2018. ápr 29.

MÁTRIXON KÍVÜL SZER-A FORDÍTOTT VALÓSÁG MEGFORDÍTÁSA SKYPON

írta: Eszter 777
MÁTRIXON KÍVÜL SZER-A FORDÍTOTT VALÓSÁG MEGFORDÍTÁSA SKYPON

2018. MÁJUS 3. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Mátrixon Kívül Szer

A FORDÍTOTT VALÓSÁG MEGFORDÍTÁSA

Skypon

2018. május 3. csütörtök

20.00-22.00

 

A FIZIKAI SÍK A MÁTRIX. ITT SEMMI NEM AZ, AMINEK LÁTSZIK. MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

Nem tudom neked elmondani, mi a mátrix, de meg tudom mutatni.

Ott leszel te és én, és megmutatom neked, MI A MÁTRIX.

Mi az a valami, amiről tudod, a baj a világban.

Nem csak megmutatom, hanem azt is, mi van a MÁTRIXON KÍVÜL.

Csodás valóság és csodálatos világ, a te valóságod, ami a TIÉD, és amit eddig ELFEDTEK ELŐLED.

Ezt a szert megfogalmazni sem tudom, lévén nem tudom elmondani, mi a mátrix, és mi a mátrixon kívül. DE MEG FOGOM MUTATNI.

Ha megmutatom és megláttad, többé nem tudsz majd a mátrixban élni. Nem tudsz majd a robot-életben lenni, nyolctól négyig elfogadni azt, hogy megmondják, mikor mit csinálj, hogyan oszd be az idődet. Nem tudsz többé hamis látszatkapcsolatokban élni. Felrúgod a határaidat, felbontod a korlátaidat, felszabadítod a tudatodat, és ugrasz.

A LEGKÜLÖNLEGESEBB SZERTARTÁS LESZ, Gábriel és a Fényhozó aktív részvételével.

Emlékeztek a Mátrix c. filmre? Naná, hogy igen :) Nekem etalon.

1999-ben, /az év választás nyilván nem véletlen.../, amikor bemutatták a moziban, emlékszem rá, hogy utána kábultan jött ki mindenki. Tudtuk, hogy igaz a film részben, és sok alapigazságot kimondtak benne, tudtuk, hogy valami baj van a világgal, mint egy szilánk, ami nyomja az agyadat, tudtuk, hogy rá fogunk jönni, de a világnak majdnem húsz év kellett, mire megértette MI  A MÁTRIX. Az igazi, ami körülöttünk van.

Ha elég bátor vagy, gyere velem. Törjük össze a világ ÖSSZES MÁTRIX TÜKRÉT ÉS A TIÉDET IS. TUDD MEG, HOGY MI A VALÓSÁG, ÉS ÉLJ VÉGRE ABBAN, AHOL NEM ALSZOL, AHOL MINDEN PERCBŐL A LEGTÖBBET HOZOD KI, AHOL ÖNMAGAD VAGY, AHOL A TUDATOD TÖKÉLETESEN VESZI AZ ADÁST, AHOL TUDATOS VAGY ÉS AZT TESZED, ÚGY ÉLSZ, ÚGY GONDOLKODSZ, ÚGY ÉRZEL, AHOGYAN TE SZERETNÉL.

AHOL A VALÓSÁGODAT, A VILÁGODAT, AZ ENERGIÁKAT TE IRÁNYÍTOD, AHOL A SORS KEREKÉT TE FORGATOD ÉS AHOL MINDENT TE TEREMTESZ, ÉS NEM MÁSOK ÁLMAIT ÉLED.

ÉBREDJ FEL NEO :) KÖVESD A FÉNYHOZÓT :)



Három újabb erős szertartás a következő hármas egységben, melyek már a mátrixon kívüli világot az atlantiszi egységben élő lélek-tudattal, az önmagunkat feloldó, felszabadító technikákkal és a magyarság újjászületését támogató erővel összhangban fognak lejönni az asztrálsíkra, a mentálsíkra és onnan a fizikai síkra.

Három olyan szertartás, melyek tökéletesen kiegészítenek téged és a világot.

Három szertartás, három globális bevetés, és három önfelszabadítás.

A Fényt már semmi nem állíthatja meg.

 

Az Atlantiszi Egység Szer ismét olyan jelentőséggel bír, mint a Szíriusz-Orion Egység Szer. Erre is régóta készítenek fel minket. Atlantisz ereje bennünk van, és habár akkor elbuktunk, most nem fogunk. Azt az erőt, egységet, harmóniát fogjuk visszahozni,  A FŐNIX ÉBRESZTÉSÉVEL, mely ráadásul szoros összefonódásban van az ősmagyarsággal, ami Atlantiszban volt, és HOZZÁADJUK A MI ENERGIÁINKAT ÉS A BENNÜNK REJLŐ EGYRE NAGYOBB, ELŐTÖRŐ ERŐT. A héten az első globális bevetés lesz.

A Mátrixon kívül Szer megmutatja neked, HOGY MIBEN VAN MEGFORDÍTVA A VALÓSÁGOD ÉS VISSZAFORDÍTJUK AZT. Igazi Neo-Trinity bevetés lesz angyalok :) Mert nem csak a saját valóságunkat fordítjuk vissza, - ezzel mellesleg elejét véve az újabb támadásoknak és mátrix-implantátumok behelyezésének, valamint annak, hogy visszacsússzunk és eltévedjünk újra a mátrixban - hanem az emberiség valóságát is. Nagy feladat lesz, de elbírunk vele. A héten a második globális bevetés lesz.

A Mag Népe Újjászületés Szer pedig - nos, talán szavak se kellenek. Értitek. Ébred a Magyar Oroszlán.

A MAGYARSÁG EGYSÉGBE HÍVÁSA ÉS A BENNÜNK REJLŐ MAG-Y-A-RSÁG MINDEN ÍZÉBEN, ATOMJÁBAN, CSODÁJÁBAN EGY LESZ.

A benned rejlő Ősmagyar Tudást hívjuk életre: tanítás, gyógyítás, emelés, fény-hozás, és KI IS PRÓBÁLJUK ÉLESBEN. A héten a harmadik globális bevetés.

 

A következő hármas egység:

 

  1. ATLANTISZI EGYSÉG SZER - A FŐNIX ÉBREDÉSE 2018. május 2. szerda, Skype, 20.00-22.00 /felemelő, nagyon erős lesz, ismét egy olyan szer, ahova MINDENKIT várok/

 

  1. MÁTRIXON KÍVÜL SZER - A FORDÍTOTT VALÓSÁG MEGFORDÍTÁSA 2018. május 3. csütörtök, Skype 20.00-22.00 /nagyon izgalmas lesz, tökéletesen megmutatja a VALÓDI VALÓSÁGOT AZ ÉLETETEKBEN/

 

  1. MAG NÉPE ÚJJÁSZÜLETÉS SZER - ÉBRED A MAGYAR OROSZLÁN 2018. május 4. péntek, Skype 20.00-22.00



A szerekre jelentkezhetsz, illetve az eddigi szerek hangfelvételét és a következőkét kérheted: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A részvétel és a hangfelvételek megkapása, valamint nálam minden tanácsadás, oldás, képzés, emelés kedvező feltételekkel működik és ez így is marad :)

 

Egységbe Fénytestvérek

Javítsunk az arányokon

 

Eszter

 

Szólj hozzá

mátrixon kivül forditott valóság