2017. sze 28.

SPIRITUÁLIS TÁMADÁS A FIZIKAI SÍKON

írta: Eszter 777
SPIRITUÁLIS TÁMADÁS A FIZIKAI SÍKON

GYÁVA VARÁZSLÓK ÉS BÁTOR MÁGUSNŐK - oszd meg, add tovább, életmentő lehet, és éppen jókor

SPIRITUÁLIS TÁMADÁS A FIZIKAI SÍKON

A GYÁVA VARÁZSLÓK ÉS A BÁTOR MÁGUSNŐK

A FEKETE ÉS A FEHÉR.

Ez az írás azoknak szól, akiket magasan fejlett spirituális ragadozóval hozott össze a balsors, és a “Varázslójuk” ráadásul kényszeres pszichotikus jellemzőkkel rendelkezve képtelen feladni és más áldozat után nézni, évek óta üldözi őket és a támadás itt már nem csak mentális és asztrális.

 

A spirituális támadás lehet asztrális, mentális és FIZIKAI.

Írtam nektek a mentális-asztrális támadás tüneteiről.

Létezik azonban spirituális fizikai támadás is.

 

A ragadozó reptilian faj képviselői közül azok művelik ezt rendszeresen, általában férfiak MINDEN NŐVEL, aki a közelükbe kerül és potenciális áldozat lehet, akik PONTOSAN TUDJÁK, HOGY KICSODÁK, HOGY A BOLYGÓT URALÓ FAJ KÉPVISELŐI, TISZTÁBAN VANNAK A KÉPESSÉGEIKKEL, ÉS AZT SÖTÉT, ÉRDEKEIKET SZOLGÁLÓ DOLGOKRA HASZNÁLJÁK.

 

A SPIRITUÁLIS FIZIKAI TÁMADÁS AZ, AMIKOR A TÁMADÁS A FIZIKAI SÍKON MEGTESTESÜL, ÉS NEM KELL HOZZÁ A TÁMADÓNAK JELEN LENNIE, VALÓS FÉLELMET, AVAGY VALÓS VÁGYAT, AVAGY VALÓS BIZONYTALANSÁGOT, VALÓS AKADÁLYOKAT GENERÁL VELE A FELADÓJA.

Éppen ezért valós intézkedéseket is. Ő hiszi magát vadásznak, Varázslónak, de te fogsz intézkedni, mert van egy nagy előnyöd: TE NEM VAGY GYÁVA.

Olyan gyáva, mint ő, aki ilyen hátulról jövős eszközökkel akar újra szerelmet csiholni ott, ahol soha nem is volt és mivel nem volt, ezért újra fekete mágiához kell nyúlnia.

Megteszi.

De te már érzed, hogy mire készül, mert kívül vagy a mátrixon, látod, hogy mi zajlik körülötted, kiszúrod a fekete mágiát azonnal, ahogy támadni kezd.

Ezért nyúl spirituális fizikai támadáshoz. MERT MÁR MÁS ESÉLYE NINCSEN, UGYANIS A MENTÁLIS-ASZTRÁLIS TÁMADÁSÁT MÁR NEM VESZED BE.

 

Te pedig érzed, hogy torkig vagy. Betelt a pohár. Csordultig. Már nem finomkodnál, ha eléd állna. Már annyira felbosszantott, hogy üvöltve elküldenéd és a rendőrséget hívnád. Mert tudod, hogy menyire gyáva. Aljas. Tudod, hogy az amit annak idején szerelemnek hittél, az egy PROFIN KIVITELEZETT, A TE HOSSZAS MEGFIGYELÉSED UTÁN LÉTREHOZOTT, MÁS EMBEREK BEVONÁSÁVAL KREÁLT SZERELEM KÖTÉS VOLT, mivel magadtól te Vele soha nem álltál volna szóba. Mert szóba se jöhetne. Jellemtelen. Sok-sok mágusnő kell neki, és magát a Föld legnagyobb Varázslójának hiszi, aminek vagy lépten-nyomon hangot is ad, vagy álszerényen eljátssza, hogy nincsenek képességei. De vannak. Te pedig ezt már pontosan tudod.

Készülj fel. Ha a Varázslód igazi pszichopata és képtelen feladni, olyan mértékű lelkisérült ragadozó, akit tényleg veszélyesnek, gonosznak érzel, olvasd el az alábbi jeleket, amik spirituális fizikai támadásra utalnak.

 

  1. Álmodban VALÓSAN ÉRZED, HOGY MEGÉRINT. SZEXUÁLISAN IS ÉREZHETŐ A JELENLÉTE. UNDORODSZ, MERT NEM KELL NEKED, MÉRHETETLENÜL VISZOLYOGSZ TŐLE, MERT TUDOD KICSODA, ÁLMODBAN AZONBAN KONKRÉTAN MOLESZTÁL. Idegesítő, bántó, zavaró, etikátlan. Felébredsz és lerázod magadról, de a lenyomatai RAJTA LESZNEK EZUTÁN AZ AURÁDON. Amikor ezt a fajta támadást kapod, akkor már tudat alatt, és ezáltal álmodban sem vágysz rá, de ő valahogy vágyat akar kelteni. Nem ér el semmit, ha rutinos vagy ÉS FIGYELSZ. Ha hagyod magad, újra visszakerül az életedbe, mert hamis illúziót és szexuális vágyat kreál, pedig ha jól belegondolsz, nem a világ legjobb pasija, és valójában soha nem kívántad volna meg, ha nem azzal kezdte volna az első találkozást, hogy belekotort a hasi-szex csakrádba.

 

  1. Ébren is érzel hasonló érintést. Gyűlöletet kelt, de mindig a legalkalmatlanabb pillanatokban támad és tudod, hogy támad, de ő MEG AKAR TÖRNI. AZT AKARJA, HOGY ŐT KÍVÁND, ÉS HA MÁSSAL SZERETKEZNÉL ÉPPEN, AKKOR IS BE FOG ODA TOLAKODNI. MERT GYÁVA, ÉS ARRA A SZERETKEZÉSRE ALKALMATLAN, AMIT TE EGY MÁSIK PARTNERREL TALÁLSZ MEG, de “ott akar lenni”, és azt akarja, hogy ezt mégis vele csináld. Még akkor is, ha tudja, hogy KÉPTELEN RÁ, akkor is ezt akarja, mert NEKI A GYŐZELEM A FONTOS. A legtöbb esetben egyébként ha egy ilyen ragadozóval állsz szemben, akkor nem szeretkezel senkivel mivel minden férfitól elzár, vagy ő maga, mert még nem vagy elég erős, vagy a tudat, hogy bármelyik másik is lehet ilyen, már félsz - ezt majd le kell küzdened, nem zárhatod be a szíved az egész világ előtt, nem mindenki olyan, mint ő -, vagy van egy Társad, és nem adod már alább, a Társ kell.

 

  1. Van egy valódi szerelem az életedben és ő beékelődik kettőtök közé. Át akarja venni a MágusNŐ mellett a Mágus helyét, de alkalmatlan rá, ezért a fekete mágiát oly mértékűvé duzzasztja, hogy FIZIKAILAG ÉRZED, KI AKARJA TÉPNI A TÁRSADAT BELŐLED, fizikai erőteljes fájdalom a mellkasban. Jól figyelj arra, hogy ezt általában éjszaka csinálják, amikor AZT HISZIK, HOGY ALSZOL. Kérj Mihálytól ébresztést, hogy keltsen fel, ha támadás jön, garantáltan fel fogsz ébredni.

 

  1. Az utcán menet közben érzed, hogy követnek. FIZIKAI ÉRZETEID, FIZIKAI JELEI VANNAK ANNAK, HOGY KÖVETNEK. Nem követ. Nincs ott. CSAK AZT AZ ÉRZETET KELTI, HOGY OTT VAN, MERT EGYÉBKÉNT AHHOZ NINCS BÁTORSÁGA, HOGY VALÓJÁBAN OTT LEGYEN. PROFIN KIVITELEZETT ILLUZIONISTA A TE VARÁZSLÓD. ELHITETI, HOGY OTT VAN, AHOL NINCS OTT.

 

  1. Otthon a lakásban, JELENLÉTET ÉRZEL, még lépéseket is hallasz, és ha már találkoztál szellemekkel, pontosan tudod, EZ NEM AZ. Ez egy élő ember asztrálisan kivetített jelenléte. A REPTILIANOK KÉPESEK A KIVETÍTÉSRE. Én is láttam az előszobán fizikailag átmenni a minap, pontosan olyan ruhában, pontosan olyan mozdulatokkal, amiből felismertem, úgy, hogy nem volt ott fizikailag. Rázott a hideg. Ez a jelenség nagyon hasonló ahhoz, mint amikor valaki a halála előtt jelenik meg a hozzátartozóinak éteri minőségben szabad szemmel láthatóan, ez azonban nem olyan, itt pontosan tudod, érzed, hogy az illető életben van, és nem azért jelent meg, hogy elbúcsúzzon. Azért jelent meg, HOGY MEGFÉLEMLÍTSEN.

 

  1. A testedben itt-ott valóságos fizikai fájdalom. Szúrás a mellkasban, a fejben, a lábon, a kézen, égető érzés a bőrödön. Ilyenkor biztosra veheted, hogy vagy woodoo babázik, vagy még az se kell neki, a gondolataival SZÁNDÉKOSAN csinálja.

 

  1. Indokolatlan veszélyhelyzetek. Utolsó pillanatban lépsz el az autó elől. A halál konkrétan a nyomodban jár. A hozzátartozóidat is fenyegeti. AUTÓBALESETEK, AHOL A GYERMEKEID IS A KOCSIBAN ÜLNEK. Megússzátok, csodával határos módon, de tudod, hogy hajszálon múlt, és tudod, hogy támadás volt. Hallottam ilyen történetet tőletek, nem is egyet. Ez már az a kategória, amikor a spirituális ragadozó az életetekkel játszik.

 

  1. A nyugodt harmonikus életre esélyed sincsen. Nem hagy aludni. Nem tudsz enni. Elszívja az energiádat. Az életed egy küzdés. És ő élvezi, mert ha máshogy nem is, legalább így uralja az életedet. Amellett, hogy mentálisan és asztrálisan is támad, támad spirituálisan fizikai síkon is.

 

Azonban ha így támad, NEM FOG TÁMADNI A 3D-BEN, MERT GYÁVA. GYÁVA AHHOZ, HOGY SZEMBENÉZZEN ANNAK KÖVETKEZMÉNYEIVEL. Valahol megmosolyogtató ez. Előadta magát neked nagyon férfias férfinak, aki tud udvarolni, aki ért a nők nyelvén. Aki fantasztikus az ágyban, akivel csodás lesz az élet. Nos, mindezekről már tudod, mekkora hazugságok, de most a FIZIKAI SÍKON IS LÁTOD, hogy tényleg azok.

Mert egy ilyen férfi nem tud sem udvarolni, sem normálisan hozzáállni a nőkhöz. Nem mintha kellene neked az udvarlása, nevetve elküldenéd. Az ilyen férfi nem férfi. Kellemetlen alak, aki mivel nem képes kiállni a saját érzéseivel eléd, mindenféle agyafúrt módon akar megszerezni téged magának, de úgy, hogy te add meg magad és a fenti jelek érzékelése után bedőlj neki, te jelentkezz és visszamenj hozzá.

Ha valóban férfi lenne, eléd állna. Bocsánatot kérne.

Őszintén. Tőle ilyen nem telik, mivel önmagához sem őszinte, nemhogy még hozzád vagy bárki máshoz, azonkívül túl hosszú a lista amiért bocsánatot kellene kérnie, melyekben szerinte tételesen felsorolva is te vagy a hibás.

A fizikai síkon abból látod, hogy mekkora illúzió ez, HOGY EZEKET ÉRZÉKELED, DE NEM TÖRTÉNIK SEMMI A 3D-BEN.

Éppen ezzel bizonyítja, mennyire gyáva.

Semmi, mivel te nem lépsz, ő pedig nem fog.

Most erre azt mondom: Hála Őstennek :)

A Varázsló tehát nem más, mint illuzionista, te viszont igazi MágusNŐ vagy, aki tudja, mennyit ér és nem adja alább.

 

Hárítsd, segítünk Kuti Nórival, akit nyugodtan mondhatok ragadozó-specialistának.

Segítünk ezek leküzdésében, továbbá a mentális-asztrális befolyásolás és spirituális támadás összes tünetét is felismerni és hárítani.

 

Eszter

2017. szeptember 28.

 

elérhetőségem:

esztermagegyseg@gmail.com

sms:  0670 77 22 134

 

Kuti Nóri elérhetősége:

naphajnalsugar@gmail.com

száma: 0670 610 3871






Szólj hozzá

jelek fizikai sík spirituális támadás spirituális ragadozók