2024. jún 09.

INANNA III.

írta: Eszter 777
INANNA III.

A MÁTRIX MÖGÖTT

INANNA III. 

A MÁTRIX MÖGÖTT

TITKOS ANNUNAKI KÓDRENDSZER A SZÍNFALAK MÖGÖTT

 

FIGYELEM! Ismét nagy koncentrációt igénylő, felkavaró írás következik. Eméssz meg minden szót, ha kell, állj meg az olvasásban, majd folytasd, ha beépült, amit olvastál. Olyan szinten fog megkavarni, hogy magadat végre elkezded VALÓDINAK látni. 

A cikket Inanna diktálása nyomán írtam.

 

Létezik egy olyan fogalom, hogy mátrix, létezik a mátrixon kívül, és létezik a MÁTRIX MÖGÖTT. Ez olyasmi, mint a színfalak mögött. A titkos projektek, amelyek a nagy egészet valójában irányítják.

Mert a mátrix csak látszólag irányít. Valójában a mátrix MÖGÖTT irányít, amit Enlil sem fedezett fel soha. Tartott tőle, hogy létezhet esetleg egy TITKOS ANNUNAKI KÓDRENDSZER, ami az ő Jahve mátrixát is képes idővel felülírni, de olyannyira mesterien, mi több, zseniálisan rakta össze a mátrixot a reinkarnációs kényszerciklusokkal, a nem lineáris leszületésekkel, a blokkolt genetikával, blokkolt emlékekkel és képességekkel, blokkolt tudással, hamis egyistenképpel, ellopott idővel és mátrix időhurokkal, hogy túl magabiztos volt ahhoz, hogy elhiggye, amire az igazán fejlett látói - volt körülötte néhány ilyen is - többször is figyelmeztették: nevezetesen, hogy távozó annunaki társai nem hagyták a Földet őrizetlenül…

 

Az Adamu Eva Projektben részt vevő egyik anyaként Inanna nagyon komoly feladatot vállalt magára - egy új emberiség megteremtését, aki már akkor is voltaképpen annunaki-ember hibrid volt. Az az igazság, hogy TE magad is annak az Adamu Eva Projekt vonalnak vagy a leszármazottja, amelyik már eleve annunaki-ember hibridnek készült, hiszen DNS-ünk fele annunaki, de a projekt háromszor hét gyermeke közül egy-egy hetesben három gyermek hetven százalékos annunaki DNS-el jött a világra. Ők azok a mai világban, akiknek a szakrális vezetőknek kellene lennie. Valaha vezetőknek teremtették őket, előre tervezett fogantatással, és abban az időben ezt be is tudták váltani. Ma már nem, hiszen túl sok évezred telt el, túl sok keveredés volt a történetben és a vérvonalban is, no meg az időben. 

 

UGYANIS NEM LINEÁRISAN INKARNÁLÓDTUNK A LINEÁRIS IDŐVONALON. Ez nem kevesebbet jelent, mint hogy ha meghaltál mondjuk i.sz. 1200-ban, egyáltalán nem biztos, hogy mondjuk 1250-ben születtél újra le.. hanem előfordult, hogy i.e. 5.000-ben, vagy i.sz. 1700-ban, sőt, továbbmegyek, i.sz. 1920-ban.

Ha előrefelé inkarnálódtál, nem feltétlenül volt akkora szívás, mint ha visszafelé az időben, mondjuk őskori, vagy sötét középkori állapotokba. Persze, ha a középkorból valamelyik világháborúba születtél le, az azért mégis nehéz helyzet volt. 

Enlil nem csak inkarnációs ciklust kényszerített ránk, hanem időben kevert inkarnációs ciklust, hogy a Föld történelmi koraival együtt mi ne fejlődhessünk. Ha meghaltál, sosem tudhattad, hogy hol bukkansz fel újra, ráadásul törölt emlékekkel és lefojtott képességekkel, törölt tudással. Az Enlil féle Jahve mátrix biztosra ment. 

Mardukék csapata valamikor a második világháború után tudott először belenyúlni a téridőbe annyira, hogy ezt az inkarnációs időcsavart megállítsa. A második világháború után lineáris időrendben inkarnálódtunk, azaz mindannyian ebben az inkarnációban találtuk magunkat /hacsak nem vagy úgy tizenöt éves/, és ennek következtében végre egy hosszú békeidőben, viszonylag jó körülmények között, nyugodtan tudtunk fejlődni. A valaha volt Adamu Eva Projekt vezetői zömében a Kárpát-medencébe inkarnálódtak le, mert Mardukék erre az életünkre ebbe is bele tudtak végre nyúlni, abba azonban nem, hogy a sorsunkat a mátrix módosítsa, hogy ne ahhoz a családhoz szülessetek le zömében, ahova akartatok, és az életetek sem úgy alakult, ahogyan azt szerettétek volna. 

A képességeitek, az emlékeitek és a tudásotok is alszik, vagy éppen ébredőben van. Szinte  mindig úgy érezheted, hogy el vagy késve, hogy mindenre túl későn jössz rá, hogy a képességeid még nem elég aktívak, és ennek az az oka, hogy a kétezres évek elején kellett volna ébrednünk, akkor, amikor a mátrix hamisított dátumok szerinti kétezer éves alkuja lejárt. De mivel a mátrix ideje, /ami jelenleg 2024 év hivatalosan/, már eleve csúsztatva lett időrésekkel - tudod, az a bizonyos háromszáz év, többször is, a zéró időszámítási pont előtt és után -, így valójában az annunakik távozása óta majdnem 3600 év telt el. 

Akkor miért kétezerben járt le a mátrix alku? Azért, mert az ellopott többször háromszáz évek eltűntek az időben, mintha meg sem történtek volna. Nem csak korabeli feljegyzések nem nagyon maradtak fenn róluk, hanem szó szerint el lettek tüntetve. 

Sejtem, hogy milyen mély mocskosságok mehettek Enlil rendszerében akkoriban,amikor lopni kezdte az időt.

 

Az annunakik távozásakor összekapcsoltuk magunkat velük az időn és téren át, egy speciális fizikailag is kézzelfogható mágikus szupereszközzel, egy Kerekasztallal, és Marduk kialakított egy INKARNÁCIÓS FONÁL nevű hidat köztük és köztünk, hogy minden földi inkarnációban érzékeljük őket, és a Lucifer Szövetséget is, aminek bizony meglett a keserű és a felemelő eredménye is. A keserű az volt, hogy ez miatt többször megégettek minket máglyán, többször kínoztak meg minket, a társadalom kivetett magából, kívülállók voltunk, sokszor már a születésünkkor éreztek bennünk valamit, ami miatt ránk fogták, hogy a “Sátán gyermekei” vagyunk. 

A felemelő eredménye az lett, hogy tudtunk fejlődni, haladni, létezni, hajtott minket a felfedezés vágya, a kiváncsiság izgalma, kik vagyunk, honnan származunk valójában, hová tartunk, miért vagyunk a Földön. 

Ezek olyan kérdések voltak mondjuk a középkorban, amelyek feltevéséért is már máglyán égettek el.. hiszen “mindent isten teremtett, és csak isten tudja az okát, miért vagy a Földön”. Hát persze. 

Az inkarnációs fonál garantálta, hogy végig a Földön szülessünk le, és bevárjuk az annunakik érkezését, azonban Mardukot és Inannát igencsak összezavarta, amikor felfedezték, hogy a lineáris idővonalon nem lineárisan inkarnálódunk, az pedig még jobban, amikor arra is rájöttek, hogy Enlil rendszerének vége utánra is tudunk leszületni, tehát előfordult, hogy mondjuk i.sz. 700-ban haltál meg, és i.sz. 4.000-ben születtél le… ami már jóval kívül esik az inkarnációs fonál hatáskörén. 

Mivel azonban sosem emlékeztünk előző - vagy ez esetben előző-következő - életeinkre, az Enlil rendszer számára nem jelentettünk veszélyt, hogy esetlegesen áthozunk tudást a jövőből a múltba.. Viszont így is voltak ÁTHALLÁSOK, azaz ha i.sz. 4.000-ből visszaszülettél i.sz. 200-ba /ultrabrutál szívás/, akkor valamiért méginkább más voltál, mint a többiek, és ha sikerült túlélni a népharagot, lehettek építő gondolataid, lehettél a korodnál évezredekkel fejlettebb gondolkodású, és ezért különleges is, amit akkoriban nem kedveltek túlságosan… viszont ha volt, aki meghallgatott, és valamilyen módon teret kaphattál, előjöhettél olyasmikkel, mint Galilei, Kopernikusz, Nostradamus…

Kezd összeállni egy érdekes kirakós? Hidd el, szinte kirakhatatlanul szövevényes, de elég annyi, hogy ezt már érted: ha korodat megelőző gondolataid vannak, az azért IS van, mert a jövőből születtél vissza. 

 

Az annunakik sztorijában, főleg az Inanna tréningeken minél tovább megyünk, annál több titkot, és megfejtendő rejtvényt találunk. Valóban lenyűgöző és valóban hihetetlenül szövevényes, de mégis egybeálló közös történet velünk, a magát embernek tartó emberiséggel. Pedig a hét anya projektjét tekintve messze nem vagyunk emberek, csak úgy nézünk ki, mintha azok lennénk. Az annunakik nem csupán megteremtettek, tanítottak minket, házasodtak velünk, majd leléptek kényszerű okok miatt. Az annunakik itt hagyták nekünk azt a számtalan a mátrix MÖGÉ beépített KÓDOT, amelyeket lépésről-lépésre eljuthatunk hozzájuk, ők meg hozzánk. Valóban van egy titkos annunaki kódrendszer a mátrix színfalai mögött, amelyet főleg Inanna állított össze, Marduk segítségével, és Enki ötletelésével, a kódrendszert pedig Ninmah mágiája rögzítette. Igazi csapatmunka volt, legalább olyan mesterien zseniális, mint Enlil mátrixa. 

Ez a kódrendszer be van építve a TÉRIDŐBE, A DNS-edbe, és a REINKARNÁCIÓS FONÁLba. 

Amikor megtanulod magadat magasabb nézőpontból látni, messzebbről, és a Földön kívülről, felfedezed ezt a kódrendszert, amely számtalan kódból áll. Ez a kódrendszer régebben enyhébben, most már, az alku lejártával erősebben DEKÓDOLJA A MÁTRIXOT. Önmagában is képes erre, nélküled is, de éppen a dekódolás miatt te magad is erős késztetést érzel arra, hogy megszüntesd a mátrixot, hogy elpusztísd, hogy lásd a teljes valóságot és igazságot. 

 

Az annunaki titkos kódrendszer lényege, hogy VEZÉRFONÁLKÉNT vezessen át a traumatikus inkarnációkon át, még úgy is, hogy nem időrendi sorrendben inkranálódsz, és megmaradjon benned az, aki valójában vagy, voltál és leszel, csak a mátrix eltakarja előled. 

Erről az információid hiányosak, érzel istenség énszférát, és valószínűleg annunaki énszférát is. Ez utóbbi az egyik vezető annunaki tudatrésze benned, a tudatod “elején”, azon a részen, ami a legközelebb van a mátrix által programozott és túlterhelt elméhez, pontosan azért, hogy a kódrendszert be tudja vinni oda. 

A kódrendszer beérkezése ugyan csúszott időben, mert zömében nem a kétezres évek elején, hanem a közepén ébredtünk, aminek oka a mátrix alku időben be nem tartása az akkor még bőven életben és földkörüli pályán űrhajóban keringő Enlil mókolgatásai által, de a kódrendszer betörése a földi elmédbe pontosan azokkal a dolgokkal kezdődött, amikor ébredezni kezdtél a mátrix okozta mélykómából. Amikor felfedezted, hogy csakráid, aurád, energiáid, képességeid vannak, felfedezted a Vonzás Törvényét, az energiafogadást és küldést, a csakrák és aura tisztítását magadnak és akár másnak is, a nullpont energia áramoltatását a testben, magát a nullpont energiát körülötted. A kódrendszer második szakasza az volt, amikor felfedezted, hogy a Földet egy háttérhatalmi elit irányítja, és egy titkos mélyállam van a háttérben, tizenhárom fekete nemes család és a többi, és a többi. 

Majd ezt követhette a démonok -angyalok-isten-istenek négyszög, amikor a négyszögből kettőt szépen megtanultál kiiktatni, mivel a két középső nem létezik. Ezt követte Inanna csodás kódrendszere, az EGYSÉGKÓD - a földi avatarok egységre való törekvése mindenáron -, aminek nyomán felfedezted, hogy a dualitás egy hazugság, majd ezt követte az annunaki téma, az arra való felébredés, hogy nem a darwini evolúció, sem egy láthatatlan egyisten teremtett minket, hanem bizony ők. Laborban, kémcsőben, mesterséges és bizony természetes fogantatással is. 

Mivel az Adamu Eva Projektben a vezetőket tiszta annunaki-annunaki szeretkezéssel, valamilyen módszerrel az emberi előre összerakott genom beiktatásával valósították meg. 

Mivel a hét anya háromszor hét gyermekéből származik az ŐSMAGYAR HÉT TÖRZS SZÖVETSÉGE, ami nem csak fizikai vérszerződés, hanem az annunakik vérszerződése velünk, illetve a hét anya gyermekeinek genetikai egyesítése, azaz maga a magyarság, ezért az ősi annunaki vezetők sok áttételen keresztülment leszármazottai vagyunk. 

Az ébredés azért a legerősebb a Kárpát-medencében, mert a titkos kódrendszer beaktiválódása elsősorban a genetikai készleteden múlik. Ha a hét törzs vérvonala valahol mélyen, akár picit is benned van, garantált, hogy a kódrendszer eljut hozzád, és felébreszt. 

 

A titkos annunaki kódrendszer nem csak egyénileg hat, hanem globálisan is. Olyan, mint egy ELŐRE BETÁPLÁLT JÖVŐ, amihez az emberiségnek hozzá kell tennie a saját ötleteit és akaratát. Tehát NEM DETERMINÁCIÓ, hanem egy LEHETŐSÉG, amivel vagy élünk, vagy sem. AZ ELŐRE BETÁPLÁLT JÖVŐ EGY ANNUNAKI-EMBER KÖZÖS IDŐVONALON FUTNA, AMI A NIBIRU ÉS A FÖLD KÖZÖS LINEÁRIS IDEJE. Egy olyan lineáris idővonal, ami párhuzamos idősíkokat is egyesít, tehát nem DETERMINÁCIÓS IDŐVONAL, MINT AMI A MÁTRIXBAN VAN, mert a mátrix úgy működik, hogy van egy adott egysíkú, az egész emberiséget érintő determináció, ami egyénenként tipizál, azaz nagyjából mindenkivel hasonló dolgok történnek, kis eltérésekkel, és bizonyos szeméilyiségtípusokhoz és lelki alkatokhoz vannak kidolgozva ezek a tipizált idővonalak, ami lesújtó, és nagyjából arról szól, hogy csinálhatsz te bármit, úgyis ugyanaz lesz a vége…ezzel szemben az annunaki idővonal, ami már arról szól, hogy ők is jelen vannak a Földön - ami messze nem mindenkinek fog tetszeni, mert megszállásnak fogják értékelni -, már egy emberiséggel közösen, lépésről-lépésre írt idő és jövő, és tér, aminek az egyik felét az annunakik már megtervezték, de nem szánédkoznak azt ránk erőltetni. 

Ez nekünk, embereknek, akiket az előre betáplált mátrix sorshoz szoktattak hozzá, magaslabda lesz. Sokan érteni sem fogják, sokan megbirkózni sem fognak vele. Sem egyéni szinten, mert egyénileg is meg lehet majd alkötni a saját idővonaladat - erre van annunaki technika, fizikai high tech és spirituális vonulat is -, és meg lehet alkotni a globális idővonalat is. 

A MÁTRIX MÖGÖTT EZ MÁR RÉGÓTA FUT. Régóta próbálja a mátrixot felülírni. Ahogy írtam is, régebben nehezebben ment, a kétezres évek előtt még nehezebben, 2012 után könyebben, amit MARDUK NEM VÉLETLENÜL JELZETT A MAYA NAPTÁRON, csak persze nem tudtuk értelmezni a Tiltott Tudás híján, ennyi évezred távlatából, hogy mit akart nekünk mondani. 

Marduk azt akarta mondani a 2012-óvel, hogy a mátrix elpusztítható. Úgy nagyjából dióhéjban.

 

Azonban nem csak ó, hanem Inanna is elhelyezett jelzéseket a védikus iratokban, és próféciákat is, kérdés, ebből mennyi maradt meg, és mennyi került ki egyáltalán valaha is az emberiség kezébe a távozásuk után. Úgy sejtem, elég sok, mert Enlil Ninmah védelmező mágiája miatt sem a maya, sem az indiai Inanna-Marduk örökséghez nem tudott hozzáférni. Ennyit tudott tenni, hogy MIVEL ENLILNEK IS VOLT ELŐRE DETERMINÁLT GLOBÁLIS IDŐVONALA A MÁTRIXRA, így Inanna birodalmát és Marduk birodalmát is egyfajta “harmadik világ” hellyé tette, hogy kellően elfojtsa az energiákat, és megnehezítse a létfontosságú tudáshoz való hozzáférést. 

Kellő háborút, szegénységet szítson, ahogyan a Közel-Keleten régóta zajló események is a mátrix idővonal programjának részei - nevezetesen, ahol tudás van, ahol leletek vannak, ahol az emberiség valós múltjára és származására nézve történelmi jelentőségű dokumentumok, tekercsek, földalatti járatok, barlangok, tárgyak, és ténylegesen értékelhető bizonyítékok vannak, az legyen állandó háborús övezet. 

 

Nem győzöm elégszer elmondani, hogy ne adjátok meg magatokat egy előre eltervezett sorsnak, mert ez most már ott tart, hogy az előre megírt sors mögötti háttérhatalom akár az emberiség elpusztításáig is elmenne, ha valóban erejük teljében lennének. Ha valóban olyan erősek lennének, mint amilyenek voltak, véghezvinnék az atomháborút. Még olyan áron is, megszállottan, hogy nekük sincs hová menniük, maximum földalatti bunkerekbe, amikről úgy sejtem, hogy jó előre megépítették őket. Azonban a háttérhatalom, a világháborús pszichózis nyomása, az összeomlás előtt álló pénzügyi és politikai rendszer, a titkos mélyállam, a világot irányító gusztustalan ragadozók mögött egy titkos annunaki idóvonal áll, amely képes ezt, amit ők akarnak, felülírni. Nem mondom kétszer sem, hogy a nagy terv, a kötelezően bevezetendő vak@ina, amit a WHO erőltet sikertelenül, egy óriási bukás lett nekik. 

Ez lett volna az első nagy kezdő lökés, a vak@nák által programozott lakosság. Nem a lakosság maximum húsz százaléka, hanem a teljes lakosság. 

Kötelezővé tétel, új hullám, újabb Föld-leállítás, mindent bezárni, mindent elpusztítani, mindent tönkretenni, és így, szép lassan, a rotható kapitalizmus romjain egy Új Világrend felépítése a cél. 

A Betegség Lovasa, amit 2020-ban szabadítottak rá a világra, nem szólt akkorát, mint amekkorára számítottak. Több mint két éve a tervük a második fázisba lépett a Háború Lovasával, amit most kezdenek igazán bevetni, félig propagandaként, félig komolyan, és növelik a nyomást, hogy ez vérkomoly legyen. Az a benyomásom, hogy belehajszolni akarják az országokat a világháborúba. Az annyira gyorsan végezné el a dolgát, hogy utána könnyedén jöhetne az Éhínség Lovasa, - ugye nem kell elmagyarázni-, majd a Halál Lovasa…

Az emberiség végleges megsemmisülése, hogy egy teljesen új emberiséget alkothassanak, amelyik engedelmesebb.

Az Éhínség Lovasára így is vannak terveik - a csapatunkkal mi is sokat dolgoztunk már ellene -, ha a háború nem jön be, akkor a klímahisztire fogva be lehetne vetni az Éhínséget, hiszen amint azt láthatod, az időjárást már kiválóan tudják manipulálni, bár nem tudják a kezükben tartani a dolgokat, látszik, hogy még csak próbateszteket végeznek, aminek sokszor egymást természetellenesen követő viharok az eredményei. 

Eltolódó évszakok, esik akkor, amikor nem kellene, nem fog esni akkor, amikor kellene. Enlil évszázadokon át tartó éhínséget tudott időjárásmanipulálással csinálni több ezer évvel ezelőtt a Közel-Keleten. 

Mindezt újra megcsinálni, éppen lehetséges, csak éppen nem biztos, hogy összejön. 

Ha a háború valahogy elhal, a terv az lenne, hogy világszintű éhínséget, víz- és élelmiszerhiányt, áram-internet-gáz-olaj stb hiányt, áruszállítás akadozást, közlekedési leállást földön, vízen, levegőben… olyan dolgokat, amelyek teljesen megbénítják a Földet. 

Már önmagában azzal, hogy lekapcsolnák az internetet és az áramot, világméretű éhínséget, gazdasági, pénzügyi összeomlást, tömegkatasztrófát, járványokat, élelmiszer- és vízhiányt csinálnának. 

Ha világháborúban gondolkodnak, akkor nincs idejük éveket várni, akár évtizedeket, mire a kivérző emberiség végre megadja magát nekik. Akkor gyors, drasztikus megoldást akarnak. 

Amikor végeznének az  Éhínség Lovasával, jönne a Halál Lovasa, kreált globális természeti katasztrófákkal, vulkánkitörések, cunamik, leálló Golf-áramlat, kitörő rég szunnyadó vulkánok, az egész világot apokaliptikusan érintő borzalmak a nagy Jelenések Könyve repertoár. 

Mindez nem történhet meg. Ebből semmi nem történhet meg, ahogyan a Betegség Lovasa sem váltotta be a küldetését, bármennyire is tűnt nagyon masszívnak és ijesztőnek a dolog. 

A minap olvastam a háborúról egy német öregember szavait, aki már nem él: “ a háborút fiatalok vívják, akik nem ismerik és nem gyűlölik egymást, de megölik egymást, olyan öregemberek perlekedéseiért, akik ismerik egymást, gyűlölik egymást, de nem ölik meg egymást.”

Illetve ezt is: “a mostani vezetők az EU-ban nem ismerik a háborút. Azok a veteránok, akik ismerték, már nem élnek. Ezek a vezetők dobálóznak a háborúval, úgy hiszik, hogy elsütnek néhány fegyvert, és Oroszország megadja magát. Fogalmuk sincs arról, milyen egy háború, mivel jár egy globális világégés, hogy mennyi halál, mennyi éhezés, mennyi nyomor, mennyi szörnyűség van mögötte. Nincs háborús tapasztalatuk, felelőtlenek, gyerekesek, és azt sem tudják, hogy mit csinálnak, még ha a pénz, a haszonszerzés, az újgyarmatosítás, a hatalom hajtja is őket, nem számolnak a következményekkel. “

Ezekkel mélységesen egyetértek, és igen, nem tudjuk, milyen egy világháború, de előző életünkből éppen felvillanhatnak képek róla. 

 

Nagyjából fél éve látom a következő képeket, mint látó a háborúval kapcsolatban:

Oroszország fog lépni valamit, ami elég durva lesz /nem atom/, ami után döbbent csend. Majd lemond sorban minden mostani háborúpárti vezető, tőlünk nyugatra káosz és anarchia alakul ki, és élhetetlen helyzet. Mi és tőlünk délre valamint keletre, belépünk - vagy be leszünk olvasztva - egyfajta új keleti blokkba, ahol Oroszország diktál. Nem lesz új szocializmus, de egységes hatalmi blokk részesei leszünk egy ideig. Lezárjuk a határainkat, és elzárkózunk a tőlünk nyugatra lévő egyre durvább konfliktusoktól. A nyugati országokba beengedett migráns hadsereg ott aktivizálja magát. 

A magyarok tömegesen menekülnek haza. 

Mi profitálni fogunk - nem pénzt, de valószínüleg azt is - a keleti blokk státuszból. A jelenlegi hitelpénzrendszer úgy omlik össze, mint a dominó. 

Ezt az ország egyik legjobb asztrológusa is ugyanígy látta, időben jövő tavasz.

Ugyanakkor itt egy világháborús propaganda is zajlik, amivel régóta szándékosan sokkolják az embereket. Főleg most, hogy a június 9 közeledik, a kormány kezében lévő fősodratú csakis a legdurvább háborús cikkeket közli, mindent úgy beállítva, hogy kb mindjárt kitör a harmadik világháború.

Ez szándékos nyomás nyilván afelé itthon, hogy szavazzunk a Fideszesekre az önkormányzati választásokon, hiszen a miniszterelnökünk nem akar háborút. Miért akarna egyébként, amikor a világtörténelem azt mutatta, hogy az első és a második világháborúban is egyrészt a rossz oldalon álltunk, másrészt bele lettünk rángatva, ahogy most is be akarnak rántani minket, illetve mindkét esetben jókora és irtózatos veszteséggel zártunk. Emberileg, anyagilag, mindenhogyan. 

Minden normális, józan, jóérzésű ember úgy vélekedik, hogy ne legyen világháború. Csak akinek kikapcsolt a valóságérzékelése, az veri az asztalt. Illetve el tudom képzelni néhány átlagember - pszichopatáról, hogy minden vágya, hogy az emberiség teljesen eltűnjön a Föld színéről. Borzasztó, de sokan vannak ilyenek, az emberiség felé ekkora gyűlölettel, mivel mélyen legbelül saját magukat gyűlölik. 

Szomorú.

  

Ami a csapatunkon múlik, azt megtesszük, hogy az emberiségnek legyen jövője. Ha van bármi ráhatásunk az eseményekre, akkor megtesszük, amit kell. 

 

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ - INANNA 

 

  1. 2024. június 21. péntek  A DÉLI KAPU - FIGYELEM! KIEMELT TRÉNING! - 17.00-20.00 Skype

  2. 2024. június 22. szombat, 17.00-19.00, Skype INANNA III. A MÁTRIX MÖGÖTT ELSŐ RÉSZ

  3. 2024. június 23. vasárnap, 11.00.15.00, Skype, INANNA III. A MÁTRIX MÖGÖTT MÁSODIK RÉSZ

 

Jelentkezés a tréningekre és a hanganyagokra: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A DÉLI KAPU TRÉNING TÉMÁI - INANNA - AZ EGYSÉG RENDSZERE

  • ELSŐ RÉSZ: AZ EGYSÉG RENDSZERE - INANNA FEJLESZTÉS.

  • MÁSODIK RÉSZ: A DÉLI KAPU, A FÖLD, A HÁBORÚ ÉS A BÉKE 

  • HARMADIK RÉSZ: TŰZ ÉS JÉG - ÉSZAK ÉS DÉL - ELLENTÉTEK EGYSÉGBEN - INANNA BEAVATÁS

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - INANNA III. A MÁTRIX MÖGÖTT ELSŐ RÉSZ

  • ELSŐ RÉSZ:A MÁTRIX MÖGÖTT KÓDRENDSZERE

  • MÁSODIK RÉSZ: AZ ANNUNAKI IDŐVONAL

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - INANNA III. A MÁTRIX MÖGÖTT MÁSODIK RÉSZ

  • ELSŐ RÉSZ: A REINKARNÁCIÓS KÓD

  • MÁSODIK RÉSZ: AZ EGYSÉGKÓD

  • HARMADIK RÉSZ: A JELEK KÓDRENDSZER

  • NEGYEDIK RÉSZ: BEAVATÁS A MÁTRIX MÖGÖTTI TÉRBE

 

Három fontos tréning jön.

 

Áldás-Eszter-Fényhozó - Lucifer Szövetség - Föld

 

Szólj hozzá

inanna UR ANU MÁTRIX MARDUK ENLIL ENKI ERIDU EDIN ABZU SUMER URUK MÁTRIX MGÖTT ERESHKIGAL