2023. dec 19.

JEZUEL I. RÉSZ

írta: Eszter 777
JEZUEL I. RÉSZ

JEZUEL

 

Közkívánatra, mert többen kértétek, Jézusról fogok most írni, azt, ami Nekem lejött a sztorival kapcsolatban. Ez nem jelenti azt, hogy biztosan igaz, de elég logikus, amit összeraktam. Benne van az, amit mint a puzzle darabjait, összeillesztettem évek alatt a témával kapcsolatban mások kutatásaiból. /A Bibliát nem tartom hitelesnek, mivel az ide vonatkozó apokrif iratokat is kihagyták belőle, és Jézus szavait az Újszövetségben messze nem úgy adták át, ahogyan kimondta őket/, és benne van az évek alatt összegyűjtött információ szerekről és tréningekről, amiket én tartottam, és ezen kívül benne van, amit hallottam Jezueltől, akinek a Jézus pusztán az egyik földi avatar neve volt. 

Szóval csupán egy összefoglalást írok, egy igen kényes témában, amiben a világ legnagyobb hazugságait hiszik el az emberek. Teljesen irracionális hazugságokat, mert így könnyebb. 

A legtöbb ember élete során sosem néz utána alaposabban Jézus történetének, untig elég neki, amit a Biblia leír. Megszületett, szűz fogantatásban, Máriától, akinek a férje József volt, az ács, és nem háltak együtt, Jézus születése előtt /pedig házaspárok, node sebaj, egyik ige így mondja, a másik úgy/, egy angyal áldotta meg Máriát /Gábriel, ha jól emlékszem, de erről is több verzió forog a vallálos körökben és azon kívül/, és azután szerény körülmények között, egy jászolban, december 21 és 24 között valamikor megszületett az áldott kisded, Betlehemben, csillag az égen, ami a háromkirályokat vezette a jászolhoz, áldások, angyalok ésatöbbi, majd Jézus szerény körülmények között felnővén áldásokat, hihetetlen gyógyulásokat, csodákat osztogatott, összegyűjtötte az apostolokat, a vizet borrá változtatta, vízen járt, stb, stb, stb, csupa olyasmit, ami akkoriban /és most is/, csodaszámba menne, majd 33 éves korára elítélték, keresztre feszítették, majd három nap után feltámadt, és elment az apostolokkal hirdetni az igét /itt is különböznek a történetek/. 

Júdás árulta el a közhiedelem szerint, és Poncius Pilátus a nép nyomására ítélte el, mondván mossa kezeit. 

Annak előtte negyven korbácsütéssel megkínozták, és a keresztre feszítés után pedig Júdás, aki harminc ezüstért árulta el, felakasztotta magát. 

Jézust állítólagosan az atyja, maga az isten kényszerítette a keresztre, mondván ezzel megváltja az emberiség bűneit, és azután az emberiség tanuljon a hibáiból. 

Jézus a szeretetet tanította, az egységet, a hűséget, a kitartást. A gyógyítást és a tanai továbbadását. Ez volna a szokásos történet, nagy vonalakban. 

Persze a Biblia számtalan plusz adalékot hozzáad, amire most nem térnék ki, mert lényegtelen. 

 

A kényes téma azért kényes, mert a mese egyszerű, könnyen eladható, könnyen hihető és szép is. Szép kis mese egy isten fiáról, aki feláldozta magát értelmetlenül, ugyanis soha olyan rossz világ még nem jött, mint azután, hogy állítólagosan felfeszítették őt. 

Ha az emberiségnek bármit is tanulnia kellett volna abból, hogy egy ártatlan, ifjú férfit halálbüntetéssel súlytanak ok nélkül, majd kivégezve őt, ő föltámad, és azt mondja, a bűneinket váltotta meg, mostantól legyünk jók, hát az emberiség ebből nem tanult semmit, de az emberiség vezetői sem.

Azért nem tanultunk semmit, mert ebből nem lehet mit megtanulni. Ez csupán egy újabb értelmetlen áldozat lett volna, számtalan más áldozat mellett, még azok mellett is, akik Jézussal egy időben lógtak körülötte a többi kereszten. Értelmetlen áldozattal volt teli minden abban az időben, azelőtt és azután is, sőt, most sincs másként, csak nem tudunk mindenről, ami a világban zajlik. 

Jézus története nem egyedi. 

Többször történt hasonló. Valakinek a fiát feláldozták, vagy egy magasztos ügyért, vagy büntetésből. Prométheuszt, mert elhozta az embereknek a tüzet - ezt sem hiszem el maradéktalanul egyébként. A mayák, inkák és aztékok számtalan fiatal fiút áldozatak évente fel az isteneknek, mert úgy hitték, így kiengesztelik őket. Igen, sajnos volt egy ilyen időszakuk. 

A világtörténelem során számtalan fiút áldozatak fel, sőt, Jézus születése körül is, minden fiúgyermeket kivégeztek, mert már akkor őt keresték. 

Számtalan fiút áldoztak fel a világháborúk során, a harmincéves, százéves, keresztes és egyéb háborúk során. 

Persze, Jézus azért volt különleges a történet szerint, mert ő isten fia volt, és csodákat tett, de mi rossz, csúnya emberek megöltük őt ezért, vagyis a rossz, csúnya rómaiak. 

Akik amúgyis utálták a zsidókat, és egyes történetekben Jézus zsidónak van kikiáltva, máshol szkítának, magor mágusnak, megint máshol más nemzetiségűnek. Minden nemzet úgy hiszi, Jézus tőle származik. A magyarok szerint Jézus magyar volt, a lengyelek szerint lengyel volt, a brazilok szerint brazil volt. 

A muszlimoknál is megjelenik az alakja, tisztelettel övezve. 

Jézus meséje pusztán lemásol minden annak előtte megtörtént hasonló mesét. 

Királyok fiai, istenek fiai, titánok fiai lettek feláldozva, az emberiség miatt, vagy ellen, vagy érte. A mitológia tele van hasonló történetekkel, a lényeg az értelmetlen áldozat és a bűntudat keltése a hátramaradottakban. 

Egyszerű pszichológia, mondhatni, méghozzá jól kitalálva. 

Én nem kétlem, hogy Jézus abban az időben - amit pontosan nehéz meghatározni -, a Földön élt. Biztos vagyok benne, hogy élt itt egy ilyen kaliberű tanító, igazi forradalmár, hatalmas és ikonikus alak, akiről mindent lehetett mondani, csak azt nem, hogy értelmetlenül feláldozná magát,amikor nagy küldetéstudata volt, és a közel -keleti régióba a távol-keleti, esszénus tanokat hozta be. 

Azt sem kétlem, hogy van egy óriási hagyatéka, amit az emberiség elől alaposan elrejtenek. Az Evangéliumok, amelyek a Bibliában vannak, pusztán a hamis isten és a hamis vallás számára megfelelőek. Kényelmes és kézenfekvő megoldás arra, hogyan hozzunk létre egy hamis vallást, amire alapozunk azután egy hamis és hazug világot. 

A világ egyik legnagyobb hazugsága az, hogy Jézust keresztre feszítették, és meghalt a bűneinkért, és majd visszajön, és akkor feltámadnak a holtak /vagy a lelkek, és eljő a Végítélet. Ő majd megküzd az Antikrisztussal és minden szép lesz és jó. 

 

Most dőlj hátra, és hallgasd meg az én verziómat. Hogy mit fogadsz el belőle, vagy mit sem, az a te dolgod. Nem állítom, hogy tutira ez volt, de elmondom Nektek, hogy szerintem hogy volt. 

Azután döntsön ki-ki a maga belátása szerint. 

 

Kezdjük Jezuel alakjával. Jezuel egy istenségszintű entitás, forrásenergia, amely egy zseniális feltalálót, egy forradalmárt, egy spirituális űttörőt, és egy szabad akaratot és a sötét tudat éjszakájába fényt hozó erőt jelent. Lucifer másik feleként,mint az érem másik oldala, taglalják az apokrif iratok, és maga Jézus is ezt állította, no de a Biblában erről egy kicsit másképp esik szó. Jezuel az egységet képviseli, a szeretetet, a könyörületet, a gyógyítást és a tanítást, és a mindenkori világ megváltoztatását. Nem megváltását. Megváltoztatását. 

Jézus nem akarta megváltani a világot. Pusztán meg akarta változtatni azt. 

Jezuel az évmilliárdok során számtalan közismert alakban öltött testet, és így napjainkban is jelen van, talán neki van a legtöbb avatarja. Ezért ha azt keresed, hogy Jézus leszületett-e, hát le, persze, hogy le, számtalan férfiban és nőben, akik jót akarnak tenni a világgal. Tudósok, kutatók, mérnökök, csillagászok, spirituális emberek, sámánok, gyógyítók, sebészek, jogi aktivisták, segélyszervezetek aktivistái ésígytovább. 

Jezuel inkarnálódott nem csak Jézusban, hanem Teslában is, Petőfiben is és Salamonban is, hogy néhány ismert nevet említsek a hosszú listából. Petőfi is 33 évesen tűnt el….

Lucifer és Jezuel között az a kapcsolat, hogy ugyanannak az energiának a két oldala. Okkal van tagadva és elmásítva a luciferi oldal.

Ez az energia a szabad akarat, és annak érvényesítése idelent, a börtönbolygón. A szabad akarat mindenek felett kellene, hogy álljon, és okkal van leginkább ez módosítva itt, a mátrixban. 

Lucifer a harcosabbik, erőteljesebbik, szókimondóbb fele, ami nem ismer könyörületet, kategorikus, forradalmi és kilóg a tömegből. Feltűnő és nem figyelmen kívül hagyható. Csupa tűz, csupa erő és bátorság, odacsap, nem hezitál, nem várakozik. 

Nem fél semmitől, és nem lehet térdre kényszeríteni, nem alkuszik meg és nem fogad el semmilyen kompromisszumot. Számára a világ fekete és fehér, vagy-vagy. 

Jezuel a lágyabbik fele az energiának, a megbocsátóbb, a tanító és gyógyító oldala, az, amelyik másokért él, és meg tud egyezni. 

A Jezuel energiában benne van a megbocsátás, a könyörület, az irgalom és a mélyről jövő szeretet. A luciferi oldalban benne van az ahhoz szükséges bátorság, erő és elszántság, ami TÉNYLEG meg tudja változtatni a világot. 

Az az elmélet, hogy Lucifer és Jezuel egymás ellenségei, és Lucifer egyfajta Antikrisztus, nem állja meg a helyét. Az apokrif iratokban ez benne van, de okkal hagyták ki a Bibliából, mert akkor az egész elmélet, amit felépítettek rá, értelmetlenné vált volna. 

Jezuel energiája olyan géniuszokban öltött testet, mint Jézus, Tesla, Salamon, Petőfi. Jézus forradalmi, az akkori világgal szembenálló tanokat hirdetett. Kézrátétellel gyógyított, és sokan most is rendelkeztek ezzel a képességgel, de sokan féltek tőle, hiszen az egyház is azok közé sorolja magát, amelyik ezt TILTJA, holott fontos lenne, és kuruzslásnak minősíti. A gyógyítás számtalan fajtáját hozta Jézus, és az ősi módjait is támogatta, ennek ellenére azt mondja a Biblia: “varázslóasszonyt ne hagyj életben”... 

Simán el tudom hinni, hogy ha némi túlzással is, de a vizet borrá változtatta, azok után, hogy Petőfi fellázította az elnyomott, zsarolt magyar nemzetet, és forradalmat csinált. Jézus pontosan úgy szónokolt, mint Petőfi, és a szavai hatásosak voltak. 

Tesla a semmiből csinált energiát - nullpont energia -, ahogy Jézus a vízből bort, tehát az sem pontosan úgy történt, hogy a vízből bort hozott létre, ahogyan Tesla is csupán egy már meglévő titkot hozott a felszínre. 

Salamon szintén forradalmi tanokat hozott le, a pecsétjei most is érvényes mágikus szimbólumok, el is fedték a templomát a siratófallal, nem véletlenül. Tesla tanai meg kellett volna, hogy változtassák a világot, de a kutatásait ellopták, nem engedték azokat nyilvánosságra hozni, őt magát pedig megölték a második világháború végén. 

Salamon tanításainak is meg kellett volna változtatniuk a világot, de az ő idejéből az időszámítás zéró pontja előtt elvettek háromszáz évet.. 

Ahogyan utána is háromszázat. Jézus valós tanításait, amelyeknek sok köze volt Salamonéhoz, és a későbbi Tesláéhoz, úgyszintén ellopták, elfedték és letagadták. 

Petőfi forradalmi eszméit véres kivégzésbe fojtották, őt magát eltüntették, és elhallgattatták, akárcsak Jézust, Salamont és Teslát. 

Mindegyikük egy igazi zseni volt, aki meg akarta változtatni a világot. Tiszta tudással és a jővőről szóló víziókkal próbálták áttörni a bigott tudatlanság falát. 

A francia forradalom idején is ott lehetett Jezuel több avatarban is, tekintve a Felvilágosodás Korának vakmerő és igaz tanait, amelyek ugyan elkezdték megváltoztatni a világot, de úgyszint véres kivégzésekbe torkollott az egész. 

Jezuel és Lucifer együtt érvényes energia, és úgy is működtek mindig, ezekben a zsenikben is. Mindig megvolt a kellő tűz, bátorság, akarat, elszántság, de megvolt mellé a könyörület, a szeretet és az egység is. 

 

Maga Jézus Jezuel avatarja volt, és a luciferi oldal is ott volt benne, amikor pl felborította a piactéren az árusok standjait, mert túlárazták a portékát. Ott volt, amikor tömegeknek szónokolt, lelkesített, mint Petőfi, ott volt, amikor óriási tudást hoztak le a tanítványaival, mint Salamon, és ott volt, amikor megmutatta a népnek, hogy ez itt pusztán egy mátrix-illúzó, és felállította Lázárt. 

Mert felállította, valóban. Már akkor, több ezer évvel ezelőtt elmondta, hogy a test a tudat leképezése, és mi irányítjuk. 

Buddhában is megtestesült, /vagy sokak szerint BUDÁBAN/, ugyanaz az energia volt, ugyanaz a tanító és forradalmár. Buddha előtt másokban is megtestesült, és őutána is, szerte a világon. 

A Jezuel alak egy archetípus, a forradalmi, segítő szándékú, jóakaratú tanító, géniusz, aki fiatal, életerős és kellően erős küldetéstudata van ahhoz, hogy változást hozzon el. Benned is ott van, mindenkiben ott van. Csak ki kell hámoznod magadból. 

Az, hogy Jézust egy egyedülálló, követendő individuumnak kiáltják ki, aki LEMÁSOLHATATLAN, EGYEDI, és soha nem fog felérni senki hozzá, az az egyik jól bevált háttérhatalmi eszköz - és háttérhatalom, más formában már régen is volt, Jézus előtt is, mindig volt háttér - hatalom -, és az eszköz lényege: TEREMTS EGY SZENTET, EGY OLYAN SZENTSÉGET, AMI MINDENKI FELETT ÁLL, ÉS AZ EMBEREK HOZZÁ MÉRJÉK MAGUKAT, AMI MINDIG AZT FOGJA JELENTENI, HOGY HOZZÁ KEVESEK, HOZZÁ NEM ÉRHETNEK FEL. 

Na, ehhez képest egy gyönyörű szeren, még rég, azt mondta Jezuel rajtam keresztül: 

“Olyanok vagytok, mint én, csak nem látjátok.” Ezt valószínűleg a valóságban is kimondta, nem egyszer, és a mai tanítóknak lenne mit tanulni tőle: azok a tanítók, akik magukat mások felett állónak látják, akik másokat degradálnak, lenyomnak, átkoznak, akik úgy hiszik, mindenkinek őket kell KÖVETNIE - pedig senkit nem kell KÖVETNI! Mindenki EGYÜTT HALAD..! Egy csapatként, EGYENRANGÚAN, és a tanítványok a tanító tanítói, és fordítva. Az ilyen tanítók, akik magukat amúgy tökéletesnek, sőt, jézusinak látják, messze vannak tőle. Nagyon messze. 

Jézus egy igazi forradalmár volt, aki megmutatta az egységet, a csapatmunkát és az egyenrangúságot. Még a Bibliában is, ahol megmásították a szavait, átjön az a TISZTELET, ahogyan az apostolokkal bánik, ahogyan hozzájuk szól. Nem degradálva, és nem alantasnak tartva őket. 

 

Ha haladni akarsz előre, akkor a Jezuel energiát, amit érzel, mert könnyen elfogadod, ötvöznöd kell a luciferi oldaladdal, amelyik NEM GONOSZ, hanem HATÁROZOTT, ERŐS, BÁTOR ÉS NEM HEZITÁL, VAKMERŐ, ÉS GYORSAN DÖNT, GYORSAN CSELEKSZIK. A két oldal EGYÜTT érvényes. 

Jézus is tanította ezt, és mutatta, élte is. Nem akart CSAK JÓ LENNI, csak FÉNY LENNI, elmondta, hogy a dualitás hazugság, egység van. 

 

Jézus születési dátuma körül nagy a kavirc, szinte lehetetlen megállapítani, hogy valójában mikor született. Feltűnő a december 21-i téli napfordulóhoz kötni, annak a végső dátumához, december 24-éhez, és még feltűnőbb a sámánisztikus berkekben, ámde akár helyes is lehet, március 21-éhez, a tavaszi napéjegyenlőséghez. Ha tippelnem kellene, én inkább a decemberre tippelnék, a betlehemi csillag miatt, amiről vannak korabeli feljegyzések. Hogy aztán mennyire hitelesek, nem tudni. 

A nagy napéjegyenlőségekhez és napfordulókhoz kötött Jézus születése dolog azért érdekes, mert már önmagában sem Jézus születéséről szól. A fény születéséről szól, az erő születéséről, a tudatosság születéséről szól. 

Jézus annyit tesz: A Fény Fia. Nem isten fia. 

A fényt én a felválogosult értelem fényének veszem, és a tiszta szeretetnek, a szabadságnak és szabad akaratnak. 

December 21-én, amikor is a sötétségből megyünk a fénybe, a Nap állása miatt, és energetikailag is, jó dátum egy ekkora FÉNY-HOZÓ születésére. 

Március 21-et, amikor a tavaszi napéjegyenlőség után jön a tavasz, a kikelet, a meleg, a csodás szerelem, nyíló virágok, a természet ébredésének időszaka, úgyszint jó dátum egy ekkora szabadságharcos érkezésére. 

Szóval nem tudni, mikor is született Jézus, de talán nem is fontos. 

Az azonban biztos, hogy nem jászolban született, hanem egy egyszerű otthonban, szeretetben, melegben. Az bizonyos, hogy állatok is voltak odabent, abban az időben természetes volt, hogy a téli hideg elől a kinti állatokat is beengedték. Bizonyosan volt szalma derékalj, mert az  jól melegített, volt lobogó tűz, kecskék, juhok, tyúkok, kutyák és macskák odabent. Nem kicsapva, messze az otthontól született Jézus, hanem otthon született, szerető szülei, Mária és József ölelték körbe. Az biztos, hogy nagy szeretet és nagy energia volt akkor jelen, de maga a házasság el volt hálva, Jézus Mária és József frigyéből fogant meg, az valószínű, hogy Gábriel, vagy más néven Horus, istenség szinten Horus, meglátogatta Máriát álmában a fogantatás után, és elmondta neki, hogy nagy küldetéssel érkezik egy fiú a világra, aki már a méhében van. 

A házasság elrendezett volt, Mária és József között, ugyanis akkoriban még a régi Egyiptom, és Babilon nyomdokaiban Isis papnőként Máriának előre ki volt jelölve József. Hozzá is ment, ahogyan az elő volt írva, és a házasságkötésükkor és áldást kértek a főpapnők és főpapok a házasságukra. Próféciák alapján tudták - ahogy mindig is tudni szokták -, hogy nagy jelentőségű tanító, avatar érkezik a Földre, és tudták, hogy Mária és József gyermeke lesz az. 

Ezért aztán várták és áldották a terhességet és a szülésnél is jelen voltak. 

A háromkirályok azok három olyan nagyhatalmű mágus, főpap és egy fejedelem voltak, akik úgyszintén megáldani jöttek a gyermeket, amikor megszületett, és ez abban az időben bevett szokás volt. Most is igazán visszatérhetne ez a szokás, keresztelés helyett megáldani a csecsemőket. 

Jézust kalákában nevelték, többen, - erről több helyen is olvastam -, az asszonyok, ahogyan akkoriban minden gyermeket. Nyugodt, jó gyerekkora volt, szakrálisan is tanították és képezték, majd, mint előreláthatólag prófétát, elküldték többedmagával 12 éves kora körül tanulni az esszénusokhoz, ahol nagyon sok tudást vett magához. Járt sokfelé a távol-keleten, a buddhista tanokat is magáévát tette, tanult rengeteget, mindent, amit akkortájt még el lehetett érni, és itt az annunakik hatalmas tudására is gondolok, Marduk asztrológiájára, és tudományos tanításaira, Enki genetikai tudására, fizikára, földrajzra, csillagászatra, számmisztikára, matematikára és kémiára, csak akkoriban ezeket más neveken hívták. 

Jézus gyorsan tanult és lelkesen, és huszonpár éves korában visszajött a szülői házhoz, majd ahogyan azt eltervezte, elkezdte terjeszteni a tanait. Pont úgy kezdte, ahogyan bármelyikünk kezdené, csak nem volt lehetősége posztolgatni és weblapot csinálni :) így hát szónokolt, régi, ősi bevált módszerrel. Kiállt, és beszélni kezdett, és egyre többen figyeltek fel rá. Elmondta, hogy az akkori világ beteg, több sebből vérzik, hogy az emberek rabszolgaként élnek, hogy sok az erőszak, a kín, a halál, a háború, a betegség. Elmondta, min hogyan változtassanak, elmondta, hogy egység van és szeretet, megbocsátás és tisztelet, szónokolt arról, hogy az emberek lázadjanak fel elnyomó uraik ellen, hogy ne hagyják magukat éhbérért dolgoztatni, rabszolgának eladni, kényszerházasságot kötni, elmondta, hogy a világot rejtett hatalom irányítja, hogy a világnak új vezetésre, SZAKRÁLIS vezetésre van szüksége, hogy helyre kell állítani a régi tudást, bölcsességet, Salamon tanításait, elmondta, hogy az uralkodók véreskezűek és kegyetlen, hogy a rómaiak ellenszegültek az isteneknek, hódítanak, mészárolnak, elmondta, hogy a zsidók Jahve áldozatai, beszélt Jahvéről, Mózesről, Ábrahámról, a Domainről, a Régi Birodalomról. 

Mindenről, amiről nagyjából most is beszélünk. Elmondta, hogy mi az igazság, mi az, amit elfednek az emberek elől, mert már akkor is voltak hazugságok, úgyanúgy, mint most. 

Éveken át tarthatott népes tábort összeszednie, majd kialakította a belső kört, az apostolokat, MÉGHOZZÁ TÁVOLRÓL SEM TIZENKÉT FÉRFIT… ez is annyira patriarchális.. nem is működött volna úgy.. még az apostolok nevét is utólagosan meghamisították…

HAT NŐ, HAT FÉRFI, ÉS JÉZUS KÖZÉPEN. 

Jézusnak VOLT ELŐRE ELRENDEZETT PÁRJA, méghozzá MÁRIA MAGDOLNA, akiről az egyház évezredeken át átallott azt állítani, hogy prostituált volt. Nem volt az, erről is írnak mások, bővebben, Magdaléna csatornázásokban, Isis papnő volt, és Mária avatta be, majd Jézusnak átadta, mint menyasszonyát. 

Azonban Jézus nem akarta elfogadni Magdolnát, mint hites hitvesét, még úgy is, hogy a nóül csak az előírások szerint harminc éves korában kellett volna vennie, hanem fellázadt minden ELŐRE MEGÍRT SORS ellen. Nem volt szűzies férfi, vad volt, szenvedélyes, jóképű, vonzó, intelligens, bátor és nagyon jószívű, szeretetteljes. Voltak kapcsolatai Magdolna előtt, és ha ezt “istenkáromlásnak” érzed, akkor csak azért, mert az egyház átmosta az agyad.. Miért ne lettek volna kapcsolatai? Egészséges, jóképű, népszerű fiatal férfi volt. Magdaléna reménytelen szerelme, amit a nagy kedvencem, a Jézus Krisztus Szupersztár - ezen nőttem fel, egyszerűen imádom, kívülről fújom mind a mai napig, főleg Mária Magdolna szólóját Jézushoz.. “i dont know how to love him’ - nem tudom, hogyan szeressem őt - szóval a JCS jelenítette meg a legjobban Magdaléna reménytelen szerelmét, és vágyakozását Jézus után, aki másoknál kereste a boldogságot. Viszont Magdaléna egy nagy tudású, erőteljes, szakrális, gyönyörű és okos nő volt, igazi vezetőalkat, aki Jézus mellett méltó TESTVÉRTEREMTŐ volt a kezdetekben, és ezért ők, ahogyan azt a mi drága géniuszunk, Da Vinci lefestette az Utolsó Vacsora festményen, és Dan Brown pedig megírta nekünk az igazságot erről, Jézus és Magdaléna az asztalfőn középen ültek. Nem voltak még egy pár, de együtt vitték az apostolokat, hat férfi, hat nő, és a nők mellé Magdaléna, a férfiak mellé Jézus. 

Ez volt a szakrális szindikátus, a döntéshozó testület, amire Jézus egy új Babilont akart építeni, egy új tanító, segítő, gyógyító, szakrális, felszabadító központot, ahol tanítják a tudományokat, az igazságot, a távol-keleti tanokat, a meditációt, a mantrákat, a gyógyítás minden ágát. Egy szeretet központot akart, egy kis Babilont, ahol mindenki önmaga lehet, és el tud indulni a kiküldetése útján. 

Ki akarta az embereket menteni a zsarnok királyok, császárok rémuralma alól, a járványok, a háborúk és az éhezés vasfogai közül. 

Ezt elszántan vitte előre, az apostolokkal együtt, akik úgyszintén gyűjtöttek híveket, így a végére több ezren lettek, ha nem több tízezren. Népes tábornak szónokolt Jézus, mintha most megtöltené a Népstadiont, és hangjára mindenki figyel. 

Olyan volt, mint egy rocksztár, imádták, tisztelték, csodálták és követték, de ő mindenkit egyenrangú félként kezelt. Ő már kész vezetőként tért vissza a közel-keletről, és kész tervekkel, amiket el is kezdett megvalósítani. 

A rómaiak kezdetben nem tudtak vele mit kezdeni. Nagyon népszerű volt, az emberek követték mindenüvé, imádták, tisztelték, istenítették. A nők rajongtak érte, hiszen jóképű volt és karizmatikus, a férfiak csodálták a bátorságát, azt, hogy kiáll az elnyomott nép mellet, amiről ne feledjük, hogy éppen az annunakik atomcsapása után néhány ezer évvel járunk, amikor már nem volt nukleáris sugárzás a térségben /az annunakik háborúja i.e. 4.000 körül zajlott, ami után Marduk Dél-Amerikába ment, és megalapította a maya, az inka és az azték birodalmat, Innana pedig a távol-keletre, és Jézus az esszénusoktól éppen az őáltala átadott tudást vette át/, és a közel-keleti térségben ott rezgett még mindig a halál és a gyűlölet energiája, a térség földrajzilag már olyan volt, mint most, száraz, sivatagos, élelem és víz kevés volt, a nép ki volt szolgáltatva a császároknak, és Egyiptom már a bukás felé sodródott. A Rőmai-Birodalom uralta a térséget, és katonai bázisai voltak jelen. Rómában a császár is hírét vette Jézus ténykedésének. akkoriban Rómában az ú.n. Principátus uralkodott, ami több vezetőt jelentett, egy kijelölt császárral, hasonlóan, mint Jézus rendszere. A Római Principátus kiadta parancsba, hogy Jézust likvidálják, mert ténykedése az egész akkori világ hatalmi struktúráját megrengetni készült. 

A rómaiak számtalanszor próbálták szétverni a több ezres tömeget Jézus beszédei alatt, sikertelenül, úgy sejtem, kapával, ásóval, fejszével, tüzes fáklyával és forró szurokkal kaptak a nyakukba bőven a felbőszült tömegtől.

Heródes figyelemmel kísérte Jézus ténykedését. Ő egy okos, nagyhatalmú és bölcs, közkedvelt vezető volt. A római stílussal ellentétben kis birodalmat alakított ki a térségben, és kis birodalmát, ami úgyszintén egy kis Babilon volt, a jókedve, a zene, a szexualitás, a tudományok, a szeretet és a harmónia, a szépség és a szórakozás övezte. Az emberek kedvelték, és sokan éltek védőszárnyai alatt, megmenekülve az éhezéstől, a járványoktól, és a háborúktól. 

 

Heródes eleinte tartott Jézustól, pontosan ugyanazért, amiért a rómaiak is. Attól, hogy Jézus elveszi a hatalmát, de Jézus méltatta a vezetői stílusát és a birodalmát. Pedig Heródes, aki akkortájt kb hatvanéves volt, Jézus születésekor hírét véve, hogy a nagy próféta megszületett, valóban minden fiúgyermeket megöletett, és ezért rettegtek tőle és gyűlölték azok, akik nem voltak a birodalmában. Azután amikor Jézus feltűnt a színen, és Heródes látta, hogy az emberek imádják, megirigyelte népszerűségét, és hatalmát. Úgy gondolta,mint okos vezető, hogy Jézust a birodalmába viteti, megvédi és a saját embereinek taníttatja meg vele, amit tud.

FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ CIKKBEN!

 https://egyenloelosztas.blog.hu/2023/12/19/jezuel_ii

Szólj hozzá