2018. már 25.

EGYLÉLEK EGYENSÚLY SZER

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK EGYENSÚLY SZER

2018. MÁRCIUS 28. SZERDA 20.00-22.00

Egylélek Egyensúly Szer

A szabad akarat és a Tervünk

EGY

Skypon

2018. március 28. szerda

20.00-22.00

 

Tudjuk, mit akarunk. Egymást. Nem volt könnyű az út idáig. Sokszor éreztük azt, soha nem lesz vége. Sokszor felülírtuk a tervünket, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy kellett volna - másoknak, akik minket körülvettek is van szabad akaratuk. Mi ezt mindig tiszteletben tartottuk. Elfogadtuk azt, amit mások akarnak.

Most azonban minden megváltozott.

Ledolgoztuk, amit kellett azokkal, akik a közös tervünk útjában álltak - és ezzel persze tanítottak.

A mi szabad akaratunk mindig is EGY volt.

Döntéseket kellett azonban hoznunk, fájdalmas döntéseket, mert nem hagyott  a sors más választást. A döntések okkal történtek. Sok döntés, sok szereplő, sok idő… végül eljött az a pont, ahol megéreztük: MOST KEZDŐDIK A MI TERVÜNK.

AKKOR CSINÁLJUK.

A Nő elfogadja a Férfi döntéseit.

A Férfi elfogadja a nő választásait.

A Férfi dönthet sokszor jól és rosszul.

A Nő választhat jól és rosszul.

A végén egymással szemben - de mégsem szemben - találják magukat, mert a Tervük EGY. A szabad akarat, melynek mentén belementek a tanulási folyamatba, egymáshoz vezeti őket.

Tudták ezt mindig is. Érezték. A szabad akarattól sokszor félsz. A Társad szabad akaratától, hogy mást mond, mint a tiéd. A sajátodtól, hogy elrontod. Nem ronthatod el. Ha ti EGYEK vagytok, a szabad akarat EGY irányba vezet.

Beállítjuk az egyensúlyt, KIJAVÍTJUK A ROSSZ DÖNTÉSEKET ÉS HELYREHOZZUK A ROSSZ VÁLASZTÁSOKAT.

Egyensúly=Egység=MI.

A szert a Fényhozó fogja vezetni, lévén a szabad akarat és az isteni terv közötti egyensúly az ő esszenciája. Már egy hétre előrebocsátotta, hogy ez a szer PONTOSAN ÉS NEM VÉLETLENÜL HÚSVÉT ELŐTT LESZ.

 

Három egyensúlyi, helyrerakó, egység szer. Olyan témákat ölelnek fel, amik eddig is foglalkoztattak minket, de ezekhez a szintekhez eddig még NEM VOLT HOZZÁFÉRÉSÜNK. Most már van :)

  1. Egylélek Egyensúly Szer - A szabad akarat és a Tervünk EGY - Skypon - 2018. március 28. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek Kinyíló Szívek Szer - Az ego és a lélek párbeszéde - Egység Ego és Lélek között - Skypon - 2018. március 29. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek MAG Küldetés Szertartás - A Beteljesülés Kapujában - Ősmagyar Mag Mágia Szer - Küldetés-szerződés - Skypon - 2018. március 30. péntek 20.00-22.00

 

Jelentkezés / részvétel vagy hangfelvételek kérése - részletek: esztermagegyseg@gmail.com

A feltételek továbbra is kedvezőek, és azok is maradnak :)

 

Áldás, Hit, Szer-elem.

 

Eszter

 

Szólj hozzá

SZABAD AKARAT