2019. már 25.

A HARMADIK MÁTRIX KAPU - A HARAG FELOLDOZÁSA - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

írta: Eszter 777
A HARMADIK MÁTRIX KAPU - A HARAG FELOLDOZÁSA - SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL. SKYPON

2019. MÁRCIUS 29. PÉNTEK, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A HARMADIK MÁTRIX KAPU
A HARAG FELOLDOZÁSA
SZERTARTÁS AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL
2019. március 29. péntek
20.00 órai kezdettel skypon
 
Ha azt mondod, nincs benned harag, akkor tévedsz. A lelked legmélyén lévő harag az sok reinkarnációs ciklust átívelő harag, mely mélyen gyökerezik, és sokkal több rétegben van elrejtve, mint hinnéd. Az oldások a szereken multidimenzionálisak, és nem csak a földi reinkarnációkat érintik, a földi reinkarnációink töredékei a reinkarnációs ciklusoknak, azonban emellett sokatoknak MÉG AZ EZÉLETBELI FŐKÉNT GYEREKKORI HARAG SINCS FELOLDOZVA.
Emellett oldjuk a szeren az EMBERISÉG HARAGJÁT ÖNMAGÁVAL SZEMBEN ÉS EGYMÁSSAL SZEMBEN, VALAMINT A MINKET URALÓ FÖLDÖNKÍVÜLI FAJJAL SZEMBEN. A mélyen elrejtett, feldolgozatlan haragot nem érzed, azonban kivetül a valóságodra, és segíti a benned lévő sötétség előtörését, amikor egónak érzékeled..... és bizony teremt. Rosszat. Rossz helyzetek egész sorát, valamint táptalajt nyújt a fekete mágikus beavatkozásoknak is.
Minden démoni alku harag mentén született, a harag az alapja a HATALOMNAK, A HÁBORÚNAK, AZ EMBERISÉG MAI HELYZETÉNEK A FÖLDÖN, ÉS ANNAK, AMIT FÖLDANYÁVAL MŰVELÜNK. Mert a harag munkál mélyen, legbelül, és pusztít, elkülönít és ítélkezésre szólít fel.
Az Egységhez ki kell a haragot engedned.
Jóllehet, megbocsátottál, sőt, egészen biztosan így van. Azonban nem felejtettél, és a tudat alattid tárolja mindazt, amit nem felejtettél el, sem égen, sem földön.
Az istenek segítik a harag elengedését, még ha ők maguk a háttérhatalom haragjának, JAHVE haragjának áldozatai is, mivel mindegyikük nevét befeketítették.
MEGÉRTJÜK A LÉNYEGET. MERT A HARAGBÓL AZ ALÁZAT DIMENZIÓBA FOGUNK ÁTLÉPNI A FÉNYHÍDON, MIKÉNT A FÁJDALOMBÓL A SZERETET-EGYSÉGBE LÉPTÜNK ÁT A MÚLT PÉNTEKI JÉZUSI SZEREN, ÉS AZ ELSŐ LÉPÉSEK BIZONY SÖTÉTBEN TÖRTÉNTEK, MERT FELTÉTEL NÉLKÜL KELLETT BÍZNI.
Ott leszünk, mindannyian. A Harag Kapuján átlépve, a küszöb őrén, a társainkkal együtt, és átkelünk a Hídon, az Alázatba.
Csodás fény szertartás lesz :)
 
A szertartáson való részvétel: 3.000/fő, egy hosszú szer van, ami általában másfél órás, és egy ráadás, ami általában 15 perces.
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

Esemény harag feloldozása harmadik mátrix kapu