2018. júl 04.

A 3D ÉS AZ 5D TALÁLKOZÁSA

írta: Eszter 777
A 3D ÉS AZ 5D TALÁLKOZÁSA

NEHÉZ ÁTMENET

A 3D ÉS AZ 5D TALÁLKOZÁSA

Nehéz átmenet

 

Az elmúlt napokban tapasztalhattuk azt a nehéz átmenetet, amikor már saját bőrünkön érezzük az asztrálsík jelenlétét. Sokan ezt, világszerte, halmozottan előforduló paranormális jelenségekben tapasztalják meg. Megint másoknak hirtelen élesednek ki a képességeik - tisztánlátás, tisztánhallás, tisztánérzés, telepátia - ez eléggé zavaró lehet, egyik napról a másikra. Megint mások, akik eddig is érezték, látták az asztrálsíkot, most nagyon erősen érzékelik, és nehezen tudják elhinni, amit látnak, hallanak, éreznek, hogy ez tényleg igaz.

Eddig az asztrálsík - habár tudtuk, hogy létezik, és dolgoztunk vele - megfoghatatlan volt. Láthatatlan.

Most pedig nagyon is látható, érezhető, és a mentálsík is hallható. Minden gondolat, érzés, jelenség áramlik, és erősebben érint minket, mint eddig. Az asztrálsík pozitív, tiszta részéről beszélek. A sötét része nem jön át oda, ahol fény van.

Az ego, a tudat tiltakozásba fogott az elmúlt napokban. “Nem hiszem el, hogy jól hallom, jól látom! Nem hiszem el, hogy ez ennyire egyszerű! Nem hiszem el, hogy ez tényleg igaz, és tényleg ennyire szép” Bármi is legyen az, amit éreztünk, láttunk az asztrálsíkon, és ami tényleg gyönyörű, azt nehezen fogadjuk be a fizikai síkra, mert egyrészt attól félünk, hogy - ahogyan eddig évezredeken át ment - ami odafent van az nem tud lejönni idelentre, csupán álom marad, másrészt ha tényleg beérkezik, a boldogtalansághoz szokott embernek a boldogság először ijesztő lehet.

Most töri át a tiszta fény asztrálsíkja a fizikai sík falát. Már mondjuk úgy, 80 százalékban lejött, de még kell az a húsz százalék. Nem azt mondom, hogy holnaptól saját szemeddel fogod látni az angyalokat. Idő, míg e kettő összehangolódik - 3d és 5d - és az Esemény után lesz inkább látható, látványos a változás, hanem azt, hogy amit odafent megteremtesz, az idelent is rögtön tapasztalható lesz - ne teremts rosszul.

Az a 80 százalék, ami lent van, egyszerre gyönyörűséges és egyszerre zavaróan új. Szinte még befogadhatatlan.

A mentálsík is nagyon erős, és jelen van, a telepátia olyanoknak is érzékelhető, akik eddig - szerintük - egyáltalán nem rendelkeztek ilyen képességekkel.

A világon minden embernek megvan az összes képessége, csak nem élesítik be, nem használják, és a nyugati világban legtöbbször vagy nem is tudnak róla, vagy elutasítják. /mert a spiri az ciki.../

Más népek magától értetődő természetességgel használják ősidők óta az összes spirituális képességüket, csak máshogy nevezik, mint mi.

A mentálsík főleg a 4D-ben érezhető, ahol az idő van. E kettő szorosan összefonódva elkezdett végre velünk és nem ellenünk dolgozni.

Az idővel való játszadozás ugyanis a sötét oldalnak és a reptilianoknak alap, időt húzni, időt lopni.

Képzeljetek el egy autót. Egyhelyben áll az úton. Az autó azt jelképezi, amit te időpontként kértél valaminek a teljesülésére. Mondjuk, legyen új párkapcsolatom idén augusztus végére. Az autó odakerült az idővonalon 08.30-ra. A reptilian érdekszövetség elkezdi tolni előre. Könnyen megy, mert az autó egyhelyben áll, és mivel te nem tartod szemmel - lévén biztos vagy a kívánságod teljesülésében - nem veszed észre, hogy a 08.30-ból 09.30., 12.30., 2019 év eleje lett és így tovább.

Te biztos vagy benne, hogy megérkezik az új életed augusztus végére, de a kívánságodat, az autót, már eltolták onnan, mégpedig részben azért, mert a reptilian érdekszövetségnek nem jó, ha két ember egységbe lép egymással, hiszen ettől erősebbek lesznek, másrészt azért is tudják könnyen eltolni, mert a társadnak, párodnak is vannak tervei, amelyek ütközhetnek azzal az időponttal, amit te megjelöltél. Lehet, hogy az ő autója szeptember végén áll, de az is lehet, hogy július közepén. Az ő autóját könnyen tudják a tiéd mellé tolni, mivel használják a teremtő erődet, és máris júliusból augusztus lett - nyertek két hónapot -, majd még tovább tolják az időt, és a már két autót a végtelenségig tolják előre.

Ehhez nagyon sok energia kell. Tengernyi fizikai akadályt kell betenni mindkettőtök fizikai síkjára ahhoz, hogy mindkettőtök szabad akarata ellenére se találkozzatok.

A 4D-ben is zajlik az energiaáramlás és a fény áramlás pont az ilyen esetek megállítására, mert ez sajnos ősrégi sötét gyakorlata a reptilian érdekszövetségnek. Összeesküvés elméletnek hangzik? Fel tudnék sorolni számtalan példát a saját életemből és másokéból arra, hogy hogyan tudtak ellopni éveket tőlünk ezzel az “autóeltolási technikával.”

A múlt hét végén rájöttem, hogyan tudjuk ezt megállítani és át fogom nektek adni a jövő heti idővel kapcsolatos szertartáson.

Tehát a 4D, az 5D és a 3D összehangolódása zajlik és ez egy nehéz átmenet. Az emberi tudat nehezen fogadja be, mert túl sok, hirtelen, túl gyors és nehezen állunk át arra, hogy az idő és a tér a kezünkben van, mivel ahhoz szoktunk, hogy mindenért keményen küzdeni kell…

Az emberiség emelkedésének egyik fontos eleme az idő és a tér visszavétele a reptilian érdekszövetségtől, és ennek alapja az asztrálsík és mentálsík, valamint az idő visszakapása, ami most zajlik.

 

Az egód hallathatja a  hangját, mert nem hiszi el a jót :)

A szíved azonban kitárva várja az újat :)

Ne a félelmek vezéreljenek.

Az elmúlt napokban erős volt az átállás és ezt az új asztrálsík és új mentálsík kiterjesztésével csak még jobban meg is dobtuk egy lapáttal, mert a fény utat tört magának az új asztrál-mentálsíkon keresztül és az egó egy kicsit bennünk ennek útját állta, majd ahogy az lenni szokott, feladta és a lélek-tudat-test hármas egysége be tudta fogadni. Nagyjából tegnap este nyolctól történt a befogadás, azóta könnyebbnek, nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érezhetitek magatokat.

Tartsatok ki :)

Nem könnyű, de egyszerű és igaz mindaz, ami most történik.

 

Áldás

Eszter

 

2018. július 4.

 

elérhetőség, időpontfoglalás: eszter888fenyhozo999@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

Szólj hozzá

ASZTRÁLIS TEREMTÉS mentális teremtés