2018. dec 26.

ILLÚZIÓK NÉLKÜL

írta: Eszter 777
ILLÚZIÓK NÉLKÜL

Karácsonyi ébredés

ILLÚZIÓK NÉLKÜL

Karácsonyi ébredés

 

A karácsonyi időszak mindig önvizsgálatra ösztönöz. Az újév első napja pedig összegzésre és újrakezdésre. Az újrakezdésben benne van a régi értékes dolgok átemelése és az új dolgok hozzáadása is. Ilyenkor az ember szabadabban gondolkodik. Szabadabban akár úgy is, hogy elégedettség, életöröm hatja át, és új és új ötletek fogannak meg az elméjében, új érzések hajtanak ki nyíló virágként a szívében, de felszabadulni másként is lehet. A terhektől, a láncoktól, a saját magunk alkotta ideálképektől, az elképzelt, soha meg nem valósuló vágyaktól, az illúzióktól.

A szembenézés mindig hoz valami újat. Ha mást nem, akkor a felébredés állapotát annak, aki kellő önkritikával és VALÓSÁGÉRZÉKELÉSSEL bír.

A valóság érzékelésén van a hangsúly, mely, ha egész évben el is került, karácsonykor egészen biztos megtalál, mert habár hangoztatjuk, a karácsony egyedül is jó, legalább pihenhetünk, meg egyébként is az egyház hamis kreált ünnepe és egy ősmagyar ünnepből, a Kerecsenből emelték át, Jézus pedig márciusban született. Itt ez már nem lényeges, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, hanem a szeretet, hogy van-e kívül és van-e elég belül, ha kívül nincs…

Mindenekelőtt önszeretet, önbizalom és hit, hogy átvészeled, ha egyedül kell töltened azt az ünnepet, amit mások együtt töltenek a családjukkal, a kedvesükkel. Nyilván elég erős vagy, és amúgyis mindjárt vége :) Holnap már beindul a két ünnep közötti felemás körforgás, még az is lehet, hogy dolgozni fogsz menni, de aztán jön az újabb próba: a szilveszter napja, amikor mindenki valakivel van, vagy sok ember együtt, te pedig egyedül vagy. Igen-igen, tudom, nem számít, kit érdekel. Ez is csak egy nap, mint a többi. Azonban energetikailag egy erős átmenet és újrakezdési lehetőség Neked is, mint mindenki másnak. Sok szerelmes ilyenkor talál egymásra, karácsony és szilveszter időszakában. Van valami ilyenkor a levegőben, szikrázik a vágy, a tűz, a szeretet és a szerelem társra talál.

Annak, aki nyitott és a fejéből kivetette az összes nem valós, plátói, soha nem teljesülő vágyat.

Nem véletlenek részemről Aphrodité szavai sem, amelyeket pár nappal ezelőtt tettem közzé:

 

Aphrodité szavai a tegnapi szerről a szerelmi illúziókról. Itt kiemelném, hogy számunkra Aphrodité egy forrásenergia, a szerelem női aspektusa. Hat pontba szedte nekünk:

Ikerlángok, karmikus párok, duálpárok...ILLÚZIÓK ÉS LERAKANDÓ KARMIKUS ÖSSZEFONÓDÁSOK, ÉS NE CSAK A FÖLDI REINKARNÁCIÓKBAN GONDOLKODJATOK.

1. Ha azt hiszed, hogy nagyon boldognak, kerek egésznek kell lenned ahhoz, hogy a társad megérkezzen, akkor tévedsz. Mert teljesen boldog csak akkor tudsz lenni, igazán kerek egész, ha a benned élő férfi és nő testet ölt. Ha nagyon boldog vagy egyedül, akkor meg fog érkezni a társad?...ez azért nem állja meg a helyét, mert az ember úgy van tervezve, hogy van egy társa. Semmi nem működik úgy, hogy nincs ott az, aki őt tökéletesen ki tudja egészíteni. Éppen ezért a boldogság csíráit tudod magadban kinöveszteni, hogy majd a társaddal együtt tudjatok egyesülni a bennetek lévő szerelemmagokkal, és belőletek nő ki a szerelem ősi fája. A BOLDOGSÁG CSÍRÁIT KELL MAGADBAN ELHINTENI, MEGTANULNI A VALÓSÁGOT ÉRZÉKELNI, ÉS ELFOGADNI, HOGY ÉPPEN EGYEDÜL VAGY, ÉS NEM ELKÉPZELNI MAGADNAK EGY OLYAN PÁRKAPCSOLATOT, AMI NEM LÉTEZIK. Legyél önmagaddal egy társas kapcsolatban és beszéld meg magaddal a problémáidat. Érezd, hogy a társ benned él, és amikor el tudod fogadni a Mostot, hogy te egyedül vagy, és el tudod engedni az összes illúziót és az összes embert, akikbe ezt belevetítetted, ha nem hadakozol önmagaddal, ha nem élsz a múltban és a jövőben, akkor megérkezik a társ.

2. Ha nagyon szépen felfejlődtök egy bizonyos szintre, akkor meg fog érkezni a társ. Ez nem így van. A fejlődés bármelyik fokán meg tud érkezni a társ. Ez attól függ, hogy ti magatoknak mit írtatok meg. A tervetek TÖKÉLETES. SEM ELŐBB, SEM KÉSŐBB.

3. Amikor a társ megérkezik, akkor örökké veletek fog maradni. Ez sem igaz. A társ megérkezése után, még nem fogtok együtt maradni. Az együtt fejlődés kezdődik el. Az együtt fejlődésben vannak szakítások, kibékülések, miértek. Sok olyan dolog fog belőletek kitisztulni, amitől egy kicsit féltek. Ego, félelem, fájdalom, harag, női-férfi dominanciaharc. Az, hogy milyen hosszú idegi tart a csiszolódási folyamat, azt is ti írtátok meg magatoknak. Azok, akik összetartoznak, pont azért tudnak nehezen kapcsolódni úgy, hogy elérjék a végleges egységet, mert majdnem teljesen egyformák, és amiben különböznek, pont azok a dolgok, amik bontják az egységet, amiben egyformák, azok a dolgok, amikben súrlódnak, mint két gyémánt.

4. A társnak most azonnal kell jönnie.. és ha éveket kell rá várni, az egy óriási kudarc, mert akkor valamit rosszul csináltál, és nem teljesült valamiféle elvárás, és valamiről lemaradtál. Nincs idő és tér, az emberek egy téridő mátrixban vannak. Mindegy, hogy a társ mikor érkezik meg, egy év múlva, öt év múlva, mert mindaz, amit külön kell megélni, azt ti írtátok meg magatoknak, még a különlétet is, még az illúziókat is, még a közétek állókat is, a fekete mágikus külső hatásokat is, éppen azért, mert ha ennyi akadály leküzdésével az egység megszületik, akkor az nem tud szétszakadni. A TERVETEK TÖKÉLETES.

5. A globális energiák majd megtörténnek, és ha megtörténnek, akkor a társ mindenkinek meg fog érkezni. Egyszerre.

Tudjátok, hogy ez nem lehetséges. Azért nem, mert mindenki más és mást írt meg magának, és együtt alkottuk meg a Teremtés kezdetén. Azonban van egy sorrend. A legerősebbek egyesülnek először, azért, hogy megtartsák az erőteret, és átadják a mintát. Ezt együtt alkottuk meg, a társak egymással is megbeszélve. Voltaképpen nincsen erős vagy gyenge, csak van aki ebben erős, van aki abban erős. A Teremtő Egyben minden egy kerek egész. Akik legelőször egyesülnek, azoknak a legnehezebb, mert ők még a teljes sötétségben bontakoznak ki, mint egy szirmát bontogató virág, és az irigység, az illúziók, a fekete mágia, a mindenféle baráti, rokoni támadások mellett, megmutatják, hogyan kell szeretni. Akik később válnak eggyé a fizikai síkon, nekik már sokkal könnyebb lesz.

6. Az utolsó illúzió az, hogy megelégszetek egy ASZTRÁLIS PÁRKAPCSOLATTAL. Ellebegtek ebben, és hagyjátok, hogy ez így történjen, és nem törekedtek a fizikai sík megélésére. Ez azért van, mert féltek attól, hogy ez a szerelem a 3D-ben hogyan fog működni. NE FÉLJETEK, ÉLJETEK A MOSTBAN. A JELENBEN.

Aphrodité szavaihoz még hozzátenném, hogy a társsal való kapcsolat az, amikor két ember a fizikai síkon is együtt van. Semmilyen asztrális kapcsolódás, mentális kapcsolódás nem helyettesítheti azt. Ha valami nem jön le a fizikai síkra, az ILLÚZIÓ. A társ pedig ÁLTALÁBAN ÉPPEN AZ, AKIRE NEM IS GONDOLTÁL. :)

Az én jótanácsom pedig az, hogy AKI NINCS AZ ÉLETEDBEN, ARRA NE VÁRJ, AKI NEM KÖZELEDIK, AZUTÁN NE ÁHÍTOZZ, AKI NEMET MONDOTT, ATTÓL NE VÁRD AZ IGENT, AKI CSAK ASZTRÁLON KAPCSOLÓDIK ÉVEK ÓTA, AZ SOSEM FOG A FIZIKAIN, EZÉRT VESD EL AZ ILLÚZIÓKAT, ÉS:

MERJ KÉTELKEDNI, MERD MEGKÉRDŐJELEZNI A TÁRS SZEMÉLYÉT, ÉS ELFOGADNI, VAGY EGYÁLTALÁN FIGYELEMBE VENNI, HOGY Ő NEM AZ, AKI EGY ÉLETEN ÁT A TÁRSAD LEHET, CSUPÁN TE VETÍTETTED ODA.

 

Az illúzióid sokmindenről szólhatnak. Szerelemről, bőségről, szabadságról, új életről, bármiről. A lényegük az, hogy rossz irányba kapizsgálsz - olyan emberekre vetíted, vagy olyan helyzetekre, melyek nem valósak.

A szerelmi illúziók esetében olyan emberbe adagolod a hitedet, az energiáidat, a szerelmi illúzióidat, aki nem viszonozza az érzéseidet, csak elképzelted, hogy igen, és ha történik bármi energetikailag, asztrális síkon, akkor azt valós visszaigazolásnak veszed. NE TEDD.  A fizikai sík nélkül melybe leérkezik két összetartozó ember szerelme, csupán lebegés marad. Minden síkon egyben kell lenni valakivel, hogy az valóság legyen. Éppen az a lényege a mostani időszaknak, hogy a fent és a lent eggyéválik, és mindaz, amire vágysz, megtörténhet AZONBAN NEM BIZTOS, HOGY AZZAL, AKIVEL ELKÉPZELTED, hanem helyette jön a valóság és az, aki valóban és valódi szerelmet gyújt benned, valódi érzésekkel közeledik és méltón bánik veled.

Az illúziók lerakása után SZINTE KILENCVEN SZÁZALÉKRA VEHETED, HOGY NEM AZ  FOG HOZZÁD MEGÉRKEZNI, AKIRŐL ÉVEK ÓTA ÁLMOKAT SZŐSZ, ÉS TENGERNYI ENERGIÁT FEKTETTÉL BELÉ, HANEM VALAKI MÁS, AKI MINDAZT, AMIRŐL ADDIG CSAK ÁLMODOZTÁL, AZT VALÓRA VÁLTJA. De ő nem az… nekem nem kell más ! - mondod most felháborodva. /”oly mértékben ragaszkodnak a mátrixhoz, hogy foggal-körömmel védik azt…”(Morhpehus)/ Az, aki éveken át nem közeledett, és csak a te fejedben létező szerelmetek van, az nem is fog, az, aki ezer és ezer jelét adta annak, hogy nem akar téged, az valóban nem is akar. Ha fel tudod fogni, hogy mi a valóság, akkor ugyan nagyon fáj, de onnan már szabad az út a valódi életedhez, melyet igazán élni szeretnél.

Érezd át a valóságot, és engedd el az illúziókat.

 

Én magam is végigjártam az utat. Dupla illúziót kergettem, és duplán kellett kibogoznom a szálakat.

Az ünnepeket pedig nem egyedül töltöm :)

Megtanultam azt, amit a következő hetekben igyekszek nektek cikkekben átadni, mint tapasztalatot, általánosságban fogalmazva, mert védem a magánéletemet azoktól, akik még mindig szeretnének az érdekeik szerint irányítani engem, csak már nincs rá esélyük, mert az illúziók és a valóság közti különbséget megtanultam érzékelni és nektek is megtanítom.

 

A Karácsony energiái most erről szólnak. Valóság vagy illúzió. Az illúziókat vetítheted másra is, küldetéssel, munkával, jövővel kapcsolatos illúzióid is lehetnek, de indulj ki mindig a reális valóságból és LENTRŐL ÉPÍTKEZZ FELFELÉ, NE FENTRŐL LEFELÉ, ki látott már olyan házat Mekk Eleken kívül, mely úgy is megáll, hogy csak a teteje van meg? :)

A küldetés egy alap részed, és ha a beérkező információk, megérzések mellé a valóságot is hozzárakod, majd a kettőt összegyúrod, akkor egy valódi küldetés jön ki belőle :) LÉGY BÁTOR, ÉS ALKOSS :)

 

A Karácsony időszakában vizsgáld felül magadat és kérdezd meg magadtól: valóban jó nekem ez így? Valóban ezt akarom? Valóban ez szolgálja a fejlődésemet? Tényleg jó egyedül? Tényleg jó így az életem? Tényleg ezt akartam?

Miben szeretnél változást? Kezdd a jó öreg bevált módszerrel és mivel úgyis ráérsz, írd össze ezeket. Szembesülj és lépj tovább, lépd át a valóság és illúzió közötti határvonalat.

Nem könnyű, de megéri.

 

Kellemes Ünnepeket Kívánok és azt, hogy úgy élj, ahogy valóban szeretnél :)

 

Áldás

Eszter

2018. december 26.

 

elérhetőség és időpontfoglalás: eszter888fenyhozo999@gmail.com

sms: 0670 77 22 134

 

 

 

Szólj hozzá

karácsony valóság illúziók