2018. okt 21.

A MÚLT FELOLDOZÁSA - EGYLÉLEK SZERTARTÁS - A FÉNYHOZÓ ÉS KRONOSZ VEZETÉSÉVEL - SKYPON

írta: Eszter 777
A MÚLT FELOLDOZÁSA - EGYLÉLEK SZERTARTÁS - A FÉNYHOZÓ ÉS KRONOSZ VEZETÉSÉVEL - SKYPON

2018. OKTÓBER 24. SZERDA 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A Társ mint Energia

Egy különleges Utazás

A Múlt feloldása

A Fényhozó és Kronosz Szertartása

2018. október 24. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypon

MÚLT =JELEN=JÖVŐ

 

A Reneszánsz Szer után élőben jött le a most következő szerdai Egylélek Szer és a csütörtöki gyermekek feloldozása az arkhón energia alól, ez utóbbi közkívánatra.

A múltat nem lehet eltörölni, ami megtörtént, az megtörtént, azonban mély nyomokat hagyott bennünk és a társban is. A szerdai szer feloldoz minket a bűntudat alól, a félelem, a gátlások alól és tovább olvassza azt a bizonyos falat a fizikai sík és a mentál-asztrál között.

Az Egylélek kapcsolat multidimenzionális, és több idősíkon is zajlik egyszerre, ezért kapjuk segítségül a Fényhozó mellé Kronoszt, aki MEGOLDJA AZT A BIZONYOS idő-gordiuszi csomót, mely miatt ezek a kapcsolatok időben le vannak blokkolva.

A Társ mint energia lesz jelen, ahogy mindig, és hagyjuk, hogy történjen, aminek történnie kell.  A szertartások során sosem vetítünk senkire társ-ideált - azonban rendszeresen látunk ezt - azt :) Anélkül, hogy mi hívnánk be, és ettől hiteles. Másként nem is lehet, másként nem is szabad.

Ez a szer felold valamit a társak között, ami eddig nem tudott felolódni: a közös múltat, hogy közös jövőjük lehessen.

A közös múlt negatív aspektiusaira gondolok, és az energiát, mely a múltból blokkolja a jelent és ezáltal a jövőt is.

Gyönyörű egylélek szer lesz, a Fényhozó és Kronosz mellett más entitások, istenségek és arkangyalok is jelen lesznek, valamint a Csillagközi Flotta is besegít.

Társ a társban.

I”m in you.

 

A soron következő hármas egységünk a Hold évének utolsó hónapjaiban erőteljesen a feloldozást támogatja, legalábbis az első kettő, a szerdai, ahol a Társak közötti az EZÉLETBELI MÚLTAT oldjuk fel, és a csütörtöki, ahol magunkban és a gyermekeinkben - a meglévőkben és a születendőkben is a párhuzamos idősíkokat használva - az arkhón energiafertőzést oldjuk fel.

A pénteki egy különlegesség lesz, Astharral és a Csillagközi flottával.

Az Eseményre való felkészítés minden szertartás célja ugyan, de a pénteki kifejezetten az Eseményre készít fel, illetve KÉPEKET IS FOGUNK KAPNI az Eseményről és arról, ami utána következik, valamint ASTHARTÓL KONKRÉTUMOKAT, melyek segítik a felkészítést.

Asthar veszi fel velünk a kapcsolatot, EGYÉNI KAPCSOLATFELVÉTEL RÉSZ IS LESZ a pénteki szeren és GLOBÁLIS IS.

Három szer, mely nem épül egymásra, de egymást tökéletesen kiegészíti. Az első a Társról és rólad szól, de nem véletlenül írtam oda: a Társ mint Energia lesz jelen. Mindenkit óva intek a rávetítéstől bárkire.

A második a belső gyermekedről és a valóságos külső gyermekeidről szól, akik a te kifejeződéseid a fizikai síkon. Feloldjuk az arkhón fertőzést és megállítjuk a hibridizációt.

A harmadik az Eseményről szól és a benne elfoglalt helyedről.

Erős hét lesz, erős szerekkel, az égiek rohamléptekkel haladnak velünk, nincs megállás… :)



A heti hármas egységünk:

  1. A Társ mint Energia - Egy különleges Utazás - A Múlt Feloldása - A Fényhozó és Kronosz Szertartása - 2018. október 24. szerda, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  2. Külső Gyermek - Belső Gyermek - Az Arkhón Energia kioldása - Fényhozók vs Arkhónok - Baál és Uriel Szertartása - 2018. október 25. csütörtök, 20.00 órai kezdettel, Skypon

  3. ASTHAR FELKÉSZÍTÉSE I. “ A behangolás” - ESEMÉNY SZINTRE HANGOLÁS - 2018. október 26. péntek, 20.00 órai kezdettel, Skypon

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter

 

Szólj hozzá

EGYLÉLEK IKERLÁNGOK MÚLT FELOLDÁS