2017. jún 27.

BALORA FŐPAPNŐI ÉS BAÁL FŐPAPJAI KÉPZÉS

írta: Eszter 777
BALORA FŐPAPNŐI ÉS BAÁL FŐPAPJAI KÉPZÉS

Balora és Baál keresi a főpapnőit és a főpapjait

Balora és Baál főpapnői és főpapjai

képzés

 

3 foglalkozás

foglalkozásonként másfél óra időtartam

egyéni képzés

 

 

1.  foglalkozás - 1. Beavatás - elméleti rész, felmérés és az ereklye visszakapása

Felmérem, hogy mi az, amit a mágiáról tudsz. Megtanítom neked a Balora-Baál mágia alapjait, melyet egyetlen máguskönyvben sem találsz meg, mert csak a tiszta, feltétel nélkül adni, segíteni akaró, másokat és a világot menteni, gyógyítani akaró és tudó kiválasztottak férhetnek hozzá ehhez a fajta mágiához, melyet a Szíriuszon rejtett el Balora és Baál és most átadta nekünk. 1. Beavatás, amikor Balora a főpapnőjévé avat meditációban, miközben visszaadja az ereklyét, melyet évezredekig őrzött neked, hogy ha itt az idő, átvehesd és ráléphess a küldetésed útjára. Házi feladatként gyakorlatokat kell végezni, melyek jót tesznek a lelkednek és a tudatodnak, és vezetnek a mágia ősi útján.

 

2.  foglalkozás - 2. Beavatás - Baál tűz és fénymágiája, elméleti és gyakorlati rész

Kipróbáljuk, amit az előző foglalkozáson tanultál, megnézzük, mi az, amiben el vagy akadva, az általad feltett kérdések alapján felmérem, mennyit fejlődtél amióta utoljára találkoztunk. Baál mágiájával megtanítalak fénnyel gyógyítani és védeni, tűzzel tisztítani és védelmet felépíteni, fekete mágiákat oldani, sötét entitásokat eltávolítani az aurából és a csakrákból, fejlesztjük és magasabb szintre emeljük a képességeidet. 2. Beavatás - képessé válsz az emberi lelkek és életek mentésére amikor fekete mágiáról, energiavámpírokról, démoni jelenlétről van szó, házakat is tudsz tisztítani. Baál a tűz mágusává avat ezzel, olyan tiszta erő birtokába jutsz, mellyel életet menthetsz és a magad folyamatos tisztítására és védelmezésére is képessé válsz.

 

3.  foglalkozás - 3. Beavatás - szíriuszi tiszta mag mágia, elméleti és gyakorlati rész

Balora asztrál-mentálsíkot mozgató mágiáját tanítom meg neked, mellyel meghajlítani leszel képes a sötét mátrixot, elő tudod hívni a legnehezebb helyzetekben is a fényt a magad és mások szívében, hogy a szeretettel minden mintát felül tudj írni. A szeretet mag mágiája ez. Balora víz-Hold, és Földanya-mag mágiája az érzések szintjén teremt, míg Baál tűz-Nap és fény-Szíriusz mágiája a gondolatok szintjén. E kettőt egyesítem benned, ennélfogva Baált és Balorát, azaz a Napistent és a Napistennőt, a férfi és női energiákat egységbe hívom, így az egység útjára lépve a saját és mások életét is képes leszel rendbe tenni, segíteni, sokakat, tömegeket gyógyítani pusztán energiával és az ősi Baál-Balora mágiával. 3. Beavatás - Nap-mágussá avatunk egy mélymeditációban, ahol egységbe hívjuk a különböző bolygókon lévő lélekrészeidet, hogy minden forrásenergia egységbe kerüljön benned és a mágia ősi útját járva végre önmagad lehess. Ennek a szintnek az alapvető folyamodványa az, hogy megtalálod a Társadat, aki szintén erre a szintre hivatott, illetve hogy a küldetésed az életed részeként végre megmutassa magát a világnak.

 

helyszín:

13. kerület, Duna Plaza környéke

Messze élőknek skypon is megoldható.

JELENTKEZÉS:

esztermagegyseg@gmail.com

0670 77 22 134

 

 

Balora keresi a főpapnőit

Baál keresi a főpapjait

 

 

Balora keresi a főpapnőit és Baál a főpapjait, azokat, akik tudják, hogy a mágia az alázat és a szeretet útja, egy olyan út, ami nem a csillogásról szól és nem a nagy hírnévről.

Azokat, akik a tiszta mágia /MAG-IA/ mentén eljutnak AZ EREDETIG ÉS A VILÁG IGAZI LELKÉIG, akik a mátrixot fénnyel világítják meg és a sötét illúzióhálóból fényhálót hoznak létre.

Azokat, akik a mátrixban önmagukat keresik, magukban és egy másik emberben, és a mágia útján találják meg egymást, mert a fény adásához két ember kell.

Azokat, akik régóta várnak arra, hogy a mátrixban önmaguk lehessenek és megmutassák, hogy a többiek hogyan formálják a valóságot, miközben maguk is megtanulnak önmaguk lenni, szabadnak lenni, érezni és élni.

Azokat, akik tudják, hogy van erejük, de nem tudják használni.

Azokat, akik vágynak arra, hogy a saját útjukat járják és a saját életüket éljék.

Baál és Balora azok, akik mi vagyunk magyarok.

 

 

Eszter

 

 

Szólj hozzá

BALORA FŐPAPNŐI MÁGIA KÉPZÉS