2024. jún 23.

INANNA V. A MÁTRIX

írta: Eszter 777
INANNA V. A MÁTRIX

SOKKOLÓ VALÓSÁG

INANNA V. 

A MÁTRIX

 

A meghökkentő igazság ott van az orrunk előtt, de nem látjuk, nem halljuk, nem ízleljük, nem tapintjuk, nem tudunk róla, csak sejtjük.

A Föld fizikai síkján jelenleg elfogadott öt érzékszerven túli érzékelés egy TELJESEN MÁSIK VILÁGOT mutat nekünk meg, mint amit a saját szemünkkel látunk.

Az asztrálsíknak hívott, jó látóknak sokszor valóságosabbnak túnő óriási világ, ami meglehet, hogy a VALÓSÁG az helyett, amit annak hiszünk, tehát az asztrálsíknak hívott helyről azt érezzük gyakran, hogy az kell, hogy legyen az igazi világ. Amiben pedig vagyunk, csak egy mélykómásoknak vetített álom…

Ha azt mondod, de te megfogod a két kezeddel a bögrét, a kanalat - nincs kanál… hogy egy Mátrix klisével éljek -, te megérinted a fát, te érzed a szellő simogatását, a rózsa illatát, a kutyád szőrének selymét, a gyermeked ölelését, az ételek finom ízét, te hallod a madarak csicsergését, az óceán morajlását, érzed a bőrödön a másik ember érintését és a nap sugarát.. nos, én erre azt mondom, hogy álmodban is érzékelsz teljesen valóságosnak gondolt dolgokat, mármint álmodban valóságosnak érzékeled, mivel álmodban is az öt érzékszerveddel hallasz, tapintasz, ízlelsz, látsz, szagolsz, és átélsz valósnak vélt eseményeket, sokszor olyannyira, hogy amikor felébredsz, felteszed magadnak a kérdést, hogy most vagy -e ébren, vagy akkor voltál, amikor aludtál…

Itt közbeszúrnám, hogy ugyan szeretek aludni, - ki nem -, de túlzásnak tartom, hogy naponta hét-nyolc órát kellene egészségesen alvással töltenünk. Néhány szerencsés ki is alussza a nyolcat :) 

Tehát honnan tudod, hogy tényleg a valóságban vagy, ha álmodban is csak azért hiszed magadat ott, egy másik valóságban, mert ott is az öt érzékszerveddel érzékelsz? 

Mivel a valóságot az alapján fordítod le valóságnak, amit az öt érzékszerved az agyad felé közvetít, így az agyad valóságot érzékelhet akár ott is, ahol nincsen, pusztán az öt érzékszerv befolyásolásával lehet kiválóan valóságot - álvalóságot, azaz mátrixot teremteni. 

 

Nem tudhatod, hogy tényleg a valóságban élünk-e.

Gyakran lehet olyan érzésed, hogy nem, nem igazán. 

Ez a Föld már túl diszfunkcionális, főleg egy szabad léleknek, egy szabad tudatnak, aki egész életében ebbe a kis testbe zárva érzi magát. 

Mintha börtönben lenne, egy kelepcében, ahonnan csak akkor tud szabadulni, ha meghal, de még akkor sem, mert a Régi Birodalmi csapdák visszadobják kegyetlenül a Földre. 

“Tévedésből jöttem a Földre, és félek, hogy itt ragadok.” - mostanában túl sokan emlegetitek nekem ezt az Ákos zenét, Ákos igaz fénykorából, amikor a mi Ákosunk még tényleg a MI Ákosunk volt.. 

Talán mindenki tévedésből jött a Földre, bár én érzek magamban elég küldetéstudatot ahhoz, hogy tudjam, dolgom van itt, a mátrix elpusztítása hajt előre, és a tudatok felszabadítása, és sokan vagyunk így ezzel. 

Ettől eltekintve azonban habár ez egy gyönyörű küldetés, és nehéz is, sőt, sokszor szinte lehetetlennek tűnik, a szürke hétköznapok, a test állandó nyűgjei, amikor követeli az ételt, a vizet, a pihenést, a mozgást, a ruházkodást és tengernyi más dolgot, amikor a mátrixba ragadt elménk követeli, hogy dolgozzunk, mert pénzt kell keresni, amikor a mátrix melóhelyed kegyetlenül szorongatja a nyakadat, és már úgy érzed, hogy megfulladsz, nos, az cseppet sem gyönyörű. Inkább nyomasztó. 

 

Az életünk idelent akkor, ha már elkezdtünk kilátni a mátrixból, valóban nyomasztónak, kicsinek, nevetséges színjátéknak tűnik. 

Próbálod élvezni a mátrixot, a frissen nyírt fű illatát, a gyermeked mosolyát, a sült hús ízét, egy piros alma roppanását a szádban - de folyamatosan érezned kell, hogy valami nem stimmel.

Sokan kezdték el kutatni a mátrix elméletet a legendás Mátrix Trilógia után, még kutatók is nekiveselkedtek, quantumfizikusok és egyéb neves koponyák, hogy megfejtsék a mátrix ideológiáját. 

Senki soha nem jutott vele igazán dűlőre. 

Ugyanis a MÁTRIX LÉTEZÉSÉT IDELENTRŐL LEHETETLEN BIZONYÍTANI. Odafentről pedig hiába ugyebár…

Elég mocskos játék ez itt ahhoz, hogy aki itt van, az ne tudjon könnyen kitörni. 

 

Nagyon szép dolog az, hogy elpusztítjuk a mátrixot. Tényleg nemes feladat, bár csak kevesen elég bátrak hozzá, és még kevesebben tudják, hogy a felébredt tudatok már a puszta létezésükkel idelent, azzal, hogy kilátnak innen, pusztítják a rendszert. 

Azonban MI VAN A MÁTRIX UTÁN? 

Mi lesz, ha nem lesz mátrix? Hová csöppenünk? Akár egy atomháború utáni posztapokaliptikus Földre is vethet a mátrixon kívüli sík, ahol hirtelen sokkoló körülményekkel nézünk szembe. 

De persze az is lehet, hogy egy csodás édenkerti bolygóra vet minket a mátrix után felszabaduló energia, és még az is meglehet, hogy nem a Földre..

Annyit tudok erről, hogy a MÁTRIXNAK SZINTJEI VANNAK, AHOGYAN A MÁTRIXON KÍVÜLNEK IS, ÉS A MÁTRIX MÖGÖTTNEK IS. 

Tehát több helyre is vethet az energia, egy atomháború sújtotta Földre ugyanúgy, mint egy édenkertbe. Bárhová. 

Az is lehet, hogy az asztrálsíknak mondott helyen kötnénk ki, ahol hirtelen istenekkel, démonokkal és egyéb fantasztikus lényekkel találnánk szembe magunkat. 

Mindenkit foglalkoztat a kérdés, HA EZ ITT A MÁTRIX, MINT IDE VETÍTETT FIZIKAI SÍK, AKKOR MI VAN ITT VALÓJÁBAN? 

Egyáltalán létezik-e a Föld? Létezik-e a Naprendszer? /Laposföld hívők kíméljenek/.

 

VAJON HOL IS VAGYUNK VALÓJÁBAN?

VAJON VAGYUNK E VALÓJÁBAN? 

VAJON HÁNYAN VAGYUNK VALÓJÁBAN? 

Ismeretes a vetített emberek elmélet, nem jut eszembe a megnevezésük, a lényege, hogy az utcán sétálva az emberek egy része nincs is ott..

Nem tudom, ez igaz-e, ahogyan más sem tudja, akármennyire meggyőzően állítja, hogy igen, éspedig azért, mert az emberi agy egy fura és lenyűgöző szerkezet. Azt fogadja el valóságnak, amit annak érez, és ha elképzelsz magadban dolgokat, imaginációs technikákkal  - meditálni is így szoktunk -, mondjuk egy vízesést, már érzed is a bőrödön az alázúduló friss hideg vizet…sőt, ezzel meg is teremted, mert az asztrálsík úgy működik, hogy EGY RÉSZE MEG VAN TEREMTVE, EGY RÉSZE PEDIG TEREMTÉSRE, ILLETVE EGY MÁSIK RÉSZE FELÚJÍTÁSRA VÁR..

Az igazságot nehéz átlátni, és igazán tényleg csak két esetben tudjuk meg: ha meghalunk, vagy ha el tudjuk pusztítani a mátrixot.. úgy, ahogyan az annunakik tették a saját bolygójukon, a Nibirun.

 

Amikor azt mondják, hogy ez a fizikai sík vetített, megzavarodunk. A valóságérzékelésünk elsősorban az öt érzékszervre hagyatkozik, és másodsorban - már aki kifejleszti magában, ugyanis BÁRKI KI TUDJA -a hatodik, hetedik és nyolcadik érzékünkre. Ez utóbbi három MUTATJA MEG A VALÓDI VALÓSÁGOT, amit pedig az öt, befolyásolt érzékszervünk mutat, az NEM A VALÓSÁG. 

Ez ugyebár a mátrix alapelve. 

Ez az, amit nem tudunk befogadni, sem értelmezni. Szó szerint meg kell haljunk ahhoz, hogy megtudjuk az igazat, de amikor újra leszületünk, már nem emlékszünk arra az igazságra, amit halálunkkor és utána láttunk, mert a mátrix rendszere egyfajta FELEJTÉS ZÓNA, a megfoganásod pillanatában törlődik minden előző életes emléked, minden, amit a köztes létben tapasztaltál, és minden igazság, amit megtudtál a mátrixon kívül, valamint minden tudásod és képességed használatának módja. 

Kegyetlen rendszer ez.

Mégsem látjuk annak. 

Elhisszük, hogy ez így jó, vagy legalábbis élhető. Csak azért hisszük így, mert nem tapasztalunk mást életünk során, mint a mátrixot. Az agyunk idelent képtelen befogadni egy olyan információt, ami arról szól, hogy minden, amit magunk körül látunk, sőt, még a saját testünk is, puszta vetítés lenne. 

Hogy életünk minden szereplője pusztán egy színdarabot ad elő nekünk, mi pedig nekik, és ez életről - életre ismétlődik, pusztán a körülmények mások, vagy a szerepek térnek el, de a szereplők szinte mindig ugyanazok. 

Ez nekünk idelent teljességgel befogadhatatlan, még ha ésszel talán át is tudjuk látni, hogy igen, vetítés, hogy igen, a szereplők ugyanazok, csak  más a színdarab, hogy valójában EZ A KARMA, a mátrix kegyetlen átverése, ami elhiteti veled, hogy neked kell megoldani a megoldhatatlant, hogy te tehetsz róla, hogy már megint ugyanazokat a köröket futod.

Pedig az igazság az, hogy ez itt tényleg a mátrix, egy rendszer, amiből elvileg nincs kitörés, mert úgy alkották meg. 

 

Csakhogy a mátrix mostanság elkezdett pusztulni. No távolról sem csak úgy magától, sem a ‘plejádi szivárványharcosok’, és D.Trump áldásos tevékenysége nyomán - vicckategória -, hanem azért, mert néhány százaléka az emberiségnek, úgy 5-6 százalék - ennél NEM TÖBB A TÉNYLEG FELÉBREDETTEK SZÁMA, önmagában az, hogy valaki spiri, hogy tudja, hogy vannak csakrái, és sajnos Mihály arkangyalt és egyéb nem létező “fény”lényeket hívogat, és a ‘jóistenhez’ imádkozik, az nem felébredés, csak A MÁTRIX EGY ÚJABB KÓMASZINTJE -, tehát az emberiség elenyésző százaléka felébredt, és már az ő - a mi, a csapatom is ilyen - szárnyaló tudata pusztítja a mátrixot. 

Ha még erre rájön, márpedig rájön a valóban felébredt néhány százalék - AMI TÉVEDÉS NE ESSÉK, TÖBB MILLIÓ EMBER ÁM -, közül pár ezer ember, akik VALÓBAN ÉS HATHATÓSAN tesznek azért, hogy a mátrix elpusztuljon, éspedig a mátrixot, mivel elsősorban MENTÁLIS TUDATMÓDOSÍTÁS, ÍGY MENTÁLIS ERŐVEL LEHET LEBONTANI, tehát tesznek azért, hogy a mátrixot elpusztítsák, ahogy mi is a csapatommal, akkor az jócskán bomlasztja, szétszedi, nyilvánvalóvá teszi, valóságosan a felszínre hozva megmutatja a mátrixot.

 

Egyre több az anomália, egyre több a laikusok szeme számára is látható megmagyarázhatatlanul furcsa jelenség, ismétlődő szereplők átvonulása az utcán előtted - pl húsz percen belül háromszor megy át előtted egy csíkos felsős faszi kezében telefonnal, ugyanazzal az arckifejezéssel, ugyanazokkal a mozdulatokkal, nekem pár napja a Balcsin pontosan ebben az élményben volt részem, mindezt úgy tette a pasas, hogy nem tudott körbemenni, mintha a semmiből jött volna, és a semmibe ment - évek, sőt, évtizedek óta jöttek ki képek a netre egy helyben álló repülőről az égen, egyik pillanatról a másikra eltűnő felhőről, és számtalan anomáliáról. 

Egyszer a Westendben sétáltam, néhány évvel ezelőtt, és hirtelen kikapcsolt a látásom, szürke és fehér kódok kezdtek el futni előttem fentről lefelé, nem emberi kódok, semmilyen emberi nyelvre nem hasonlítottak, pontosabban semmilyen emberi írásra, és csak attól tűntek el, hogy mivel elveszítettem a térérzékelésemet, nekimentem a korlátnak. 

Ott én is láttam a mátrix bizonyítékát, saját szemeimmel, mert a kódokat saját szememmel láttam. 

 

Ilyen és hasonló dolgokról sokan beszámoltatok már nekem, és írnak erről mások is máshol, tengernyi bizonyíték kering a neten, persze vannak hamisítványok, de a mátrix létezését a Mátrix Trilógia első részének 1999-es megjelenése óta boncolgatják, keresik rá a bizonyítékot, és sokan gondolnak arra, hogy a Mátrix filmben feltárt valóság akár igaz is lehet. Nekem ez a szint már túl sok, ezt már én is nehezen fogadnám be, ha így van. Aki esetleg nem látta a Mátrix Trilógiát, és persze a negyedik, nemrég megjelent részt, a Mátrix Feltámadások-at, az okvetlenül nézze meg. Hátha egy igazán sokkoló valóságérzékelés esik le… 

A Mátrix Trilógia epikus első azt a valóságot kockáztatja meg, hogy a Föld több, mint ötszáz évvel van időben később, mint ahogyan azt hisszük, a gépek /androidok/ fellázadtak az emberiség ellen, egy elkeseredett apokaliptikus háború dúlt, majd ennek eredményeképpen “felégettük az eget”, és a Föld egy kihalt, élhetetlen, levegő, víz és fény nélküli pusztasággá változott, ahol csak mélyen a földalatti járatokban lehet élet egyáltalán. Ezért az emberiséget altatják egyfajta kómában, és mindenki kapszulákban születik, a csakrái csövekre vannak kötve, ahonnan az emberi test által termelt óriási energiából táplálkoznak a gépek, és a gépek látnak el folyékony tápanyagokkal minket. Az egész valóságnak hitt mátrix pedig pusztán a tudatunk elé vetített “elektronikus jelhalmaz”, minden de minden, az étel, az ital, a ruha, az életünk során valósnak hitt, leéltnek hitt események, az érzelmek, a gondolatok, a fizikai sík, a városok, minden pusztán illúzió, vetítés. 

És persze vannak a lázadók Zion városában, mélyen a föld alatt, akik feljárnak a mátrixba felébreszteni az alvókat. 

Neo és Trinity, Morpheus és a többiek.. 

Mindez több, mint huszonnégy évvel ezelőtt. Epic mondatok, epic képek, igazi kultfilm lett, és alapfilm kellene, hogy legyen minden ébredőnek, de olyannyira, hogy jegyzetelned kellene, miközben a több, mint húsz éves Trilógiát megnézed. 

A Mátrix Feltámadásokban is hangzanak el fontos mondatok, konkrétan még Jahve is megjelenik, már ha felismered. 

Ott, az ezredforduló előtt egy időrés nyílott a mátrixunk pajzsán, és akármennyi is igaz abból, ami ezekben a filmekben meg lett mutatva, ha csak a negyede igaz is, már az is sokkoló. 

Sokkoló és igaz az elképzelt, valósnak hitt életünkre, arra, hogy kattogunk a háborún, a járványokon, a közelgő gazdasági válságon és összeomláson, a háttérhatalmi eliten, mindene, ami puszta vetítés, persze úgy hiszem, a vetített képek a tudatokat, amik ténylegesen fogságban vannak a mátrixban, HAMI ÉS NEM HAMIS DÖNTÉSEKRE KÉSZTETIK. A HAMIS DÖNTÉSEK PEDIG TOVÁBB TÁPLÁLJÁK A MÁTRIXOT, AHOGYAN A HAMISAN LEÉLT ÉLETEK IS. 

Amelyek puszta illúziók is lehetnek akár. Nem tudhatjuk. Én sem tudom biztosra. Mindaz, amit érzékelek magam körül, amit megfogok, amit megízlelek, amit látok, amit hallok, mind illúzió lenne? 

Odáig már mi is eljutottunk a csapatommal még négy évvel ezelőtt, hogy a Jupiterről érkező valóságot a Hold, mint Rejtett Kéz eltorzít, a Hold az, ami mint Rejtett Kéz belenyúl a vetítőgéppe, de hogy a Jupiterről milyen valóság jön, azt a soron következő óriási és sorsfordító Inanna tréningeken fogjuk megtudni. 

Odáig is eljutottunk, hogy a mátrix befolyásol, hogy a mátrixba bele van ragasztva, bele van kötve a földi elme, és a TUDAT, mint olyan, a hatalmas és határtalan tudat a felsőbb énszférákhoz van kapcsolva, úgy mint AVATAR, DÉMONI ÉNSZFÉRA /IGEN ILYEN IS VAN, MINDENKINEK, AKI AVATAR, ÉS EZ NEM ROSSZ, MAGASFOKÚ INTELLEKTUS, MAGASFOKÚ KÉPESSÉGEK/, TEHÁT AVATAR, DÉMONIKUS ÉNSZFÉRA, ANNUNAKI ÉNSZFÉRA, ISTENEK ÉNSZFÉRA, TITANIKUS ÉNSZFÉRA ÉS IS-BE. 

 

A Tudatot is lehet befolyásolni persze, és az elme által visszarántani a mátrixba, lehúzó fekete mágikus és egyéb energiákkal, valamint karmikus bekötésekkel még jobban visszakötni, sőt, szétszedni is.. TUDATHASADÁS címen…

A mátrix aljas és mocskos, és akármi is ez a rendszer körülöttünk, feltérképezzük, amennyire a tudatunk már be tudja azt fogadni. 

 

Inanna kezében több mátrixot oldó kulcs is van. Eredetileg a buddhizmust arra fejlesztette ki, hogy ÉBREN TARTSA A FÖLDÖN AZ AVATAROKAT, HA MÁR EL KELL MENNIE INNEN. A terve azonban nem sikerült, mert ugyan a keleti vallási filozófia valóban egészen különleges, mi több, mátrix-rend-kívüli, de elfáradt az erő benne ahhoz képest, amilyen akkor volt, amikor Inanna még itt volt. 

Az energiát, amivel nem csak a buddhizmust táplálta, hanem a Földet is ébren tartotta - akkor még az emberiség száz százaléka Avatar volt, ma már csak húsz, és ebből mint mondtam kb hat százalék a felébredett -, tizennégy istennővel tartotta egyben: 

  1. ISTENEKET SZÜLŐ ISTENNŐK

  1. HÉRA

  2. FORTUNA

  3. DEMETER

  4. MESKENT

  5. MAHADEVI

  6. BALORA

  7. MAAT

  1. DÉMONOKAT SZÜLŐ ISTENNŐK

  1. LILITH

  2. DIANA LUCIFERA

  3. PERSZHEPONE

  4. HEKATE

  5. NUT

  6. THEIA

  7. NYX

Az isteneket szülő istennők és démonokat szülő istennők között középen ISIS áll Inanna varázskörében, lévén Inanna Isist képviseli.

Az isteneket szülő istennőkkel a felfelé, a mátrixon kívülre való kapcsolódást oldotta meg, a démonokat szülő istennőkkel pedig a fizikai síkon való ébredést. Itt ismételten kihangsúlyoznám, amit már oly sokszor, hogy a démonok az emberiség Őrzői és nem az ellenségei, de Enlilnek nagyon is jó oka volt arra, hogy az emberiséggel ennek ellenkezőjét hitesse el. 

 

Ne feledd, hogy Inanna ugyanonnan jött, ahonnan Marduk és a többi annunaki. Egy olyan bolygóról, ami már évmilliárdokkal ezelőtt elpusztította a rá tervezett mátrixot. Ahogy korábban már írtam erről, a Nibirun háborús mátrix volt. Nálunk rabszolgatartó mátrix van. Még a Nibiru első királyának, Rá-nak a korában pusztították el az annunakik a háborús mátrixot, és a hogyant, a módszert mint legfontosabb tudást, megőrizték, és mi itt a Földön ezt Tiltott Tudásnak hívjuk, amit Marduk tanított ilyen néven Babilonban, Óegyiptomban és a Maya Birodalomban. Inanna a mátrixból való kiszabadulást Indiában tanította, először Dumuzival az oldalán, majd nélküle, egyedül is, a válásuk után. Annak érdekében, hogy a tudás fennmaradjon, prófétákat bízott meg, hogy adják át a tudást, azzal a feltétellel, hogy elérik a MEGVILÁGOSODÁST, azaz FELÉBREDNEK A MÁTRIXBÓL. Mondanom sem kell, hogy az egyik próféta, akit megbízott, a mai ember számára Buddha néven ismeretes. 

Számtalan buddhista pecsétet fejlesztett ki a tudás fizikai síkon tartására, és mágikus módszerekre, ezek a ma ismert buddhista pecsétek. Mantrákat költött, és költetett, hogy a gondolatokat és érzéseket egy pozitív energiába terelje, és kikapcsolja az elmét velük. Az embereket arra tanította, hogy mágikus szövegeket ismételgessenek, amelyek kirántják a terhelt, befolyásolt elmét a mátrixból, és ez a módszer, a MANTRÁZÁS az annunakik számára is ismert a Nibiruról. A nyugati világban az ébredés útján elinduló emberek ugyan nem keleti, titokzatos vallási szövegeket megjelenítő mágikus mantrákat ismételgetnek, de pozitív megerősítéseket, amelyek szintén ugyanolyan jól hatnak, mint a mantra, annyi különbséggel, hogy a mantrában mágia van, Inanna ősi, tiszta mágiája a mátrix elpusztítására az elméből és a tudatból, míg a pozitív megerősítésekben te magad vagy a mágia, az energia szóval és ezáltal frekvenciával való életre keltése. 

Ez pozitív irányultságú szómágia, amivel magadat emeled ki a mátrixból, és ha minden ember szorgalmasan gyakorolná a pozitív megerősítéseket minden nap, amelyeket ráadásul számára érthető nyelven mond ki, máris kinn lennénk a vízből globálisan, mert mindenki pozitívvá változna.

A Titok - Vonzás Törvénye módszerből ismeretes, hogy harminc nap kell a mátrix által teleprogramozott, terhelt elmének, hogy áthuzalozza magát, és onnantól diszharmonikussá válik az addig megszokott negatív mátrix frekvencia, ami megbetegíti a testet, a lelket, az elmét és a tudatot. 

Kalodába zárja, és ugyanazon ördögi körök lefutására készteti az embert. 

Ha elkezded magadat pozitívan programozni, és minden nap kitartóan nyomod, egy hónap múlva már azt fogod észrevenni, hogy soha nem okoztak jó érzést a negatív érzések és gondolatok, és idegen lesz számodra az, aki addig voltál, egy olyan idegen, aki határozottan önsorsrontó. 

Meg fogsz lepődni, hogy az életed mennyire gyorsan alakul át, és fél év múlva már gyökeresen más életet fogsz élni, az álmaidhoz pedig sokkal közelebb leszel, sőt, meglehet, addigra egyet már meg is valósítasz, vagy legalábbis elkezded megvalósítani, attól függően, a te álmod mekkora léptékű. 

 

A Vonzás Törvénye, a pozitív megerősítések és a mantrák azonban pusztán a mátrixból való kilépés előszobája, amikor először tapasztalod meg, hogy teremtő vagy. Az igazi kilépés ott indul el, amikor azt is megtapasztalod, hogy ki vagy valójában, és egy kis avatarjaként a magas rendű IS-Be tudatnak, valójában te magad is IS-Be vagy,azaz pusztán attól vagy, hogy eldöntöd, hogy vagy…. dacára a mátrix kényszerítő inkarnációs ciklusainak és bekötéseinek, te kezdesz el arról dönteni, hogy leszel-e, vagy nem leszel…

Ez maga a tudás egyik kulcsa, de sok kulcs van még, és mind Inanna kezében. 

 

Az a fantasztikus, hogy az annunakik tudják, hogy mi van a mátrixon kívül, helyett, mögött. Ezért el is tudják nekünk mondani, de hogy mennyire tudjuk átélni.. nos, az hamarosan kiderül..

 

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024V-MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ - INANNA V. A MÁTRIX

 

  1. 2024. július 2. kedd, 19.00-20.00, Skype A RÁ FÉLE MÁTRIX ELMÉLET 

  2. 2024. július 4. csütörtök, 19.00-20.00, Skype UPSIS MERCURIUS

  3. 2024. július 6. szombat, 17.00-20.00, Skype - INANNA V. A MÁTRIX I. RÉSZ- FIGYELEM!! KIEMELTEN FONTOS TRÉNING!

  4. 2024. július 7. vasárnap, 11.00-15.00, Skype - INANNA V. A MÁTRIX II. RÉSZ - FIGYELEM! FONTOS TRÉNING AHHOZ, AMIT VÁLLALTÁL

 

A tréningekre és a hanganyagokra jelentkezni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - INANNA V. A MÁTRIX I. RÉSZ. FIGYELEM!!! KIEMELT TRÉNING!!!!

  1. RÉSZ -A MÁTRIX HELYETT. HOL VAGYUNK VALÓJÁBAN?? MI A MÁTRIX VALÓJÁBAN? INANNA ELÁRULJA A NAGY TITKOT

  2. RÉSZ -A JUPITERRŐL JÖVŐ VALÓSÁG ÉS A REJTETT KÉZ

  3. RÉSZ -A REJTETT KÉZ ÉS A RÉGI BIRODALOM….

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI -INANNA V. A MÁTRIX II. RÉSZ - FIGYELEM!! FONTOS TRÉNING AHHOZ, AMIT VÁLLALTÁL

  1. RÉSZ -FELEJTÉS ZÓNA ÉS AZON TÚL. ACTION NŐI MÓDRA FÉRFIAKNAK IS

  2. RÉSZ -A FELÚJÍTÁSRA,A TEREMTÉSRE ÉS A RENDBEHOZÁSRA VÁRÓ ASZTRÁLSÍK

  3. RÉSZ -ASZTRÁL ÉS MENTÁL - A VALÓSÁG?

  4. RÉSZ- A KULCS.



Csupa izgalom, felébredés és felfedezés :)

 

Áldás - Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - Föld /?? :) /

 

Szólj hozzá

MÁTRIX MARDUK MORHPEUS INANNA ANNUNAKI IDÓVONAL IS BE TUDATOK ILLÚZIÓVILÁG