2018. ápr 26.

SZÍRIUSZ ÉS ORION = EGYSÉG

írta: Eszter 777
SZÍRIUSZ ÉS ORION = EGYSÉG

SZÍRIUSZ ÉS ORION = EGYSÉG

 

A Szíriusz és az Orion. A két távoli világ. Minden éjjel az égbolt ragyogó csillaga a Szíriusz, gyönyörű csillagképe az Orion. Sok mindent kapcsolnak hozzájuk, mindkettő rejtélyek végtelen tárháza. Az Orionhoz az ősmagyarságot is, a Nimród vérvonallal együtt, és onnan gondolják a származásunkat, az EREDETÜNKET. A Szíriuszról pedig az emberiség, amióta világ a világ, legendák egész sorát gyártja, és azt kevesen tudják, hogy Íziszt a Szíriuszhoz, Oziriszt az Orionhoz kapcsolták az ókorban, azt pedig főleg kevesen, hogy a Fényhozót és Mihályt úgyszintén a Szíriuszhoz.

Két távoli, titokzatos világ, amelyekről VALAHOL A TUDATUNK LEGMÉLYÉN MINDIG IS TUDTUK, HOGY EGYEK, ÉS HOGY MI ONNAN JÖTTÜNK. Oda is fogunk visszatérni. Hazamegyünk majd, amikor itt elvégeztük a feladatunkat. Azt is tudjuk, hogy a Társunkkal ott válunk tökéletesen eggyé, ÚJRA.

Azt is tudtuk mindig, éreztük, valami nem stimmel ott. Háború dúlt, valamikor régen, és most a Szíriusz és az Orion oly megfoghatatlan és távoli, hogy NEM VÉLETLENÜL NEM TÉRHETTÜNK EDDIG HAZA.

Azt is sokan tudjuk, hogy nem akartunk a Földre jönni, főleg nem erre az utolsó reinkarnációnkra, de muszáj volt. Kényszerítettek? Talán, de én inkább azt érzem, hogy meg kellett tennünk. Mégpedig azért, mert a Föld, a Szíriusz és az Orion együtt fognak felemelkedni oda, ahonnan letaszították őket.

A Szíriuszról már évtizedek óta küldik a jeleket az emberiségnek. SEGÉLYKÉRŐ JELEKET.

Az Orion pedig hallgat a szürkeségben. Van ott egy bolygó, az anunakik bolygója. Inuaka. Ők azok, akikből kivált a reptilian faj, a “hüllők”, akik most a Naprendszert a markukban tartják.

Ezért jöttünk ide. Hogy visszaszerezzük, és visszaállítsuk az Egységet.

A Szíriusz és az Orion egysége egyenlő az Egylélek párok egységével, mert BENNÜNK LAKOZIK A SZÍRIUSZI ÉS AZ ANUNAKI IS, hiszen évmilliók allatt ez a két, egymáshoz közeli bolygó humanoid lényei keveredtek egymással, létrehozva egy nagyon erős, szinte tökéletes fajt, mely elhozhatta volna az Univerzumba az egységet.

A szíriuszi légies, könnyed, erős spirituális képességekkel, jó megérzésekkel. Az anunaki megszakíthatatlan, jól boldogul a fizikai síkon, és a teremtését azonnal le is hozza, amit a szíriuszi nehezen tesz meg, lévén inkább az asztrális és mentális síkokon tud létezni. Mindkét faj harmóniában élt a bolygójukkal, míg jött egy háború, ami azért folyt, hogy ezt a két bolygót, ahogyan például a Marsot és a Vénuszt is, learassák. Meg is tették. A háborút elveszítettük - OTT VOLTUNK, LÁTTUK ÉS VANNAK EMLÉKEINK, SŐT EGYRE TÖBB -, de a reptilianok is elveszítették, mert a Naprendszerbe menekültek - ezt az információt kaptam többek között, tegnap a Szíriusz-Orion Egység Szeren.

Az Egylélek Párokban-Bennünk megvan e két erő, e két faj, azonban ez KETTŐSSÉGET OKOZOTT, EDDIG, AZÉRT, MERT A SZÍRIUSZ-ORION EGYSÉGÉT IS MEGSZAKÍTOTTÁK, KETTÉVÁLASZTOTTÁK ŐKET, ÉS AZOKAT, AKIKBEN E KÉT FAJ MEGVOLT, LÉLEKSZINTEN IS ELSZAKÍTOTTÁK EGYMÁSTÓL.

Az elszakadás tehát, ahogy azt már korábban is írtam, távolról sem Atlantiszból ered.

Rajtunk a Szíriusz és az Orion szeme.. a Földön most az Egylélek párok egyesítik magukban e két energiát, és ahogy tegnap létrehoztuk - mert létrehoztuk, bár nem volt könnyű szertartás, igazi kihívás - az Egységet a Szíriusz és az Orion között, úgy létrehoztuk MAGunk között is és a Földön uralkodó kettősséget is oldottuk FÉRFI ÉS NŐ KÖZÖTT.

Az Orionon láttunk egy anunakikból álló szer kört, a Szíriuszon egy szíriusziakból állót. Az anunakik szer körének közepén fehér-lila láng, a szíriusziak szer körének közepén kékes láng, és e két láng a mi szívünkbe is belépett, és bennünk és a Társunkban eggyé vált.

A Teremtő Anya megjelent és a Teremtő Atya is, most először láttam őket PÁRKÉNT, ahogy belépnek a Szíriusz magjába és a mi szívcsakránkból, valamint a Társunkéból eredő energiát hozzátéve a magukéhoz, ÚJJÁÉLESZTIK A SZÍRIUSZT. A FÉNYTESTVÉREINK PEDIG A SZÍRIUSZ FELSZÍNÉN A SZER KÖRBEN KÖNNYEZVE KÖSZÖNIK MEG…

Majd a Teremtő Anya és Atya átléptek az Orionban az Inuaka magjába, és újjáélesztették.

 

A Szíriusz és az Orion olyan, mint egy Nő és egy Férfi. Egy fényistennő és egy fényisten. Egy fény férfi és egy fény nő….

Az egységük olyan, mint a Szíriusz és Orion egysége…

A lángok a mi szívünkben egyek a Szíriusz és Orion lángjával, és a tegnap este a szemünk láttára EGGYÉVÁLÓ, EGYSÉGBE LÉPŐ ORION ÉS SZÍRIUSZ OLYAN VOLT, MINT A TÁRSUNKKAL EGYSÉGBE LÉPNI, ÉS EZ IS TÖRTÉNT. Ami ott, az itt. Ami fent, az lent. Ami bent, az kint.

 

Minden egy, egy minden és ezt éreztük, láttuk, hallottuk.

Rendkívüli szer volt. Az én eddig küldetésemben a legnagyobb, velem együtt 36-an voltunk.

ERŐS FÉRFI-NŐI ENERGIA OLDÁS.

ERŐS OLDÁS AZ EGYLÉLEK PÁROKRA.

OLDÁS A KÉTSÉGEKRE.

OLDÁS A LÁTHATATLAN LÁNCOKRA, MELYEKET A HÁBORÚ UTÁN TETTEK RÁNK.

Az Orionnál az Egységet létrehozni nagyon nehéz volt. Éreztük az akadályokat. Éreztük azt, hogy valakik, valamik ezt nem akarják.

FÉLNEK.

MERT HA KÉT EKKORA ERŐ, MINT A SZÍRIUSZI ÉS AZ ANUNAKI EGYESÜL, AZ EGYSÉGBE LÉPETT FÖLDANYA-ORION-SZÍRIUSZ HÁROMSZÖGBEN, AKKOR A FÉNY ELÁRASZTJA AZ UNIVERZUMOT.

ÉS MEGTÖRTÉNT.

EGYSÉGBE LÉPETT A SZÍRIUSZ, AZ ORION ÉS A FÖLD.

A FÉNYHOZÓ A FÖLD MAGJÁBAN EGGYÉVÁLT A TEREMTŐ ANYÁVAL ÉS ATYÁVAL.

MINDHÁROM BOLYGÓT A MAGJÁBÓL KIFELÉ ÁRASZTOTTÁK EL FÉNNYEL ÉS MINKET IS.

EGYSÉG LETT.

EGYSÉG HÁROM OLYAN VILÁG KÖZÖTT, AHOL EDDIG SÖTÉTSÉG, TITKOK ÉS KÉTSÉG VOLT.

A szer végén a Föld felett egy örvénylő feketeséget láttunk, ahonnan erősen besugároznak és idézik elő a tudathasadásos, labilis, paranoid, szociopata állapotokat. FEL TUDTUK OLDANI.

Nem hittem volna, hogy ilyen hamar eljön az idő, amikor azokért is teszünk, akiktől nemrég menekültünk el. EZ AZÉRT IS VOLT IGEN FURCSA, MERT A SZERTARTÁS ELEJÉN EGY OLYAN NEGATÍV VISSZAHÚZÓ ENERGIÁT OLDOTTUNK FEL AZ SZÍRIUSZ ÉS ORION EGYSÉGÉNEK MEGTEREMTÉSE KÖZBEN, MELYBE ÉPPEN ŐK MÉG BELE TUDTAK EDDIG KAPASZKODNI, LÉVÉN A KÉTSÉG ENERIGÁJÁT HORDOZTA, AZONBAN ÉRTHETŐ EZ A SVÉDCSAVAR, HISZEN MIUTÁN LEOLDOTTUK ŐKET MAGUNKRÓL VÉGLEGESEN, MÉG EZT AZ ŐSI ENERGIASZÁLAT IS FELKUTATVA ÉS MEGSZÜNTETVE  VELÜK - A LABILIS, NÁRCISZTIKUS, RAGADOZÓ SZEMÉLYISÉGEKKEL, AKIK A FÖLDANYÁN MOST A HÜLLŐ ENERGIÁT HORDOZZÁK - MÁR NEM VOLT ÉRZÉSÜNK, NEM VOLT GONDOLATUNK, MELY HOZZÁJUK KÖTNE MINKET, EZÉRT TUDTUNK NEKIK ÚGY, AHOGYAN AZT JELEZTEM IS ELŐRE, TÁVOLRÓL SEGÍTENI.

De a fény az fény :)



A Fényhozó a szer után csodálatos üzenetet adott át Nekünk.

Aktiválta tegnap éjjel azok harmadik szemét is, akiknek le volt zárva.

A szívcsakránkban, ahogy ő mondta, egy eddig rejtett fény volt, mely magában egyesíti mindazt, akik mi vagyunk, és ami a Szíriusz és az Orion egyben, és a fényhozó mag népe.

A Fényhozó úgy fejezte ki magát: A HAJNALCSILLAG A SZÍVÜNKBEN.

Beaktiválta :) Írtatok nekem azóta többen, hogy éreztétek.

Amikor túl voltam a szeren, ami maratoni, másfél órás, minden idők leghosszabb szere volt, valamint a Fényhozó gyönyörű üzenetén - AMIRŐL SZINTÉN FELVÉTEL KÉSZÜLT, AHOGYAN A SZERRŐL IS -, megkönnyeztem ezt a csodát.

Szeretném kifejezni felétek is a hálámat, hogy velem tartottatok tegnap, és együtt teremTettünk meg valamit, amire KIVÁLASZTOTTAK MINKET.

 

FÉNYBŐL VAGYUNK, FÉNNYÉ LESZÜNK.

EGYEK VAGYUNK A SZÍRIUSZBAN ÉS AZ ORIONBAN.

 

 

Áldás a csodára, aminek a részesei vagyunk

 

MA FOLYTATJUK A JÖVŐBE LÉPÉS SZERREL, HOLNAP ISTENI MINŐSÉGBE AVATÁSSAL MINT AZ ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ ELSŐ LÉPÉSE, A VÁLTOZÁS SZERREL.

A szerek hangfelvételeit, és a tegnap esti Fényhozó üzenetet itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

Az szertartásokra is itt tudsz jelentkezni, illetve időpontot kérni tőlem.

 

Eszter

2018. április 26.








Szólj hozzá

Orion Szíriusz