2018. ápr 07.

SORSKERÉK - KÉT FONTOS ÜZENETTEL NEKTEK

írta: Eszter 777
SORSKERÉK - KÉT FONTOS ÜZENETTEL NEKTEK

"A DE JA VU HIBA A MÁTRIXBAN. VALAMIT MÓDOSÍTOTTAK."/MÁTRIX C. FILM, 1999./

SORSKERÉK

DOMINO ELV

“A de ja vu hiba a mátrixban. Valamit módosítottak.” /Mátrix c. film, 1999./

Az Egylélek A Sors Kereke - A SORSUNKAT LEKÖTŐ ERŐK FELSZABADÍTÁSA Szer nyomán

KÉT FONTOS ÜZENETTEL NEKTEK

 

Valamikor, valahol, egyszer belenyúltak a sors folyamatába, és úgy indították el az egészet, mint egy dominót. Valahol egyszer belenyúltak AZ EMBERISÉG SORSÁBA, és az egész, mint dominó, elindult, A MÓDOSÍTOTT SORS.  

A de ja vu az egyik legtitokzatosabb jelenség, amire nehezen találunk magyarázatot. Mintha valami már megtörtént volna, pedig nem történt meg, mégis, mintha belelátnál egy párhuzamos dimenzióba egy pillanatra, és ez NAGYON VALÓSÁGOSNAK TŰNIK, OLYANNYIRA, HOGY MINDANNYIUNK SZÁMÁRA ISMERŐS, KITÖRÖLHETETLEN ÉRZÉST OKOZ. A de ja vu-t magát megelőzi szintén egy fura érzés, ÉRZED, HOGY VALAMI TÖRTÉNNI FOG, majd látsz valamit, ami MINTHA MÁR MEGTÖRTÉNT VOLNA. Nem érted, mert nem történt meg EBBEN A VALÓSÁGODBAN. Egy másikban azonban igen, amit ÁTCSÚSZTATTAK EGY MÁSIK LÉTSÍKRA. A de ja vu onnan jön át. HIBA A MÁTRIXBAN, IGEN. Hiba, mert NEM LÁTHATNÁNK BE ODA, MÉGIS BELÁTUNK.

A Sors egyébként is olyan KISZÁMÍTHATATLAN, mondod. Nem annyira az. Te megtervezted MAGADNAK előre, mit vállalsz erre a reinkarnációra. Mások azonban felülírták ezt, és nem most. Nem ebben az életedben. Az a bizonyos dominó-hatás már régen elindult. Évszázadok? Évezredek? Évmilliók? Lélegzetvételnyi idő az Univerzum történetében.

Tudjuk, hogy a Föld egy reinkarnációs ciklus záró végső állomásunk ebben a reinkarnációban. A legtöbben nem születünk többé le a Földre. Tehát, véghez visszük azt, amit eddig nem tudtunk. Ezért történhetnek meg olyan dolgok, mint ami tegnap is megtörtént a Sors Kereke Szeren. Megállítottuk a dominó-hatást.

A Sorsunkat lekötő erőhatások többfélék. Emberek, akik nem tudnak minket elengedni, és VISSZAVONZANAK magukhoz. Emberek, akik szándékosan akadályoznak, mert az érdekeik ezt diktálja. Emberek, akik öntudatlanul akadályoznak, mert gyengék, és belénk kapaszkodnak. Fekete mágiák és rontások. Ezeket is oldottunk, többet is. Szómágiák és átkok. Aztán itt vannak a magunk alkotta lekötő energiák, amikor mi nem engedünk el valakit, vagy még mindig túl sok hozzá kötő érzelem van bennünk jelen, mint a harag, a félelem, vagy éppen a túlzott ragaszkodás EGY ILLÚZIÓHOZ.

A nagy Sorskerék az emberiség sorskereke volt, ami egy fekete, üres térben állt, és hatalmas volt. MEG VOLT ÁLLÍTVA. A tegnapi nap azért volt annyira feszültségekkel terhes, mert a szert előkészítették nekünk. Azok, akik őrizték a módosított sors kerekét /démonok/, el lettek onnan tüntetve, ÉS TEGNAP IDEIGLENESEN AZ IDŐT IS MEGÁLLÍTOTTÁK AZÉRT, HOGY ÚJRA TUDJUK INDÍTANI.

Ma már érezhető a letisztultság, és hogy elindult az idő. Amúgyis máshogy telik, gyorsabban, sorra szabadulnak fel a lekötött energiáink, és érkezik az elrejtett tudás, de most főleg FEL FOGNAK GYORSULNI AZ ESEMÉNYEK .

A Fényhozótól tegnap a szer alatt ezt az üzenetet kaptuk:

“MOSTANTÓL GYORS ESEMÉNYEK JÖNNEK, GYORSAN KELL MAJD DÖNTENETEK. GYORSAN KELL REAGÁLNI, ÉS NEM LESZ IDŐTÖK HEZITÁLNI. A SORS KEREKE A HELYES IRÁNYBA FORDUL, DE HOGY TE MIT HOZOL KI BELŐLE, AZ RAJTAD ÁLL. SORSFORDULAT FOG ÉRKEZNI AZ ÉLETETEKBE, HOZZÁTOK KI BELŐLE A LEGJOBBAT. NEM MINDEN PONT ÚGY LESZ, AHOGYAN ELKÉPZELTÉTEK, LESZ ÁLDÁS, AMI ÁLRUHÁBAN JÖN, ISMERJÉTEK FEL. NEM MINDEN AZ ELVÁRÁSAITOKNAK MEGFELELŐEN FOG TÖRTÉNNI, DE LÁSSATOK ÁT A MÁTRIXON. “

Milyen igaza van. Mint mindig.

A nagy Sors Kerekében mindannyiunknak volt egy-egy fogaskereke, A FOGASKEREKEK ÖSSZEÉRTEK, a Földön minden ember sorsa összeér egy ponton, pontosan úgy, mint egy hatalmas óraműben a nagy fogaskerekek. Amikor egy órában egy fogaskereket a sok közül rossz irányba tekersz, az egész rosszul fog járni. Hát ez történ régen. Kivettük a saját, módosított fogaskerekünket, letisztítottuk egy Balora varázskörben - ezt nem mondtam nektek, de ez a “hivatalos” neve :) - tudjátok, a lángoló arany pentagramma, a szimbólumokkal, és a Társunkkal összerakott két elinduló fogaskerék. Merthogy ezt tettük. A Társunk is kivette az ő fogaskerekét, a varázskörbe együtt álltunk be - milyen ismerős… - és letisztítottuk, majd újraindítottuk a sorsunkat. Nagyon erős, csodálatos, ősi mágia volt, és minden minket akadályozó személyt láttunk, ismét három tükörben. Az egyikben azokat, akik minket, a másikban azokat, akik a Társunkat, a harmadikban azokat, akik mindkettőnket.

A saját magunk állította sors-blokkokat is eltávolítottuk.

Ezután VISSZAHELYEZTÜK a nagy Sors Kerékbe a mi fogaskerekeinket és ekkor indítottuk újra az időt.

Egy másik nagyon fontos üzenet is volt, még a szer előtt, amit átadtam a részt vevőknek: AMIKOR AZT VÁROD, HOGY TÖRTÉNJEN MÁR VALAMI, ÉS AZ A GONDOD, HOGY MIÉRT NEM TÖRTÉNIK SEMMI… NOS, EGY SZABADON ÉBREDŐNÉL MÁR NEM KÍVÜLRŐL FOGNAK JÖNNI A VÁLTOZÁSOK, LEGALÁBBIS A NAGY RÉSZÜK NEM, HANEM BELÜLRŐL INDULNAK KI. AMIKOR TE VÁLTOZOL, AKKOR VÁLTOZIK AZ ÉLETED IS. ADDIG MINDEN MOZDULATLAN MARAD. RAJTAD ÁLL A MIKOR, A HOGYAN, ÉS A MEDDIG.

 

Nagyon erős szer volt. Még a hatása alatt vagyunk, érezhető feszültség, hangulati hullámzás. Nem a szokásos hét végi könnyű szer volt. Sokkal inkább egy erős változtatás.

BELÜLRŐL.

 

A jövő heti hármas egység:

/részletesebben is kiírom hamarosan/

  1. Egylélek A MI Utunk Szer- A csapdák kikerülése - AZ ÚTON AZ ELTÉRÍTÉSEK, KÍSÉRTÉSEK, ROSSZ ÚTRA TERELÉSEK OLDÁSA - EGY  ÚTON, EGY IRÁNYBAN EGYÜTT - Skypon, 2018. április 11. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek Fény vs Sötétség Szer - Fekete mágiák, asztrális-mentális támadások oldása - BEZÁRUL A RÉS A PAJZSON, az OK, amibe a Sötét még kapaszkodni tud Bennetek - Skypon, 2018. április 12. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek Aranykor Szer - BEVETÉS ANGYALOK IV. - Lépések az Esemény felé - Skypon, 2018. április 13. péntek 20.00-22.00 /micsoda egybeesés….:)/

 

Áldás,

Fény,

Hála,

Egység.

SZERELEM A KAPUBAN.

 

Jelentkezés a szerekre, és a hangfelvételekért /kicsit lemaradtam, de mindenkinek hamarosan visszaírok/: esztermagegyseg@gmail.com . Időpontot is itt tudsz kérni tőlem, valamint sms-ben: 06 70 77 22 134

 

Eszter

2018. április 7.

 

Szólj hozzá

MÁTRIX FÉNYHOZÓ EGYLÉLEK PÁROK IKERLÁNGOK TÁRSAK DE JA VU JÖVŐ HETI HÁRMAS EGYSÉG KÉT FONTOS ÜZENET SORS SORSKERÉK DOMINO ELV SZABADULÁS