2019. jan 13.

A SZERELEM KAPUJA - A SZERELMI ILLÚZIÓK LEBONTÁSA - SZERTARTÁS APHRODITÉ ÉS APOLLÓ VEZETÉSÉVEL - SKYPON

írta: Eszter 777
A SZERELEM KAPUJA - A SZERELMI ILLÚZIÓK LEBONTÁSA - SZERTARTÁS APHRODITÉ ÉS APOLLÓ VEZETÉSÉVEL - SKYPON

2019. JANUÁR 15. KEDD, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A SZERELEM KAPUJA

A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN

A szerelmi illúziók lebontása

Aphrodité és Apolló vezetésével

Szertartás

Skypon

2019. január 15. kedd

20.00 órai kezdettel

A SZERELEM KULCS

 

Vársz valakire, valamire. Várod, hogy megtörténjen valami. Valami nagy dolog, egy hatalmas durranás. Angyali harsonákkal fűszerezve beállítson a Társ az ajtóban. Esetleg fehér lovon jöjjön… Úgy fog, A NÉGY LÓ KÖZÜL, Szabadság, Szerelem, Küldetés, Szabadság, a fehér ló a szerelem lova, de nem úgy jön a ló, hogy a nyergében ül a herceged… hanem úgy, hogy szembesít téged azzal, mindig magadra vártál, arra, hogy észrevedd, sem a plátói, sem a csupán asztrálsíkon lebegő szerelem, sem az, amely éppenséggel fizikai ugyan, de az illető csak a szexualitást részesíti benne előnyben, illetve az sem, melyet már csak a pénz és a gyerekek tartanak össze, NEM AZ, AMIT TE KERESEL.

Nyilván ezer és ezer írást olvastál már e témában. Magadban keresd a szerelmet, magadból emeld ki a Társat, stb. DE HOGYAN?? A kérdésed JOGOS.

Választ kapsz tőlem, Tőlünk ezen a szeren erre és sok minden másra is.

Évek óta senki rád sem néz, elkerülnek még a lehetőségek is. Nem jön senki.

Burokban élsz. Nem talál rád a szerelem. KÍVÜLRŐL BIZTOSAN NEM.

Neked kell felfejlődni arra a szintre, hogy megtaláljon a MEGFELELŐ, MELY NEM HIÁNYT KELT BENNED, HANEM A BOLDOGSÁG, A HÁLA ÉS AZ ELÉGEDETTSÉG ÉRZÉSÉT.

Hogyan találjon rád? Hogyan emeld fel magadban azt a rezgést, hogy ne a veszteseket, a nárcikat és a foglalt, házas egyéneket vonzd, sem a szeretői kapcsolatokat.

Választ kapsz erre ebben a szertartásban.

Mi az, hogy szerelmi illúzióban vagy?

Ez a legnehezebb része, mert aki illúzióban van, az nem tudja, hogy abban van, ellenben makacsul ragaszkodik hozzá, mert ebből táplálkozik,  A VÁRAKOZÁSBAN ÉS A VÁGYAKOZÁSBAN ÉLI KI AZT, AMIT EGY VALÓDI KAPCSOLATBAN KELLENE KIÉLNIE.

A beteljesülés ALAP, és nem CSODASZÁMBA MENŐ KIVÁLTSÁG.

A boldogság, a fizika és lelki, gondolati síkon egyszerre létező párkapcsolat azzal, aki tökéletesen kiegészít téged, ALAP, ÉS NEM EGY ÁLOM, MELY MÁSOKNAK SIKERÜL, NEKED MEG NEM.

Az, hogy a Férfi /Nő megbecsül, tisztel, elfogad, keres, veled van, nem mások után rohangál, az ALAP, ÉS NEM EGY KÍNKESERVES FÉRFI-NŐ JÁTSZMA EREDMÉNYE.

A szerelemben levés ALAP. AZ EGYSÉG PEDIG TÉNY :)

Lebontjuk az illúziókat és kemény lesz. Mert szembesülni fogsz azzal, hogy nem az a Társ, akibe eddig éveken át jó sok energiát, akár pénzt is fektettél, ilyen-olyan meditációkkal, hanem valaki egészen más, akit talán nem is ismersz még, vagy ha igen, pont őrá nem gondoltál volna.

Nehéz lesz, mert magaddal kell szembenézned, azzal, hogy mennyire lebecsülted eddig magad.

Csodás lesz, mert ráébredsz, mennyit érsz valójában.

 

A következő négyesfogatunk az illúziók lebontása, és a szerelem, a szabadság, a bőség és a küldetés valóságába való belépésről szól. Mert ezek a VALÓSÁGOD részei, és nem úgy, hogy NINCSENEK, hanem úgy, hogy VANNAK.

Az, hogy ezek az életed részei, egy ALAP ÁLLAPOT, teljesen természetes, de az emberiség a hiányra nevelték.. arra, hogy azt érezze, a hiány és a szükség megélése az élet része. Ezzel nem azt mondom, hogy valamit rosszul csinálsz, ha most hiányt és szükséget érzel, hanem azt, hogy ismerd fel, a szerelem hiánya, a szabadság hiánya, a rabszolgaélet, ahol nem azzal foglalkozol, ami boldoggá tesz téged és a bőség hiánya csupán ILLÚZIÓ. NINCS OLYAN, HOGY VALAMIBŐL HIÁNY VAN, MINDENBŐL VAN BŐVEN A FÖLDÖN.

A hiány csupán egy illúzió, mely köré még további illúziókat szősz azért, hogy kétségbeesetten kielégítsd a hiányt. Sokféleképpen teszed ezt. Egy hamis, viszonzatlan, elképzelt szerelembe való kapaszkodással. Egy olyan munkahellyel, mely számodra nem nyújt se bőséget, se boldogságot, DE AZT HISZED, HOGY NEKED OTT KELL DOLGOZNOD, RÁ VAGY KÉNYSZERÍTVE, ÉS EZZEL A SOHA KI NEM ELÉGÜLŐ BŐSÉGHIÁNYT PÓTOLOD, persze nem keresel eleget…

Egy olyan élethelyzettel, melyben a RABSÁGOT éled meg, és azt mondod magadnak, NINCS MÁS UTAD, de ez illúzió, csakis rajtad múlik, hogy mikor ébredsz rá, RAJTAD ÁLL MINDEN. Meg tudod magadnak teremteni az új életet. Bármikor.

Egy olyan életúttal, melyről azt hiszed, az Isten által van szabályozva, azaz te TEHETETLEN VAGY, és “isten útjai kifürkészhetetlenek”. Ez sem igaz, te vagy a valóságod megalkotója.

Az emberiség a hiányba és a szükségbe lett taszítva azzal, hogy átvették tőlünk a valóságunk gyeplőjét, és ők irányítanak minket. Ebből törünk ki most.

A 13 kapu segít neked, hogy megtaláld, hol akadtál el.

A heti négyesfogatunk elsőként a legfontosabbakat veszi a kezébe.

A SZERELEMKAPUT.

A BŐSÉGKAPUT.

A SZABADSÁGKAPUT.

A KÜLDETÉSKAPUT.

Ezeken vezet át téged, segít az ezekkel összefüggő illúzióidat lerakni.

Ha illúzióban vagy, azért nehéz, mert az illúzió lényege, hogy nem tudod, hogy az…

Ráébresztelek téged. Felnyitom a szemed.

Nincs több kék tabletta, csak piros van :)

 

A heti négyesfogatunk:

  1. A SZERELEM KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN  - A szerelmi illúziók lebontása - Aphrodité és Apolló vezetésével - Szertartás Skypon - 2019. január 15. kedd, 20.00 órai kezdettel - A SZERELEM KULCS

  2. A SZABADSÁG KAPUJA -A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - Életed börtönének kulcsa,a nem szabad élethez kötődő illúziók lerombolása - A Fényhozó és Baál vezetésével - Szertartás Skypon - 2019. január 16. szerda, 20.00 órai kezdettel - A SZABADSÁG KULCS

  3. A BŐSÉG KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - A szükség és a hiány illúzióinak lerombolása - Jézus vezetésével - Szertartás Skypon - 2019. január 17. csütörtök, 20.00 órai kezdettel - A BŐSÉG KULCS

  4. A KÜLDETÉS KAPUJA - A 13 KAPU EGYIKE A TERRA DIMENZIÓBAN - Képességek fejlesztése a gyakorlatban - A nem saját sors illúzióinak lerombolása - Asthar és a Bolygóközi Tanács vezetésével - SZEMÉLYES KÉPZÉS NÁLAM - 2019. január 20. vasárnap, 14.00-17.00, 13. kerület, Budapest, a Westend közelében.

 

A mátrix elhagyásához segítségedre van a 13 KAPU.

Egy szemléletes képpel mutatták meg nekünk ezt a rendszert az égiek egy szertartás során, ami a 13 Kapu nevet kapta.

Tehát.

Van a Tengely, ami elválasztja a mátrixot és a mátrixon kívült, de csak addig, amíg erre szükség van, és voltaképpen nem is a mátrixon kívüli Terra Novát védi, mert azt nem kell védeni a magas rezgés miatt, mivel semmilyen támadás oda nem jut be, hanem a mátrixot védi a túl magas rezgéstől, mivel az ott élő alvó emberek nem bírnák el a rezgését.

A Tengely, mint említettem, 2024-ben tűnik el, és 2021-ig van idejük az embereknek DÖNTENI, fény, vagy sötét, mátrix vagy mátrixon kívül, szabadság vagy rabszolgaság, igazság vagy hazugság.

2021 és 2024 között se ki, se be. Akkor már a mátrixon belüliek számára mi eltűnünk, nem leszünk láthatóak, addig azonban igen.

A Tengely alatt van a 13 mátrix kapu, ami jelenleg átjárást biztosít a mátrixból a mátrixon kívülre. A 13 mátrix kapura olyasfélék vannak írva, mint pénz, ego, hatalom, harag, fájdalom, betegség, háború, félelem, önzés, hamisság, manipuláció, hazugság, hamis szerelem. Neked kell rájönni, a 13 közül melyik van az életedben mint RAJTAD URALKODÓ ILLÚZIÓ. Ugyanis az illúzió tart téged bennt a mátrixban, és mindaz, ami a kapukra van írva, ILLÚZIÓ.

Minden félelem, fájdalom, harag példának okáért csak illúzió.

Ezek nem valós érzések, valami vagy valaki miatt érzed ezt, aki, vagy ami kontroll alatt tart. Sokszor az egód tart kontroll alatt, de az ego a mátrixon kívül szemlélődő tudatosság csupán, és az elménket ott nem agyalásra, hanem teremtésre használjuk.

Ahogyan a betegség is a test válasza a lélek bajára, ahogyan a háború is csak egy kreált nagyhatalmi játszma, ahogyan a hamis szerelem is csak a fejedben és a vágyaidban létezik, úgy minden illúzió, mely a ZÉRÓ PONT, AZ ALAP BOLDOGSÁG, BŐSÉG ALATTI RÉTEGBEN TART TÉGED.

Mert a zéró pont alatt nyilvánvalóan a mínusz tartomány van, a negatív érzések, az illúziók, melyekben ugyan jól érzed magad, de sosem fognak teljesülni, és a csillogó hamis kirakatok, érdekek mentén alapuló szövetségek világa lapul.

A mínusz tartományban tartózkodtunk eddig és számunkra a rossz, megszokott volt. Nem is tudtuk elképzelni, hogy a jó lenne az alap… Pedig az. ha ráébredsz, melyik illúzióban vagy, akkor az a dolgod, hogy a mátrix kapun kijöjj, a mátrixon kívülre. Hogy hogyan tudsz kijönni? Úgy, hogy lerakod az illúziót. Elengeded és felfogod, NEM VALÓSÁG.

Tehát a 13 mátrix kapu:

  1. PÉNZ

  2. EGO

  3. HATALOM

  4. HARAG

  5. FÁJDALOM

  6. BETEGSÉG

  7. HÁBORÚ

  8. FÉLELEM

  9. ÖNZÉS

  10. HAMISSÁG

  11. MANIPULÁCIÓ

  12. HAMIS SZERELEM

  13. HAZUGSÁG

Mindegyik önmagában is nagy falat, és éppenséggel lehet többi is az életedben ezek közül, illúzióként jelen. Hogy hogyan lehet pl a pénz illúzió az életedben? Úgy, hogy kergeted, keresed de nem találod, és olyan helyeken keresed a pénzt, a bőséget, ahol nincs bőség csak rabszolgaság van.

A háború réme az, amit a nagyhatalom be akar váltani, és azért illúzió, mert habár esélyes, hogy a sötét mátrixban le is játszák a háborús meccset, valójában csak egy cirkusz a népnek, hogy még jobban féljenek…

Találd meg a kaput, tedd le az illúziókat, és gyere át a Fénybe.

A Fényben a mátrixon kívüli világban találod magad, segítőkkel körbevéve, égi és földi segítőkkel. Emelkedni kezdesz itt is, de ez már egy folyamatos tanulás és öröm egyben.

Van 13 Fénykapu is, melyen ki-be szoktunk járkálni, aktuális következő feladattól függően:)

  1. BŐSÉG

  2. SZERELEM

  3. ALÁZAT

  4. HIT

  5. SZERETET

  6. EREDET

  7. KÜLDETÉS

  8. SZABADSÁG

  9. IGAZSÁG

  10. TANÍTÁS

  11. GYÓGYÍTÁS

  12. BIZALOM

  13. ESEMÉNY

 

A 13 mátrix kapun is lehet ki-be járkálni, attól függően, hogy éppen melyik illúziónál jársz és hova csúszol vissza. Ha visszacsúszol, nem baj, a lényeg az, hogy törekedj arra, ne legyenek az életedben illúziók.






A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

 

hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Ébredés

 

Igazság

 

Szabadság

 

Szerelem

 

Küldetés

 

Eszter

Szólj hozzá

mátrix szerelem valóság Eszter Apolló Aphrodité mátrixon kívül a 13 kapu valódi szerelem valódi párkapcsolat szerelem kapu szerelem kulcs szertartás skypon