2019. jan 04.

Kétarcú Január

írta: Eszter 777
Kétarcú Január

Válassz...

 

KÉTARCÚ JANUÁR

Válassz...

Biztosan hallottál már Janus istenről, a két arcúról, akinek mindkét arca ránézésre egyforma, azonban ha mélyen mögé nézel, felfedezed a különbséget. A január hónap Janusról kapta a nevét. A kezdet és a vég, a ki-be járás a kapun, a döntések és a lezárások valamint újrakezdések évkezdő hónapja és forrásenergiája.

A január a választásodról szól: előre, vagy hátra. Visszamész-e a komfortzónába, és éled tovább a régi, megszokott de nem megfelelő életedet, avagy elindulsz előre és bátran feladod a járt utat a járatlanért... amit ezúttal érdemes feladni, valóban, mert a járt utad nem oda vezetett, ahova szeretted volna, hanem az illúziók mentén a mátrixban voltaképpen iskolapadba ültettek az istenek.

A két arc bármiből lehet kettő a jelenlegi valóságodban. Két párkapcsolati lehetőség, két munkahely, munkahely vagy küldetés, nárci vagy társ... múlt vagy jövő... költözz vagy maradj... bármi. A január mindig a döntések hónapja volt és most sem lesz másképp, azonban ezúttal azért még több és még érdekesebb a január, mert a Nap évében vagyunk, és a fizikai sík most erősebb, mint az elmúlt hét évben, de egyszersmind a fizikai síkodra érkezhet az, amit az elmúlt években teremtettél. Amikor azt mondom, járt utat adj fel a járatlanért, azzal nem azt mondom, hogy engedd el, amit felépítettél, sőt, vidd magaddal batyuban a hosszú és már szabad, vidám úton, ahol végre önmagadat választod, amikor Janus előtt állsz és az istenek valamint a belső hangod választásra szólít fel. 

Ne félj attól, hogy rosszul döntesz. Ha mégis a múltba mész vissza, igaz ugyan, hogy újra járatják veled az iskolát, mégis, másodszorra már biztosan jelesre vizsgázol. Ha a jövőbe indulsz el a most mezején, magad mögött hagyva a régi, kényelmes, megszokott nihilt, akkor egy erőteljes, izgalmas utazás veszi kezdetét.

Bárhogy is döntesz, fénytestvérem, én melletted vagyok.

Ahogy mondani szokás: " bármit is gondolsz most, mindig igazad van." :) 

Áldás

Eszter

 

 

Szólj hozzá

2019 Janus Január aktuális energiák