2018. jún 23.

ÚJ MAGYARSÁG SZERZŐDÉS - SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLY-KIRÁLYNŐ SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
ÚJ MAGYARSÁG SZERZŐDÉS - SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLY-KIRÁLYNŐ SZERTARTÁS SKYPON

2018. JÚNIUS 29. PÉNTEK 20.00-22.00

Új Magyarság Szerződés

Szakrális Magyar Király-Királynő Szertartás

Skypon

NIMRÓD FIAI ÉS LÁNYAI A MAGYARSÁG JÖVŐÉÉRT

Szeretetre és teremtésre szerződünk

2018. június 29. péntek

20.00-22.00

Az Esemény rezgésében III.

 

“Jön majd egy ember a második millenium után,

Ki felette áll minden torzsalkodásnak…”

“Kinek szavára minden országban adnak,

Önként kezére bíznak minden hatalmat”

 

A hét harmadik záró szertartása lesz a legerősebb. Mindenkit várok, régit és újat, aki hívást érez a magyarság rendbetételéhez és megújításához. Ne érezzétek azt, hogy ti ide kevesek vagytok - mindenkinek megvan a része az egységben, és részemről maximális respect mindenkinek, aki kitartóan meditál velem a Földért, a magyarságért, a szakrális energiákért és az Egylélek párokért.

Minden egy és egy minden, tényleg. Olyan szépen illeszkedik ez - másik kettőtől csak látszólag különböző - szertartás a heti hármas egységünkbe, mint a jin és a jang.

Az Új Magyarság Szerződéssel nem csak azt adjuk vissza a magyarságnak, ami elveszett: az összefogás, a béke és a kitartás, valamint az öntudatosság és a nemzeti öntudat energiáit, hanem lehozzuk az ÚJ MAGYARSÁG MINTÁIT, majd a 3D-be stabilizáljuk.

A szakrális magyar király-királynő páros a vezető Egylélek párok egyike, és emellett a magyarság szakrális vezetői, rajtuk múlik minden.

Tegyük, amiért jöttünk :)

 

A következő hármas egység három különböző, mégis, egymással szoros összefüggésben álló szertartás lesz. Mindhárom már az Esemény foton-övezetében zajlik majd, ahogyan a legutóbbi hármas egységünk is, az átmenete segítésével.

Szerdán és csütörtökön, a Lelkek Egysége és a Szíriusz-Orion Küldetés-Bőség-Egység szertartásunk az asztrálsíkot és a mentálsíkot terjeszti ki abban a fényhálóban, melybe már lehoztuk a szakrális női és férfi mintákat, beintegráltuk a Vízöntő fény-szeretet-béke rezgését, ráhelyeztük az Új Föld erejét és amelyben lefektettük a Szarkális Magyar Királyság alapjait, valamint ahova pénteken lestabilizáltuk a mintákat az Ébredés az Álomból Szertartással, mely megjegyzem, csodálatos hatással jár, sokkal nagyobb a nyugalom és a lelki béke.

A hét első két szertartásán tehát a mentál- és asztrálsíkot VISSZAVESSZÜK, mert EDDIG NEM VOLT A KEZÜNKBEN, CSUPÁN A TÖREDÉKE. Mások foglaltak abban teret, az Illuminati-Szabadkőműves-Reptilian Szövetség, és telepakolták manipulációval, megtévesztéssel és illúziókkal, valamint fekete mágikus hatásokkal.

Mostantól nálunk van a teremtő erő és a szabad akarat - éppen ezért kapaszkodnak most ennyire belénk, mivel eddig is a mi energiánkból tartották fenn a mátrixot, most azonban nem kapnak energiát, eddig a mi teremtő erőnkből és szabad akaratunkból gazdálkodtak, mostantól nem tudnak.

A Fény Ünnepén, 2018. június 21-én energiaváltás történt a Földön, és innentől könnyebb dolgunk van. Még ha most nem is tűnik neked minden könnyebbnek, - ez esetben még hántolódnak le rólad az ego láncai -, amint felemelkedsz kellő szabadság-fény-hála rezgésre, másként fogod látni a világot. Fényesebbnek. Szabadabbnak. Újnak.

A pénteki szertartás lesz a leghangsúlyosabb és a legizgalmasabb :)

Az Új Magyarság Szerződést Az Új Föld Születése, A Fény Ünnepe szertartáson vette át a szakrális magyar király és királynő. Ez a szerződés kerül a magyarság szívébe beintegrálásra a pénteki szertartásunkon. Ez a szerződés AZ EMBERISÉG SZOLGÁLATÁRÓL, A SZERETETRŐL, A FÉNY HOZÁSÁRÓL, A TUDÁS ÁTADÁSÁRÓL, A TISZTA, ALAPVETŐ EMBERI ÉRTÉKEKRŐL SZÓL ÉS ARRÓL, HOGYAN TEREMTSÜNK A MAGYARSÁGBAN EGYSÉGET. Ez hatással van a te, az én, a mi életünkre is. Nem kis hatással. A mostani forrongó világpolitikai helyzetben tegyük, amit tehetünk: teremtsünk BÉKÉT ÉS EGYSÉGET. ÁTADJUK A MAGYARSÁGNAK AZT, AMI AZ ÖVÉ.

Csodákat teremtünk.

Tartsatok velem fénytestvérek.

 

A heti hármas egység:

  1. A Lelkek Egysége - AZ ASZTRÁLSÍK KITERJESZTÉSE - Jézus és a Fényhozó Szertartása Skypon - SZERETETTEL VESSZÜK ÁT AZ ÚJ VILÁGOT - 2018. június 27. szerda 20.00-22.00 AZ ESEMÉNY REZGÉSÉBEN I.

  2. Szíriusz-Orion Küldetés-Bőség-Egység - KEZÜNKBEN A MENTÁLSÍK - Mihály és Balora Szertartása Skypon - 2018. június 28. csütörtök 20.00-22.00 AZ ESEMÉNY REZGÉSÉBEN II.

  3. Új Magyarság Szerződés - Szakrális Magyar Király - Királynő Szertartás Skypon - NIMRÓD FIAI ÉS LÁNYAI A MAGYARSÁG JÖVŐÉÉRT - 2018. június 29. péntek 20.00-22.00 AZ ESEMÉNY REZGÉSÉBEN III.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Szeretet, Áldás, Béke, Új Világ

Eszter

 

Szólj hozzá

magyarság Esemény