2018. júl 13.

A MAGYAR KORONA RAGYOGÁSA

írta: Eszter 777
A MAGYAR KORONA RAGYOGÁSA

A magyar korona ragyogása

Budapest 2016-2018. MEGINDULTUNK ELŐRE IDŐBEN ÉS TÉRBEN.

AMI AKKOR INDULT, MOST BEÉRIK.

 

Sűrűsödik a feszültség, nő az energia. Az utcákon az emberek nyugtalanok. A beton izzik, de a levegőben hűvös szél fúj. Lüktető, élő város igyekszik a sorsa felé. Van, akinek könnyebb, van, akinek nehezebb, de mindenki egy bizonyos energiagócpont felé halad, még ha nem is tudnak róla. A változás felé.

Meglehet, ebből még nem látszik semmi. Csak vihar előtti csend van. Mindenki vár valamit. Egyesek hisznek, mások nem, de legbelül mindenki érzi: valami történni fog.

A bolygó energiaterében áthaladnak a negatív és a pozitív energiák váltakozva, mintha asztrális háború zajlana, és voltaképpen így is van. Érezzük. Tudjuk. Nem tart már sokáig.

Valamit előkészítenek a számunkra.

Befogadnunk kell majd és elfogadnunk, de ha itt az idő, tennünk is kell.

Magyarok vagyunk. Ezt tudatosítsd magadban. Egy olyan nép, melynek sorsa nem a feloszlás, a megszűnés és az, hogy idegen országok darabokra tépjenek.

Ha már magyarnak születtél, ott van dolgod, ahova reinkarnálódtál. Ha mégsem érzed itt otthon magad, akkor távolról fogod támogatni a változást, már amennyiben érzed, ezek az írások, ezek a szavak feltüzelnek, elindítanak benned valamit.

Igen, fellobbant a tűz.

Hamarosan nem lehet megállítani a szó erejét.

Új korszak kezdődik. Aki nem spirituális, az is tudja, ez már nem maradhat így, és nem is fog. Végére értünk a magyarság karmájának, és az ősi átok megszűnt, lekerült a súly a magyarok válláról. Mostantól szabadok vagyunk. Te is.

Gondolkodj nagyobban, mint a napi rutin, a hétköznapok, mert itt ennél sokkal többről van szó. A feladat az, hogy elvonatkoztass és alkoss, megszólalj és továbbadj, lelkesíts, taníts, gyógyíts és ébressz.

Az ikerlángok egy része csak ennek a hatalmas folyamatnak. A magyar korona mint jelkép, egy összefogó erő, amelynek vissza kell kerülnie a helyére.

A magyar Toronynak is össze kell dőlnie.

Pontosan olyan ez, mint a berlini fal. Egyszer vége lett, és összedőlt, amikor már nem volt rá szükség, megtanította és teljesítette a maga szerepét. A magyarság nehéz sorsa is beteljesítette a szerepét, mostantól nem elveszítünk, hanem kapunk. Ez váljon benned tudatossá mostantól. Azért lógunk ki a sorból, mert spirituálisan magasan fejlett nép vagyunk, a nyelvünket nem véletlenül nem érti senki körülöttünk. Talán azért, mert kódoltuk.

Ősi titkokat őrzünk, ősi szakrális helyek ragyognak az ország testén.

A magyar korona tudományosan elemezve is rengeteg szakrális jelképet tartalmaz. Ősi energiát sűrít magába, és nem kerülhet akárhova, és akárkihez.

Összetartás és egység. Legyen ez a jelszó és a mantra.

Eszter



Szólj hozzá

BUDAPEST MAGYAR KORONA RAGYOGÁS