2018. okt 21.

A LEGVIDÁMABB BARAKK

írta: Eszter 777
A LEGVIDÁMABB BARAKK

A Legvidámabb Barakk

A csütörtöki szertartásunk, mely egy komoly családi, apa-anya, férfi-női oldás és megbocsátás, feloldozás és felszabadítás volt, amellett, hogy erősen oldották a hiedelemrendszereinket a bőséggel, a szabadsággal és a küldetéssel kapcsolatban. 
Levettek a derekunkról egy olyasféle szerkezetet, mint a kötőfék, mellyel a küldetés megvalósítását akarták megakadályozni ebben a reinkarnációban, és habár én a "mindig először magadban, belül keresd a hibát és a megoldást" híve vagyok, azért én is tudok róla, hogy tengernyi mátrix-implantátum van ránk és belénk helyezve, melyeket sorra oldunk a szereken. 
Csodálatos volt látni a fogantatásunk előtti köztes létet és érzékelni azt a magas tudatszintet, mellyel akkor rendelkezünk, valamint édesanyánkat és édesapánkat találkozni egy parkban, édesanyánk hasában velünk, és ahogy összeölelkeztek, érezni, hogy igenis szerették egymást... csak akkoriban nem volt választásuk, nem tudtak volna másként cselekedni, másként élni.. megbocsátottunk nekik. 
Enélkül nem tudsz továbblépni, sem boldog, teljes életet élni. 
Egy szürke fal a fogantatás és a köztes lét között megakadályozza, hogy az emlékeinket és a tudásunkat valamint a magas tudásszintünket továbbvigyük leszületésről leszületésre, ezt a falat feloldottuk, és ez a jelenlegi reinkarnációnkra olyan hatással van, hogy lehoztuk a magas tudatossági szintet, mely a köztes létünkben volt. 
A Legvidámabb Barakk szer a köztes léttől hatvan éves korig /ugyebár sokunknál előre dolgoztunk így/ oldotta fel a káros sémákat, hitrendszereket, blokkokat, családi rossz mintákat, párkapcsolati hibás mintákat, felszabadított minket és szó szerint egy börtönt láttunk, melybe be voltunk zárva, ebből hozott ki Mihály és a Fényhozó minket. 
A szertartás végigkísérte az életünket a születéstől kezdve és végigoldotta. Nagy erő kellett ehhez az emberiség felemelkedését segítő entitások részéről. 
Azonban itt is áthoztuk abból a korból azt, ami jó volt. 
A magyarság a nehéz időkben is mindig vidám tudott maradni, tudtuk egymást szeretni, elfogadni, összefogni. A biztonságot, a békét, a tervezhetőséget, a szeretet erejét hoztuk át a 20. századból a 21. századba egy csodás alkímiai folyamat mentén. 
Nem volt könnyű a Legvidámabb Barakk szer, de tanúsíthatom, hogy a hatása lenyűgöző. Minden harag, fájdalom, fájdalomalapú kötődés múltbéli dolgokhoz, feldolgozatlan események és érzések eltűntek belőlünk és megbocsátottuk a szüleinknek a ballépéseiket, melyekről nem tehettek, úgy cselekedtek, ahogyan azt a legjobban tehették, akkoriban. 
A megbocsátás, az elfogadás, a szeretet ereje áthatott minket és mindezt átadtuk az emberiségnek is. 
Minden szertartáson átadjuk, amit kapunk. 
Az életérzés is átjött, és a 90-es évek hatalmas váltását is átérezhettük, áthoztuk a jelenbe a SZABADSÁGOT, AZ IGAZSÁGOT, azt, amit az emberiség érzett akkor, amikor a világ végre hosszú évek rabsága után változni kezdett. 
WIND OF CHANGE...
Legyen hát  
Áldás
E

Szólj hozzá

A LEGVIDÁMABB BARAKK CSALÁDI OLDÁS APA ANYA MINTA OLDÁS FÉRFI NŐI MINTA OLDÁS PÁRKAPCSOLATI BLOKKOK