2019. ápr 09.

ÖTÖDIK MÁTRIX KAPU - EGO FELOLDOZÁSA. JÉZUS ÉS A FÉNYHOZÓ HAJNALCSILLAG VEZETÉSÉVEL SKYPON

írta: Eszter 777
ÖTÖDIK MÁTRIX KAPU - EGO FELOLDOZÁSA. JÉZUS ÉS A FÉNYHOZÓ HAJNALCSILLAG VEZETÉSÉVEL SKYPON

2019. ÁPRILIS 11. CSÜTÖRTÖK, 20.00-22.30-IG. A HOSSZÚ SZER :)

ÖTÖDIK MÁTRIX KAPU- AZ EGO FELOLDOZÁSA

Jézus és a Fényhozó vezetésével

Szertartás Skypon

2019. április 11. csütörtök

20.00-tól 22.30-ig, Skypon

Hosszú szertartás :)

 

A heti hármasból a második az Adu Ász, a szokásos önszembesítő Joker a pakliban, ugyanis a Mátrix Kapukon való áthaladás a mátrixból való kijövést adja. Mind a 13 Mátrix kapun át kell haladnod, ezúttal véglegesen letéve azokat az elvárásokra és megfelelési kényszerre, illetve illúziókra épülő dolgokat, amiket a mátrix kapuk nevei jelentenek.

Az Ötödik Mátrix Kapu az Ego. Haladunk az erősebbek felé majd, mint a Kapzsiság, vagy a Háború / ne a fizikai háborúra gondoljatok/. Az Ego kapun való áthaladás azt jelenti, hogy ISMÉT EGY RÉSZED KIJÖN A MÁTRIXBÓL, azaz Neo-d ébredezik….

Az ébredezést az esetek nagy részében egy “Trinity” jelenti, itt most mindegy, ki a férfi és ki a nő, egy férfi és egy nő, ez a lényeg, azaz Egylélek párok.

Az Ego a tudatos Én, az agyad gondolkodó rendszere, melyre bizonyos helyzetekben a mátrixban nagyon is szükséged van, például, hogy a munkádért elkérd a fizetésedet, vagy hogy adott helyzetekben kiállj magadért. Azonban a mátrixon kívülre hoz, ha elengeded az Ego azon részét, mely csupán felesleges önérzeteskedésből, fájdalmas ördögi körökből, melyeken éppen az ego törpéd miatt át sem látsz, és a szeretettől való menekülésből áll, valamint az is az ego része, hogy révén gondolkodó én, mindent tudni akar előre, illetve állandóan BEBIZTOSÍTJA MAGÁT. Biztos akar lenni a dolgában és ezért olyasmikre sarkall a te ego törpéd, aki a te sérült belső gyermeked egy kivetülése és a lélekben csücsülve az elmédet kifacsarja eredeti funkciójától távol lökve, melyeket egyébként az elme tudatos használatával sosem tennél meg - AZ ELME TUDATOS HASZNÁLATÁNAK RÉSZE AZ “ÉREMFORGATÁS” , azaz, SZERETETRE LEFORDÍTÁS, mely befogja az ego törpéd száját és végre AZT MONDOD, AMIT ÉRZEL, ÉS AZT GONDOLSZ, AMIT ÉRZEL, NEM AZT MONDOD, AMIT GONDOLSZ ÉS AZT GONDOLOD, HOGY AMIT ÉRZEL, AZ CSUPÁN EGY ILLÚZIÓ. Feladtam a leckét? :) Sebaj.

Az Ego transzformálás alá kerül, mint púpos gyerek a prés alatt :)

A hozzá kapcsolódó negatív, zéró pont alatti érzéstartomány ismét megmozgatva és megtornáztatva lesz, azaz átalakítás alatti stádiumod azon részéhez érkezel, ahol ismét táncolni fogsz a Hetekkel. A Bizalommal, az Alázattal, a Szeretettel, a Hittel, az Önátadással, az Egységgel és a Hűséggel.

Mert ezek mindegyikét csakis egomentesen élheted át, és adhatod.

A Hetek nem dőlnek be az olyan olcsó vásári trükköknek, ahol őket elvárások keretei közé szorítva, már megint biztosra akarsz menni, és a Heteket csak akkor adod, ha….

Nézz bele a hamis ego tükrébe fénytestvér, és húzd ki a Jolly Jokert a pakliból, mert gúnyosan nevet rád és megijeszt, hamis nyereménnyel kecsegtet, ha az érem önös, önzés oldaláról nézed, azonban a Tarot kártya Bolond lapja lesz belőle, a TISZTA LAPPAL ÚJRAKEZDÉS, ha az érem szeretet oldaláról nézed.

Hát ezért Jézus és a Fényhozó szere.

Mert ahogy Baál mondta a Negyedik Mátrix Kapu, Önzés feloldozása szeren: a Fényhozó a tanításaival feltűnő kell, hogy legyen, nagy belépővel jön mindig, hatalmas aranyban lángoló szárnyakkal, feltűnően öltözve, mély zöld szemeivel a szemedbe nézve kérdezi, hogy mondd, mitől félsz a legjobban, mert amitől a legjobban félsz, az a megváltásod kulcsa, hogy a Szaturnusz gyűrűin való örökös körbe-körbe szaladgálás helyett végre megtanuld a leckét és a küszöb őrén átmenve szembesülj azzal, akit a legnehezebb észrevenni, mert szürke ruhában jár, derekán egy szál kötéllel, se kardja, se lándzsája, se pajzsa, mert nincs szüksége rá.. mert ő Jézus, aki észrevétlen.

Jézus szavai: OLYANOK VAGYTOK, MINT ÉN, CSAK NEM TUDTOK RÓLA..

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Szólj hozzá

Ötödik Mátrix Kapu Ego Feloldozása