2017. okt 17.

A SZABAD AKARAT

írta: Eszter 777
A SZABAD AKARAT

REPTILIÁNOK VS SZERELEM - oszd meg és ne uralkodj :)

A SZABAD AKARAT

REPTILIÁNOK VS SZERELEM

A FÉRFI VS A NŐ

AMIKOR A FÉRFI SZERELMES LESZ, ÉS MINDENFÉLE TECHNIKÁKKAL MENEKÜLNI AKAR EBBŐL, VÉGÜL SAJÁT MAGÁVAL FOG SZEMBEKERÜLNI

SZERELEM VS MANIPULÁCIÓ




Senkinek nincs joga belenyúlni a szabad akaratodba. Nincs olyan, hogy ha te azt akarod csinálni, ami a te saját akaratod, teszem azt, aludni vagy enni, meg magadnak dolgozni, pénzt keresni, vagy azzal lenni, akivel te akarsz, azt érezni amit te akarsz és azt gondolni, amit te akarsz, azt valaki valamilyen mocskos módszerrel módosítsa. Az ember a szabad akaratra lett teremtve, hogy megvalósítsa önmagát, és a világot uraló faj, a reptiliánok évezredek óta a szabad akaratunkkal játszanak. MOST KINYÍLT A BICSKA A ZSEBÜNKBEN. Senki nem lehet senki szolgája. A NŐ SEM LEHET A FÉRFI SZOLGÁJA. Nincs olyan, hogy egy “párkapcsolatban” a nőnek azt kell tenni, amit a férfi mond. Vannak olyan helyzetek, ahol igen, ahol a férfi nyilvánvalóan jobban tud egy túlélési helyzetben, egy műszaki hibánál valamit, de a hétköznapokban olyan nincs, hogy a nő mindig azt csinálja, amit a férfi akar. Nincs olyan, hogy a nő akkor alszik, amikor a férfi akarja, akkor gondolkodik, akkor érez, amikor a férfi akarja, azt gondolja és azt érzi, amit a férfi akar, mert ez nemhogy nem szerelem, de még csak nem is párkapcsolat, hanem birtoklás. Nagyon sok mindent lehet a tanító szándékra fogni, meg a globális egységre, meg arra, hogy a férfi lehet akár a nő tanítója is, de van egy határ, amit ha a férfi átlép, és módosítja a szabad akaratot, hogy a nőt a rabszolgájává tegye, az ott már birtoklás. GYEREKES, BETEGES, MOCSKOSKODÓ ZSARNOKOSKODÁS. AMELYIK FÉRFI EZT CSINÁLJA, AZ NEM FÉRFI, HANEM EGY KISEBBSÉGI KOMPLEXUSOS NAGY GYEREK. Az egész bolygó és rajta az összes ember azért él úgy, gondolkodik úgy, érez úgy, ahogyan azt az illuminati akarja, mert teljes egészében azt hiszik, hogy saját szabad akaratukból cselekednek, holott mindent, minden egyes lépésüket, amit megtesznek a mátrixban, azt besugározzák nekik.

 

Mondok egy egyszerű példát: tudod, hogy a McDonald’s-os kaja nem jó. Megtekintettél egy csomó videót, hogy mit tesznek a mekis kajába, mennyi mérget, ízfokozót, sőt olyasmit is, ami függőséget okoz, hiszen biztosan tapasztaltad már, hogy újra és újra akarnál enni, pedig tudod, hogy nem jó, és mégis akarod. BIZTOS, HOGY EZT TE AKAROD???

 

Mondok egy másik példát: van egy férfi és vagy te, a nő. Minden szempontból megfelel neked. SAJÁT SZABAD AKARATODBÓL SZERETNÉD A FÉRFIT VÁLASZTANI, és úgy vagy vele, hogy mivel senki sem tökéletes, van egy bizonyos alkalmazkodókészség, aminek a mentén majd elfogadjátok egymást. Azonban ő nekiáll trükközni. Az elején ugye úgy érezted, hogy tényleg saját szabad akaratodból választottad ezt a férfit, hiszen minden szempontból megfelel neked, külsőleg-belsőleg pont olyan, amilyet elképzeltél, nagyon jól érzed magad vele, de amikor rájössz, hogy irányításmániás, és arra is rájössz, hogy ural téged, akkor elkezded kétségbe vonni azt, hogy tényleg szereted-e őt. Olyankor már elkezdesz agyalni, hogy mi miért történt, és, hogy miért nem voltál önmagad sokáig, és amikor újra önmagad lettél, és azt tapasztaltad, hogy nem fogadja el, ha saját szabad akaratod van, azt ő nem fogadja el. Mindenáron olyanra akar téged formálni, ami neki megfelel, tehát te nem felelsz meg neki alapjáraton. Van a fejében egy ideális kép, hogy egy nőnek milyennek kell lennie, de ő maga meg sem üti azt a szintet, amilyenné téged formálni akar. Hatalmasak az elvárásai. Az önmagával szembenézés nulla. PONTOSAN AZÉRT AKARJA RÁDERŐLTETNI A SAJÁT AKARATÁT, URALNI ÉS BIRTOKOLNI TÉGED, MÁNIÁKUSAN IRÁNYÍTANI, EZZEL KILŐVE MINDEN OLYAN LEHETŐSÉGET, HOGY ESETLEG Ő SÉRÜLJÖN, ÉS EZÁLTAL TANULJON, AHOGYAN UGYEBÁR TE IS, HOGY NE KELLJEN SZEMBENÉZNI ÖNMAGÁVAL.

EBBŐL ÍGY SOHA NEM LESZ PÁRKAPCSOLAT, MERT AZ URALÁS, BIRTOKLÁS IGAZSÁGTALAN MEGTÉRDELTETÉSE A MÁSIK EMBERNEK.

 

Létezik olyan, hogy szerelem.

Létezik olyan, hogy igazi kötődés, és NEM KÖTÉS.

A kötést itt most nem szerelmi mágiaként értem, hanem a fenti szabad akarat módosításról beszélek.

Arról, hogy a férfi az érzések bevállalása helyett hüllőmódszerekkel ráveszi arra a nőt, hogy úgy szeresse, ahogy azt ő akarja.

MINDENKINEK JOGA VAN AHHOZ, HOGY SAJÁT SZABAD AKARATA MENTÉN TUDJON SZERETNI, ÉS Ő DÖNTSE EL A SZÍVÉVEL, NE A MÁTRIX AKARATA ÁLTAL, HOGY SAJÁT SZABAD AKARATA MENTÉN ŐT VÁLASSZA.

Ha egy nő választ egy férfit, azt saját szabad akarata mentén választja, AZÉRT, MERT AZ ELEJÉN SAJÁT SZABAD AKARATÁBÓL BELESZERETETT A FÉRFIBE.

Most is szereti, elfogadja olyannak, amilyen, de egyet nem fogad el, hogy megmondják neki, hogy mit gondoljon, mit érezzen és mit csináljon.

 

EGY IGAZI FÉRFI BE MERI VÁLLALNI A VALÓDI SZERELMET, NEM TRÜKKÖZNI, KIJÁTSZANI A NŐT, LEVADÁSZNI, URALNI, IRÁNYÍTANI, HOGY EZZEL ELFEDJE SAJÁT VALÓDI ÉNJÉT, AMIRŐL AZT HISZI, HOGY A NŐ NEM FOGADJA EL. A valódi szerelemnél a nő elfogadja. Mindaddig, amíg a férfi trükközik, és ezt az egészet egy játéknak tekinti, addig egy nő, akinek öntudata van, az addig nemet mond, mert a nő nem a férfi szolgája, ahogy az emberiségnek sem szabadna reptiliánok szolgájának lenni, hanem egy önálló, szabad érzésekkel és gondolatokkal rendelkező emberi lény.

SZABADNAK SZÜLETETT, ÉS AZ IS MARAD.



Végh Eszter

2017. október 17.

 

ingyenes válaszadás, párkapcsolat, szerelem, társ, egylélek, ikerlángok, fekete mágia gyanúja, reptiliánok, ragadozók, és bármi…:esztermagegyseg@gmail.com

sms: 06/70-77-22-134.

 

Kuti Nóra, a Fény Hadseregének vezetője

ragadozó párkapcsolatok, fekete mágia elleni védekezés, Fény Hadserege felavatások, Fény Hadserege kiképzés, Crowley-Thoth tarot tanácsadás, ingyenes válaszadás e-mailben: naphajnalsugar@gmail.com

sms: 06/70-610-3871

 

INGYENES VÁLASZADÁS E-MAIL-BEN, MINDKETTŐNKNEK ÍRHATTOK, KÉPEKET IS KÜLDJETEK.

Szólj hozzá

szabad akarat