2019. már 10.

Tanítás D - A 11. Fénydimenzió

írta: Eszter 777
Tanítás D - A 11. Fénydimenzió

A Fényhozó szavai

"Vannak világok, elmondhatatlanul sötét helyek. Olyan galaxisok, ahol nem úgy viselkednek a démonok, mint itt. Nem tudod csak úgy leszedni az emberekről. Azokban a világokban a dolgok nem olyan könnyűek, mint itt. Ez egy áldott Naprendszer. Mindig is az volt, bár történtek dolgok itt is - tudjátok, hogy a Földön kívül minden bolygó le lett aratva, végleg. Mégis, a Naprendszer kiemelt helyet foglal el a Világegyetemben, és amikor megalkottuk veletek, úgy is hívtátok: A GYAKORLÓPÁLYA. Mert az. Teszt csupán, játék, tétek nélkül. Mert ha tudod, hogy a Tervünk erősebb mindennél, mert az, akkor tudod, hogy nincs tét. Tét csupán a mátrixban van. Ott elhiszitek, hogy van a dolgoknak tétje, mert akár nem is sikerülhet. Nincs tétje, minden lezsíroztatok előre.
A ti világotokban még a démonok is a terv - A TESZT - részei. Mert ez az egész egy nagy teszt. Azt teszteljük veletek együtt, vajon mennyi időre van szükségetek ahhoz, hogy végrehajtsátok, amit elterveztetek.
Mennyi mellékidővonalat tesztek hozzá a fő idővonalhoz.
Ez a Naprendszer egy csodás hely. Minden a számotokra legtökéletesebbre van megalkotva. Együtt építettük - Veletek. Olyan a Föld, mint egy, a Nap körül keringő luxushotel. Élvezzétek."
TANÍTÁS D - A Fényhozó szavai

E

Szólj hozzá

Eszter Esemény Fényhozó Tanítás D 12. Fénydimenzió