2017. nov 20.

EGYLÉLEK KÖZÖS ALKOTÁS-KÖZÖS GYERMEK SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK KÖZÖS ALKOTÁS-KÖZÖS GYERMEK SZERTARTÁS SKYPON

EGYLÉLEK FÉNYGYERMEKEK A FIZIKAI SÍKON - MEGALKOTJUK A KÖZÖS JÖVŐT 2017. NOVEMBER 24. PÉNTEK 20.00-22.00

Egylélek Közös Alkotás - Közös Gyermek Szertartás

Skypon

EGYLÉLEK FÉNYGYERMEKEK A FIZIKAI SÍKON

MEGALKOTJUK A KÖZÖS JÖVŐT

2017. november 24. péntek

20.00-22.00

 

A héten a második szer követi az elsőt, az Egylélek Menyegző Szertartást, az egylélek energia közös alkotását, a közös jövőt, és a közös gyermekeket hozzuk a fizikai síkra. Sokatok körül kering egy gyermek lelke, aki le szeretne születni. A szertartás során segítünk nekik megérkezni A KETTŐTÖK ENERGIA TERÉBE, amennyiben a sorsotokban van még gyermekvállalás és ti is így döntötök.

Amennyiben eddig nem jó irányba haladva nem a társadtól, hanem egy illúzió-kapcsolattól szerettél volna gyermeket - ennél fogva pedig a gyermek még nem érkezett meg -, most a helyes mederbe tereljük a dolgokat, hogy az érkező kis léleknek szabad utat adjunk.

A közös alkotás pedig bármi lehet. Egy fehéren ragyogó festővászon előtt álltok a társaddal és azt festetek rá, amit akartok. Közös jövőt alkottok, közös, új energiákkal, a festőecsetek a kezetekben a jelenből kialakuló új jövő színeit hordozzák, a festővászon pedig a közösen megalkotott ÚJ VALÓSÁGOTOK LESZ.

Mert a sors és az élet művészei vagyunk :)

 

Ismét három összefüggő egylélek szer a héten. Egymásra épülve, mint a kirakós darabjai, egymást tökéletesen kiegészítve, de egyesével is lehet csinálni őket.

Az egylélek szerek továbbra sem a társ bevonzásáról szólnak, sem arról, hogy egy konkrét személyt magatokhoz vonzatok, az életetekbe teremtsetek. Az önmagatokban lévő ősi energia megtalálásról szólnak, arról, hogy a bennetek élő férfit és nőt egységbe, egyensúlyba állítsátok, életetek hajóját végre a megfelelő gyógyító, tisztító, felemelő, nyugodt vízre kormányozzátok, hogy az élet mint a lehetőségek végtelen óceánja kitáruljon előttetek, a kezetekbe ragadva a kormányt.

A társ energia jelenik meg a szertartások alatt, mely független attól, hogy kire gondoljátok, hogy a társatok. Ha a társatok az, akire gondoltok, akkor a kettő egyezik és ez a fizikai síkon meg fogja hamarosan mutatni magát. Ha nem, akkor megérkezik a megfelelő, az igaz társ.

 

november 23. csütörtök 20.00-22.00 EGYLÉLEK MENYEGZŐ SZER SKYPON

november 24. péntek 20.00-22.00 EGYLÉLEK KÖZÖS GYERMEK-KÖZÖS ALKOTÁS SZER SKYPON

november 25. szombat 20.00-22.00 EGYLÉLEK KÖZÖS KÜLDETÉS-KÖZÖS ÚT SZER SKYPON.

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms: 0670 77 22 134

/ a részvétel ismét kedvező, mivel a héten megint három szer lesz, az energiákat, a szavakat, a szerek szövegét és témáját közvetítik nekem, egyelőre ennyire gyors a tempó, nyilván okkal :) /

 

 

 

Szólj hozzá

család szerelem szeretet szertartás közös jövő Eszti Nóri közös gyermek ikerlángok egylélek jelen valóság