2018. ápr 22.

SZÍRIUSZ-ORION EGYSÉG SZER SKYPON. A SZÁZADIK SZER. A LEGERŐSEBB.

írta: Eszter 777
SZÍRIUSZ-ORION EGYSÉG SZER SKYPON. A SZÁZADIK SZER. A LEGERŐSEBB.

2018. ÁPRILIS 25. SZERDA 20.00-22.00

Szíriusz-Orion Egység Szer

AZ EGYSÉG BENNÜNK VAN

Skypon

2018. április 25. szerda

20.00-22.00

MOST JÖTT AZ ÜZENET NEKTEK:

EZT MOST NE HAGYJÁTOK KI.

AZ EGÉSZ FÖLDET URALJA A SZÍRIUSZ-ORION KETTŐSSÉGE ÉS AZ EBBŐL A KÉT FAJBÓL SZÁRMAZÓ KETTŐSSÉG. A szert lecsatornázni se volt egyszerű, és jó másfél órásra készüljetek. A LEGERŐSEBB, LEGNAGYOBB SZER LESZ A SZÁZADIK. IGAZI MÉRFÖLDKŐ. A BENNÜNK URALKODÓ KETTŐSSÉGET ÉS A FÖLDET URALÓ KETTŐSSÉGET IS FEL FOGJUK OLDANI. ERRE A SZERRE MINDENKIT VÁROK, AKIK EDDIG IS RÉSZT VETTEK.

 

A következő 3 szertartásunk fő vonulata az EGYSÉG.

Amikor a kilenc fátylat eltávolítottuk /Egylélek A Kilenc Fátyol Szertartás/, akkor tudtuk, hogy ennek megfelelően fel fognak lebbenni a mi tudatunkról is. Most a nyolcasnál járunk, ahol az önmagunkkal való egységet találjuk meg úgy, hogy az Univerzummal való egységet is megértjük.

MERT MIKOR EGY VAGY MAGADDAL AKKOR EGY VAGY MINDENNEL.

Az Egységet a távoli két világgal: a Szíriusszal és az Orionnal, ahol oly sok életet leéltünk. Megéltük a két világ közti háborút, és intergalaktikus szinten is küzdöttünk az egységért, megtartani azt, mégis, elbukott e két világ, és mi most innen, a Földről fogjuk elérni őket. Egységet fogunk teremteni. Ez érinti a nárcisztikus-empata kapcsolódásokat is, a ragadozó-empata kapcsolódásokat, és a labilis-empata kapcsolódásokat is. Érinti a körülötted lévő reptilianokat.

Nem fognak megjavulni.

De TE nem sérülsz és nem akarod őket többé megmenteni, /évmilliókkal ezelőtt se sikerült…./, AZ ENERGIÁK KI FOGNAK EGYENLÍTŐDNI KÖZÖTTETEK. Nem lesz többé harc, kard ki kard, a ragadozó bosszúja nem ér el, a nárci nem tud többé ledegradálni, a labilis nem tud többé befolyásolni.

Nem azért, mert ők megváltoznának.

Hanem azért, mert TE VÁLTOZOL MEG.

Erős leszel és erős annyira, hogy az EGYSÉGET TUDVA, nem zavarnak többet. Vannak, lesznek, te pedig éled a SAJÁT ÉLETEDET, NEM AZT, AMIT ŐK ODAVETÍTETTEK MAGUKRA ÉS RÁD, hogy úgy élj, ahogyan azt ők szeretnék. Meglehet, most azt mondod, ezen már túl vagy. Valószínűleg kilencven százalékban igen. De az a tíz százalék még visszahúz. Még fel tudnak bosszantani. Tudnak félelmet kelteni. Nehéz perceket okozni. Önmagadban keresed a hibát, időnként még most is. Még mindig figyelsz rájuk, még mindig a fejedben járnak. Még mindig érzed, amikor asztrálisan-mentálisan támadnak.

Sokszor nem is tudják, hogy mit csinálnak, mert úgy átmegy rajtuk a Sötétség energiája, hogy ők ezt észre sem veszik, mivel ez nekik természetes. Neked NEM. A Sötétség gyermekei…. Te a Fényé.

Nekik éppen olyan fontos szerepük van, mint neked, csak a másik oldalon, azonban ha végeztek, távozni fognak a Naprendszerből, mi viszont maradunk.

Az Egység megteremtése a Szíriusz és az Orion között azt jelenti, hogy ELSIMÍTJUK AZ ENERGIÁKAT az empaták és a hüllők között. EGYSÉGET TEREMTÜNK, melyben ARANY KÖZÉPÚT ÉS NYUGALOM VAN. KIEGYENLÍTŐ ENERGIÁKAT HOZUNK LÉTRE, ÉS A JELEN ÉLETÜNKBEN A VELÜK VALÓ ÚT AZÉRT VÁLIK VÉGLEGESEN KETTÉ, MERT HA EGYSÉGET TEREMTÜNK E KÉT ENERGIA KÖZÖTT: ORIONI ÉS SZÍRIUSZI, nincs szükségünk a kettősségre, mert egység van bennünk. Mindkét világban, mindkét helyen voltunk és megérintett minket. Nyomokat hagyott bennünk, és a “rossz” nyomokat ki fogjuk oldani.

Ez a szer segít neked elfogadni a tényt, hogy a világot uralják, de nekünk csendben, nem harccal kell tenni a dolgunkat. Az általuk teremtett sötétségből kislisszanni a hátsó arany kapukon a fénybe :)

Mire észbe kapnak, már új egységet alkotunk, EGYMÁSSAL ÉS A TÁRSUNKKAL IS.

A Társad NEM LEHET REPTILIAN. Nem lehet NÁRCI. Nem lehet Ragadozó. Nem lehet LABILIS. Mert ezek olyan személyiségbeli zavarok, vagy enyhébb formájában személyiségvonások, melyeket az okozott a hogy amikor az Orion és a Szíriusz között háború dúlt, kettéhasították a tudatmagjukat. A miénket nem, és ezért nem értjük őket. Mi azért tudunk a hasonló, de az övékénél finomabb személyiségvonásokból kigyógyulni, mert nekünk van bejárásunk a saját tudatunkban lévő belső magba és egységbe. Nekik nincs, ezért fogalmuk sincs arról, hogy amit tesznek, az  nem jó. Sokkal mélyebben van az ő bajuk, mint a személyiségben, és ezért nem gyógyítható, és nem csak ezéletbeli sérülések játszanak szerepet. Nekünk az a dolgunk, hogy elfogadjuk őket és a magunk Útján haladjunk tovább.

Sok időbe telt, mire ez a “nyolcadik fátyolos” info lejött nekem, de most már tudom. Kettéhasították a tudatmagjukat a Szíriusz-Orion háborúban, ahol mindkét bolygó elbukott. Amikor már elég erősek leszünk, fogunk tenni értük is, de ennek még nincs itt az ideje. Most magunkért teszünk és azért, hogy se ők ne érezzenek késztetést arra, hogy minket elérjenek, és visszahúzzanak, se mi arra, hogy most tegyünk értük bármit, amikor még nincs itt az ideje, ILLETVE TÖBBETEKNÉL AZÉRT, HOGY HA EGY ILYEN KETTŐS SZEMÉLYISÉGBE VETÍTITEK BELE, HOGY Ő A TÁRSATOK, ANNAK ELLENÉRE, HOGY TI EGYSÉGBEN VAGYTOK MAGATOKKAL, AZ MOST MEGSZŰNIK.

Nem Egylélek Szer :) De lesz benne ilyen vonulat, abból a szempontból, hogy a benned élő szíriuszi-orioni egység megteremtésével leválik rólad az, akit a Társadnak hittél, de nem az, hanem egy kettéhasadt személyiség, aki eddig azért nem vált le rólad, mert te azt hitted, ő a másik feled.

Komoly rendrakás lesz a SZÁZADIK SZER.

Amolyan pont az i-re.

A reptilian-szíriuszi vonulat azonban csak egy kis része lesz a Szíriusz-Orion Egység Szernek, melyre már régóta készítenek fel minket. Helyreállítunk valamit ott és magunkban, ami a jelenlegi életünkre áttörő hatással lesz.

Amellett, hogy nagy tisztulás és oldás lesz, erős emelés és mélyűr utazás is, és a hét legerősebb szere.

Tehát szerdán belevágunk a közepébe, in medias res.

A Fény Hadserege, az istenek és istennők, arkangyalok és angyalok és a Fényhozó ezúttal a Szíriusz-Orion Egység helyreállításában mint legfontosabb vezető lesz jelen.

Szárnyakat fel :)

Plusz info, vagy inkább egy kis emlékezet felfrissítés: az Orionnál van az Anunaki faj bolygólya, akikből a reptilian faj mint lázadók kiváltak, és megalakították azt a rendszert, mely a Naprendszerben árnyékkormányként, háttérhatalomként működik, és a Földön konkrétan az Illuminati és a szabadőművesek szövetkezéséből jött létre, bevonva a legnagyobb reptilianokat és földi családokat egy saját egységbe, mely a hatalomért, az uralkodásért létezik, és a földi családok és a reptilianok mind nem földi faj keveredése miatt ennyire erősek. Az a néhány család, akiknek a nevét a világ ismeri, csupán alattuk vannak a hierarchiában. /Rockefeller, Zuckerberg, Clinton….stb/.

Minden szeren velük is szembemegyünk, de csak finoman, ezen a szeren is lesz Angyali Bevetés, de a legnagyobb a péntekin lesz, a Változás Szeren. A Szíriusz-Orion Egység Szer azért is lesz nagyon különleges, mert erről a szerről az információk tizedét se csatornázták le most nekem, csupán betekintést nyertem, és sok fontos, plusz info lesz, amit a szer közben fogok lecsatornázni. Izgalommal várom :)

 

Heti hármas egység:

  1. Szíriusz-Orion Egység Szer Skypon, 2018. április 25. szerda, 20.00-22.00 - AZ EGYSÉG BENNÜNK VAN

  2. Jövőbe lépés Szer Skypon, 2018. április 26. csütörtök, 20.00-22.00 - EGY VAGY A JÖVŐDDEL

  3. Változás Szer - FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ AZ ESEMÉNYRE I. Bevetés Angyalok :) Skypon, 2018. április 27. péntek 20.00-22.00

 

A szerekre jelentkezhetsz, illetve az eddigi 99 szer hangfelvételét és a következőkét kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

A részvétel és a hangfelvételek megkapása, valamint nálam minden tanácsadás, oldás, képzés, emelés kedvező feltételekkel működik és ez így is marad :)

 

Egységbe Fénytestvérek

Áldás

Eszter





Szólj hozzá

Orion SZIRIUSZ