2017. sze 06.

A FÖLD ÉS AZ UNIVERZUM EGYSÉGE

írta: Eszter 777
A FÖLD ÉS AZ UNIVERZUM EGYSÉGE

fontos információ, éppen ma - oszd meg, add tovább a fényt a testvéreinknek

A FÖLD ÉS AZ UNIVERZUM EGYSÉGE



  1. A Föld az Univerzum egyik legerősebb bolygója, melyet még nem tudtak se learatni, se megsemmisíteni úgy, ahogyan azt testvérbolygóinkkal tették.

  2. A Földben lakozik a SzeretetMag.

  3. Az Univerzum legnagyobb energiája a szeretet, legnagyobb hatalma a szer-elem. A kettő együtt legyőz minden sötétséget a Földön és az Univerzumban.

  4. Az Univerzumban háború zajlik a Földért, mert a Földön rejtették el az összes tudást. A FöldBEN lakozik a szeretet-szerelem ősenergiája a Magban, és ezek fénye képes elvinni a világosságot az Univerzum legsötétebb bolygójára is.

  5. A Mag népe a Szíriuszról és az Orionról ősi küldetéssel érkeztek ide.

  6. A magyarságba kódolták az ÜZENETET. A fény üzenetét.

  7. Hamarosan megmutatják magukat a fénytestvéreink, “földönkívüliek”, és elhozzák nekünk a legmagasabb rendű technológiát, mert a technika a segítségünkre van, és az, hogy ez káros vagy veszélyes, azok mondják, akik a technika erejét sötéten használják fel.

  8. Az állatvilág a legnagyobb tanítónk, ők a legbölcsebb, legtisztább, legerősebb lények, akik folyamatos kapcsolatban állnak Földanyával és minket védelmezni és tanítani jöttek. Ők tudják a TITKOT.

  9. A 2000 után született gyermekek harcosok és védelmezők, bölcsek és gyógyítók, tanítók, akik magasabb rezgésen nálunk nagyobb tudásmaggal rendelkeznek. Az emberiség lakossága lassan cserélődik a kék bolygóról jöttekére.

  10. Az emberiségnek az állatokkal együtt kell működnie, ezt jelenti az állatok kora, és használni a növényekből nyert energiát. /James Redfield Mennyei prófécia c. könyvében benne van, hogyan tudtok kapcsolódni energetikailag a növényekhez/

  11. Atlantisz létezett, de akkor nem sikerült megnyerni az Univerzum háborúját. Árulás történt, és a létszám túlságosan lecsökkent, a spirituális kapcsolódást megsemmisítették.

  12. Az Univerzum alkotó energiái: szeretet, szerelem, hit, bizalom, bátorság, tisztelet, alázat. Az emelő, manifesztálódó energiák. bőség, boldogság, család ereje, ősi szent szexualitás.

  13. A világok egysége el fogja törölni a sötétséget. A világok, a bolygók kapcsolódni fognak egymáshoz. Atlantisz az egységen alapult és a kétségen semmisült meg. Az egység új Atlantiszt fog létrehozni a Földön, bár az emberiség másképp fogja nevezni.

 

Médiumi csatornázás volt, 2016. augusztus 1.-én.

Akkor rögzítettem kézírással.

Most kellett közzétennem.

Közvetlenül a csatornázás után adták kezembe a Mag Mágia gyógyító erejét.

Áldás, hála, köszönet.

 

Eszter

2017. szeptember 6.

 

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com

 

Szólj hozzá