élete, hogy folyton a jósnő átkai jártak a fejében, aki az átkozás után letiltotta őt mindenhol, sorra írt Laura barátnőinek, és szidta a lányt, sőt, még Gézának is írt a messengeren, minden ribancnak elmondva Laurát, és kijelentve, hogy Laura legalább két másik pasit futtatott egyszerre Géza mellett, és azóta is összevissza találkozik mindenkivel, ráadásul bipoláris személyiségzavaros, és Géza jól teszi, hogy nem őt veszi el. 

Géza sosem kereste meg Laurát, látta a jósnőn, hogy bolond, és amúgy sem érdekelte már Laura még ennyire sem, dacára annak a hazugságáradatnak, amikkel Csillag Csilla tömte öt hónapon át Laura fejét, hogy Géza mennyire szereti. 

Néhány barátnő el is pártolt Laura mellől, de nem mindegyik. Amelyiknek helyén volt az esze és a szíve, az  maradt. 

Ők azt mondták, jelentse fel a jósnőt rágalmazásért, de nem tette. Nem volt kenyere az ilyen típusú bosszú. Azonban nagyjából két hónappal később Laura már komoly rontás jeleit észlelte magán. A háttérben a jósnő folyamatosan átkozta, igazi mágiával, nem pusztán szavakkal. Magát dicsfényben lebegtetve még némi segítséget is igénybe vett, egy képességeit használó ismerősétől, és amolyan igazi roma átkot szórt Laura fejére, aki megbetegedett. Kirúgták az állásából, mert nem tudott bejárni dolgozni, és nem az a fajta stabil munkahely volt az, ahol ezt elnézik neki. Eközben mivel hitelt fizetett, az amúgy is kevés fizetése sem tellett a törlesztőre, és a bank felmondta a hitelt három hónap nemfizetés után. Jöttek a végrehajtással fenyegető levelek, majd megindult Laura lakása felett a végrehajtási eljárás. A betegsége komoly volt, állandó láz, izomgörcsök, szívgyengeség és vesefájdalom gyötörte, a dereka is beállt, menni sem tudott, de még lábra állni sem. A barátnői ápolták, és a szülei, akik néha feljártak hozzá, és nagyon aggódtak érte. Kérték, hogy költözzön vidékre, vissza a szülői házba, és adják ki a lakását, hogy még az utolsó utáni pillanatban valahogy megmentsék. Három hónap kínlódás után végül Laura megadta magát, és leköltözött a fővárostól 300 km-re, a vidéki családi otthonba. Amikor az első éjszakát töltötte a lánykori szobájában, csak zokogni tudott. Úgy érezte, hogy habár korábban Pesten mindent elért, amit akart, amire csak vágyott, jó munkája volt, párja volt, lakása volt, most hirtelen minden a semmivé lett. Nem tudta kifejezetten Csillag Csillát okolni mindenért, hiszen a munkáját és Gézát már azelőtt elveszítette, hogy a jósnőt megismerte volna, viszont azért igen, hogy ennyire beteg lett, valahogy tudta, hogy a jósnő átkozza. Le volt gyengülve a szervezete, és csak feküdni bírt egész nap. Nagyon, de úgy igazán maga alatt volt, és érezte, hogy a tétlenül töltött szürke nappalok, és a még tétlenebb sötét, feneketlen éjszakák mélyén valami születőben van benne. A mérhetetlen tehetetlenség, magány és veszteségérzés / A Torony csapása, ami akkor jön váratlanul, ha nem irányítod az életedet/, a kétségbeesés végül átlendítette a holtponton. Rengeteget agyalt, volt rá ideje. Lassan, de biztosan összeállt a kép. Az, hogy a jósnő végig átverte, bár az a telepatikus képessége, hogy KÉPEKET TUD VETÍTENI MÁS EMBEREK FEJÉBE, figyelemre méltó, de van ilyen. Azonban Gézáról, aki időközben el is vette az új nőjét, minden hazugság volt, és minden csak azért volt, hogy Laura fizessen. Ment a folyamatos hitegetés, és Laura arra is rájött, hogy a jósnő saját szegényes otthona volt az, ami a webcamos élő hívásokon látszott a háttérben. Olyan is volt, hogy lemondott időpontot, de a pénzt elkérte érte, mondván távolról dolgozik olyankor Laurán, és a lemondott időpontokra ötvenezret kért. Amikor a jósnő lemondott egy-egy időpontot, olyankor jött haza a párja, akiről elszólta magát egyszer Laurának, hogy kamionsofőr. 

Aztán korrigálta, hogy most lett az. Nem is számít már, gondolta Laura, és gondolatban végigment az elmúlt hónapokon is, azon, ahogyan egy jósnő, egy kókler megvezette, majd az azelőtti évein is. Azon, hogy mennyire szánalmasan gyáva volt szembenézni önmagával, a hibáival, a gyengeségeivel, azzal, hogy nem ezer millió angyalos, fénylényes, akármilyen kamu oldásra kellett volna járnia, hanem önmagába mélyednie, ami ugye nem kerül semmibe… 

Ahogy ott feküdt az ágyában, az éj sötétjében váratlanul egy fekete csuklyás alak jelent meg az ágya lábánál. Magas volt, majdnem két méter, zöld szemei világítottak a csuklya alatt, de az arca nem látszott, csak az, hogy a fekete csuklya alól fekete, hullámos hajfürtök lógnak ki. Kezében egy lángoló kardot tartott, olyan Star Warsos, gondolta Laura magában, és meglepte, hogy egyáltalán nem fél. Mintha ez a sok szörnyűség valóban megerősítette volna. A fekete alak kisugárzását sem érezte rossznak, holott nem is olyan rég még nagyon megijedt volna tőle, akkor, amikor még tele volt félelemmel. Most, hogy már minden mindegy, és az élete leért a szakadék aljára, élete autóját pedig hiába próbálta elvontatni az elkerülhetetlen zuhanás elől, hiszen most már világos volt számára, hogy ezt át kellett élnie, hogy valóban önmaga lehessen, egyedül a jósnőt nem tudta hova tenni, és úgy érezte, a jósnő lehúzása nélkül is megtanulta volna a leckét, és bizony igaza is volt, szóval most, hogy már tényleg nem volt mit veszítenie, az sötét alakra figyelt. Halott ilyen csuklyásokról már, de mindenki félt tőle, ő azonban nem. A lény telepatikusan szólította meg. 

  • Üdvözöllek. Elég nagy bajba kerültél. 

  • Eléggé. - válaszolt neki Laura, már-már saját magán cinikusan röhögve. Felfogta végre, hogy tényleg szánalmas volt, amit az elmúlt években művelt. 

  • Gondolom azt várod, hogy segítsek rajtad. Levegyem a rontást, meg a többi frincfrancot. - mondta a lény. 

  • Nem. Nekem kell megoldani. - válaszolt Laura, aki végre megvilágosodott. 

  • Nem fogod tudni egyedül megoldani, mert jelenleg még nincs elég erőd hozzá, de egy év múlva simán helyrehoznád. Most azonban keress valakit, aki leveszi. Érezni fogod. 

Azt tudta, hogy új vezettetésre lesz szüksége, valakitől, aki hiteles, és azt is tudta most már, hogy tényleg érezni fogja, kihez kell elmennie, és csak egyszer. Nem többször. Mert most már neki kell kézbe venni az irányítást. Ha pedig majd tanulnia kell, akkor tanul, de azt is csak olyantól, aki hiteles. Meg akar tanulni önálló lenni, és önmaga lenni.

  • Nagyon helytálló gondolataid vannak. - jegyezte meg a lény, aki hallotta Laura gondolatait. 

  • Miért jöttél? - tette fel a kézenfekvő kérdést Laura. 

  • Azért, hogy átadjak valamit. - válaszolta a lény, azzal elővett egy fekete ládikát, amit amikor kinyitott, nagy fény áradt belőle. 

  • Ez micsoda? - kérdezte Laura kíváncsian. 

  • Ezek a képességeid. - válaszolta a lény. 

  • És nálad voltak? - kérdezte a lány.

A lény elmosolyodott.

  • Nem. Sosem voltak nálam. Mindig nálad voltak, de annyira féltél tőlük, hogy kivetette az elméd magából azt a tényt, hogy ezek a tieid. Azzal, hogy most átadom neked, aktiválom az elmédben is azt, amit a magasabb tudatod már régen tud. - Laura felült az ágyon, és átvette a dobozt. A doboz szinte azonnal beleolvadt a testébe, és abban a pillanatban felriadt. 

Ekkor jött rá, hogy álmodott, de az álom nagyon valóságos volt, és valahogy sejtette, hogy igaz. Másnap reggel végre fel tudott kelni, és még mindig érezte magában azt a hatalmas erőt, ami a ládában volt, amit a lény adott, akiről nagyon szerette volna tudni, hogy kicsoda. Legbelül érezte, hogy ki ő, de nem akarta meghallani, mert még kötötték a hitrendszerek. 

Még aznap délután rátalált a neten egy igazi segítőre, akinek egyszerű weboldala volt, egyszerű és odamondós szavakkal, angyalszárnyak nélkül. Sőt. Az egységet hirdette, elvetette a fény, sötét elméletét. Online beszélték meg a találkozót, mert a segítő Pesten volt, és Laura még nem volt elég erős ahhoz, hogy felutazzon, pedig tudta, hogy majd fel kell mennie, főleg azért, hogy a lakást kiadja. A segítő két héttel későbbre tudott időpontot adni, Laura elfogadta. A beszélgetés mellőzte az angyali jelenéseket, hitegetéseket.  A segítő keresetlen szavakkal szembesítette mindazzal, amire már ő maga is rájött addigra, majd nagyon egyszerűen, mindenféle hópuszpók nélkül levette a rontást róla. Laura sokkal jobban lett, és végre a betegsége is javulni kezdett. Az orvosok nem találtak nála soha semmit, bárhogy is vizsgálták, innen is tudta, hogy rontás volt. Ez félelmetes. 

Nagyjából egy hónap alatt rendbejött, felutazott Pestre, kiadta a lakást, és a kaucióból megmentette a végrehajtástól. A szüleinél, vidéken még fél évig lakott, azután egy jóval kisebb, és olcsó albérletbe költözött, addig, amíg anyagilag fel nem áll annyira, hogy visszamehessen a saját lakásába. Megbízható albérlőket talált és végre egy méltó munkahelyet is. Egy évvel később teljesen rendbe jött az élete, és már egyre jobban érezte a késztetést, hogy elővegye magából azt a dobozt, amit a lény adott azon a válságos éjszakán. Meditációban kérte ki  a dobozt, és kinyitotta. Félelem nélkül. Amit benne talált, az megváltoztatta az életét. Óriási erő jött elő a ládából, és ez az erő betöltötte belül, és kitöltötte kívül. Sorra kapcsoltak be a képességei, az ereje, és a hite is önmagában. Végre nem félt, és végre fel tudta vállalni önmagát. Sokat gondolkodott azon, hogy a mátrixban tényleg semmi nem az, aminek látszik, mindennek az ellenkezője az igaz. Így volt ezzel most már ő is, és rájött arra, hogy a HAMIS ASZTRÁLON SEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, SEMMI SEM, MINÉL FÉNYESEBB, ANNÁL GÁZOSABB. A sötét alak segített, a celeb Mihály nem. Az egyszerű, cirkalmas szóvirágokat és angyali kuruzslást mellőző segítő, aki tizedét kérte annak, mint a kókler jósnő, segített, a magát nagykövetnek, meg istentudjaminek tartó csaló csak átverte. Mélyen elgondolkozott ezeken, és végre megvolt az irány. 

Segíteni akart mostantól mindenkin, akit átvertek előtte, ugyanúgy, ahogyan őt. Mindenkin, akit aljas, ocsmány módon vezettek félre úgynevezett segítők, mindenkin, akinek élete a mérgező kóklerek miatt került mélypontra. Tanulni kezdett, mágiát, kártyavetést, mindent, ami jött, amire ráérzett, és nagyon jól ment, egyre jobban. 

Két évvel azután, hogy Csillag Csilla megátkozta, és a lény átadta a ládát, Laura az úgynevezett spirituális világ számkivetettjei, a szabadságharcosok közé állt, akik Lucifer Szövetségnek hívták magukat. Ez tetszett neki, mert addigra már régen rájött, hogy ki látogatta meg, akkor éjjel, ki volt a fekete csuklyás alak. Lucifer, a Fényhozó. 

A Fényhozó, aki a tudat és a lélek sötét éjszakájába hozza el a felvilágosodott értelem fényét, a kegyetlennek tűnő de annál igazabb felismeréseket, a Fényhozó, aki utat mutat ott, ahol mindenki más hátat fordít, mert “nem vagy elég hálás”, mert “nincs elég hited”, “mert bűnhődnöd kell”, blablablablabla.

Amikor Laura erősödni kezdett, és praktizálni is, sőt, visszaköltözött a saját lakásába Pesten, egy napon hírt hallott Csillag Csilláról. A neten jött fel egy cikk, hogy beperelték, és előzetesben van csalásért. Laura bólintott. Valahol el kell kezdődnie a kemény elszámolásnak, mert az energia mindig az egyensúlyt keresi. 

 

Szándékosan festettem sarkított képet a fenti írásomban. Nagyon kemény képet Mihályról, és okkal, és sajnos nagyon is valósághű képet Lauráról és a kókler jósnőről. 

Tisztában vagyok vele, hogy az angyali és egyéb fényben és persze jó nagy spirituális egóban magát fürösztő segítők seregének kilencven százaléka nem tud róla, hogy nem az igazat közvetíti, úgy hiszi, tetteit jószándék vezérli, de valójában az a tudat alatti motiváció, hogy ha azt mondja, amit a kliens hallani akar, akkor majd a fizetőképes kereslet mindig mellette lesz. Ami még motiválja őket, az ugyanaz a távolságtartó félelem, ami Laurát motiválta a történetben: nem belenézni a hibáink, a gyengeségeink mély tükrébe, hanem menekülni tőlük örökkön-örökké, és az életet csak távolról nézni, mint egy mozit. 

Lecsatornázni a sok éktelen baromságot, etetni a jónépet és illúziókban ringatni, a “már csak egy kicsit kell várni” frázissal. Szánalmas, még mindig, és az addig jár a korsó a kútra itt is érvényes. 

Azt kívánom Neked, aki ezeket a sorokat olvasod, hogy merd bevállalni azt, aki vagy, és ne félj tőle, hogy bármi és bárki meg tud akadályozni abban, hogy a világ kerekasztalára csapva nyomot hagyj magad után. Mindannyian szabadnak születtünk, és rajtunk múlik, hogy szabadok maradunk-e, avagy sem. 

 

A hétvégén két tréning lesz, az egyik, a szombati a TAROT V. ahol a TAROT GYAKORLATA jön, bizony, gyakorolni fogunk, sőt, KÉRDEZHETTEK TŐLEM, KIRAKOM A KÁRTYÁT ÉS VÁLASZOLOK A KÉRDÉSRE, MAJD MEGMAGYARÁZOM, HOGY MIÉRT IS ÚGY VAN. 

A vasárnap tréning a MÁGIA GYAKORLATA III, amiben a BŐSÉGMÁGIÁT, A KOMOLY VÉDELMEKET ÉS A RONTÁSOK, SZELLEMEK ÉS EGYÉB ZAVARÓ TÉNYEZŐK ELTÁVOLÍTÁSÁT IS MEGTANÍTOM NEKTEK.

 

  1. TTT 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - TAROT V. GYAKORLAT + KÜLDETÉS FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT

2023. november 18. szombat, Skype, 17.00-20.00, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

  1. TTT 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - A MÁGIA GYAKORLATA III. - BŐSÉG, RONTÁSOK ÉS MÁS ZAVARÓ ENERGIÁK ELTÁVOLÍTÁSA, VÉDELEM MÁSODIK FOKOZAT. 

2023. november 19. vasárnap, Skype, 16.00-20.00, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: TAROT KIRAKÁSI MÓDSZEREK /EGYEDI/, KÉRDEZZ-FELEKEK

  • MÁSODIK RÉSZ: TAROT TÁBLÁZAT ÉS INGA /EGYEDI, TILTOTT TUDÁS MÓDSZER/

  • HARMADIK RÉSZ: KÜLDETÉS FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT - BOTOK 2, ÖRDÖG, KARDOK 6. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A BŐSÉG MÁGIÁJA A TILTOTT MÁGIÁBAN. IGAZÁN ÜTŐS TEREMTÉS LESZ. SEMMI MEGSZOKOTT ZÖLD GYERTYÁS BLALBA. ARANY GYERTYA KELL. 

  • MÁSODIK RÉSZ: VÉDELEM MÁSODIK FOKOZAT. FEKETE GYERTYA KELL. 

  • HARMADIK RÉSZ: RONTÁSOK ÉS EGYÉB ZAVARÓ ENERGIÁK ELTÁVOLÍTÁSA. FEHÉR GYERTYA KELL. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: BEAVATÁS.

 

Két ütős tréning ismét. 

 

Áldás

 

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá