2024. feb 24.

MindEnki - ENKI I.

írta: Eszter 777
MindEnki - ENKI I.

A FÖLD URA

MindEnki

ENKI I.

A FÖLD URA

 

Enlil és Nergal kivégzése után a temetési ceremónia következik. Megható lesz. Mi a csapattal érezzük az annunakik fájdalmát. Igaz ugyan, hogy a kivégzés szükséges, és két gyilkost ítéltek el és végeznek ki, majd felszámolják a hagyatékukat, mégis, két testvérük távozik el, örökre, úgy, hogy írmagjuk sem marad sehol. 

A temetéssel, ahol megadják a végső tiszteletet Enlilnek és fiának, Nergalnak, A RÉGI VILÁGOT BÚCSÚZTATJÁK velünk együtt.

Az Enlil teremtette világot, mindazt, ami óriási fogaskerekekkel működtette az életellenes mátrixot. Azt a mátrixot, ami azért láthatatlan, mert senki sem tudja, hogy a börtönmátrix nélkül is lehetne élni, azt pedig főleg nem, hogy hogyan.. 

A temetés lezár végleg egy több, mint kétezer éves szakaszt. Papíron kétezerhuszonhárom év, valójában több, mert több alkalommal is újraindították a mátrixban az időt. Általában háromszáz éveket csíptek le itt, ott, ide, oda. 

Kétezer év semmiség egy akkora erőnek, mint az annunakik, akik a zéró időszámítás előtt hatszázezer évet töltöttek velünk a Földön. Ha a két időtávot összehasonlítod, számunkra elképzelhetetlen a hatszázezer földi év. Olyan hosszú, és beláthatatlan, akkora hatalmas korszak, hogy szinte hihetetlen, hogy ki tudták az emberemlékezetből törölni nyom nélkül, pedig ki tudták. 

Enlil tett róla, hogy senki se emlékezzen a többire, de még őrá sem, hogy kiléte rejtve maradjon, és mindenki úgy tudja, ő az Egy Igaz Isten.. 

Pedig az emberiség emlékezni kezdett, és az ENKI cikksorozatommal új annunaki szereplőt ismertetek meg veletek, pontosabban nem új, igazi teremtő ősünk. 

Enki, vagy más néven EA. En.Ki a Föld ura. Ki a Föld, annunaki nyelven, ugyebár. EA a víz ura, ez Enki eredeti, nibirui neve. A víz, és minden ami hozzá tartozik. A fluid. Víz, mint H2O, de víz, mint az asztráltérben láthatatlanul áramló fluid, folyadék, közvetítő elem.

A víz a mágiában a legnagyobb médiumi eszköz. Old, gyógyít, életet ad, feltölt, lassan, de biztosan dolgozik. Kitartóan, ahogyan a földi folyók kivájták a medrüket évmilliók alatt. 

Enki is ilyen. Kitartó, következetes és komoly tervek útján halad. Szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnt annunaki DNS-t egyesíteni a homo erectussal, de összejött. A nagy, és kevésbé ismert, pedig rendkívül lényeges ADAMU EVA PROJECT i.e. 400.000-ben érte el a sikeres csúcspontot, amikor hét annunaki nőbe ültették be a hét emberi embriót, és végre sikerült kihordani őket. Ezt megelőzően számtalan vetélés, kudarc, évezredeken át tartó félresikerült kísérletek ezrei kísérték a projektet, míg végül megszületett az első hét félig annunaki, félig emberi gyermek. 

Mert a Földön szinte senki sem ember. A szó szoros értelmében véve legalábbis, semmiképpen. 

Persze, ezt titok övezi, és senki nem hiszi el. Senki nem emlékszik rá, hogy nem porból, és hamuból, sárból, agyagból teremtett minket egy isteni lény. Hanem laboratóriumban, kémcsövekben, kemény munkával, sok évezredes kutatással hozták össze a tökéletesnek szánt emberi genomot. 

Ahogy már írtam korábbi cikkeimben, az emberi genom nagyon különleges, van benne minden, de szó szerint. Az a bizonyos kilencvenöt százalék lefedett genetikai szegmensünk tartalmazza a nagy titkokat, és azt a kilencvenöt százalékot Enlil tudósai fedték el előlünk, hogy soha ne jöjjünk rá, mi van ott. Használaton kívülinek tűnik kilencvenöt százalék. El tudod ezt képzelni? A génkészleted java része elvileg nincs használatban, és csak akkor tudod beindítani, ha beindítod a 13-as csakrarendszert a 13 bolygóval és a 13 órával, valamint a 13 hónappal./maya naptár/.

NINCS HASZNÁLATON KÍVÜL. MŰKÖDIK, CSAK FOGALMAD SINCS RÓLA. 

A lefedett génkészletedben van szíriuszi, orioni, plejádi, archon, reptilian, draconida, annunaki és több más génszekvencia, egy egész csillagnemzetség tanyázik benned, és neked erről nem szólt soha senki!

Találgatod, hogy ki vagy, próbálsz csak ez, vagy az lenni, amaz pedig semmiképp.. pl szíriuszi, orioni, vagy plejádi akarsz lenni, de reptil biztosan nem. 

Pedig mindegyik vagy, mert mindegyik a génkészletéből adott egy csipetet neked, hogy tökéletes elegye legyél egyfajta szuperhibrid fajnak. Az ú.n. embernek.

 

Cseppet se aggasszon, hogy van benned reptil, archon, draconida. Verd ki a fejedből, amit belesulykoltak, hogy ezek ellenséges fajok. Nem, nem azok. 

A legnagyobb számban a reptilek vannak a Földön jelen, beépülve a lakosság közé, és a genetikában is ott vannak. Az azonban, hogy a genomodban van egy csipet reptil, az alapvető túlélési ösztöneidet segíti, de nem jelenti azt, hogy reptil vagy.

Az, hogy van egy csepp archon is benned, az a józan gondolkodást és ítélőképességet, jóféle diplomáciai hozzáállást, és szövetségre való törekvést segíti, és nem jelenti azt, hogy archon vagy. Az, hogy van egy csepp draconida benned, az a harcos ösztöneidet, az önmagadért kiállást, a gyors reakcióidőt és a bátorságot segíti, nem azt jelenti, hogy draconida vagy. 

A reptilek oda állnak, ahol nagyobb az erő, és ez jelenleg az emberiség.

A draconidák az Univerzum legerősebb faja, és harcos védelmezők. Az egy baromság, hogy ők a zeta reticuli nemtudomhonnan jöttek, és ők szórják az alumíniumot a Földre, hogy saját maguk számára élhetővé tegyék. Az alumíniumot a háttérhatalmi elit szórogatja le a Földre, hogy lefojtsák pontosan annak a kilencvenöt százaléknak az életre hívását, és ugyebár a vak…nák is ezért vannak, valamint ez utóbbiak a kontroll és az átprogramozhatóság fenntartására. 

Az abszolút igaz, hogy az archonok jelen vannak az elit köreiben, sőt, kifejezetten száz százalékos archonok is vannak a soraik között. Azonban ők megfigyelők, akik belülről bomlasztják a rendszert, amennyiben a háttérhatalmi rendszer gyengüli kezdene, márpedig gyengülni kezdett. 

Enki tökéletes műve, amit Mardukkal rakott össze, vállvetve, az Adamu Eva Project. A mi megalkotásunk. De rengeteg más titkot is rejt a történetük, és az Enki tréningek után jönnek a Marduk tréningek. Mindent el fogok mesélni. 

 

Enki, születési nevén EA, nagyjából egymillió nyolcszázezer földi évvel ezelőtt született a Nibirun Anu és Nanmah első fiaként, közvetlen és tiszta királyi annunaki vérvonalból. Nagyapja Rá volt, a Nibiru első királya. 

Fogantatása éppúgy rituális volt, mint Enlilé, csak itt nem nyúlt semmi a gépezetbe. Hogy miért? Mert a régi birodalmi főmágus egy gyenge lelket keresett, aki nem áll még stabil lábakon, és ez volt Enlil. Enki lelke erős volt, és kiteljesedetten fogant meg. 

Szándékosan lett lehívva, ahogyan az annunaki királyi családban minden lélek. Szándékosan és tervezetten, csillagálláshoz kötve. Pontos órához és perchez. 

Nagy mágikus védelemmel kísérve.

Enki születése óriási ünnep volt a Nibirun. Egészséges fiú született, a királyi pár első, életerős és trónvárományos fia. Előre programozták a léleknek és a tudatnak, hogy minden tudását hozza le, és milyen tudást tegyen még hozzá. Enkit tudósnak alkották, tudósnak nevelték és felvilágosult forradalmárnak, aki már születésétől fogva olyan nevelésben részesült, ami arról szólt, hogy mindenfajta régi birodalmi rendszert döntsön romokba. 

Enki tartotta magát a születési tervéhez. Itt megjegyzem, a Nibirun nincsen olyan börtönmátrix, ami a megfogant léleknek és tudatnak minden eredeti tervét törölve egy új, sablonos mátrix tervet erőszakolna belé.. 

Enki okos, szellemes, ruganyos testű, jólelkű, empatikus fiatal fiú volt az annunaki királyi  udvarban. Ó is részt vett vetélkedőkön, játékokon, próbákon és kiküldetéseken, akárcsak Enlil, azonban öccséhez képest fizikálisan sokkal gyengébben teljesített. Nem gyenge fizikumú, de nem olyan erős, sportos, mint Enlil, és cseppet sem harcos típus. Ezt soha nem is várták el tőle. Ő ugyanis szellemileg teljesített kiválóan, minden vetélkedőn. A próbákat inkább ésszel, semmint erővel oldotta meg.

Soha nem szerette az erőszakot, és minden kegyetlenséget, minden haragból tett cselekedetet, minden meggondolatlanságot élből elutasít mind a mai napig. Természete nem is bírja, nem is tűri el sem a háborúkat, sem a gyilkosságokat, sem a büntetést. Sokkal inkább jellemzi őt a szeretetteljes, baráti hozzáállás, és hisz az egységben, hisz a szeretetben, az összetartásban, és abban, hogy mindent meg lehet oldani erőszak nélkül. 

Gyűlöli a hazugságot, és kikéri magának. Azonnal átlát mindenkin, aki hazudik neki, és egy percig nem bírja el a meg nem beszélt konfliktusokat. Abban hisz, hogy mindenki játszon nyílt lapokkal, és abban, hogy valahol mindEnkiben kell legyen valami jó…

A megbocsátásban is hisz, és az új esélyben, ami mindenkinek jár. Ha ő nem ad új esélyt, ha ő lemond valakiről, akkor ott már nagy a baj.. akkor az illető tényleg elkövette azt az életellenes bűnt, azt a tettet, amit megbocsátani ugyan meg lehet, de következmények nélkül hagyni nem. Szeretteljes hozzáállása miatt gyakran maguk az annunakik is naivnak bélyegezték, pedig Enki nem naiv. Kristálytisztán látja a másikat, legyen az annunaki, ember, istenség, bármilyen földönkívüli faj. A belátási és átlátási képessége az egyik, ami igazán naggyá teszi őt, a hatalmas és zseniális tudása mellett. Enki az, aki képes hidat verni az évszázezredek óta ellenséges fajok között is, ő az, aki képes békét teremteni a legvéresebb háború kellős közepén, mert hallgatnak rá, figyelnek rá, bíznak benne. Ha szembenáll két ellenséges faj, mindkettő őrá hallgat és benne bízik. 

Hogy miért? 

Azért, mert már bizonyított. Elsősorban a Földön, ahol élete majdnem felét leélte, és felépített óriási birodalmakat, melyek elvesztése, és emberemlékezetből való kitörlése fájt neki a legjobban. Mintha semmit sem csinált volna, úgy érezte, ahogyan a Földön túlról nézte öccse, Enlil tetteit az elmúlt évezredekben. A mai Európa területén a teljes kulturális örökség alapjait ő tette le. Ő volt az, aki az annunaki atomcsapás után, i.e. 4.000-ben északra vándorolt a Közel-Kelet területéről, és léptei nyomán megalakította népes követőivel, köztük több mint százezer emberrel a mai Európa kulturális és történelmi /valós és eltitkolt történelmi/ alapjait. Dél-Európától Közép-Európán és Nyugat - Európán át Észak - Európáig ment, és ott egyesítette erőit véglegesen az északi népekkel, akik az előző emberiség túlélői voltak, és sajátságos /kelta és viking/ hitviláguk nagyon megfogta. Beemelte a hitrendszerébe az északi isteneket, és látomások útján fel is vette velük a kapcsolatot. Az északi istenek egy külön kör, egy teljesen önálló isteni kaszt, ezt bizonyára érzékeled, ha kapcsolatba lépsz velük. Enki tisztelte őket és szövetséget kötött velük Eurőpáért. 

A mai napig hálás azért Enlilnek, hogy szétszakította az annunaki birodalmat a mai Közel-Kelet területén, abban az értelemben véve hálás, hogy így végre felnyílt a szeme, és útra kelt. Ha nem teszi, a mai Európa egészen másként festene.. A MAGOROK I ÉS II cikkekben már írtam arról, hogy Enki hogyan egyesítette a hét törzset a Kárpát - medencében, hogyan nevezte a régi Nagymagyarország területét székhelyének, és főleg Székelyföldet, ami ugye SZÉK-ELY, SZÉK-HELY volt.

Ezért erre most nem térek ki, a blogomon a januári írásaim között találod a MAGOROK cikkeket. 

Enki tehát szándékos és előre eltervezett, rituális fogantatással, ahogy említettem, tudósnak és felvilágosító forradalmárnak lett lehozva a Nibirura. A jellemrajza eléggé jézusi, és biztos, hogy van Jezuel és Enki között párhuzam. Az is biztos, hogy mivel az annunakik is képviseltek a Földön valamit, valakit, ahogy Enlil képviselte itt Jahvét, Marduk képviselte Lucifert, úgy Enki képviselte Jezuelt. 

Már egészen fiatalkorában feltűnt azzal, hogy rendkívül intelligens. Minden tudományágban jeleskedett, az összesben, kivétel nélkül. Könnyen és gyorsan tanult, minden tudást falt magába, megállíthatatlanul. Emlékezett, ahogy ő mondta akkoriban. A régi inkarnációi hatalmas tudását is lehívta magába, és amíg öccse azon mesterkedett, hogy megdöntse a királyi trónt, addig a trón valós várományosa, Enki, azon dolgozott, hogy minél többet tanuljon, tudjon és a tudását a Nibiru javára fordítsa. A Nibiru a mindene volt, imádta az otthonát, és bármit megtett volna érte. A hatalom, a kapzsiság sosem érdekelte. Nem mozdított meg benne soha semmit az, hogy ő a fenséges annunaki bolygó, a Nibiru örököse. Pedig a Nibiru az egész univerzumban ismert, különleges X planet, amit senki nem hagy figyelmen kívül, mindenki nagy jelentőséget tulajdonít neki, szerte a Világegyetemben a lakott bolygók mindig a Nibirutól várják a megváltást, úgy is, hogy soha nem érinti az ő csillagrendszerüket, mert a Nibiru különleges erővel bír, sorsfordító, felvilágosító, átalakító, átformáló erővel. Ahol a Nibiru elhalad, ott a régi rendszerek felbomlanak. 

Ez fog történni a Földdel is, amikor a Nibiru 2026-ban elhalad mellettünk. Remélem, hogy felkészültek leszünk arra, hogy láthassuk, mert ha nem, akkor a Nibiru rejtve marad előttünk, ugyanis a magnetoszférájában szándékos annunaki fejlesztésnek köszönhetően olyan részecskék vannak, amelyek úgy tükrözik vissza a fényt, mintha ultraibolya sugarak lennének a magnetoszférában. Ezért csak kb UV lámpával láthatnád, ami ugye nem lehetséges. 

Az a bizonyos felkészültség, amiről én most beszélek, arról szól, hogy ha most reggel arra kelnél, hogy egy a Föld mellett elhaladó óriásbolygó kitakarja a napot, és beborítja az égboltot, nem hiszem, hogy nem kapnál szívrohamot. 

Olyan óriási káosz törne ki a Földön, amit semmi nem tudna lecsillapítani. Káosz és zavargások, és ezenkívül csapatostul támadná űrhajókkal az emberiség a Nibirut. 

Pedig semmi különös nem lenne abban, hogy az X planet elhalad mellettünk, csak Enlilnek köszönhetően egy lebutító, védelmező burokban élünk itt, mi, emberek, akiknek még az is kérdés, hogy egyáltalán egyedül vagyunk-e a Világegyetemben… 

Szörnyen szánalmas. 

Enki alakja fiatalon szorosan összefonódott a Nibiruval, a Nibiru hírét, a Nibiru erejét, a Nibiru mágikus tudását, technikai felkészültségét, a valóságról való tudását készült szétvinni szerte az univerzumunkba. 

SOHA NEM TERVEZTE, HOGY A FÖLDRE JÖNNE, holott tudott a próféciáról, amiben még ő is meg volt jelenítve, mint a Nibiru királyának legidősebb fia, aki saját bolygót kap majd, ahol tengernyi sok az arany, ami megmenti a Nibirut.. De ő figyelmen kívül hagyta a jóslatot, viszont részt vett az aszteroidaöves akció megtervezésében, de ő is elbukott. Végül Abzu átment, minden annunaki segítség nélkül egy átjárón az aszteroidaövben, és úgy érkezett meg a Földre. Az átjáró egy téridőkapu volt. 

Enki akkor figyelt fel a Föld Projektre, amikor látta, hogy erőszakos, kegyetlen és vad öccse mindenáron oda akar menni. Tudta, hogy a Föld gyönyörű, édenkerti kisbolygó, közel a Naphoz, bár kissé instabil, mivel lassan mozgó és ütköző tektonikus lemezeken áll az egész ökoszisztéma, ami újra és újra globális természeti összeomlást szokott eredményezni néhány millió évente, valamint jégkorszakok és tűzkorszakok váltakozását. Minimális lakosság van rajta, erről tudott, és arról is, hogy Enlil akar lenni ott az úr, és Enlil tervei szerint amint odaér, vagy elpusztítja, vagy uralma alá hajtja a földi lakosságot. 

Egy, a bolygójával szoros közelségben és természeti összefonódásban élő ősi lakosságot, és kizsigerleni egy csodás bolygót. 

Enki ekkor már házas volt. Két felesége is volt, Ninmah és Damnalgunna, később a Földön feleségül vette Nintut is. Marduk ekkor már földi mértékben mérve a húszas éveiben járt, és Enkivel együtt úgy gondolták, nem hagyhatják a Földet veszni, főleg, hogy a Nibiru léte a Földtől függött. 

Inanna és Marduk ekkor még nem voltak egy pár, de nagyon szoros volt köztük a kapcsolat. Inanna ugyebár Enlil lánya volt, és Marduk pedig Enki fia. Ezért a kapcsolatukat sem ekkor, amikor még csak lelki kötelék fűzte össze őket, sem akkor, amikor már egy párt alkottak, nem övezte osztatlan támogatás. A Marduk cikksorozatomban meg fogom írni a történetüket. Gyönyörű sztori 🙂

Így hát egy szép napon Enki a Földre lépett, Mardukkal, Enlillel, Inannával, Ninmahhal, Ereskigallal, Damnalgunnával és Nergallal együtt. Más annunakik is jöttek, de Marduk, Enlil, Ninmah, Nergal és Enki neve már ismerős nektek. 

Enki univerzumjáró tervei a semmibe vesztek, amint meglátta a Földet. Azonnal beleszeretett ebbe a gyönyörű bolygóba, és úgy érezte, hogy hazaért. Hogy itt a helye. Amikor odafentről, még űrhajókról feltérképezték, körberepülték a bolygót, méréseket végeztek, felmérték az ökoszisztémát, a légkört, a lakosságot, a domborzatot, szinte folyton könnybe lábadt a szeme. 

  • Soha nem láttam még ennyire szépet. Ez egy hatalmas és csodálatos kert. - jegyezte meg az űrhajóban Marduknak, aki szintén meghatódva és otthonos érzésekkel fogadta a földi létezést, és apjához hasonlóan ő sem akart innen soha elmenni. Ő is úgy érezte, hogy hazaért. 

Enki úgy gondolta, hogy a Földre vigyázni kell, mert ez egy kincs. Egy kivételesen barátságos éghajlatú, jó energiájú, bár sokat megélt bolygó, többször elbukott emberiséggel, de mégis, érezni a belőle sugárzó erőt. 

A kitartás ereje, ahogyan Enki elnevezte, és úgy találta, hogy tökéletes egyensúlyi állapotok uralkodnak itt, és akkor úgy is volt. 

Egész eddigi életében kutatott és felfedezett. Mindig hajtotta a felfedezés, az új találmányok, az új tudás iránti vágy. Nagyon sokat dolgozott és dolgozik most is együtt fiával, Mardukkal. 

Az Adamu Eva Projectet, az emberiség megalkotását is együtt fejlesztették ki. A tudósok, a spirituális társadalom, de még sok konteós is tagadja, hogy ez így lenne. Az ember olyan egoista, hogy jobban szereti azt a gondolatot, hogy egy isten alkotott minket, és érdekes módon még azt is jobban elviseli, hogy a majom két lábra állt, majd eszközhasználó lett, majd egyszercsak, valahánymillió év alatt emberré lett, de azt semmiképp nem bírja el, hogy földönkívüliek alkottak meg minket. Ráadásul azok a földönkívülek, akiknek az alap DNS-e pedig a tiamait emberektől van. Evolúciós genetikai kör. Igazán kivételes és egyedülálló dolog. 

Egyáltalán nem egy degradáló, negatív információ az, hogy nálunk sokkal fejlettebb faj alkotott meg minket, egy jószívű és lázasan kutató tudós, Enki vezetésével, aki megszállottan dolgozott Mardukkal együtt ezen a projekten, és addig mentek, amíg nem sikerült.

Fel is adhatták volna.

Azt is mondhatták volna sok-sok kudarc után, hogy inkább nem folytatják. Inkább vagy elhagyják a Földet, vagy kutatnak az univerzumban olyan fajok után, akik elbírják az egyébként barátságos, ám nem minden faj számára élhető földi klímát és légkört. Azt is mondhatták volna, hogy idehoznak még több ezer és ezer és ezer annunakit, vagy megalkotnak egy különleges rabszolgafajt, MÁS DNS összetétellel. Mégsem mondták, mégsem tették. 

Marduknak és Enkinek végig az volt a célja, hogy egy szuperfajt alkosson meg, az embert, akit aztán szándékosan tanítottak, fejlesztettek, és szándékosan egyesültek velünk. 

Így tervezték el és így is kivitelezték. 

Nem volt céljuk alárendelt rabszolgákat alkotni. Olyan embereket akartak létrehozni, akik velük egyenrangúak lehetnek idővel, ámde elhelyeztek a DNS-ben jópár biztosítékot és blokkot. 

Például első körben a szaporodás és a tudás megszerzése le volt blokkolva. A szaporodás azért, hogy tudják ellenőrizni a populációt, a tudás azért, hogy kordában tudjanak minket tartani. Ámde barátságosak voltak velünk, saját gyermekeikként neveltek fel, valóban egy édenkerti környezet fogadta Ádámot és Évát, valamint még öt másik emberi egyedet, az első hét embert. Utána még többet is létrehoztak, de ez egyrészt nagyon lassú folyamat volt, másrészt messze kevés egy olyan hatalmas munkához, mint a Nibiru számára aranyat bányászni. 

Enki és Marduk ekkor találta ki, hogy feloldja a DNS-ben a szaporodás-tudás blokkot. Ez a híres EREDENDŐ BŰN. A kígyó pedig a DNS ugyebár. A tudás itt szabad akaratot is jelentett, nagyon is. Tudni, hogy ki vagyok, tudni, hogy mi vagyok, hogy miért vagyok itt, hogy mi a dolgom, hogy honnan jöttem, kit képviselek, mit képviselek, hová tartok, és dönthetek saját sorsomról. 

 

Más blokkokat azonban meghagytak a DNS-ben. Pl az örök élettel szembeni korlátot. Enki első körben több tízezer évre tervezte egy ember élettartamát, és ez meg is valósult. Ábrahám, Mózes, Noé, sok tízezer évet éltek le. 

Enlil a zéró időszámítási pont után korlátozta le ezt nagyon durván, ötven évre nagyjából, és állította be a kényszerített inkarnációs ciklust.  

A DNS mint legfontosabb részed alkotja meg azt, ami te vagy, és azt ami irányít téged. Ezért számtalan irányító erőt kódoltak be a DNS-be, és többször változtatták azt. Az az erős elegy, ami mi vagyunk, a többféle földönkívüli fajjal, mint draconidák, reptilek, archonok, szíriusziak, orioniak, plejádiak… ezek elegye nagyon veszélyes lenne, ha nem lennének egészséges korlátok a DNS-be rejtve. Egyfajta egyensúlyt hoztak létre bennünk, ahol egy a többiből előző, nem emberi inkarnációs meghatározók alapján /amikor nem a Földön volták/ kidomborodik a többi közül, de azért mind ott van. 

Enki a Földön hozta létre élete főművét, az embert. Minden más kutatását a sutba dobta, és csakis az emberek kötötték le a figyelmét. Ezért joggal fedték meg a Nibirun többször is, mert messze nem úgy viselkedett, ahogyan egy trónörököstől el lehetne várni. Megszállottan kutatta, fejlesztgette, tökéletesítgette az embert, és a bolygónk, valamint mi, teljesen beszippantottuk őt. Szinte mániákusan az emberrel foglalkozott, és a Földdel, és az atomcsapás után, Európa területén még nagyobb kihívásokat ugrott meg. Új annunaki-emberi kultúrát alkotott. Számára az volt a prioritás, hogy itt minden tökéletes legyen, a Nibiru pedig ködbe veszett benne. Azután, hogy a Nibiru légköre már rendben volt, kijelentette atyjának, Anunak, hogy nem kívánja elfoglalni a trónt. A többit már tudjátok, leírtam az Enlil cikkek egyikében. Enlil nem kapta meg a trónt, Anu utolsó kívánsága pedig halála előtt az volt, hogy ha nem Enki, akkor fia, Marduk legyen a trónon, aki erre valóban sokkal alkalmasabb, mint az apja. 

Enki a Földön teljesedett ki igazán, itt talált rá önmagára. Boldog volt, itt, nálunk, és hajtotta az új világ megteremtésének vágya. Minden elképzelhetőt és elképzelhetetlent megtett, hogy itt egy stabil földi társadalmat, virágzó kultúrát, fejlődő technikával rendelkező, bőségben és békében élő bolygót hozzon létre. Amíg ő itt volt, ez meg is valósult. Szívügyének tekintette az emberi gyermekek oktatását, az orvoslást, a tudomány minden ágát, tanította, mutatta, gyakorlati oktatásokat is tartott, és működő, óriási városfejlesztési projektekbe vonta be az embereket.

Sosem állította azt, hogy ő istenség lenne, de az emberek annak tekintették. Marduk iránt valósággal rajongtak, az életüket adták érte nem egyszer, nók sokasága járt Marduk nyomában, mindenki a felesége akart lenni, és jópár el is nyerte ezt a megtiszteltetést. Enki viszont más volt. Visszahúzódóbb, csendesebb. Marduk szerette a látványt, a showt, a nagy felhajtást, a pompát, a sok nőt, a nagy ünnepségeket, és az emberekkel rendkívül intim volt a kapcsolata, ámde megtartotta királyi tekintélyét a Földön, és elvárta, hogy tiszteljék. Volt is miért tisztelniük őt az embereknek, no de róla majd később :) Enki viszont nem szerette a látványos életet, inkább egész nap a laboratóriumában dolgozott, írt, tanított, gyógyított. Távol állt tőle szinte minden világi dolog, és csakis a tudást éltette, az emberi életet, és ezt a bolygót. Az emberek nem imádták, hanem szerették. Bíztak benne, követték, adtak a szavára. Jóságos és bölcs annunakiként sok ember támasza volt itt a Földön, évszázezredeken át. 

Enki a mi bolygónkon teljesítette be a küldetését, itt lett felvilágosító forradalmár, egyfajta illuminator, aki elmondta az embereknek, hogy is van ez az isten dolog, hiszen az emberek hajlamosak voltak akkor is a Napban, a csillagokban, a Holdban istenségeket látni. Persze kötődnek istenségek az égitestekhez, de nem úgy, ahogyan az emberek azt elképzelték. Az animizmus a legegyszerűbb hitvallás, ősi természetünk velejárója, hogy mindenben, amit nem értünk, ami messze van tőlünk, de mégis látjuk, vagy közel van, de túl nagy, túl felfoghatatlan, mint egy hegyvonulat, egy óceán, egy sziklahasadék, egy földrész, egy bolygó, egy csillag, a Nap, az állatvilág, a növényvilág, ebben mind isteneket látunk. Enki megtanította nekünk, hogy hogyan értelmezzük az istenségekkel összefüggő képeket, hogyan hívjuk be őket, hogyan kommunikáljunk velük, hogyan értelmezzük a holisztikus világképet, hogyan érezzük át az egységet. Megvetette a dualizmust és a Régi Birodalom mátrix struktúráját, és Mardukkal együtt fel is számolta itt a mátrixot és a YHWH MI-t. Ez óriási és közös projektjük volt, és sok évezreden át tartott, mire el tudták törölni. Az emberekkel közösen csinálták, és akkor, amikor el kellett hagyniuk a Földet, szinte tombolt bennük a tehetetlen düh, amikor látták, hogy Enlil mindezt visszaállítja. A régi birodalmi mátrixot és a YHWH MI-t, valamint az emberek minden emlékét Enkiről és Mardukról, minden tudását, és minden képességét törli. 

Enlil azt a hatalmas művet, amit itt Enki és Marduk megalkotott, romba döntötte, Innana művével együtt, aki a távol-keleti filozófiai és vallási alapokat fektette le, és persze az ottani városokat, birodalmakat is. Szó szerint kiirtotta a hagyatékukat, még az emberiség emlékezetéből is törölve őket, és minden szentélyüket, városukat, templomukat, szobrukat ledöntötte, lerombolta, egészen porig égetve mindent, amiből az emberiség valaha is emlékezhetne arra, hogy itt jártak. 

Marduk és Inanna nagyon közel állt az emberiséghez, teljes egészében eggyévált velünk. Enki megőrizte a távolságtartását, de nagyon szoros volt az emberekkel a kapcsolata, és nagyon szerette őket. Igazi jótevő volt, és gyógyított is, tanított is. Az emberiség annyira sokat köszönhet neki, amit elképzelni sem tudunk mai fejjel - átmosott aggyal -, és ideje, hogy a világ megtudja, miért is olyan erős, olyan kifinomult, olyan fejlődőképes az ember. 

Amikor Enki elhagyta a Földet, egy kész, fejlett, okos, művelt, biztonságban élő, nyugalomban, békében élő, egymást tisztelő emberiséget hagyott itt, mármint ami az ő territóriumát illeti, Európát. Ellátott minket tanácsokkal, intelmekkel, könyvekkel, táblákkal, mindennel, ami mentén vissza tudunk hozzá találni, és önmagunkhoz is ezáltal.

Mert Enkit ismerni, azt jelenti, mindEnkit ismerni. Ismerni önmagadat, azt, hogy honnan jöttél, valójában kik az igazi teremtőid és őseid, hová tartasz, milyen céllal vagy igazából a Földön. 

Akkor azzal a céllal voltak itt az emberek, hogy Enki tudását és hagyatékát megőrizzék, de ezt Enlil vérrel és vassal, kegyetlenül kiirtotta, és nagyon sietősen terjesztette el a katolikus egyházat, aminél ERŐSZAKOSABB, KEGYETLENEBB, RAGADOZÓ TÍPUSÚBB VALLÁST NEM ISMEREK. A kizárólagosságra épül, és aki nem fogadta el, azt, mint tudjátok, már időszámításunk után néhány száz évvel is elégették, megkínozták, felakasztották, kerékbe törték. 

Nem az inkvizícióval kezdődött, hanem jóval azelőtt. 

Most azzal a céllal van itt az emberiség, legalábbis inkább egy része, hogy ÚJRA VÉGHEZVIGYÜK, AMIT MARDUK ÉS ENKI TETT. LEBONTSUK A YHWH MI-T ÉS A MÁTRIXOT.  Ezt azzal megspékelve, hogy visszaemeljük őket az emberemlékeztbe, és nem azért, hogy a múlton rágódjunk, hanem azért, hogy az emberek végre megtudják, kik valójában. Kiknek a leszármazottai, mert ez mindent meg fog változtatni. 

Benned, bennem is örökre szóló és óriási változást indított el az, hogy megtudjuk ezeket a tényeket. Másokban is el fogja ugyanezt indítani, és nem lehet majd megállítani a folyamatot sem katolikus hőzöngéssel és imádsággal, sem tudományos hazugságokkal, sem filozofikus baklövésekkel. Semmivel sem tudják majd megakadályozni, hogy az emberek megtudják az igazat. Nem csak egy szűk, konteósoknak csúfolt kör, hanem mindenki. 

Eleve nevetséges, hogy konteósoknak hisznek olyan kutatókat, akik évtizedek óta kutatják a sumer táblákat, és az ősi múltunkat, az ősi idegeneket. Ezek nem idióta, az ablakra X-eket rajzolgató, elvont kockák, hanem komoly tudományos múlttal és szakértelemmel rendelkező géniuszok, akik poros és nehezen olvasható és még nehezebben értelmezhető leleteket fejtenek meg, akik a Bibliát kutatják, a sorok mögé nézve, és tényekkel támasztják alá, miért van tele hazugsággal, és miért van tele úgyszint hazugsággal az egész történelmünk.

Azzal, hogy elvették tőlünk a múltunkat, elvették tőlünk a jövőnket, de most visszavesszük. 

Enkinek köszönhetjük szó szerint a nyelvünket, mégpedig éppen a magyart. Ugyanis ami a legközelebb áll az ősi annunaki nyelvjáráshoz, az a magyar, persze mi már nem nagyon értenénk az ősmagyart, csak nyomokban, de ez a helyzet. 

Énoki, vagyis énki, vagyis enki nyelv a magyar. Az énoki nem angyali nyelv, hanem magor nyelv, azaz most már magyar. Enki hozta át Európába, és tette szándékosan Európa közepét a székhelyévé, mint egész Európában a legerősebb szakrális helyet, legfőképpen a mai Székelyhont. 

Enki fektette le a filozófiai, társadalmi alapokat, a családmodellt, a törvényeket Európában, keze nyoma ott van az épületek szimbólumrendszerében, és a teljes szabadkőművességben is, ugyanis a szabadkőművességet ő hozta vissza a nagyon ősi, több milliárd éves múlt homályából, a Lucifer Szövetségtől, és fektette le Európában, kiváltaképp a mai Itália területén. A szabadkőművesség azóta hosszú és messze nem szép utat járt be, a háttérhatalom rátette a kezét, ahogyan az eredeti Illuminatira is, majd a kettőt összemosva ellopta az emberiségtől a tiltott tudást, és eltitkolta azt. 

Azonban ha kinyitod a szemedet, megláthatod Enki nyomait mindenütt. Nem csak a szimbólumokban és a nyelvben, hanem társadalmilag elfogadott ősi szabályokban is. A dolgok eredeti rendje, ahogyan Enki mondogatta az embereknek, túl fontos ahhoz, hogy elvesszen.

Most, napjainkban, és már jóval ezelőtt is, a dolgok eredeti rendje jócskán felborult, és azóta sem állt helyre. Káosz uralkodik a Földön, káosz a lélekben, a tudatban, a testben, a fizikai síkon. 

Soha nem volt még akkora szükség egy igazán nagy vezérre, aki valóban emberbarát, és az emberiségért van, mint most. 

Egyelőre ott tartunk, hogy Enkit élesztjük fel, az emlékét, a valós történetét, és őt magát hozzuk közel az emberiséghez. 

Mindent meg fogunk tudni róla, ahogyan Enlilről is megtudtunk mindent. 

Azonban Enki megismerése, a történetének felgöngyölítése nem sokkoló, hanem felemelő és megnyugtató. 

Enki maga a biztonság, és a béke az áruló, gyilkos öccsével szemben. Egy igazi kisebbfajta megváltás, de ehhez belülre kell nézned, hogy megleld magadban Enki nyomait, és mint mindig, most is kikukázni minden eddigi spirituális és vallási hit-tév-rendszeredet, hogy tényleg megértsd, amivel megbízott minket, arra képesek vagyunk.

Ő is életben van, nagyon is. Szeretne a Földre visszatérni, ahogyan Marduk és Inanna is. Tervük van, azonban a mostani emberiség nem kész arra, hogy fogadja őket, és tényleg megértse őket. Ahhoz előbb meg kell tudniuk az embereknek, hogy kik ők. 

És valójában kik ők, nem pedig az álhírek alapján kik ők. Letagadhatatlanul és megfellebbezhetetlenül kell megtudniuk, a félrevezetés legcsekélyebb esélye nélkül. 

Nem szeretnének a Föld urai lenni. Azt szeretnék, ha mi lennénk itt végre az Föld irányító, nem urai, hanem felülvigyázói, ha végre úgy viselkednénk, ahogyan az méltó lenne hozzánk, ahogyan ők tanították nekünk, és ahogyan ők megalkottak minket. 

Hát akkor.. legyünk méltók az ősi teremtőink hagyatékára, és vegyük át azt végre. 

 

A soron következő tréningek: 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE

ANNUNAKI SZAKASZ

 

  1. 2024. március 2. szombat, 17.00-20.00, Skype, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag. 4.000 Ft, MARDUK MÁGIÁJA I. - MESTERFOKÚ MÁGUS KÉPZÉS - ez izgalmas lesz :)

 

  1. 2024. március 3. vasárnap, 16.00-20.00 Skype ENKI I., NYITÓTRÉNING, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft. 

 

  1. 2024. március 4. hétfő, 18.00-19.30 Skype, részvétel: 5.000 Ft/fő, hanganyag: 3.000 Ft, EURÓPA ÉS ENKI

 

  1. 2024. március 5. kedd, 18.00-19.30 Skype, részvétel: 5.000 Ft/fő, hanganyag: 3.000 Ft, DÉL-AMERIKA ÉS MARDUK

 

Mind a négy tréningre jelentkezés, vagy hanganyag kérése: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: MARDUK ÉS A CSILLAGÁSZAT MÁGIÁJA. ZODIÁKUS  URALÁSA. A CSILLAGOK VARÁZSKÖRE. 

  • MÁSODIK RÉSZ: AZ ELME URALÁSA. A TUDÁS VARÁZSKÖRE. A GÉNIUSZ AKTIVÁLÁSA BENNED.

  • HARMADIK RÉSZ: AZ ÉRZELMEK URALÁSA. A LÉLEK VARÁZSKÖRE.  A MESTER AKTIVÁLÁSA BENNED.

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A TEMETÉSI CEREMÓNIA. CSODÁLATOS LESZ. 

  • MÁSODIK RÉSZ: ENKI FELAVATÁSA A MI KÖZBENJÁRÁSUNKKAL. A MI FELAVATÁSUNK ENKI KÖZBENJÁRÁSÁVAL. ENKI - NYITÁNY

  • HARMADIK RÉSZ: ENKI ÉS MARDUK ELLENTÉTEI ÉS A KIBÉKÍTÉSÜK. /merthogy van nekik egy ősrégi, megoldatlan konfliktusuk az emberekhez kapcsolódóan/. OLDÁS NEKED ÉS OLDÁS NEKIK. OLDÁS A TUDÓSNAK, A MÁGUSNAK ÉS A HARCOSNAK.

  • NEGYEDIK RÉSZ: ENKI ÉS AZ ILLUMINATOROK

 

A hétfői és keddi tréningekhez nem írok tematikát, benne van a címében.

Izgalmas vonósnégyes jön 🙂

Áldás

Eszter

Fényhozó - Lucifer Szövetség

Föld






Szólj hozzá