2018. júl 15.

AMIKOR CSALÁDTAGOT KELL ELENGEDNI

írta: Eszter 777
AMIKOR CSALÁDTAGOT KELL ELENGEDNI

ANYÁSKODÁSBA BÚJTATOTT GONOSZ

AMIKOR CSALÁDTAGOT KELL ELENGEDNI
A KÉZ, AMELY A BÖLCSŐT RINGATJA
A SÉRÜLT NŐI CSALÁDTAGOK
A SÉRÜLT ANYAI MINTA - ANYÁSKODÁSBA BÚJTATOTT GONOSZ

Most a szélsőséges esetekről szeretnék szólni, és elsősorban a női családtagokról, nem a férfiakról. A nők ugyanis nem olyan feltűnően ártanak, - az anyós, az anya, a húg, a nővér, a meny -, mint a magában a megtestesült gonoszt rejtő, akár fizikailag is agresszív férfiak. A nők rejtetten, hátulról mellbevágóan tudnak ártani.
Szélsőséges és kemény esetekről, melyeket nem lehet könnyen kezelni. Ugyanis, ha az illető családtag csak idegesítő, vagy mérgező személyiség, esetleg van egy kis személyiségzavar, skizofréniára való hajlam, közepesen súlyos labilitás, akkor még működik az a módszer, hogy évente egyszer ellátogatsz hozzá, megeszed a sütit, majd távozol. Pattog, kaffog, mindent elkövet, amíg ott vagy, hogy csak rá figyelj, szidja a szomszédasszony kutyáját is, de két óra kötelező látogatás után távozol. A telefont utána ilyen-olyan okokra hivatkozva nem veszed fel, és valahogy mindig lenyugszanak a kedélyek. Elsimul az egész. Néha felhív, néha felveszed, máskor nem. 
Azonban amikor veszélyes személyiségről beszélünk, ezek nem működnek. Letiltani nem mered, mert félsz, hogy valamit csinál magával, amíg nem vagy ott. Állandóan fenyegetőzik, vagy éppen könyörög. Nem száll le rólad, érzed, hogy elszívja az életerődet. Valószínű, hogy tettél már drasztikus lépéseket korábban, de valahogy mindig ott kötsz ki. Nála. Félted és magadat hibáztatod. Mindig úgy keveri a lapokat, hogy te legyél a hibás. Nála a személyiségzavar már sok évvel ezelőtt elkezdődött, akár gyerekkorban. Ha az illető sokkal idősebb nálad, akkor még nehezebb a helyzet, mert akkor ő nevelt fel - és ezt mindig hozzád is vágja, nehogy elfelejtsd, mennyi mindent köszönhetsz neki.
Hát elmondom, mit köszönhetsz neki. 
Számtalan hamis mintát és sémát arról, hogy az emberekkel hogyan kell bánni, valamint a szeretetről, a párkapcsolatról, a bőségről, a világról. Mindenről.
Rádragasztja az összes negatív, világgyűlölő energiáját, és ha ő a világhoz úgy áll, hogy csak szidni tudja, akkor sok év hamis szocializálódás után azt veszed észre, hogy te is ugyanígy állsz a világhoz. Nem is emlékszel rá, nem is tudod, hogy ezt, vagy bármi mást, amit ő "tanított" neked, azt másképp is lehet csinálni, sőt, az egyetlen helyes út, teljesen másképp csinálni. 
Azonban van a pszichológiai folyamatoknak egy olyan fonáksága, hogy amikor ellenállsz a rossz mintának, még rosszabb mintát hozhatsz létre és öntudatlanul is másolod azt, akitől éppen különbözni akarsz. 
Ezt csak úgy tudod kivédeni, kiküszöbölni, ha tudatos vagy. 
Ha nem az vezérel, hogy "nem akarok olyan lenni, mint ő", hanem az, hogy "jó ember akarok lenni, önmagam akarok lenni". 
Tehát, visszatérve a veszélyes személyiségekre, a nő, ha veszélyes, és a családtagod, akkor nem fog élni hagyni. Egyetlen percig se. Minél jobban menekülsz tőle, ő annál jobban utánad nyúl, és mindig kijátssza az anya-nővér-húg-anyós-meny kártyát. Mert a családod tagja, ha pedig még vérrokon is, akkor bizony karmikus dolgok kötnek hozzá, melyeket minden bizonnyal nekiláttál már kibogozni. 
Azonban a karmikus dolgok és a tudatosság egy olyan emberrel szemben, aki már régen nem az, aki valaha a bölcsődet ringatta, akit valamikor elkapott a gonosz maga, aki ha ráadásul még spirituális is - vagy éppen most fedezi fel -, akkor igazán veszélyes, mert erőt kap a kezébe, melyet a benne lakozó gonosz vesz át. Az lehet, sőt biztos, hogy a családtagod ezt nem tudja, fogalma sincs arról, hogy őt mennyire irányítják, és mivel érzi magában az erőt, még ha tudná is, nem akarná elengedni. 
Azonban nem is tudja elengedni, mert az erő, ami benne van, az nem a saját ereje, neki nincsen ereje, mert ami volt is, azt a benne lakozó démon régen elszívta. 
Ha te is spirituális vagy, akkor ezt mind tudod, de éppen ez teszi a helyzetedet a legnehezebbé.. Tudod, hogy ez az egész régen távol áll bármilyen családtól. Tudod, hogy ő mennyit ártott mindannyiótoknak, a testvéreidnek, a szüleidnek, a közvetlen és akár tágabb környezetének is. Ha már mindenki elhagyta, és te férfi vagy, akkor ő mint női családtag, éppen rád akar kapaszkodni, a női családtagjait kevésbé bántja, és ennek oka a jang energia utáni végtelen vágya, főként a benne lakozó gonosznak, mely a jin-janggal akar magát erőssé tenni, mert a férfi-női energiák keveredése benne éppoly legyőzhetetlenné teszi, még ha hamis fényben is tündököl, mint mondjuk egy valódi fényben ragyogó egylélek párt. 
Ha már senki nem áll szóba vele, és te maradtál csak a közelében, vagy egyáltalán, még mindig el tud érni téged valahogy, a jó szívedre, a felelősségtudatodra alapozva, akkor tudnod kell, hogy ő - attól függően, hogy az alkohol, szenvedélybetegségek bármelyike, a keserűsége, magánya, a céltalansága - általában ők már oly mértékben vannak megszállva, hogy sok éve nem dolgoznak és a napjaikat ivással, ócsárolással, kavarással, manipulálással és tervek szövögetésével töltik -, ő már régen nem a testvéred-anyád-anyósod, hanem valami egészen más. 
Hát ezért éreztem, hogy szólnom kell az ilyen esetekről, mert amúgy a család-dologgal untig foglalkozik számtalan spirituális és nem spirituális oldal, azonban a démoni megszállottság és a veszélyes személyiség szemszögéből, főként e kettősségéről nem ejtenek szót. 
Mert ez annyira szörnyű, és akkora károkat okozhat egy családban, amit nehéz egyáltalán végiggondolni is. 
Ez a legnehezebb vállalása egy fény gyermeknek. Az ilyen családtag, aki nem csak úgy egyszerűen idegesítő, mérgező, hanem veszélyes magára és másokra nézve, és mivel nő, nem fizikailag veszélyes, hanem máshogy. LELKILEG. 
Az ilyen nő nem hagy élni téged, ha férfi vagy és a rokona vagy. 
Nem hagyja, hogy bármilyen másik nő legyen melletted.
Kisajátít magának és nem engedi, hogy önmagad légy, rákényszerít arra, hogy őt, az ő terveit szolgáld, és mindig rá figyelj. Csak rá. 
Ha nő vagy, és ilyen családtag van körülötted, az energiák akkor is ugyanilyen veszélyesek, ekkor bármilyen férfi bukkan fel körülötted, ő nem csak elüldözi, hanem megspékeli még egy jó nagy adag mágiával is. 
Amikor elhagyod, amikor közlöd vele, hogy végeztél, akkor tudod, hogy valamit csinálni fog magával. Ha a démoni megszállás nagyon erős, akkor valószínű -sajnos ezt kell mondjam - meg fogja tenni. Hogy sikerül-e, arról az istenek hoznak döntést. Azonban tudnod kell: ha elhagyod, akkor magadat választod, és nem a te hibád, sem a te felelősséged, ha megteszi. Jóllehet, ő nem tud gondoskodni magáról, ő nem felnőtt ember, mint te, akárhány éves is, ő nem normális ember, nem lehet vele szót érteni, és már gyűlölöd, akkor is tudnod kell , hogy a sötét oldal játéka alapján a cél az, hogy őt válaszd. Előbb-utóbb úgyis eljutsz oda, hogy ezt ne tedd, és ne áldozd fel magadat, ne vedd be, hogy mindenért te vagy a hibás, el tudd engedni őt, tudj létezni, élni, mosolyogni, családot alapítani nélküle, tudván tudva, hogy otthon, a saját démonai között tovább eszi magát.... és tudd, hogy nem te tehetsz erről, és BÁRMIT CSINÁLSZ, Ő MINDIG EZT FOGJA CSINÁLNI. 
Még akkor sem nyugszik meg, ha mellette üldögélsz egész életében, mert semmi nem jó neki - sérült személyiség, és a sérült személyiségbe sebészi pontossággal tud beleilleszkedni egy démon, amit valószínű éppen ő maga hívott be, ha spirituális -, és SEMMI ÉRTELME A TE ÁLDOZATODNAK, MERT SEMMIT NEM OLD MEG, SEMMIT NEM SEGÍT, de boldogtalanná tesz téged, ÉS BOLDOGTALANNÁ AZOKAT, AKIK TÉGED VALÓBAN SZERETNEK. 
Ne félj attól, hogy mi lesz, ha letiltod a számát, ha nem mész többé fel hozzá. Az lesz, aminek LENNIE KELL, amit megírt magának, és azért, amit tett - még ha nem is önmaga már rég, és a tettét az öntudatlan őrület vezérelte -, el kell számolnia. 
Ha nagyon beteg, mentálisan sérült, akkor szándékosan árt. 
A legtöbbet magának ártotta, de te nagyon is benne vagy a szórásban. 
Gondolj azokra, akik szeretnek, és akik meg tudják gyógyítani a sebzett lelkedet, melyet éppen ő - a kéz, mely a bölcsődet ringatta - sebzett meg a legjobban.
Bocsáss meg neki és magadnak, és lépj ki a helyzetből.
Ha lenne más mód, akkor azt már régen megtaláltad volna. 
Nem segít semmilyen terv vele szemben, mert a benne lakozó, téged éles szemekkel figyelő gonosz felül fogja írni a terveidet.
Egy dolog segít: ELHAGYNI ŐT MOST AZONNAL, ÖRÖKRE.

Az írásom kifejezetten azoknak szól, akik ilyen súlyos esettel állnak szemben, bármely más esetben arról írnék, ,hogy lehetne a családot egyben tartani. Járnak hozzám egész családok is, komoly egymás közötti ellentétekkel. Az nem erről szól.
Ez azonban: maga a megtestesült gonosz, és a tanításod célja, hogy megtanuld legyőzni.

Erős vagy. 
TUDOM.

 

Áldás, kitartás
E

Szólj hozzá

veszélyes anyák