2018. már 29.

SZABAD AKARAT-JAVÍTOTTUNK AZ ARÁNYOKON

írta: Eszter 777
SZABAD AKARAT-JAVÍTOTTUNK AZ ARÁNYOKON

Szabad akarat

Javítottunk az arányokon

Figyelem, az alábbi cikk a mátrixban alvók számára a nyugalom megzavarására alkalmas információkat tartalmaz, ezért mindenki saját felelősségére vegyen a piros tablettás SZABAD AKARAT feliratú dobozból :)

Aki még nem igényelte a piros tablettát, átvehető nálam az információs pultnál :)

 

A szabad akarat. Oly sok mindent tartalmaz, hogy sokszor emberi ésszel fel sem fogható valójában mit is jelent. Alapvetően szabad választások, szabad döntések, az ahhoz való jogod, hogy azt tedd, amit te akarsz, olyan döntéseket hozz, amik neked jók. Nem olyanokat, amiket mások akarnak és másoknak jók

Azt hiszed, hogy szabad vagy?

Szabad akarat mentén döntesz?

Akkor lássuk csak.

Belementél egy rossz házasságba/párkapcsolatba, és még mindig benne vagy. Saját szabad akaratod mentén - gondolod te -, holott ez nem egészen  így van. Azért mentél bele, mert akkor azt hitted, hogy ez életed szerelme, időközben rájöttél, hogy távolról sem, de az, hogy még mindig benne vagy, már nem a kezdeti érzéseknek köszönhető, ha a kapcsolatodat rossznak érzed.

Miért is vagy benne?

Az a válaszod - nagy valószínűséggel -: NINCS MÁS VÁLASZTÁSOM.

Máris elérkeztünk egy lényeges dologhoz. NINCS MÁS VÁLASZTÁSOD.

Miért? Nem tudod érvényesíteni a szabad akaratodat.

Mert a lakáshitel, meg mit szólnak a szomszédok, meg a körülmények, meg egyedül nem tudom eltartani a gyerekeket, meg a férjem/feleségem azzal fenyegetőzik, hogy elveszi/nem láthatom őket többé. Meg amúgyis, én nem vagyok erre kész.

Gyenge vagyok.

Tehát gyenge vagy, mert annak gondolod magadat. Engeded, hogy mások rád kényszerítsék az akaratukat, mindezt SOKSZOR IGEN KEDVESEN, MANIPULATÍVAN TESZIK, és SOK ESETBEN EGYÁLTALÁN NEM IS TUDJÁK, HOGY MANIPULÁLNAK. A hatalmi drámák és játszmák az esetek nyolcvan százalékában nem tudatosak.

MÓDOSÍTJÁK A SZABAD AKARATODAT. Igen, igen, mondod most….de akkor is a lakáshitelmegakörülményekmegnincselégpénzemhogyelköltözzekmegelkelleneadniaházat.

A körülményekbe TE mentél bele. Ha már így állunk, bizony TE tudsz kijönni belőle. Senki más nem fogja helyetted megváltoztatni az életedet. Senki.

Ha a körülmények LEHETETLENEK, akkor azokat LEHETŐSÉGGÉ kell tenni. Lakáshitel? Van lehetőséged arra, hogy átírd a jövedelmedet, és minden pusztán AGYBAN dől el, és ENERGIA mentén, TUDATOS TEREMTÉSSEL valósul meg.

Ha már szorult helyzetben vagy, ÉS BETELIK A POHÁR, BIZTOS, HOGY LÉPNI FOGSZ VALAMIT . Ha soha nem telne be az a pohár, kényelmesen tapicskolnál az életed mocsarában.

Azért jutottál el oda, hogy engem olvass, mert érzed: VÁLTOZTATNI KELL .

Tehát: ha valami rossz az életedben, LÁSD MEG BENNE A LEHETŐSÉGET ARRA, HOGY VÉGRE KIPRÓBÁLD, KI IS VAGY TE, ÉS MIT TUDSZ!

Ha valami nagyon rossz az életedben, már elviselhetetlen, akkor LÁSD MEG A LEHETŐSÉGET ARRA, HOGY VÉGRE KITÖRJ A SZABAD AKARAT MENTÉN. Szabad akaratból mentél bele, mondod. NEM. Te pl egy jónak ígérkező házasságba, lakáshitellel meg miegymással azért mentél bele, mert azt HITTED, az neked jó lesz. Mert mindenki férjhez ment/megnősült körülötted, és mindenki gyerekeket kezdett el csinálni. Amúgyis azt HITTED, szerelmes vagy.

Meg különben is már harmincöt voltál, ketyegett az óra.

Tehát: SZABAD AKARAT AVAGY TÁRSADALMI ELVÁRÁS?

Ugye? Mertmindenkiaztcsináljaéniscsinálommertazúgyhelyes.

Legyen szó bármiről. Házasságról, reggel nyolcra munkába menésről, és ezáltal behatárolt életről.

MIDLIFE CRISIS-nek hívják cinikusan azt, amikor valaki a negyvenes éveiben döbben rá, EDDIG AZ ÉLETE EGY ILLÚZIÓ VOLT, NEM A SAJÁT ÉLETÉT ÉLI, ÉS GYAKORLATILAG MINDEN HAZUGSÁG KÖRÜLÖTTE, ÉS Ő MAGÁNAK IS HAZUDOTT, MÁSOK IS HAZUDTAK, ÉS HAZUG AZ EGÉSZ VILÁG.

Én inkább ÖNTUDATRA ÉBREDÉSNEK HÍVOM. A média, a politika, A MÁTRIX hazugságai is módosítják a szabad akaratodat. Mindenhonnan sugározzák feléd, hogy mit egyél, mit igyál, milyen ruhát vegyél fel, milyen iphone-t vegyél meg, mert ez neked jó lesz. Tuti jó lesz, mindenki mondja, hogy jó, mert mindenki AZT HISZI hogy jó.

 

Egy mindenkit mélyen érintő, szemléletes példával szeretnék most rávilágítani fontos dolgokra. Nem politizálok, és nem foglalok állást. Eleve az egész egy kisember számára átláthatatlan nagyhatalmi játszma, melyben Magyarországgal úgy játszanak, mint a ping-pong labdával. Amíg hagyjuk, persze. Amíg MI fejben nem változtatunk, és nem állunk másképp a saját valóságunkhoz. Mert ha ráébredünk, hogy itt és mindenhol a világon például a lenti példa mentén is módosítják a szabad akaratunkat, akkor elég, ha annyit teszünk, hogy a KEZÜNKBE VESSZÜK A POLITIKÁTÓL FÜGGETLENÜL, AZ ORSZÁG ÉS A VILÁG JELENLEGI HELYZETÉTŐL /MIND ENERGETIKAILAG, MIND FIZIKÁLISAN/ FÜGGETLENÜL A SORSUNK IRÁNYÍTÁSÁT, és ezt másoknak is megmutatjuk. Minél több ember teszi ezt, annál inkább átveszi a sötét mátrixtól az ERŐT az Energia. Itt lehet vitatkozni velem, hogy mert erre már nincs elég idő, megatöbbi. Mindig mindenre éppen annyi idő van, amennyinek lennie kell, egyrészt. Másrészt, én sem vagyok végletesen naiv vadspirituális szektahívő, hogy azt higgyem, némi energiával megválthatjuk az országot. Nem. Én nem ezt akarom ezzel mondani, hanem azt, hogy nem az határozza meg a te életedet, hogy kik irányítják az országot, és ez, ha jól belegondolsz, igaz. Azt te határozod meg, hogy ki irányítja az életedet, és nem ők irányítják, ők csupán megszabnak bizonyos kereteket, melyekből kitörhetsz, avagy sem. Az ország helyzetének megváltoztatásához sokkal több dolog kell puszta energiánál, de minél többen ébrednek itthon öntudatukra, annál inkább AZ ENERGIA MEGSOKSZOROZZA ÖNMAGÁT. Amikor pedig egy szabadon ébredő elkezdi a sorsát irányítani, az energiája sokkal több, mint akkor volt, amikor még nem volt öntudatánál.

Lássuk akkor a példát. Ismétlem, NEM POLITIZÁLOK. Nem foglalok állást. CSUPÁN SZEMLÉLTETEK. A politizálás felesleges fáradtság, és azoknak való, akik felfelé szeretnek mutogatni:

Az Orbán lop, és ő tehet mindenről. Pont. /ERRE IRÁNYÍTJA A MÉDIA SZÁNDÉKOSAN A FÓKUSZT, HOGY A LÉNYEGES DOLGOKAT NE LÁSSÁTOK MEG/. Te csak bemész dolgozni, mert MUSZÁJ, de egyébként ebben az országban nem lehet megélni. /EZT HISZED, MERT EZT MONDJÁK NEKED/. Az ország hetven százaléka minimum, akik még mindig nem látnak át a szitán, hogy AKKORA GLOBÁLIS SZÍNJÁTÉKOT játszanak nekünk, hogy az ordít. Annyira nincs jelentősége, hogy mit adnak elő.

Most, hogy közelegnek a “VÁLASZTÁSOK”, /no comment/, mindenhol és mindenhogyan több párt is rád akarja nyomni a saját akaratát. Minden de minden mögött hidd el nekem, ÉRDEKEK rejtőznek.

Annyira nem ez a lényeg.

Láss át a mátrixon. Igen, mindenhonnan tolják ránk a SZABAD AKARAT MÓDOSÍTÓ BESUGÁRZÁST.

Az országunkban az Energia kezdi átvenni a fő szerepet, és ezzel kezdi leleplezni a naaaagy színjátékot. Az energia pedig nőttőn-nő. Az, hogy ki ül a miniszterelnöki székben, csupán annyiban lényeges, hogy ne egy illuminatival lepaktált hüllő legyen, aki tökéletesen belesimul abba, amit a szabadkőműves fekete piramis a mindent látó szemmel akar. Legyen azért némi ellenállás, hogy mi addig is csendben, ügyesen, szeretettel, ELŐÍTÉLET MENTESEN tudjuk tenni a dolgunkat.

Eltekinteni attól, hogy ki mit mond, mivel piszkálgatja, akarja húzni a maga érdekei mentén maga felé a te szabad akarat-mérlegednek a nyelvét.

Láss át a színjátékon, amit a kisembereknek rendeznek, akik esti chips előtt nézik a tévét, és mindent elhisznek. Még mindig.

 

Elgondolkodtató ugye? Megmozgatott? Gondolom, igen. Az emberek vagy fásultan várják, hogy mi történik most az országban, vagy fókuszálnak arra, hogy talán meg tudnak valamit változtatni azon a szinten, ahova bizony nem ér el a kezük. Az csak illúzió.

A világtörténelem során mindig is bevált recept volt előkapni a népnek beadagolandóan a szegény-gazdag ellentétet, a nép által megválasztott vezetőt, akit aztán később természetesen utálni kell, hiszen ha a nép együttműködik a vezetőjével, és az úgyszintén a néppel, talán még jó dolgok is kisülhetnének belőle… de nyilván, ez azoknak, akik a világot láthatatlanul irányítják, nem érdeke. Az Amerika-Oroszország ellentét jól bevált lemez, akárcsak az arab országok vs USA, vagy a zsidó-magyar, cigány-magyar, román-magyar stb ellentét. A lényeg, hogy az emberek ne magukra figyeljenek, hanem KIFELÉ!

 

Az is bevált recept volt mindig is, hogy a kisemberekkel elhitették, tudnak változtatni a magas szinteken, ahova amúgy be sem tehetik a lábukat, de fontosnak érzik magukat. Fájdalmas igazság, de ez van!

Nem a Parlament ültetési rendjét fogod megváltoztatni, nem ott kell keresgélni a válaszokat. A saját életedben. FÜGGETLENÍTSD MAGADAT ATTÓL, AMI KÖRÜLÖTTED ZAJLIK, MERT EZ ITT A MÁTRIX, ITT SEMMI NEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

Az emberek pedig még mindig gyermekként élnek. Nem nőttek fel a szabad döntésekhez. Másokat okolnak a saját bajukért, és mindig, valahogyan mindig megkeresik, hogy a saját rossz életükért az aktuális kormány, az Illuminati, meg a szomszéd a felelős.

Te nem tartozol közéjük, ha engem olvasol. Te valami mást akarsz. Vannak dolgok, mint a fentebb említett nagy színjáték, AMIBE NINCSEN BELESZÓLÁSUNK,  PUSZTÁN ANNYI, HOGY MINDENFÉLE NEVEK FELEMLEGETÉSE NÉLKÜL ENERGIÁVAL, SZERETETTEL ÉS VÉDELEMMEL TÁMOGASSUK AZ ORSZÁGOT. Menjen az az Energia, a Mag Piramissal együtt a Parlamentre, a Lánchídra, a Budai hegyekre, a Budai várra, a belvárosra, menjen az ország minden gyönyörű vidékére, a Balatonra, a Pilisbe, sorolhatnám napestig. /képzeletben folytasd nyugodtan :) és tedd hozzá azt, ahol TE laksz/. Nem Viktort kell energiával feltöltenünk, hanem az országot magát. Mert abba már van beleszólásunk, ÍGY MÁR JAVÍTHATUNK AZ ARÁNYOKON.

Az országunk sorsa, és az itt lévő energia, a közhangulat és a bőség-szükség egyensúlya nem attól fog megváltozni, hogy Orbán leköszön és más jön a helyére. Az országunk sorsa ATTÓL FOG MEGVÁLTOZNI, HA MI VÁLTOZUNK, ÉS VÁLTOZTATUNK. Nem Orbán megy helyetted be dolgozni, és kényszerít bele abba, amiben vagy. Ha még mindig itt tartasz, hogy másokat okolsz, “történtek hibák, de nem én tehetek róla”, akkor még nem nőttél fel.

Elérkeztünk egy újabb lényeges kérdéshez.

 

Mit szeretnél TE?

Nézz mélyen a szívedbe. Ott találod azt, amit úgy hívunk SZABAD AKARAT.

Nem odakint, ahol mások mondják meg, hogyan élj, mit gondolj. Hanem idebent. A te világodban.

Visszatérve még egyetlen gondolat erejéig a fenti példához, amit szándékosan azért tettem bele ebbe a cikkbe, mert tudom, hogy foglalkoztat titeket, és sok a félrevezető ál-információ e tárgyban, A VÁLTOZÁS MAGYARORSZÁGON MÁR ELINDULT. Attól FÜGGETLENÜL, hogy ki van most a választási plakátokon, és ki vezeti az országot /látszatra/. Az energetikai, tudatbeli változás a magyar emberekben, lassan, döcögősen, de ébredőben van még ott is, ahol a Mag Népe teóriákat elutasítják, és a spirituális érdeklődésük maximum az ezotévéig terjed. Ott is, ahol szélsőjobbos cigányszidás, zsidózás megy, ott is, ahol fásult reménytelenség, és ott is, ahol az éljenviktorozás megy, mert bárhogy is, de az embereket, A MAGYAR NÉPET olyannyira próbára teszi a sors évtizedek óta, hogy rá vagyunk kényszerülve használni a TUDATUNKAT. Túlélés, tudjátok. Ez a sokat vert ország éppen azért fog kiemelkedni a vaskorba kapaszkodó Európából, mert minket nem kényeztet el semmi és senki. Nálunk élesben megy a játék. Nem csak nálunk, de bennünk van az a fontos információ, a tudat- és lélekmagban, ami a világ túléléséhez kell.

Benned is.

Bizony.

 

A szabad akaratodat ahogy láthatod, sokféleképpen, és folyamatosan módosítják. Egyetlen kapaszkodód van: TE MAGAD.

Semmi más.

MAGadban leled meg azt, mi az, amit TE igazán akarsz, és ami másoktól független, és rólad szól, nem másokról, nem mások életéről és érdekeiről.

A bicskanyitogató nárcisztikus-empata kapcsolódások ékes példái annak, ahogyan a nárci módosítja az empata szabad akaratát mindaddig, amíg az empata meg nem tanulja, hogy hogyan érvényesítse azt.

Az egész világnak FOLYAMATOSAN MINDEN IRÁNYBÓL, RENDKÍVÜL TRÜKKÖSEN - és erről az Egylélek Egyensúly Szabad Akaratunk és a TERVÜNK EGY Szertartás alatt sokat csatornáztam is -, MÓDOSÍTJÁK A SZABAD AKARATÁT. Gyakorlatilag teljesen elvették tőlünk, és mivel biztosra mentek, elvették azt a Forrást is,  valamint az archetípust is módosították, mely a szabad akaratot képviseli a Földön: A Fényhozót. Lucifert.

Szándékosan nem írom ki a nevét túl sokszor a cikkeimben, mert még mindig nehezen engeditek el a vallási sémákat. Most ki fogom írni, lévén, a cikk róla is szól.

Lucifer, akit a világ félreértett, mert félreértetteték vele. SZÁNDÉKOSAN ISMÉT MÓDOSÍTVA A SZABAD AKARATUNKAT, sőt, azzal, hogy ezt a fontos energiát elvették tőlünk azáltal hogy elhitették velünk, ő az ördög, a gonosz /TEHÁT A SZABAD AKARAT ÉS AZ ÖNTUDATRA ÉBREDÉS GONOSZ DOLOG, ÉRTEM ÉN…/Lucifer, akinek eredeti archetípusa nem az ördög,  hanem inkább úgy hívnám AZ ÉBREDÉS. A FELVILÁGOSÍTÁS. /úgy is hívják, az Illuminator, ugyanis az Illuminati szó eredeti jelentése MEGVILÁGOSODÁS. Itt is láthatjátok, hogy mennyire nagy, szándékos zűrzavart csináltak a fejekben./

Lucifer, aki vállalta, hogy VISSZAHOZZA nekünk a szabad akaratot, vállalva azt, hogy az emberiség nem fogja őt ezért szeretni, lévén, OLYASMIVEL KELL FOGLALKOZNI, AMIT NEM SZERETÜNK. Magunkba nézni. Felismerni, hogy a rossz döntéseinkért és választásainkért MI VAGYUNK A FELELŐSEK. NEM MÁSOK. Fel lehet hozni a fekete mágiát, hogy mert az tehet róla. Meg mert a Társadat is megmágiázták a csúnya hüllők. Igen, ezek megtörténtek, de TE is benne voltál ebben, bizony ám. MEGENGEDTED, MEGENGEDTÜK, MEGENGEDTEM, HOGY MÓDOSÍTSÁK, ELVEGYÉK A SZABAD AKARATUNKAT, HOGY MEGMÁSÍTSÁK A VALÓSÁGUNKAT, HOGY IRÁNYÍTSÁK AZ ÉLETÜNKET EGÉSZEN A KÖZVETLEN KÖRNYEZETÜNKTŐL KEZDVE A LEGMAGASABB /CSUPÁN JELKÉPESEN MAGAS UGYE, ELÉGGÉ AZ EMBERISÉG LEGALJA/ SZINTEKEN.

Elvették a Társadat tőled fekete mágiával? Talán azért is, mert ő gyenge volt, nem volt még kész a veled való kapcsolatra. VOLT RÉS A PAJZSON. A SZERETET PAJZSA NEM VOLT TÖKÉLETES, PLÁNE NEM AZ ELFOGADÁSÉ. Rontást és démonokat küldözgetnek rád? Talán azért is, hogy TE tanulj meg KITÖRNI a sötét oldal jeges markából. A sötétség csak a fény hiánya. Az öntudatra ébredés fényéé. AMIN KERESZTÜL MÉSZ, AZ A TELJES ÉBREDÉSED FOLYAMATA, ÉS EBBEN BENNE VAN AZ IS, AMIKOR RÁÉBREDSZ, MIT IS JELENT VALÓJÁBAN A SZABAD AKARAT. AZT JELENTI, HOGY TE IRÁNYÍTOD AZ ÉLETEDET, DE TÉNYLEG TE, ÉS NEM MÁSOK. TUDOD, HOGY MIKOR AKARJÁK MÁSOK IRÁNYÍTANI, ÉS NEM ADOD ÁT A KORMÁNYT. SOHA TÖBBÉ. MERT TUDOD, HOGY JOGOD VAN A SZABAD AKARATODHOZ, ÉS EZ ISTENADTA JOGA AZ EMBERISÉGNEK. Az Univerzum egyik alaptörvénye a szabad akarathoz való jog és annak tiszteletben tartása. Te döntöd el, hogy miről hogyan gondolkodsz, miről hogyan érzel, miről milyen képet formálsz magadban, mit eszel, mit iszol, hogyan élsz, honnan és hogyan keresed meg a napi betevődet, nem mások mondják meg, mikor mit csinálj, mikor menj be dolgozni, mikor van vége a munkaidőnek, a házastársad helyett TE döntöd el, milyen ruhát veszel fel, kivel beszélgetsz, hova mész, és mikor jössz haza. A szabad akaratodat persze össze kell fésülni mások szabad akaratával, mások szabad akaratának tiszteletben tartásával. Ehhez EGYÜTTMŰKÖDÉS KELL. Mi több, EGYSÉG.

 

Beszéljünk egy kicsit arról, amikor te nyúlsz mások szabad akaratába. Rá akarod őket venni valamire, amit ők nem akarnak, vagy még nem tudják, hogy akarják-e. Mondok egy egyszerű példát. A pároddal szeretnél TE összeházasodni, de ő nem biztos még benne, te azonban szándékosan a plázában az esküvői ruha bolt felé tereled, az ékszeresnél a jeggyűrűket nézegeted, erről szóló filmeket nézetsz vele, persze együtt nézitek, na de akkor is.. mindenáron BEFOLYÁSOLNI AKAROD ŐT A DÖNTÉSÉBEN. Egy kis asszonyi trükk.. mondod. Taktika. Igen. Ő végül belemegy, miután nyomást helyezel rá, és persze, hogy AZ EGÉSZ NEM MŰKÖDIK.

Mert amit erőszakkal akarsz a másikból kikényszeríteni, netán finom vagy erősebb manipulációval, az NEM MŰKÖDIK HOSSZÚ TÁVON. Se egy házasság, se egy közös üzlet, se barátság, se kapcsolat. SEMMI.

A ragadozók pl úgy működnek, hogy elérik, hogy TE AKARD AZT, AMIT IGAZÁBÓL ŐK AKARNAK, ÉS AZ EGÉSZ VILÁGOT URALÓ REPTILIAN ENERGIA IS, ÁTVETÍTÉSSEL, BEFOLYÁSOLÁSSAL, MÁTRIX CHIPEKKEL, BESUGÁRZÁSSAL EGYÜTT UGYANÍGY MŰKÖDIK. Rávesznek minket, hogy azt akarjuk, amit valójában ők akarnak. Majd egy idő után rájövünk, nem mi akarjuk, hanem ők, és ott kezdődik A VÁLTOZÁS. Amikor már tudjuk, MI MIT AKARUNK.

A másokat manipulációval, kis trükkökkel rákényszerítő emberek egy idő után azzal szembesülnek, hogy az áldozatuk kimászik a ráhúzott kényszerzubbonyból, és sehol nincs, elérhetetlenné válik, mert kezébe vette a szabad akaratát és rájött, hogy a manipulátor módosította ezt.

Ragozhatnám még sokáig, de nem fogom, értitek úgyis. Ezer és ezer féle módja van annak, hogy az egyik ember rávegye a másikat arra, amit igazából ő akar jobban, a másik pedig vagy nem akarja, vagy még nem tudja, hogy akarja-e, vagy csak egy kicsit akarja, és talán okkal csak egy kicsit… mert érez valamit a másik emberben. Azt az uraló, térdre kényszerítő energiát, amivel a világot is sakkban tartják.

Ez így sarkos, de ezt hívom hüllő fertőzésnek, és ebből fakad az egészségtelen nárcizmus is, amely átcsaphat nárcisztikus személyiségzavarba.

Sok az info, tudom.

Még egy picit tarts ki, mindjárt abbahagyom a szövegelést :)

 

A tegnapi szert nem is igazán tudom szavakba önteni. A Fényhozó ereje olyan mértékben tolta ki belőlünk a szabad akarat módosítást, és tépte ki belőlünk azokat a szálakat, melyek mentén a szabad akaratunkat módosítva legyökreztettek minket, legyen szó a globális szabad akarat módosításról, vagy az egyéni szintekről, hogy voltaképpen az energia megállíthatatlanul végigszáguldozott rajtunk.

Használtuk a Szabadság Kardját és a Társunk is használta, egymásnak pedig VISSZAADTUK A SZABAD AKARATOT. Tükrökben láttuk, hogy kik azok, akik belenyúltak a szabad akaratunkba. A két Szabadság Kardja ismét eggyévált, és a Kék Kehellyel is megtámogattuk a folyamatot. Csodálatos volt, ahogy a teremtő szeretet eltörli a szabad akarat módosítás kínjait, és a helyébe A SZABADSÁG LÉP.

Elengedtük azokat, LEVÁLASZTOTTUK MAGUNKRÓL, AKIK EDDIG BELENYÚLTAK A SZABAD AKARATUNKBA. Mérhetetlen, felemelő szabadság érzés :)

A Fényhozót végig csatornáztam, nagyon sok fontos információt mondott el nekünk a szabad akaratról, és arról, hogyan tudjuk azt megvédeni, használni. Úgy igazán.

Amikor minden szabad akarat módosító blokkot kioldottunk magunkból, emelkedni kezdtünk. A Fényhozó felment a Teremtő Forrásba, és onnan hozta le az isteni akaratot és tervet, majd elmondta azt, hogy mi akkor, amikor a teremtéskor ezt a tervet elfogadtuk, előtte a Teremtő Anyával EGYÜTT alkottuk meg azt.  Hófehér gömbben hozta le a Fényhozó nekünk ezt a gyönyörű, feltétel nélküli szeretettel és elfogadással teli energiát, és vált velünk eggyé. Az isteni terv, úgymond. Mely tökéletesen egyezik a mi tervünkkel. Ez a nagy talány lényege. Azt is csatornáztam közben, hogy MINDEN A TERV SZERINT HALAD, még ha voltak is vargabetűk. Az egyéni tervek és a nagy globális is.

A két Szabadság Kardjából egy nagy arany-tűz gömb vált, amit a Társunkkal a szívcsakránkba tettünk, a Teremtő Szabad Akarat. Még most is a hatása alatt vagyok, pedig mindjárt kezdtem az Egylélek Kinyíló Szívek Szert , amelyben az Ego és a Lélek Egységét állítjuk helyre.

 

Az általam leírtakkal nem kell egyet érteni. Érezni kell, az pedig tudom, máris megvan :)

 

A szertartásokról a hangfelvételeket és a részleteket ennek feltételeiről itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com illetve a szerekre is itt tudsz jelentkezni és időpontot is itt tudsz tőlem kérni.

 

Áldás

Szabadság

Egység

Eszter

 

2018. március 29.

 

Szólj hozzá

FÉNYHOZÓ SZABAD AKARAT